Tinder VPN spelar Cupidens roll och avblockerar kärlek här 2020

Höger svepa och du är halvvägs där för att hitta en potentiell partner! Vad kan vara mer lockande än det scenariot? Om du fortfarande är medveten om detta häpnadsväckande fenomen välkomnar vi dig till den svindlande och händande världen av Tinder, världen’s största datingtjänst!

Men inte varje land, skola och arbetsplats är upp för dig att få din kärlek så de lägger ett förbud mot Tinder, vilket gör att du inte kan använda tjänsten! Men don’o oroa dig eftersom du fortfarande kan komma åt Tinder, trots ett förbud, med hjälp av bästa VPN

Här är vår guide om Tinder VPN som innehåller sätt på hur du kan kringgå förbudet mot tjänsten, den bästa VPN för uppgiften, skäl till varför förbjuder regeringar och skolor det, google trender på Tinder VPN, Facebook Tinder-anslutningen och mer.

Bästa VPN för Tinder

 1. Tinder VPN Trend 2020
 2. Tinder blockerad i olika regioner
 3. Bästa Tinder VPN-appar 2020
 4. Fungerar inte Tinder med VPN?

Vad är Tinder-appen?

Tinder är helt enkelt, Tinder är Go-To-appen för alla singlar där ute som letar efter en lämplig partner för att ansluta den. Men vänta, Tinder är mycket mer spicier och ransigare än den enkla definitionen.

Sedan starten har Tinder revolutionerat dateringsvärlden genom att göra det oerhört enkelt att träffa potentiella friare eller dejtingspartners så lätt att även de mest introverade bland oss ​​kan hoppas hitta deras match.

Facebook, Twitter, Whatsapp är några av världen’är de mest inflytelserika sociala mediedomänerna men de är avsedda att göra det lättare för dig att få kontakt med de människor som du redan känner. Tinder är precis motsatsen till det! På Tinder lär du dig känna människor du inte känner till’Jag vet redan, ger ett element av spänning, en X-faktor, som ingen annan app tillhandahåller.

Som grundarna uttrycker det, spelar Tinder på idén att det blir mycket lättare för dig att initiera kontakt med någon om du redan vet att de är intresserade av. Precis som Uber var en revolutionerande idé att ansluta åkattraktioner med sina passagerare, Tinder ansluter singlar som inte gjorde det’Jag vet till och med att de kunde gilla varandra så mycket!

Facebook Tinder-anslutningen

Tinder är baserat på ett användarprofilsystem som använder data från din Facebook-profil för att bygga en Tinder-profil. Detta är ett av de bästa systemen som ingår i Tinder-appen eftersom ditt Facebook-ID innehåller nästan allt som en datingsapp kan behöva. Dina foton, dina potentiella gillar och ogillar, dina vänlistor etc, allt på din Facebook-profil används av Tinder för att hitta dig den perfekta matchen. Cool isn’t det?

tinder vpn

Hur kan man använda Tinder?

Att använda Tinder är oerhört enkelt, ännu enklare än att använda Facebook eftersom det använder uber-cool “Dra” för dess huvudsakliga egenskap av att matcha människor upp. Tinder ger dig i princip foton åtföljda av namnet, åldern och yrket för en person som du potentiellt kan hitta lämplig som en datingpartner och om du gillar den personen, ger du honom / henne en rätt svep! Om inte, svep åt vänster och Tinder kommer att visa en annan profil!

Hur kan man använda Tinder

Om den person som du höger svepte, höger sveper också din profil, så BINGO! Du kan börja prata med den personen på chatten!

Registrera dig på Tinder

För att registrera dig på Tinder behöver du i bästa fall en Facebook-profil. Om du redan har ett så kommer Tinder att presentera ett inloggningsfönster som ser ut så här:

Registrera dig på Tinder

Klicka på “Logga in med Facebook” Alternativ och det ber bara om ditt telefonnummer att skicka en nummerbaserad kod, som du sedan matar in den i ett fönster för aktiveringskod och din profil är inställd! Ganska lätt rätt? Enligt vår uppfattning är det kanske en av de enklaste registreringsprocesserna någonsin på någon social sajt vi’har någonsin stött på!

