Hur man använder PureVPN – Lär dig att använda dem på under 2 minuter

PureVPN är en av de mest konkurrenskraftiga tjänsterna i VPN-branschen, alltid ute efter att överträffa sina kamrater i nästan varje fasett som kan bestå av en bästa VPN-tjänst.

Den största mängden arbete som tjänsten har gjort i detta avseende är definitivt inom området att erbjuda klientappar för det högsta antalet enheter och operativsystem. Från sin helt egen Firestick-app till Android VPN-appen har PureVPN nästan spikat dem alla, eftersom vi‘har behandlats i detalj i vår Pure VPN-granskning.

Men om du fortfarande är lite orolig över hur enkla de är att använda, så don’oroa dig, här är vår definitiva guide om hur du använder PureVPN komplett med installationsguider för nästan alla tillgängliga klientappar, recensioner om deras funktionalitet och prestanda och mer!

Hur man använder PureVPN i Windows

Windows-klienten till PureVPN har designelement som känns som att de har lånats långt från CyberGhost, särskilt “Välj läge” Del.

Utöver det är nästan alla funktioner lättillgängliga från klientens hemskärm.

Det bästa med PureVPN’s Windows-klient är att det alltid finns undertekster med varje funktion som kort förklarar vad den funktionen exakt gör. Detta är en prestanda där PureVPN är prisvärt eftersom det underlättar maximal användarvänlighet.

Här’hur du kan använda deras klient och alla dess funktioner:

 1. När du’har köpt PureVPN’s prenumeration, kan du ladda ner deras Windows-klient från deras webbplats här. (Filstorlek: 32,8 MB).hur man använder purevpn
 2. Klicka på den nedladdade filen så kommer installationsprocessen att börja (Det kan uppmana dig att ange administratörsbehörighet om ditt system är begränsat av din IT).
 3. När installationen är klar öppnas klienten automatiskt.
 4. För att välja en server kan du antingen bläddra igenom “Länder” Alternativ eller “städer” Alternativ.
 5. Klicka på din önskade serverdestination så klienten ansluter sedan automatiskt till den.
 6. Den växelformade ikonen längst upp till höger på klienten kan ta dig till inställningarna och menyfältet för extrafunktioner, så att du kan justera saker härifrån om du inte’t gillar dem i deras nuvarande tillstånd.

hur man använder purevpn på windows

Hur man använder PureVPN på iPhone / Mac / iOS / iPad

PureVPN’s Mac-app liknar sin Windows-app och processen att använda den är också densamma.

Men utifrån vad jag upplevde i min recension av sin Mac-app och andra, den är lite mer lyhörd och snabbare än Windows-motsvarigheten.

Hur man använder PureVPN på iPhone Mac iOS iPad

Om du vill prenumerera på PureVPN och sedan använda den på din Mac-enhet, här’vad du behöver göra:

 1. Köp PureVPN’s prenumeration först för att aktivera ditt konto
 2. Ladda ner nu Mac-appen från deras webbplats
 3. När nedladdningen är klar fortsätter du till installationen
 4. Mac-klienten öppnas nu automatiskt
 5. Ange dina användaruppgifter, dvs. användarnamn och lösenord
 6. Välj den plats du vill ansluta till och anslutningen till den servern kommer nu att initieras
 7. Huvudskärmen visar nu att klienten är ansluten, så att du enkelt kan börja surfa under VPN’s påverkan på din internetanslutning
 8. Klicka på den kugghjulsformade ikonen för att få tillgång till alternativ i inställningarna

PureVPN gör för närvarande inte’t erbjuder sin egen ursprungliga iOS-app men den kommer snart att finnas tillgänglig enligt tjänsteutövningen.

purevpn ios app

Du kan emellertid fortfarande använda PureVPN på iOS-enheter genom att ställa in den genom sidbelastning.

Det erbjuder två metoder i detta avseende, L2TP-installationsprocessen och iKev2-installationen, men jag skulle rekommendera dig att gå till iKev2-inställningen eftersom den tidigare installationsprocessen är relativt osäker.

