5 najboljših VPN-jev za Brazilijo 2020: Naj bo vaš Internet varen in varen

Sprejet je nov zakon, ki Brazilcem zagotavlja neverjetno varnost na spletu. Zakon določa tudi pravice, ki jih imajo uporabniki na spletu, in pravico vedeti, koliko podatkov ima spletna stran trenutno o njih.

Vendar pa zakon še ni uveljavljen in ga nenehno prelagajo. V vmesnem času je vlada sprožila obsežen niz ukrepov, ki so pogosto navajali protidržavne digitalne dejavnosti.

Imeti najboljšo VPN povezavo v Braziliji je najvarnejša možnost, da zagotovite anonimnost v spletu, hkrati pa ohranite prost dostop do interneta.

Najboljši VPN za Brazilijo

Najboljše storitve VPN za Brazilijo 2020

 1. PureVPN: Najboljši VPN za Brazilijo. 18 namenskih brazilskih strežnikov zagotoviti, da uporabniki nikoli ne izgubijo dostopa do katere koli vsebine v spletu, medtem ko 24 ur na dan varno ostanejo 2,91 dolarja na mesec
 2. Surfshark: Zanesljiv in izjemno ugoden. 1 strežnik v Braziliji. Način kamuflaže skriva vašo spletno identiteto in internetno dejavnost brez sledenja pri 1,99 USD / mesečno
 3. ExpressVPN: VPN s hitrimi strežniki. 5 namenskih strežnikov v Braziliji. Visoka učinkovitost zagotavlja, da bodo uporabniki lahko brez brskanja po internetu znašali 8,32 USD na mesec
 4. Ivacy: Reši vse težave s hudourniki. 3 domači brazilski strežniki. Uporabnikom ne bo nikoli treba skrbeti zaradi omejitev hudournikov, saj ta ponudnik zagotavlja stalno podporo pri 2,25 USD na mesec
 5. CyberGhost: Najboljši VPN za deblokiranje vsebine. 14 brazilskih strežnikov za expats. Z najširšim izborom strežnikov zagotavlja nemoteno in brezhibno storitev, ki je na voljo za samo 2,75 USD na mesec

Zakaj uporabljati VPN v Braziliji?

Navidezno zasebno omrežje (VPN) zavaruje uporabnika’s internetno povezavo, ki zagotavlja, da njihova digitalna identiteta ostane anonimna, njihova spletna dejavnost je varna pred vdorom in da nobena vsebina na spletu ne ostane omejena.

Brazilija ima strašno zgodovino s cenzuro in ta težnja se je prelila tudi po spletu. Od aretacije novinarjev do prepovedi memov proti državi’s vodstvom na spletu, Brazilci’ svoboda na spletu je nenehno ogrožena.

Na srečo v Braziliji ni zakonov, ki bi nezakonito uporabljali VPN. Tako lahko uporabniki še naprej dostopajo do vseh oblik omejene vsebine v spletu, ne da bi svojo spletno dejavnost v kakršni koli obliki spremljali prek zanesljivega ponudnika VPN.

Najboljših 5 VPN-jev za Brazilijo

Tukaj je top 5 VPN možnosti v Braziliji, razvrščenih na podlagi njihove cene, strežnikov, združljivosti in njihovih namenskih strežnikov.

1. PureVPN - 18 Namenski brazilski strežniki

 • Cena: 2,91 USD / mesec
 • Ocena zaupnika: 5,0

PureVPN logotipPureVPN bi moral biti najboljša možnost za uporabnike, ki želijo vse potrebne varnostne funkcije, ki jih ponuja VPN, ob razumnih cenah.

PureVPN, ki temelji na Hong Kongu, svojim uporabnikom ponuja dostop do 2000+ strežnikov v 140+ državah. Poleg tega bodo uporabniki lahko uporabljali tudi 18 namenskih brazilskih strežnikov, ki jim omogočajo dostop do vseh omejenih krajevnih vsebin v Braziliji.

Ne samo da odklene Netflix, ampak tudi številna druga priljubljena spletna mesta za pretakanje, kot so BBC iPlayer, Amazon Prime, Hotstar, Voot, Hulu in Disney+.

