Den 3 bästa NetGear Router VPN för hemanvändare

IoT (Internet of Things) ålder är här och det kräver bättre & snabbare anslutning för att driva ett stort urval av elektronik som nu har gått “smart”. Allt från TV-apparater, klockor, telefoner, kylskåp, hela hem, bilar och till och med hårborstar är nu online. De flesta hemmabrukare fastnar dock när det gäller att välja en kraftfull router för att ansluta deras olika smarta elektronik med svåra anslutningsproblem.

I artikeln som följer tittar vi på topp 3 NetGear router vpn som är viktiga för hem och har en mängd smarta enheter som kräver konstant anslutning. Det finns många andra respektabla märken som erbjuder utmärkta snabbaste VPN-tjänster, men vi kommer specifikt att titta på NetGear på grund av anslutningen och servrarna som varumärket erbjuder.

Jag har avsiktligt undvikit enhetsspecifikationer som inte är vettiga för icke-tekniska kunniga användare. Jag har sammanfattat viktiga aspekter som krävs, detta är inte en routergranskningsartikel snarare en förenklad guide för att hjälpa hemanvändare att välja den bästa trådlösa NetGear router vpn.

Den bästa NetGear Router VPN 2017

Inte varje VPN-leverantör erbjuder support för routrar, du hittar vissa leverantörer som inte’till och med erbjuder alternativet. den’det är inte möjligt att lista nästan 45+ VPN-leverantörer som ger bra support för routrar i bloggen så jag valde bara 3 av de mest pålitliga, fickvänliga och hög hastighets VPN som du kan använda med din router.

 1. ibVPN (Invisible Browsing VPN)

Rumänienbaserade ibVPN är ett underskattat namn i VPN-industrin, främst på grund av varumärkets selektiva täckning. ibVPN drivs av ett nätverk med mer än 100 servrar i 43 länder med populära platser inklusive USA, Storbritannien, Tyskland, Nederländerna, Rumänien, Singapore plus många fler.

netgear router vpn

Bortsett från dess fantastiska appar för båda skrivbordet & ibVPN är mycket enkelt att konfigurera via routrar med guider & tutorials tillgängliga för DDWRT, Tomato, NAS Synology och Sabai Tech routrar. Eftersom jag har testat det med mitt äldre NetGearNighthawk, fungerar ibVPN med alla routrar med OpenVPN- eller PPTP-protokollsupport.

En bra aspekt av ibVPN är varumärket’s prissättningsplaner som innehåller något för alla. Ett stort urval av tjänster som inkluderar en torrent VPN-plan, en affärsplan och en all-inclusive Ultimate billigaste vpn-plan att välja mellan. Du kan använda tjänsten samtidigt på fem enheter med de officiella apparna medan du kan använda den på upp till 10 enheter när du konfigurerar den på routern.

ibvpn netgear nighthawk router vpn test

Det är en av mina favorit VPN-tjänster på grund av leverantören’s inga frågor ställda noll loggningspolicy, det finns inget som tjänsten behåller på sina servrar. Prissättningen är också plånbokvänlig, så att du kan prenumerera på den ultimata planen för $ 42 per år, vilket ger dig ett lysande urval av sekretessverktyg.

 1. Privat internetåtkomst (PIA VPN)

PIA VPN är inte bara ett av de äldsta namnen i VPN-världen utan också ett av de mest betrodda. Den amerikanska baserade leverantören är känd för sitt höghastighetsservernätverk för att avblockera favoritströmning, musik & radio och andra geobegränsade onlinetjänster. PIA VPN erbjuder ett massivt nätverk av över 3300 servrar i 25 länder, med utmärkt täckning i USA. Private Internet Access är en tidigare PCMag Editor’s Val av VPN-tjänst förutom att den har fått betyg som läsaren rekommenderade VPN på tom’s hårdvara 2015.

pia netgear router vpn

PIA VPN är kompatibel med alla routermodeller som stöder OpenVPN- och PPTP-protokoll. Du kan också konfigurera tjänsten med hjälp av antingen illustrerade tutorials i supportcentret eller helt enkelt kontakta en av supportrepresentanterna på livechat eller e-post. PIA-servrar är optimerade för att erbjuda Gigabit-hastigheter för torrenter, strömmande och stora dataöverföringar.

