Beste VPN for Chromebook 2020 – Hold dataene dine sikre til enhver tid!

I denne fartsfylte verdenen, nå dominert av det digitale kosmos, er det behov for nye teknologier for å gjøre livet enklere for oss mennesker. I lys av dette opprettet Google den berømte Chromebook, som er en billig bærbar PC, ekstremt berømt blant budsjettbevisste, reisende og studenter. Uavhengig av hvilken plattform / maskinvare du bruker, er avhengighet av online-tjenester imidlertid noen få bekymringer for personvern, siden all data er risiko for lekker eller myndighetsovervåking. Det er her Best VPN kommer inn, og gir deg en liste over den beste VPN for Chromebook for å utnytte det ytterste nivået av anonymitet på nettet!


Hva er en Google Chromebook?

Chromebook er en ny generasjon bærbare datamaskiner som tar vei inn i markedet 15. juni 2011. Den er utrolig lett, lavt drevet, og tilbyr raske hastigheter for å utføre dataoppgaver umiddelbart. Drevet av Chrome OS er det også designet for å brukes primært for internett, med de fleste av sine dokumenter og applikasjoner som lever og fungerer på skyen. Det er en annen type bærbare datamaskiner, som gir deg det beste av Google’s muligheter, ved å trykke på noen få knapper.

Hva er en Google Chromebook?

Hvordan Google Chromebook skiller seg fra andre bærbare datamaskiner og bærbare PC-er?

Sammenlignet med Mac og Windows 10 bærbare datamaskiner, kommer Chromebook helt under en annen kategori. De er CLOUD-maskiner med en egen klasse, hovedsakelig berømt for sin mobilitet og hastighet. På den annen side fungerer bærbare datamaskiner og bærbare datamaskiner strengt uten nett. Deretter rangerer de etter et annet kriterium. Hva er det som gjør Chromebook så spesiell?

Hvordan skiller Google Chromebook seg fra andre bærbare datamaskiner og bærbare PC-er?

Alt faktisk! Disse bemerkelsesverdige enhetene er nesten på størrelse med ultrabooks, og har en slank design, lastet med en lang liste med funksjoner. De er et godt valg for førstegangseiere av bærbare datamaskiner, og befinner seg ofte høyt i utdanningsverdenen. Merker som tilbyr Chromebook-er inkluderer Samsung, HP, Asus og Acer, som alle kjører Chrome OS. Strømlinjeformet drift, rimelig pris, sammen med et polert grensesnitt, Google-tjenester med én plassering og Cortana-assistanse er deres viktigste salgssteder.

Er dataene dine sikre på Chromebook?

Dette er et vanskelig spørsmål å svare på, med tanke på at uansett hvilken plattform du bruker, hvis du ønsker å utnytte god sikkerhet - begynner det med hvordan DU administrerer dine egne data. Når det gjelder Chromebooks, krever dette at du trygger din egen Google-konto på riktig måte, siden alle små handlinger og oppgaver blir utført gjennom den. Derfor må du legge til et sterkt passord for maksimal beskyttelse, sammen med å sette opp tofaktorautentisering, som krever en kode fra Google Authenticator-appen for å logge inn.

Er Chromebook sikker

For å øke sikkerheten og personvernet ditt ytterligere, er det en rekke justeringer og konfigurasjoner du kan bruke. I Chromebook-innstillingene må du begrense påloggingene til bare én konto, for å forhindre at uvedkommende noen gang får tilgang til den bærbare datamaskinen eller dataene i den. Du kan også velge å gi Google mindre informasjon ved å bytte standard nettleser til den nå berømte, DuckDuckGo, en personvernfokusert søkemotor, som ikke sporer dataene dine eller logger noen tilkoblings- / sesjonsinformasjon.

Trenger du virkelig den beste VPN-en for Chromebook??

Nå vet du hvordan du kan øke sikkerheten til Chromebook-enhetene dine. Imidlertid garanterer finjusteringen nevnt over full online sikkerhet også? Ikke akkurat! Dette er grunnen til at du må investere i en VPN-løsning for å øke din anonymitet på nettet, og redusere sjansene for datalekkasje. For mer informasjon om hvorfor du trenger den beste VPN-en for Chromebook, fortsett å lese nedenfor:

