Beste VPN for Chrome 2020 – VPN-er for Chrome-utvidelser inkludert

Google Chrome har vært den mest populære nettleseren i mange år nå. Det er raskt, zippy og gjør å krysse internett til en verdig opplevelse. Den beste delen av alt: nettleseren kan til og med tilpasses for å passe dine tilbøyeligheter og bruksbehov gjennom “Chrome-utvidelser”.

Blant disse verdifulle nettleserverktøyene inkluderer Best VPN-produkter, som er avgjørende for å utnytte sikkerheten og personvernet på nettet, og forsterke nettleseropplevelsen din som ingen andre. Fra å fjerne blokkering av nett-TV til å sikre IP-en mens Torrenting kan Chrome VPN-utvidelser gi utallige fordeler for å få tilgang til et ubegrenset internett.

Det er imidlertid viktig at du velger riktig utvidelse. For mer om dette, sjekk ut denne omfattende beste VPN for Chrome-guiden av BestVPN.Co, som inneholder førsteklasses betalte og gratis VPN-utvidelser, installasjonsveiledninger, vanlige spørsmål om mye mer!

beste vpn for krom

Contents

Hva er den beste VPN-en for Chrome?

Siden fremkomsten av Google Chrome har den blitt den viktigste nettleseren i nesten alle OS-plattformer og land. Nettleserens lette natur muliggjør en sømløs internettopplevelse som bidrar til Chrome’s økning av makt.

Som det er tilfelle med all annen populær programvare i datauniverset som Windows og Android, er Chrome der flertallet av malware-aktivister tømmer sekken med triks. Nettleseren kan bli smittet av manipulerende skript og malware.

Dette hindrer hele nettopplevelsen, da du må takle pinlige omdirigeringer på nettstedet, irrelevante popup-annonser / varsler og automatiske igangsettelser. Selv om det beste verktøyet for å beskytte deg mot å bli et offer for slike problemer, er å unngå dubbing med malware-infiserte koblinger og nedlastinger, er VPN ikke så langt bak.

VPN tjener mange formål som å beskytte din anonymitet på nettet, sikre verdifulle data fra uautoriserte inntrenginger, låse opp geobegrenset innhold og maskere IP-adressen din. Det som imidlertid gjør disse tjenestene gode, er at du nå kan til og med få en som Chrome-utvidelse, og garantere en tryggere nettopplevelse.

For dere som ikke gjør det’Jeg vet ennå, Chrome har utvidelser akkurat som smarttelefoner av Android og iOS har apper og en dedikert butikk. Disse utvidelsene lar deg bygge mer funksjonalitet og legge til litt tilpassing i nettleseren din for å imøtekomme dine behov. Vil du vite hvilke fordeler Chrome VPN-er vil gi deg? Fortsett å lese!

De beste fordelene med Google Chrome VPN:

En pålitelig VPN av høy kvalitet kan utvide Chrome’arbeidsevne og gi deg mer allsidighet når du skal utforske Internett sikkert og anonymt. Her’Slik kan VPN-er avgrense nettleseropplevelsen din på Chrome:

 1. Fjern blokkering av nett-TV
 2. Gi toppsikkerhet gjennom kryptering og støtte for flere protokoller
 3. Du sparer penger på e-handelssteder ved å forfalske IP-en din
 4. Tillater deg å være trygg mot angrep mot skadelig programvare
 5. Annonseblokkeringsfunksjoner gjør opplevelsen mindre frustrerende

Hva bør du vurdere i den beste VPN-en for Chrome? Våre vurderingskriterier

Selv om en hvilken som helst VPN kan kobles sammen med Chrome, vil ikke alle av dem kunne gi den slags opplevelse som passer best for plattformen. Da vi anmeldte hundrevis av VPN mens vi innleverte denne anmeldelsen Beste VPN for Chrome-nettleser, her’s hvor mye vekt hver faktor ble gitt (Vi har en øvre grense på 5 stjerner):

A Well Crafted Extension - (2 Stars)

De viktigste vurderingskriteriene for VPN som ble omtalt i denne listen over beste VPN for Chrome-nettlesere var tilgjengeligheten av fungerende og sømløs utvidelse.

Kompatible apper eller utvidelser er alltid vanskelig å utvikle og enda vanskeligere å optimalisere for den perfekte brukeropplevelsen. Dårlig utformede utvidelser kan bremse nettleseren din og gjøre Chrome-opplevelsen din til et mareritt!

Av de 2 stjernene er den ene for tilgjengeligheten av en fungerende Chrome VPN-utvidelse, og den andre er for kompatibilitetsklassen og sømløs integrasjon av utvidelsen.

Sikkerhet - (1 stjerne)

Hvis en VPN ikke er sikker, er det ikke et personvernverktøy, det er en sjak. Det er mange faktorer som gjør det mulig å sikre en VPN-sikkerhet, og blant dem er det de vi anser som uunnværlige:

 1. Krypteringsnivå - AES 256 Kryptering (Dette kan ikke deles inn med mindre noen investerer billioner av dollar)
 2. Støtte for flere protokoller - Må støtte OpenVPN og L2TP (De sikreste protokollene)
 3. Kill Switch - beskytter personvernet ditt i tilfelle en brå avkobling
 4. DNS og IPV6 lekkasjebeskyttelse - IP-lekkasjer er en feilnummer og vi don’t tilgi dem

Andre valgfrie funksjoner som Split Tunneling, Onion-Over-VPN og Double VPN kan forbedre sikkerheten din ytterligere og vil definitivt forbedre en VPN’s rangering.

