Tinder VPN spiller Cupidens rolle og ophæver kærlighed her i 2020

Højre skub, og du er halvvejs der for at finde en potentiel partner! Hvad kan være mere lokkende end dette scenarie? Hvis du stadig er opmærksom på dette forbløffende fænomen, byder vi dig velkommen til den svindlende og sker verden af ​​Tinder, verden’s største dating service!

Men ikke alle lande, skoler og arbejdspladser er op for dig at få din kærlighed, så de indfører et forbud mod Tinder, hvilket deaktiverer dig fra at bruge tjenesten! Dog don’t bekymre dig, da du stadig kan få adgang til Tinder, trods et forbud, ved hjælp af den bedste VPN

Her er vores guide til Tinder VPN, der indeholder måder, hvorpå du kan omgå forbuddet mod tjenesten, den bedste VPN til opgaven, grunde til, hvorfor forbudt regeringer og skoler det, google tendenser på Tinder VPN, Facebook Tinder-forbindelsen og mere.

Bedste VPN til Tinder

 1. Tinder VPN Trend 2020
 2. Tinder blokeret i forskellige regioner
 3. Bedste Tinder VPN-apps i 2020
 4. Fungerer Tinder ikke med VPN?

Hvad er Tinder-appen?

Tinder er det ganske enkelt, Tinder er Go-To-appen for alle singler derude på udkig efter en passende partner til at forbinde den. Men vent, Tinder er en meget mere spicier og raunchier end den enkle definition skildrer.

Siden starten har Tinder revolutioneret datingverdenen ved at gøre det utroligt nemt at møde potentielle frister eller datingpartnere med en sådan lethed, at selv de mest introverede blandt os kan håbe at finde deres match.

Facebook, Twitter, Whatsapp er nogle af verdenen’s mest indflydelsesrige domæner på sociale medier, men de er beregnet til at gøre det lettere for dig at komme i kontakt med de mennesker, som du allerede kender. Tinder er det modsatte af det! På Tinder lærer du folk at kende, du ikke kender’Jeg ved allerede, hvilket giver et element af spænding, en X-faktor, som ingen anden app giver.

Som grundlæggerne udtrykte det, spiller Tinder på tanken om, at det bliver meget lettere for dig at indlede kontakt med nogen, hvis du allerede ved, at de er interesseret i. Ligesom Uber var en revolutionerende idé om at forbinde forlystelser med deres passagerer, Tinder forbinder singler der ikke’Jeg ved endda, at de kunne lide hinanden så meget!

Facebook Tinder-forbindelsen

Tinder er baseret på et brugerprofilsystem, der bruger data fra din Facebook-profil til at opbygge en Tinder-profil. Dette er et af de bedste systemer, der er indkapslet i Tinder-appen, fordi dit Facebook-id indeholder næsten alt, hvad en dating-app kan have brug for. Dine fotos, dine potentielle kunne lide og ikke lide, dine vennelister osv., Alt på din Facebook-profil bruges af Tinder til at finde dig det perfekte match. Cool isn’t det?

tinder vpn

Hvordan kan man bruge Tinder?

Brug af Tinder er utroligt let, endda lettere end at bruge Facebook, fordi det bruger uber-cool “Swipe” for dens vigtigste træk ved at matche folk op. Tinder giver dig dybest set fotos ledsaget af navn, alder og erhverv for en person, som du potentielt kunne finde passende som datingpartner, og hvis du kan lide denne person, giver du ham / hende en rigtigt svejse! Hvis ikke, skal du skubbe til venstre, og Tinder vil vise en anden profil!

Hvordan kan man bruge Tinder

Hvis den person, du har ret, Sveip, højre skubber også din profil, så BINGO! Du kan begynde at tale med denne person på chat!

Tilmelding på Tinder

For at tilmelde dig Tinder, har du bare brug for en Facebook-profil i bedste fald. Hvis du allerede har en, viser Tinder dig et login-vindue, der ser sådan ud:

Tilmelding på Tinder

Klik på “Login med Facebook” Valgmulighed, og det beder bare om dit telefonnummer til at sende en nummerbaseret kode, som du derefter indtaster den i et Aktiveringskodevindue, og din profil er alle oprettet! Temmelig let ikke? Efter vores mening er det måske en af ​​de nemmeste tilmeldingsprocesser nogensinde på ethvert socialt websted, vi’vi nogensinde er stødt på!