Betraktas som en av de mest prisvärda höghastighets VPN-tjänsterna i världen och erbjuder PIA VPN sin årliga plan för en utmärkt sparare av $ 39,95. PIA VPN erbjuder ett fantastiskt paket inklusive 3-tunnelprotokoll, gratis SOCKS-proxy, gateways i 5 kontinenter, obegränsad enhetskonnektivitet över routrar, annons & malware-blockerare, förutom kompatibilitet med DDWRT, pfSense och Tomato router. Kolla in vår detaljerade recension av PIA VPN i bloggen.

 1. VyprVPN

VyprVPN är en legende om sekretessbranschen, från att vara en av de mest erfarna VPN-leverantörerna och varumärket fungerar också outtröttligt för integritetsrättigheter online. VyprVPN erbjuder 700+ turbo-hastighetsservrar i 50 länder med utmärkt stöd för torrenter, streaming, spel, ftp-värd och andra bandbreddintensiva tjänster.

vyprvpn netgear router vpn

Alltid tillgängligt stöd och superb plattformskompatibilitet gör VyprVPN till ett idealiskt val för dig som vill ha minimal interaktion med avancerade VPN-inställningar. Medan appar finns tillgängliga över alla större operativsystem (Windows, Mac, iOS & Android), VyprVPN kan också konfigureras via routrar.

VyprVPN fungerar också över DDWRT, OpenWRT, ASUSWRT&NAS Synology-routrar, du kan ställa in dem som använder de officiella guiderna som finns tillgängliga på leverantören’s webbplats. Utöver dessa kan du också konfigurera VyprVPN på valfri router med antingen PPTP eller OpenVPN-stöd. För dig som vill ladda ner torrenter kan du också använda VyprVPN’s signatur Chameleon Protocol baserat på OpenVPN-tekniken.

VyprVPN är inte en lättillgänglig tjänst med tanke på dess mycket dyra prisplaner och varumärket erbjuder inga återbetalningar. Men med deras tjänst kommer en utmärkt 3-dagars gratisversion som du kan använda för att utvärdera tjänsten och sedan avbryta om den inte’t fungerar. Den fulladdade årsplanen kostar enorma $ 80 för att prenumerera i en engångsbetalning.

VyprVPN erbjuder emellertid fantastiska funktioner inklusive ett i hushanterat servernätverk, lokalt utvecklat & hanterade appar, exklusivt stöd för spel, olika säkerhetsprotokoll att välja mellan, 24/7 live support, VyprDNS och mer. VyprVPN loggar in mycket information om dig så se upp innan du registrerar dig.

Bästa NetGear-routrar 2017

Så, vilken är den bästa NetGear Router? Denna analys beror på ett antal faktorer som vi kommer att diskutera senare. Baserat på populära recensioner och analys över internet bör följande NetGear-routrar övervägas när du har olika underliggande behov som spel, högupplöst streaming, torrentnedladdning och anslutning av ett stort antal smarta enheter.

 1. NetGear NightHawk X4S (D7800)

NightHawk X4S D7800 är uppgraderingen till modellen X4 R7500 och har superhastighetsöverföringar bland andra lysande funktioner. X4S D7800 var designad för större inställningar, till exempel ett hem med ett antal användare som strömmar video, laddar ner media, ansluter smart-wearables, kommunicerar via VoIP och spel online.

Inbäddad i vad som kallas MIMO (Multiple Input, Multiple Output) -teknologi X4S R7800 är snabbare och erbjuder ett utökat anslutningsområde jämfört med NetGear’s billigare routrar. Detta är särskilt bra när du har olika enheter som använder olika radioband. Enheter kan fungera utan att störa varandra’s anslutning som får maximal tillgänglig bandbredd.

Den 3 bästa NetGear Router VPN för hemanvändare

Som en högre router innehåller X4S ett VDSL2-modem så att du kan använda det istället för din leverantör’s modem / router. X4S innehåller också två USB 3.0-portar med eSATA (Extern Serial Advanced Technology Attachment) inbyggd så att du enkelt kan säkerhetskopiera data med routern eller göra det till en nätverksenhet.