Fjern blokkering av geobegrenset innhold - (1 stjerne)

I følge en fersk rapport er tilgang til geobegrenset innhold fortsatt den viktigste grunnen til å skaffe seg en VPN. For Chrome-brukere må den beste VPN for Chrome Browser være i stand til å overstyre disse innholdsrestriksjonene ved å tilby en solid serverbase, slik at du kan se hva som helst fra hvor som helst..

Zero Logs Policy - (1 stjerne)

Google, Facebook og myndighetsorganer er allerede ute etter å melke deg for alle slags data, og en VPN-tjeneste, som oppfyller deres forespørsler, blir aldri gitt tommelen fra vår slutt. Logger av noe slag enten det er tilkoblingsstempler, IP-adresser, båndbreddebruk eller til og med personlige data, kan lande en bruker i problemer hvis de lagres på noen måte.

Brukerøktsdata for Chrome er enda mer verdifull fordi nettleserhistorikken og besøkslisten til nettstedet er en potensiell gullgruve for enhver snooper eller hacker. En VPN med en eksplisitt angitt policy for null logger, er det vi ser frem til i denne Best VPN for Chrome Browser Review.

Beste VPN for Chrome i 2018:

Når det gjelder betalte VPN-er, kan du føle deg trygg på å utnytte god verdi på alle sider i forhold til deres gratis kolleger. En god VPN-tjeneste kan koste deg penger, men den vil gi uovertrufne funksjoner og troverdighet for f.eks. vi vet ikke om noen gratis VPN-tjenester som kan fjerne blokkering av Netflix USA hvor som helst i verden.

For Chrome-brukere er betalte VPN-er der du finner de beste VPN-utvidelsene og lar deg drive en sikrere og uforlignelig privat nettopplevelse. Tilbyr sikkerhet i toppklasse, null loggpolicyer, gratis prøveversjoner, et bredt utvalg av nye funksjoner og fremfor alt kompatible utvidelser med Chrome.

Her er topp 5 betalte beste VPN for Chrome-utvidelse for 2018:

Leverandører Pris ($) Funksjoner Rangering Rabatt Besøkeleverandør

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Per måned

  • 800+ servere i 50+ land
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • Ubegrensede samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig 83% rabatt på nettstedet
  Les anmeldelse

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Per måned

  • 2000+ servere i 140+ land
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • 5 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig besøksside på 73%
  Les anmeldelse

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Per måned

  • 3000+ servere i 94 land
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • 3 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig 35% avslag på besøkssiden
  Les anmeldelse

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Per måned

  • 1000+ servere over 100 steder
  • 256-bit standard kryptering av militær karakter
  • Støtte til live chat er utmerket
  • Null loggleverandør
  • 5 tilgjengelige multilogger
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps og Chrome-utvidelse

  Pålitelig 77% avslag Besøk nettstedet
  Les anmeldelse

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2,75Per måned

  • 3 700 servere i 60 land
  • 256-bit AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Streng ingen loggpolicy
  • 7 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  regularitet 77% avslag Besøk nettstedet
  Les anmeldelse

1. ExpressVPN - den beste VPN-en for Chrome-nettleseren

Dette er en VPN som vant’kan du være utenfor en topp VPN-liste, uavhengig av plattform, og ting er ikke så forskjellige her også. ExpressVPN har mange års markedskredibilitet for å være en førsteklasses tjeneste, og det har ikke vært kjent noen slip-ups av denne tjenesten, i motsetning til mange andre lignende VPN-leverandører.

I henhold til vår beste VPN-anmeldelse, ExpressVPN’s Chrome-tillegget er sømløst å bruke på Windows, Mac og til og med Linux OS. Brukergrensesnittet og UX er laget for å sette alle funksjoner innen lett tilgjengelighet. Utvidelsen er mobilvennlig, noe som gjør det til det beste valget for å beskytte enheten din med en pålitelig VPN for Chrome Android.

ExpressVPN for Chrome

Alle, fra amatør til proff, kan enkelt bytte til en av de 148 serverne som er lokalisert i 94 land, mens de er sikret med en kill switch, AES 256-kryptering, DNS-lekkasjebeskyttelse, WebRTC-blokk og en nullloggspolicy. Det blokkerer til og med alle typer geobegrensede nettsteder når som helst og hvor som helst, noe som gjør det til en av de samme tjenestene som faktisk kan hevde å tilby denne tjenesten for brukere.

ExpressVPN-brukerne er basert på De britiske jomfruøyene, som er et datavennlig land, og sammen med de eksepsjonelle sikkerhetsfunksjonene, kan de også få tilgang til live chat 24/7 hvis de får problemer. Månedlig abonnement vil koste deg $ 12,95 mens 6-måneders planen vil sette deg tilbake $ 59,95 fakturert en gang. Den beste planen på ExpressVPN er imidlertid den årlige planen som koster $ 99,95 fakturert en gang. (Les vår detaljerte expressvpn-anmeldelse)

Alle planer har 30 dager pengene tilbake-garanti, og Chrome-utvidelsen kan lastes ned herfra. Den ekstraordinære Chrome-utvidelsen av ExpressVPN er vurdert til 5 stjerner.

Pros

 1. Dedikert Chrome Addon
 2. Null logger policy
 3. Basert i et datavennlig land
 4. Spør kundesupport tilgjengelig
 5. Automatisk Kill Switch og NAT-brannmur
 6. Begrenset gratis prøveversjon tilgjengelig
 7. 30-dagers pengene-tilbake-garanti for betalte forretter.
 8. Military Grade 256 AES-kryptering

Ulemper

 1. Prisingen er fortsatt dyr i forhold til lignende tjenester
 2. Bare 3 samtidige enhetstilkoblinger tilgjengelig

Få ExpressVPN

2. NordVPN - En lett Chrome-utvidelse perfekt for sikker surfing

Gritty sikkerhetsfunksjoner og utmerket plattformkompatibilitet gjør NordVPN’s Chrome-utvidelse, et av de beste alternativene for brukere der ute. Chrome-utvidelsen er utrolig lett og gjør det ikke’t senke nettleserens hastighet for mye som til å ødelegge hele opplevelsen.

