Tinder VPN spiller Cupidens rolle og blokkerer kjærlighet her i 2020

Høyre sveip, og du er halvveis der for å finne en potensiell partner! Hva kan være mer lokkende enn det scenariet? Hvis du fortsatt er klar over dette oppsiktsvekkende fenomenet, ønsker vi deg velkommen til den susende og skjerende verden av Tinder, verden’s største datingtjeneste!

Men ikke alle land, skoler og arbeidsplasser er opp til at du skal elske deg slik at de innfører et Tinder-forbud, noe som gjør at du ikke kan bruke tjenesten! Imidlertid, don’t bekymre deg fordi du fremdeles kan få tilgang til Tinder, til tross for et forbud, med bistand fra den beste VPN-en

Her er vår guide om Tinder VPN som inneholder måter hvordan du kan omgå forbudet mot tjenesten, den beste VPN for oppgaven, grunner til hvorfor forbyr myndigheter og skoler det, google trender på Tinder VPN, Facebook Tinder-tilkobling og mer.

Beste VPN for Tinder

 1. Tinder VPN Trend 2020
 2. Tinder blokkerte i forskjellige regioner
 3. Beste Tinder VPN-apper i 2020
 4. Fungerer ikke Tinder med VPN?

Hva er Tinder-appen?

For å si det enkelt, Tinder er Go-To-appen for alle singler der ute og leter etter en passende partner for å koble den sammen. Men vent, Tinder er mye mer spicier og raunchier enn den enkle definisjonen skildrer.

Siden oppstarten har Tinder revolusjonert dateringsverdenen ved å gjøre det utrolig enkelt å møte potensielle frivillige eller datingpartnere så lett at selv de mest introverte blant oss kan håpe å finne deres match.

Facebook, Twitter, Whatsapp er noen av verdenene’er de mest innflytelsesrike domenene på sosiale medier, men de er ment å gjøre det lettere for deg å få kontakt med de menneskene du allerede kjenner. Tinder er det motsatte av det! På Tinder blir du kjent med folk du ikke kjenner’Jeg vet allerede, og gir et element av spenning, en X-faktor, som ingen andre apper gir.

Som grunnleggerne sa det, spiller Tinder på ideen om at det blir mye enklere for deg å ta kontakt med noen hvis du allerede vet at de er interessert i. Akkurat som Uber var en revolusjonerende ide om å koble turer med passasjerene sine, Tinder kobler singler som ikke gjorde det’Jeg vet til og med at de kunne like hverandre så mye!

Facebook Tinder-tilkoblingen

Tinder er basert på et brukerprofilsystem, som bruker data fra Facebook-profilen din for å bygge en Tinder-profil. Dette er et av de beste systemene som er innlemmet i Tinder-appen fordi Facebook-ID-en din inneholder nesten alt som en dating-app kan trenge. Dine bilder, potensielle liker og misliker, vennelister osv., Alt på Facebook-profilen din brukes av Tinder for å finne den perfekte kampen. Kul isn’t det?

tinder vpn

Hvordan kan man bruke Tinder?

Å bruke Tinder er utrolig enkelt, enda enklere enn å bruke Facebook fordi det bruker uber-cool “Sveip” for hovedtrekket i å matche folk opp. Tinder presenterer deg i utgangspunktet bilder ledsaget av navn, alder og yrke til en person du potensielt kan finne passende som en datingpartner, og hvis du liker den personen, gir du ham / henne en riktig sveipe! Hvis ikke, sveiper du til venstre og Tinder vil tjene en annen profil!

Hvordan kan man bruke Tinder

Hvis personen du har rett, sveipet høyre profilen din også, så BINGO! Du kan begynne å snakke med den personen på chat!

Registrer deg på Tinder

For å registrere deg på Tinder, trenger du bare en Facebook-profil i beste fall. Hvis du allerede har en, vil Tinder presentere et innloggingsvindu som ser slik ut:

Registrer deg på Tinder

Klikk på “Logg inn med Facebook” Alternativ, og det ber bare om at telefonnummeret ditt skal sende en nummerbasert kode, som du deretter angir det i et Activation Code Window, og profilen din er konfigurert! Ganske enkelt ikke sant? Etter vårt syn er det kanskje en av de enkleste registreringsprosessene noensinne på et hvilket som helst sosialt nettsted vi’har noen gang kommet over!

