Как да гледате американски идол 2018 на живо безплатни потоци отвсякъде

Едно от най-големите блокбастър телевизионни събития, American Idol, е готово да се покачи отново с шестнадесетия си сезон, излъчващ се на 11 март, като се гордее със завидна репутация на телевизионен джунгет и събира място № 1 за осем поредни години като шоу с най-висок рейтинг по американската телевизия предаването е чисто забавление. Това дава на обикновения човек с талант да има шанс да постигне суперзвезда и феновете да наблюдават как се развива пътешествието на ъ-лабиринт!

Гледайте онлайн безплатни потоци отвсякъде на American Idol 2018

 1. American Idol Онлайн Безплатно предаване на живо
 2. American Idol Youtube Streaming
 3. Американски идол е тази вечер?
 4. Кои са съдиите, които ще бъдат на American Idol
 5. Американски списъци за канали / излъчващи канали
 6. Как да гледате американски идол отвсякъде
 7. Поток American Idol Online в Канада
 8. Американски идол на Року
 9. Американски идол на Коди

Радвате ли се също да станете свидетели на търсенето на Америка’следващото певческо усещане? Ако отговорът е да, тогава прочетете нашето изчерпателно ръководство за това как да гледате American Idol онлайн, като използвате най-добрия vpn? В крайна сметка, кой би искал’не искате да гледате шоуто? Буквално прикачва всички до телевизора с всеки епизод, представящ една история в себе си. И тогава, натискът, който се развива по време на кръговете на гласуване и премахване всяка седмица, по дяволите’е спиращо дъха приключение!

Американски идол е тази вечер?

Американски идол е тази вечер

Премиера на 11 март 2018г - American Idol този път прояви изключителен талант с много забавления и забавни моменти, които да запомня цял живот. Така че досега са завършени общо 15 епизода, което означава, че все още имате много гледане. Нови епизоди ще бъдат налични на 12 май (събота - Топ 7), 13 май (неделя - топ 5), 19 май (събота) с наближаването на финалите на 20 и 21 май, където ще видите как се коронясва като победител!

Кои са съдиите, които ще бъдат на American Idol?

Със своите ценени реакции и забележителни умения за преценка, съдиите са може би най-важният състав на шоуто на American Idol. През този сезон шоуто ще запази нормалния си формат от трима съдии непокътнати и с участието на Кети Пери, Лионел Рише & Лука Брайън като част от новите съдии’ панел.

Кои са съдиите на American Idol?

Кати Пери, един от съдиите за шоуто!

Водещ на предаването ще бъде радио знаменитостта Райън Сикрест, тъй като той беше изключително добре приет като предаването’s майстор на церемонията в предишния сезон от публиката.

Първият епизод, започващ в неделя, 11 март, ще започне с първоначалния кръг на прослушванията в емблематичния Madison Square Garden в Ню Йорк, който ще включва много забележителни гласове заедно с весели моменти, така че’не забравяйте да видите списъка с канали по-долу, където можете да гледате как действието се извършва точно там и след това!

Американски списъци за канали / излъчващи канали

Сигурни сме, че този сезон спечели’не може да бъде различен. Но това, което феновете на този любим телевизионен франчайз трябва да внимават, е промяната в канала, по който излъчва. American Idol се излъчваше в мрежата на NBC от първия до петнадесетия сезон направо, но този път потребителите ще трябва да видят шестнадесетия сезон в мрежата на ABC.

Официалният партньор за излъчване за American Idol 2018!

Американски идол 2018 списъци с канали / излъчватели

Този сезон, American Idol’Официален оператор е The ABC мрежа, вместо NBC, в САЩ, така че за всички, пребиваващи в географските граници на страната, можете да гледате всеки епизод на ABC в 20:00 EST, два пъти седмично в неделя и понеделник.

American Idol може да се насладите и като изтеглите официалните приложения на ABC от магазина на Google Play за потребители на Android или от магазина Itunes за потребители на Apple.

За хора, които не живеят в САЩ, тук’s как можете да гледате American Idol:

Страна

канал

Как да излъчваме извън САЩ

САЩ гледайте ABC на живо онлайнABC мрежа      purevpn-лого

  Разблокиране чрез PureVPN USA Server

само за 2,48 долара / месец

Великобритания
Канада
Франция
ОАЕ
Индия
Австралия Лисица 8

Австралия:

Наречен от мнозина като следващия “САЩ”, поради споделените ценности и интереси между двете нации, никоя държава няма да намери American Idol по-завладяващ от Австралия. Така че за тези от вас, които живеете в Австралия, каналът Fox8 ще бъде мястото, където да се настроите на 11 март!

