Beste VPN for iPad – En komplett sikkerhetsguide ved bruk av gratis iPad VPN

eple’Produkter har vært rasende siden århundreskiftet, med populære merker som iPod og iPhone som øker salget i millioner solgte enheter per år. Men etter hvert som populariteten til iOS-drevne merkevarene vokste, så gjorde truslene rettet mot det også på nettdomenet.

Smarte hackere er alltid på jakt etter å bryte seg inn på iPad-en din og få hendene på dataene dine. En beste VPN er det tryggeste alternativet for å gjøre iPad-en din til å oppnå nivået av sikkerhet som er nødvendig for å avverge slike farlige trusler.

Her er en omfattende guide av BestVPN.co for Beste VPN for iPad, som er rettet mot å gjøre deg utstyrt med all informasjon for å ta den riktige beslutningen når det gjelder å velge den mest passende og iPad-vennlige VPN.

Beste VPN for ipad

Hva er VPN på IPad

En iPad tilbyr brukerne mye mer når det gjelder funksjoner og funksjonalitet enn alle andre nettbrettdatamaskiner som er tilgjengelige i markedet. Ankomsten av iPad innledet en ny tidsalder med tilkobling, drevet av en enhet, som lar deg gjøre alt skrivebordet kan gjøre minus ulempen med konvensjonelle PC-er.

iPads kan brukes hvor som helst. Fra en benk i parken til ditt eget soverom har iPads tillatt brukere å oppleve massiv tilgjengelighet. Men siden du alltid er koblet til internett via iPad-en for en rekke aktiviteter som streaming, å spille online spill, shoppe, lese og til og med studere, kan dine sensitive data bli kompromittert ganske enkelt.

Hva er VPN på IPad?

Dette krever at du iverksetter passende sikkerhetstiltak. For eksempel kan en VPN på iPad tillate deg å få en ekstra buffer av sikkerhet på nettet, for å være sikker mot skadelig programvare, virus, svindlere og til og med sosialt konstruerte spam-meldinger. Men fordelene bare ikke’t slutter der. Moderne beste VPN-er i dag kan du se og fjerne blokkering av geo-begrenset innhold.

De skjuler til og med IP-en din fra copyright-troll når du Torrents, krypterer sensitive data som kredittkortnummer og mer. Dette er grunnen til at VPN-er raskt blir uunnværlige på alle enheter, men viktigheten av dem vokser når du er opptatt av en enhet som iPad, som brukes mye mer uredelig av online denizens.

Hvorfor trenger du en VPN på IPad

iPads er mer avanserte og høyt utviklede versjoner av nettbrett, og er en av de mest populære tilgangsenhetene for å krysse internett. Dagens internett kommer imidlertid med en rettferdig andel av risikoer, forpliktelser og begrensninger, hvorav et flertall kan nøytraliseres gjennom distribusjon av en VPN.

Hvorfor trenger du en VPN på IPad?

For f.eks. Netflix er en populær strømmetjeneste on-demand, men den tilbyr forskjellige innholdsbiblioteker i forskjellige land. Så hva en bruker kan se med Netflix New Zealand ville være helt annerledes enn hva Netflix UK har tilbudt sine brukere. Brukere trenger nå en VPN for å omgå disse kvelende geobegrensningene på innhold og glede seg over deres abonnement til det fulle.

Bortsett fra det kan VPN-er gjøre det mye enklere og tryggere å torrent på iPad, holde deg trygg mot malware-trusler, utsetter hackere fra å stjele sensitive data og gi deg økt anonymitet på nettet.

Hvordan velge den beste VPN for iPad

Når du har bestemt deg for å velge en VPN-tjeneste for å gi sikkerhetsdekning for iPad-en, er det noen viktige faktorer du må ta i betraktning før du setter deg inn i en viss leverandør. Nedenfor er en liste over hvilke funksjoner en leverandør skal tilby for å gjøre tjenesten sin kan betraktes som den beste VPN for iPad:

Hvordan velge den beste VPN for iPad

Her er en liste over hvilke funksjoner en leverandør skal tilby for å gjøre tjenesten sin ansett som en Beste VPN for iPad

Sterk kryptering:

Datasikring gjøres ved å kryptere den når den går via internett. Hvis krypteringen er sterk nok, selv om noen sporer og får tak i dataene dine, alt de vil se er å gibberish at de vant’t være i stand til å tyde. Den beste typen kryptering er klasse AES 256, som brukes av offentlige etater, militærer og andre sensitive datainstallasjoner.

