5 najboljih VPN-ova za Brazil 2020: čuvajte Internet i zaštićeni

Donesen je novi zakon koji Brazilcima jamči neviđenu količinu sigurnosti na mreži. Zakon također utvrđuje prava koja korisnici imaju na mreži i pravo da znaju koliko podataka web stranice trenutno posjeduju o njima.

Međutim, zakon se tek provodi i on se kontinuirano odgađa. U međuvremenu, vlada je pokrenula ogroman niz obrušavanja koji su često citirali antidržavne digitalne aktivnosti.

Imati najbolju VPN vezu u Brazilu najsigurnija je opcija za osiguravanje anonimnosti na mreži uz zadržavanje besplatnog pristupa internetu.

Najbolji VPN za Brazil

Najbolje VPN usluge za Brazil 2020

 1. PureVPN: Najbolji VPN za Brazil. 18 posvećenih brazilskih poslužitelja osigurajte da korisnici nikada ne izgube pristup bilo kojem sadržaju na mreži, dok ostaju sigurni 24/7 pri 2,91 USD mjesečno
 2. Surfshark: Pouzdan i vrlo pristupačan. 1 poslužitelj u Brazilu. Način kamuflaže čuva vaš internetski identitet skriven, a vaše internet aktivnosti bez praćenja, od 1,99 USD mjesečno
 3. ExpressVPN: VPN s brzim poslužiteljima. 5 namjenskih poslužitelja u Brazilu. Visoke performanse jamče da će korisnici moći surfati Internetom bez ikakvog zastoja od 8,32 USD mjesečno
 4. Ivacy: Rješava sve probleme bujice. 3 izvorna brazilska poslužitelja. Korisnici se nikada neće morati brinuti o ograničenjima bujica jer ovaj pružatelj pruža stalnu podršku za 2,25 USD mjesečno
 5. CyberGhost: Najbolji VPN za deblokiranje sadržaja. 14 brazilskih poslužitelja za expats. Uz najširi izbor poslužitelja, on nudi glatku i nesmetanu uslugu dostupnu od samo 2,75 USD mjesečno

Zašto koristiti VPN u Brazilu?

Virtualna privatna mreža (VPN) osigurava korisnika’s internetskom vezom koja osigurava da njihov digitalni identitet ostane anoniman, njihova mrežna aktivnost sigurna je od hakiranja i da nijedan sadržaj na mreži ne ostaje ograničen.

Brazil ima strašnu povijest s cenzurom i ta tendencija se prelila i na internet. Od hapšenja novinara do zabrane memea protiv zemlje’s vodstvom na mreži, Brazilci’ sloboda putem interneta stalno je ugrožena.

Srećom, u Brazilu ne postoje zakoni koji čine korištenje VPN-ova nezakonitim. Dakle, korisnici mogu nastaviti pristupiti svim oblicima ograničenog sadržaja na mreži, a da njihova mrežna aktivnost ne bude praćena u bilo kojem obliku putem pouzdanog VPN davatelja.

Top 5 VPN-ova za Brazil

Evo 5 najboljih VPN opcija u Brazilu rangiranih na temelju njihove cijene, servera, kompatibilnosti kao i njihovih namjenskih poslužitelja.

1. PureVPN - 18 namjenskih brazilskih poslužitelja

 • Cijena: 2,91 USD / mjesečno
 • Ocjena pouzdanog pilota: 5.0

PureVPN logotipPureVPN bi trebao biti najbolja opcija za korisnike koji žele sve potrebne sigurnosne značajke koje VPN može ponuditi uz prihvatljive cijene..

PureVPN se temelji na Hong Kongu nudi svojim korisnicima pristup do 2000+ poslužitelja u 140+ zemalja. Uz to, korisnici će također moći koristiti 18 namjenskih brazilskih poslužitelja, omogućavajući im pristup svim geološkim ograničenim lokalnim brazilskim sadržajima.

Ne samo da deblokira Netflix, već i brojna druga popularna mjesta za streaming kao što su BBC iPlayer, Amazon Prime, Hotstar, Voot, Hulu i Disney+.

Pored toga, za podršku 5 simultanih uređaja, korisnici također mogu imati svoje Kindle i Smart Home uređaje zaštićene u svakom trenutku zahvaljujući PureVPN vezi.

