Как да гледате американски Netflix с VPN – Лесно ръководство за настройка за устройства с Android и Mac

За всички, които обичат да гледат Netflix, тук има пълно ръководство за това как да гледат американската Netflix, включително информация за забраната за VPN на Netflix, най-добрите VPN мрежи, които все още работят за деблокиране на сайта, VPN мрежи, които не’не работите, как да получите достъп до библиотеката на Netflix US от различни региони и повече от Best VPN!

Netflix е светът’s любим стрийминг сайт, който промени революцията в начина, по който консумираме нашето развлечение. Той породи феномена гледане на гуляй чрез изключително пристрастяващите си предавания, които са далеч по-добри от това, което предлагат в момента други развлекателни доставчици като конвенционалните кабелни доставчици.

Но, въпреки цялата си популярност, Netflix не’не позволявам на всички свои потребители да гледат цялото съдържание, което има в библиотеката си. Всяка държава получава различна библиотека поради задълженията за авторски права, на които Netflix трябва да се погрижи. Това означава, че потребителите на Netflix от други страни не могат да гледат всички телевизионни предавания, филми и анимации, които са налични в американската библиотека на Netflix.

Безплатни VPN мрежи на Netflix бяха използвани за заобикаляне на тези гео ограничения на сайта, но след това Netflix също наложи забраната за VPN, като по този начин направи ограниченията си по-строги от всякога. И все пак само най-добрият VPN може да ви позволи да заобиколите гео ограниченията и да получите достъп до американския Netflix лесно.

Contents

Как да гледате американски Netflix - Съдържание

 1. Американска най-нова библиотека на Netflix за наблюдатели на Binge
 2. Как да гледате американски Netflix 2019
 3. Най-добър VPN за гледане на американски Netflix
 4. Функции за гледане в Най-доброто VPN за гледане на американски Netflix
 5. Безплатни VPN мрежи, които работят с American Netflix
 6. VPN, които спечелиха’да ви позволи да гледате американски Netflix
 7. Как да гледате американски Netflix на Android устройства?
 8. Как да гледате американски Netflix на Apple Devices?

Има забрана на Netflix VPN?

Netflix е медиен стрийминг гигант и работи по модела на абонаментно видео по поръчка (SVOD). Съдържанието в библиотеката му е получено от различни медийни къщи и също така произвежда огромна част от съдържанието му в къща, т.е. Netflix Originals.

Голяма част от това съдържание обаче е с географско ограничение, което означава, че това съдържание е достъпно в някои страни, но не и в други. Netflix трябва да постави тези досадни гео ограничения върху съдържанието си, защото трябва да защитава авторските права на медийните къщи, от които източник на по-голямата част от това съдържание.

Netflix забрани VPN

Това прави Netflix много по-малко ценен за потребители извън Америка, където е налична най-добрата библиотека на Netflix. Потребителите на VPN в продължение на много години заобикалят гео ограниченията за връзка с САЩ и достъп до американската библиотека Netflix. Но тъй като това означаваше, че Netflix’Гео ограниченията са безполезни за онези, които разгръщат VPN за достъп до сайта, Netflix се премести, за да постави забрана за VPN на неговия сайт.

Това на практика означаваше, че Netflix печели’t позволяват на потребителите да виждат съдържание, което не е достъпно в техния регион.

Забраната на VPN за Netflix направи голяма част от VPN безполезни за заобикаляне на гео ограниченията за Netflix, но това не’t непременно означава, че не можете да деблокирате гео ограниченията на сайта. Все още можете да го направите! Но за да се случи това, трябва да знаете за VPN, които все още работят, не само за заобикаляне на гео ограниченията на сайта, но и за заобикаляне на забраната за VPN на сайта..

Netflix идентифицира VPN връзка най-вече чрез проверка дали твърде много връзки към нейните сайтове идват от един IP или много сходни IP адреси. След като се идентифицира такъв рояк, Netflix забранява този IP / група от подобни IP адреси да имат достъп до неговия сайт, като по този начин налага забрана за VPN на своя сайт.

Преминаването на забраната за VPN изобщо не е лесно, тъй като доставчикът на VPN трябва активно да продължава да променя своите американски сървъри по-бързо, отколкото Netflix може да ги забрани и има малко доставчици, които могат да направят това днес’Времето надеждно. Повече за това по-късно в ръководството.