Остатъка!

Ако случайно живеете във всяка страна извън споменатите по-горе места, може да се запознаете с това изображение в следващите дни, ако се опитате да гледате American Idol!

как да гледам американски идол отвсякъде

От Китай с огнена стена до Обединеното кралство феновете на American Idol спечелиха’нямате достъп до шоуто в мрежата на ABC или на всеки друг канал в тяхната страна.

Съществува обаче решение, което не само ще отключи вашия пропуск към American Idol, но и ще работи чудесно за подобно гео-ограничено съдържание в бъдеще. За да разберете повече за това как можете лесно да гледате American Idol, продължете да четете ръководството!

Как да гледате американски идол отвсякъде?

То’s не само American Idol, но всяка друга програма в днешно време изглежда е изправена пред гео ограничения, като по този начин лишава милиони хора да гледат любимите си програми, но тук’s, където VPN се предлагат по-добре.

VPN-ите не са само там, за да ви осигурят страхотна онлайн сигурност и защита на данните, въпреки че са отлични и с това, но също така могат да ви позволят да отблокирате гео-ограничено съдържание като American Idol чрез подправяне на вашия IP.

Най-популярните доставчици на VPN като Nord VPN, Pure VPN и други доставчици, споменати в таблицата по-долу, са едни от най-популярните и много надеждни геоблокирани разблокирачи на съдържание там.

Цена на доставчиците ($) Характеристики Рейтинг Доставчик Посещение на посещение

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 $1.99На месец

  • 800+ сървъра в 50+ страни
  • AES-256-GCM Шифроване
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • Неограничени едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден 83% посещение на сайта с отстъпка
  Прочетете рецензия

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2.91На месец

  • 2 000+ сървъра в 140+ страни
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 5 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден сайт за посещение с отстъпка 73%
  Прочетете рецензия

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32На месец

  • 3 000+ сървъра в 94 държави
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 3 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надеждни 35% отстъпка за посещение на сайта
  Прочетете рецензия

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9.95 $2.25На месец

  • 1000+ сървъра в 100 локации
  • 256-битово стандартно военно криптиране
  • Поддръжката на чат на живо е отлична
  • Доставчик на нули
  • Налични са 5 мулти-входа
  • Приложения за Windows, Mac, Android, iOS и Chrome

  Надежден 77% отстъпка Посетете сайта
  Прочетете рецензия

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2.75На месец

  • 3 700 сървъра в 60 държави
  • 256-битово AES криптиране
  • 24/7 Чат на живо
  • Строга политика без регистрация
  • 7 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Reliabile 77% отстъпка Посетете сайта
  Прочетете рецензия

Докато VPN не’t премахнете необходимостта да се регистрирате за абонаментен абонамент с ABC, това определено ще ви позволи да го видите, след като всъщност имате валиден абонамент, независимо къде сте извън САЩ или нейните територии.

Повечето от споменатите по-горе доставчици на VPN имат специални VPN приложения за съвместими устройства като Windows, Mac OS, IOS, Android и други, така че’не трябва да се притеснявате за избора на конкретно устройство, за да работи VPN.

Просто изтеглете приложението VPN заедно с официалното приложение ABC, регистрирайте се с валиден абонамент и на двамата и знаете как да гледате American Idol лесно.

Как да гледате American Idol Online в Канада?

Ако живеете точно зад границата в Канада, вие сте един от малкото късметлии, които могат да гледат American Idol, без да разгърнат VPN. Дългоочакваното шоу може да гледате по CTV. Така че дон’не забравяйте да се настроите на 7 вечерта CT на 11 март за да гледате вълнуващия първи епизод!

Как да гледате American Idol на Roku?

Roku е чудесен начин за гледане на програми като American Idol на големия екран на вашия телевизор. Пионерната услуга за стрийминг за телевизия е невероятно лесна за инсталиране и конфигуриране. За да гледате последния сезон по певчески състезания, ще трябва да оборудвате устройството си Roku с добавката ABC, която е достъпна за изтегляне тук. Не забравяйте да използвате VPN и да изберете американски сървър, за да започнете да се наслаждавате на шоуто.