Tinder-apper og kompatibilitet

Når det gjelder sosiale medier-plattformer, er den største bekymringen de har for å adressere kompatibilitet, dvs. hvor mange typer OS gir sosiale medieplattformen medfødt kompatibilitet for?

Vel, Tinder har holdt det ganske treffende og grunnleggende hva kompatibiliteten angår, for det er en stasjonær versjon, en Android-app og en iOS-app. Mens Android- og iOS-appene er konvensjonelle, liker vi virkelig at de tilbyr en desktop-versjon, slik at folk til og med kan bruke Tinder på PC-ene sine. Andre populære sosiale medier-apper som Snapchat don’t tilbyr desktop-kompatibilitet, og det har blitt Achilles-hælen deres, så Tinder får noen høye poeng her!

Tinder Android-app

Tinder-apper og kompatibilitet

Tinder iOS-app

Facebook Tinder-tilkoblingen

Tinder VPN Trend 2018

Hvis du tror at det å få en VPN for Tinder er noe rart eller ikke’t skje så mye, da tar du dessverre feil. At’fordi Tinder Ban er ekte, så er Tinder VPN, og her er Google Trends for Tinder VPN i løpet av det siste året som viser hvor mye brukerinteresse det er å få den beste VPN for Tinder:

Tinder VPN Trend 2018

Tinder blokkerte i forskjellige regioner

Mens Tinder er en uskyldig og morsom app som sprer lykke og eliminerer ensomhet ved å promotere forhold mellom mennesker gjennom plattformen, har mange land fortsatt for å blokkere appen!

Tinder blokkerte i forskjellige regioner

Disse landene ligger for det meste i Midtøsten-regionen der regjeringer spenner fra konservative til ultrakonservative. Disse regjeringene har lagt forbud mot Tinder fordi de mener at denne appen ikke samsvarer med deres sosiale normer eller bare ikke er akseptabel for å få lov til det i sine land. Vel, det’er en bummer for singler, fordi hjerter ikke’t gjenkjenner grenser noensinne, uavhengig av hvor du bor!

Tinder er også sperret på kontorer, arbeidsplasser, utdanningsinstitusjoner og annet “offisielt” steder i vestlige land som USA, Storbritannia, Spania, Canada, Tyskland blant en hel masse andre.

Men hvis hjertet ditt ønsker å finne en vei mot kjærlighet, er det alltid en vei ut av begrensningene på plass!

Tinder Stedsdeling

Siden uminnelige tider har hardnøstede mennesker prøvd sitt beste for å undertrykke kjærlighet og medfølelse, men kjærligheten kjenner ingen grenser og den finner etter hvert veien ut til frihet! Og i dette tilfellet er den perfekte måten å omgå Tinder Ban gjennom en Beste VPN!

Dette skyldes at et forbud mot apper eller nettsteder på noe sted eller land blir plassert ved å blokkere IP-adressene fra å få tilgang til appen eller nettstedet. En VPN lar deg omgå dette forbudet ved å dirigere deg gjennom en annen IP-adresse og derved åpne kjærlighetens verden for deg!

Den beste VPN er din cupid hvis du vil finne den perfekte kampen på Tinder!

Tinder VPN spiller Cupidens rolle og blokkerer kjærlighet her i 2020

Beste Tinder VPN-apper i 2018

Vel, vi har snakket mye om hvordan VPN-er kan tillate deg å fjerne blokkering av Tinder hvis det’er blokkert på arbeidsplassen din, skolen eller landet ditt, men det som faktisk gjør en VPN egnet nok til å utføre oppgaven med å fjerne blokkeringen av Tinder pålitelig?

Antall tilgjengelige VPN-er i markedet nå er i hundrevis, men ikke alle av dem har funksjonene og ildkraften til å omgå geo-begrensninger og forbud på apper som Tinder!

At’Fordi en Best VPN for Tinder må være superrask, tilby et stort antall servere, gi utmerket sikkerhet for en bruker, tilby live chat support og være rimelig blant andre funksjoner.

