Beste VPN for Windows – Skjul identiteten din på PC / bærbar PC!

Microsoft har vært en av de største bidragsyterne i markedet for operativsystemer. Den “Windows” Produktet er one-of-a-kind, og tilbyr eksepsjonell intuitivitet, brukervennlighet og bemerkelsesverdig støtte.


Med sine sømløst bevegelige, semi-transparente vinduer som glir over skjermen og attraktiv design, kan brukerne enkelt utføre en rekke teknologirelaterte oppgaver.

Takket være vanlige forretningsapplikasjoner som Microsoft Word / Excel, utstyrt med beste VPN-er for Windows, har operativsystemet nå blitt en de facto standard for de fleste enkeltpersoner / selskaper.

Vil du sikre Windows OS og øke din anonymitet på nettet? I så fall er du på rett sted. Jeg har laget denne omfattende guiden for å hjelpe deg.

Hensikten er å hjelpe med å utdype viktigheten av en VPN for våre seere, hvordan du konfigurerer en på forskjellige versjoner på Windows, og hvilke leverandører som er de beste valgene for 2019!

Hvorfor trenger jeg en VPN for min Windows PC / Laptop?

Til tross for at mange land vedtok lover for mer kontroll på internett og initiativer som Safer Internet Day (SID) og Cyber ​​Security Awareness Month, er mange av innbyggerne fortsatt ikke klar over hvor verdifull dataene deres og personvernet online er..

Hvis du har en god ide om geobegrensninger, lov om krenkelse av opphavsrett og om opphevelse av nettnøytralitet, kan du hoppe over denne delen. For de mindre informerte har jeg laget et sammendrag om behovet for VPN i nyere tid.

 1. Skjul identiteten din - Hindrer Internett-leverandøren (ISP) fra å lære om nettlesingsaktivitetene dine og holde deg anonym!
 2. Regjeringsovervåking - Land som er en del av fjorten / ni / fem allianser hengi seg til masseovervåking. VPN-er beskytter deg mot de nysgjerrige øynene.
 3. Geo-Spoof-steder - Omkjør irriterende innholdsblokker og geografiske begrensninger ved å skifte plassering og endre IP-adressen din til en lokal.
 4. Wi-Fi-beskyttelse i det offentlige - Barer / kafeer / restauranter kan gi deg internett, men de er ikke sikre. VPN-er beskytter deg mot hackere som bruker offentlige Wi-Fi-tilkoblinger.
 5. Omkjøring sensur - Innholdsbegrensninger satt av myndigheter, arbeidsplasser og skoler kan lett omgås ved å bruke en sikker og kraftig VPN-tjeneste.
 6. Stressfri Torrenting - Å hengi seg til P2P / Torrenting kan føre til heftige bøter fra DMCA-varsler. Beste VPN for torrenter vil skjule identiteten din, og lure jegere av brudd på opphavsretten.

Hva du skal se etter i en VPN for din Windows PC / Laptop

Husk at å finne en som best passer dine behov, krever å være klar over forskjellige faktorer. Så jeg opprettet denne samlingen av funksjoner for å velge Best VPN for Windows 10, 8 eller 7,

Hvis den manuelle prosessen virker for skremmende, kan leserne våre alltid gå til en tredjeparts VPN-tjeneste. Jeg forteller alltid seerne om å ta seg god tid når jeg velger en leverandør.

 1. Tilbyderens beliggenhet - Avhengig av et bestemt land’s datalov, kan en VPN-leverandør kanskje eller ikke være i stand til å tilby fullstendig beskyttelse av dataene dine. Dette er uavhengig av en politikk som ikke er loggført.
 2. Flerpålogginger - VPN-er er nyttige verktøy, men hvis du bare kan bruke det på en plattform, blir ting litt komplisert. Se etter en leverandør som gir samtidige tilkoblinger på flere enheter / OS.
 3. Serverplasseringer - Gå etter en VPN-tjeneste som tilbyr en rekke serverplasser tilgjengelige. Dette gjør det lettere for deg å omgå geobegrensede nettsteder.
 4. Begrensninger - Unngå leverandører som ikke tilbyr P2P / Torrenting-støtte, pålegge en båndbreddehette eller mangler avanserte / generiske funksjoner for å utnytte fullstendig personvern.
 5. Hogst - For personvernbevisste brukere, vær ekstra oppmerksom på leverandører av null-logger. De beste leverandørene vil være tydelige på deres praksis uten unndråpende klausuler med liten skrift.
 6. Kryptering - AES-256-CBC-kryptering i militær klasse, er den gyldne gyldne standarden for VPN-er, komplett med Perfect Forward Secrecy.
 7. Hastighet - Test forskjellige leverandører for ytelse før du tar en endelig beslutning. VPN-er slipper allerede tilkoblingshastigheter på grunn av det ekstra krypteringslaget som er lagt til nettverket.
 8. Pris - Pålitelige tilbydere tilbyr en balanse mellom kostnadseffektivitet og verdi. De er også ærlige om tilbakebetalinger, gratis prøveperioder, støtte og tilgjengelige rabatter.