Støtte for flere protokoller:

Mens dataene dine blir kryptert, er det’Det er alltid bedre å sikre at ingen en gang kan få tak i det mens det er på Internett. Dette gjøres ved å føre det gjennom a “protokoll”, som er en slags kryptert tunnel som ingen kan komme seg inn i. Topp VPN-ene tilbyr flere protokollstøtter som inkluderer dedikert støtte for OpenVPN, PPTP, L2TP og mer.

Serverinfrastrukturens robusthet:

På underholdningsorienterte enheter som iPad trenger du en VPN som kan gi maksimalt antall servere på flere steder fordelt likt. Jo mer antall servere, jo større er sjansene dine for å fjerne blokkering av geo-begrenset innhold.

Noen topp-VPN-er har til og med dedikerte servere for aktiviteter som Torrenting, P2P, tilslørt servere og mer, så dette kan være et ekstra pluss.

Kompatibilitet med iPad:

eple’enhetene er ikke så innbydende for apper og ressurser som stammer fra utenfor den pålitelige utvikleren’s samfunn. For at en VPN skal være bra for iPad, må den gi en høy grad av kompatibilitet på enheten. Mange VPN-er tilbyr dedikerte iOS-apper for å betjene akkurat dette behovet.

Eksklusive funksjoner:

Topp VPN-er’t bare ganske enkelt tilby grunnleggende funksjoner som det ville’t rettferdiggjør deres topp rangerte abbor på toppen av VPN-verdener. De eksklusive funksjonene kan variere fra drepebrytere til Double VPN og til og med Onion over VPN, som alle kan tillate brukere å øke sikkerhetsdekningen på sine iPads.

beste vpn for ipad

Beste VPN for iPad-pålitelige og testede apper med ærlig rangering

iOS er generelt en veldig sikker plattform, men hackere blir fort ekstremt sofistikerte i sine angrep på slike enheter. Entusiaster fra iOS er ekstremt lojale når det gjelder enhetene deres, og det er dette som gjør plattformer, som iPad så lokkende for angrep på data.

De beste VPN-ene er laget for å beskytte dine mot nøyaktig slike pinlige datalekkasjer som kan spare deg for en stor mengde økonomiske og personlige data-skader. Bortsett fra dette gir VPN også eksepsjonell høflighet når du lar deg omgå sensur og få tilgang til geobegrenset innhold.

På iPad-en kan disse funksjonene tillate deg å øke tingene enheten kan gjøre og garantere en førsteklasses opplevelse drevet av en topp VPN. Her er vår kuraterte og partiske gratis liste for Beste VPN for iPad som inneholder prisanmeldelser, kompatibilitetsguider, servertellinger og viktigere faktorer.

Leverandører Pris ($) Funksjoner Rangering Rabatt Besøkeleverandør

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Per måned

  • 800+ servere i 50+ land
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • Ubegrensede samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig 83% rabatt på nettstedet
  Les anmeldelse

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Per måned

  • 2000+ servere i 140+ land
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • 5 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig besøksside på 73%
  Les anmeldelse

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Per måned

  • 3000+ servere i 94 land
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • 3 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig 35% avslag på besøkssiden
  Les anmeldelse

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Per måned

  • 1000+ servere over 100 steder
  • 256-bit standard kryptering av militær karakter
  • Støtte til live chat er utmerket
  • Null loggleverandør
  • 5 tilgjengelige multilogger
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps og Chrome-utvidelse

  Pålitelig 77% avslag Besøk nettstedet
  Les anmeldelse

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2,75Per måned

  • 3 700 servere i 60 land
  • 256-bit AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Streng ingen loggpolicy
  • 7 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  regularitet 77% avslag Besøk nettstedet
  Les anmeldelse

ExpressVPN - All round performance på iPad:

ExpressVPN er et utpreget navn blant VPN-er, og tilbyr en av de største funksjonspakkene for å tilby premium brukervennlighet.

