Beste VPN for PC – En systemkompatibel gjennomgang for alle PC-merker

PC-er eksisterer nå som uerstattelige komponenter i vår moderne verden. De bor overalt fra sykehus til bedriftshus, og lar brukerne utføre en rekke oppgaver. Det er nesten umulig å overleve uten en datamaskin til disposisjon. Imidlertid øker risikoen for dataene de lagrer og overfører også betydelig siden populariteten fortsetter å øke med en akselererende hastighet. Dette gjør det viktig for dem å operere under dekselet til en beste VPN-tjeneste. Så gir du deg en best mulig guide, her er en guide på Beste VPN for PC.

Er PC VPN-er trygge å bruke?

VPN-er er sannsynligvis den tryggeste måten å surfe på internett anonymt og opprettholde personvernet ditt i det digitale riket. I dagens tider blir det raskt nødvendig for alle individer å bruke en VPN for beskyttelse mot hacks og invasjon av personvern.

Er PC VPN-er trygge å bruke?

Fra malware-lenker til phishing-svindel og fra kriminelle hacking-grupper til de som ønsker å utnytte sårbarheter på null dager i PC-er, kommer truslene i ulik grad, men hver og en har potensial til å forårsake betydelig skade på dine personlige og forretningsdata..

I motsetning til hva mange tror, ​​forfalsker ikke VPN-er bare IP-ene og omdirigerer nettbasert trafikk. Moderne VPN-tjenester for moderne dager kan gi deg ultrasikre funksjoner for tilgang til nettet, for eksempel drepebrytere, IPV6-forebygging av lekkasjer, støtte for flere protokoller, kryptering av høy kvalitet og mye mer for å garantere at snoopere har det ganske vanskelig å få tilgang til dataene dine.

Er det lovlig å bruke PC VPN?

Bortsett fra noen veldig undertrykkende regimer og land i verden som i Iran og Kina, er VPN-er helt lovlige å bruke og distribuere over hele verden. Internett-borgere i regioner som USA, EU, Stor-Asia og Midt-Østen er de mest fremtredende brukerne i verden.

Er det lovlig å bruke PC VPN?

Og etter hvert som alt utvikler seg og vi finner nye måter å bruke ting på, er VPN-bransjen ikke annerledes, ettersom de leverer så mange eksklusive tjenester nå enn de gjorde for noen år tilbake.

For f.eks. de av oss som elsker å streame vårt favoritt videoinnhold på nettet, kan en troverdig PC VPN hjelpe oss med å fjerne blokkering og tilgang til geobegrenset innhold. Brukere som bor i Storbritannia har nå ingen problemer med å få tilgang til et show som kun er ment for det amerikanske publikummet, hvis de bruker en god PC VPN-tjeneste.

VPN-er er et uttrykk for individuell frihet og kontroll, noe som gjør dem ikke bare lovlig, men også moralsk akseptable og anbefalte.

Er det trygt å bruke PC VPN på alle enheter?

Som for alle produkt- og servicekategorier i verden, finnes det også svindel og dupes i verden av PC VPN-er. Det meste må du holde deg fri fra gratis VPN-tjenester og de som finnes på Android-området & iOS-appens økosystem.

Er det trygt å bruke PC VPN på alle enheter?

VPN-er er kapitalintensive produkter på grunn av infrastrukturen som kreves for å kjøre dem som globale serversystemer, protokollstøttefunksjoner og lignende, slik at de fleste gratis tjenester opprettholder kontantstrømmene sine ved enten å selge brukerdata, spamme annonser eller implantere sporingskoder i enheter.

Den beste VPN for PC som vi vil nevne senere i løpet av denne gjennomgangen, er utrolig pålitelige, eksisterende med det eneste målet å gi maksimal online sikkerhet for brukere. Disse VPN-leverandørene kan være dyre, men du kan være trygg på at de er trygge å bruke på alle enheter, dvs. nettbrett, smarttelefoner, PCer og mer.