Най-новата библиотека за наблюдатели на Binge на американската Netflix:

То’Открита тайна, че американската библиотека на Netflix е много по-добра от това, което останалият свят успява да получи в Netflix. Най-популярните предавания като House of Cards, Black Mirror, Orange е новото Black, Stranger Things и т.н. не се предлагат в много различни страни в Netflix. Но американската библиотека на Netflix има всичко, така че ако успеете да получите най-доброто VPN за Netflix, което може да ви свърже с американската библиотека на сайта, тогава вие’току-що удари злато!

На някои места Netflix предоставя само 1/3 от съдържанието си, което силно ограничава избора на потребителя на сайта по отношение на неговите възможности за гледане. Това е изключително жалка ситуация, в която потребителят се оказва заседнал точно заради местоположението си в момента.

Но ти го правиш’няма нужда да се придържате към тази ситуация дълго, ако започнете да използвате VPN, който е достатъчно добър, за да деблокирате гео ограниченията на сайта, както и да заобиколите забраната за VPN, за да можете да гледате американската библиотека на Netflix.

Ето списък на някои предавания, филми и дори анимационни филми, които не бяха налични в Netflix Australia, която е една от най-добрите библиотеки на Netflix след САЩ.

 • Ex machina

Как да гледате американски Netflix

 • Доктор Стрейндж

Doctor Strange не е наличен

 • Междузвездни войни Последните джедаи

Междузвездни войни Последните джедаи не са налични

 • Колекция от съдебни досиета

Колекция от съдебни досиета

 • Пени Страшен

Пениса ужасна не е налична

 • The Fosters

приемните не са налични

 • Ред и законност

Закон и ред не са налични

 • скандал

Скандалът не е наличен

 • Отвратително Me 3

Despicable Me 3 не се предлага

 • Престъпни умове

Престъпните умове не са налице

Търсихме тези филми и телевизионни предавания в Netflix Australia, след като току-що видяхме заглавията на началната страница на American Netflix, така че ние’просто чешете повърхността тук. Заглавията, които не са налични на места като Австралия, Полша, Италия, Дания, Франция, Обединеното кралство, Нова Зеландия, Канада, Латвия, Германия и други подобни страни, могат да бъдат наброявани хиляди няколко пъти.

Но просто погледнете само началната страница на американския Netflix, за да разберете защо ние поставяме толкова голям акцент върху потребителите на Netflix, за да получат VPN и да се свържат с Netflix US, за да получат пълна стойност от абонаментите си.

Американска най-нова библиотека на Netflix за наблюдатели на Binge

Виждате ли всички филми и предавания в тези изображения от американския Netflix, които не присъстваха в Netflix Australia? Точно това, което ние’говорим тук!

Netflix US е все едно да удряте джакпота в сайта на Netflix. Може да имате абонамент за Netflix във вашата страна, но това’струва фъстъците в сравнение с това, което можете да получите в Netflix US.

Как да гледате американски Netflix 2019

Ако не сте доволни от вашата ограничена регионална библиотека на Netflix като останалите и искате да гледате американската Netflix да може да гледате най-новите предавания, филми и анимационни сериали на сайта, тогава тук’как можете да направите това:

 1. Купете абонаментен план с който и да е от Топ 3 VPN изброени по-долу
 2. Получавайте потребителски идентификационни данни от вашия доставчик и инсталирайте неговото родно приложение
 3. Попитайте VPN’s поддръжка чрез функцията за помощ на чат на живо или чрез издигане на билет за това кои сървъри са разграничени за деблокиране на Netflix US
 4. Посетете Netflix.com и се насладете на пълен достъп до американския Netflix!

Цена на доставчиците ($) Характеристики Рейтинг Доставчик Посещение на посещение

 1. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2.91На месец

  • 2 000+ сървъра в 140+ страни
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 5 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден сайт за посещение с отстъпка 73%
  Прочетете рецензия

 2. NordVPN

  NordVPN

  11,95 $3.49На месец

  • 5200+ сървъра в 60 страни
  • 6 едновременни връзки
  • Работи с US / UK / JP Netflix
  • Страхотно изпълнение на P2p / торент
  • Двойна VPN и лук над VPN
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден 70% отстъпка за посещение на сайта
  Прочетете рецензия

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32На месец

  • 3 000+ сървъра в 94 държави
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 3 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надеждни 35% отстъпка за посещение на сайта
  Прочетете рецензия

Най-добър VPN за гледане на американски Netflix

Точно както ви казахме по-рано в това ръководство, не всеки VPN е подходящ за деблокиране на американски Netflix и има някои функции, които трябва да търсите, ако искате да разберете за най-добрите VPN за Netflix.

