Ingyenes VPN iPhone-hoz – A legjobb alkalmazások iOS-eszközökhöz, amelyek valóban működnek

A közkedvelt véleményekkel ellentétben az Apple eszközöket ugyanúgy biztosítani kell, mint a többi készüléket. A legtöbb iPhone-felhasználó elkövette azt a hibát, hogy nem védi kiberbiztonságát online, és fizeti az árat, amikor eszközeikbe behatolnak. A mai számítógépes hackerek rendkívül ravasz módszereket vezetnek be ennek végrehajtására, ideértve a MITM támadásokat, a lándzsás adathalászatot, a rosszindulatú linkeket stb..


Az iPhone ilyen védelem elleni védelmének legjobb módja a VPN beszerzése. De a legtöbb felhasználó, amikor kiválasztja a legjobb VPN-t, megpróbálja megszerezni az ingyenes szolgáltatásokat. Ez érthető, mivel az ingyenes szolgáltatások vonzóbbak, mint a prémium szolgáltatások, ám ezek ugyanolyan biztonságosak?

Nem egészen. Az ingyenes VPN szolgáltatás általában nem túl biztonságos, mert ha nem kapják meg bevételüket az előfizetési díjakból, akkor más eszközöket fognak törekedni az alsó sor kitöltésére..

Számos ingyenes VPN-ről ismert, hogy értékesít felhasználói adatokat, behatol a felhasználói eszközökbe, és csomópontként telepítik azokat a botnet hálózatban, eltérítik a felhasználói sávszélességet más ilyen rosszindulatú tevékenységek között..

Tehát, ha iPhone VPN-re vágyik, akkor az ingyenesek nem megbízhatók. A Mac VPN-k azonban sokkal biztonságosabbak és számos különféle funkciót kínálnak, amelyek gyakran nem érhetők el az ingyenes szolgáltatásokban. enged’s részletesebben vizsgálja meg őket.

A hiányosságok nem’t itt ér véget. Ha átnézi az iPhone VPN alkalmazás útmutatót, akkor többet tudhat meg arról, hogyan működnek a fizetett egy teljesen más univerzumban, mint az ingyenes társaik, csakúgy, mint az ingyenes VPN az Androidra

Milyen egy ingyenes iPhone VPN?’t Csináld?

Ingyenes VPN nyert’Nem lehet ugyanaz, mint a prémiumé’Ez egy adott, de van-e ötlete arról, hogy milyen különös lehet ez a különbség?

Itt van azoknak a dolgoknak a lerontása, amelyeket az ingyenes VPN nyert’nem képes:

 1. Ingyenes VPN-k’t gyors sebességet kínálnak.
 2. Ingyenes VPN-k’t gyakran korlátlan sávszélességet kínálnak.
 3. Ingyenes VPN-k’nincs elég kiszolgáló.
 4. Ingyenes VPN-k’t támogatja az OpenVPN protokollt.
 5. Az ingyenes VPN-k leggyakrabban nem szükségesek’Nincs katonai titkosítása.
 6. Az ingyenes VPN-k nem engedik fel a földrajzilag korlátozott streaming webhelyek feloldását, például a Netflix USA stb.
 7. Ingyenes VPN-k’t jól működik Kínában.
 8. Az ingyenes VPN-eknek DNS- vagy WebRTC-szivárgásai lehetnek.
 9. Az ingyenes VPN nem támogatja a Torrenting alkalmazást.

VPN szolgáltatások és extrák

Annak ellenére, hogy fő célja a forgalom titkosítása és az IP-hely elrejtése, a VPN sokféleképpen segít.

Először bármilyen ország szervert kiválaszthat, és úgy tűnik, hogy ott van. Például te’újra Németországban, de csatlakoznia kell egy olyan webhelyhez, amelyikre’Csak Ománban érhető el, Ománnal összekötve’A szerver lehetővé teszi a hozzáférést ehhez.

A VPN segít megszabadulni az internetszolgáltató sebességének csökkentéséről, és számos olyan biztonsági funkcióval együtt jár, mint például a gyilkos kapcsoló, a dupla ugrás és a magas szintű titkosítás..

Melyik ingyenes VPN az iPhone-ra, amely valóban működik 2019-ben?

Mint már említettük, az ingyenes szolgáltatások leginkább nem megbízhatók, ezért azt javasoljuk, hogy csak a fizetett szolgáltatásokra menjen, ha prémium teljesítményt és biztonságot szeretne..

Ha azonban továbbra is ingyen akar keresni, íme néhány a biztonsági szolgáltatók közül, amelyeket iPhone-jához szerezhet.

TunnelBear

A TunnelBear áttekintése 2019Valószínűleg a legbiztonságosabb ingyenes szolgáltatás odakinn, az Tunnelbear az, amelyre először lép, ha nem fizetett VPN-t keres iPhone-jához.

Nemrég frissítette adatvédelmi irányelveit, és csökkentette a felhasználókkal korábban végzett naplózás mennyiségét, így sokkal anonimabbá vált. Most nem’t regisztrációkor nem gyűjt keresztnevét, és nem is naplózza a szolgáltatással fennálló élettartamú kapcsolatait.

A korlátozások azonban eleget tesznek az ingyenes szolgáltatásnak: a felhasználónak havonta csak 500 MB sávszélességet engedhet meg az ingyenes csomag.

De bármikor eltávolíthatja őket a fizetős tervekre való áttéréssel. Legjobb tervük az éves üzlet, amely mindössze 4,99 USD / hónap.

Letöltés: TunnelBear Free iOS App

Hotspot pajzs iPhone, iPad és minden iOS eszközhöz

Hotspot Shield-felülvizsgálatEz az „Tunnelbear” -hoz képest nagylelkűbb, mint ingyenes szolgáltatás, lehetővé téve a 15 országbeli kiszolgálók közötti választást, a katonai titkosítás és más védelmet..