På toppen av den uhyre praktiske og ekstremt enkle å bruke iOS-appklienten, kan den tilby mer enn 2000 servere, null båndbreddegrense, blisterhurtige hastigheter som ikke’Jeg blir tappet av flaskehalser på serveren, kryptering av AES 256 og andre eksklusive funksjoner som delt tunneling for ekstra sikkerhet.

Sørg for å sjekke hele expressvpn-gjennomgangen.

EpressVPN for iPad

Denne VPN-en er kanskje litt dyrere enn sine jevnaldrende, men den tilbyr en 30 dagers pengene tilbake-garanti for de som ikke gjør det’t vil være med tjenesten etter første gangs bruk. Men det skjer sjelden.

Det er tre forskjellige planer med Express VPN på iPad. Den månedlige planen kommer på $ 12,95, som er for ublu til å vurdere, planen for 6 måneder koster $ 59,95 fakturert en gang, men deres beste plan er fortsatt den årlige som koster bare $ 99,95.

Pros

 1. Topp girhastigheter som VPN for iPad
 2. Dedikerte apper og utvidelser for nettlesere
 3. Tøff, militær kvalitetskryptering
 4. Støtte for flere protokoller
 5. Null logger policy

Ulemper

 1. Ingen dedikerte P2P-servere
 2. Dyrt relativt til konkurrerende tjenester

Få ExpressVPN

PureVPN - Lavpris-VPN med alle funksjoner på iPad:

Sikkert en av de rimeligste VPN-ene der ute, og tilbyr PureVPN alt som de beste VPN-ene kan, til en brøkdel av prisen. Hvis du tenker på å kjøpe en VPN som kan fjerne blokkering av geobegrensede strømmetjenester, kan PureVPN tilby deg akkurat det.

Sjekk ut vår detaljerte gjennomgang av purevpn.

PureVPN for iPad

Du kan se Hulu, Netflix og Amazon Prime for alle regioner med PureVPN’er fantastiske 750 servere som er spredt over hele verden. Bortsett fra det, sikrer et abonnement med PureVPN deg retten til å ha funksjoner som Split Tunneling, Onion over VPN, multiple protocol support og mer.

Til bare $ 69,12 for en to års abonnementsplan, er abonnementet for vanskelig å ignorere med PureVPN.

Pros

 1. Rimelige VPN-planer for iPads
 2. DDoS-beskyttelse
 3. Støtte for dedikert streaming
 4. P2P- og Torrent-servere
 5. 750 + servere i 141 land
 6. VPN Hotspot
 7. Nat-brannmuren
 8. Støtte for flere protokoller inkludert OpenVPN og L2Tp
 9. Tillater delt tunneling

Ulemper

 1. Holder noen logger
 2. Gratis prøveversjon er ikke tilgjengelig

Få PureVPN

Privat Internett-tilgang (PIA): Uovertruffen beskyttelse som VPN for iPad:

Med 3030 servere i 28 land og kundeorienterte funksjoner som dedikert P2P-støtte og oppheving av geobegrensning, er PIA fortsatt en av de beste VPN-ene for iPad. Denne VPN er en brukerfavoritt når det kommer til robusthet av funksjoner. Den holder null logger, tilbyr flere VPN-gateways, har en annonse og blokkering av malware.

Don’glem å lese vår omfattende private tilgang til Internett-tilgang

Privat internettilgang for iPad

PIA tilbyr også en svært kompatibel app for bruk på iOS-plattformer som iPad. Og det er ikke så dyrt heller, ettersom den årlige planen koster $ 39,95 mens deres toppplan som tilbyr abonnement i 24 måneder, vil bli fakturert til $ 69,95.

Pros

 1. Forbedrede sikkerhetskontroller som VPN for iPad
 2. OpenVPN, L2TP / IPsec støttet
 3. P2P-støtte tilgjengelig
 4. Null loggleverandør
 5. 5 Samtidige tilkoblinger
 6. Ubegrenset båndbredde

Ulemper

 1. Brukergrensesnittet på de innfødte appene er litt komplisert

Få privat internettilgang

NordVPN - Fullt sikre funksjoner for garantert anonymitet på iPad:

NordVPN konsentrerer seg fortsatt om å tilby den mest grunnleggende funksjonen i en VPN, dvs. ultralydd sikkerhet, på best mulig måte.