Spelare och strömmande användare kommer att älska det faktum att de kan konfigurera QoS (Quality of Service) schemaläggare för att säkerställa att det finns en stabil bandbreddström för sina olika aktiviteter som Netflix, CounterStrike, DOTA 2, HBO Now etc. När de används över 5GHz radioband X4S har testats för att erbjuda majestätiska hastigheter nära 71 Mbps, 2,4 GHz radioband hastigheter är mycket dåliga men nära 15 Mbps.

Nu är inte X4S på något sätt toppen av routerdesign. Det är skrymmande och kommer med ett riktigt gammalt användargränssnitt som är komplicerat för nybörjare och för föråldrat för experter. Pris mellan en påkostad $ 270 och $ 300 (beroende på var du köper från) är NetGear X4S idealisk för spelare, strömmande fans och hushåll med mer än 15 smarta enheter.

 

 1. AC-1900 NightHawk Smart WIFI Router (modell R7000)

R7000, som kallas en idealisk hemmarruter av CNET och PC Mag, drivs av sin fantastiska 1 GHz-processor som gör den till en av de snabbaste NetGear-routrarna som fungerar på 802.11ac-radiobandet. För VPN-användare är R7000 goda nyheter eftersom den erbjuder både en OpenVPN-server och stöd för tredje parts firmware som DDWRT. Routern är också ett lysande lägre val för onlinespel och HD-videoströmning plus det’är ett utmärkt val för torrentnedladdare.

AC-1900 kan också anslutas med extern lagring till säkerhetskopieringsdata från dina enheter och är ett utmärkt val för Apple’s Time Machine backup-teknik. Ett test av ixChariot drog slutsatsen att routern kan överföra 444,8 Mbps över 2,4 GHz och 315,2 Mbps över 5 GHz-band, inte den bästa i branschen men tillräckligt bra..

Den 3 bästa NetGear Router VPN för hemanvändare

R7000 erbjuder en USB 2.0-plats på framsidan och ett USB 3.0-uttag på baksidan så att du kan ansluta externa hårddiskar till den och använda dem över nätverket. NetGear Genie UI gör bara allt från att konfigurera routern till att konfigurera dina hårddiskar och nätverksdelning. Införandet av Genie UI är precis vad läkaren beställde som nybörjare kommer att hitta det mest användbart.

R7000 är prissatt till en chic $ 190 - $ 200 (beroende på var du köper från) och med tanke på prestanda & den stabilitet som den erbjuder är ett mycket attraktivt fynd för hemmabrukare. Det finns emellertid problemet med dess räckvidd och anslutning över ett stort område kan drabbas av hinder.

 1. AC1750-Smart WIFI-router (modell R6400)

R6400 är rankad som nummer 1 av SmallNetBuilder i routerprestanda och är en lysande dubbelbandslösning för hem som har flera spel- och streaminganvändare. Med sin BeamForming + -teknologi kan routern förstora sin signal när du kommer längre bort från den. Ja, det är en idealisk anslutningslösning för stora områden och trånga inställningar med mer än 5 användare.
Den 3 bästa NetGear Router VPN för hemanvändare

Med tillstånd av sina 3 antenner och BeamForming + R6400 kan stödja tre riktningsströmmar och projicera dem till dess maximala gränser. R6400 erbjuder också en USB 2.0 & USB 3.0-kortplats så att du kan ansluta en skrivare för ditt nätverk utöver en HDD i 3.0-plats som kan användas som nätverksmedia hårddisk.

R6400 erbjuder också dig AirTime Faireness teknik för att säkerställa att dina höghastighetsenheter får ett konstant flöde av data medan äldre långsammare enheter också prioriteras att ta emot data i enlighet med deras kapacitet. Många recensioner om Tom’s Guide, CNET och PCMag har etablerat R6400 för att vara den bästa NetGear-routern för långsiktig anslutning också.

NetGear har också inbäddat sitt Genie Router Management UI i enheten för att säkerställa att nybörjare, mellanliggande och avancerade användare alla kan konfigurera eller finjustera routern som de vill. Genie UI gör det enkelt att konfigurera första gången och konfigurera VPN-tjänster på R6400-routern. NetGear Genie erbjuder också detaljerad nätverksstatistik inklusive inkommande & utgående data, enheter & appar som använder enheten och lösenord & användarnamn som används över nätverket.

