5 най-добри VPN мрежи за Бразилия 2020: Пазете своя интернет безопасен и защитен

Приет е нов закон, който гарантира безпрецедентно количество сигурност за бразилците онлайн. Законът също така определя правата, които потребителите имат онлайн и право да знаят колко данни имат уебсайтовете в момента за тях.

Законът обаче тепърва ще се прилага и той непрекъснато се отлага. Междувременно правителството започна масивна поредица от репресии, които често цитират антидържавни цифрови дейности.

Наличието на най-добра VPN връзка в Бразилия е най-сигурният вариант да осигурите анонимността си онлайн, като същевременно запазите безплатен достъп до интернет.

Най-добър VPN за Бразилия

Най-добрите VPN услуги за Бразилия 2020

 1. PureVPN: Най-добрият VPN за Бразилия. 18 специализирани бразилски сървъри гарантирайте, че потребителите никога не губят достъп до каквото и да е съдържание онлайн, докато са в безопасност 24/7 при $ 2,91 на месец
 2. Surfshark: Надежден и изключително достъпен. 1 Сървър в Бразилия. Режимът на камуфлаж запазва вашата онлайн идентичност скрита, а вашата интернет активност без проследяване при 1,99 долара на месец
 3. ExpressVPN: VPN с бързи сървъри. 5 специализирани сървъри в Бразилия. Високата производителност гарантира, че потребителите ще могат да сърфират в Интернет без никакво изоставане от $ 8.32 на месец
 4. Иваси: Решава всички проблеми с торентите. 3 родни бразилски сървъра. Потребителите никога няма да се притесняват от ограниченията на торентите, тъй като този доставчик осигурява постоянна поддръжка при $ 2,25 / месец
 5. CyberGhost: Най-добър VPN за деблокиране на съдържание. 14 бразилски сървъри за expats. С най-широкия избор на сървъри, той осигурява гладка и безпроблемна услуга, достъпна само за $ 2,75 на месец

Защо да използвате VPN в Бразилия?

Виртуална частна мрежа (VPN) защитава потребител’s интернет връзка, гарантираща, че тяхната цифрова идентичност остава анонимна, тяхната онлайн активност е безопасна от хакване и че няма съдържание онлайн остава ограничено.

Бразилия има ужасна история с цензурата и тази тенденция се е разляла и онлайн. От арестуване на журналисти до забрана на мемите срещу страната’лидерство онлайн, бразилци’ свободата онлайн е постоянно застрашена.

За щастие няма закони, които правят използването на VPN мрежи незаконно в Бразилия. Следователно, потребителите могат да продължат да имат достъп до всички форми на ограничено съдържание онлайн, без да проверяват онлайн активността си под каквато и да е форма чрез надежден VPN доставчик.

Топ 5 VPN за Бразилия

Ето топ 5 VPN опции в Бразилия, класирани въз основа на тяхната цена, сървъри, съвместимост, както и техните специални сървъри.

1. PureVPN - 18 Специализирани бразилски сървъри

 • Цена: $ 2,91 / мес
 • Рейтинг на доверен пилот: 5.0

PureVPN логоPureVPN трябва да бъде най-добрата опция за потребителите, които искат всички необходими функции за защита, които VPN може да предложи, като същевременно имат разумни цени..

Базирайки се в Хонг Конг, PureVPN предлага на своите потребители достъп до 2000+ сървъра в 140+ страни. Освен това, потребителите ще могат да използват и 18 специализирани бразилски сървъри, което им позволява да имат достъп до цялото географско ограничено местно бразилско съдържание.

Той не само деблокира Netflix, но и редица други популярни стрийминг сайтове като BBC iPlayer, Amazon Prime, Hotstar, Voot, Hulu и Disney+.

В допълнение, за да поддържат 5 едновременни устройства, потребителите могат също така да имат своите Kindle и Smart Home устройства, защитени по всяко време благодарение на PureVPN връзката си.

PureVPN използва AES-256-битово криптиране, което се поддържа от стандартния OpenVPN протокол, както и допълнителна поддръжка за други протоколи като PPTP, L2TP, IKEv2 и IPSec.

Други функции, които добавят към потребителите’ цялостната сигурност и безопасност в интернет включват разделно тунелиране, специални IP адреси, защита на дълбоки пакети (DPI) за торенти.

Професионалисти

 • 18 Специализирани бразилски сървъри.
 • 5 едновременни връзки.
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 • Деблокира Netflix, Hulu и Disney+

Против

 • Потребителският интерфейс може да бъде подобрен.

За да научите повече за PureVPN, прочетете нашия подробен преглед тук.

2. Surfshark - 2 Специализирани сървъри за Бразилия

 • Цена: $ 1,99 / мес
 • Рейтинг на доверен пилот: 4.4

1-Surfshark-LogoSurfshark редовно има специални оферти и оферти, което го прави далеч най-дружелюбният вариант да разгледате що се отнася до портфейла ви.

