NordVPN för Android: installationsguide för Android TV Box

När individer söker efter en VPN-applikation för att uppfylla sina specifika krav, försöker de få så mycket objektiv information som möjligt. Om du är en Android-användare som söker en lämplig leverantör kanske du har stött på den ökända integritetsfokuserade, Panama-baserade leverantören, NordVPN.


Som en av de mest berömda integritetstjänsterna i branschen får den mycket beröm i nästan alla aspekter. Den här guiden fokuserar på NordVPN: s erbjudanden för Android. För en mer omfattande syn kan du till och med läsa den här NordVPN-recensionen, som tog oss på BestVPN.co en hel dag för att analysera och skriva upp.

NordVPN Android Review

Det var ganska enkelt att granska Android-applikationen eftersom appen bokstavligen täckte alla ändar för att erbjuda sina kunder maximal bekvämlighet. Förutom en vacker och enkel design är appen minst sagt intuitiv och den här VPN-tjänsten fungerar smidigt för att avblockera webbplatser och VoD-tjänster samtidigt som du ger dig maximal säkerhet. Andra fördelar med att använda NordVPN för Android:

 1. Hoppa över irriterande annonser - En av de värsta sakerna med att utforska internet idag är den överdrivna laddningen av irriterande / prickiga reklam, som ständigt bugar dig genom att dyka upp på skärmen. NordVPNs erbjuder en CyberSec-funktion som automatiskt blockerar dessa oönskade popup-fönster, auto-play-annonser och annat material - så att du kan njuta av en smidig surfupplevelse. Blockering av annonser och trackare ökar även laddningshastigheterna!
 2. Skydd mot virus / skadlig programvara - Med CyberSec-funktionen på kan du känna dig säker på att du får maximalt skydd mot spårare, skadlig programvara, virus, botnetkontroll och andra cyberhot som syftar till att hacka din enhet och stjäla personlig information. Användare får till och med god säkerhet från DDoS (distribuerad serviceavvisning), vilket avbryter kommunikationen mellan kontrollnätet för botnet och den komprometterande tillgången.
 3. Säkerhet från farliga webbplatser - Även om internet har vuxit massivt under åren, finns det fortfarande en god chans för dig att stöta på några skuggiga / farliga webbplatser, som lurar användare till bedrägerier via phishing och andra cyberhot. CyberSec-funktionen skannar regelbundet webbadresser mot populära backlistor, vilket håller dig säker från alla falska webbplatser som vill lura dig att köpa något eller avslöja personlig information.
 4. Skyddar din digitala identitet - Tack vare NordVPN: s strikta nollloggpolicy, funktioner som DNS Leak Protection, Automatic Kill Switch och protokoll som DoubleVPN och Onion via VPN - VPN tenderar att vara en av de säkraste tjänsterna på marknaden för närvarande. Du kan känna dig säker på att din identitet förblir anonym, även när du blockerar VoD-tjänster eller strömmar piratkopierat innehåll via inofficiella / tredjepartsappar / SaaS.

NordVPN för Android

NordVPN Android Nedladdning

Nedladdning av NordVPN på din Android-enhet kräver ingen raketvetenskap. Användare har vanligtvis två alternativ för att få appen. Den första är att helt enkelt gå över till https://nordvpn.com/download/, rulla ner och klicka på länken för Android. Den andra är att besöka Google Play Store, skriv in “NordVPN” i sökfältet och slå på “Installera” knapp. Båda processerna tar knappt 2-3 minuter att slutföra!

NordVPN Android Nedladdning

Hur du ställer in NordVPN för Android

När det gäller att ställa in NordVPN för Android, har du två alternativ: använd VPN-tjänsten manuellt eller via appen. Oavsett vilket alternativ du går för, utnyttjar du samma säkerhetsnivå. Även om du har mer frihet att konfigurera och lägga till extra lager av säkerhet, om du väljer den manuella rutten. Nedan diskuterar vi båda processerna för att underlätta beslutsprocessen för dig!

Ställa in den officiella NordVPN-applikationen

 1. Gå till NordVPN’s officiella webbplats och prenumerera på en lämplig plan.
 2. Ladda ner Android-applikationen från webbplatsen eller Google Play Store.
 3. När du har installerat anger du referenser för planen du registrerade dig.
 4. Tryck på inloggningsknappen för att få tillgång till VPN: s funktioner.
 5. Gå till inställningar och aktivera “CyberSec” för att öka skyddet.

Hur du ställer in NordVPN för Android

Ställa in NordVPN manuellt via OpenVPN Connect

 1. Öppna webbläsaren och ladda ner NordVPN .ovpn-konfigurationsfilerna härifrån.
 2. Gå till Google Play Store och ladda ner / installera OpenVPN Connect.
 3. När du har installerat startar du applikationen och knackar på menyknappen.
 4. Välj “Importera” och hitta .ovpn-konfigurationsfilen som du laddat ner tidigare.
 5. Ange användarnamn och lösenord för ditt NordVPN-konto. Hit anslut!

NordVPN Android fungerar inte

NordVPN Android TV Box

En av de bästa sakerna med att registrera dig med NordVPN är att du alltid kan känna dig säker på att få kompatibilitet på ett antal enheter / hårdvara. Sladdklippare, binge-watchers och film- / TV-show nördar kan nu ta ett suck av lättnad att veta att det finns en NordVPN-app för Android-TV-apparater också! Det är tillgängligt för nedladdning på båda: Google Play Store och Amazon App Store.

NordVPN Android TV Box

Bästa NordVPN-erbjudanden för Android

Som en av de mest framstående VPN-tjänsterna på marknaden letar många efter billigaste vpn. Efter att ha utfört en grundlig analys på den officiella webbplatsen och flera andra forum / community, fick vi veta att det för närvarande inte finns några specialerbjudanden för Android. Du kan dock fortfarande välja deras speciella årliga affär, vilket ger dig en massiv rabatt på 41%, vilket sänker de månatliga kostnaderna från $ 11,95 till $ 6,99 (faktureras $ 83,88 var 12: e månad).

nordvpn prissättning planlösning

NordVPN för Android-fel / problem

När du använder NordVPN för Android kan du ibland stöta på vissa fel / problem som kräver hjälp. Nedan har vi diskuterat de vanliga frågorna och deras bästa lösningar.

NordVPN Android fungerar inte

Det finns många skäl till varför NordVPN för Android inte fungerar smidigt. Internetavkoppling eller servertillgänglighet på olika protokoll är dock ofta de främsta orsakerna. Se till att ditt internet är anslutet för att åtgärda problemet. Om ingenting annat fungerar kan du överväga att installera appen igen.

Det går inte att ansluta NordVPN för Android

Anslutningsfrågor kan uppstå på grund av att NordVPN för Android-appen inte får korrekt verifiering. Se till att du tillåter åtkomst till alla funktioner i NordVPN. Om saker fortfarande inte fungerar kan du överväga att felsöka din internetanslutning.

Inpackning av saker

Efter att ha använt cirka 3 till 4 timmar på att utvärdera prestandan och funktionerna i NordVPN för Android-applikationen är det säkert att säga att du får stor anonymitet och integritet online. Det finns många funktioner för att öka din säkerhet, och appen erbjuder ganska fantastisk kompatibilitet också för Android-TV-apparater. Vi genomförde också ett WebRTC- och DNS-läckagetest, men kunde inte hitta några luckor i säkerheten.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me