Tinder-apparater och kompatibilitet

När det gäller sociala medieplattformar är den största problem som de måste ta itu med kompatibilitet, dvs. hur många typer av operativsystem ger sociala medieplattformar medfödd kompatibilitet för?

Tinder har hållit det ganska apt och grundläggande när det gäller kompatibilitet eftersom det finns en skrivbordsversion, en Android-app och en iOS-app. Medan Android- och iOS-apparna är konventionella, gillar vi verkligen att de erbjuder en skrivbordsversion så att människor till och med kan använda Tinder på sina datorer. Andra populära sociala medieappar som Snapchat don’Det erbjuder skrivbordskompatibilitet och det har blivit deras Achilles-häl, så Tinder får några höga poäng här!

Tinder Android-app

Tinder-apparater och kompatibilitet

Tinder iOS-app

Facebook Tinder-anslutningen

Tinder VPN Trend 2018

Om du tycker att få ett VPN för Tinder är något konstigt eller inte’Det händer så mycket, då misstager du tyvärr. Det där’Det beror på att så mycket som Tinder Ban är verkligt så är Tinder VPN och här är Google Trends för Tinder VPN under det senaste året som visar hur mycket användarintresse det finns för att få det bästa VPN för Tinder:

Tinder VPN Trend 2018

Tinder blockerad i olika regioner

Medan Tinder är en oskadlig och rolig app som sprider lycka och eliminerar ensamhet genom att främja relationer mellan människor genom sin plattform, har många länder fortsatt att blockera appen!

Tinder blockerad i olika regioner

Dessa länder är mestadels belägna i regionen Mellanöstern där regeringar sträcker sig från konservativ till ultrakonservativa. Dessa regeringar har lagt förbud mot Tinder eftersom de tror att den här appen inte överensstämmer med deras sociala normer eller att det bara inte är acceptabelt att tillåtas i deras länder. Jo det’är en bummer för singlar, eftersom hjärtan inte’t känner igen gränser någonsin, oavsett var du bor!

Tinder är också blockerad på kontor, arbetsplatser, utbildningsinstitutioner och andra sådana “officiell” platser i västländer som USA, Storbritannien, Spanien, Kanada, Tyskland bland många andra.

Men om ditt hjärta vill hitta en väg mot kärlek, finns det alltid en väg ut ur begränsningarna på plats!

Tinder platsdelning

Sedan urminnes tider har hårnosade människor försökt sin nivå bäst för att undertrycka kärlek och medkänsla, men kärleken känner inga gränser och den kommer så småningom att komma ut till friheten! Och i det här fallet är det perfekta sättet att kringgå Tinder Ban genom en Bästa VPN!

Detta beror på att ett förbud mot någon app eller webbplats på någon plats eller land placeras genom att blockera IP-adresserna från att komma åt den appen eller webbplatsen. En VPN låter dig kringgå detta förbud genom att dirigera dig genom en annan IP-adress och därigenom öppna upp kärleksvärlden för dig!

Den bästa VPN är din cupid om du vill hitta den perfekta matchen på Tinder!

Tinder VPN spelar Cupidens roll och avblockerar kärlek här 2020

Bästa Tinder VPN-appar 2018

Nåväl, vi har pratat mycket om hur VPN kan låta dig blockera Tinder om det’är blockerad på din arbetsplats, skola eller land till och med, men vad som faktiskt gör en VPN tillräckligt lämpad för att utföra uppgiften att avlägsna blockering av Tinder pålitligt?

Antalet VPN-er tillgängliga på marknaden numrerar nu i hundratals, men inte var och en av dem har funktionerna och eldkraften för att kringgå geo-restriktioner och förbud på appar som Tinder!

Det där’Därför måste en Bästa VPN för Tinder vara supersnabb, erbjuda ett stort antal servrar, ge utmärkt säkerhet för en användare, erbjuda livechatsupport och vara överkomligt bland andra funktioner.