Tinder-apps og kompatibilitet

Når det kommer til sociale medieplatforme, er den største bekymring, de har for at imødekomme kompatibilitet, dvs. hvor mange typer OS giver socialmedieplatformen medfødt kompatibilitet til?

Nå, Tinder har holdt det temmelig passende og grundlæggende for så vidt angår kompatibiliteten, da der er en desktopversion, en Android-app og en iOS-app. Mens Android- og iOS-apps er konventionelle, kan vi virkelig godt lide, at de tilbyder en desktopversion, så folk endda kan bruge Tinder på deres pc'er. Andre populære sociale medier apps som Snapchat don’t tilbyder desktopkompatibilitet, og det er blevet deres Achilles-hæl, så Tinder scorer nogle høje point her!

Tinder Android-app

Tinder-apps og kompatibilitet

Tinder iOS-app

Facebook Tinder-forbindelsen

Tinder VPN Trend 2018

Hvis du synes, at det er noget mærkeligt at få en VPN til Tinder, eller det gør det ikke’t sker så meget, så tager du desværre fejl. At’fordi fordi Tinder Ban er rigtigt, så er Tinder VPN, og her er Google Trends for Tinder VPN inden for det forløbne år, der viser, hvor meget brugerinteresse der er for at få den bedste VPN til Tinder:

Tinder VPN Trend 2018

Tinder blokeret i forskellige regioner

Mens Tinder er en uskyldig og sjovt app, der spreder lykke og eliminerer ensomhed ved at fremme forhold mellem mennesker gennem sin platform, er mange lande fortsat med at blokere appen!

Tinder blokeret i forskellige regioner

Disse lande er for det meste beliggende i Mellemøsten, hvor regeringer spænder fra konservativ til ultrakonservativ. Disse regeringer har placeret forbud mod Tinder, fordi de mener, at denne app ikke er i overensstemmelse med deres sociale normer eller bare ikke kan accepteres i deres lande. Nå, det’er en bummer for singler, fordi hjerter ikke’t genkende grænser nogensinde, uanset hvor du bor!

Tinder er også blokeret på kontorer, arbejdspladser, uddannelsesinstitutioner og lignende “officiel” steder i vestlige lande som USA, UK, Spanien, Canada, Tyskland blandt en hel masse andre.

Men hvis dit hjerte ønsker at finde en vej mod kærlighed, er der altid en vej ud af begrænsningerne på plads!

Tinder placering deling

Siden umindelige tider har hårde næse mennesker forsøgt deres niveau bedst for at undertrykke kærlighed og medfølelse, men kærligheden kender ingen grænser, og den finder efterhånden vej ud til frihed! Og i dette tilfælde er den perfekte måde at omgå Tinder Ban gennem en Bedst VPN!

Dette skyldes, at et forbud mod enhver app eller websted i ethvert sted eller land er placeret ved at blokere IP-adresserne for at få adgang til den app eller det websted. En VPN giver dig mulighed for at omgå dette forbud ved at dirigere dig gennem en anden IP-adresse og derved åbne kærlighedens verden for dig!

Den bedste VPN er din cupid, hvis du vil finde det perfekte match på Tinder!

Tinder VPN spiller Cupidens rolle og ophæver kærlighed her i 2020

Bedste Tinder VPN-apps i 2018

Vi har talt meget om, hvordan VPN'er kan give dig mulighed for at fjerne blokering af Tinder, hvis det er tilfældet’er blokeret på din arbejdsplads, skole eller land endda, men hvad der faktisk gør en VPN egnet nok til at udføre opgaven med at fjerne blokering af Tinder pålideligt?

Antallet af tilgængelige VPN'er på markedet er nu hundreder, men ikke alle af dem har funktionerne og ildkraften til at omgå geobegrænsninger og forbud på apps som Tinder!

At’fordi en Bedst VPN til Tinder skal være superhurtig, tilbyde et stort antal servere, give fremragende sikkerhed for en bruger, tilbyde live chat support og være overkommelig blandt andre funktioner.