Det beste med NordVPN er muligheten til å fjerne blokkering av geobegrensede nettsteder som netflix gjennom sin forbløffende serverinfrastruktur spredt over 60+ land og tilbyr totalt 3359 servere. Den har til og med en SmartPlay-funksjon for Internett-TV-entusiaster til å gi en unadulterated seeropplevelse.

NordVPN for krom

På toppen av kryptering av militær klasse AES 256 og støtte for flere protokoller, vil brukerne også få tilgang til funksjonene DoubleVPN, CyberSec, Kill Switch. Dette viser videre hvor mye allsidighet denne tjenesten gir bordet for VPN-brukere for å øke, utvide eller diversifisere sikkerheten online. (Se denne detaljerte norvpn-gjennomgangen)

NordVPN har en streng policy for nulllogger, og det har ikke vært tillitsbrudd når det gjelder dette kravet, så vær sikker på at dette er en sikker nok VPN til å anbefales. Den halvårlige planen er den beste verdien for pengene som kommer inn på bare $ 79 fakturert en gang for en 24 måneders abonnementsperiode.

Månedsplanen er litt dyr til 11,95 dollar, mens den årlige planen også kan vurderes, og koster deg $ 69 fakturert en gang for en 12 måneders abonnementsperiode. NordVPN fortjener hele 5 stjerner fra vår slutt, da det ikke er noen svakheter når det gjelder denne VPN for Chrome.

Pros

 1. Dedikert Chrome-utvidelse
 2. Gratis prøveperiode
 3. Dobbeltkryptering
 4. 3359 servere i over 60 land
 5. Bitcoin akseptert
 6. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP og SSTP protokoller
 7. SmartPlay-funksjon for strømming av nettsteder

Ulemper

 1. Prisgunstig til $ 11,95 / måned med pusterom tilgjengelig bare i langsiktige planer

Få NordVPN

3. PureVPN - En rimelig, men likevel kraftig VPN for Chrome-surfebehovene dine

PureVPN er en utrolig billig VPN som gir alle toppkarakteristikker, og er best for Chrome-brukere på et budsjett. PureVPN har nylig lagt til en Chrome-utvidelse for å gi en mer integrert opplevelse for brukerne, og tilbyr alt for halvparten av prisen som andre VPN-er med lignende funksjoner..

Hvis du lette etter en VPN som kunne låse opp geobegrenset innhold fra overalt på en mest mulig optimalisert måte, avsluttes søket her. PureVPN kan tillate deg å streame innhold fra mer enn 30 land med 40+ støttede kanaler.

PureVPN for Chrome

PureVPN er ingen mangel på andre funksjoner i tillegg, og gir brukere tilgang til 750+ servere i 140 land, DDoS-beskyttelse, NAT-brannmur, Split Tunneling, AES 256-kryptering, flere protokollstøtter på hver server og enda mer.

Imidlertid er det bare en ulempe med denne tjenesten. PureVPN fører logger av noe slag som IP-adresser, men hvis du leter etter en tjeneste som bare fjerner blokkering av geobegrenset innhold på et budsjett og ikke’t unne deg noe ulovlig, da er du trygg med denne tjenesten.

På bare $ 68,88 fakturert en gang for en full måned 24-abonnementsplan, er PureVPN fortsatt den beste tjenesten der ute med tanke på å være rimelig sammen med alle de flotte funksjonene. (Ikke glem å sjekke denne renevpn-anmeldelsen)

Pros

 1. 750+ servere fordelt på over 140 land for alle krombrukere
 2. Split Tunneling
 3. 7 dagers pengene tilbake-garanti
 4. Internet Kill Switch, NAT-brannmur
 5. Ubegrenset båndbredde
 6. Støtter alle viktige krypteringsprotokoller

Ulemper

 1. Refusjonsreglene er litt vanskelige å gjennomføre

Få PureVPN

4. Privat Internett-tilgang (PIA) - en favoritt blant premium VPN-brukere

hans er en VPN som anbefales langt mer av brukere i Reddit-innlegg og kommentarer enn det vises på troverdige vurderingslister. Privat Internett-tilgang eller PIA er en VPN som det er vanskelig å bli vant til med det første, men som fungerer utrolig bra når du først er vant til funksjonalitet.

For Chrome-brukere tilbyr det et dedikert Chrome-utvidelsesformål bygget for å betjene brukere som leter etter en tilpasningsdyktig VPN som ikke’t bremser hele opplevelsen. Den er utstyrt med en automatisk tilkoblingsfunksjon, Multiple Protocol-støtte, fem samtidige tilkoblinger, DNS-lekkasjebeskyttelse og til og med en på stedet båndbreddehastighetstest.

Privat Internett-tilgang for Chrome

PIA er sikker nok til å bli anbefalt å sammenstille med Chrome-nettleserne, og til og med mens de befinner seg i USA, som ikke er et datavennlig land, holder det ingen kjente brukerlogger. Kryptering som følger er topp av klassen med en AES 256-standard som beskytter datapakkene dine til enhver tid.

Den eneste ulempen vi opplevde var å fjerne blokkering av nett-TV, og slike som Netflix og Hulu ble ofte blokkert og for treg når de var åpne for å få tommelen opp fra vår ende..