Но ние искахме да ви спасим от суетата да правите това обширно и тромаво упражнение сами, затова сами направихме списък с такива VPN. Този списък беше направен едва след като проведохме поредица от обширни тестове, в които проверихме VPN след VPN, като всички ги поставихме на върхови тестове за тяхната способност и песъчинка при работа за деблокиране на американския Netflix.

Ето ги ТОП 3 най-добри VPN за Netflix че можем спокойно да ви препоръчаме, след като приключихме с тестовете:

1. PureVPN:

Вероятно най-добрият VPN там, когато се стигне до деблокиране на гео ограничения от всякакъв вид. Независимо дали неговият BBC iPlayer, Hulu или дори американският Netflix, PureVPN никога не разочарова. Неговият специализиран екип винаги е на разположение, за да гарантира, че потребителите получават надеждна деблокираща опит и всички негови специализирани сървъри за деблокиране на гео ограничения са в правилно работно състояние.

Най-добър VPN за гледане на американски Netflix

Какво’още повече е, че PureVPN предлага ултра бърза поддръжка за чат на живо, чрез която можете да разберете повече за тези сървъри на себе си. Нивото на защита е изключително високо и при този VPN, тъй като предлага AES-256 криптиране и поддръжка на множество протоколи, включително OpenVPN.

Той също така предлага други функции за висока защита на профила като Double VPN и Onion over VPN, които могат да бъдат изключително удобни в други дейности като Torrenting и P2P споделяне.

Отделно от това, той има и функция за разделно тунелиране, която ви позволява да насочвате само част от трафика си през неговата VPN, а останалата част без него.

Ценовите планове са едни от най-разумните и евтини VPN сред най-добрите доставчици на деня, като 5-годишният абонаментен план струва само $ 99,00. Ти спечели’няма да получите по-добра цена за Най-добър VPN за Netflix по-добра от тази на вас’получавате тази VPN.

 • Месечен абонамент: 10,95 долара, таксувани веднъж
 • Годишен абонамент: $ 5.81 / месец ($ 69.72 таксувани веднъж)
 • 5-годишен абонамент: $ 1.65 / месец ($ 99 таксувани веднъж)

преглед на ценообразуването на purevpn

Професионалисти

 • Високо достъпни планове за ценообразуване като Netflix US VPN
 • 2000 местоположения на сървъра
 • Най-добра поддръжка за чат на живо за всички видове технически насоки
 • Специализирана услуга за американската Netflix
 • Разделяне на тунели
 • Бързи ускорения

Против

 • Понякога е необходимо да проверите с поддръжката за най-новия сървър в САЩ за деблокиране на американския Netflix, тъй като той продължава да променя тези сървъри, за да продължи надеждно услугата

посети доставчик

2. NordVPN:

Мощна и високонадеждна услуга, NordVPN също може да отблокира американския Netflix с лекота. Най-добрата част за NordVPN е, че престоят, който предлага, е значително малък, за да ви осигури максимално време на екрана с най-малко повреди в обслужването.

NordVPN за US Netflix

Криптирането, предлагано в NordVPN, е AES-256, което ви дава предимство по отношение на защитата на вашите данни, тъй като е почти до невъзможно прекъсване на криптирането и проследяване на вашите данни.

Този доставчик предлага и голямо разнообразие от местни клиенти, обхващащи почти всички популярни операционни системи като Windows, Macs, Android, iOS и т.н. Той също така осигурява поддръжка за нишови устройства като Roku и рутери..

Сървърната инфраструктура в NordVPN сега се състои от повече от 4800 сървъра в мрежа, обхващаща широк простор на земното кълбо. Това означава, че не можете просто да отблокирате американския Netflix с него, но и да заобиколите гео-ограниченията на сайта в други страни. Например напр. с NordVPN Netflix, не става’няма значение дали искате да получите достъп до американски Netflix или немски Netflix, VPN работи еднакво добре и при двете задачи.

До преди време плановете за ценообразуване бяха в рамките на достъпния диапазон, но изглежда, че NordVPN премахна от списъка си по-достъпния 3-годишен план и сега имаме само тези планове:

 • Месечен абонамент: 11,99 щ.д.
 • Годишен абонамент: 83,88 долара таксувани веднъж
 • 3-годишен абонамент: 125,64 долара, таксувани веднъж

Това са малко високи цени, но ако искате да постигнете абонамент за NordVPN за себе си, изберете 3-годишния план’s най-достъпните в този списък.