Leverandører Pris ($) Funksjoner Rangering Rabatt Besøkeleverandør

 1. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Per måned

  • 2000+ servere i 140+ land
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • 5 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig besøksside på 73%
  Les anmeldelse

 2. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Per måned

  • 3000+ servere i 94 land
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • 3 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig 35% avslag på besøkssiden
  Les anmeldelse

 3. NordVPN

  NordVPN

  $ 11,95 $3,49Per måned

  • 5200+ servere i 60 land
  • 6 samtidige tilkoblinger
  • Jobber med USA / UK / JP Netflix
  • Flott P2p / torrenting ytelse
  • Dobbelt VPN og Onion over VPN
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 70% rabatt besøk nettsted
  Les anmeldelse

Men hvorfor ønsker vi alle disse funksjonene i en VPN for Tinder? Vel, her er årsakene:

Superrask: Vil du være med på Tinder-appen og vente på at profiler skal lastes i det uendelige? Vant’t det ødelegger all moroa og spenningen ved å være på appen i utgangspunktet? Åpenbart Ja! VPN-er har mange sikkerhetsfunksjoner som kan redusere hastigheten på internettforbindelsen, så hvis du registrerer deg med feil VPN, så kyss sjansene dine for å finne riktig match farvel!

Tilby et høyt antall servere: Som vi’har allerede nevnt i guiden tidligere, for å omgå Tinder Ban i mange land og arbeidsplasser, må du koble til en IP-adresse som’er ikke blokkert av ditt land’s Internett-leverandører eller brannmur på arbeidsplassen, og bruk dem for å få tilgang til og åpne Tinder enkelt. Et høyt antall servere betyr at du vant’Jeg trenger aldri å bekymre deg for utsiktene til at VPN-serveren din ikke fungerer for å fjerne blokkeringen av Tinder. Tusenvis av servere er der for deg å koble til for å få tilgang til Tinder når som helst på dagen!

I tillegg til dette betyr antall servere at du til og med kan oppheve blokkeringen av andre geobegrensede nettsteder som Netflix US ved å bruke samme VPN!

Gi utmerket sikkerhet for en bruker: Hvis du regjering eller arbeidsplass har satt forbud mot Tinder, ville de være dumme nok til ikke å spore noen forsøk på å omgå forbudet deres, slik at de kan finne ut og straffe den skyldige, så vant de sikkert’t være sånn! Så for å være trygg fra det scenariet som spiller ut, trenger du en VPN som tilbyr militær klasse AES 256-kryptering sammen med flere protokollstøtter og en nullloggingspolicy for å holde deg trygg til enhver tid! Noen av de beste VPN-ene nevnt nedenfor tilbyr til og med ekstra sikkerhetsfunksjoner som en kill switch, Double VPN og Onion over VPN for å gi deg enda flere alternativer!

Live chat-støtte: Når du prøver å omgå et forbud mot et begrenset nettsted eller app som Tinder, kan det hende du får tekniske vanskeligheter som bare kan løses ved hurtig feilsøkingsstøtte! En live chat-funksjon gjør det lettere for deg å snakke med tekniske eksperter om problemene du står overfor og løse dem i løpet av få minutter!

Vær overkommelig: Pris er en stor faktor i ethvert kjøp, og det er tilfelle med VPN-er. Folk vil ha løsninger, men ikke ved å bryte banken sin mens de er der, så den beste VPN-en for Tinder bør være rimelig for å få brukeren til å føle seg fornøyd med hvor mye penger det er’betaler for verdien det’s komme ut av det!

Å finne ut om en VPN pålitelig tilbyr disse funksjonene ved å gjennomgå hver tjeneste en etter en er et høyt spørsmål for en vanlig bruker, men ikke’t bekymre deg som vi’Jeg har allerede ikke gjort det’t det harde arbeidet for deg ved å sammenstille listen over Topp 3 beste VPN for Tinder i 2018:

PureVPN

En kraftig og rask VPN-leverandør med den beste og mest sunne listen over funksjoner som tilbys til de rimeligste prisene. PureVPN er en av de beste tjenestene når det gjelder å velge en VPN for å omgå forbud og geobegrensninger på apper og tjenester som tinder.