Prisene er imidlertid eksepsjonelt kundevennlige og til bare $ 69,95 for en toårsplan, den vil definitivt fortsette å rive mer og mer salg. Selv årsplanen er ganske budsjettvennlig sammenlignet med resten av tjenesten som kommer inn på en veldig rimelig $ 39,95 fakturert en gang, for et full 12-måneders abonnement.

PIA får 3 ½ stjerners rangering på vår side som en dedikert Google Chrome VPN.

Pros

 1. Flere betalingsalternativer inkludert Bitcoin for Chrome-nettleser.
 2. Ekspansiv server spredt i store land
 3. Oppbevarer ikke noen logger
 4. Dedikerte apper for et bredt utvalg av OS
 5. Tilbyr ledende protokoller og kryptering av militær karakter
 6. 24/7 kundestøtte
 7. 7 dagers refusjon tilgjengelig
 8. 3284+ servere i 24 land

Ulemper

 1. Ingen gratis prøveversjon tilgjengelig
 2. Hastighetene henger etter på noen servere
 3. doesn’t yter godt ved å fjerne blokkering av nett-TV

Få privat internettilgang

5. PrivateVPN - Topp kvalitetssikkerhet med Chrome VPN-nettleseren

Selv om denne VPN-leverandøren ikke fremdeles tilbyr en dedikert Chrome-utvidelse, kan den tilby en verdig beskyttende nettopplevelse hvis den kjøres gjennom repertoaret med dedikerte OS-apper. På fronten som blokkerer fungerer den best når du får tilgang til innhold fra USA, og hvis du er en Netflix amerikansk entusiast, så er denne akkurat den perfekte passformen for deg.

PrivatVPN for Chrome

Med en bred serverbase fordelt på 56 land og som tilbyr flere protokollstøtter, kan du være trygg på at PrivateVPN vant’t ødelegge Chrome-nettleseren din’s fingerferdighet når det gjelder surfing på nettet.

PrivateVPN følger en eksplisitt angitt policy for nulllogger, og per nå har den ikke blitt implisert i noen skandaler for overholdelse av dataekvisisjon, noe som gjør det til en pålitelig leverandør å stole på dataene dine med.

Og med alle disse funksjonene vil det heller ikke være for hardt på lommen. En 12-måneders plan hos PrivateVPN koster 50,40 dollar pluss at du får en måneds abonnement gratis med den.

Pros

 1. 30 dagers gratis prøveperiode
 2. 98% oppetidspost
 3. Zero Speed ​​Throttling
 4. Har aldri opplevd datainnbrudd
 5. 56 serverplasseringer
 6. 2048 bit-kryptering med AES 256
 7. Protokoller inkluderer Åpen VPN, PPTP, L2TP, Ikev2 & IPSec
 8. Ipv6 lekkasjebeskyttelse

Ulemper

 1. Ingen langsiktig prisplan tilgjengelig
 2. UX til appen er litt vanskelig å bli vant til i starten

Få PrivateVPN

Topp gratis VPN for Chrome

* (Gratis VPN-er vant’ikke bli vurdert som betalte VPN-er) - Gratis VPN-er er stort sett ulemper, som er ute og tilbyr en gratis tjeneste for å rive deg av verdifulle data eller fungere som et middel til å plante skadelig programvare. Troverdighet er vanskelig å finne i verdenen av gratis VPN-er, men fremdeles er det noen navn som nå er velrenommerte merker som tilbyr prisverdige servicestandarder.

Uansett hvor god en gratis VPN er, vant den’t være i stand til å matche Betalte leverandører-funksjon for funksjon for f.eks. praktisk talt ingen Chrome Free VPN tilbyr ubegrenset båndbredde. Så hvis du er ute etter funksjoner i topp kvalitet, kan du velge en betalt VPN-tjeneste.

For andre, som fremdeles vil vite hvilke Chrome Free VPN-er som vil gi dem den beste opplevelsen når de er koblet med Chrome, her er listen over de 5 beste gratis VPN-leverandørene for Chrome i 2018:

1. TunnelBear - En flott gratis VPN for Chrome som gir maksimal sikkerhet

Gratis VPN-er kan være skyggefulle, men TunnelBear er ikke’t en av dem. Et merke som har stått tidens prøve når det gjelder troverdighet, leverandøren er et godt valg for å koble en gratis VPN til Chrome-nettleseren.

Beste gratis VPN for Chrome

Denne VPN-en har en spesialbygget Chrome-utvidelse, som er rask nok til å gi deg en sømløs opplevelse på ethvert operativsystem du eier.

Den eneste ulempen her er dataforbruket som er avrundet til bare 500 MB per måned, noe som er nok hvis du bare leter etter en nettleser eller går gjennom nettet og ikke unner deg noe datakrevende aktivitet.

Pros

 1. Gratis Chrome-utvidelse
 2. 5 enheter kan kobles samtidig
 3. Robust kryptering
 4. Null logger policy
 5. Enkelt og enkelt å distribuere

Ulemper

 1. Brukshetten er for lav
 2. doesn’t støtte peer to peer eller P2P

2. Hide.Me - Tilbyr et bredt utvalg av funksjoner som gratis VPN for Chrome

Få gratis VPN-er kan matche hastighetene gitt av Hide.Me. En av de beste Chrome VPN-ene gratis der ute, Hide.Me vil gi deg et imponerende datakap på 2 GB / måned, noe som er nok for surfebehov med lett medium intensitet.

Det var ingen DNS-lekkasjer da vi sjekket med Hide.Me, og det var ingen signaturer om malware eller virusinfeksjoner i programvaren, noe som gjorde det til en sikker gratis VPN å anbefale til Chrome-brukerne våre.

