Roku VPN – Hvordan installere og installere beste VPN for Roku

Livet kan noen ganger bli veldig kjedelig og kjedelig. Å jobbe lange timer for å overleve i denne fartsfylte verden tar mesteparten av energien din, og lar bare en mulighet til underholdning: filmer / TV-serier. Men siden ingenting noen gang følger regler for den vanlige mannen, må du møte mange piratkopierings- og copyright-problemer for å få tilgang til forskjellige typer innhold eller spesifikke titler. Det samme gjelder enheter som Roku. Selv om du har mange muligheter i kanaler, er det ikke sikkert at noen avslører den komplette databasen med tilgjengelige titler.

Dette gjør det avgjørende å abonnere på en Roku VPN. Les denne guiden fra Beste VPN for de beste alternativene som finnes på markedet for å fjerne blokkering av kanaler på Roku:

8 Beste VPN for Roku

 1. Hvordan sette opp Roku VPN
 2. Kanaler som er tilgjengelige å se på Roku-enheter
 3. Hvordan legge til kanaler på Roku
 4. Kan VPN-er hjelpe deg med å streame mer innhold på Roku?
 5. Beste VPN for Roku i 2018
 6. Gratis VPN for Roku

Hva er Roku?

Hvis du’har bodd under en stein eller generelt aren’Vi er klar over det enorme utvalget av underholdningsprodukter, og la oss utdype hva Roku faktisk er. Roku er kjent over hele verden for sin bekvemmelighet og handiness, og er en streaming-TV og mediespiller, som ble utgitt i 2008. Den er tilgjengelig i mange former, inkludert som en smart-TV, bærbare streaming-pinner og set-top-bokser.

Roku VPN

Det er til og med Roku-enheter for eldre TV-apparater som bruker A / V-kabler, noe som betyr at det er en komplett løsning for alle’s underholdningsbehov. Det beste av alt: Roku gir seerne tilgang til både on-demand og streaming innhold via kanaler som kan velges med bruk av en fjernkontroll. Det er ingen mangel på innhold tilgjengelig, ettersom du til og med har tilgang til Amazon, Hulu og Netflix!

Hvordan fungerer Roku?

Ulike produkter tilgjengelig fra Roku har separate tilkoblingsmåter. Imidlertid kobler de grunnleggende til TV-en din med en HDMI-kabel, fra Roku-enheten til TV-en. Etter at sammenkoblingen og konfigurasjonen er fullført, kobler Roku seg til internett via en trådløs / kablet forbindelse for å få tilgang til hjemmenettverket. Enheten fungerer ved å laste ned videoinnhold fra internett og deretter gi deg det på TV-en.

Hvordan fungerer Roku

Siden Roku “strømmer” Last ned filene direkte, det er ikke nødvendig å lagre dem, noe som eliminerer lagring av tunge hurtigbufferfiler, som ligner på prosessen med Netflix. Brukere har muligheten til å laste inn apper eller kanaler for å få tilgang til bestemte filmer / TV-serier, som å installere forskjellige apper på en smarttelefon eller nettbrett. Med riktig samling av kanaler, vil du glede deg over en streamingopplevelse som aldri før!

Hva er Roku

Roku gir deg kraften til å bestemme hva viser du vil se og når. Det er nesten som om du får tak i alt “på etterspørsel”, noe som ikke bare får deg til å føle deg bra - men også imponerer andre overstadige seere og gjester som besøker hjemmet ditt. En annen flott ting med Roku er at operativsystemet kontinuerlig oppdateres med grensesnittrevisjoner, funksjonstillegg, sikkerhetsoppdateringer og feilrettinger.

Kanaler som er tilgjengelige å se på Roku-enheter

Da Roku kom inn på markedet for underholdningsenheter tilbake i 2008, hadde brukerne et begrenset utvalg av kanaler. Etter raskt å øke berømmelsen, har enheten imidlertid gått fra en til over 3000 kanaler. Du kan enkelt finne innhold fra kringkastede nettverk som NBC, CBS, ABC og Fox på Roku’s Hulu VoD eller CBS alle tilgangskanaler. Dette er bare noen få for å nevne, men nedenfor er en liste over andre toppkanaler tilgjengelig på Roku som lar deg overveldet:

 1. Filmer og TV-serier - PBS, Crackle TV, HBO GO, Disney, M-GO, VUDU, Sling TV, Amazon Instant Video / Prime, Hulu TV, Netflix, Google Play Store og mer!
 2. Sport - UFC Online, WWE Network, WatchESPN, NFL Now, NHL Game Center, NBA League Pass, MLB.TV og mer.
 3. Nyheter - ABC, CBS, NBC, Fox, Sky News, Weather Nation, The Blaze og diverse andre.
 4. Internett - Vimeo, Break, YouTube og andre kjente online videoplattformer.
 5. Plex Media Server - Alle Roku-enheter støtter Plex Media Server, som er den beste måten å se personlig innhold og alle favorittfilmene / TV-programmene dine på ett sted!

Hvordan legge til kanaler på Roku

Å installere kanaler på Roku krever ingen kunnskap om rakettvitenskap. Det er utrolig enkelt å bruke enheten, da operativsystemet er ganske intuitivt og brukervennlig. Bare bla ned til “Streamingskanaler” på Hjem-menyen, og trykk på det lilla “OK” -knappen på fjernkontrollen din, vil du bli omdirigert til Roku Channel Store, hvor du kan finne premium / gratis apper som er tilgjengelige for installasjon. Bruke “Søk på kanaler” for å finne den du leter etter og navigere til installasjonssiden.

Hvordan legge til kanaler på Roku

Kan VPN-er hjelpe deg med å streame mer innhold på Roku?

Når det gjelder strømming av forskjellige typer innhold på Roku, kan du noen ganger støte på en feil som forhindrer deg i å få tilgang til en kanal, på grunn av geobegrensninger. Hvis du er en ivrig streaming eller P2P / Torrenting-fan, har du sannsynligvis en ide om hvorfor forskjellige kanaler kan gjøre dette. Det hele stammer fra brudd på opphavsrettsregler og lover om piratkopiering. Ulike filmer / TV-serier må skaffe riktig lisens fra produksjonshus for å levere innhold til forskjellige land.

Som et resultat, hvis lisensen ikke er oppnådd og begrenset til bare noen få land, vil folk som befinner seg andre steder i verden ikke kunne få tilgang til favorittfilmene / TV-programmene sine via forskjellige kanaler. Dette er grunnen til at det er utrolig viktig for enhver streaming-fan å abonnere på en VPN-tjeneste, da Roku selv bruker Geo-IP-sporing for å oppdage posisjonen din. Siden IP-adressen din er din virtuelle ID, kan bare den riktige få deg tilgang til forskjellige kanaler.

Så, hvordan kan en VPN hjelpe Roku-brukere? Ved å maskere IP-adressen din og få den til å se ut som om du er bosatt i et annet land. VPN-tjenester har muligheten til å kryptere forbindelsen din for å beskytte innkommende / utgående trafikk, og holder deg unna nysgjerrige øyne fra offentlige etater og piratvirksomheter. Viktigst av alt er at de hjelper til med å omgå geo-begrensninger via øyeblikkelig posisjonsskifte. Du kan sitte i Japan, men likevel kunne få tilgang til alt innhold fra USA ved å koble til en egen server!

* I testene våre fungerte Nord VPN best for å fjerne blokkering av strømmer fra forskjellige steder på Roku.

Roku VPN - Hvordan installere og installere beste VPN for Roku

Beste VPN for Roku i 2018

Å fjerne blokkering av kanaler på Roku krever bruk av en VPN, som tilbyr avanserte funksjoner / verktøy for å omgå geo-restriksjoner mens du beskytter identiteten din mot copyright-troll og piratbyråer. Hvis VPN ikke tilbyr sterk nok kryptering eller lider av DNS / IP-lekkasjer, vil du ikke kunne glede deg over sømløs avblokkering. Av denne grunn har vi lagt til en liste over de beste VPN-ene for Roku i 2018, basert på ytelse, pålitelighet, støtte, priser og funksjoner:

Leverandører Pris ($) Funksjoner Rangering Rabatt Besøkeleverandør

 1. NordVPN

  NordVPN

  $ 11,95 $3,49Per måned

  • 5200+ servere i 60 land
  • 6 samtidige tilkoblinger
  • Jobber med USA / UK / JP Netflix
  • Flott P2p / torrenting ytelse
  • Dobbelt VPN og Onion over VPN
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 70% rabatt besøk nettsted
  Les anmeldelse