Beste Tinder VPN-apper i 2018

Å tilby førsteklasses sikkerhetsfunksjoner som AES 256-kryptering, OpenVPN-protokollstøtte, DoubleVPN, Split Tunneling, Kill Switch og Onion over VPN, og skjemmer PureVPN deg med valg når det gjelder å beskytte din anonymitet på nettet, spesielt når du prøver å fjerne blokkering av Tinder fra en sted der det er begrenset.

PureVPN tilbyr også en høy konglomerasjon av servere i Midt-Østen som gjør en perfekt kandidat for en Tinder Dubai VPN, så hvis du planlegger en ferie til denne fantastiske byen, så kan PureVPN være din perfekte følgesvenn. Bortsett fra det tilbyr PureVPN også innfødte amerikanske servere som fungerer ikke bare for Tinder-tilgang, men også for å omgå geo-begrensningene på nettsteder som Netflix US utrolig godt.!

Hastighetene som tilbys er supersnelle i tillegg til å gi deg en fantastisk Tinder-opplevelse, og så langt prissettingen går, er det kanskje ingen beste VPN-er av slike kaliber som tilbyr bunnpriser som PureVPN gjør!

 • Månedlig abonnement: $ 10,95 fakturert en gang
 • Årlig abonnement: $ 5,81 / måned ($ 69,72 fakturert en gang)
 • 5-års abonnement: $ 1,65 / måned ($ 99 faktureres en gang)

Pros

 1. Svært overkommelige Prisplaner som VPN for Tinder
 2. 2000+ servere over hele verden
 3. Servere tilgjengelig i Midt-Østen
 4. Live Chat Support
 5. Dedikerte klientapper
 6. Løk over VPN
 7. Split Tunneling
 8. Rask hastighet

Ulemper

 1. Nettleserutvidelser don’t gi like raske hastigheter som klientapper

besøk leverandør

ExpressVPN

ExpressVPN, en rask, meget sikker tjeneste, etablerte den pålitelig som en av de sikreste VPN-tjenestene da den nektet å utlevere data fra serverne sine til tyrkiske myndigheter under en høyprofilet undersøkelse, slik at du kan være trygg på at dette er den perfekte Tinder Dubai VPN.

EpressVPN for tinder

Selv om jeg ikke tilbyr mye i navnet på prangende funksjoner som Double VPN osv., ExpressVPN’s viktigste USP er å få det grunnleggende rett til utenkelige lengder. Så om dets hastighet, servertilgjengelighet, omgå geo-begrensninger, kan denne leverandøren regnes for å gi en suveren VPN-opplevelse.

På sikkerhetsfronten har den en robust nullloggingspolicy, AES 256-kryptering, 2000 ultrasikre servere, OpenVPN-protokollstøtte og en kill switch for å tillate deg å være beskyttet online.

ExpressVPN har en utmerket støttefunksjon for live chat som aldri lar deg svi uavhengig av hva slags problem du står overfor ved å sette opp VPN eller bruke den til å fjerne blokkering av noe. Det tilbyr også et fantastisk repertoar av opplæringsvideoer som kan lede gjennom selv de lureste installasjonene som en lek.

Det er en rekke dedikerte apper og nettleserutvidelser tilgjengelig som kan tillate deg å fjerne blokkering av Tinder på nesten alle slags populære og nisje-enheter.

Den eneste ulempen med ExpressVPN er at prisene er ganske høye sammenlignet med resten av leverandørene på listen, men hvis du vurderer ytelsen og robustheten til funksjonene, kan den høye prisen lett begrunnes nok til at du vurderer dette utmerket VPN for å fjerne blokkering av Tinder.

 • Månedlig abonnement: $ 12,95 fakturert en gang
 • Halvårsabonnement: $ 9.99 / måned ($ 59,95 fakturert en gang)
 • Årlig abonnement: $ 8,32 / måned ($ 99,95 fakturert en gang)

Pros

 1. Beste Tinder VPN med ultrasikre funksjoner
 2. OpenVPN-protokollstøtte
 3. Over 2000 servere
 4. AES 256-kryptering
 5. Live Chat Support
 6. Retningslinjer for nulllogging
 7. SmartDNS tilgjengelig

Ulemper

 1. Dyre prisplaner

besøk leverandør

NordVPN

NordVPN, som er en VPN-leverandør med et godt rykte på å tilby noen av de beste blokkeringstjenestene i hele bransjen, er en brukerfavoritt-tjeneste som tilbyr svært integrerte sikkerhetsfunksjoner til brukere med alle slags behov.