Как да гледате American Idol на Roku

Как да гледате онлайн безплатен поток на американски идол

В момента ABC hasn’не обяви онлайн безплатен стрийминг за American Idol Season 16 и те ще се предоставят само от източници на трети страни. Ние обаче спечелихме’не препоръчвам да направите основната си опция за гледане, защото ние не’все още не знам кой ще предава програмата безплатно онлайн и второ, много услуги за стрийминг на трети страни за такива програми често са придружени от множество неприятни реклами, злонамерени връзки за спам и други спойлери, като по този начин унищожават цялото преживяване! дон’не отивам за това! Насладете се на церемонията по откриване на световната купа FIFA 2k18 на живо тук на BestVPN.co

Американски идол в YouTube

американски идол youtube стрийминг

За съжаление няма налични връзки на потока на живо, които могат да ви позволят да гледате онлайн епизодите на American Idol 2018 от YouTube. Има обаче официална страница на American Idol, където можете да получавате редовни актуализации под формата на видеоклипове относно най-новите събития в шоуто. Може би е по-добре да изберете други поточни ресурси, споменати в ръководството по-горе.

Как да гледате American Idol на Kodi?

Kodi става популярна с всеки изминал ден и горещо препоръчваме да гледате предстоящия сезон на American Idol на тази страхотна онлайн платформа за гледане на медии. Един от най-добрите начини да направите това е да изтеглите добавката USTV, която не просто ви осигурява достъп до ABC, но ви позволява да гледате и други популярни американски канали като NBC..

На всичкото отгоре, изцяло законно и безплатно:

Как да гледате американски идол 2018 на живо на Kodi

Тук’s най-лесният начин да инсталирате USTV на вашия Kodi:

Забележка: Ще ви е необходима VPN услуга за достъп до USTV NOW потоци извън САЩ 

 1. Изтеглете и инсталирайте Kodi от тук
 2. След като стартирате приложението Kodi, изберете “Добавки”
 3. В горния ляв ъгъл ще има опция “Инсталатор на пакети”, кликнете върху него
 4. Сега изберете “Инсталиране от хранилище” > Хранилище за добавки Kodi
 5. Кликнете върху USTVNow и започнете процеса на инсталиране
 6. Сега USTVNow Addon ще бъде активиран, след като получите известие
 7. Сега се върнете на началния екран на Kodi и кликнете върху ‘Addons’ раздел
 8. Сега отидете на Добавки за видео
 9. Тук можете да видите USTVNow
 10. Стартирайте го и се насладете на гледането

как да гледате американски идол 2018 на kodi

Но не забравяйте, първо ще трябва да си създадете акаунт в USTV’уебсайт и изберете, че сте гражданин на САЩ, когато бъдете подканени. Съветваме ви да започнете своето VPN и избери американски IP, преди да направиш всичко това, за да гарантираш, че процесът е безпроблемно плаване и без проблеми.

Отблокирайте USTV сега

Американските изпълнители на идол ще гледат напред към предстоящите епизоди

Дълго пътуване на съдиите от American Idol беше да намерят само най-доброто от стотици прослушвания и да се примирят към солиден 24 списък на състезателите. Оттам нататък видяхме множество забележителни певци да се връщат у дома, някои с високо настроение, а други напълно разбити при загуба. Всеки епизод обаче продължава да става все по-добър и ето някои от най-добрите изпълнители, които с нетърпение очакваме в предстоящия сериал, които буквално надминават себе си в тези сцени:

 1. Калеб Ли Хътчинсън - “Изумени“
 2. Майкъл Дж. Уудърд - “Може би този път”
 3. Мади Попе - “Нищо не се сравнява с теб”
 4. Габи Барет - “Как е дон’t Обадете ми се все пак”
 5. Code Foehner - “Кой ще спаси душата ти”

Опаковане на нещата

Надяваме се, че това ръководство помага на всички фенове на American Idol да гледат телевизионното шоу с голям комфорт и лекота. Моля, не се колебайте дали пуснете коментар по-долу, ако се сблъскате с някакви проблеми или намерите други начини как да гледате American Idol онлайн. ние’ще обичам да чувам от ВАС! И както биха казали съдиите “Ти’отивам в Холивуд!”

Подобни статии

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me