Hide.Me for Chrome

Skjul meg’t støtter P2P eller fjerner blokkering av geo-begrenset innhold, men det’er ikke en så dårlig ting fordi dette er eksklusive tjenester som en gratis VPN ikke kan støtte å tilby. Det gjør det ikke’Jeg har ikke en Chrome-utvidelse, men den tilbyr en proxy-utvidelse med tjenesten for Chrome-brukere.

Pros

 1. Gratis Chrome-utvidelse for alle kromversjoner
 2. Utrolige krypteringsstandarder
 3. En eksplisitt angitt policy for null logger.
 4. Kundestøtte er utmerket
 5. Gir stor fart
 6. Stor datapakke

Ulemper

 1. Servere i bare tre land
 2. Ikke egnet for å låse opp geobegrenset innhold.

3. ZenMate VPN - En klarert gratis VPN for Chrome

Dette er en VPN som mange mennesker kanskje har brukt før, selv de som ikke har det’Jeg vet mye om VPN-bransjen generelt. ZenMate VPN-tjenesten føles som om den har eksistert i generasjoner, men tjenesten har aldri vaklet i løpet av den perioden.

Fra å fjerne blokkering av sosiale mediesider i restriktive regimer til sømløs IP-kanalisering i Chrome-nettleseren, gjør denne VPN alt. For en høyverdig Chrome VPN Free, slå over til denne tjenesten, og du vant’t bli skuffet.

Zenmate for Chrome

Hva’mer er at den tilbyr en dedikert VPN Chrome-utvidelse for å gi en rask og sømløs tilkobling i nettleseren. Den tilbyr til og med en oppgradert Premium-konto med alle de riktige funksjonene hvis du vil ta forholdet til tjenesten et skritt videre.

ZenMate, som en topp VPN-tjenesteleverandør, er kanskje det beste valget på denne listen for Chrome-freebies der ute.

Pros

 1. Ubegrenset båndbredde på gratis kromforlengelse
 2. Chrome-utvidelse tilgjengelig
 3. Serverantallet er høyt

Ulemper

 1. Viser annonser
 2. Vag loggpolicy

4. Windscribe VPN - En nykommer som rangerer med de beste gratis VPN-ene for Chrome

Med en datakap på 10 GB / måned er Windscribe VPN vår gratis tjeneste for å fjerne blokkering av geobegrenset innhold hver gang vår betalte leverandør går ned litt.

Windscribe VPN er et relativt nytt navn sammenlignet med resten av tjenestene på denne listen, men på så liten tid har det fått et navn for seg selv for å gi matchløse hastigheter med svært lite driftsstans.

WindscribeVPN for Chrome

Serverne hos denne leverandøren er aldri for overfylt til å kvele forbindelsene dine til nettet, og den har også en dedikert Chrome-utvidelse for at brukerne skal være på ett med tjenesten i nettleseren..

Legg til en Adblocker, brannmur, P2P-støtte, 11 serverplasseringer og ubegrensede tilkoblinger, og Windscribe fremstår som et av våre valg for den beste VPN for Chrome gratis liste 2018.

Pros

 1. Windscribe gratis krom app
 2. Ubegrensede enhetstilkoblinger
 3. 10 GB datakap
 4. Har annonseblokker og brannmur
 5. Støtter P2P

Ulemper

 1. doesn’t støtte Open VPN
 2. Kundesupport går sakte

Verste VPN for Chrome

Ikke hver VPN er den samme, og det er viktig å vite og forstå risikoen som er involvert hvis du velger feil VPN. Et feil valg i VPNs verden kan øke risikoen for å miste verdifulle data betydelig og sette ditt personvern online.

De verste VPN-ene for Chrome er ikke valgt i denne vurderingen bare på grunn av mangelen på noen kvalitetsfunksjoner, men vi anser en VPN bare som dårlig hvis den er involvert i å rive av sine kunder gjennom en lumsk aktivitet som å prøve å plante sporingskoder gjennom programvaren deres i en bruker’s system.

Unngå disse tjenestene, eller på annen måte har de potensialet til å skade hele systemet ditt via Chrome-nettleseren hvis du får mulighet til det..

Her er listen over Worst VPN for Chrome 2018 av BestVPN.co

1. HolaVPN - Ingen serverinfrastruktur og skadelig programvare infisert

Selv en VPN som har investert i å bygge et bredt repertoar av kompatible apper inkludert en Chrome-utvidelse kan vise seg å være lyssky tjeneste noen ganger. HolaVPN, med et veldig Hawaiisk klingende navn, er ikke en leverandør du bør velge når som helst snart.

verste vpn for krom

HolaVPN ligger i Israel’t har til og med sin egen serverinfrastruktur, men det eneste det er å bruke systemene til brukerne og gjøre IP-ene til noder, slik at det hele ser ut som en kraftig serverinfrastruktur selv om ingen eksisterer i virkeligheten.

På den annen side har den også skadelig programvare og sporingskoder hvis du ønsket andre grunner til å holde deg unna Chrome-utvidelsen av denne tjenesten. Dette er i beste fall en rip off og en som bør unngås for enhver pris for Chrome-brukere.

Pros

 1. Flere OS-kompatibilitet.

Ulemper

 1. doesn’t egne servere, fungerer heller gjennom et nodebasert nettverk selv på chromme nettlesere.
 2. Viser annonser
 3. Selger brukerdata
 4. Vag hogstpolitikk
 5. Kan være mye mer skadelig for Torrent-brukere

2. Betternet VPN - Bruker melking og salg av Chrome brukerdata

Stort sett er dårlige VPN-er frittstående tjenester, men hvis en leverandør som har en ganske god betalt tjeneste, dobler seg opp med en like dårlig tjeneste på gratisversjonen, så må de unngås helt.