Udbydere Pris ($) Funktioner Bedømmelse Rabat Besøgsudbyder

 1. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Om måneden

  • 2.000+ servere i 140+ lande
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • 5 Samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig besøgsside på 73%
  Læs anmeldelse

 2. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Om måneden

  • 3.000+ servere i 94 lande
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • 3 samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig 35% rabat på besøgssted
  Læs anmeldelse

 3. NordVPN

  NordVPN

  $ 11,95 $3,49Om måneden

  • 5200+ servere i 60 lande
  • 6 samtidige forbindelser
  • Arbejder med USA / UK / JP Netflix
  • Fantastisk P2p / torrenting ydeevne
  • Dobbelt VPN og løg over VPN
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile besøgsside på 70% rabat
  Læs anmeldelse

Men hvorfor ønsker vi alle disse funktioner i en VPN til Tinder? Nå, her er grundene:

Superhurtig: Vil du være på Tinder-appen og vente på, at profiler indlæses i det uendelige? Vandt’t det ødelægger al det sjove og spændende ved at være på appen i første omgang? Det er klart, ja! VPN'er har en masse sikkerhedsfunktioner, der kan reducere hastigheden på din internetforbindelse, så hvis du tilmelder dig den forkerte VPN, så kysse dine chancer for at finde det rigtige match farvel!

Tilby et stort antal servere: Som vi’har allerede nævnt i guiden tidligere, for at omgå Tinder-forbuddet i mange lande og arbejdspladser, skal du oprette forbindelse til en IP-adresse,’er ikke blokeret af dit land’s internetudbydere eller firewall på arbejdspladsen og derefter bruges til at få adgang til og åbne Tinder let. Et højt antal af serveren betyder, at du vandt’t nogensinde nødt til at bekymre sig om udsigten til, at din VPN-server ikke fungerer for at fjerne blokering af Tinder. Tusinder af servere er der for dig at oprette forbindelse til for at få adgang til Tinder når som helst på dagen!

Derudover betyder antallet af servere, at du endda kan fjerne blokering af andre geobegrænsede websteder som Netflix US ved at bruge den samme VPN!

Giv en bruger fremragende sikkerhed: Hvis din regering eller arbejdsplads har sat et forbud mod Tinder, ville de være dumme nok til ikke at spore nogen forsøg på at omgå deres forbud, så de kan finde ud af og straffe den skyldige, så vandt de sikkert’t være sådan! Så for at være sikker på, at scenariet spiller ud, har du brug for en VPN, der tilbyder militær kvalitet AES 256-kryptering sammen med flere protokollesupport og en nul-loggingspolitik for at holde dig sikker på alle tidspunkter! Nogle af de bedste VPN'er, der er nævnt nedenfor, tilbyder endda yderligere sikkerhedsfunktioner som en kill switch, dobbelt VPN og Onion over VPN for at give dig endnu flere muligheder!

Live chat-support: Når du prøver at omgå et forbud mod et begrænset websted eller app som Tinder, kan du løbe ind i tekniske vanskeligheder, som kun kan løses ved hurtig fejlfindingssupport! En live chat-funktion gør det lettere for dig at tale med tekniske eksperter om de problemer, du står over for og løse dem inden for få minutter!

Vær overkommelig: Pris er en stor faktor i ethvert køb, og det er tilfældet med VPN'er. Folk ønsker løsninger, men ikke ved at bryde deres bank, mens de er der, så den bedste VPN til Tinder skal være rimelig pris for at få brugeren til at føle sig tilfreds med det beløb, det er’s betaler for det værdi’s komme ud af det!

At finde ud af, om en VPN pålideligt tilbyder disse funktioner ved at gennemgå hver service en efter en, er et stort spørgsmål til en almindelig bruger, men don’t bekymre dig som vi’ve allerede don’t det hårde arbejde for dig ved at udarbejde listen over Top 3 Bedste VPN til Tinder i 2018:

PureVPN

En kraftfuld og hurtig VPN-udbyder med den bedste og mest sunde liste over funktioner, der tilbydes til de mest overkommelige priser, PureVPN er en af ​​de mest populære tjenester, når det gælder at vælge en VPN til at omgå forbud og geobegrænsninger på apps og tjenester som tinder.