Bortsett fra standard 256-kvalitetskryptering og støtte for flere protokoller, kan du legge til ekstra lag med sikkerhet med NordVPN’s eksklusive funksjoner som Double VPN, Onion over Tor, CyberSec, IPv6 lekkasjebeskyttelse og mer.

Sjekk vår oppdaterte nordvpn-anmeldelse

NordVPN for iPad

Det betyr imidlertid ikke at det ikke kan omgå geo-begrenset innhold. NordVPN er Netflix-vennlig, og på din iPad ville du ikke ha noen problemer med å få tilgang til noe innhold som ikke opprinnelig skulle komme til deg.

Planene er imidlertid litt på høyere side, ettersom den årlige planen koster $ 83,38. Imidlertid kan du få det beste tilbudet hvis du går etter deres 36 måneders abonnementsplan som vil sette deg tilbake bare $ 125.64.

Pros

 1. Gratis prøveperiode
 2. Dobbeltkryptering tilgjengelig
 3. 3359 servere i over 60 land
 4. Flere betalingsmetoder
 5. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP og SSTP protokoller
 6. SmartPlay-funksjon for strømming av nettsteder

Ulemper

 1. Dyre månedlige planer

Få NordVPN

TorGuard - Stealth Protection-funksjon for økt personvern på iPad:

TorGuard har gått ett skritt foran nettleseren når det gjelder å tilby sikkerhet og personvern til brukere. Til tross for at de har lite ekstra funksjoner med unntak av de grunnleggende funksjonene, er TorGuard en eksklusiv VPN for de som pleier å ikke ta noen sjanser med sin anonymitet på nettet på iPad.

Torguard VPN for iPad

Hastighetene er litt trege på grunn av disse veldig sikkerhetstiltakene, men ikke for mye til å ødelegge opplevelsen. Du vil også få ubegrenset båndbredde, en stealth-beskyttelsesfunksjon, 5 samtidige tilkoblinger og mye mer med et TorGuard-abonnement.

Det eneste slås av med denne tjenesten er dets forvirrende planer. Men for å redde deg fra dette bryet, foreslår vi at du går for deres anonyme VPN-plan for et år på bare 59,99 dollar. Den neste beste planen vil koste $ 99,99 for et 24-måneders full end-end-abonnement.

Pros

 1. StealthVPN Protection-funksjon som VPN for iPad
 2. Sterke krypteringsnivåer
 3. Kjører Onion Routing Model
 4. 3000+ VPN-servere i 50 land
 5. Dedikert IP-adresse

Ulemper

 1. Planene er svært dyre
 2. Funksjonspakker kan være forvirrende

Få TorGuard VPN

Beste VPN for iPad gratis

Det er for øyeblikket svært få gratis tjenester i VPN-er som tilbyr en flott opplevelse, samtidig som de er svært pålitelige. I løpet av de siste årene ble det registrert mange gratis VPN-tjenester, mens brukerdata ulovlig eller solgte dem på nettet, ble forbrukernes tillit til dem i stor grad erodert.

Bortsett fra dette kan ikke gratis VPN-er tilby alle de eksklusive funksjonene som betalte tjenester for f.eks. det er ekstremt få gratis leverandører som tilbyr ubegrenset båndbredde eller god servertelling.

Imidlertid, hvis du fremdeles vil skaffe en til din iPad, har vi vellykket bygget en liste for den beste gratis VPN for iPad som består av leverandører som ikke bare er pålitelige, men kan pakke en trøkk når det kommer til funksjoner og ytelse. Her er listen vår for de gratis gratis VPN-ene du kan bruke med iPad i 2018:

WindscribeVPN - Beste VPN for iPad med P2P-støtte

Gratis VPN-er kveler normalt valgene sine helt nede, men Windscribe gjør ikke noe av det. Faktisk er denne VPN-leverandøren en av de mest sjenerøse VPN-ene vi’har kommet over i kategorien gratis. Med 10 GB båndbreddegrense per måned er Windscribe 5 ganger bedre for brukere enn andre gratis VPN-er.