Hva er de beste VPN-tjenestene for min Windows-PC?

Hvis du er litt teknisk erfaren, vet du sannsynligvis at Windows 10 kommer med en mengde personvernproblemer. Informasjonssynkronisering med Microsoft-servere, tillegg av Cortana-assistent og integrert annonsering hjelper deg med å tilpasse opplevelsen din.

Samtidig slører de grensen mellom personvern og sikkerhet. En klausul fra Microsoft’personvernreglene sier at selskapet har muligheten til å få tilgang til, avsløre eller til og med bevare personopplysninger, inkludert innhold i private mapper og e-poster..

Nå kan du deaktivere de fleste av disse sikkerhetsproblemene. Det er imidlertid fortsatt noen som krever ekstra hjelp. Det er her VPN-er er nyttige, og anonymiserer all din online aktivitet.

Så uten videre, se på listen over den beste VPN for Windows jeg overholdt, basert på pålitelighet, ytelse, support, servertilgjengelighet, personvern og funksjoner.

NordVPN - personvernfokusert panamansk leverandør

NordVPN - personvernfokusert panamansk leverandørPros: Fjern blokkering av VoD-er som amerikanske Netflix og BBC iPlayer. Tilbyr en enorm database med 5396 servere i 61 land over hele verden. Støtter seks samtidige tilkoblinger.

Ad / Malware / Tracker-blokkering. Gratis prøveversjon tilgjengelig. P2P / fildeling er tillatt med spesialiserte torrenting-servere tilgjengelig. Tilbyr apper for alle plattformer / enheter, inkludert Android TV-er.

Ulemper: Månedlig plan er dyrt. Refusjon kan ta ytterligere 30 dager.

Endelig dom: NordVPN tjener en sjelden 5-stjerners rangering fra BestVPN.co for sine Windows-evner. Det tilbyr en intuitiv klient som kan skryte av sterk kryptering og tilbyr massevis av nyttige personvernfunksjoner.

Les denne NordVPN-gjennomgangen for 2019 for mer informasjon!

ExpressVPN - Allrounder med god ruterkompatibilitet

ExpressVPN - Allrounder med god ruterkompatibilitetPros: Basert på De britiske jomfruøyene. Omkjøring geo-begrensninger på amerikanske Netflix og andre VoD-er. Tilbyr et 2000+ servernettverk i 94 land og 148 steder over hele verden.

Seks samtidige tilkoblinger. P2P / torrenting støtte. Brukere har til og med 30 dagers refusjon tilgjengelig. Tilslørt servere for å omgå geo-begrensninger i land som Canada.

Ulemper: Ingen alternativ for portvideresending. Generelt dyr service.

Endelig dom: Den BVI-baserte leverandøren kan skryte av retningslinjene uten logger som til og med rystet de tyrkiske myndighetene. Den tjener en 4,5-stjerners rangering fra BestVPN.co, takket være den sterke brukerbasen og ruteren.

Tilbyderen tilbyr sin egen ruter-app. Dette gjør det lettere for Windows-brukere å konfigurere et sikkert nettverk for hele husholdningen. Hastighetene er også fantastiske!

Les denne ExpressVPN-vurderingen fra 2019 for mer informasjon!

PureVPN - Et godt valg for streaming

PureVPN - Et godt valg for streamingPros: Basert i Hong Kong (Safe Location). Automatisk drepebryter, annonseblokkering, delt tunnel, NAT-brannmur og DNS / IPv6 lekkasjebeskyttelse. Samtidige tilkoblinger på fem enheter.

300.000 + IP-er & 2000 + servere i 140 land. Optimaliserte dedikerte streaming-servere tilgjengelig. Split Tunneling og SOCKS5 proxy for forbedret ytelse.

