Roku VPN – Sådan installeres og installeres Bedste VPN til Roku

Livet kan undertiden blive virkelig kedeligt og kedeligt. At arbejde lange timer for at overleve i denne hurtige verden tager det meste af din energi og giver kun en avenue til underholdning: film / tv-shows. Da intet nogensinde følger reglerne for den almindelige mand, er du nødt til at støde på adskillige piratkopierings- og copyright-problemer for adgang til forskellige typer indhold eller specifikke titler. Det samme gælder enheder som Roku. Selvom du har masser af muligheder i kanaler, afslører nogle muligvis ikke den komplette database med tilgængelige titler.

Dette gør det vigtigt at abonnere på en Roku VPN. Læs denne vejledning fra Bedste VPN for at få de bedste muligheder i øjeblikket på markedet for at fjerne blokering af kanaler på Roku:

8 Bedste VPN for Roku

 1. Sådan opsættes Roku VPN
 2. Kanaler, der kan ses på Roku-enheder
 3. Sådan tilføjes kanaler på Roku
 4. Kan VPN'er hjælpe dig med at streame mere indhold på Roku?
 5. Bedste VPN for Roku i 2018
 6. Gratis VPN til Roku

Hvad er Roku?

hvis du’har boet under en klippe eller generelt aren’t godt klar over det enorme udvalg af underholdningsprodukter, lad os uddybe, hvad Roku faktisk er. Roku er berømt over hele verden for sin bekvemmelighed og handyhed og er en streaming-tv og medieafspiller, der blev frigivet tilbage i 2008. Den fås i adskillige former, herunder som et smart-tv, bærbare streaming-sticks og set-top-bokse.

Roku VPN

Der er endda Roku-enheder til ældre tv-apparater, der bruger A / V-kabler, hvilket betyder, at det er en komplet løsning for alle’s underholdningsbehov. Den bedste del af alt: Roku giver seerne adgang til både on-demand og streaming indhold via kanaler, der kan vælges ved hjælp af en fjernbetjening. Der er ingen mangel på indhold tilgængeligt, da du endda har mulighed for at få adgang til Amazon, Hulu og Netflix!

Hvordan fungerer Roku?

Forskellige produkter, der er tilgængelige fra Roku, har separate tilslutningsmetoder. De grundlæggende tilsluttes dog dit tv ved hjælp af et HDMI-kabel fra Roku-enheden til dit tv. Når parringen og konfigurationen er afsluttet, opretter Roku forbindelse til internettet via en trådløs / kabelforbindelse for at få adgang til dit hjemmenetværk. Enheden fungerer ved at downloade videoindhold fra internettet og derefter give det dig på tv'et.

Hvordan fungerer Roku

Siden Roku “streams” downloade filer direkte, er der ikke behov for, at de gemmes, hvilket fjerner lagring af tunge cache-filer, der ligner processen med Netflix. Brugere har muligheden for at indlæse apps eller kanaler til at få adgang til bestemte film / tv-shows, der ligner installation af forskellige apps på en smartphone eller tablet. Med den rigtige samling af kanaler kan du nyde en streamingoplevelse som aldrig før!

Hvad er Roku

Roku giver dig magten til at bestemme, hvad viser, du vil se, og hvornår. Det er næsten som om du får alt “on-demand”, hvilket ikke kun får dig til at føle dig godt - men også imponerer andre binge-watchers og gæster, der besøger dit hjem. En anden stor ting ved Roku er, at operativsystemet konstant opdateres med grænsefladerevisioner, funktionstilsætninger, sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser.

Kanaler, der kan ses på Roku-enheder

Da Roku kom ind på markedet for underholdningsenheder tilbage i 2008, havde brugerne et begrænset udvalg af kanaler. Efter hurtig stigning til berømmelse er enheden imidlertid gået fra en til over 3000 kanaler. Du kan nemt finde indhold fra tv-netværk som NBC, CBS, ABC og Fox på Roku’s Hulu VoD eller CBS alle adgangskanaler. Disse er bare et par få til at navngive, men nedenfor er en liste over andre topkanaler, der er tilgængelige på Roku, der vil overlade dig overvældet:

 1. Film og tv-show - PBS, Crackle TV, HBO GO, Disney, M-GO, VUDU, Sling TV, Amazon Instant Video / Prime, Hulu TV, Netflix, Google Play Store og mere!
 2. Sport - UFC Online, WWE Network, WatchESPN, NFL Now, NHL Game Center, NBA League Pass, MLB.TV og mere.
 3. Nyheder - ABC, CBS, NBC, Fox, Sky News, Weather Nation, The Blaze og forskellige andre.
 4. Internet - Vimeo, Break, YouTube og andre berømte online videoplatforme.
 5. Plex Media Server - Alle Roku-enheder understøtter Plex Media Server, som er den bedste måde at se personligt indhold og alle dine yndlingsfilm / TV-shows på et enkelt sted!

