Хелоуин Binge-Mania: Най-добрите филми / телевизионни предавания за гледане през 2019 година

То’е почти онзи специален период на годината, когато призраци излизат да играят, зомбита тичат по улиците, а децата имат топка, която се плаши без глупости в страшни нощи и призрачни празници. Да, Хелоуин е точно зад ъгъла и ако сте вие’отново като развлекателен маниер като мен, тогава вероятно се обръщате към любимите си филми / сериали на ужасите, за да влезете в духа на сезона (като същевременно търсите вдъхновение за костюм с наркотици).

Най-добрите филми / телевизионни предавания за Хелоуин носят със себе си усещането за падащи листа, бързи температури и лунна нощ с здравословна доза страх. Ако ти’получих нисък толеранс към скачащите скачания, нещата стават още по-невероятни. В крайна сметка филми / телевизионни сериали е идеалният начин да отпразнувате седмиците, водещи до Хелоуин, затова съставих списък, който определено може да искате да проверите в Best VPN

Телевизионни предавания за гледане на този Хелоуин!

Този сезон на джак-о-фенери, чанти за трикове или лечение, фалшиви паяжини, скелети и надгробни камъни носи със себе си интересна възможност за изследване на жанра на телевизионния ужас, тъй като те увеличават популярността си. Вече можете да се плашите глупаво всяка седмица, като хапете някое от долупосочените телевизионни предавания по-долу с вашите приятели / членове на семейството. Задайте реквизит и различни играчки за скачане на скачане, за да направите изживяването още по-забавно!

Ханибал (2013-2015)

Аз честно казано’не знам как да изразя манията си за това невероятно страшно, силно графично и изпълнено със страховито телевизионно предаване. Не е подходящ за деца, но е чисто лакомство, което да гледате на сезон Хелоуин с вашите приятели / членове на семейството. Пълен със сцени на физически изтезания, психологическа война, купчини трупове, басейни с кръв и разрушена кожа, Ханибал може да изплаши глупостите от всеки!

най-добрите Хелоуин филми и телевизионни предавания

Той използва смущаващи образи, за да привлече публиката, като очите им се забият на екрана. Гледайте го късно през нощта, за да подобрите изживяването, докато се наслаждавате на изключителния разказ, посока и герои, които буквално ви отвеждат до ТЪМНО, ТЪМНО Frickin’ място. Въпреки че е рестартиране на едноименния класически ужас, телевизионното шоу успява да отговори на всички очаквания. аз’d избягвайте да казвате повече, за да съсипете забавлението!

Екзорцистът (2016-2018)

МНОГО първият филм на ужасите, който някога гледах в живота си, беше не друг “Екзорцистът (1973)”. Гледах го по времето за Хелоуин, така че все още имам свеж спомен от филма, заедно с усещането, че почти ми писна гащите. Телевизионното шоу за рестартиране не’няма да разочаровам, повдигайки духа на Хелоуин вътре в мен. Може да не чуете много предложения да го гледате, но f ** това, което казват, и го опитайте.

Филмът

Първите трейлъри за The Exorcist всъщност бяха доста нееднозначни и изобразяваха не толкова подобен сюжет, различен от оригиналния филм, който накара много хора да бъдат изключени от гледането му. По-късно обаче се убедих, че е лошо решение, тъй като телевизионното предаване ангажира публиката доста добре с приятни, добре написани герои с правдоподобни човешки недостатъци. аз спечелих’не казвам повече, за да не давате спойлери, но уверявам, че сте спечелили’не губиш времето си с този ужасен часовник за Хелоуин!

Пени Страшен (2014-2016)

Пригответе се да се задълбочите в историята на страховити истории, създадени през 19 век във Великобритания. Ако ти’запознат ли сте с класически литературни герои като Дориан Грей и д-р Франкенщайн, тогава може да ви хареса този. Penny Dreadful е перфектното телевизионно шоу, за да научите за любимите си злодеи и страшни герои, като изследвате историите им за произход в епичен психологически трилър от най-мрачните кътчета на викторианския Лондон.