A Hotspot pajzs egy régi név a VPN-iparban, évek óta szerzi a felhasználók bizalmát és hitelességét.

Ezenkívül napi 500 MB sávszélességet kínál, ami havi ingyenes szolgáltatás körül 15 GB-os adatkorlátját jelenti. Azonban nyertél’Nem férhet hozzá sok más szolgáltatáshoz, például több bejelentkezéshez vagy csevegési támogatáshoz, kivéve ha prémiumot tervez.

A szolgáltatás ingyenes verzióját a hirdetések támogatják.

Letöltés: HotSpot Shield Free iOS alkalmazás

Windscribe iPhone-ra és iPadre

Ingyenes VPN iPhone-hoz - A legjobb alkalmazások iOS-eszközökhöz, amelyek valóban működnek

Egy másik biztonságos ingyenes VPN, a Windscribe egy kicsit új, azonban ez a teljesítmény elején csillagszerű volt, benne rejlő stabilitással.

Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy havonta 10 GB-os ingyenes sávszélességet érjenek el, de ezt a korlátot 15 GB-ra is növelhetik, ha véletlenül tweettel foglalkoznak vele..

8 szerverhelyet tartalmaz az ingyenes terv, de a megnyert sebességek megnyerték’t legyen optimalizálva, vagy amilyen gyorsan csak lehet a szolgáltatás prémium verziójában.

Letöltés: Szélvédő Ingyenes iOS App

Fizetett, amelyet ingyenesen használhat

A teljesen ingyenes szolgáltatásakon kívül vannak olyan prémium szolgáltatók is, amelyek lehetővé teszik, hogy korlátozott ideig ingyenesen használják szolgáltatásaikat, hogy megismerjék azok teljesítményét, mielőtt fizetnék a terveiket.

NordVPN iPhone-ra és minden iOS-eszközre

NordVPN - A magánéletre összpontosító panamai szolgáltatóEz a szolgáltató több mint 5300 szervert kínál, ami jóval magasabb, mint amit az ingyenes VPN-k bármikor kínálhatnak a felhasználók számára. Hihetetlen biztonsági funkcióival rendelkezik, amelyek magukban foglalják a dupla VPN-t, a gyilkos kapcsolót, a VPN-en keresztül hagymát stb., Valamint a csevegési támogatást, a gyors sebességet és még sok minden mást..

A NordVPN teljes 7 napig használható ingyenes próbaverzióján keresztül. Csak írja be az e-mail címét, és képes lesz használni a szolgáltatást az összes rendelkezésre álló funkcióval.

Letöltés: Hivatalos NordVPN iOS alkalmazás

ExpressVPN iPhone-ra és minden iOS-eszközre

ExpressVPN - Mindenkerekű, nagy router kompatibilitássalBár az ExpressVPN nem’Nem kínál ingyenes próbaverziót, mint például a NordVPN, és a kérdés nélküli kérdéses visszatérítési politikát kínál, amely teljes 30 napig érvényes, és így sok idő áll rendelkezésre a szolgáltatás kipróbálására..

Ez valószínűleg jelenleg a világ legjobb VPN-je, páratlan sebességgel, hihetetlen feloldó képességekkel, kiváló chat-támogatással, rendkívül biztonságos magánélet-védelemmel és még sok másnal.

Fizetett csomagja 8,32 USD / hónap (éves előfizetési üzlet).

Letöltés: Hivatalos ExpressVPN iOS alkalmazás

Hogyan állítson be VPN-t iPhone készüléken - lépésről lépésre

A VPN beállítása az iPhone készüléken nagyon egyszerű, ha ügyfélszoftvert használ, azaz dedikált alkalmazást IOS-re, amelyet a VPN-szolgáltatója kínál. Csak töltse le az iTunes áruházból és fizessen érte:

 1. Az alkalmazás megköveteli a felhasználói hitelesítő adatok továbblépését (ezeket minden szolgáltató kínálja, amikor regisztrál vagy regisztrál, és általában tartalmazza a felhasználónevét és jelszavát)
 2. Miután megadta a hitelesítő adatait, jelentkezzen be.
 3. A bejelentkezés után válassza ki a kívánt szervert.
 4. Élvezze a korlátlan adatfolyamot és a biztonságot, függetlenül attól, hogy melyik vagy’újra keresi.

Hogyan állíthat be VPN-t manuálisan az iPhone-on?

Ha nem’Ha szeretné megszerezni a hivatalos alkalmazást iPhone-ján, akkor mindig oldalról töltheti le. De ne feledje, hogy az oldalsó betöltése sokkal bonyolultabb, mint az alkalmazás beszerzése, mivel ehhez a beállítások elvégzéséhez maga szükséges. Ha továbbra is folytatni akarjuk, akkor mi’Az iPhone VPN-ekkel kapcsolatos részletes útmutatónkban már több mellékbetöltési módszert említette a VPN beállításához az iPhone készüléken.

Van erre lehetőség?? Ingyenes internet iPhone-ra a VPN használatával

Határozottan nem! A VPN csak az adatok titkosításához és a hackelés és más ilyen sebezhetőségek elleni védelemhez használható.

Csomagolás fel

Ha a fent említett ingyenes VPN-kiszolgálókat használja, amelyeket ajánlottunk, akkor biztos lehet abban, hogy hozzáféréssel rendelkezik a legjobb szolgáltatásokhoz és a biztonsághoz, amelyet az ingyenes domain kínál az iPhone felhasználók számára..

Ha bármilyen észrevétele vagy javaslata van nekünk, nyugodtan vegye fel őket az alábbi megjegyzés szakaszba.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me