Bedste Tinder VPN-apps i 2018

At tilbyde top-end sikkerhedsfunktioner som AES 256-kryptering, OpenVPN-protokollesupport, DoubleVPN, Split Tunneling, Kill Switch og Onion over VPN, ødelægger PureVPN dig for valg, når det kommer til at beskytte din anonymitet online, især når du prøver at fjerne blokering af Tinder fra en sted hvor det er begrænset.

PureVPN tilbyder også en høj konglomeration af servere i Mellemøsten, hvilket gør en perfekt kandidat til en Tinder Dubai VPN, så hvis du planlægger en ferie til denne fantastiske by, så kan PureVPN være din perfekte ledsager. Bortset fra det tilbyder PureVPN også indfødte amerikanske servere, der fungerer ikke kun for Tinder-adgang, men også for at omgå geo-begrænsningerne på websteder som Netflix US utroligt godt!

Hastighederne, der tilbydes, er også superhurtige for at give dig en fremragende Tinder-oplevelse, og hvad angår prisfastsættelse, er måske ingen Bedste VPN af sådan kaliber, der tilbyder rock-bottom-priser, som PureVPN gør!

 • Månedligt abonnement: $ 10,95 faktureret en gang
 • Årligt abonnement: $ 5,81 / måned ($ 69,72 faktureret en gang)
 • 5-årigt abonnement: $ 1,65 / måned ($ 99 faktureres en gang)

Fordele

 1. Meget overkommelige prisplaner som VPN for Tinder
 2. 2000+ servere over hele verden
 3. Servere tilgængelige i Mellemøsten
 4. Support til live chat
 5. Dedikerede klient-apps
 6. Løg over VPN
 7. Split tunneling
 8. Hurtige hastigheder

Ulemper

 1. Browserudvidelser don’t give lige så hurtige hastigheder som klient-apps

besøg udbyder

ExpressVPN

En hurtig, meget sikker service, ExpressVPN etablerede det troværdigt som en af ​​de sikreste VPN-tjenester, da den nægtede at videregive data fra sine servere til tyrkiske myndigheder under en højprofileret undersøgelse, så du kan være sikker på, at dette er den perfekte Tinder Dubai VPN.

EpressVPN til tinder

Selvom jeg ikke tilbyder meget i navnet på prangende funktioner som Double VPN osv., ExpressVPN’s vigtigste USP er at få de grundlæggende rettigheder til ufattelige længder. Så uanset om dens hastighed, servertilgængelighed, omgå geo-begrænsninger, kan denne udbyder tælles til at give en suveræn VPN-oplevelse.

På sikkerhedsfronten har den en robust nul-loggingspolitik, AES 256-kryptering, 2000 ultrasikre servere, OpenVPN-protokollsupport og en driftsafbryder, så du kan være beskyttet online.

ExpressVPN har en fremragende live chat supportfunktion, som aldrig lader dig ned uanset hvilken type problem du står overfor ved opsætning af din VPN eller bruge den til at fjerne blokering af noget. Det tilbyder også et vidunderligt repertoire af tutorialvideoer, der kan guide gennem selv de vanskeligste installationer som en leg.

Der er en legion af dedikerede apps og browserudvidelse tilgængelig, der kan give dig mulighed for at fjerne blokering af Tinder på næsten alle slags populære enheder og niche-enheder.

Den eneste ulempe ved ExpressVPN er, at dens priser er ret høje sammenlignet med resten af ​​udbydere på listen, men hvis du overvejer ydeevnen og robustheten af ​​dens funktioner, så kan den høje pris let begrundes nok til at få dig til at overveje dette fremragende VPN til at fjerne blokering af Tinder.

 • Månedligt abonnement: $ 12,95 faktureret en gang
 • Halvårligt abonnement: $ 9,99 / måned ($ 59,95 faktureret en gang)
 • Årligt abonnement: $ 8,32 / måned ($ 99,95 faktureret en gang)

Fordele

 1. Bedste Tinder VPN med ultrasikre funktioner
 2. OpenVPN-protokolstøtte
 3. Over 2000 servere
 4. AES 256-kryptering
 5. Support til live chat
 6. Nul logningspolitik
 7. SmartDNS tilgængelig

Ulemper

 1. Dyre prisplaner

besøg udbyder

NordVPN

En højtstående VPN-udbyder med et stort ry for at levere nogle af de bedste unblocking-tjenester i hele branchen. NordVPN er en brugerfavoritstjeneste, der tilbyder højt integrerede sikkerhedsfunktioner til brugere med alle slags behov.