NordVPN for tinder

Serverinfrastrukturen er en av de beste i hele VPN-domenet, ettersom den tilbyr mer enn 4000 servere over hele kloden slik at du med økt fingerferdighet kan fjerne blokkeringen av Tinder-appene uansett hvor du befinner deg.

NordVPN tilbyr også dedikerte VPN-klientapper, dedikerte IP-er, Smart DNS-tjeneste som lar deg fjerne blokkering av alle slags geobegrensede nettsteder uten problemer i det hele tatt. Så når du ikke er interessert i at Tinder skal finne en kompis for deg selv, kan du bytte til nettsteder som Netflix US, Hulu og Amazon Prime for å mette behovene dine for oversvømmelse.

Hastighetene ikke’Jeg blir veldig smurt når du bruker en NordVPN-tilkobling, slik at du kan være trygg på en stabil tilkoblingshastighet når du bruker Tinder ved å fjerne blokkering av den på skolen eller arbeidsplassen din.

NordVPN er en utmerket Dubai Tinder VPN på grunn av avanserte sikkerhetsfunksjoner som inkluderer Double VPN, AES 256-kryptering, OpenVPN-protokollstøtte, policy for null logging og mer for å gi deg sikkerhet når du bruker Tinder i landet..

Prisene er i mellomnivået, så de er ikke så høye som ExpressVPN, men ikke engang så lave PureVPN, så du kan absolutt vurdere det for dine Tinder-blokkeringsbehov. Bortsett fra dette, tilbyr NordVPN en 30 dagers pengene-tilbake-garanti med en unik 3-dagers forpliktelsesfri prøveperiode som du kan registrere deg for å bruke VPN og teste dens evner og funksjoner før du går etter prisplanene.

 1. Månedlig: $ 11.99 fakturert en gang
 2. Årlig: $ 83,88 fakturert en gang
 3. 3-årig: $ 124,64 fakturert en gang

Pros

 1. Beste VPN for å fjerne blokkering av Tinder med over 4000 servere
 2. Dobbelt VPN
 3. Raske hastigheter med minimal throttling
 4. Retningslinjer for nulllogging
 5. Gratis prøveversjon i 3 dager
 6. Dedikerte klientapper

Ulemper

 1. doesn’kan ikke tilby en live chat supportfunksjon ennå

besøk leverandør

Fungerer ikke Tinder med VPN?

Mens det sjelden skjer at Tinder ikke gjør det’t fungerer med en VPN, men noen ganger kan enheten din, spesielt hvis du bruker Tinder via mobiltelefonen, bli forvirret om plasseringen din hvis du har plassering slått på.

Dette skjer fordi enheten tidligere har sortert posisjonen din gjennom lokale GPS-signaler, og når du slår på VPN ved å koble til et annet sted, blir enheten litt forvirret og svimmel om hva din faktiske beliggenhet er.

Den beste måten å gå rundt dette på er ved å slå av mobilen’s lokasjonsalternativ av før du bruker et VPN.

Den’Det er også bra at du tømmer enhetsbufferen din fordi det også kan skape konflikt med din virkelige og oppfattede VPN-plassering.

Slik løser du problemer fra Tinder VPN

Hvis Tinder VPN fremdeles ikke svarer, må du enten oppdatere operativsystemet ditt eller oppdatere appen din fordi dette problemet ikke’t skje normalt ellers. På den annen side, hvis det fortsatt er noen problemer, kan du kontakte VPN-en’s live chat support for feilsøking!

Konklusjon

Tinder er en fantastisk app som lar deg glede deg over fritiden din ved å hengi deg til en av de mest medfødte menneskelige aktiviteter, dvs. finne en sjelevenn! Hvis landet eller arbeidsplassen din eller skolen din ikke gjør det’Hvis du ikke vil godkjenne den ideen ved å forby Tinder, kan du alltid stole på den beste VPN-en til å fungere som din cupid og frelser i denne reisen for å finne kjærlighet og kameratskap hvor som helst.!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me