NordVPN Linux – Hur man installerar NordVPN på Linux via Network Manager

Den panamanska baserade leverantören ökar i popularitet varje dag eftersom de går mot riktade målgrupper från alla åldrar och platser genom att köra TV-kampanjer. Om du har använt NordVPN har du förmodligen en idé, VPN är optimerad för säkerhet, erbjuder över 5150 servrar i 62 län och stark AES-256-CBC-kryptering med massor av avancerade funktioner för att avblockera geo-begränsat innehåll och delta i P2P / torrenta. Den här guiden fokuserar på NordVPN Linux-appen och dess fullständiga analys. För en omfattande analys av leverantören, läs denna NordVPN-recension från BestVPN.co!

NordVPN Linux Review

Så förvånande som det kan låta gjorde NordVPN Linux-appen officiellt sin debut för bara två månader sedan i augusti 2018. Medan vi förväntade oss något liknande det estetiska blå gränssnittet, byggt runt en karta över alla stöda platser, tyvärr erbjuder NordVPN Linux bara en kommandoradsapp utan GUI (grafiskt användargränssnitt). Detta betyder dock inte att appen suger, eftersom Linux-användare kommer att hitta det otroligt enkelt att konfigurera och använda än manuellt konfigurera servrar.

NordVPN Linux

Faktum är att NordVPN Linux-appen är integrerad med samma avancerade funktioner som finns på Windows- och Mac-motsvarigheter. Du har DNS-läckskydd tillgängligt, vilket hjälper till att hålla din identitet dold hela tiden genom att kringgå all nätverkstrafik genom en säker och krypterad VPN-tunnel. Det finns CyberSec-protokollet tillgängligt, som erbjuder omedelbar blockering av påträngande annonser samtidigt som du skyddar dig mot skadliga onlineanhot.

Under vissa omständigheter slutar din VPN-anslutning att fungera eller tappas, det finns en automatisk Kill Switch-funktion tillgänglig som hindrar din dator från att upprätta en anslutning, utanför den krypterade VPN-tunneln. Utöver detta erbjuder NordVPN obuskerade servrar som låter dig kringgå brandväggar och algoritmer i länder med restriktiva regimer som Kina, Förenade Arabemiraten, Irak, Iran, Turkiet och mer. Detta garanterar att du får maximalt skydd vart du än går!

NordVPN Linux Review

Behöver du verkligen ett NordVPN för Linux?

När det gäller prenumeration på ett VPN måste du ha den relevanta programvaran för den enhet du använder. Detta beror inte på att du behöver ett VPN för Linux, utan på grund av behovet av att förvärva integritet / anonymitet online. Ändå kan användare känna sig säkra på att NordVPN täcker alla aspekter av ultimat säkerhet online för Linux. Baserat i Panama är NordVPN också borta från jurisdiktioner som EU och USA, som har obligatoriska lagar som kräver loggsamlingar. Andra skäl till att du kan behöva NordVPN för Linux inkluderar:

  1. Få åtkomst till geobegränsat innehåll - VoD-tjänster som Netflix, Hulu, BBC iPlayer och Amazon Prime inför geografiska begränsningar, som hindrar användare utanför den godkända listan över länder att få tillgång till den fullständiga innehållsdatabasen. Genom att använda NordVPN på dina Linux-enheter kan du äntligen blockera allt geobegränsat innehåll genom att ansluta till servrar i länder där VoD-tjänsten är tillgänglig.
  2. Skydd mot lokala internetleverantörer - När det gäller att titta på filmer / TV-program online väljer de flesta användare att betala för en premiumtjänst. Det finns emellertid vissa sladdar som litar på gratis tjänster för att strömma sitt favoritinnehåll. Eftersom piratkopierat innehåll kan få dig i allvarliga problem med DMCA, så använder du VPN: er för att din internetaktivitet förblir helt dold för dina lokala Internetleverantörer..
  3. Säkerhet på allmän Wi-Fi - Phishing, identitetsstöld, ransomware och cyberstalking är några allvarliga hot mot cybersecurity i samband med offentliga Wi-Fi-nätverk i pubar, barer, restauranger etc. Cybercriminals lurar användare att avslöja sin privata information. Genom att ansluta till ett VPN kan du hålla dem förvirrade, eftersom din identitet kommer att förbli dold, tillsammans med din IP-adress.
  4. Engagera sig i P2P / Torrenting - Oavsett om du vill ladda ner filmer, TV-program, e-böcker, manga, musik, dokument, album eller någon annan form av digital data, visar NordVPN-torrenting utan tvekan vara det bästa valet för många datorgeeks. Om du vill hålla dig säker när du laddar ner torrenter på din Linux-enhet, är det nödvändigt att använda en tjänst som NordVPN.
  5. Genomgå begränsningar för gasspjäll - Med upphävandet av lagarna om Neutralitet har ISP: er nu fullständig makt över vilken information användare kan komma åt, baserat på olika prissättningsplaner. Genom att använda en tjänst som NordVPN, kan du känna dig säker på att kringgå alla sådana begränsningar, vilket innebär att du får bättre hastigheter för strömning, torrenting eller engagemang i onlinespel.