Абонаменти, предлагани от NordVPN

Професионалисти

 • Предлага специализирани американски сървъри за отблокиране на американски Netflix
 • Лук над VPN
 • Политика за нулева регистрация
 • Безплатна пробна версия за 3 дни
 • Опция за плащане с биткойн
 • Бързи ускорения

Против

 • Чатът на живо няма’t съществуват. За да разрешите проблеми, трябва да генерирате билети

посети доставчик

3. ExpressVPN:

Този доставчик на VPN е любим на потребителя поради постоянната си цялост и звездна ефективност като VPN през годините. ExpressVPN има голямо влияние в VPN домейна като изключително стабилна услуга, която никога не би компрометирала целостта на потребителя, независимо от обстоятелствата.

EpressVPN за американски Netflix

Най-добрата част за ExpressVPN е, че тя гарантира, че всичките му американски сървъри работят за това да позволи на потребителя да получи достъп до American Netflix, което е прекъсване от конвенционалния modus operandi в VPN домейна, където доставчикът предлага специализирани сървъри за същата задача.

На фронта на сигурността ExpressVPN е невероятно подходящ, тъй като поддържа нулева регистрация, предлага AES 256 криптиране, поддържа OpenVPN протокол, като по този начин поставя най-добрия крак напред към гарантиране, че потребителят остава защитен, когато използва услугата си.

Той също така предлага Smart DNS, което улеснява отблокирането на американския Netflix на Medistreamers като Apple TV и Roku.

Поддръжката на чат на живо е невероятно ефективна при решаването и на най-трудните технически предизвикателства и има някои от най-добрите ръководства и ръководства от видеоклипове, които да ви преведат през почти всеки инсталационен процес.

Но въпреки всичко това, ExpressVPN’Ценовите планове са изключително високи в сравнение с други доставчици на VPN.

 • Месечен абонамент: 12.95 долара, таксувани веднъж
 • Полугодишен абонамент: $ 9,99 / месец ($ 59,95 фактурирани веднъж)
 • Годишен абонамент: $ 8.32 / месец ($ 99.95 таксувани веднъж)

ExpressVPN ценови планове за американски netflix

Професионалисти

 • Всички сървъри в САЩ работят за деблокиране на Netflix US
 • Политика за нулева регистрация
 • Най-добрите ръководства и ръководства за видео инсталационни процеси
 • AES 256 Шифроване
 • Специализирани VPN клиенти
 • Наличен SmartDNS

Против

 • Цените са твърде високи

посети доставчик

Функции за гледане в Най-доброто VPN за гледане на американски Netflix

Как точно да идентифицирате VPN, който ще бъде достатъчно добър за вашите нужди от Netflix? Има стотици VPN доставчици, всеки от които твърди, че е по-добър от последния, но когато става въпрос за Netflix, почти всички те губят пара, с изключение на избрани няколко.

Тези избрани VPN услуги, които могат да ви позволят да гледате американската библиотека Netflix, имат някои отличителни характеристики, които другите дават’нямам. Ето как можете да ги идентифицирате с помощта на точната функция:

Работещи американски сървъри за Netflix:

За да деблокирате Netflix US, VPN трябва да бъде достатъчно бърз, за ​​да продължи да променя своите американски сървъри, преди Netflix да може да се насочи към тях и да ги забрани. Повечето VPN, които работят с Netflix US, следват стратегия за разпределяне на специални местоположения за достъп до Netflix, която можете да разберете, ако попитате лесно тяхната поддръжка за чат на живо.

Бързи скорости:

Няма смисъл да получавате най-бърз VPN, за да деблокирате Netflix US, ако получавате жалки скорости. VPN, което убива повече от 35% от реалната ви скорост на ISP’да бъде това, което ти’търся

Специализирани клиентски приложения:

Можете да гледате Netflix на всяко устройство, вариращо от вашия мобилен телефон до вашия Smart TV до Mediastreamer, така че’е задължително VPN да предоставя своите посветени клиенти, които улесняват настройката на VPN на устройството, което използвате Netflix на

Сигурност:

Поддържането на криптиране AES 256 с военен клас и поддръжката на протокол OpenVPN са задължителни функции в VPN, защото всеки може да прониква във вашите данни, когато е в интернет, и да ги използва за нечестиви цели. Никога не бива да се излагате така в дигиталната сфера, така че дон’не се съгласявам за VPN, което не’не предлагам тези предварителни функции за сигурност!