PC-merker støttet VPN

Det er praktisk talt ingen PC-merker som ikke gir støtte for VPN-er. Det er fordi PC-merker bare leverer maskinvaren og konvensjonelt de ikke har’t begrense tilgangen til å installere spesiell programvare på sine systemer.

Enten du har en HP bærbar datamaskin eller bruker et nytt Lenovo produsert system, vil en VPN absolutt fungere med den. Apple, Acer, Razer, Samsung, Dell, Asus, Microsoft og mer, er alle de mest populære PC-merkene i verden, og alle gir støtte til en VPN.

Noen OS gjør det imidlertid vanskelig å installere og VPN som for f.eks. ikke-kodere og programmerere kan ha vanskelig for å installere en VPN direkte på systemene sine.

Mens på den annen side tilbyr VPN-leverandører dedikerte apper for bruk på andre populære operativsystemer som Windows og Mac, og gjør det enda enklere for deg å laste ned og konfigurere nesten alle VPN-leverandører du abonnerer på..

PC-operativsystem støttet VPN

Siden populariteten til VPN-er fortsetter å øke på grunn av at folk finner mange flere nye fordeler ved å bruke dem, har nesten alle operativsystemene begynt å tilby medfødt støtte for programvaren. Det mer populære operativsystemet som Windows, Android, iOS og Mac er dekket av de fleste VPN-er gjennom dedikerte apper for plattformene.

Mer komplekse operativsystemer som UNIX og Linux får imidlertid ikke sine dedikerte apper av VPN-leverandører, fordi disse operativsystemene har mange distribusjoner og konfigurasjoner, noe som gjør det til en herculean oppgave å utvikle en entall app for plattformene.

Men det er ikke nødvendig å bli motløs, fordi de som bruker plattformer som Linux, for det meste tilhører den tekniske arenaen og er i yrker som koding, programmering, datasikkerhet og lignende, så de vet veien rundt slike vanskelige installasjoner.

På den annen side er det mange detaljerte guider tilgjengelig med Topp VPN-er som guider gjennom mange komplekse oppsett på en utrolig enkel måte.

Topp VPN for PC List

Her er en omfattende liste med Topp 10 beste VPN for PC:

 1. ExpressVPN
 2. PureVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. PrivateVPN
 6. Ivacy VPN
 7. TunnelBear
 8. CyberGhost
 9. TorGuard VPN
 10. Privat internettilgang (PIA)

Beste VPN for PC 2018

Det er ikke nok å være tilstrekkelig i VPNs verden, da den moderne forbruker krever ekstra funksjoner og ny brukervennlighet, hvis den skal betale for en tjeneste.

VPN-er som knapt oppfyller kriteriene for å være en raskeste VPN som å tilby begrensede servere, gjennomsnittlig datasikkerhet og dyktig kundesupport kan overleve i markedet, men det har ingen plass i vår beste VPN for PC 2018-liste.

Garantere en serverinfrastruktur spredt over flere titalls land og inneholder tusenvis av IP-er, tilby ultrasikker kryptering og protokollstøtte, i stand til å fjerne blokkering av alt fra Netflix US til HotStar India og i stand til å drive enda mye mer enn det, her er listen vår for Topp VPN for PC 2018:

Leverandører Pris ($) Funksjoner Rangering Rabatt Besøkeleverandør

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Per måned

  • 800+ servere i 50+ land
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • Ubegrensede samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig 83% rabatt på nettstedet
  Les anmeldelse

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Per måned

  • 2000+ servere i 140+ land
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • 5 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig besøksside på 73%
  Les anmeldelse

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Per måned

  • 3000+ servere i 94 land
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • 3 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig 35% avslag på besøkssiden
  Les anmeldelse

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Per måned

  • 1000+ servere over 100 steder
  • 256-bit standard kryptering av militær karakter
  • Støtte til live chat er utmerket
  • Null loggleverandør
  • 5 tilgjengelige multilogger
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps og Chrome-utvidelse