BetternetVPN er dårlig for krom

Betternet VPN ble funnet i en CSIRO-studie å lekke og selge brukerdata, noe som kanskje er den største grunnen til å unngå denne tjenesten på første hånd. Til og med dens krypterings- og sikkerhetsstandarder er ingenting å skrive hjem om, med vanlige DNS-lekkasjer og lave hastigheter.

Den har en Chrome-utvidelse, men vi fraråder deg å ha noe på Chrome-en din som sitter der og utfører nøyaktig det motsatte av hva det egentlig er ment å oppnå.

Pros

 1. Prisen er ganske lav
 2. Ingen båndbreddegrense

Ulemper

 1. Holder krom-brukerlogger
 2. Det rapporteres om DNS-lekkasjer
 3. Tredjeparts sporingsprogramvare tillatt
 4. Sakte tilkoblingshastigheter

3. Hotspot Shield - setter brukerens online sikkerhet med høy risiko

Dette navnet burde ikke’Jeg har vært her med tanke på det faktum at dette kanskje er et av de mest anerkjente merkene i VPNs verden, gratis eller på annen måte. Men i nyere tid har sikkerhetsproblemer i infrastrukturen blitt mer og mer vanlig.

HotSpot Shield er under gjennomsnittet for krom

For f.eks. en informasjonsavskjermingsfeil i tjenesten kan gjøre det mulig for hackere å enkelt forstå din virkelige IP-adresse med letthet. For Chrome-brukere kan en slik feil være ødeleggende for årsaken til sikkerheten din, og det kan også føre til flere feil ved å fjerne blokkering av geobegrenset innhold og nettsteder på grunn av de svake servermekanismene på jobb.

Vi anbefaler at du holder deg unna den til HotSpot Shield klarer å reparere tjenesten og får tilbake sine år med pålitelighet igjen.

Pros

 1. Integrerer sømløst på tvers av enheter

Ulemper

 1. Infrastruktur er svak og kan føre til enkle IP-gaver i Chrome-nettleseren
 2. Langsom hastighet
 3. Viser plagsannonser

Beste VPN for Chrome-nedlasting

Det er best hvis du velger en VPN som tilbyr en kompatibel Google Chrome VPN-utvidelse, fordi dette vil spare deg for god tid og krefter på å laste ned og installere programvaren.

Her’Slik kan du laste ned en VPN for Chrome Browser hvis det er en utvidelse tilgjengelig:

 1. Velg en troverdig VPN-tjeneste og registrer deg for en ny konto ved å oppgi e-postadressen din
 2. Velg en prisplan som best passer dine behov
 3. Sikre brukeropplysninger
 4. Nå går enten direkte til nedlastingslenken for Chrome-utvidelsen på VPN-leverandøren’nettsted eller gå til Chrome Web Store og søk på plattformutvidelsen av VPN-tjenesten din.
 5. Last ned og start installasjon
 6. Trykk på Internett med et beskyttende skjold som åpner alle hjørnene på nettet!

Slik installerer du den beste Google Chrome VPN

Mange, om ikke alle, Chrome-brukere mener at det ikke er noen måte å installere en utvidelse i Chrome bortsett fra fra Chrome Web Store. Men til tross for at utviklerne prøvde å stramme skruene de siste årene, bunglet de fortsatt opp ved å forlate en liten åpning for å tillate noen å installere en utvidelse uten at den ble vist på Chrome Nettbutikk.

For Chrome VPN-brukere, hvis du vet at en VPN tilbyr en utvidelse, men du ikke finner den i Chrome Nettbutikk, her’Slik kan du enkelt få det installert:

 1. Last ned CRX-filen som VPN-tilbudet ditt
 2. Nå åpner Chrome-nettleseren din og gå til Chrome: // extensions / ved å skrive denne adressen i topplinjen
 3. Sjekk alternativet for utviklermodus som ligger til høyre for nettleseren
 4. Nå må du ha CRX Extractor installert for å gå videre. Dette for å trekke ut CRX-filen du lastet ned, og la deg gjøre den om til en zip-fil
 5. Pakk ut denne filen og gå tilbake til Chrome-utvidelsessiden du åpnet tidligere. Velg her Load Unpacked Extension-knappen for å starte installasjonsprosessen

En viktig merknad for brukere her er at de fleste av disse uautoriserte CRZ-filene kan inneholde skadelig programvare eller sporingskoder, så det er best å enten holde seg til Chrome Web Store for VPN-utvidelser eller bare bruke slike filer veldig begrensende..

Slik konfigurerer du en VPN på en Chromebook

Du trenger beskyttelse og personvern selv på en Chromebook, og siden er det ikke mange VPN-er’Hvis du ikke vil tilby dedikerte apper for plattformen, må du installere en VPN på dette operativsystemet gjennom den manuelle konfigurasjonsprosessen.