Ulemper: Sjeldne tilkoblingsproblemer på Windows. Ingen gratis prøveversjon tilgjengelig.

Endelig dom: Operert av GZ Systems og med base i Hong Kong (et av de sikreste internettknutepunktene i verden), har PureVPN sine gode dager og dårlige dager.

VPN har noen misfornøyde kunder, men leverer gode nedlastings- og opplastningshastigheter konsekvent, med veldig minimalt hastighetstap. Les denne PureVPN Review 2019 for mer informasjon!

CyberGhost - En leverandør som blokkerer alt!

CyberGhost - En leverandør som blokkerer alt!Pros: Basert i Romania (trygt sted). 7-dagers prøveversjon og 45-dagers refusjonsgaranti (USP fra leverandøren). Stor samling av 2850+ servere til for å fjerne blokkering av nettsteder og VoD-er.

Multilogging på fem enheter. Mozilla og Chrome Nettlesertillegg. Sikker Wi-Fi-funksjon for sikkerhet i det offentlige. Automatisk drepebryter og DNS / IP lekkasjebeskyttelse.

Ulemper: Ingen portvideresending tilgjengelig. Lekkasjer funnet i Mac-klient.

Endelig dom: CyberGhost tilbyr stor allsidighet for brukerne. Den har forskjellige moduser som å surfe anonymt, fjerne blokkering av strømming, sikker Wi-Fi-hotspot, torrent anonymt og fjerne blokkering av nettsteder.

Tilbyderen tilbyr også gode ytelser for streaming / torrenting-aktiviteter. Det beste av alt: brukere har en 45-dagers pengene-tilbake-garanti tilgjengelig for testing av tjenesten.

Les denne CyberGhost Review 2019 for mer informasjon!

Surfshark - den beste billige VPN-leverandøren med stor verdi

Surfshark - den beste billige VPN-leverandøren med stor verdi

Pros: Basert på De britiske jomfruøyene (en VPN-vennlig jurisdiksjon). Budsjettvennlige koster ($ 47,76 for 2 år). Samtidige tilkoblinger fra eldre (ingen begrensninger - leverandørens USP)

Ulemper: MultiHop-funksjon for å øke anonymiteten. CleanWebTM (Ad / Tracker / Malware Blocker). Automatisk drepebryter og Wi-Fi-beskyttelse for å holde deg anonym offentlig.

Endelig dom: Surfshark er en nykommer som raskt har spredt vingene i markedet for Billigste VPN. Dens ytelse, pålitelighet og personvern gir den en 4.2-vurdering fra BestVPN.co.

Les denne Surfshark Review for 2019 for mer informasjon!

Bufret - Holland-basert strømningsfokusert VPN

Bufret - Holland-basert strømningsfokusert VPNPros: Basert i Gibraltar (et sikkert VPN-knutepunkt). Omkjøringsgrenser for innhold på Netflix Us VoD-tjenesten. Tilbyr ytelsesservere i mer enn 39 land over hele verden.

Tilkoblinger til 5 enheter samtidig. Live chat support er tilgjengelig og ganske responsiv. Funksjoner som, Auto Connection, Firewall-basert Kill Switch og Port Discovery.

Ulemper: Dyr abonnementsplaner. Lekkasjer funnet i MacOS-klienten.

Endelig dom: Bufret er gjennomsiktig når det gjelder å logge noen sesjons- / tilkoblingsspørsmål for samarbeid med regjeringen i rettssaker med en garanti.

Disse loggene blir slettet innen 30 dager. Jeg setter pris på ærligheten VPN bringer til produktet, siden det er bedre enn å bli sjokkert / overrasket senere.

Ivacy VPN - Høy ytelse for streaming / Torrenting

Ivacy VPN - High Performance for Streaming-TorrentingPros: Basert i Singapore (en VPN-vennlig jurisdiksjon). Ekspansiv liste over 1000 servere på mer enn 100 steder. Omkjøringsgrenser for innhold på VoD-er. Optimaliserte P2P-servere er tilgjengelige.

Ulemper: Ingen TOR-kompatibilitet. Ingen Netflix-streaming.

Endelig dom: Ivacy, etablert i Singapore, er en annen trygg og sikker VPN-tjeneste. Plasseringen er et pluss, takket være de praktiske lovene om lagring av data og sensur på internett.