Poleg tega za podporo 5 simultanim napravam lahko uporabniki tudi vedno zaščitijo svoje naprave Kindle in Smart Home zahvaljujoč povezavi PureVPN.

PureVPN uporablja šifriranje AES-256, ki ga podpira standardni protokol OpenVPN, kot tudi dodatno podporo za druge protokole, kot so PPTP, L2TP, IKEv2 in IPSec.

Druge funkcije, ki dodajajo uporabnikom’ splošna varnost in varnost na internetu vključujeta razdeljeno tuneliranje, namenski IP-ji, zaščito globinskih paketov (DPI) za hudournike.

Prednosti

 • 18 Namenski brazilski strežniki.
 • 5 hkratnih povezav.
 • 30-dnevno jamstvo vračila denarja.
 • Odklene Netflix, Hulu in Disney+

Slabosti

 • Uporabniški vmesnik je mogoče izboljšati.

Če želite izvedeti več o PureVPN, preberite naš podroben pregled tukaj.

2. Surfshark - 2 namenski strežniki za Brazilijo

 • Cena: 1,99 USD / mesec
 • Ocena zaupnika: 4.4

1-Surfshark-logotipSurfshark redno ima posebne ponudbe in ponudbe, s čimer je daleč najbolj prijazna možnost, ki jo morate upoštevati v zvezi z denarnico..

S sedežem na Britanskih Deviških otokih lahko uporabniki pričakujejo dostop do 1040+ strežnikov, ki segajo v več kot 60 držav. Sem spadajo tudi dva namenska brazilska strežnika, ki omogočata osebam expats dostop do lokalne brazilske vsebine, kadar koli’spet zunaj države.

Hkrati se lahko uporablja v neomejenih napravah, medtem ko je popolnoma navzkrižno združljiv za uporabnike Windows, Mac, iOS, Android in Linux.

Surfshark podpira tudi protokole PPTP, L2TP, IKEv2, IPsec in OpenVPN in je opremljen s standardno šifriranjem AES-256-GCM, kar vam nudi industrijsko standardno zaščito po izjemno ugodni ceni.

Zamaskiran model dvigne vašo anonimnost v spletu na naslednjo raven tako, da svojo internetno aktivnost skrije pred celo lastnim ponudnikom internetnih storitev.

Prednosti

 • 2 Namenski brazilski strežniki.
 • Podpora za neomejene naprave.
 • Združljivo za Windows, Mac, Android in iOS.
 • Politika brez zapisov.

Slabosti

 • Storitve za stranke se morajo izboljšati.

Če želite izvedeti več o Surfsharku, preberite naš podroben pregled tukaj.

3. ExpressVPN - 4 hitri strežniki za Brazilijo

 • Cena: 8,32 $ / mesec
 • Ocena zaupnika: 5,0

5-ExpressVPN-logotipExpressVPN je odlična izbira za vas, če ste’ste utrujeni od ogrožanja hitrosti, da bi dobili večjo varnost na spletu, zahvaljujoč hitri množici strežnikov.

Uporabniki, ki delujejo na Britanskih Deviških otokih, dobijo dostop do 3000+ strežnikov na 160 lokacijah, razporejenih po 94 državah. Sem spadajo namenski štirje brazilski strežniki, ki omogočajo neverjetno enostaven dostop do lokalne vsebine od zunaj za expats.

Ponuja podporo za 5 multi-prijav in uporabo šifriranja AES-256-CBC z uporabo OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, L2TP / IPsec, IPsec, IKEv2 in PPTP.

Uporabniki dobijo tudi namenske in funkcionalne aplikacije, podprte na Fire TV in Apple TV. Poleg tega uporabniki dobijo tudi dostop do Network Lock, avtomatiziranega stikala za ubijanje, ki učinkovito omeji vaše celotno omrežje, če zazna, da je bila prekinjena vaša internetna povezava..

Prednosti

 • 4 Namenski brazilski strežniki.
 • 5 hkratnih povezav.
 • Zaklepanje omrežja (najboljše avtomatizirano stikalo za ubijanje).
 • Podpira bitcoin in druge kripto valute.

Slabosti

 • Najdražja možnost VPN.