 2. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Per måned

  • 3000+ servere i 94 land
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • 3 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig 35% avslag på besøkssiden
  Les anmeldelse

 3. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Per måned

  • 2000+ servere i 140+ land
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • 5 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig besøksside på 73%
  Les anmeldelse

 4. IPVanish

  IPVanish

  $ 10 $6,49Per måned

  • PPTP, L2TP / IPSec & OpenVPN-protokoller
  • 25 000+ IP-er & 225+ servere i over 60 land
  • 5 Multi-pålogginger
  • 7-dagers pengene-tilbake-garanti
  • Opptil 256bit kryptering

  Pålitelig 69% avslag på besøkssiden
  Les anmeldelse

NordVPN for Roku

Basert i Panama, rangerer NordVPN under de mest sikre tjenestene på markedet, som tilbyr fullstendig beskyttelse til brukerne, skyldes landets lempelige databeskyttelseslover. For strømming / oppheving av blokkering, tilbyr leverandøren til og med “Smart lek” teknologi, som gjør det mulig å omgå 400+ geobegrensede plattformer, som dekker et stort stykke fra Roku-kanaler.

Beste VPN for Roku i 2018

Hvis det ikke var nok, rangerer NordVPN til og med andre leverandører med sine utrolige raske hastigheter, noe som forbedrer den totale streamingopplevelsen på Roku. Alle servere fungerer med prisverdig konsistens, med noen få etterslepsproblemer for de som etablerer langdistanseforbindelser. Likevel har du tilgang til over 4205 servere i 62 land, noe som gjør valgprosessen ganske enkel for å fjerne blokkering av kanaler på Roku.

Pros

 1. 4205 servere i 62 land.
 2. Null loggleverandør for rask Torrenting
 3. Maksimal beskyttelse online via DoubleVPN
 4. P2P / Torrenting aktivert på spesielle servere
 5. DDoS-beskyttelse og automatisk drepebryter

Ulemper

 1. Dyrt månedlig prissetting

besøk leverandør

ExpressVPN for Roku

ExpressVPN klarer å ha den fremtredende tilstedeværelsen online i alle BEST VPN-kategorier, takket være det eksepsjonelle utviklingsteamet og bemerkelsesverdige raske servere, som er perfekte for streaming av filmer / TV-serier på nettet i HD. Det tilbyr også enestående personvern og anonymitet på nettet, en som tyrkiske myndigheter til og med ikke kunne få noe fra leverandøren, under en hendelse som involverte VPN.

Kan VPN-er hjelpe deg med å streame mer innhold på Roku

ExpressVPN setter ganske bra for å laste ned og laste opp hastigheter, og derfor nyter toppen av rangeringen vår. Dette gjelder spesielt for streaming eller P2P / Torrenting-elskere. Som et resultat kan du være trygg på å motta maksimale hastigheter for når du fjerner blokkering av forskjellige kanaler for å streame favorittinnholdet. For tilkobling har du tilgang til 2000+ VPN-servere i 148 VPN-serverplasseringer og 94 land.

Pros

 1. Enkel å fjerne blokkering av Roku-kanaler
 2. 2000+ VPN-servere 90 land
 3. Null nettverkstrafikklogging
 4. 30-dagers pengene tilbake-garanti
 5. VPN-apper for PC, Mac, iOS og Android

Ulemper

 1. Dyrlig månedsplan

besøk leverandør

PureVPN for Roku

Basert i Hong Kong, tok PureVPN tidligere et slag i markedet, på grunn av at den avslørte informasjon til myndighetene i en forfølgelsessak, der en ung jente ble plaget av en nettkriminell. Selv om nettstedet alltid hadde nevnt om loggføringsrutiner, kom det under stor ild. Siden den gang har PureVPN forbedret tilbudet ganske mye.

Slik konfigurerer du VPN på Roku

I tillegg til å redusere prisene, tilbyr VPN et bemerkelsesverdig utvalg av funksjoner, som inkluderer native apps for alle populære plattformer, 2000+ servere i 140+ land over hele verden, delt tunneling for maksimal sikkerhet når du streamer piratkopiert innhold eller driver med P2P / torrenting, 256-bit AES-kryptering, Port Forwarding, DDoS Protection, for å øke muligheten for å fjerne blokkering av Roku-kanaler!

besøk leverandør

IPVanish for Roku

Basert i USA, kan mange velge å holde seg borte fra IPVanish på grunn av beliggenheten. En av de beste tingene med leverandøren er imidlertid at den garanterer fullstendig anonymitet, til tross for de tøffe obligatoriske lovene om oppbevaring av data i landet. Det har vært null tilfeller av at VPN ga noen form for informasjon til myndighetene, noe som sikrer at bruk av deres blokkeringsapp for Roku er helt trygt.