  Pålitelig 77% avslag Besøk nettstedet
  Les anmeldelse

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2,75Per måned

  • 3 700 servere i 60 land
  • 256-bit AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Streng ingen loggpolicy
  • 7 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  regularitet 77% avslag Besøk nettstedet
  Les anmeldelse

ExpressVPN - Topp av linjen VPN Spesielt for PC-er

Basert i den datavennlige regionen Britiske jomfruøya og kan skryte av 2000+ servere på 148 steder spredt over hele verden, rettferdiggjør ExpressVPN sin strekord med å være “Verdens mest pålitelige VPN” ganske treffende.

Beste VPN for PC 2018

Det har aldri beholdt eller slått inn brukerlogger. Som det fremgår av en fersk sak i Tyrkia. Express VPN viser eksemplarisk integritet mot å beskytte forbrukernes personvern.

Les fullstendig i denne oppdaterte expressvpn-gjennomgangen.

På toppen av alt dette krypterer det datapakker fra serverne deres i AES 256-kryptering, gir støtte til alle svært sikre protokoller som Open VPN, blokkerer nesten alle geobegrensede streaming- og innholdssider og tilbyr til og med dedikert støtte gjennom native apps på et bredt repertoar av plattformer.

De eneste ulempene med denne tjenesten er at for det første, den tilbyr bare tre samtidige tilkoblinger, mens den for det andre ikke gjør det’t kommer billig. Årsplanen koster $ 99,95 fakturert en gang, mens den halvårlige planen krever at du retter ut $ 69,95 fakturert en gang.

Pros

 1. Dedikerte apper på kompatibelt PC OS
 2. Støtte for flere betalingsalternativer
 3. Høye krypteringsstandarder
 4. Støtte for ekspansiv protokoll
 5. Null logger policy

Ulemper

 1. Ingen dedikerte P2P-servere
 2. Dyre prisplaner

besøk-expressvpn

PureVPN - Tilbyr veldig kompatibel, brukervennlig app for PC-er

Basert i Hong Kong, er PureVPN en tjeneste som alltid har gått den ekstra milen mot å betjene sine kunder og gi dem en enorm letthet når det gjelder alle fasetter som er involvert i bruk av tjenesten. Enten det’s de prisgunstige prisplanene eller utvidet støtte / apper for flere plattformer, er PureVPN en banebrytende tjeneste.

PureVPN for pc

Den tilbyr alt til abonnentene sine når det gjelder eksklusive funksjoner som kill switch, NAT-brannmur, DNS-lekkasjebeskyttelse, DDoS-beskyttelse, avblokkering av muligheter for strømming av nettsteder, delt tunneling, Onion over VPN og enda mer.

Les hele detaljene i denne ren VPN-gjennomgangen.

Hvor det mangler, er området for å underholde og etterkomme anmodninger om utlevering av data fra myndighetene. Imidlertid, trygg, saken der det ble funnet ut at tjenesten fører brukerlogger var en der kriminell intensjon var involvert.

For andre internettfrihetsaktiviteter som å torrent eller streame begrenset innhold, vil ikke PureVPN spille av snik og overføre dataene dine.

Denne tjenesten er budsjettvennlig. Et toårig abonnement med PureVPN vil koste deg bare $ 69,12 fakturert en gang, mens det årlige abonnementet ikke er’Det er så dyrt heller og krever at du betaler $ 59,04 fakturert en gang.

Pros

 1. DDoS Protection fungerer på all PC OS.
 2. Dedikerte P2P- og Torrent-servere
 3. 750 + servere i 141 land
 4. VPN Hotspot
 5. Nat-brannmuren
 6. Støtte for flere protokoller inkludert OpenVPN og L2Tp
 7. Tillater delt tunneling

Ulemper

 1. Holder noen logger
 2. Gratis prøveversjon er ikke tilgjengelig

Besøk PureVPN

NordVPN - Tilbyr sikkerhetsgrad for PCer

Med en av de raskeste hastighetene under vår gjennomgang på alle plattformer, er NordVPN ekstremt pålitelig og tilbyr omfattende løsninger for alle typer VPN-brukere. Denne leverandøren er ikke sprudlende fra begynnelsen, men få kan matche sine sikkerhetsfunksjoner og utrolige servertall på totalt 3359+ servere i over 60 land.