Alle data er trygge under Personvernbeskyttelseskommisjonen, og garanterer din anonymitet fra lokale Internett-leverandører og myndigheter. Månedlige priser starter på $ 11,95.

VyprVPN - VPN som leverer raske hastigheter

VyprVPN - VPN som leverer raske hastigheterPros: Hovedkvarter i Sveits. Mer enn 700 servere i 70 land over hele verden. Multiplatform, multiprotocol support tilgjengelig. Kobles til opptil 5 enheter samtidig.

Tillater brukere å hengi seg til P2P / Torrenting. Begrenset gratis konto tilgjengelig med ubegrenset båndbredde for streaming / torrenting. Null loggleverandør.

Ulemper: Ingen StealthVPN-protokoll på grunnleggende plan. Problemer med resultatkonsistens.

Endelig dom: VyprVPN har fått rask berømmelse på markedet, takket være de raske hastighetene for streaming og P2P / Torrenting. Det kan også skilte med en sterk personvernpolicy.

IPVanish - Perfekt for å komme rundt sensur

IPVanish - Perfekt for å komme rundt sensurPros: Tjenesten har en omfattende spredning på over 1200 VPN-servere over 60+ land. Den tilbyr også 40 000+ delte IP-er for å fullføre kortslutning av identitet.

Du kan til og med etablere tilkoblinger på 10 forskjellige enheter. Tilgang til funksjoner som Kill Switch, IPv6, DNS Leak Protection, SOCKS5 web proxy. 7-dagers pengene-tilbake-garanti.

Ulemper: Ingen gratis prøveversjoner tilgjengelig.

Endelig dom: IPVanish er en Florida-basert VPN-tjeneste som tilbyr høyt sikkerhetsnivå, og lover å gjøre din virkelige IP untraceable til lokale ISP-er og offentlige etater.

Du utnytter ubegrenset båndbredde med noen av de beste funksjonene for blokkering av nettsteder for å få tilgang til Netflix, Amazon Prime og BBC iPlayer. Tilbyderen fører heller ingen logger for å respektere brukernes anonymitet.

TorGuard - leverer sterk anonymitet på nettet

TorGuard - leverer sterk anonymitet på nettetPros: Tilbyderen er P2P-vennlig. Det tilbyr et ekspansivt nettverk med 3000+ servere i mer enn 50 land over hele verden. Brukere kan etablere tilkoblinger på fem enheter samtidig.

Stealth-proxy for å fjerne blokkering av tilfeldige nettsteder. To-faktor autorisasjon tilgjengelig. MITM angrepsbeskyttelse. SOCKS5 / SSH / HTTP / SSL og forskjellige andre protokoller.

Ulemper: Noen ganger henger Windows Client-appen. Ingen gratis prøveperiode.

Endelig dom: Basert i USA kan det hende at brukere ikke finner TorGuard som en pålitelig tjeneste. Likevel har den aldri blitt fanget og avslørt private data.

VPN tilbyr også sterk OpenVPN-kryptering, som gjør det mulig å fjerne blokkering av VoD-er. Den eneste fangsten er at brukerne må investere i en dedikert IP for å utnytte det meste av VPN-tjenesten.

Andre mindre omtalte alternativer å vurdere

Tilbyderne nevnt ovenfor har allerede et godt kjent rykte på markedet. For brukere som ønsker noe unikt, har jeg laget en egen liste for noen mindre anerkjente alternativer.

Hensikten med dette er å gi publikum et tydelig bilde angående de forskjellige “passende” alternativer for Windows-bærbare datamaskiner / PC-er. Jeg håper de hjelper til med å gjøre beslutningsprosessen enklere:

Privat internettilgang (PIA) - Den Michigan-baserte leverandøren er et kjent navn. Den tilbyr en enorm liste over 3236 servere i 29 land. Den støtter til og med alle protokoller, inkludert PPTP, SSTP, L2TP / IPSec og OpenVPN. Personvernreglene er utrolig gjennomsiktige, og bekrefter at VPN er helt sikkert å bruke.

Avast SecureLine VPN - Den populære antivirusprogramskaperen har gått en ekstra kilometer ved å tilby et VPN-produkt som krypterer og sikrer internettrafikken. Tilbyderen støtter en rekke lokasjoner, som inkluderer USA, Storbritannia, Tyrkia, Polen, Russland, Mexico, Tsjekkia og Tyskland.