PureVPN koristi AES-256-bitnu enkripciju koju podržava standardni OpenVPN protokol kao i dodatnu podršku za ostale protokole kao što su PPTP, L2TP, IKEv2 i IPSec.

Ostale značajke koje dodaju korisnicima’ cjelokupna sigurnost i sigurnost na Internetu uključuju podijeljeni tuneliranje, namjenske IP adrese, zaštitu dubinskih paketa (DPI) za bujice.

prozodija

 • 18 Namjenski brazilski poslužitelji.
 • 5 istodobnih veza.
 • 30-dnevna garancija povrata novca.
 • Deblokira Netflix, Hulu i Disney+

kontra

 • Korisničko sučelje se može poboljšati.

Da biste saznali više o PureVPN-u, pročitajte naš detaljni pregled ovdje.

2. Surfshark - 2 namjenski poslužitelji za Brazil

 • Cijena: 1,99 USD / mjesečno
 • Ocjena pouzdanog pilota: 4.4

1-Surfshark logotipSurfshark redovito ima posebne ponude i ponude, što ga čini daleko najpovoljnijom mogućnošću za razmatranje što se tiče vašeg novčanika..

Sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim otocima korisnici mogu očekivati ​​da će imati pristup 1040+ poslužitelja koji se protežu u više od 60 zemalja. Tu se ubrajaju i dva posvećena brazilska poslužitelja koji expatima mogu omogućiti pristup lokalnom brazilskom sadržaju kad god oni to učine’ponovno izvan zemlje.

Može se istovremeno koristiti na neograničenim uređajima, a u potpunosti je kompatibilan za korisnike Windows, Mac, iOS, Android i Linux.

Surfshark također podržava PPTP, L2TP, IKEv2, IPsec i OpenVPN protokole i dolazi opremljen standardnom AES-256-GCM enkripcijom, što vam daje industrijsku standardnu ​​zaštitu po izuzetno povoljnoj cijeni.

Kamuflirani model podiže vašu anonimnost na mreži na novu razinu skrivajući vašu internetsku aktivnost čak i od vlastitog davatelja internetskih usluga.

prozodija

 • 2 namjenski brazilski poslužitelji.
 • Podrška za neograničene uređaje.
 • Kompatibilan je za Windows, Mac, Android i iOS.
 • Politika bez zapisnika.

kontra

 • Kupca treba poboljšati.

Da biste saznali više o Surfsharku, pročitajte naš detaljni pregled ovdje.

3. ExpressVPN - 4 brza poslužitelja za Brazil

 • Cijena: 8,32 USD / mjesečno
 • Ocjena pouzdanog pilota: 5.0

5-ExpressVPN logotipExpressVPN je savršen izbor za vas’umorni ste od ugrožavanja brzine da biste dobili više sigurnosti na mreži zahvaljujući brzom nizu poslužitelja.

Radi na Britanskim Djevičanskim otocima, korisnici dobivaju pristup do 3000+ poslužitelja na 160 lokacija raspoređenih u 94 zemlje. Tu se uključuju namjenski 4 brazilska poslužitelja što olakšava pristup lokalnom sadržaju izvana za expats.

Nudi podršku za 5 multi-prijava, kao i korištenje AES-256-CBC enkripcije pomoću OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, L2TP / IPsec, IPsec, IKEv2 i PPTP protokola.

Korisnici također dobivaju namjenske i funkcionalne aplikacije podržane na Fire TV i Apple TV. Uz to, korisnici također imaju pristup Network Lock-u, automatiziranom prekidaču za uklanjanje koji učinkovito ograničava cijelu mrežu ako otkrije da je internetska veza prekinuta..

prozodija

 • 4 namjenski brazilski poslužitelji.
 • 5 istodobnih veza.
 • Zaključavanje mreže (najbolja automatizirana sklopka za ubijanje).
 • Podržava bitcoin i druge kripto valute.

kontra

 • Najskuplja je VPN opcija.

Da biste saznali više o ExpressVPN-u, pročitajte naš detaljni pregled ovdje.