IPVanish for roku

Brukere har et enormt nettverk på over 1000 servere i 60 land over hele verden. Du har til og med native apper tilgjengelig for alle plattformer, det være seg Linux, iOS, Android, Mac og Windows. Prisingen starter på $ 10 per måned, men du har en 7-dagers refusjonsgaranti. Det er til og med en SOCKS5-proxy for maksimal anonymitet for P2P / Torrenting, og VPN tilbyr muligheten til å etablere 10 forbindelser samtidig.

Pros

 1. 40 000+ IP’s og 1000+ VPN-servere
 2. 7-dagers pengene-tilbake-garanti
 3. SOCKS5 Proxy og Kill Switch
 4. Godtar kryptokurser
 5. Innfødte apper for alle plattformer

Ulemper

 1. Basert i USA

besøk leverandør

Privat internettilgang (PIA) VPN for Roku

Private Internet Access (PIA) ble grunnlagt av Ted Kim og Andrew Lee i 2010, og er en USA-basert leverandør av VPN-tjeneste. Som sådan må den møte mange spørsmål angående muligheten til å tilby fullstendig privatliv. USA er en del av Five and Fourteen Eyes Alliances, som jevnlig utveksler informasjon og unner seg masseovervåkning. Ikke mange stoler på tjenesten på grunn av dette.

Privat internettilgang (PIA) VPN for Roku

PIA har imidlertid aldri avslørt noen informasjon til myndighetene. Selv om du ikke kan stole på det for ditt privatliv, kan du fremdeles bruke det til å fjerne blokkering av rokukanaler eller bare omgå geo-begrensninger på roku. Når du har registrert deg, har du tilgang til 3500 servere i 32 land. Funksjoner du mottar inkluderer portvideresending, ruterstøtte, portvalg, SOCKS5 Proxy, 5 flerlogginger og annonse- / sporingsblokkering!

Pros

 1. 3.500 servere i 32 land over hele verden
 2. DNS og IPv6 lekkasjebeskyttelse
 3. Internet Kill Switch-funksjon
 4. Videresending og valg av havn
 5. AES 256-bit kryptering

Ulemper

 1. Basert i USA

Gratis VPN for Roku

På BestVPN.co anbefaler vi strengt tatt vår brukerbase å ikke falle i fellen til Free VPN, ettersom de fleste vil ha sine føtter dypt forankret i skyggefull forretningspraksis for å betale for servervedlikehold, appoppdateringer, kundesupport og andre kostnader relatert til å være vert for en VPN. Men siden ikke alle ønsker å investere i premiumleverandører, og det kan bli litt frustrerende å betale for en tjeneste hvis du bare mener å bruke den midlertidig - gratis VPN-er er et godt valg uansett.

Kryss av for Roku

Windscribe er en kanadisk-basert tjeneste som til tross for at den er GRATIS, tilbyr et godt designet nettsted, som gir tilgang til intuitive apper for å utnytte maksimal sikkerhet. Selv om 10 GB båndbreddegrense er standard på en gratis plan, mottok vi ganske fantastiske hastigheter når vi testet leverandøren på de fire grunnleggende serverne. Dette brukte de GRATIS serverne og ikke premium-serverne. Så vi anbefaler absolutt å bruke Windscribe!

Gratis VPN for Roku

Pros

 1. 10 GB båndbreddegrense
 2. Chrome-nettleserutvidelse
 3. Responsiv kundesupport
 4. Rask hastighet via IKEv2-kryptering
 5. Brukervennlige innfødte apper

Ulemper

 1. Ingen Live Chat

Hotspot Shield for Roku

Hotspot Shield er en USA-basert leverandør av VPN-tjenester, som fortsetter å hente og miste sin berømmelse, på grunn av en rekke problemer med VPN-appen sin. Imidlertid, hvis det bare er for midlertidig bruk, slik de fleste GRATIS VPNS er - så er det et godt valg for massene. Tilbyderen tilbyr bemerkelsesverdige hastigheter for streaming og P2P / Torrenting med lav ventetid. Det eneste problemet er at du har en 750 MB datagrense per dag.