Sådan tilføjes kanaler på Roku

Installation af kanaler på Roku kræver ingen viden om raketvidenskab. Det er utroligt let at bruge enheden, da operativsystemet er ret intuitivt og brugervenligt. Rul blot ned til “Streamingskanaler” på startmenuen, og tryk på det lilla “Okay” knap på din fjernbetjening, vil du blive omdirigeret til Roku Channel Store, hvor du kan finde premium / gratis apps, der er tilgængelige til installation. Brug “Søg efter kanaler” funktion til at finde den du leder efter og navigere til installationssiden.

Sådan tilføjes kanaler på Roku

Kan VPN'er hjælpe dig med at streame mere indhold på Roku?

Når det kommer til streaming af forskellige typer indhold på Roku, kan du undertiden støde på en fejl, der forhindrer dig i at få adgang til en kanal på grund af geobegrænsninger. Hvis du er en ivrig streaming eller P2P / Torrenting-fan, har du sandsynligvis en idé om, hvorfor forskellige kanaler muligvis gør dette. Det hele stammer fra krænkelse af ophavsret og politikker mod piratkopiering. Forskellige film / tv-udsendelser skal opnå korrekt licens fra produktionshuse for at levere indhold til forskellige lande.

Som et resultat, hvis licensen ikke opnås og kun er begrænset til et specifikt par lande, vil folk, der befinder sig andre steder i verden, ikke kunne få adgang til deres yndlingsfilm / tv-shows via forskellige kanaler. Derfor er det utroligt vigtigt for enhver streaming-fan at abonnere på en VPN-tjeneste, da Roku selv bruger Geo-IP-tracking til at registrere din placering. Da din IP-adresse er din virtuelle ID, er det kun den rigtige, der får dig adgang til forskellige kanaler.

Så hvordan kan en VPN hjælpe Roku-brugere? Ved at maskere din IP-adresse og få den til at se ud som om du helt bor i et andet land. VPN-tjenester har muligheden for at kryptere din forbindelse for at beskytte indgående / udgående trafik og holder dig væk fra nysgerrige øjne fra regeringsorganer og piratvirksomheder. Vigtigst er det, at de hjælper med at omgå geo-begrænsninger via øjeblikkelig placering af placering. Du kan sidde i Japan, men stadig have adgang til alt indhold fra USA ved at oprette forbindelse til en oprindelig server!

* I vores test fungerede Nord VPN bedst med at fjerne blokering af strømme fra forskellige steder på Roku.

Roku VPN - Sådan installeres og installeres Bedste VPN til Roku

Bedste VPN for Roku i 2018

Fjernelse af kanaler på Roku kræver brug af en VPN, der tilbyder avancerede funktioner / værktøjer til at omgå geo-begrænsninger, mens du beskytter din identitet fra copyright-trold og agenturer mod piratkopiering. Hvis VPN ikke tilbyder stærk nok kryptering eller lider af DNS / IP-lækager, vil du ikke være i stand til at nyde problemfri afblokering. Af denne grund har vi tilføjet en liste over de bedste VPN'er til Roku i 2018, baseret på ydeevne, pålidelighed, support, priser og funktioner:

Udbydere Pris ($) Funktioner Bedømmelse Rabat Besøgsudbyder

 1. NordVPN

  NordVPN

  $ 11,95 $3,49Om måneden

  • 5200+ servere i 60 lande
  • 6 samtidige forbindelser
  • Arbejder med USA / UK / JP Netflix
  • Fantastisk P2p / torrenting ydeevne
  • Dobbelt VPN og løg over VPN
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile besøgsside på 70% rabat
  Læs anmeldelse