La’s gå gjennom hvordan det’er gjort her:

 1. Når du har logget deg på Chromebook, går du til kontobildet.
 2. Nå åpner innstillinger
 3. Velg “Nettverk”
 4. Plukke ut “Legg til tilkobling”
 5. Nå vil det være et alternativ “Legg til OpenVPN / L2TP”. Klikk på den.
 6. Et skjema blir bedt om. Det er nødvendig å fylle ut alle feltene i dette skjemaet.
 7. Serververtsnavn: Fyll ut med din nåværende IP-adresse
 8. Tjenestenavn: Dette er etter ditt skjønn. Navngi hva du vil for f.eks. “ABC VPN”
 9. Tilbyder Type: For brukere som har en passordfrase eller en personlig nøkkel, velger du L2TP / IPsec + Forhåndsdelt nøkkel. Hvis sertifikatene dine kom fra nettverksadministratoren din, velger du det neste alternativet, dvs. L2TP / IPsec + User Certificate
 10. Forhåndsdelingsnøkkel: Don’t feil dette med ditt personlige passord. Dette er en nøkkel som brukes til å validere VPN-tilkoblingen din.
 11. Server CA-sertifikat: Det installerte server-VPN-sertifiserte må velges fra listen som vises her
 12. Brukernavn: Skriv inn VPN-kontoen din
 13. Passord: Skriv inn VPN-kontoen din
 14. OTP: Generer et passord gjennom OTP-kortet eller VPN-tokenet ditt og skriv det her
 15. Gruppenavn: Hvis du jobber med det personlige systemet ditt, kan du hoppe over dette
 16. Alt som gjenstår nå er å klikke på “Koble”
 17. Hvis informasjonen din var gyldig, vil du definitivt ha koblet den til VPN-servernettverket på Chromebooken din

Chrome VPN Proxy-gjennomgang

En proxy kan aldri erstatte en VPN, fordi det den gjør best kan beskrives som “ÏP Hopping”. VPN-er er mye mer helhetlige sikkerhetstjenester fordi de forbedrer beskyttelsen gjennom funksjoner som Kryptering av datapakker og utflukter med protokoller.

Proxy, selv for Chrome anbefales aldri fordi de fleste av dem er dårlige nok til å lekke deg ekte IP til selv den mest amatør av hackere. Forbløffende brukere vet alt for godt hvor farlige fullmakter kan være, og hvor lett de kan bli fanget av myndighetene for å laste ned torrentfiler hvis de bruker en proxy.

Aldri par Chrome med en proxy’er en farse i beste fall.

Beste Google Chrome VPN Reddit 2018

Reddit-anmeldelser er en flott indikator på brukersentiment i enhver produktkategori. Når det gjelder Beste VPN for Chrome-utvidelser, syntes brukerens meninger å skje sterkt til fordel for to tjenester, dvs. NordVPN og privat internettilgang.

En bruker kommenterte at NordVPN’s Chrome’s utvidelse er sterkt anbefalt og tilbyr prisverdig ytelse. Brukeren hadde sluttet å bruke noen annen tredjepartstjeneste siden han abonnerte på NordVPN, som snakker volum om tjenesten’påliteligheten.

beste krom vpn reddit anmeldelser

En annen bruker anbefalte både NordVPN og Private Internet Access og påpekte det faktum at begge disse tjenestene er rimeligere hvis du velger å knytte til deg på lang sikt.

chrome vpn reddit stemmer

Privat internettilgang, som påpekt i vår anmeldelse ovenfor, er sannsynligvis en av de 3 mest populære VPN-ene der ute ifølge brukere, og reddit-kommentarer er et bevis på det faktum.

En bruker vokste veltalende på denne tjenesten, akkurat som utallige andre, og bemerket den høye påliteligheten til alle funksjonene som konstante hastigheter og null gasspådrag. Dedikerte apper ble også lagt merke til mens brukeren reserverte de beste ordene for Chrome-utvidelsen, og kalte den “Super kjempebra”.(Se beste reddit VPN for flere anmeldelser)

krom VPN reddit kommentarer

Beste gratis VPN for Chromebook

 1. Proton VPN

Du vil ganske lett kjenne igjen navnet “proton” hvis du’har noen gang vært interessert i ting som kryptering eller sikker post. At’Det er fordi firmaet bak denne VPN er kjent fordi det’er eieren av verden’det største sikre e-postnettverket, dvs. ProtonMail.

beste gratis VPN for Chromebook

Den ganske nye deltakeren i VPN-verdenen, og tilbyr både gratis og betalte planer, avhengig av hvilke funksjoner brukeren vil ha tilgang til fra leverandøren.

Så langt som gratisversjonen går, er sikkerheten ganske pålitelig med kryptering av militær karakter, OpenVPN-protokollstøtte, ingen kjente lekkasjer eller infiserte klienter.

Båndbredde-tilbudet er ganske sjenerøst, da det ikke er noen lokk på det, så du kan bruke det som en god sidekick på Chromebooken din til tider når den betalte tjenesten går ned.

Det eneste problemet med denne tjenesten er at hastighetene er fryktelig treg, så sakte at den bare kan støtte nettlesingsaktiviteter. Ingen streaming i det hele tatt anbefales.

Imidlertid der’er en fangst her. Siden Chromebook er et slikt nisjesystem, er det ikke mange tilbydere som tilbyr dedikerte kunder for det, ikke engang mange blant de betalte, og enda mindre de gratis leverandørene.

Så må du enten jailbreak Android-appen av ProtonVPN for å få den til å fungere på Chromebooken din, eller så må du installere den manuelt ved å bruke OpenVPN-konfigurasjonsfilene.

Ja, det er begrensninger på gratis VPN-er og det’fordi kjøring av VPN-er i sin beste form krever mye kapital som gratis-tjenestene ikke har’t besitte.

Jeg anbefaler deg inderlig å bare velge de betalte, hvis du vil ha bedre opplevelse på Chromebooken din, eller hvis du vil bli ødelagt av den skuffende og underutstyrte gratis VPN-tilkoblingen.