Leverantörer Pris ($) Funktioner Betyg Rabatt Besökleverantör

 1. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Per månad

  • 2 000+ servrar i 140+ länder
  • AES 256-bitars kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • 5 Samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 73% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 2. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Per månad

  • 3 000+ servrar i 94 länder
  • AES 256-bitars kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • 3 samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 35% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 3. NordVPN

  NordVPN

  $ 11,95 $3,49Per månad

  • 5200+ servrar i 60 länder
  • 6 samtidiga anslutningar
  • Fungerar med USA / UK / JP Netflix
  • Fantastiskt P2p / torrenting
  • Dubbel VPN och lök över VPN
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 70% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

Men varför vill vi ha alla dessa funktioner i ett VPN för Tinder? Nåväl, här är orsakerna:

Super-Snabb: Vill du vara med på Tinder-appen och vänta på att profiler laddas oändligt? Vann’t det förstör all kul och spänning att vara i appen i första hand? Uppenbarligen ja! VPN: n har många säkerhetsfunktioner som kan minska hastigheten på din internetanslutning, så om du registrerar dig med fel VPN, så kyss dina chanser att hitta rätt match farväl!

Erbjuda ett stort antal servrar: Som vi’har redan nämnts i guiden tidigare, för att kringgå Tinder-förbudet i många länder och arbetsplatser, måste du ansluta till en IP-adress som’är inte blockerade av ditt land’s ISP: er eller brandvägg på arbetsplatsen, och använd sedan för att enkelt komma åt och öppna Tinder. Ett stort antal av servern betyder att du vann’t måste någonsin oroa dig för att din VPN-server inte fungerar för att avmarkera Tinder. Tusentals servrar finns för dig att ansluta till för att komma åt Tinder när som helst på dagen!

Dessutom innebär antalet servrar att du till och med kan avblockera andra geobegränsade webbplatser som Netflix US med samma VPN!

Ge utmärkt säkerhet för en användare: Om du regering eller arbetsplats har lagt ett förbud mot Tinder, skulle de vara dumma nog att inte spåra några försök att kringgå sitt förbud så att de kan ta reda på och straffa den skyldige, så vann de säkert’t vara så! Så för att vara säker från det scenariot som spelas upp, behöver du en VPN som erbjuder AES 256-kryptering i militär kvalitet tillsammans med flera protokollstöd och en noll-loggningspolicy för att hålla dig säker hela tiden! Vissa bästa VPN som nämns nedan erbjuder till och med ytterligare säkerhetsfunktioner som en kill switch, Double VPN och Onion over VPN för att ge dig ännu fler alternativ!

Support för livechatt: När du försöker kringgå ett förbud mot en begränsad webbplats eller app som Tinder, kan du stöta på tekniska svårigheter som bara kan lösas genom snabb supportfelsökning! En livechattfunktion gör det lättare för dig att prata med tekniska experter om de problem du står inför och lösa dem inom några minuter!

Var prisvärd: Priset är en stor faktor vid alla köp och så är fallet med VPN: er. Människor vill ha lösningar men inte genom att bryta sin bank medan de är på den, så det bästa VPN för Tinder bör vara rimligt prissatt för att användaren ska känna sig nöjd med hur mycket pengar det har’s betalar för det värde’kommer ut ur det!

Att ta reda på om en VPN pålitligt erbjuder dessa funktioner genom att granska varje tjänst en efter en är en stor begäran för en vanlig användare, men don’oroa dig som vi’vi har redan inte gjort det’t det hårda arbetet för dig genom att sammanställa listan över Topp 3 bästa VPN för Tinder 2018:

PureVPN

PureVPN är en kraftfull och snabb VPN-leverantör med den bästa och mest hälsosamma listan över funktioner som erbjuds till de mest prisvärda priserna. Det är en av de bästa tjänsterna när det gäller att välja en VPN för att kringgå förbud och geobegränsningar för appar och tjänster som tinder.