4. Ivacy - 2 sigurna brazilska poslužitelja

 • Cijena: 2,25 USD / mjesečno
 • Ocjena pouzdanog pilota: 5.0

Ivacy LogoIvacy je VPN pružatelj usluga koji vam može garantirati najsigurniju vezu za sve vaše bujice ili ako želite pristupiti zemljama koje imaju stroge internetske zakone.

Ivacy je savršen pružatelj VPN-a za korisnike koji trebaju bujice kako bi imali neometan pristup sadržaju na mreži.

Ivacy se temelji iz Singapura i nudi svojim korisnicima više od 1000 poslužitelja u više od 100 zemalja. Dvostruki posvećeni brazilski poslužitelji olakšavaju osobama expats-a da nastave gledati njihov omiljeni lokalni sadržaj’ikad izvan zemlje.

Podržava 5 istodobnih veza koje ih kriptiraju s AES-256-GCM enkripcijom uz L2TP i IKeV2 protokole kako bi se dodala dodatna sigurnost njihovoj vezi..

Njegova značajka izdvajanja je aplikacija IvacyPrime, pojednostavljena aplikacija poznata u industriji zaobilazeći Veliki kineski vatrozid..

prozodija

 • 2 namjenski brazilski poslužitelji.
 • 5 istodobnih veza.
 • Aplikacija IvacyPrime za deblokiranje VoD-a.
 • Split tunela za bujicu.

kontra

 • Tehnička podrška se mora poboljšati.

Da biste saznali više o Ivacyju, pročitajte naš detaljni pregled ovdje.

5. CyberGhost - 14 najbržih brazilskih poslužitelja

 • Cijena: 2,75 USD / mjesečno
 • Ocjena pouzdanog pilota: 4.7

9-CyberGhost-logotipaTamo’s nema druge VPN opcije koja može odgovarati CyberGhostu kada je u pitanju deblokiranje većine sadržaja na Internetu.

Temeljeno izvan Rumunjske’s niz od 6000+ poslužitelja u 90+ zemalja osigurava da su korisnici uvijek razmaženi zbog izbora kad je u pitanju pristup svim sadržajima na mreži. 14 posvećenih brazilskih poslužitelja olakšava stranim i prognanicima pristup lokalnom geo-ograničenom sadržaju ako ikad žele.

Iako nudi 7 multi-prijava, svojim korisnicima nudi veze s AES-256-bitnom enkripcijom koja dolaze s RSA-4096 ključem i SHA384 za hash provjeru autentičnosti.

NoSpy podatkovni centar (namjenski poslužitelj koji koristi namjenski uzlazni link za pojačavanje 256-bitne enkripcije) daleko je najbolja značajka, kao i nudi potpunu podršku za njihov Nvidia Shield TV i igračke uređaje poput PS4 i Xbox One.

prozodija

 • 14 Namjenski brazilski poslužitelji.
 • 7 istodobnih veza.
 • Omogućuje korisnicima pristup NVidia Shield TV-u.
 • NoSpy podatkovni centar s namjenskim uplinkom.

kontra

 • Brzine veze mogu ponekad zaostajati.

Da biste saznali više o CyberGhostu, pročitajte naš detaljni pregled ovdje.

Što su Brazil?’s Zakoni o privatnosti?

U Brazilu je brazilski Opći zakon o zaštiti podataka, formalno poznat kao Savezni zakon br. 13.709 / 2018, koji se bavi pitanjima kao što su zaštita podataka, internetska privatnost, kao i kazne u slučaju kršenja podataka..

U zakon su umetnute određene odredbe, uključujući stvaranje Nacionalnog tijela za zaštitu podataka kao i odlaganje cijelog zakona’s izvršljivost.

Kao rezultat ovog zakonodavstva, korisnici će imati neviđenu kontrolu nad dijeljenjem svojih podataka, kao i stjecanje prava tražiti koliko informacija njihova vlastita vlada može pratiti o svojoj digitalnoj aktivnosti.

Jesu li vaše digitalne aktivnosti sigurne u Brazilu?

Ovaj novi zakon imao je namjeru pozabaviti se primitivnim Brazilom’Postoje trenutni zakoni o privatnosti. Premda je zakon namijenjen umetanju otvorenih rupa u mrežnoj sigurnosti, nekoliko publikacija ukazalo je na rupe koje bi i dalje bile prijetnja anonimnosti korisnika.