Едновременни връзки:

Ако купувате абонамент за Netflix, нормално е да споделяте идентификационните си данни за вход със семейството си или да преглеждате Netflix на различни устройства по различно време на деня, така че VPN трябва да предлага поне 3 едновременни връзки наведнъж, точно както Netflix прави мощност по-лесна съвместимост

Достъпни дългосрочни планове:

Потребителите на Netflix трябва да търсят VPN, които са достъпни за свързване в дългосрочен план. VPN мрежите с прекомерни цени са много не за потребителите на Netflix!

* Имайки предвид всички неща, които би трябвало да има Netflix VPN, заключихме, че PureVPN работи най-добре за стрийминг с много приемлив ценови пакет.

Най-добър Netflix VPN

Безплатни VPN мрежи, които работят с American Netflix

Ако се опитвате да намерите безплатен VPN, който работи за деблокиране на американския Netflix, тогава не правите нищо повече от заблуждаване на собственото си аз. Безплатните VPN никога не могат да бъдат съвместими с поточни сайтове, камо ли да се опитват да осъществят достъп до American Netflix чрез тях. Това е заради тежките ограничения, които безплатните VPN-та се стремят да преодолеят тази страшна задача

Първото ограничение е, че безплатните VPN мрежи правят’не предлагат неограничена честотна лента и техните капачки за капацитет са в рамките на само 500 MB -10 GB / месец, което не е достатъчно добро, за да поддържа непрекъснато нарастващите нужди за наблюдение на съвременния потребител на Netflix.

Второ и по-важното е, че безплатните VPN мрежи могат’не деблокирайте Netflix US, тъй като за целта VPN трябва да остане крачка напред от забраната на Netflix VPN, като непрекъснато превключва сървърите си. Това изисква много големи финансови инвестиции от страна на доставчика и никой безплатен VPN не може да си позволи да предлага тази услуга на своите потребители някога.

Как да гледате американски Netflix във Великобритания? Как да гледате американски Netflix във Великобритания

Ако живеете в Обединеното кралство, може би имате достъп до по-добра библиотека на Netflix от останалите страни, но все пак не е най-добрата в сравнение с американската версия на сайта. Ако искате да отидете и да получите достъп до American Netflix от Обединеното кралство, ще трябва да следвате тези стъпки:

 1. Изберете най-добър VPN за американския Netflix и заплатете неговия ценови план
 2. Изтеглете и инсталирайте своя VPN клиент на вашето устройство
 3. Свържете се със специално определен американски сървър за деблокиране на американски Netflix от вашия доставчик
 4. Посетете Netflix.com или отворете приложението Netflix и ще видите пълната американска библиотека на Netflix!

Как да гледате американски Netflix в Европа?

Как да гледате американски Netflix в Европа

Въпреки че е Запад, Европа получава някои от най-лошите библиотеки на Netflix по света. Страни като Полша, Латвия, Чехия, Хърватия и други са най-страдащите, защото Netflix не’Не полагам много усилия за добавяне на повече съдържание към тези библиотеки поради малкото население на тези страни.

Ако се сблъскате с подобна ситуация като европейски резидент, който е абонат на Netflix, ето как можете да заобиколите гео ограниченията и да получите достъп до много, много по-добра американска библиотека на Netflix:

 • Изберете най-добрия VPN за американския Netflix в Европа
 • Изберете план за ценообразуване измежду тези, които предлага VPN, и го заплатете
 • Настройте неговото приложение за VPN клиент на вашето устройство, след като го изтеглите
 • Свържете се с американски сървър, за който вашият доставчик казва, че работи с American Netflix
 • Насладете се на пълната американска библиотека на Netflix по всяко време!

Как да гледате американски Netflix в Австралия?

Как да гледате американски Netflix в Австралия

Потребителите на Netflix отдолу не се отнасят справедливо от Netflix, тъй като австралийската версия на сайта изсмуква голямо време, като някои големи предавания липсват от списъка. Netflix US има всички предавания, които ще направят използването на Netflix далеч по-добро изживяване.

Нека да преминем през процедурата, чрез която можете да получите достъп до Netflix US от Австралия:

 • Купете абонаментен план в най-добрия VPN за Netflix US
 • Изтеглете и настройте VPN’s клиентско приложение на вашата ОС / устройство
 • Свържете се с посреднически американски VPN сървър от вашето приложение за VPN клиент
 • Американската библиотека на Netflix вече ще бъде достъпна за вас на вашето устройство!