Bästa Tinder VPN-appar 2018

Genom att erbjuda förstklassiga säkerhetsfunktioner som AES 256-kryptering, OpenVPN-protokollsupport, DoubleVPN, Split Tunneling, Kill Switch och Onion via VPN, förstör PureVPN dig för val när det gäller att skydda din anonymitet online, särskilt när du försöker ta bort Tinder från en plats där det är begränsat.

PureVPN erbjuder också en hög konglomeration av servrar i Mellanöstern vilket gör en perfekt kandidat för en Tinder Dubai VPN, så om du planerar för en semester till denna fantastiska stad kan PureVPN vara din perfekta följeslagare. Bortsett från det erbjuder PureVPN också inhemska amerikanska servrar som fungerar inte bara för Tinder-åtkomst utan också för att kringgå geo-begränsningarna på webbplatser som Netflix USA otroligt bra!

Hastigheterna som erbjuds är supersnabba för att ge dig en fantastisk Tinder-upplevelse och såvitt prissättningen går, kanske ingen Bästa VPN av sådana kaliber erbjuder rock-bottom priser som PureVPN gör!

 • Månadsabonnemang: $ 10,95 faktureras en gång
 • Årligt prenumeration: $ 5,81 / månad ($ 69,72 faktureras en gång)
 • 5-års prenumeration: $ 1,65 / månad ($ 99 faktureras en gång)

Fördelar

 1. Mycket prisvärd Prissättning planerar som VPN för Tinder
 2. 2000+ servrar över hela världen
 3. Servrar tillgängliga i Mellanöstern
 4. Support för livechatt
 5. Dedikerade klientappar
 6. Lök över VPN
 7. Split Tunneling
 8. Snabba hastigheter

Nackdelar

 1. Webbläsarutvidgningar don’t ger lika snabba hastigheter som klientappar

besök leverantör

ExpressVPN

ExpressVPN, en snabb, mycket säker tjänst, etablerade den på ett trovärdigt sätt som en av de säkraste VPN-tjänsterna när den vägrade att lämna data från sina servrar till turkiska myndigheter under en högprofilerad utredning, så att du kan vara säker på att detta är den perfekta Tinder Dubai VPN.

EpressVPN för tinder

Samtidigt som det inte erbjuder mycket i namnet på flashiga funktioner som Double VPN etc, ExpressVPN’s huvudsakliga USP är att få grunderna rätt till otänkbara längder. Så oavsett om dess hastighet, servertillgänglighet, kringgå geo-begränsningar, kan denna leverantör räknas för att driva en suverän VPN-upplevelse.

På säkerhetsfronten har den en robust nollloggningspolicy, AES 256-kryptering, 2000 ultrasäkra servrar, OpenVPN-protokollsupport och en kill switch för att låta dig hålla dig skyddad online.

ExpressVPN har en utmärkt supportfunktion för livechatt som aldrig låter dig sluta oavsett vilken typ av problem du står inför när du ställer in din VPN eller använder den för att avblockera något. Det erbjuder också en underbar repertoar av självstudievideoer som kan leda till och med de svåraste installationerna som en bris.

Det finns en mängd dedikerade appar och webbläsareutvidgning som kan låta dig blockera Tinder på nästan alla typer av populära enheter och nischapparater.

Den enda nackdelen med ExpressVPN är att priserna är ganska höga jämfört med resten av leverantörerna i listan, men om du tänker på prestandan och robustheten i dess funktioner, kan det höga priset lätt motiveras tillräckligt för att du ska överväga detta utmärkt VPN för att avblockera Tinder.

 • Månadsabonnemang: $ 12,95 faktureras en gång
 • Halvårsabonnemang: $ 9,99 / månad ($ 59,95 faktureras en gång)
 • Årligt prenumeration: $ 8,32 / månad ($ 99,95 faktureras en gång)

Fördelar

 1. Bästa Tinder VPN med ultrasäkra funktioner
 2. OpenVPN-protokollsupport
 3. Över 2000 servrar
 4. AES 256-kryptering
 5. Support för livechatt
 6. Noll loggningspolicy
 7. SmartDNS tillgängligt

Nackdelar

 1. Dyra prissättningsplaner

besök leverantör

NordVPN

NordVPN är en användarfavoritstjänst som erbjuder högintegrerade säkerhetsfunktioner till användare med alla typer av behov, och är en VPN-leverantör med högt anseende för att tillhandahålla några av de bästa blockeringstjänsterna i hela branschen..