Avskritt for ipad

Men fordelene ikke’t stopp der, da du også får 11 serverplasseringer, dedikert P2P-støtte, Annonseblokkering og en brannmurfunksjon. Det er en av beste VPN for iPad gratis hvis du er en bruker som ikke gjør det’t nøyer deg med mindre.

Pros

 1. 11 servere tilgjengelig for gratis VPN på iPad
 2. Ubegrensede enhetstilkoblinger
 3. Har annonse-blokkering og brannmur
 4. Støtter P2P / Torrenting

Ulemper

 1. Åpen VPN-protokoll er ikke tilgjengelig
 2. Vanlige sammenbrudd

TunnelBear VPN: Gjennomgående stabile hastigheter som VPN for iPad

TunnelBear er en svært pålitelig gratis tjeneste, med søte bjørnekartonger ispedd alle brukergrensesnittene. Det beste med det er den ukompliserte iOS-appen din for iPad’er like enkelt som plug and play.

Les vår oppdaterte tunnelbear gjennomgang

Tunnelbear for iPad

Den eneste ulempen her er at den lave båndbreddegrensen kommer inn på bare 500 MB per måned. Imidlertid, hvis du twitrer om tjenesten, får du ytterligere 1 GB data.

Hastighetene og sikkerhetsytelsen til Tunnelbear VPN kan til og med gi betalte VPN-er et løp for pengene. Tunnelbear er perfekt for lette surfeøkter på iPad.

Pros

 1. Krever bare e-postadresse for påmelding som gratis VPN for iPad
 2. 2 GB datakap
 3. Gir relativt sterk kryptering
 4. Raske servere

Ulemper

 1. Tregt kundesvarsteam
 2. Du kan bare koble til en enhet

ZoogVPN - Anonymitet garantert online som VPN for iPad:

Det kan ha et særegent navn, men tjenestestandardene er fortsatt høye og integrerte i forhold til å gjøre det til Beste VPN for iPad gratis. ZoogVPN har ikke eksistert på veldig lenge, men det har fortsatt fått et rykte for å være svært sikker for brukere å stole på dataene sine med.

ZoogVPN for iPad

Funksjonene inkluderer 3 servere, 2 GB databåndbreddebegrensning, 128 bit kryptering og lav intensitet P2P-deling.

Pros

 1. Raske servere
 2. 2 GB datakap
 3. P2P / torren
 4. Gir relativt sterk kryptering
 5. Avanserte funksjoner tilgjengelig for iPad

Ulemper

 1. Uansvarlig kundestøtte mesteparten av tiden
 2. Enkel tilkobling tilgjengelig

Hide.Me - Nulltoleranse for datalogger som den beste gratis VPN for iPad

Denne VPN ligger i et ekstremt datavennlig land, dvs. Malaysia, og tilbyr en allsidig sikkerhet og funksjoner som brukerne kan samhandle med. Den har en utmerket krypteringsstandard i plan og sier eksplisitt at den ikke gjør det’t føre logger av noe slag.

Hide.me for iPad

Hastighetene er konsekvente, og det var ingen sammenbrudd, DNS-lekkasjer eller andre ting som garanterte at vi droppet Hide.me ned fra listen vår. Datagrensen er ganske kompatibel for iPad med 2 GB / måned.

Pros

 1. Aldri bekymre deg for lovene om lagring av data mens du bruker den som VPN for iPad
 2. Utrolige krypteringsstandarder
 3. En eksplisitt angitt policy for null logger.
 4. Høye hastigheter

Ulemper

 1. Lavt antall servere
 2. doesn’t låse opp geobegrenset innhold

Beste ubegrenset gratis VPN for iPad

Det er generelt vanskelig for gratis VPN-er å tilby ubegrenset databåndbredde til brukerne. Dette er fordi VPN-er er veldig kapitalintensive og at ubegrensede data til brukere kan skyte regningen for høyt til at gratis VPN kan bære.