 2. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Om måneden

  • 3.000+ servere i 94 lande
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • 3 samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig 35% rabat på besøgssted
  Læs anmeldelse

 3. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Om måneden

  • 2.000+ servere i 140+ lande
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • 5 Samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig besøgsside på 73%
  Læs anmeldelse

 4. IPVanish

  IPVanish

  $ 10 $6,49Om måneden

  • PPTP, L2TP / IPSec & OpenVPN-protokoller
  • 25.000+ IP'er & 225+ servere i 60+ lande
  • 5 Multi-login
  • 7-dages pengene-tilbage-garanti
  • Op til 256bit kryptering

  Pålidelig 69% rabat på besøgssted
  Læs anmeldelse

NordVPN for Roku

Baseret i Panama rangerer NordVPN under markedets mest sikre tjenester, der tilbyder fuld beskyttelse til brugerne, der skyldes landets lempelige databeskyttelseslove. Til streaming / unblocking specifikt tilbyder udbyderen endda “Smart Play” teknologi, der gør det muligt at omgå 400+ geobegrænsede platforme, der dækker en enorm del af Roku-kanaler.

Bedste VPN for Roku i 2018

Hvis det ikke var nok, udrangerer NordVPN endda andre udbydere med sine utroligt hurtige hastigheder, hvilket forbedrer den samlede streamingoplevelse på Roku. Alle servere fungerer med prisværdig konsistens med et par forsinkelsesproblemer for dem, der opretter langdistanseforbindelser. Alligevel har du adgang til over 4205 servere i 62 lande, hvilket gør valgprocessen ganske let til at fjerne blokering af kanaler på Roku.

Fordele

 1. 4205 servere i 62 lande.
 2. Nul logsudbyder til hurtig Torrenting
 3. Maksimal beskyttelse online via DoubleVPN
 4. P2P / Torrenting aktiveret på specielle servere
 5. DDoS-beskyttelse og automatisk driftsafbryder

Ulemper

 1. Dyrt månedlig prisfastsættelse

besøg udbyder

ExpressVPN til Roku

ExpressVPN administrerer nyder godt af den fremtrædende tilstedeværelse online i alle BEST VPN-kategorier takket være det enestående udviklingsteam og bemærkelsesværdigt hurtige servere, som er perfekte til streaming af film / tv-shows online i HD. Det tilbyder også uovertruffen privatliv og anonymitet online, en, som de tyrkiske myndigheder endda ikke kunne få noget fra udbyderen under en hændelse, der involverede VPN.

Kan VPN'er hjælpe dig med at streame mere indhold på Roku

ExpressVPN sætter ganske søjlen for download og upload hastigheder, hvorfor det nyder toppen af ​​vores placering. Dette gælder især for streaming eller P2P / Torrenting-elskere. Som et resultat kan du være sikker på at modtage maksimale hastigheder, når du fjerner blokeringen af ​​forskellige kanaler for at streame dit yndlingsindhold. For tilslutningsmuligheder har du adgang til 2.000+ VPN-servere i 148 VPN-serverplaceringer og 94 lande.

Fordele

 1. Nem fjernelse af Roku-kanaler
 2. 2.000+ VPN-servere 90 lande
 3. Nul netværkstrafiklogging
 4. 30-dages pengene-tilbagebetalingsgaranti
 5. VPN-apps til pc, Mac, iOS og Android

Ulemper

 1. Dyr månedsplan

besøg udbyder

PureVPN for Roku

Baseret i Hong Kong, PureVPN tidligere truffet et ret slag på markedet, på grund af det afslører oplysninger til regeringsmyndighederne i en forfølgende sag, der så en ung pige blive plaget af en cyberkriminel. Selvom webstedet altid havde nævnt om dets skovhugstpraksis, kom det under stor ild. Siden da har PureVPN forbedret sit tilbud ret meget.

Sådan opsættes VPN på Roku

Ud over at sænke priserne tilbyder VPN en bemærkelsesværdig række funktioner, der inkluderer native apps til alle populære platforme, 2000+ servere i 140+ lande over hele verden, split tunneling for maksimal sikkerhed ved streaming af piratkopieret indhold eller engagement i P2P / torrenting, 256-bit AES-kryptering, Port Videresendelse, DDoS-beskyttelse, for at øge din mulighed for at fjerne blokering af Roku-kanaler!

besøg udbyder

IPVanish for Roku

Baseret i USA kan mange vælge at holde sig væk fra IPVanish på grund af dens placering. Imidlertid er en af ​​de bedste ting ved udbyderen, at den garanterer fuldstændig anonymitet på trods af de hårde obligatoriske opbevaringslove i landet. Der har været nul tilfælde af, at VPN leverede nogen form for information til de offentlige myndigheder, hvilket sikrer, at brug af deres unblocking-app til Roku er helt sikkert.