NordVPN for pc

Basert i Panama tilbyr NordVPN seks samtidige tilkoblinger, støtte for flere protokoller, eksklusiv SmartPlay-funksjon for strømming av nettsteder som netflix og dobbel kryptering for ekstra sikkerhet. Fordelene stopper imidlertid ikke der, da du kan stole på at leverandøren har den høyeste oppetiden mens de overfor minimale, om noen, forstyrrelser i fortsettelsen av tjenesten.

Ikke glem å sjekke vår oppdaterte nordvpn-anmeldelse.

Tidligere var det en av de dyrere tjenestene, men nå er den innenfor det rimelige vinduet, og koster bare $ 125.64 for en tre års abonnementsplan.

Pros

 1. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP og SSTP protokoller for Alle PC-modeller.
 2. Dedikert P2P og Torrenting.
 3. Tor med VPN tilgjengelig
 4. Gratis prøveperiode
 5. Dobbeltkryptering tilgjengelig
 6. 3359 servere i over 60 land
 7. Bitcoin og betalingsmur akseptert
 8. SmartPlay-funksjon for strømming av nettsteder

Ulemper

 1. Månedlig plan er dyr til $ 11,95 / måned

Beste VPN for PC - En systemkompatibel gjennomgang for alle PC-merker

IPVanish - Tilbyr sømløs støtte for streaming-nettsteder for PC-er

Hvis du leter etter en VPN-leverandør som ikke ødelegger HD-kvaliteten på strømming av innholdet, og det heller ikke tillater at bufferikonet hogg skjermen mesteparten av tiden, kan du møte din kamp med IPVanish.

IPVanish for pc

Med et sære navn, har tjenesten holdt sitt underlag mot mer etablerte konkurrenter. IPVanish tilbyr kryptering av AES 256-klasse, støtte for flere protokoller, zippy-hastigheter, lave pingback-tider, 1000+ servere og mer,

Men det vi på BestVPN.co liker mest med denne tjenesten er at UX-en på dedikerte apper er ekstremt flytende og lett å navigere, noe som gjør det best å prøve for første tidtakere.

Pros

 1. Ubegrenset båndbredde tilgjengelig støttes for alle PC-nettverks LAN.
 2. OpenVPN og L2TP / IPsec VPN-protokoller
 3. Fjern blokkering av geobegrenset innhold
 4. Null logger policy
 5. 40 000+ delte IP-adresser

Ulemper

 1. Kundesupport går sakte
 2. Ingen gratis prøveversjoner

Besøk IPVanish

PrivateVPN - Enkel og enkel å bruke VPN for PC

Det beste med enhver tjeneste eller produkt må være enkelhet og aversjon mot kompleksitet. PrivateVPN topper listen vår for å være en svært sikker, men stadig mer strømlinjeformet tjeneste som tilbyr alt fra Netflix-blokkering til topp kvalitet på sikkerhetsadgang på en utrolig enkel måte.

PrivatVPN for pc

Selv om tjenesten virkelig trenger å øke servertallet fra bare 80 servere, blir de nåværende aldri blokkert eller strupet for mye for å avgi hastigheter til ubrukelige nivåer.

Bortsett fra dette vil PrivateVPN ikke lagre loggene dine, kryptere dataene dine med AES 256-krypteringsprofil, tilby mangfoldig protokollstøtte og garantere enkel tilgjengelighet og støtte på alle plattformer gjennom native apps.

Prisplanene er litt ukonvensjonelle per bransjestandarder da det ikke er langtidsabonnement tilgjengelig. For en 13-måneders abonnementsplan, må du betale 50,40.