Če želite izvedeti več o ExpressVPN, preberite naš podroben pregled tukaj.

4. Ivacy - 2 varna brazilska strežnika

 • Cena: 2,25 $ / mesec
 • Ocena zaupnika: 5,0

Ivacy logotipIvacy je ponudnik VPN, ki vam lahko zagotovi najbolj varno povezavo za vse vaše hudournike ali če želite dostopati do držav, ki imajo stroge internetne zakone.

Ivacy je popoln ponudnik VPN-jev za uporabnike, ki potrebujejo hudournike, da imajo neoviran dostop do vsebin v spletu.

Ivacy, ki izhaja iz Singapurja, lahko svojim uporabnikom ponudi več kot 1000 strežnikov v več kot 100 državah. Dvojni namenski brazilski strežniki omogočajo, da expats še naprej gledajo svojo najljubšo lokalno vsebino’kdaj zunaj države.

Podpira 5 sočasnih povezav, ki jih šifrirajo z AES-256-GCM šifriranjem poleg protokolov L2TP in IKeV2, da dodate dodatno varnost njihovi povezavi..

Njegova posebnost je aplikacija IvacyPrime, poenostavljena aplikacija, ki je znana v industriji za obhod Velikega požarnega zidu na Kitajskem.

Prednosti

 • 2 Namenski brazilski strežniki.
 • 5 hkratnih povezav.
 • Aplikacija IvacyPrime za deblokiranje VoD-ja.
 • Razcepljeni tuneli za hudournike.

Slabosti

 • Tehnična podpora se mora izboljšati.

Če želite izvedeti več o Ivacyju, si preberite naš podroben pregled tukaj.

5. CyberGhost - 14 najhitrejših brazilskih strežnikov

 • Cena: 2,75 USD / mesec
 • Ocena zaupnika: 4.7

9-CyberGhost-logotipTam’s nobena druga možnost VPN, ki bi se lahko ujemala s CyberGhost-om, ko gre za deblokiranje večine vsebine v internetu.

Temelji zunaj Romunije’s paleto 6000+ strežnikov v 90+ državah zagotavlja, da so uporabniki vedno razvajeni zaradi izbire, ko gre za dostop do vseh spletnih vsebin. 14 namenskih brazilskih strežnikov neznancem in izseljencem olajša dostop do lokalne geo-omejene vsebine, če kdaj želijo.

Čeprav ponuja 7 multi-prijav, svojim uporabnikom ponuja povezave z AES-256-bitnim šifriranjem, ki so na voljo s ključem RSA-4096 in SHA384 za hash overjanje.

Podatkovni center NoSpy (namenski strežnik, ki uporablja namensko uplink za okrepitev 256-bitnega šifriranja) je daleč najboljša funkcija in nudi popolno podporo za Nvidia Shield TV in igralne naprave, kot sta PS4 in Xbox One.

Prednosti

 • 14 Namenski brazilski strežniki.
 • 7 hkratnih povezav.
 • Uporabnikom omogoča dostop do NVidia Shield TV.
 • Podatkovni center NoSpy z namensko povezavo.

Slabosti

 • Hitrosti povezav lahko včasih zaostajajo.

Če želite izvedeti več o CyberGhostu, preberite naš podroben pregled tukaj.

Kaj so Brazilija?’s Zakoni o zasebnosti?

V Braziliji brazilski splošni zakon o varstvu podatkov, uradno znan kot zvezni zakon št. 13.709 / 2018, obravnava vprašanja, kot so varstvo podatkov, spletna zasebnost in tudi kazni v primeru kršitev podatkov..

V zakon so bile vključene nekatere določbe, vključno z ustanovitvijo nacionalnega organa za varstvo podatkov in odlog celotnega zakona’s izvršljivost.

Kot rezultat te zakonodaje bodo uporabniki imeli nadpovprečen nadzor nad deljenjem svojih podatkov in tudi pravico, da zahtevajo, koliko informacij lahko njihova vlada spremlja o svojih digitalnih dejavnostih.

Ali so vaše digitalne dejavnosti varne v Braziliji?