IPVanish for roku

Brugere har et enormt netværk på 1000+ servere i 60 lande over hele verden. Du har endda indbyggede apps tilgængelige til alle platforme, hvad enten det er Linux, iOS, Android, Mac og Windows. Prisfastsættelse starter ved $ 10 pr. Måned, men du har en 7-dages refusionsgaranti. Der er endda en SOCKS5-proxy for maksimal anonymitet for P2P / Torrenting, og VPN tilbyder muligheden for at etablere 10 forbindelser samtidig.

Fordele

 1. 40.000+ IP’s og 1000+ VPN-servere
 2. 7-dages pengene-tilbage-garanti
 3. SOCKS5 Proxy- og Kill-switch
 4. Accepterer kryptokurser
 5. Indfødte apps til alle platforme

Ulemper

 1. Baseret i USA

besøg udbyder

Privat internetadgang (PIA) VPN til Roku

Grundlagt af Ted Kim og Andrew Lee i 2010, er Private Internet Access (PIA) en USA-baseret udbyder af VPN-service. Som sådan er det nødt til at støde på mange spørgsmål om dets evne til at tilbyde fuldstændigt privatliv. USA er en del af Five and Fourteen Eyes Alliances, som regelmæssigt udveksler information og hengiver sig til masseovervågning. Ikke mange mennesker stoler på tjenesten på grund af dette.

Privat internetadgang (PIA) VPN til Roku

PIA har dog aldrig afsløret nogen information til regeringsmyndighederne. Selvom du ikke kan stole på det for dit privatliv, kan du stadig bruge det til at fjerne blokering af roku-kanaler eller blot omgå geo-begrænsninger på roku. Når du har tilmeldt dig, har du adgang til 3500 servere i 32 lande. Funktioner, du modtager, inkluderer portvideresendelse, router support, portvalg, SOCKS5 Proxy, 5 multi-logins og ad / Tracker-blokering!

Fordele

 1. 3.500 servere i 32 lande verden over
 2. DNS og IPv6 lækage beskyttelse
 3. Internet Kill Switch-funktion
 4. Portvideresendelse og valg
 5. AES 256 bit kryptering

Ulemper

 1. Baseret i USA

Gratis VPN til Roku

Hos BestVPN.co anbefaler vi strengt vores brugerbase ikke at falde i falden med gratis VPN, da de fleste vil have deres fod dybt forankret i skyggefuld forretningspraksis til at betale for servervedligeholdelse, appopdateringer, kundesupport og andre omkostninger i forbindelse med at være vært for en VPN. Da ikke alle ønsker at investere i premium-udbydere, og det kan blive lidt frustrerende at betale for en service, hvis du kun vil bruge den midlertidigt - gratis VPN'er er et godt valg uanset.

Windscribe for Roku

Windscribe er en canadisk-baseret tjeneste, der til trods for at være GRATIS tilbyder et veludviklet websted, der giver adgang til intuitive apps til at udnytte maksimal sikkerhed. Selvom grænsen på 10 GB båndbredde er standard på en gratis plan, modtog vi, når vi testede udbyderen på dens fire basisservere, de utrolige hastigheder. Dette brugte de GRATIS servere og ikke de premium-servere. Så vi anbefaler bestemt at bruge Windscribe!

Gratis VPN til Roku

Fordele

 1. 10 GB båndbreddegrænse
 2. Chrome-browserudvidelse
 3. Responsiv kundesupport
 4. Hurtige hastigheder via IKEv2-kryptering
 5. Brugervenlige indfødte apps

Ulemper

 1. Ingen live chat

Hotspot Shield til Roku

Hotspot Shield er en USA-baseret udbyder af VPN-tjenester, der fortsætter med at vinde og miste sin berømmelse på grund af en række problemer med sin VPN-app. Hvis det imidlertid kun er til midlertidig brug, som de fleste GRATIS VPNS er - så er det et godt valg for masserne. Udbyderen tilbyder bemærkelsesværdige hastigheder til streaming og P2P / Torrenting med lav latenstid. Det eneste problem er, at du har en 750 MB datagrænse pr. Dag.