 • Hindre sporing / overvåking - Mange land har strenge internettlover som gjør det obligatorisk for regjeringer å spionere etter din personlige aktivitet. Internett-leverandører har rett til å overvåke / logge alle dataene dine lovlig, uten din tillatelse. Å bruke den beste VPN-en for Chromebook sikrer at dataene dine forblir helt skjult!
 • Sikrer offentlige Wi-Fi-nettverk - Chromebooks krever en internettforbindelse for å få tilgang til de komplette funksjonene. Hvis du er en reisende og bruker offentlig Wi-Fi’det er mye, å bruke den beste VPN-en for Chromebook er et godt valg for å forhindre snooping- eller hackingaktiviteter, og sikre at dataene dine forblir trygge for publikum.
 • Fjern blokkering av direktesider - Hvis du vil streame en bestemt film / TV-serie på Chromebook, kan du ofte komme over nettsteder som pålegger geobegrensninger. Den beste VPN for Chromebook hjelper deg med å oppheve blokkeringen av disse førsteklasses nettstedene, og gir deg tilgang til komplette innholdsbiblioteker.
 • Delta i P2P / Torrenting - Lov om brudd på opphavsrett hindrer brukere i å delta i noen P2P / Torrenting-aktiviteter på Chromebooks eller andre internettaktiverte enheter. VPN-er maskerer IP-adressen din, og lokker identiteten din, og gjør det enklere å laste ned torrenter sikkert.

Funksjoner for å se i den beste VPN-en for Chromebook

Når det gjelder å finne den beste VPN-en for Chromebook, kan du komme over en enorm liste over alternativer på markedet, både betalte og GRATIS. Du kan imidlertid ikke bare registrere deg med noen tjenester, og trenger å utføre din due diligence. Dette krever å være klar over visse funksjoner for bruk på Chromebook, som inkluderer, men ikke er begrenset til:

 • Kompatibilitet - Sammenlignet med VPN for PC, vil ikke alle leverandører tilby støtte for Chromebook. Siden operativsystemet er basert på Linux, men designet er ekstremt annerledes, kan du ikke bare laste ned Linux-versjonen. Sørg for å registrere deg hos en leverandør som tilbyr en dedikert app for Chrome OS.
 • Hogst - Hvis VPN-er engasjerer seg i loggingsaktiviteter og registrerer informasjon om tilkoblingen / økten din, trosser det hele formålet med å registrere deg hos dem i utgangspunktet. Forsikre deg om at den beste VPN-en for Chromebook du velger, kan skryte av en streng policy for ingen logger for maksimal online beskyttelse.
 • Hastighet - Det siste du trenger er å lide av dårlige hastigheter når du bruker internett på Chromebook. Ikke bare er det irriterende, men det gjør også nedlastings- / streamingoppgaver utrolig belastende. Velg bare VPN for Chromebook med et godt kjent rykte for sterk ytelse og raske servere.
 • Servere - Siden Chromebook-brukere er spredt over hele verden, er det viktig at leverandøren du velger kan skryte av en enorm serverdatabase med mange steder rundt om i verden. Dette gjør det lettere å få tilgang til geobegrensede nettsteder via Beste VPN for Chromebook.

Beste VPN for Chromebook

Beste VPN-er for Chromebook i 2018

Vi forstår at det noen ganger kan bli utrolig irriterende å finne en leverandør som best passer dine budsjettbehov og Chromebook-krav, spesielt siden det finnes en enorm liste over alternativer på internett. For å redusere bryet, har vi samlet en liste over de beste VPN-ene for Chromebook, basert på faktorene som er nevnt over, som gir enestående ytelse totalt sett:

Leverandører Pris ($) Funksjoner Rangering Rabatt Besøkeleverandør

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Per måned

  • 800+ servere i 50+ land
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • Ubegrensede samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig 83% rabatt på nettstedet
  Les anmeldelse

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Per måned

  • 2000+ servere i 140+ land
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • 5 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig besøksside på 73%
  Les anmeldelse

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Per måned

  • 3000+ servere i 94 land
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • 3 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig 35% avslag på besøkssiden
  Les anmeldelse

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Per måned

  • 1000+ servere over 100 steder
  • 256-bit standard kryptering av militær karakter
  • Støtte til live chat er utmerket
  • Null loggleverandør
  • 5 tilgjengelige multilogger
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps og Chrome-utvidelse

  Pålitelig 77% avslag Besøk nettstedet
  Les anmeldelse

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2,75Per måned

  • 3 700 servere i 60 land
  • 256-bit AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Streng ingen loggpolicy
  • 7 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  regularitet 77% avslag Besøk nettstedet
  Les anmeldelse

CyberGhost - Pålitelig stasjonær app og Chrome-utvidelse

Basert i Romania tilbyr CyberGhost en dedikert applikasjon for Chrome OS-brukere, som er utrolig brukervennlig og har en attraktiv design. Den bruker sterk OpenVPN-kryptering for maksimal sikkerhet og tilbyr muligheten til å koble til 5 enheter samtidig, og tilbyr en 30-dagers problemfri pengene-tilbake-garanti og en 7-dagers gratis prøveperiode. For ytterligere informasjon, les den detaljerte veiledningen om gjennomgang av CyberGhost.