Norton Wi-Fi Privacy VPN - Norton by Symantec er en annen berømt Anti-Virus-tjeneste som tilbyr et VPN-produkt. Wi-Fi-personvernet er unikt, og garanterer det ytterste personvernnivået, og sikrer internett med kryptering på banknivå.

Cryptostorm VPN - Basert på Island og Canada er Cryptostorm en VPN-tjeneste som får fart. Det er det foretrukne valget for mange som deler filer, har en tendens til å være personvernsfreaks eller ønsker å surfe på DARK WEB. Derfor kan du føle deg trygg på at leverandøren ikke har noen tilkoblings- / sesjonslogger.

HideMyAss! (HMA) - Selv om HideMyAss er en svært populær VPN-leverandør, holder mange brukere seg borte fra det. Årsaken er samarbeidet med juridiske myndigheter og leverer logger. Likevel, hvis du bare leter etter en VPN-leverandør for å fjerne blokkering av nettsteder, er leverandøren ikke et dårlig valg.

UnoTelly VPN - Basert i Hellas har UnoTelly VPN vokst til en stor multinasjonal organisasjon. Tilbyderen bruker ikke Google DNS-servere. Den bruker fysisk maskinvare for å gi deg størst mulig beskyttelsesnivå. Klienten tilbyr eksepsjonelle funksjoner som kill-switch og en innebygd foreldrekontroll.

OverPlay VPN - Basert i Storbritannia er OverPlay en relativt ny leverandør på markedet som fokuserer sterkt på personvern. Den har et stort basseng med servere rundt 50 land i verden, mens det tilbyr enestående anonymitet, støtter ubegrenset P2P / Torrenting, og tilbyr til og med hastigheter så høye som 6 Mbps.

WiTopia VPN - WiTopia er et annet kjent navn blant VPN-leverandører. Det tilbyr en enorm serverbase som gir tilgang til over 40 land rundt om i verden. Brukere utnytter til og med høye hastigheter fra 30 Mbps til 35 Mbps på en 50 Mbps tilkobling - avhengig av nærheten til servere og nettsteder du har tilgang til.

VikingVPN - Med base i USA er VikingVPN en relativt ny VPN på markedet. Det kan skilte med en av de dyreste prisplanene, som starter på $ 14,95 per måned. Til den høye prisen tilbyr ikke leverandøren noe særegent, men gir en god og sikker helhetstjeneste.

Boxpn - Basert på Seychellene, er Boxpn en mellomtoner VPN-tjeneste som tilbyr en kompetent tjeneste, veldig raske hastigheter og god servertilgjengelighet. Du mottar over 7 Mbps for nedlasting og streaming, noe som er bra nok til å utnytte underholdning i form av filmer / TV-serier.

Konfigurere en VPN manuelt på forskjellige versjoner av Windows!

Mens denne guiden handler om “Beste VPN for Windows”, Jeg velger alltid å forbedre den tekniske kompetansen til seerne mine. Det er enkelt å registrere deg og installere et program. Når du kommer inn på detaljene, kan du forstå flere fasetter om hva en VPN gjør.

Så jeg bestemte meg for hvorfor ikke hjelpe dere, på jakt etter manuelle instruksjoner. Nedenfor kan du finne trinnvise instruksjoner for å sette opp en VPN på forskjellige versjoner av Windows. Disse inkluderer den beryktede Windows 10, 8 og 7. Jeg ville også gjort XP, men det ville være for utdatert haha.

Hvordan kan jeg sette opp en VPN på Windows 10

 1. Klikk de “Nettverk” ikonet, som ligger i oppgavelinjen i Windows.
 2. (Ved siden av klokken nederst til høyre i baren).
 3. Plukke ut “Nettverksinnstillinger”, ovenfor “Flymodus”.Beste VPN for Windows
 4. Plukke ut VPN under nettverket & Internett-tittel.
 5. Klikk på “Legg til en VPN-tilkobling”.
 6. Sett kryss de avanserte alternativene, om nødvendig.Hvordan kan jeg sette opp en VPN på Windows 10
 7. Du blir nå pålagt å gjøre det Tast inn litt informasjon.
 8. Vi etablert en PPTP-konfigurasjon fra freevpnaccess.com.
 9. Det er en god ressurs for manuelt konfigurere VPN-er.Hvorfor trenger jeg en VPN for min Windows PC og bærbare datamaskin
 10. Klikk på “Lagre” -knappen, etter å ha fylt ut alle detaljer.
 11. Komme tilbake til forrige meny, klikk på tilkoblingsknappen.
 12. Nyt ved hjelp av en VPN via PPTP-protokollmetoden!