Hur man använder PureVPN på Android

För PureVPN-användare är den bästa vpn-klienten som är tillgänglig av det hela som tjänsten erbjuder dess Android-klient.

Ren, strömlinjeformad och extremt lätt att använda för nybörjare, Android-klienten för PureVPN är laddad med alla de bästa funktionerna som tjänsten har att erbjuda.

hur man använder purevpn på Android

Lär dig att använda det genom följande steg:

 1. Gå till Google Play-butiken och sök efter “PureVPN”
 2. När du får PureVPN’s Android-app i sökresultaten, klicka på nedladdning så kommer installationen att ske samtidigt
 3. Det är lätt därifrån eftersom du bara behöver ange referenser för att logga in och appen öppnaspurevpn android app välj läge alternativ
 4. Öppna serverlistan och tryck på vilken stad / land / plats du vill ansluta till
 5. Anslutningen startas nupurevpn android app
 6. För att ändra någon befintlig inställning eller komma åt någon extra funktion, klicka bara på den kugghjulformade ikonen längst upp till höger på klienten

purevpn-inställningsmenyn i Android-appen

Hur man använder PureVPN med FireStick

PureVPN är en av de utvalda få VPN-tjänster som erbjuder en egen Firestick-klientapp.

Denna nischapp har utvecklats specifikt eftersom PureVPN positionerar sig på marknaden som VPN som är bäst för eldstick som uppfyller alla typer av strömningsbehov är en av de mer populära strömningsenheterna bland användare ute i dessa dagar.

hur man använder purevpn på eldsten

Att använda den här appen på Firestick kräver att du har åtminstone första grepp om hur FireTV-plattformen utför och fungerar.

Här’hur du installerar och använder PureVPN Firestick-appen på din FireTV-enhet:

 1. Starta först din FireTV och navigera sedan till “Apps” Sektion
 2. Gå nu till kategorier > Verktyg
 3. Söka efter “PureVPN”
 4. Klicka bara på “Ladda ner” och installationen sker automatiskt när nedladdningsprocessen är slut
 5. Du kommer nu att se ett meddelande om att PureVPN nu är installerat
 6. Gå till “Mina appar” och bläddra nedåt för att välja “PureVPN”
 7. Appen kommer nu att lanseras
 8. Klienten kommer nu att kräva att du anger inloggningsuppgifter när du klickar på “Har du redan ett konto” (Du måste förvärva en PureVPN-prenumeration i förväg för detta)
 9. Ange ditt användarnamn och lösenord och klicka på “Logga in”
 10. Bläddra för att välja den plats du vill ansluta till och tryck på den för att initiera anslutningen
 11. PureVPN kommer nu att vara ansluten för att säkerställa att du blockerar en stor majoritet av strömmande webbplatser

PureVPN’s Firestick-appen är bra, men om du vill utforska andra alternativ när det gäller leverantörer eller till och med för att ladda en viss tjänst så vi’Vi har täckt det i omfattande detalj i vår VPN for Firestick-guide.

Slutsats

PureVPN har gjort mycket arbete för att bidra till användarvänlighet på nästan alla enhetsplattformar. Ja, det gör det inte’har inte sin iOS-app för närvarande men dess andra appar är byggda med några mycket bra funktioner som användare kan dra nytta av.

Tjänsten har vissa problem som förseningar i anslutningen som den måste sluta för att få sina klientappar att fungera och svara på ett sätt som är mycket mer anpassat till användarens förväntningar, men bortsett från det är apparna nästan självförklarande och alla nybörjare kan ladda ner och använda dem utan mycket problem.

PureVPN erbjuder också ett stort arkiv av felsöknings- och installationsguider som kan underlätta användaren att ställa in sina appar på vilken plattform som helst. Från videor till textguider, PureVPN’användare har inget annat val att lära sig om tjänsten’s kunder från.

Om du har haft några problem med tjänsten eller dess klientappar tidigare eller om det finns något som du tycker är bättre i dem jämfört med liknande appar från andra leverantörer, vänligen meddela oss om dem i kommentarfältet nedan.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me