Beste VPN for Chromebook

Pros

 1. Dedikert app for Chrome OS.
 2. Chrome-utvidelse tilgjengelig.
 3. Global dekning: 800 servere.
 4. Flere tilkoblinger på 5 enheter.
 5. Retningslinjer for nulllogging.

Ulemper

 1. Hastighetene kan være raskere.

Få CyberGhost

ExpressVPN - Utmerket sikkerhet / personvern til Chromebook-brukere

ExpressVPN gjør godt i å oppfylle kravene fra Chromebook-brukere, og tilbyr manuelle installasjonsinstruksjoner for å sette opp VPN-er for Chrome OS. Det er til og med en ExpressVPN Chrome Browser, som er en full desktop app, brukere kan bruke. Funksjoner du får ved registrering, inkluderer tre samtidige tilkoblinger, P2P / Torrenting, WebRTC Protection og Automatic Kill Switch. Don’glem å lese vår oppdaterte ExpressVPN-anmeldelse.

ExpressVPN for Chromebook

Pros

 1. OpenVPN Chrome Android-app.
 2. Responsiv kundeservice.
 3. Manuelle Chromebook VPN-guider.
 4. Servere i 84 land over hele verden.
 5. Ingen brukslogger for maksimal personvern.

Ulemper

 1. Dyrlige månedlige planer.

Få ExpressVPN

VyprVPN - Utmerkede hastigheter for streaming / Torrenting på Chromebook

Selv om det ikke er noen app tilgjengelig fra VyprVPN, tilbyr leverandøren en dedikert L2TP-konfigurasjonsveiledning for Chrome OS, som fungerer veldig godt med tjenesten. Du får tilgang til servere i 70 land, sammen med en SmartDNS-funksjon, og en “Chameleon” stealth-teknologi som øker sikkerheten din, spesielt hvis du vil besøke steder som Iran eller Kina. Du har til og med 30 dagers refusjonsgaranti tilgjengelig.

VyprVPN for Chromebook

Pros

 1. L2TP Chromebook Setup Guide.
 2. Har egen serverinfrastruktur.
 3. “Chameleon” Teknologi.
 4. Ingen tilkoblings- / sesjonslogger.
 5. 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Ulemper

 1. Støtter ikke Bitcoin.

Få VyprVPN

Bufret - bemerkelsesverdig anonymitet for å utforske et ufiltrert internett

I likhet med andre leverandører er det ingen dedikerte Chrome OS-apper, som du kan bruke på Chromebook. Tjenesten tilbyr imidlertid L2TP-støtte i form av guider. Det er til og med en “Havneoppdagelse” , som lar deg logge på Wi-Fi på flyplasser og hoteller umiddelbart. Det er også en gratis prøveperiode tilgjengelig og en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Den beste delen av alt: du utnytter raske hastigheter!

Bufret for Chromebook

Pros

 1. L2TP-støtte for Chrome OS.
 2. Automatisk Kill Switch.
 3. Servere i 41 land.
 4. 24/7 Live Chat Support.
 5. Rask tilkoblingshastigheter.

Ulemper

 1. Noen tilkoblingslogger

Få bufret VPN

NordVPN - Personvernfokusert VPN-app for Chromebook-brukere

Basert i Panama er NordVPN sannsynligvis det sikreste alternativet for Chromebook-brukere, som ikke vil at informasjonen deres skal logges eller lekkes til offentlige etater. All data er beskyttet under Panama’s forbrukerbeskyttelseslov. Du får videre sterk sikkerhet av a “Dobbelt hop” service, som dirigerer VPN til to forskjellige servere for å øke personvernet. Les vår omfattende NordVPN-gjennomgang.

NordVPN for Chromebook

Pros

 1. Chrome-tillegg tilgjengelig.
 2. 30-dagers refusjonspolicy.
 3. Seks samtidige tilkoblinger.
 4. Null loggleverandør.
 5. 4189 Servere i 62 land.