Od 2018. godine’Općim izborima sadašnja vlada rutinski je pribjegavala otvorenoj cenzuri i internetskim ograničenjima sadržaja. Pored toga, blogeri i novinari bili su žrtve uhićenja na temelju “sumnjive mrežne aktivnosti protiv države”.

Uz ovakve slučajeve, toplo se preporučuje korisnicima da se odluče za pouzdanu VPN uslugu kako bi osigurali da im pristup besplatnom internetu ne bude prekinut. Uz to će se korisnici također zaštititi od bilo kojeg oblika nadzora.

Kako dobiti brazilsku IP adresu?

Dobra i pouzdana VPN usluga vjerojatno će vam dati mogućnost izbora između tisuća poslužitelja smještenih u stotinama različitih zemalja, to bi trebalo uključivati ​​Brazil.

Možda želite da brazilska IP adresa pristupa lokalnom sadržaju koji je možda zaključan.

Da biste dobili brazilsku IP adresu, slijedite ove korake:

 1. Pretplatite se na pouzdanu VPN uslugu, preporučeni izbor je PureVPN.Kako dobiti brazilsku IP adresu
 2. Preuzmite i instalirajte aplikaciju PureVPN na uređaj po vašem izboru.
 3. Unesite svoje vjerodajnice za prijavu i odaberite brazilski poslužitelj.Brazilski VPN-ovi
 4. Učinite to vi’Odabrali ste odgovarajući način, tj. slobodu Interneta.
 5. Jednom kad ti’ponovno ste povezani, nastavite pregledavati i strujati sve svoje omiljene brazilske sadržaje.

Najčešća pitanja: Najbolji Brazilski VPN-ovi 2020

Što’s najboljim besplatnim VPN-om za Brazil?

Korisnici imaju mogućnost izbora na stotine besplatnih VPN-a na Internetu.

Međutim, ove besplatne usluge imaju probleme koji uključuju prigušivanje brzine, visoke stope isključivanja i ne jamče za nezdržavanje zapisnika. S obzirom na Brazil’Prošli zapis s progonom, preporučljivo je da se odlučite za plaćenu uslugu koja ne jamči zapisnike.

Kako mogu kupiti VPN?

Kupnja VPN-a jednostavan je postupak. Samo prijeđite na web mjesto bez obzira na uslugu za koju smatrate da najbolje zadovoljava vaše potrebe. Možete birati između više planova prema vašem proračunu. Od tamo se možete odjaviti i platiti debitnom / kreditnom karticom ili Paypalom.

Nakon toga možete koristiti svoj račun na više uređaja.

Mogu li pomoću Paypala kupiti VPN?

Da, sve gore navedene opcije omogućuju vam odabir između različitih opcija plaćanja kao što su debitne / kreditne kartice, bitcoin i Paypal.

Što’je najbolji VPN za Brazil poslužitelj?

Korisnici će moći koristiti većinu vrhunskih VPN usluga za povezivanje sa stotinama poslužitelja širom svijeta, uključujući Brazil.

Toplo bismo preporučili korištenje PureVPN-a, jer ima 18 namjenskih poslužitelja upravo u prekrasnom gradu Sao Paulu u Brazilu. Korisnici se mogu povezati s tim poslužiteljima iz cijelog svijeta i pristupiti svom lokalnom brazilskom sadržaju koji žele.

Zaključak

U posljednje vrijeme u Brazilu je narasla količina ograničenja i nadzora na internetu. Veliki broj građana uhićen je i osuđen na zatvorsku kaznu zbog svojih digitalnih aktivnosti.

VPN može korisnicima pružiti prijeko potrebnu anonimnost i pristup neprekidnom i besplatnom internetu. PureVPN bi bila najbolja opcija da sebi osigurate potpunu internetsku slobodu u Brazilu.

Surfshark je još jedna mudra opcija koja vam može pružiti pristup brojnim važnim značajkama i zaštititi vas na mreži dok ostanete u okviru strogog proračuna.

Komentirajte u nastavku kako biste nas obavijestili o svojim iskustvima s ovim VPN pružateljima.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me