Шоуто на Пени Страшно за Хелоуин

Вероятно имате идея защо аз’Вече го спомена на този Хелоуин’s списък с телевизионни шоу програми, но аз повече от познатите свръхестествени герои, аз лично вярвам, че Пени Дрешна е удивителен часовник. Със своя перфектен баланс на тъмен хумор, зряло съдържание, голи трупове и гротескни изображения, телевизорът определено успява да постави лентата високо в жанра на ужасите, което го прави чудесен избор за Хелоуин!

Мотел Bates (2013-2017)

Подобен на “Hannibal” и “Екзорсистът”, аз’имам още един филм, преработен за телевизия, за вас. Мотелът Бейтс е предисторията на оригиналния филм от 1987 г., където трябва да видим как Буд Корт се присъединява към обществото, след като влезе в ролята на мениджър, в обител с обита (наследен от скандалния убиец Норман Бейтс). Това шоу се фокусира върху Норман Бейтс като главен герой и това, което го е накарало да стане убиец.

Мотел Bates за Хелоуин

ние’вече го видях в действие във филма от 1960г “психо”, но изучаването на историята на този измислен герой в Бейтс Мотел определено ще бъде полезно преживяване за ВАС, особено ако желаете тъмна, зла тема за Хелоуин. Докато шоуто не’не достигне същите височини като Ханибал, той все пак успява да създаде солидно изживяване, изпълнено с трилър, напрежение и откровен ужас!

Американска история на ужасите (2011-2018)

аз’добавих американската история на ужасите към последния от списъка с телевизионни предавания, защото смятам, че мнозина вече знаят за тази антологична поредица. За възможността за компенсиране’t, тогава AHS очевидно е шоу, направено за Хелоуин. Всеки сезон носи със себе си напълно различна и уникална, но същевременно изкривена и умопомрачителна f ** k история, която ще ви даде скандали, вие’никога не съм се чувствал като преди.

Американска история на ужасите за Хелоуин

Още в началото на първия сезон ще се заинтригувате да решавате различни мистерии и въпроси. Ако имате нужда от нещо, което да стартира Хелоуин, прегледайте директно 4-ти сезон, т.е.. “American Horror Story: Freak Show”, събрал общо двадесет номинации за награда „Еми“ и лудо подхожда на темата за Хелоуин за мистериозно изглеждащи герои a.k.a. FREAKS!

Филми за гледане на този Хелоуин!

Ти’вече имам добри предложения за телевизионни предавания, които да гледате през седмиците, водещи до Хелоуин, но това’винаги е добра идея да имаш годишен ритуал-нощен ритуал, ден преди! То’е чудесен начин да прекарате време със семейството си, докато създавате спомени, които ще продължат години напред. Кой знае, че децата ви може да пораснат, за да следват един и същ ритуал всяка година? По-долу са някои любими на всички семейства Хелоуин Flicks!

Scream (1996)

Мислех си, че може би е добра идея да продължа с оригиналния филм за Хелоуин 1978 (все пак можете да добавите, че във вашите предложения), като се смята, че той е широко считан за първи филм в съвременната традиция на коса. Въпреки това, тъй като използва по-малко насилие и кръв от филмите, които вдъхнови, аз’Ще предпочетете да дадете на семейството си вкус на убиеца на Ghostface, подобно на това как го имахме като деца!

Филми за гледане на този Хелоуин 2018

Филмът е преизмислена и съживена версия на класическия Scream от 1981 г., която добавя малко повече оскъдица, хитрост и някои смешни сцени в сместа. Сюжетът ни разкрива историята на маниак на нож с маскиран ужас, който дебне гимназисти, а по-късно ги убива за собствените си дяволски цели. Това е страхотен часовник за Хелоуин, а Ghostface Killer преследва глупостите от мен в ранните си юноши!