Ulemper

 1. Dyre priser.

Få NordVPN

Beste VPN-er for Chromebook gratis

Hvis du er ute etter de beste VPN-ene for Chromebook, men ikke har råd til kostnadene for premiumtjenestene nevnt ovenfor, kan du alltid stole på gratis leverandører. Selvfølgelig vil du ikke motta det samme nivået av sikkerhet og personvern, men det er noen GRATIS VPN-er, som går den ekstra mile når du leverer et kvalitetsprodukt. Disse inkluderer, men er ikke begrenset til:

 1. Windscribe.
 2. TunnelBear.
 3. Gjem meg.

Beste VPN-utvidelser for Chromebook

Selv om det er mye klokere å stole på en dedikert VPN-app for Chrome OS, er mange brukere mer komfortable med å bruke en nettleserutvidelse. Dette er for de brukerne som vil fjerne blokkeringen av nettsteder og skifter servere direkte fra nettleseren. Hvis du er ute etter de beste VPN-utvidelsene for Chrome-nettleser, er noen få forslag nedenfor:

 1. ExpressVPN.
 2. NordVPN.
 3. PureVPN.
 4. PrivateVPN.
 5. IPVanish.
 6. ZenMate.
 7. Windscribe.
 8. CyberGhost.
 9. Browsec
 10. Privat internettilgang (PIA).

Slik installerer du VPN på Chromebook

Hvis du finner en egen Chrome-app som den fra CyberGhost, er det så enkelt å sette opp en VPN som å laste ned den opprinnelige programvaren og deretter trykke på installasjonsknappen. Imidlertid, hvis du vil installere en VPN manuelt på Chromebook, må du unne deg en komplisert prosess. Nedenfor belyser vi alle trinnene for å installere en VPN på Chromebook:

Beste VPN for Chromebook gratis

 • Få CA-sertifikatet fra VPN-leverandøren din og lagre det på din lokale lagring.
 • Åpne en ny fane i Chrome-nettleseren, skriv inn chrome: // innstillinger / sertifikater i adressefeltet.
 • Klikk på knappen øverst på siden “Autoriteter” fanen og trykk deretter på “Importere” knapp.
 • En popup-boks vises for å bekrefte at du “Sannheten om dette sertifikatet”. Trykk på OK-knappen.
 • Vent til sertifikatet skal importeres og installeres. Kos deg med å bruke VPN.

Google VPN Service vs. Beste VPN for Chromebook

Alle Chromebook er utstyrt med Google “Wi-Fi-assistent”, som lar brukere koble seg til nettverk umiddelbart og sikkert. Google VPN er en del av denne tjenesten, som krypterer internettforbindelsen din, og forhindrer at snoopere og hackere lurer Wi-Fi-øyeblikket ved å pakke sniffing eller koble til et “Ond tvilling” hotspot. Selv om tjenesten er tilgjengelig GRATIS, mangler den på de mange fordelene som tilbys av tredjepartsleverandører, som inkluderer:

Beste VPN-utvidelser for Chromebook

 • Geo-Spoofing din beliggenhet.
 • Å delta i P2P / Torrenting-aktiviteter.
 • Skjul internettaktiviteten din fra Internett-leverandører og offentlige etater.

Beste VPN for Chromebook

Beste VPN for Chromebook-spørsmål

Når det gjelder bruk av de beste VPN-ene for Chromebook, kan det oppstå mange tanker om hvordan det kan beskytte identiteten din eller øke sikkerheten. Blant de vanligste spørsmålene vi blir spurt, inkluderer:

Støtter Chromebook Android VPN-apper?

Siden Chromebook-enheter kjøres på Chrome OS, er de svært begrensede alternativer for støttede Android VPN-apper. Mens den bærbare datamaskinen støtter to viktige typer protokoller: OpenVPN og L2TP / IPSec, er det fortsatt en lang vei for plattformen å begynne å godta Android-apper.

Er det trygt å bruke gratis VPN på Chromebook?

Generelt har gratis tjenester et plagget rykte, fordi de dekker kostnadene for servere og støtte via andre metoder som annonser og trackere. Imidlertid er det fortsatt noen få sikre alternativer som faktisk går ekstra lang for å holde aktiviteten din privat og sikker.

Slik støtter du en fane fra Chromebook til Chromecast?

Åpne Chrome-nettleseren, og klikk øverst til høyre “Mer rollebesetning”. Det vises en popup-boks som ber deg velge enheten du vil sende “cast” til. Når du er valgt, velger du om du vil dele hele skjermen eller bare den gjeldende fanen i Chrome. Det er enkelt å kalle Chromecast.

Pakk inn ting

Hvis du vil holde identiteten din trygg mens du bruker Chromebook, er det viktig å bruke en VPN-tjeneste. Vi håper vår beste VPN for Chromebook-guide hjelper deg med å finne et passende alternativ som best passer dine behov og krav. Uansett, hvis du kommer over noen problemer, eller har noen bedre forslag, ikke nøl med å slippe en kommentar nedenfor. Del gjerne artikkelen med dine venner og familiemedlemmer!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me