Hotspot Shield for Roku

Pros

 1. 750MB daglig godtgjørelse
 2. Automatisk Kill Switch
 3. Ingen DNS-lekkasjer oppdaget
 4. Chrome-utvidelse
 5. Delt tunneling tilgjengelig

Ulemper

 1. Treg kundesupport

Skjul meg for Roku

Hide.me tilbyr både betalte og gratis tjenester, akkurat som navnene nevnt over. Den eneste forskjellen er at det gir deg 2 GB data per måned å spille med. Andre funksjoner du mottar med GRATIS plan inkluderer tre serverplasser (Nederland, Canada og Singapore), koble til en enhet, apper for Windows, Mac, Android, iOS og til og med Google Chrome.

Skjul meg for Roku

Pros

 1. Chrome-nettleserutvidelse
 2. 35 servere i 28 land
 3. Automatisk Wi-Fi-beskyttelse
 4. Programmer på tvers av plattformer
 5. Null loggleverandør

Ulemper

 1. Dårlig hastighet

Hvordan sette opp Roku VPN

Valg av VPN er bare en del av prosessen med å glede seg over sømløs avblokkering. Du må konfigurere den billigste VPN-en på Roku-enheten din, som kan variere i henhold til eldre eller nyere generasjoner av Roku-enheter. Imidlertid, hvis det er en ting med sikkerhet, kan du ikke bruke selve Roku-maskinvaren til å opprette en VPN-forbindelse. I stedet må du aktivere en VPN-tilkobling for Roku-spilleren når som helst!

Du kan gjøre dette på to måter. Den første innebærer å dele VPN-tilkoblingen din på den bærbare datamaskinen med Roku-enheten ved å opprette et hotspot. Selv om du kan oppleve en reduksjon i hastighetene, kan du lett glede deg over å fjerne blokkeringen. Når du er tilkoblet, kan du utføre en IP-test for å sikre at du har opprettet et vellykket nettverk til en ekstern server. Det andre innebærer å bruke en innebygd VPN-, DD-WRT- eller Tomato-ruter!

Sett opp Roku VPN etter virtuell rutermetode

Som nevnt tidligere, kan du enkelt bruke en VPN på Roku-enheten din ved å koble til en virtuell ruter, opprettet av din bærbare / PC / smarttelefon. Wi-Fi-hotspots er en flott måte å dele internett med andre, selv med en VPN-tilkobling. Følg trinnene nedenfor for å komme i gang:

 1. Melde deg på med den anbefalte VPN-leverandøren.
 2. Abonner på en passende plan og last ned relevant programvare.
 3. Trykk på installasjonsknappen. Dette vil lage en ny adapter i “Nettverkstilkoblinger”.
 4. Finn VPN-tilkoblingen din i listen og høyreklikk på “Eiendommer”.
 5. Klikk på “Deling” fanen og sjekk “Tillat andre nettverksbrukere” alternativ.
 6. Koble Roku-enheten til PCen din’s Wi-Fi hotspot.

Konfigurer Roku VPN med DD-WRT / Tomato Router Method

Å sette opp en VPN på DD-WRT- eller tomatrutere er en komplisert prosess som krever stor teknisk kunnskap. Du må følge en fullstendig liste over instruksjoner for å sikre at VPN lykkes med å kontrollere internettforbindelsen, slik at brukere rundt om i husholdningen kan glede seg over å fjerne blokkering eller skifte plassering, uten app. NordVPN tilbyr integrerte VPN-rutere som du kan kjøpe her. Følg denne guiden for å sette opp en VPN på DD-WRT eller Tomato.