Pros

 1. Ubegrenset båndbredde tillatt
 2. God nok personverninfrastruktur

Ulemper

 1. Sakte hastigheter
 2. Bare en tilkobling tillatt

2. Speedify

Akkurat som navnet antyder, er denne VPN-en best for de som ønsker å koble seg opp med en gratis leverandør, men ikke er villige til å gå på akkord med hastigheter. Og dette er ingen liten ting, spesielt i det gratis VPN-domenet. At’Det er fordi de fleste gratis leverandører nedgraderer hastighetene dine til et minimum, lavere enn det de gir på de betalte planene.

raskere vpn for krom

Bortsett fra dette, gjør de ikke’t har heller noen begrensninger på din tilgang til serverlisten. Du kan benytte alle de 30+ serverne sammen med 5 samtidige tilkoblinger.

Det eneste problemet jeg identifiserte med denne gratis VPN for Chromebook, er den ekstremt gjerrige datagrensen. Du kan få 4 GB data i løpet av den første måneden, men det faller til bare 1 GB for hver måned etter det. Ikke mye definitivt. Du kan bare gjøre så grunnleggende surfing med det, det’alt sammen.

Pros

 1. Rask gratis VPN-hastigheter
 2. 30+ servere
 3. 5 Multi-pålogginger

Ulemper

 1. Lav datagrense
 2. App-klienter er ikke brukervennlige

3. Pron VPN

PronVPN er ikke en kjent VPN, men veldig effektiv hvis du er ute etter en god nok gratis VPN-utvidelse for Chrome. PronVPN er en flott tjeneste hvis du bare vil fjerne blokkeringen av videostreamingsider.
Det gjør det ikke’t senker hastigheten mye og lar deg gli gjennom til nettsteder med minimal oppstyr.
Chrome-utvidelsen er lett og krever ingen reell informasjon fra slutten for å komme i gang. En enkelt-klikk-tjeneste som brukere virkelig kan beholde nettleserne i tilfelle deres betalte tjeneste ikke er det’t fungerer og de må fjerne blokkering av noe raskt.

Pros

 1. Ubegrenset båndbredde
 2. Enkel tilgang til sensurerte nettsteder
 3. Location swtiching tilgjengelig

Ulemper

 1. Loggpolitikk er vag
 2. Ingen informasjon om kryptering eller protokoller støttes

Beste vanlige spørsmål om VPN for Chrome

Er Google Chrome VPN?

Nei, Google Chrome er ikke en VPN, og den skal heller ikke ta feil av en. Chrome er en gratis nettleser som du kan bruke til å få tilgang til internett for å hente og sende informasjon.

Kan du bruke et VPN på en Chromebook?

Chromebook er et spesialdesignet operativsystem av utviklerne bak Chrome-nettleseren også. Dette systemet kjører på Google Chrome OS og er en god erstatning for mer populært OS som Windows og Mac.

VPN-er kan brukes på alle operativsystemer, og Chromebook er ikke noe unntak, men fordi ikke mange leverandører har dedikerte apper for dette operativsystemet, må du installere det gjennom den manuelle prosessen som vi har omtalt i detalj over.

Hvordan bruker jeg en proxy-server med Chrome?

Det beste med Chrome-nettleseren er omfanget av letthet den gir brukeren sin når det gjelder å lette tilgang til forskjellige funksjoner. Å sette opp en Proxy-server er ikke’t alt for vanskelig på Chrome. Følg trinnene nedenfor for å starte konfigurasjonsprosessen for proxyserveren:

 1. Klikk på ikonet med tre parallelle søyler øverst til høyre i nettleseren. Dette er stedet du kan gå til hvis du vil tilpasse eller kontrollere opplevelsen din med Chrome
 2. Plukke ut “innstillinger” og så bla nedover til du kommer til alternativet “Avanserte innstillinger”
 3. Nå her, må du gå dypt ned til plukke ut et alternativ som heter “Nettverksinnstillinger”
 4. Vi’er nesten der. Se et alternativ som sier “Endre proxy-innstillinger”. Klikk på den
 5. Nå åpnes vinduet Internet Properties for deg
 6. Midt til høyre i dette vinduet er det et alternativ med tittelen “LAN-innstillinger”. Plukke ut den
 7. Som standard er alternativet for “Oppdag innstillinger automatisk” vil være slått på. Snu den av ved å fjerne merket av det
 8. Sjekk boksen som sier “Bruk en proxy-server med ditt LAN”
 9. Tast inn IP-adressen til proxy-serveren du ønsker å koble til i det tomme feltet for “Adresse” og proxyserverportnummer i det andre feltittelen “Havn”
 10. Klikk OK for å starte forbindelsen via proxy-serveren, og klikk igjen OK for å lagre endringene
 11. Hvis du vil fjerne proxy-tilkoblingen, ganske enkelt uncheck de “Bruk en proxy-server med ditt LAN” alternativ og plukke ut de “Oppdag innstillinger automatisk” alternativ

Pakk inn ting

For Chrome-entusiaster er online sikkerhet en topp karakter, med tanke på det faktum at hvor mange store firmaer som er der ute og prøver å stjele dataene dine. Den nylige skandalen fra Cambridge Analytica er et bevis på det faktum at hvor mye dataene dine er verdt og viktigheten av å beskytte dem mot unødig bruk.

Hovedprioriteten vår gjenstår å informere brukerne våre om de beste VPN-tjenestene i alle kategorier for å opplyse dem om de beste valgene for hver enhet og operativsystem. Disse vurderingene vil forbli objektive og åpne for forslag hvis brukerne våre mener at de har noe verdt å dele eller legge til våre anmeldelser.

Føl deg fri til å like, kritisere, debattere og sette pris på vår Beste VPN for Chrome Extension gjennomgang 2018 i kommentarfeltet nedenfor!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me