Базирайки се на Британските Вирджински острови, потребителите могат да очакват да имат достъп до 1040+ сървъри, обхващащи се в повече от 60 страни. Те също включват 2 специализирани бразилски сървъри, които могат да позволят на expats достъп до местно бразилско съдържание, когато те са’отново извън страната.

Може да се използва на неограничени устройства едновременно, като същевременно е напълно съвместима за потребители на Windows, Mac, iOS, Android и Linux.

Surfshark също поддържа протоколите PPTP, L2TP, IKEv2, IPsec и OpenVPN и се предлага със стандартното AES-256-GCM криптиране, което ви осигурява стандартната индустриална защита с изключително достъпна скорост.

Камуфлираният модел извежда вашата анонимност онлайн на следващото ниво, като скрива вашата интернет активност дори от вашия собствен интернет доставчик.

Професионалисти

 • 2 Специализирани бразилски сървъри.
 • Поддръжка за неограничени устройства.
 • Съвместим за Windows, Mac, Android и iOS.
 • Политика без регистрация.

Против

 • Обслужването на клиенти трябва да се подобри.

За да научите повече за Surfshark, прочетете нашия подробен преглед тук.

3. ExpressVPN - 4 бързи сървъра за Бразилия

 • Цена: $ 8.32 / мес
 • Рейтинг на доверен пилот: 5.0

5-ExpressVPN-LogoExpressVPN е идеалният избор за вас, ако сте’уморени сте от компромиси със скоростта, за да получите повече сигурност онлайн благодарение на бързия си масив от сървъри.

Работейки извън Британските Вирджински острови, потребителите получават достъп до 3000+ сървъра в 160 места, разпространени в 94 държави. Те включват специализираните 4 бразилски сървъра, което прави невероятно лесен достъп до локално съдържание отвън за ехпати.

Той предлага поддръжка за 5 мулти-входа, както и използване на AES-256-CBC криптиране, използвайки OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, L2TP / IPsec, IPsec, IKEv2 и PPTP протоколи.

Потребителите също така получават специализирани и функционални приложения, поддържани на Fire TV и Apple TV. Освен това потребителите получават и достъп до мрежовото заключване, автоматичен превключвател за убийства, който ефективно ограничава цялата ви мрежа, ако установи, че вашата интернет връзка е била прекъсната.

Професионалисти

 • 4 Специализирани бразилски сървъри.
 • 5 едновременни връзки.
 • Мрежово заключване (Най-добър автоматичен превключвател.
 • Поддържа биткойн и други криптовалути.

Против

 • Най-скъпата VPN опция.

За да научите повече за ExpressVPN, прочетете нашия подробен преглед тук.

4. Ivacy - 2 сигурни бразилски сървъра

 • Цена: $ 2,25 / мес
 • Рейтинг на доверен пилот: 5.0

Лого на ИвасиIvacy е доставчик на VPN, който може да гарантира най-сигурната връзка за всичките ви торенти или ако искате да получите достъп за страни, които имат строги закони за интернет.

Ivacy е перфектният доставчик на VPN за потребители, които се нуждаят от торенти, за да имат безпроблемен достъп до съдържание онлайн.

Базиран извън Сингапур, Ivacy може да предложи на своите потребители повече от 1000 сървъра в повече от 100 страни. Двойните специализирани бразилски сървъри улесняват expats да продължат да гледат любимото си местно съдържание, ако те’някога извън страната.

Той поддържа 5 едновременни връзки, които ги криптират с AES-256-GCM криптиране в допълнение към протоколите L2TP и IKeV2, за да добавят допълнителна сигурност към връзката им.

Неговата отличителна функция е приложението IvacyPrime, модернизирано приложение, което е известно в индустрията за заобикаляне на Голямата защитна стена на Китай.

Професионалисти

 • 2 Специализирани бразилски сървъри.
 • 5 едновременни връзки.
 • Приложението IvacyPrime за деблокиране на VoD.
 • Разделяне на тунели за порой.

Против

 • Техническата поддръжка трябва да се подобри.

За да научите повече за Иваци, прочетете нашия подробен преглед тук.

5. CyberGhost - 14 най-бързи бразилски сървъри

 • Цена: $ 2,75 / мес
 • Рейтинг на доверен пилот: 4.7

9-CyberGhost-LogoТам’s няма друга VPN опция, която може да съответства на CyberGhost, когато става въпрос за деблокиране на най-голямото съдържание в интернет.

Базиран извън Румъния, той’s масив от 6000+ сървъри в 90+ страни гарантира, че потребителите винаги са разглезени за избор, когато става въпрос за достъп до цялото съдържание онлайн. 14-те специализирани бразилски сървъра улесняват достъпа на чужденци и експатри да имат достъп до местно гео-ограничено съдържание, ако някога искат.

Въпреки че предлага 7 мулти-входа, той предлага на своите потребители връзки с AES-256-битово криптиране, които се предлагат с RSA-4096 ключ и SHA384 за хеш аутентификация.

Центърът за данни NoSpy (специализиран сървър, използващ специална възходяща връзка за укрепване на 256-битовото криптиране) далеч не е най-добрата функция, както и предлага пълна поддръжка за техния Nvidia Shield TV и игрални устройства като PS4 и Xbox One.