Slik konfigurerer du VPN for Roku ved hjelp av delt PC VPN-tilkobling

 1. Åpen din Windows PC og hode til søkefeltet
 2. Type “cmd” å få frem ledeteksten
 3. Plukke ut “Kjør som administrator” og type følgende:
 4. netsh wlan angitt hostednetwork-modus = tillat ssid = NETWORKNAME-nøkkel = PASSORD
 5. Navn den virtuelle ruteren din ved å stille inn følgende verdier:
 6. ssid = [navn for nettverket ditt] tast = [passord for nettverket ditt]
 7. Truffet “Tast inn” og du vil motta flere meldinger som sier:
 8. “Nettverksmodus er satt til å tillate”
 9. “SSID for det vertsbaserte nettverket har blitt endret”
 10. “Passordfrasen for brukernøkkelen til det vertsbaserte nettverket har blitt endret”
 11. Start den virtuelle ruteren din ved å gå inn: netsh wlan start hostednetwork i CMD
 12. Du vil motta en melding som sier “Hosted Network startet”
 13. Åpen “Nettverk og delingssenter” og gå til “Endre adapterinnstillinger”
 14. Høyreklikk på VPN-tilkoblingen opprettet tidligere og gå til “Eiendommer”
 15. Klikk på “Deling” fane og sett kryss begge “Tillat andre nettverksbrukere” opsjoner
 16. Sving på Roku-enheten din og hode til “innstillinger” Meny
 17. Plukke ut Nettverk > Trådløs (Wi-Fi) > Konfigurer ny Wi-Fi-tilkobling.
 18. Koble til Wi-Fi-nettverket du nettopp opprettet på Windows!

Slik installerer du VPN for Roku ved hjelp av delt Mac VPN-tilkobling

 1. Åpen din bærbare Mac og hode til “Systemvalg” Meny
 2. Klikk på “Deling” og fra venstre panel plukke ut “Internett deling”
 3. Sett følgende innstillinger for å dele VPN-en til Roku:
 4. Del forbindelsen din fra: [VPN-tilkoblingen du nettopp opprettet]
 5. Til datamaskiner som bruker: merk av i ruten for “Wi-Fi” for enklere tilkobling
 6. Åpen Wi-Fi-alternativer, Tast inn nettverksnavn og plukke ut kanalen
 7. Bruk WPA2 Personal for sikkerhet og Tast inn et passord, og klikk deretter på OK
 8. Sving på Internett-deling fra menyen og klikk på “Start”
 9. Åpen din Roku-enhet og hode til “innstillinger” Meny
 10. Klikk på nettverk > Wi-Fi > Konfigurer ny Wi-Fi-tilkobling
 11. Koble til Wi-Fi-nettverket du nettopp opprettet på Mac

VPN for Roku Alternatives

VPN er faktisk bare “Virtuelle private nettverk” og ikke noen spesifikk teknologi. Som sådan er det ingen alternativer tilgjengelig for det. Man kan hevde at proxy-tjenester er ganske like, men de integrerer ikke noen form for kryptering. Dette etterlater fysisk privat nettverk (PPN) som det eneste alternativet, men dette alternativet har ikke en kommersiell leverandør. Hvis det bare er å fjerne blokkeringen du vil gjøre, er det å bruke en proxy-tjeneste på Roku Web Browser X et godt alternativ!

De beste Roku mediestrømmere

Nå er mange klar over, men som tidligere nevnt kommer Roku i forskjellige former / størrelser / typer. Å velge en VPN er like vanskelig som å finne den beste mediestreameren for deg. Imidlertid, siden BestVPN.co har som mål å dekke alle aspekter ved å glede seg over en sømløs Roku-opplevelse for å streame favorittfilmene / TV-programmene våre, har vi nedenfor gitt detaljer om alle de nyeste Roku-mediestrømmere:

De beste Roku mediestrømmere

Roku Ultra

Roku Ultra kommer under toppnivå-enhetene til merket, priset til $ 130. Det er en set-top-box som bruker avansert maskinvare og den kraftigste prosessoren på alle Roku-enheter. Den lar brukere spille av video fra eksterne stasjoner, og støtter HFS +, NTFS, FAT32 og til og med FAT16 formater. Det er en stemmestyring, der du trykker på knappen, og sier tittelen for å utføre et søk på enheten.

Roku Ultra

Vi eksperimenterte med funksjonen og mottok nøyaktige resultater til enhver tid, noe som sikrer at det ikke er en markedsføringsgimmick. Dette gjør livet enda enklere enn før, spesielt når du finner et film- / TV-program å se på. Fjernkontrollen har til og med en tracker som begynner å piebe, når du trykker på knappen øverst på Roku Ultra. Enheten støtter til og med 720p, 1080p og 4K UHD med HDR-video ved 60 fps.