Как да гледате американски Netflix в Канада?Как да гледате американски Netflix в Канада

Въпреки че е толкова близо до САЩ, канадската библиотека Netflix не е сред най-добрите библиотеки, които предлага Netflix. За гражданите на Канада достъпът до САЩ Netflix е задължителен, ако искат да използват Netflix по най-оптималния и приятен начин:

 • Изберете топ VPN за Netflix, който деблокира Netflix US
 • Платете за плана му за ценообразуване и след това изтеглете и инсталирайте приложението VPN клиент на вашето устройство
 • Свържете се с работещ американски сървър
 • Разблокирайте американския Netflix и гледайте всички предавания, до които никога не бихте имали достъп без VPN!

VPN, които спечелиха’да ви позволи да гледате американски Netflix

Има много доставчици на VPN там, които ще твърдят, че могат да ви накарат да получите достъп до American Netflix, но техните претенции не са нищо повече от лъжливи надежди. Можем да кажем това, защото ние’тествах ги всички. Някои от тези VPN, които ние’изброени по-долу, дон’не работите изобщо, докато останалите имат много лепкав запис на производителността, което означава, че можете’не разчитайте на тях за вашите нужди за деблокиране на Netflix:

 1. Tunelbear (безплатно & Платено и двете)
 2. Torgaurd (Patchy изпълнение)
 3. Zenmate
 4. HotspotShield
 5. StrongVPN
 6. Getflix

Как да гледате американски Netflix на Android устройства?

Гледайте американския Netflix на устройства с Android

Android е най-популярната ОС сред смартфоните и освен това е преобладаващата ОС на други устройства като Smart TV и таблети. Това се дължи главно на неговата изключително удобна употреба и много лесен и интерактивен интерфейс. Друга мощна функция, която играе голяма роля в тази ОС’s популярността е огромният репертоар от приложения, които поддържа чрез Google Play.

И тъй като голяма част от потребителите искат да гледат американския Netflix на устройство с Android, ето начинът, чрез който можете да направите това в няколко лесни стъпки:

 • Вземете VPN абонамент, като закупите неговия ценови план
 • Веднъж ти’получихте своите потребителски идентификационни данни, отидете в Google Play, за да изтеглите родния си клиент за Android и след това да го инсталирате на устройството си
 • Въведете идентификационни данни на потребителя в приложението за Android VPN и след това се свържете с работещ американски сървър, който деблокира американския Netflix
 • Насладете се на пълната американска библиотека на Netflix на вашето Android устройство!

Как да гледате американски Netflix на Apple Devices?

Гледайте американски Netflix на Apple устройства

Наскоро Apple стана свят’е първата фирма, която се докосна до оценката на трилиона долара по отношение на оценката, което говори много за доверието на потребителите в устройствата, внесени от Apple, като iPhone и iPad.

Най-добрите VPN захранват съвместимостта с тези устройства на Apple iOS чрез предлагане на местни клиенти в магазина на iTunes. Ако искате да използвате тези приложения, за да деблокирате американския Netflix на устройството си Apple, ето как можете да направите това:

 • Изберете Top Mac VPN и след това придобийте абонамента си, като изберете ценови план и платите за него
 • Изтеглете и инсталирайте родния си iOS клиент от магазина на iTunes
 • Свържете се с американски сървър на този клиент (което работи за деблокиране на Netflix US)
 • Отворете приложението Netflix и вече ще имате достъп до американската библиотека на Netflix!

заключение

Netflix непрекъснато добавя все повече съдържание на своя сайт, за да задоволи изискванията за забавление на нарастващите си списъци с милиони потребители, но също така трябва да защити задълженията си за авторски права към медийните къщи, така че това означава, че гео ограниченията и забраната за VPN няма да продължат навсякъде в близко бъдеще. Те могат дори да станат по-силни и по-строги, докато услугата продължава да расте, така че единственият отговор на въпроса за “Как да гледате американски Netflix?” е, че придобивате надеждна VPN услуга, която ви позволява да спечелите пълната стойност от абонамента си, като ви дава лесен достъп до American Netflix.

Чувствайте се свободни да добавяте предложения или мнения в темата за коментари по-долу. Ако ги харесваме, може дори да ги добавим в това ръководство като истински отзив / мнение на потребителя! Честит Netflix-инг!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me