Beste ubegrenset gratis VPN for iPad

Men fortsatt har noen gratis VPN-er gått avstand og tilbyr faktisk ubegrenset databåndbredde til brukerne. Her er listen som inneholder disse fantastiske gratis VPN-leverandørene med ubegrensede dataplaner for iPad:

 1. HotSpot Shield
 2. Zenmate VPN

Slik konfigurerer du VPN på iPad manuelt

Den beste VPN for iPad tilbyr svært praktiske, innfødte apper for enkel kompatibilitet på alle iOS-plattformer. De kan enkelt lastes ned fra en VPN’nettsted eller fra iOS-butikken hvis du allerede har en konto hos leverandøren, men hvis du fremdeles vil installere en VPN på din iPad manuelt, her’Slik kan du få det til i en lek:

 1. Abonner på en VPN-tjeneste ved å kjøpe en plan som passer dine behov og budsjettkrav.
 2. Last ned konfigurasjonsfiler fra din foretrukne VPN-leverandør. (Det beste er å alltid be kundestøtteteamet om å oppgi en kobling til denne ressursen, da hver VPN har et annet sted der de lagrer den.’det er ingen enhetlighet involvert)
 3. Når VPN-profilen er lastet ned på iPad-enheten din, ber enheten deg om å installere dem. “Installere” er der du trenger å trykke.
 4. For systemautorisering, må du nå oppgi passordet eller oppgi berørings-ID-en.
 5. Hvis du får en advarsel nå, trykk på “Installere”.
 6. Nå må du bekrefte autorisasjonen for installasjonsprosessen på nytt ved å trykke på på nytt “Installere”.
 7. Etter at enheten er ferdig med installasjonen, vil den varsle deg med en ledetekst. Tap “Ferdig”
 8. Nå må du velge en server du vil gå videre med ved hjelp av VPN.
 9. For dette må du gå til Innstillinger på iPad-en. Når du er her, velg “generell” og velg deretter VPN.
 10. Nå blir du bedt om med servermenyen som vil inneholde VPN-serverne som er tilgjengelige av tjenesteleverandøren.
 11. Vipp tilkoblingsstatusbryteren til høyre for å starte en forbindelse og velg deretter en server.
 12. VPN jobber nå.

Hvis du vil slå av VPN, bytter du den samme tilkoblingsstatusbryteren tilbake til venstre, noe som resulterer i en frakobling av VPN.

Slik får du tilgang til Netflix på iPad ved hjelp av VPN

Netflix’s innholdsbiblioteker kan veldig vilt fra region til region, noe som gjør det nødvendig for deg å bruke en topp VPN for iPad for å tillate deg å glede deg over Netflix-abonnementet ditt.

Her’s hvordan kan du få tilgang til Netflix fra alle regioner (For eksempel Netflix US) på din iPad ved å bruke Best VPN for netflix:

 1. Gå til iOS-butikken på enheten din og søk etter “Netflix”.
 2. Velg resultatene “Netflix Inc” og fortsett mot å installere den på enheten din.
 3. Når du er installert (hvis du allerede har kjøpt abonnementsplanen), logger du deg på Netflix-kontoen.
 4. Åpne nå VPN-klienten på iPad-en din (iOS-klientapper er generelt tilgjengelige for alle populære VPN-leverandører med brukervennlige grensesnitt), og velg en server for landet du ønsker å bruke Netflix fra for f.eks. for å få tilgang til Netflix US, velg amerikanske servere.
 5. Hvis du fremdeles kan låse opp Netflix fra et bestemt område, kan du melde 24/7 kundestøtte for de beste VPN-serverne for Netflix, og du vil bli ledet frem.
 6. Velg server og oppdater nå Netflix. Hvis dette ikke gjør det’t jobbe, logge av og deretter logge inn igjen, så vil du sikkert være tilkoblet.

Beste VPN for iPad Reddit

Kommentarene til Reddit vi kom over for den mest passende VPN for iPad var litt forskjellige fra det vi møter på plattformen generelt. Her gjorde ikke VPN-anbefalinger’ikke velge tjenesteleverandører for lavere tjenester fordi iOS-plattformen krever robusthet på en del av VPN-ene, og generelt er det bare den beste vpn reddit som kan gi denne nødvendige funksjonaliteten.

