NordVPN för iPhone – Hur man installerar NordVPN på iOS-enheter

jag’Vi har redan täckt alla detaljer om bästa VPN-leverantörer med NordVPN i den’s omfattande översyn av 2019. Det finns dock fortfarande några användare som vill ha specifik information om sin iPhone / iPad-applikation.


För att ge dig fullständig information om NordVPN’s iOS-funktionalitet, jag’Vi har skapat denna djupgående iOS-guide. Här hittar du information om appen och dess prestanda på olika iOS-enheter och strömningsplattformar som nordvpn netflix-kompatibilitet.

Dessa inkluderar de ökända 7, 8, X och deras Plus-modeller. Så om du vill ha information om NordVPN för iPhone är du på rätt plats. Fortsätt läsa nedan!

BestVPNco’s Experter täcker den bästa analysen på VPN-appen för iPhone, läs 3 min-guide för detaljerad forskning.

NordVPN för iPhone X / 8/8 Plus / 7 Review

Jag har testat NordVPN iOS på alla senaste versionerna av iPhone. Till min överraskning var det inga väsentliga förändringar eller skillnader, oavsett vilken iOS-modell du använder.

Genom att lansera appen får du åtkomst till samma kartgränssnitt som andra klienter. I jämförelse med Android tenderar iOS-kartan dock att vara ganska lättare att använda och navigera efter serverval.

Användare kan också zooma in och ut ganska smidigt, vilket ger applikationens användarvänlighet. Jag upplevde inga problem med förseningar eller anslutningar, en sällsynt syn för iOS-användare.

Det finns en “Snabbanslutning” alternativ tillgängligt om du vill omedelbar anonymitet. Samtidigt har utvecklarna lagt till en “Länder” alternativet, som saknas i Android-applikationen.

I Android-versionen måste du svepa upp för att komma åt platser. Ändå har du inte tillgängligt a “Område” menyn, som finns i iOS-versionen.

Det betyder att du direkt kan välja en amerikansk server i Los Angeles, Seattle, Boston, Philadelphia, Detroit och många andra städer. Så det fungerar definitivt till för iPhone 7/8 / X / Plus-användare.

NordVPN för iPhone

Men där det finns positiva möter jag också några negativa. Det var en besvikelse att se att listan med specialserver är kortare än Android- och Windows-versionerna.

De enda alternativen som iPhone 7/8 / X / Plus-användare har tillgängliga är: P2P / File Sharing och Onion via VPN. Jag kunde inte se några dedikerade IP: er eller DoubleVPN-servrar att ansluta till.

Utvecklarna har också begränsat iOS-användarnas tillgång till flera viktiga funktioner, som fördunklade servrar (för att blockera webbplatser / tjänster i Kina), automatisk anslutning, TCP / UDP-protokollkontroll eller CyberSec (som hjälper till med skadlig IP-filtrering).

Men när jag grävde in i frågan kom det till min vetskap att detta inte är ett problem med NordVPN. Det är ett problem angående iTunes’ säkerhetspolicy.

Butiken sätter tekniskt gränser för vad olika applikationer kan göra. Detta är ganska likt hur Google Chrome spricker mot VPN-applikationer runt om i världen.

Till exempel tar den populära webbläsaren bort VPN-applikationer som är utrustade med ad / tracker-blockerare, eftersom det inte uppfyller deras community-riktlinjer..

Så här ställer du in NordVPN på iOS-enheter (iPhone och iPad)

Att installera NordVPN på iOS är inte raketvetenskap. Processen är faktiskt ganska enkel, precis som att ladda ner / installera någon annan iOS-applikation.

  1. Prenumerera till någon lämplig plan från NordVPN genom att klicka här.
  2. till din iTunes-butik och Sök för “NordVPN” i navigeringsfältet.
  3. Klick på det första alternativet och sedan träffa de “Installera” knapp.
  4. Vänta för att ladda ner och installera processen.
  5. Lansera ansökan och “Acceptera” de popup-fönster som kräver rättigheter.
  6. Stiga på användarnamnet och lösenordet du ställde när du prenumererar på NordVPN.
  7. Njut av använda VPN för att avblockera VoD: er, NordVPN torrenting eller för att dölja din identitet.

NordVPN iOS Kina

Genom att den kinesiska regeringen bryter ner VPN-tjänster kan det vara en uppgift att hitta en som verkligen fungerar på fastlandet. Invånare och utlänningar som besöker landet har bara tillgång till en handfull namn. De flesta av dessa leverantörer tenderar att vara godkända av regeringen.

Detta innebär att de inte skyddar din integritet och kan logga all session / anslutningsinformation, vilket hindrar din rätt till integritet online. NordVPN finns som den enda leverantören på marknaden för närvarande med den andra ExpressVPN som erbjuder support till kinesiska användare.

De har lanserat en dedikerad kinesisk sida. Besök bara http://nord-for-zh.com/ och följ stegen för att ladda ner NordVPN på iOS. Detta skulle hjälpa dig att kringgå “Den stora brandväggen”, så att du kan fortsätta använda dina favoritutländska appar / tjänster i landet.

Läs Kina VPN-guide för mer information.

NordVPN obuskerade servrar iOS

Som nämnts tidigare, när jag granskade NordVPN iOS-appen på iPhone 7/8 / X / Plus, såg jag att många funktioner saknades. Detta inkluderade menyn Obuskerade servrar.

Men det betyder inte att du inte kan använda dem. Om du har en bärbar dator kan du hitta den här funktionen på din Mac- eller Windows-applikation. Aktivera det helt enkelt för webbplatser du känner som kräver extra säkerhet.

När du är klar kan du försöka ansluta till någon av servrarna listade nedan. Dessa tenderar att erbjuda bättre prestanda och anonymitet för användare i Kina eller expat som besöker landet.

USA # 2440-2451, 3057-3058, 3167-3170, 3279-3280, 3282-3283, 3286;
Singapore # 132-133, 138-139, 141-150;
Frankrike # 280-285, 295-302;
Japan # 135, 150-164;
Nederländerna # 253.

Inpackning av saker

Med detta kommer jag till slut på denna NordVPN för iPhone-guide. Jag hoppas att det ger dig den relevanta kunskap du krävde om iOS-appen och dess användning på iPhone 7/8 / X / Plus-motsvarigheter.

Oavsett om du har ytterligare frågor eller behöver hjälp, tveka inte att släppa en kommentar nedan. Jag kommer att svara med ett svar personligen.

Känn dig också gärna dela insikten i den här guiden till andra användare som letar efter specifik information om NordVPN och dess kompatibilitet på iOS-enheter. Ha en bra dag!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me