Konfigurere en VPN manuelt på forskjellige versjoner av Windows

Hvordan kan jeg konfigurere en VPN på mitt Windows 8 OS?

 1. Hode til søkefeltet og skriv inn “VPN”.
 2. Plukke ut “Administrer virtuelle private nettverk (VPN)”.Hvordan kan jeg konfigurere en VPN på mitt Windows 8 OS
 3. Klikk på “+” -knappen for å legge til en VPN-tilkobling.Hva du skal se etter i en VPN for din Windows-PC
 4. Fylle ut nødvendig informasjon.
 5. Finne en leverandør som støtter L2TP / IPSec-protokoller.Hva er de beste VPN-tjenestene for min Windows-PC
 6. Høyreklikk på “Nettverk” i oppgavelinjen i Windows.
 7. Plukke ut “Nettverks- og Internett-innstillinger”.Er Windows VPN-er ulovlige i USA
 8. Klikk på “Endre adapterinnstillinger” fra “Status” Meny.Er det ok å bruke sprakk Windows-versjon for VPN
 9. Du finner VPN-tilkoblingen du opprettet.
 10. Høyreklikk det og plukke ut “Eiendommer”.Er det noe gratis VPN for PC
 11. Klikk på “Sikkerhet” tab.
 12. Plukke ut L2TP / IPSec fra “Type VPN”.Slik konfigurerer du en VPN på Windows 8 OS

Slik konfigurerer du en VPN på min Windows 7 PC / Laptop

 1. Hode til “Nettverk og delingssenter” Meny.
 2. Klikk på “Konfigurer en ny tilkobling eller nettverk” alternativ.Hvordan sette opp en VPN på min Windows 7 PC-bærbar PC (1)
 3. Plukke ut “Koble til en arbeidsplass” for å starte tilkoblingsveiviseren.Hvordan sette opp en VPN på min Windows 7 PC-bærbar PC (2)
 4. Klikk på “Bruk min internettforbindelse (VPN)” å starte prosessen.Hvordan sette opp en VPN på min Windows 7 PC-bærbar PC (3)
 5. Type IP-adressen fra VPN-tjenesten din.
 6. Tast inn et navn for tilkoblingen.
 7. Klikk på “neste” alternativ.Hvordan sette opp en VPN på min Windows 7 PC-bærbar PC (4)
 8. Tast inn det aktuelle brukernavnet og passordet.
 9. Sett kryss “Husk dette passordet hvis nødvendig.
 10. Slå den “Koble” knapp!Hvordan sette opp en VPN på min Windows 7 PC-bærbar PC (5)

Ofte stilte spørsmål

Er Windows VPN-er ulovlige i USA?

Selv om USA er en del av de fem øynene-alliansen og innfører streng datalagring og sensurpolitikk på internett, har ikke regjeringen ennå forbudt VPN-tjenester. Du kan enkelt laste ned og installere alle utvidelser uten å bekymre deg for juridiske problemer.

Er det ok å bruke sprakk Windows-versjon for VPN?

Selv om det ikke er noen skade å bruke sprukne versjoner av forskjellige VPN-er, anbefales det vanligvis å betale premien. De fleste sprukne filene kommer ofte pakket med mange antivirus og malware, noe som kan ødelegge all data. Det er absolutt ikke verdt risikoen.

Er det noe gratis VPN for PC?

Hvis du ikke vil kaste bort pengene dine på et betalt abonnement, har du gratis VPN-løsninger tilgjengelig. Noen av de beste alternativene i det siste inkluderer Windscribe, Hide.Me og TunnelBear. Du kan sjekke denne gratis VPN for Windows-guiden for flere alternativer.

Pakk inn ting

Jeg håper denne guiden hjelper deg med å finne den beste VPN for Windows, basert på dine behov og krav. Hvert navn nevnt er lagt til etter omfattende undersøkelser og analyser.

Jeg prøver å være så nøyaktig som mulig i guidene mine, men hvis du tror det er bedre løsninger eller støter på problemer / problemer, ikke nøl med å slippe en kommentar nedenfor!

Jeg vil svare personlig og prøve å gi så mye hjelp som mulig. Hjelp også en bror ved å dele denne guiden, hvis du synes det er nyttig. Takk på forhånd

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me