Zombieland (2009)

Сезонът на Хелоуин не трябва’не трябва да се върти около плашенето на лайна от други хора. В края на краищата, не всеки има в себе си да толерира скачащи скачки и филми на ужаси, напомнящи пикане. За публиката с ниска толерантност към страх вярвам, че Zombieland ще бъде чист лакомство за гледане. Той има перфектния баланс на насилие, горе и комедия, което може да направи Хелоуин цял куп по-весел!

земя за зомбита за Хелоуин

Както подсказва името, сюжетът се фокусира върху вирус, който превръща почти всички в зомбита. Оцелелите хора трябва да продължат да се борят с мъртвите, за да останат здрави и живи. Във филма има четири главни герои, изиграни от Ема Стоун, Джеси Айзенбург, Абигейл Бреслин и Уди Харелсън, всички от които са известни актьори с завладяваща кариера.

трик ‘R Treat (2007)

Ако търсите нещо малко по-тематично за Хелоуин, тогава няма по-добър вариант за филмова вечер от Трик ‘R Treat (2007). Ако нямаш’вече чух, филмът е за преплетени истории на малък град, където някои традиции е най-добре да не се забравят!

Трик & lsquo; R лакомство за Хелоуин

Жителите на измисления град Уорън Вали се озовават сред градска легенда, наречена " “Клане на Хелоуин в училищния автобус”. Изпълнен със скачащи скокове, плашещи изображения и страшни герои, филмът е перфектен часовник за поддържане на вашите тийнейджъри забавни преди Хелоуин ден.

Излезте (2017)

Вероятно един от най-болните, усукани и най-умопомрачителните ** K филми I’видях наскоро Get Out (2017) заема специално място в сърцето ми заради интензивната си мистерия / изпълнен с трилър сюжет, който перфектно успява да ви държи закачен на екрана. Главният герой Крис отива на среща с приятелката си’родители, нервни се опитват да разберат как те’Ще реагирам на дъщеря им, която се среща с чернокож.

Излезте за Хелоуин
Въпреки че в началото семейството изглежда невероятно готино и нормално, нещата скоро започват да се извиват извън контрол по невъобразими начини. Крис внезапно осъзнава, че не трябва’не се изнервях от срещата с това семейство, но всъщност би трябвало’бях мъртъв уплашен. В семейството има тъмна тайна, поради която Крис ще загуби живота си. Филмът е перфектен часовник за суспензия за Хелоуин!

Топлите тела (2013)

Ако смятате себе си за безнадежден романтик, тогава може да искате да вземете нещата по различен маршрут. Помислете да гледате топлите тела с партньора си, за да станете свидетели на историята на необичайно зомби, което спасява живо момиче, вместо да я яде. Това води до началото на връхничаща връзка, с надежди да върне мъртвите в живот, в пост-апокалиптичен свят!

Топли тела за Хелоуин

Аз лично не съм фен на романтичния жанр, но партньорът ми ме убеди да гледам този с нея, както и тя’d получи препоръка от неин приятел. Въпреки че ми отне известно време да обърна внимание на случващото се, филмът не беше’не е лошо. Аз го мисля’е перфектен часовник за двойки, които се нуждаят от нещо едва доловимо, но примамливо за Хелоуин.

Опаковане на нещата

И с това, аз’стигна до края на това развлечение за Хелоуин. Уверете се, че се запасите с много парчета, за да изпиете тези телевизионни предавания през уикендите, водещи до страшния ден, като същевременно изберете перфектния филм, който искате да гледате за годишния ритуал на нощта на Хелоуин. Кажете ми кой филм / телевизионно предаване намирате най-доброто в коментарите по-долу. Също така, дон’не забравяйте да споделите това парче с вашите приятели и членове на семейството, търсейки добри предложения за забавление тази Хелоуин!

Следвайте ни в Twitter и останете в течение.

Следвайте @Bestvpnco

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me