Roku Streaming Stick

Et godt motstykke til Roku Ultra, Streaming Stick, som navnet tilsier er et enkelt USB-formet produkt, som festes til TV-en din via HDMI-kabelen. Når du sammenligner med Ultra, er Roku Streaming Stick utrolig billigere, og gir deg bare 50 dollar tilbake. Det er ingen Ethernet-port tilgjengelig, så du må ha en trådløs ruter for å sette opp en internettforbindelse.

Roku Streaming Stick

I likhet med Roku Ultra, gir denne versjonen også tilgang til over 3000 kanaler. Den eneste forskjellen mellom de to er at fjernkontrollen ikke har Voice Search eller Finder-funksjonen. Du kan heller ikke streame i 4K-kvalitet, med mindre du kjøper Roku Streaming Stick Plus, tilgjengelig for $ 70. Det tilbyr også mer Wi-Fi-utvalg, som fungerer til fordel hvis ruteren din er langt borte fra TV-en.

Roku Premiere og Premiere+

La oss først avklare at Roku Premiere og Premiere + er to forskjellige enheter. Begge enhetene kan streame i 4K UHD med HDR-video ved 60 fps. De er set-top-bokser, noe som betyr at du kan koble dem via en Ethernet-kabel direkte til internett, noe som gir deg bedre strømningshastigheter for å se favorittfilmene / TV-programmene dine..

Roku Premiere

Sammenlignet med Roku Ultra er Premiere + 23% billigere, kun tilgjengelig for $ 99. Dette er omtrent $ 30 billigere, noe som er et godt alternativ, spesielt hvis du er budsjettbevisst. Det eneste problemet med denne enheten er at Ethernet-porten på baksiden bare støtter opptil 1000 Mbps. Du kan ikke motta gigabit-hastigheter, noe som kan hindre strømmen litt!

Roku Express og Express+

Roku Express og Express + ble introdusert som inngangsprodukter av Roku, og tilbyr kompatibilitet til brukere som fremdeles er avhengige av eldre TV-apparater. De kan arbeide med sammensatte A / V-kabler, som bruker de tradisjonelle røde, hvite og gule fargene som var ganske berømte før HDMI ble til og popularitet på maksimal komfortnivå..

Roku Express

Beste VPN for vanlige spørsmål om Roku

Hvordan fungerer Roku Stick?

Roku kobler seg til internett via en trådløs / kablet forbindelse for å få tilgang til hjemmenettverket ditt. Enheten fungerer ved å laste ned videoinnhold fra internett og deretter gi deg det på TV-en. Siden Roku “strømmer” Last ned filene direkte, det er ikke nødvendig å lagre dem, noe som eliminerer lagring av tunge hurtigbufferfiler.

Hvor mye koster Roku-kanaler?

Å legge til en kanal tømmer ikke lommene! Vanligvis vil du finne alle kanaler du kanskje vil installere for streaming GRATIS, men på offset-sjansen for at du ikke gjør det, vil den maksimale prisingen være mellom $ 0,99 og $ 1,99. Dette ekskluderer abonnementskostnadene for kanalen.

Hvor mye koster det å bruke Roku?

Som tidligere nevnt tilbyr Roku et mangfoldig produktsortiment. Som sådan kan prisene variere, avhengig av dine behov. Roku Ultra set-top-box koster rundt $ 130, Premiere og Premiere + har en prislapp på $ 99 og $ 109, Streaming Stick er kun tilgjengelig for $ 50, og Express og Express + kan kjøpes for $ 29.99 og $ 39.99.

Hvilke kanaler er gratis på Roku

Det er en enorm liste over gratis kanaler som er tilgjengelige for installasjon på Roku. Noen av de mest kjente inkluderer Pluto TV, Crackle, The Roku Channel, CW App, PBS Kids, Comet, Newson, Tubi, Twitch, YouTube, Vimeo og Break.

Pakk inn ting

Enheter som Roku er livreddere som gjør det utrolig enkelt og praktisk å få tilgang til alt favorittinnholdet ditt fra hele verden. Med tilgang til tjenester som BBC iPlayer, Hulu, Netflix, Amazon Prime og mer gjennom et enkelt grensesnitt, kan ingenting slå streamingopplevelsen til Roku. Legg dette til en VPN som omgår alle geobegrensninger, og du kan aldri forlate hjemmet ditt i helgene, på grunn av en enorm avhengighet av overstadig klokker!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me