Ta novi zakon je bil namenjen obravnavi kako primitivne Brazilije’s trenutni zakoni o zasebnosti so. Medtem ko naj bi zakon zatiral zrele luknje v spletni varnosti, je v več publikacijah poudarjeno vrzeli, ki bi še vedno grozile anonimnosti uporabnikov.

Od leta 2018’Po splošnih volitvah se je sedanja vlada rutinsko zatekala k očitni cenzuri in omejevanju vsebine na spletu. Poleg tega so bili blogerji in novinarji žrtve aretacij na podlagi “sumljiva spletna dejavnost proti državi”.

Pri takšnih primerih je zelo priporočljivo, da se uporabniki odločijo za zanesljivo storitev VPN, s katero zagotovijo, da njihov dostop do brezplačnega interneta ne bo moten. Poleg tega bo uporabnike varoval tudi pred kakršnimi koli oblikami nadzora.

Kako pridobiti brazilski IP naslov?

Dobra in zanesljiva storitev VPN vam bo verjetno omogočila izbiro med tisoči strežnikov, ki se nahajajo v več sto različnih državah, vključno s Brazilijo.

Morda želite brazilski IP-naslov za dostop do lokalne vsebine, ki je morda zaklenjena.

Če želite dobiti brazilski IP naslov, sledite tem korakom:

 1. Naročite se na zanesljivo storitev VPN, priporočena izbira je PureVPN.Kako pridobiti brazilski IP naslov
 2. Prenesite in namestite aplikacijo PureVPN na izbrano napravo.
 3. Vnesite svoje poverilnice in izberite brazilski strežnik.Brazilijska VPN-ja
 4. Naredi to’ste izbrali ustrezen način, tj. svobodo interneta.
 5. Enkrat ti’ponovno povezani, nadaljujte z brskanjem in pretakanjem vse svoje najljubše brazilske vsebine.

Pogosta vprašanja: Najboljša Brazilija VPNs 2020

Kaj’je najboljši brezplačni VPN za Brazilijo?

Uporabniki lahko na spletu izbirajo na stotine brezplačnih VPN-jev.

Vendar pa imajo te brezplačne storitve težave, ki vključujejo hitrostna zaustavitev, visoke hitrosti odklopa in nobenih zagotovil, da ne boste vodili dnevnikov. Glede na Brazilijo’Pri preteklem zapisu s preganjanjem, je priporočljivo, da se odločite za plačano storitev, ki ne zagotavlja nobenih dnevnikov.

Kako lahko kupim VPN?

Nakup VPN-ja je preprost postopek. Pojdite na spletno mesto ne glede na storitev, za katero menite, da najbolje ustreza vašim potrebam. Izbirate lahko med več načrti glede na vaš proračun. Od tam se lahko odjavite in plačate z debetno / kreditno kartico ali Paypal.

Nato lahko svoj račun uporabljate v več napravah.

Ali lahko za nakup VPN uporabim Paypal?

Da, vse zgoraj naštete možnosti vam omogočajo izbiro med različnimi možnostmi plačila, kot so debetne / kreditne kartice, bitcoin in Paypal.

Kaj’s najboljši VPN za brazilski strežnik?

Uporabniki bodo lahko uporabljali večino vrhunskih storitev VPN za povezavo do več sto strežnikov po vsem svetu, vključno z Brazilijo.

Zelo priporočamo uporabo PureVPN, saj ima 18 namenskih strežnikov prav v čudovitem mestu Sao Paulo v Braziliji. Uporabniki se lahko povežejo s temi strežniki z vsega sveta in dostopajo do vse lokalne brazilske vsebine, ki jo želijo.

Zaključek

V zadnjem času se je v Braziliji povečala količina omejitev in nadzora na internetu. Zaradi digitalnih dejavnosti so aretirali in obsodili številne državljane.

VPN lahko uporabnikom omogoči prepotrebno anonimnost in dostop do neprekinjenega in brezplačnega interneta. PureVPN bi bila najboljša možnost, da v Braziliji zagotovite popolno spletno svobodo.

Surfshark je še ena pametna možnost, ki vam omogoča dostop do številnih pomembnih funkcij in vas ohranja v spletu, medtem ko ostajate v okviru strogega proračuna.

Spodaj komentirajte, da nam sporočite vaše izkušnje s temi ponudniki VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me