Професионалисти

 • 14 Специализирани бразилски сървъри.
 • 7 едновременни връзки.
 • Дава на потребителите достъп до NVidia Shield TV.
 • NoSpy център за данни със специална възходяща връзка.

Против

 • Скоростта на връзката може да изостава в пъти.

За да научите повече за CyberGhost, прочетете нашия подробен преглед тук.

Какви са Бразилия’s Закони за поверителност?

В Бразилия Бразилският общ закон за защита на данните, официално известен като Федерален закон № 13.709 / 2018, който се занимава с въпроси като защита на данните, онлайн поверителност, както и наказания в случай на нарушаване на данните.

В закона бяха включени някои разпоредби, включително създаването на Националния орган за защита на данните, както и отлагането на целия закон’s изпълнимост.

В резултат на това законодателство потребителите ще имат безпрецедентен контрол върху начина, по който споделят своите данни, както и ще получат правото да изискват колко информация може да проследи собственото им правителство за тяхната дигитална дейност.

Безопасни ли са вашите цифрови дейности в Бразилия?

Този нов закон беше предназначен да се справи с това колко примитивна е Бразилия’s действащите закони за поверителност са. Въпреки че законът има за цел да запуши пропуските в онлайн сигурността, няколко публикации посочиха вратички, които все още биха представлявали заплаха за анонимността на потребителите.

От 2018г’Общите избори настоящото правителство прибягва рутинно до явна цензура и онлайн ограничаване на съдържанието. Освен това блогърите и журналистите са станали жертва на арести, извършени въз основа на “подозрителна онлайн активност срещу държавата”.

При такива случаи силно се препоръчва потребителите да изберат надеждна VPN услуга, за да гарантират, че достъпът им до безплатен интернет не е прекъснат. Освен това, той също така ще предпази потребителите от всяка форма на наблюдение.

Как да получите бразилски IP адрес?

Една добра и надеждна VPN услуга вероятно ще ви даде възможност да избирате от хиляди сървъри, разположени в стотици различни страни, това трябва да включва Бразилия.

Може да искате бразилски IP адрес за достъп до локално съдържание, което може да е с географски заключения.

За да получите бразилски IP адрес, изпълнете следните стъпки:

 1. Абонирайте се за надеждна VPN услуга, препоръчителният избор е PureVPN.Как да получите бразилски IP адрес
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението PureVPN на избраното от вас устройство.
 3. Въведете вашите данни за вход и изберете бразилски сървър.Бразилски VPN
 4. Направи това’избрахте подходящия режим, т.е. свобода в Интернет.
 5. Веднъж ти’сте свързани, продължете да разглеждате и предавате поточно цялото си любимо бразилско съдържание.

Често задавани въпроси: Най-добрите Бразилия VPNs 2020

Какво’s най-добрият безплатен VPN за Бразилия?

Потребителите имат избор от стотици безплатни VPN мрежи, от които да изберат в интернет.

Въпреки това, тези безплатни услуги се сблъскват с проблеми, които включват скоростно дроселиране, високи скорости на прекъсване и няма гаранции за запазване на регистрационни файлове. Предвид Бразилия’миналия запис с преследване, препоръчително е да изберете платена услуга, която не гарантира регистрации.

Как мога да закупя VPN?

Закупуването на VPN е лесен процес. Просто преминете към уебсайта на услугата, която се чувствате най-добре, отговаря на вашите нужди. Можете да избирате от няколко плана според вашия бюджет. От там можете да проверите и платите с дебитна / кредитна карта или Paypal.

След това можете да използвате акаунта си на множество устройства.

Мога ли да използвам Paypal за закупуване на VPN?

Да, всички опции, изброени по-горе, ще ви позволят да избирате от различни опции за плащане, като дебитни / кредитни карти, bitcoin и Paypal.

Какво’s най-добрият VPN за Бразилия сървър?

Потребителите ще могат да използват повечето от най-добрите VPN услуги, за да се свържат със стотици сървъри по целия свят, включително Бразилия.

Горещо препоръчваме да използвате PureVPN, тъй като разполага с 18 специализирани сървъра точно в красивия град Сао Пауло, Бразилия. Потребителите могат да се свързват с тези сървъри от цял ​​свят и да имат достъп до цялото местно бразилско съдържание, което искат.

заключение

Напоследък размерът на ограниченията и надзора в интернет нараства в Бразилия. Редица граждани са арестувани и осъдени на затвор за своите цифрови дейности.

VPN може да предостави на потребителите така необходимата анонимност и достъп до непрекъснат и безплатен интернет. PureVPN би бил най-добрият вариант да осигурите пълна онлайн свобода за себе си в Бразилия.

Surfshark е друга мъдра опция, която може да ви осигури достъп до редица важни функции и да ви осигури безопасност онлайн, докато сте в строг бюджет.

Коментирайте по-долу, за да ни уведомите за вашия опит с тези VPN доставчици.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me