Hotspot Shield til Roku

Fordele

 1. 750 MB dagligt tillæg
 2. Automatisk Kill-switch
 3. Ingen DNS-lækager blev fundet
 4. Chrome-udvidelse
 5. Split tunneling tilgængelig

Ulemper

 1. Langsom kundesupport

Skjul mig for Roku

Hide.me tilbyder både betalte og gratis tjenester, ligesom de ovennævnte navne. Den eneste forskel er, at det giver dig 2 GB data pr. Måned at lege med. Andre funktioner, du modtager med den GRATIS plan, inkluderer tre serverplaceringer (Holland, Canada og Singapore), oprette forbindelse til en enhed, apps til Windows, Mac, Android, iOS og endda Google Chrome.

Skjul mig for Roku

Fordele

 1. Chrome-browserudvidelse
 2. 35 servere i 28 lande
 3. Automatisk Wi-Fi-beskyttelse
 4. Apps på tværs af platforme
 5. Nul logsudbyder

Ulemper

 1. Dårlige hastigheder

Sådan opsættes Roku VPN

Valg af VPN er kun en del af processen med at nyde problemfri blokering. Du skal også konfigurere den billigste VPN på din Roku-enhed, der kan variere afhængigt af ældre eller nyere generationer af Roku-enheder. Hvis der imidlertid er én ting med sikkerhed, kan du ikke bruge selve Roku-hardware til at oprette en VPN-forbindelse. I stedet skal du aktivere en VPN-forbindelse for Roku-afspilleren til enhver tid at få adgang til!

Du kan gå på to måder. Den første involverer deling af din VPN-forbindelse på din bærbare computer med Roku-enheden ved at oprette et Hotspot. Selvom du måske oplever en reduktion i hastigheder, kan du nemt nyde at fjerne blokering. Når du er tilsluttet, skal du udføre en IP-test for at sikre, at du har etableret et vellykket netværk til en ekstern server. Den anden involverer brug af en indbygget VPN, DD-WRT eller Tomato router!

Opsætning af Roku VPN ved hjælp af virtuel router-metode

Som nævnt tidligere kan du nemt bruge en VPN på din Roku-enhed ved at oprette forbindelse til en virtuel router, oprettet af din bærbare / pc / smartphone. Wi-Fi-hotspots er en fantastisk måde at dele dit internet med andre, selv med en VPN-forbindelse. Følg nedenstående trin for at komme i gang:

 1. Tilmelde med den anbefalede VPN-udbyder.
 2. Abonner på en passende plan og download den relevante software.
 3. Tryk på installationsknappen. Dette opretter en ny adapter i “Netværksforbindelser”.
 4. Find din VPN-forbindelse på listen, og højreklik på “Ejendomme”.
 5. Klik på “Deling” fanen og tjek “Tillad andre netværksbrugere” mulighed.
 6. Tilslut din Roku-enhed til din pc’s Wi-Fi-hotspot.

Opsætning af Roku VPN ved DD-WRT / Tomato router-metode

Opsætning af en VPN på DD-WRT- eller tomatrutere er en kompliceret proces, der kræver stor teknisk viden. Du skal følge en komplet liste over instruktioner for at sikre, at VPN med succes styrer internetforbindelsen, så brugerne rundt om i husholdningen kan nyde at fjerne blokering eller skifte placering uden nogen app. NordVPN tilbyder integrerede VPN-routere, som du kan købe her. Følg denne vejledning for at indstille en VPN på DD-WRT eller Tomato.