Én bruker anbefalte Express VPN da hun / hun opplevde det å være ekstremt raskt og at det fungerte bra i Kina. Ingenting for forskjellig fra vår egen anmeldelse av VPN-leverandøren.

Kommentar fra diskusjon chowchowthedog’s kommentar fra diskusjon "Hva’er den beste VPN-en til å bruke med iOS?".

Hva’er den beste VPN-en til å bruke med iOS? fra eple

Kommentar fra diskusjonen OpalHawk’s kommentar fra diskusjon "Hva’er den beste VPN-en til å bruke med iOS?".

Andre brukere var mer tilbøyelige til en annen av våre kjente Topp VPN-leverandører for iOS, dvs. NordVPN. Anbefalingene dusjet laurbær på VPN for å være en lek å distribuere og bruke på iOS. (Ikke glem å sjekke vår beste vpn for mac-guide.)

Kommentar fra diskusjonen Sebetter’s kommentar fra diskusjon "Hva’er den beste VPN-en til å bruke med iOS?".

Kommentar fra diskusjon marcinsz89’s kommentar fra diskusjon "Hva’er den beste VPN-en til å bruke med iOS?".

Apple-brukere er generelt ganske teknisk kyndige og deler lojalitetstrekk når det kommer til merkevarer, men deres lojalitet gjør det ikke’t kommer billig. Du må være veldig god for å få oppmerksomhet fra en Apple-bruker, og at de liker ExpressVPN og NordVPN, snakker bind om hvor gode disse tjenestene faktisk er.

Vanlige spørsmål om beste VPN for iPad

Hvordan fjerner jeg VPN fra min iPad?

Mens vi oppretter oppriktige personvern’t anbefaler deg å surfe på internett uten å bli innhyllet av en god nok VPN, men fortsatt hvis du vil kvitte seg med VPN-en fra iPad-en din, her’s hvordan du kan gjennomgå det:

 1. Gå til innstillinger på iPad, og gå deretter videre til “Generell” alternativ
 2. Bla nå nedover gjennom menyen til du ser alternativet for “VPN”
 3. Trykk på dette alternativet som vil åpne en liste ned-meny
 4. Her ser du VPN-kontonavnet ditt. Nå, klikk på “Jeg” ikonet rett ved siden av dette alternativet
 5. Nå, blant alternativene, trykk på “Slett VPN” og bekreft handlingen

Hvordan bruker du en VPN på en iPad?

Moderne VPN-tjenester er ikke så vanskelig å distribuere og navigere, spesielt med de innfødte appene de tilbyr for hvert OS.

Lar gjennomgå trinnene for bruk av VPN for å gi online anonymitet på iPad:

 1. Kjøp en abonnementsplan med en Best VPN, og last deretter ned deres opprinnelige iOS-app for iPad
 2. Installer appen og logg inn med brukeropplysningene dine
 3. Velg en server i appgrensesnittet og klikk på koble til
 4. Du kjører nå din iPad med en VPN som gir sikkerhetsdekning på nettet

Konklusjon

iPads er den beste manifestasjonen av konseptet med “Å ha en datamaskin i håndflaten”. Disse maskinene er raske, ultrakomfortable, supersmarte og fremfor alt utrolig vakre. Våre liv dreier seg nå om slike fantastiske maskiner som har gjort livene våre lettere ved å la oss strømlinjeforme oppgavene våre og glede oss over mye mer av fritiden vår.

Men enhetene våre er vårt ansvar, og kontrollen av deres sikkerhet bør ligge i våre hender. Vi trenger ikke bare å distribuere VPN-er på iPad-ene våre, men ty til mer tryggere personvernpraksis som å ikke dele ut informasjonen vår på sosiale mediehåndtak eller klikke på ondsinnede lenker for å sikre en tryggere og mer robust online interaksjon for alle.

Vi i BestVPN.co streber etter å gjøre internett trygt for alle og vi tror at dette må være en kollektiv innsats for en del av alle brukerne av gratis internett. Hvis du har noen forslag til forbedringer eller kritikk som kan tillate oss å forbedre tjenestene våre, kan du gjerne samhandle med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor.

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me