NordVPN för tinder

Dess serverinfrastruktur är en av de bästa i hela VPN-domänen eftersom den erbjuder mer än 4000 servrar över hela världen så att du med ökad färdighet kan avblockera dina Tinder-appar var du än befinner dig.

NordVPN erbjuder också dedikerade VPN-klientappar, dedikerade IP: er, Smart DNS-tjänst för att låta dig blockera alla typer av geobegränsade webbplatser utan problem alls. Så när du inte är ute efter att Tinder ska hitta en kompis för dig själv kan du byta till webbplatser som Netflix USA, Hulu och Amazon Prime för att mätta dina binge-tittande behov.

Hastigheterna don’Det blir mycket strypigt när du använder en NordVPN-anslutning, så att du kan vara säker på en stabil anslutningshastighet när du använder Tinder genom att avblockera den på din skola eller arbetsplats.

NordVPN är en utmärkt Dubai Tinder VPN på grund av dess avancerade säkerhetsfunktioner som inkluderar Double VPN, AES 256-kryptering, OpenVPN-protokollsupport, noll loggningspolicy och mer för att ge dig säkerhet när du använder Tinder i landet.

Priserna är i mellannivå, så de är inte så höga som ExpressVPN men inte ens så låga PureVPN, så du kan definitivt överväga det för dina Tinder-blockering. Bortsett från detta erbjuder NordVPN en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti med en unik 3-dagars kostnadsfri testperiod som du kan registrera dig för att använda VPN och testa dess förmågor och funktioner innan du går igenom prissättningsplanerna.

 1. Månadsvis: $ 11.99 faktureras en gång
 2. Årligen: $ 83,88 faktureras en gång
 3. 3-årigt: 124,64 $ faktureras en gång

Fördelar

 1. Bästa VPN för borttagning av Tinder med över 4000 servrar
 2. Dubbel VPN
 3. Snabba hastigheter med minimal trottling
 4. Noll loggningspolicy
 5. Gratis rättegång i 3 dagar
 6. Dedikerade klientappar

Nackdelar

 1. Spelar’Jag kan inte erbjuda en supportfunktion för livechatt ännu

besök leverantör

Fungerar inte Tinder med VPN?

Även om det sällan händer att Tinder inte gör det’t fungerar med ett VPN men ibland kan din enhet, särskilt om du använder Tinder via din mobiltelefon, bli förvirrad över din plats om du har plats aktiverat.

Detta händer eftersom enheten tidigare samlade din plats genom lokala GPS-signaler och när du sätter på VPN genom att ansluta till en annan plats blir enheten lite förvirrad och yr om vad din faktiska plats är.

Det bästa sättet att gå runt detta är genom att stänga av din mobil’s platsalternativ avstängd innan du använder ett VPN.

den’Det är också bra att du rensar din enhetscache eftersom det också kan skapa konflikt med din verkliga och upplevda VPN-plats.

Hur man fixar Tinder VPN fungerar inte

Om din Tinder VPN fortfarande inte svarar, måste du antingen uppdatera ditt operativsystem eller uppdatera din app eftersom det här problemet inte’t händer normalt annars. Å andra sidan, om det fortfarande finns några problem, kan du kontakta ditt VPN’s livechatsupport för felsökning!

Slutsats

Tinder är en underbar app som låter dig glädja dig med din fritid genom att hänge dig till en av de mest medfödda mänskliga aktiviteterna, dvs. hitta en själsfrände! Om ditt land eller arbetsplats eller till och med din skola inte gör det’T godkänner den idén genom att förbjuda Tinder, du kan alltid lita på den bästa VPN för att fungera som din cupid och frälsare i denna resa att hitta kärlek och kamratskap var som helst!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me