Med tanke på funktionerna är NetGear R6400 en av de mest prisvärda och en av de bästa billiga NetGear-routrarna runt om. För närvarande kan du få R6400 för $ 140- $ 150 beroende på var du köper routern.

Vad är NetGear-routrar med VPN-genomgång?

den’är en vanlig fråga som de flesta nya routerägare och VPN-användare ställer när de läser igenom specifikationerna för sina enheter. Låta’s ta detta koncept steg för steg för att göra det riktigt enkelt att förstå.

VPN: s huvuduppgift är att skapa en säker “punkt till punkt” anslutning över ett offentligt eller privat nätverk för säkert åtkomst till enheter, servrar eller databaser på en avlägsen plats. Ett bra exempel är när du använder VPN för att komma åt din arbetsdator när du reser eller är på semester. Kom ihåg att för att komma åt din arbetsdator med VPN måste din router låta VPN-anslutningar passera genom den för att kommunicera med andra enheter via internet.

De flesta routrar är inbäddade i en teknik som kallas NAPT eller Network Address Protocol Translation, vilket gör att flera enheter kan dela en internetanslutning via routern. En aspekt av NAPT är att den helt blockerar VPN-trafik. Följande diagram visar en router utan och en med VPN-genomgång.

netgear router vpn pass-through

Demonstrera vikten av VPN-genomgång. Bild med tillstånd av Linksys

För detta uttryckliga syfte inkluderar tillverkare också det som kallas ‘VPN-genomgång’funktionen i deras routrar. VPN-genomgång gör att den krypterade VPN-trafiken bekvämt kan gå igenom routern och ansluta till fjärrnätverket. NetGear ger en korrekt guide för att konfigurera VPN-genomgång på kompatibla routrar med detaljerad information om modeller som inte gör det’t stöder funktionen.

NetGear Router VPN fungerar inte fel / problem

För att säkerställa att du får bästa produkt- och servicekvalitet från varumärket erbjuder NetGear en omfattande webbplatssupport för att få din router att fungera i fall det upplever olika problem. Du kan kolla in den officiella supportsidan, den officiella NetGear-gruppen eller kontakta supporten. Kom ihåg att onlinesupporttjänsten endast är för kunder som kommer att gälla garantier och företagskunder.

NetGear Router VPN-app för Android

NetGear erbjuder en lysande officiell app i Google Play Store för Android-användare:

NetGear Genie UI är det nya gränssnittet som nu erbjuds för alla routrar& modem tillverkade av märket. NetGear Genie Android-appen ger enhetsägare ett enkelt sätt att göra hantera, övervaka eller reparera hemnätverketdirekt från din smartphone. Du kan komma åt alla dina NetGear-routrar’s funktioner när du rör dig runt huset eller kontoret. Utrustad med en Android-smarttelefon eller surfplatta kan du komma åt

 1. Trådlösa inställningar,
 2. Nätverkskarta,
 3. Levande föräldrakontroll,
 4. Gäståtkomst,
 5. Trafikmätning,
 6. My Media och
 7. Många andra funktioner.

Du får också kontroll över hemnätverket, mediaströmning från en nätverksenhet, skrivare, anslutning av mobila enheter med QR-koder. Kom ihåg att appen bara fungerar med utvalda NetGear-routermodeller som finns i NetGear Genie-appbeskrivningen i Google Play Store.

I ett nötskal

Jag hoppas att du hittar ovanstående bästa NetGear-router-sammanfattningar användbara när du letar efter en ny router / modem till ditt hem. Även om jag har sammanfattat enhetens recensioner har jag också lagt till relevanta granskningslänkar så om du är en avancerad användare kan du få en bättre idé att titta på specifikationerna för routrarna också.

Om jag missade något eller om du vill att jag ska granska ett annat routermärke, låt mig veta i kommentarerna nedan. Lämna feedback och kommentarer så att jag kan förbättra nästa topp 3-blogg. Kom ihåg att dela och prenumerera med de sociala knapparna.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me