Pros

 1. 2048-biters kryptering med AES 256 for hver PC-sikkerhet.
 2. 30 dagers gratis prøveversjon
 3. Zero Speed ​​Throttling
 4. 56 Serverlokasjoner
 5. Protokoller inkluderer Åpen VPN, PPTP, L2TP, Ikev2 & IPSec
 6. IPv6 lekkasjebeskyttelse

Ulemper

 1. Ingen langsiktig prisplan tilgjengelig
 2. Vanskelig UX-grensesnitt på innfødte apper

Besøk privat VPN

Beste VPN for PC Free

Gratis tjenester lokker alltid brukere fra hele spekteret, men i dag’s ultramoderne, høyteknologiske verden, må du være forsiktig med det du melder deg på, spesielt gratis leverandører.

For det meste er det ikke tillit til gratis VPN-er, fordi hvis de ikke belaster deg for en tjeneste, vil de sannsynligvis skaffe inntekter gjennom andre strømmer. Dette scenariet kan være ganske risikabelt for VPN-brukere, da når du stoler på noen til å beskytte deg og dataene dine, og i stedet prøver å tenke på å tjene penger på det, kan resultatene ofte være helt skadelige.

Imidlertid er det fortsatt noen gratis VPN-leverandører som lar deg fortsette internettaktivitetene under deres vakre og sikre dekke, uten noen gang å prøve å dupe deg på noen som helst måte.

Her er vår Topp Gratis VPN for PC-liste for 2018:

TunnelBear VPN - Tilbyr et flott appgrensesnitt for PC

Sannsynligvis den mest pålitelige gratis VPN vi noen gang har kommet over på BestVPN.co, TunnelBear tilbyr eksemplarisk sikkerhet og servertilgang (som omtalt i denne tunnelbear gjennomgangen). Med varemerket Bear stemplet over hele brukergrensesnittet deres på de dedikerte appene, er denne VPN-en så enkel å bruke at hvem som helst, også de uten erfaring med VPN-er før, kan bruke den som en proff.

Beste VPN for PC Free

På hastighetstestene vurderte det betydelig at det tilbød tjenesten gratis. Det beste med dem må imidlertid være deres åpenhet. Gratis VPN-er er kjent for å være ganske begrensende, men TunnelBear tilbyr fem samtidige tilkoblinger slik at du kan zip hele enheten under beskyttelsesdekselet når du stråler aktiviteten din online.

Men der vi blir slått av av denne tjenesten, er dens 500 MB databåndbreddegrense som føles som om noe er så bra, men du kan ikke ha mer av det på grunn av begrensningene i bruken.

Pros

 1. 5 enheter kan kobles samtidig på alle PC-er.
 2. Kraftig kryptering
 3. Brukergrensesnitt er utrolig enkelt å bruke

Ulemper

 1. Lav datakap
 2. Støtter ikke P2P / Torrenting

Hide.Me - Meget sikker kryptering for dataene dine

En gratis VPN som serverer null annonser er allerede en vinner. Hide.me har eksistert som en Top Free VPN for PC i noen tid nå og i den perioden; det har fått ry for å være en rask, null-generende, sikker leverandør.

Hide.me for pcHundretusenvis av brukere av tjenesten kan gå god for at denne VPN-en er svært sikker når det gjelder å beskytte brukernes personvern og at den unner seg ingen morsomme virksomheter som å legge inn sporingskoder eller selge brukerdata.

Det kommer med en 2 GB båndbreddebegrensning for freebies, noe som er nok hvis du vurderer konsistenser med lite letthet. På baksiden kan du knytte bare en enhet til tjenesten, som definitivt er en storslått, men vi kan ta det så lenge tjenesten forblir så god som den er nå.