Sådan konfigureres VPN til Roku ved hjælp af delt pc VPN-forbindelse

 1. Åben din Windows PC og hoved til søgefeltet
 2. Type “cmd” at få kommandoprompten op
 3. Vælg “Kør som administrator” og type det følgende:
 4. netsh wlan sæt hostednetwork mode = tillad ssid = NETWORKNAME nøgle = PASSWORD
 5. Navn din virtuelle router ved at indstille følgende værdier:
 6. ssid = [navn på dit netværk] nøgle = [adgangskode til dit netværk]
 7. Hit “Gå ind” og du vil modtage flere beskeder, der siger:
 8. “Netværkstilstand er indstillet til at tillade”
 9. “SSID for det hostede netværk er blevet ændret med succes”
 10. “Brugertastens adgangssætning for det hostede netværk er blevet ændret”
 11. Start din virtuelle router ved at indtaste: netsh wlan start hostednetwork i CMD
 12. Du modtager en meddelelse, der siger “Det hostede netværk startede”
 13. Åben “Netværks-og delingscenter” og gå til “Skift adapterindstillinger”
 14. Højreklik på VPN-forbindelsen oprettet tidligere og gå til “Ejendomme”
 15. Klik på den “Deling” fane og skovflåt begge “Tillad andre netværksbrugere” muligheder
 16. Tur på din Roku-enhed og hoved til “Indstillinger” menu
 17. Vælg Netværk > Trådløs (Wi-Fi) > Opret en ny Wi-Fi-forbindelse.
 18. Forbinde til det Wi-Fi-netværk, du lige har oprettet på Windows!

Sådan installeres VPN til Roku ved hjælp af delt Mac VPN-forbindelse

 1. Åben din Mac bærbare computer og hoved til “Systemindstillinger” Menu
 2. Klik på “Deling” og fra venstre panel Vælg “Internet deling”
 3. Sæt følgende indstillinger for at dele din VPN med Roku:
 4. Del din forbindelse fra: [VPN-forbindelsen, du lige har oprettet]
 5. Til computere, der bruger: Marker afkrydsningsfeltet for “Trådløst internet” for lettere forbindelser
 6. Åben Wi-Fi-indstillinger, gå ind netværks navn og Vælg kanalen
 7. Brug WPA2 Personal for sikkerhed og gå ind et kodeord, og klik derefter på OK
 8. Tur på Internet Sharing fra menuen og klik på “Start”
 9. Åben din Roku-enhed og hoved til “Indstillinger” menu
 10. Klik på netværk > Trådløst internet > Konfigurer ny Wi-Fi-forbindelse
 11. Forbinde til det Wi-Fi-netværk, du lige har oprettet på Mac

VPN for Roku Alternatives

VPN'er er faktisk bare “Virtuelle private netværk” og ikke nogen specifik teknologi. Som sådan er der ingen tilgængelige alternativer til det. Man kunne hævde, at proxy-tjenester er meget ens, men de integrerer ikke nogen form for kryptering. Dette efterlader fysisk privat netværk (PPN) som det eneste alternativ, men denne mulighed har ikke en kommerciel udbyder. Hvis det blot er at fjerne blokeringen, du vil gøre, er det en god mulighed at bruge en proxy-service på Roku Web Browser X!

De bedste Roku Media Streamers

Nu er mange opmærksomme, men som nævnt kommer Roku i forskellige former / størrelser / typer. Det er lige så vanskeligt at vælge en VPN som at finde den bedste mediestreamer til dig. Men da BestVPN.co har til formål at dække alle aspekter ved at nyde en sømløs Roku-oplevelse for at streame dine yndlingsfilm / tv-shows, har vi nedenfor givet detaljer om alle de nyeste Roku-mediestreamers:

De bedste Roku Media Streamers

Roku Ultra

Roku Ultra kommer under det øverste niveau enheder af mærket, pris til $ 130. Det er en set-top-box, der bruger avanceret hardware og den mest kraftfulde processor på alle Roku-enheder. Det giver brugerne mulighed for at afspille video fra eksterne drev, understøtter HFS +, NTFS, FAT32 og endda FAT16 formater. Der er en stemme fjernbetjening, hvor du trykker på knappen og siger titlen for at udføre en søgning på enheden.

Roku Ultra

Vi eksperimenterede med funktionen og modtog nøjagtige resultater på alle tidspunkter, hvilket sikrer, at det ikke er en markedsførings-gimmick. Dette gør livet endnu lettere end før, især når du finder et film / tv-show at se. Fjernbetjeningen har endda en tracker, der begynder at bippe, når du trykker på knappen øverst på Roku Ultra. Enheden understøtter endda 720p, 1080p og 4K UHD med HDR-video ved 60 fps.