NordVPN til tinder

Dens serverinfrastruktur er en af ​​de bedste i hele VPN-domænet, da den tilbyder mere end 4000 servere over hele kloden, hvilket giver dig mulighed for med øget fingerfærdighed at fjerne blokering af dine Tinder-apps, uanset hvor du befinder dig.

NordVPN tilbyder også dedikerede VPN-klient-apps, dedikerede IP'er, Smart DNS-service, så du kan fjerne blokeringen af ​​alle slags geobegrænsede websteder uden problemer overhovedet. Så når du ikke er på Tinder med at finde en kammerat til dig selv, kan du skifte til websteder som Netflix US, Hulu og Amazon Prime for at mætte dine behov for binge-overvågning.

Hastighederne don’Det bliver meget, når du bruger en NordVPN-forbindelse, så du kan være sikker på en stabil tilslutningshastighed, når du bruger Tinder ved at fjerne blokering af den på din skole eller arbejdsplads.

NordVPN er en fremragende Dubai Tinder VPN på grund af dens avancerede sikkerhedsfunktioner, der inkluderer dobbelt VPN, AES 256-kryptering, OpenVPN-protokollsupport, nul logningspolitik og mere for at give dig sikkerhed, mens du bruger Tinder i landet.

Priserne er i mellemniveauet, så de er ikke så høje som ExpressVPN, men ikke engang så lave PureVPN, så du kan bestemt overveje det for dine Tinder-blokeringsbehov. Bortset fra dette tilbyder NordVPN en 30-dages pengene-tilbage-garanti med en unik 3-dages forpligtelsesfri prøveperiode, som du kan tilmelde dig for at bruge VPN og teste dens evner og funktioner, før du går til prisplanerne.

 1. Månedligt: ​​$ 11.99 faktureret en gang
 2. Årligt: ​​$ 83,88 faktureret en gang
 3. 3-årigt: $ 124,64 faktureret en gang

Fordele

 1. Bedste VPN til ophævelse af Tinder med over 4000+ servere
 2. Dobbelt VPN
 3. Hurtige hastigheder med minimal throttling
 4. Nul logningspolitik
 5. Gratis prøve i 3 dage
 6. Dedikerede klient-apps

Ulemper

 1. gør ikke’t tilbyder endnu en live chat supportfunktion

besøg udbyder

Fungerer Tinder ikke med VPN?

Mens det sjældent sker, at Tinder ikke gør det’t arbejder med en VPN, men nogle gange kan din enhed, især hvis du bruger Tinder gennem din mobiltelefon, blive forvirret over din placering, hvis du har slået placering til.

Dette sker, fordi enheden tidligere har samlet din placering gennem lokale GPS-signaler, og når du tænder VPN ved at oprette forbindelse til en anden placering, bliver din enhed lidt forvirret og svimmel over, hvad din faktiske placering er.

Den bedste måde at gå omkring dette på er ved at slukke for din mobil’s placeringsindstilling slået fra, før du bruger en VPN.

Det’Det er også godt, at du rydder enhedens cache, fordi det også kan skabe konflikt med din reelle og opfattede VPN-placering.

Sådan rettes Tinder VPN fungerer ikke

Hvis din Tinder VPN stadig ikke svarer, skal du enten opdatere dit operativsystem eller opdatere din app, fordi dette problem ikke’t sker normalt ellers. På den anden side, hvis der stadig er problemer, kan du kontakte din VPN’s live chat support til fejlfinding!

Konklusion

Tinder er en vidunderlig app, der giver dig mulighed for at glæde dig over din fritid ved at hengive dig til en af ​​de mest medfødte menneskelige aktiviteter, dvs. finde en soulmate! Hvis dit land eller din arbejdsplads eller endda din skole ikke gør det’Hvis du godkender den idé ved at forbyde Tinder, kan du altid stole på den bedste VPN til at fungere som din cupid og frelser i denne rejse med at finde kærlighed og kammeratskab overalt!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me