Pros

 1. Utrolige krypterings-pc-standarder
 2. En eksplisitt angitt policy for null logger.
 3. Høye hastigheter

Ulemper

 1. Servere i bare tre land
 2. Ikke egnet for å låse opp geobegrenset innhold
 3. Bare enhetstilkobling tilgjengelig

ZoogVPN - Lar P2P-støtte for PC-er

Selv om navnet høres særegent nok ut, er tjenesten alt annet enn det. ZoogVPN er høyt ansett som en gratis VPN for PC av BestVPN.co, på grunn av deres null falske løfter og maksimal levering av alle gratisfunksjoner.

ZoogVPN for pc

Det er en av de få VPN-ene for gratis som lar brukerne kose seg med P2P-tilkoblingen uten å stemple dem ut av båndbreddsagaene. Krypteringen er 128 bit, og det kan definitivt bli bedre, men det er relativt sikkert å beskytte aktivitetene dine på nettet.

Den har en null loggpolicy og lar brukere koble til en enkelt enhet for å konsumere opptil 2 GB databåndbredde hver måned.

Pros

 1. 2 GB datakap for alle pc-brukere.
 2. Gir relativt sterk kryptering
 3. Raske servere

Ulemper

 1. Kundestøtte tar for mye tid
 2. Tilkobling av enkelt enhet tilgjengelig

Windscribe VPN - Generous Data Bandwidth Limit for PCs

En relativt ny tjeneste, sammenlignet med de andre leverandørene på listen, er Windscribe en av de bedre gratis VPN-tjenestene, blant det dagens marked tilbyr.

WindscribeVPN for pc

Den beste delen med denne tjenesten er dens generøsitet, som har muliggjort en hidtil uset 10 GB datakap, ubegrensede enhetsforbindelser, dedikert P2P-støtte og til og med en omtalt annonseblokker.

Vi ble bare slått av med VPN på grunn av dets hyppige sammenbrudd i tjenestekontinuiteten. Til og med kundesupportteamene var forsomme med å svare, men med tanke på det faktum at det er nytt, kan vi gi det fordelen med tid til å forbedre disse problemene og matche dem i henhold til brukerens forventninger.

Pros

 1. 10 GB datakap på hvert pc-merke.
 2. Ubegrensede enhetstilkoblinger
 3. Funksjoner Ad-Blocker og brannmur
 4. Støtter P2P / Torrenting

Ulemper

 1. Støtter ikke OpenVPN
 2. Vanlige sammenbrudd

Beste VPN for PC gratis nedlasting

For å laste ned en egen OS-app for PCene dine, trenger du bare å laste ned disse leverandørkoblingene (listen er adskilt mellom Top Paid og Top Free VPNs for PC):

Topp betalt VPN for PC:

 • https://www.expressvpn.com/vpn-software
 • https://www.purevpn.com/download
 • https://nordvpn.com/download/
 • https://www.ipvanish.com/vpn-setup/
 • https://privatevpn.com/why-privatevpn/our-vpn-features/apps/

Topp gratis VPN for PC:

 • https://www.tunnelbear.com/apps/windows
 • https://hide.me/en/software
 • https://zoogvpn.com/vpn-apps
 • https://windscribe.com/download

Konklusjon

Fra imponerende 40 milliarder dollar i markedsstørrelse er VPN-næringen beregnet til eksponentielt å vokse og nå et marked til en verdi av hele 70 milliarder dollar, og undergrave den økende kunnskapen blant folk om den iboende verdien av å distribuere en VPN.

VPN-er er ikke bare fancy sikkerhetsenheter som må behandles som nyheter, men i vår tidsalder med konsistente datasammensvergelser som Cambridge Analytica-skandalen, må brukere på nytt revurdere sin oppfatning om hvilke fordeler en god VPN-tjeneste kan tilfalle.

For PC-er, som lagrer og overfører mesteparten av dine personlige, økonomiske og forretningsdata, er VPN-er uunnværlige varer. Hvis du er en bruker som leser denne anmeldelsen i 2018, må du også skaffe deg en eller risikere å være en del av større og mer skadelige dataskandaler, hvorav noen bare kan ende opp med å skade deg mer enn du noen gang kunne ha gjort trodd.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me