NordVPN Linux - Hur man installerar NordVPN på Linux via Network Manager

Hur du ställer in NordVPN Linux

När det gäller att ställa in NordVPN på Linux har användarna två alternativ tillgängliga: gå efter en manuell anslutning eller ladda ner kommandoraden NordVPN-appen (inget GUI). Om du går efter det förra kommer du vara glad att höra att NordVPN erbjuder detaljerade handböcker som hjälper användare att konfigurera tjänsten med OpenVPN & IKEv2 / IPSec-protokoll. Om du väljer det senare är processen ganska enkel:

Steg 1: Ladda ner installationspaketet NordVPN .deb repo genom att klicka på den här länken här

Steg 2: Öppna terminalen på din Linux-plattform för att installera NordVPN-förvaret

Steg 3: Kör följande kod: sudo apt-get install {/path/to/}nordvpn-release_1.0.0_all.deb

Steg 4: Uppdatera apt-get-paketlistan genom att köra det här kommandot: sudo apt-get update

Steg 5: Slutför installationsprocessen genom att ange: sudo apt-get install nordvpn

NordVPN för Översikt över andra enheter

Som nämnts tidigare har NordVPN-appen för Linux inget GUI utan använder istället standardkommandoradsappsutsikterna. Vi önskar dock att det hade erbjudit samma design som andra enheter. Till exempel är Android- och iOS-apparna identiska med bara några få element som kan komma överens som olika. Windows- och Mac-apparna tenderar igen att vara extremt lika. Den enda skillnaden mellan de två inkluderar möjligheten att välja vilka appar som ska blockeras för nätverkslåsfunktionen.

Hur du ställer in NordVPN Linux

NordVPN Linux - Hur man installerar NordVPN på Linux via Network Manager

NordVPN Linux Reddit recensioner

Vi pratar om det gång på gång i alla våra bloggar / guider. Tillförlitligheten och användbarheten hos Reddit som ett samhälle, där du kan få information om nästan allt, från vardagsprodukter till teknik till digitala tjänster och därefter. Det är därför det är en utmärkt plattform att hitta bästa vpn reddit objektiva recensioner om Linux-appen. Nedan hittar du en länk till en Reddit-tråd, där du kan hitta användare som diskuterar den nyligen introducerade NordVPN Linux-appen:

Goda nyheter för alla NordVPN-användare. Native Linux-appen är ute från Linux

NordVPN Linux - Hur man installerar NordVPN på Linux via Network Manager

Inpackning av saker

Trots stämningen med NordVPN och Tesonet gör VPN-leverantören fortfarande vågor på marknaden, försvarar alla anklagelser och står som en stark konkurrent till namn som ExpressVPN, PureVPN, Surfshark och VyprVPN. Även om vi verkligen inte åtnjöt bristen på en GUI-app, finns det gott om handledning och guider tillgängliga från NordVPN för att underlätta processen. Det viktigaste av allt är att du får stor säkerhet och anonymitet online, eftersom VPN inte drabbas av läckor av WebRTC, IPv6 eller DNS.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me