Roku Streaming Stick

Et godt modstykke til Roku Ultra, Streaming Stick, som navnet antyder er et simpelt USB-formet produkt, der fastgøres til dit tv via HDMI-kablet. Sammenlignet med Ultra er Roku Streaming Stick utroligt billigere, hvilket kun sætter dig tilbage med $ 50. Der er ingen Ethernet-port tilgængelig, så du bliver nødt til at have en trådløs router til opsætning af en internetforbindelse.

Roku Streaming Stick

I lighed med Roku Ultra giver denne version også adgang til over 3000 kanaler. Den eneste forskel mellem de to er, at fjernbetjeningen ikke har funktionen Stemmesøgning eller Finder. Du kan heller ikke streame i 4K-kvalitet, medmindre du køber Roku Streaming Stick Plus, tilgængelig for $ 70. Det tilbyder også mere Wi-Fi-sortiment, der fungerer til fordel, hvis din router er langt væk fra tv'et.

Roku Premiere og Premiere+

Lad os først præcisere, at Roku Premiere og Premiere + er to forskellige enheder. Begge enheder er i stand til at streame i 4K UHD med HDR-video ved 60 fps. De er set-top-bokse, hvilket betyder, at du kan forbinde dem via et Ethernet-kabel direkte til internettet, hvilket giver dig bedre streaminghastigheder til at se dine yndlingsfilm / TV-shows.

Roku Premiere

Sammenlignet med Roku Ultra er Premiere + 23% billigere, kun tilgængelig for $ 99. Dette er omkring $ 30 billigere, hvilket er en god mulighed, især hvis du er budgetbevidst. Det eneste problem med denne enhed er, at Ethernet-porten på bagsiden kun understøtter op til 1000 Mbps. Du kan ikke modtage gigabit-hastigheder, hvilket kan hindre streaming lidt!

Roku Express og Express+

Roku Express og Express +, der er introduceret som entry-level-produkter af Roku, tilbyder kompatibilitet til brugere, der stadig er afhængige af ældre tv-apparater. De kan arbejde med sammensatte A / V-kabler, der bruger de traditionelle røde, hvide og gule farver, der var ret berømte, før HDMI blev til og popularitet på det maksimale bekvemmelighedsniveau.

Roku Express

Bedste VPN til ofte stillede spørgsmål om Roku

Hvordan fungerer Roku Stick?

Roku opretter forbindelse til internettet via en trådløs / kabelforbindelse for at få adgang til dit hjemmenetværk. Enheden fungerer ved at downloade videoindhold fra internettet og derefter give det dig på tv'et. Siden Roku “streams” downloade filer direkte, er der ikke behov for, at de gemmes, hvilket fjerner lagring af tunge cache-filer.

Hvor meget koster Roku-kanaler?

Tilføjelse af en kanal tømmer ikke dine lommer! Normalt finder du alle kanaler, som du måske ønsker at installere til streaming GRATIS, men på den offset-chance, du ikke gør, vil den maksimale prisfastsættelse være mellem $ 0,99 og $ 1,99. Dette udelukker kanalens abonnementsomkostninger.

Hvor meget koster det at bruge Roku?

Som nævnt tidligere tilbyder Roku et mangfoldigt produktsortiment. Som sådan kan priserne variere afhængigt af dine behov. Roku Ultra set-top-box koster omkring $ 130, Premiere og Premiere + har et prismærke på $ 99 og $ 109, Streaming Stick er kun tilgængeligt for $ 50, og Express og Express + kan købes for $ 29.99 og $ 39.99.

Hvilke kanaler er gratis på Roku

Der er en enorm liste over gratis kanaler, der er tilgængelige til installation på Roku. Nogle af de mest berømte inkluderer Pluto TV, Crackle, The Roku Channel, CW App, PBS Kids, Comet, Newson, Tubi, Twitch, YouTube, Vimeo og Break.

Indpakning af ting

Enheder som Roku er redningsmænd, der gør det utroligt nemt og bekvemt at få adgang til alt dit yndlingsindhold fra hele verden. Med adgang til tjenester som BBC iPlayer, Hulu, Netflix, Amazon Prime og mere gennem en enkelt grænseflade kan intet slå streamingoplevelsen fra Roku. Føj dette til en VPN, der omgår alle geobegrænsninger, og du må aldrig forlade dit hjem i weekenderne på grund af en massiv afhængighed af binge-watch!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me