Beste VPN for Amazon Prime 2020 – Se sømløst på Amazon Prime US

Amazon Prime er en øyeblikkelig videostreaming-tjeneste som tilbys av Amazon.com, en av verden’s mest populære nettbutikker. Imidlertid, akkurat som andre populære streaming-nettsteder, tilbyr Amazon Prime forskjellige biblioteker for brukere i forskjellige land. Seere i Storbritannia kan bare se det amerikanske biblioteket hvis de kan fjerne blokkeringen av geo-begrensningene gjennom et Best VPN. For å hjelpe deg med å fjerne blokkeringen, her er en guide på Best VPN for Amazon Prime som inneholder installasjonsguider, toppbetalte og gratis VPN-er, støttede enheter og mer av BestVPN.co!

beste vpn for Amazon Prime

Hva er Amazon Prime?

Amazon.com er ikke bare en online e-handelsbutikk, men det er en internettgigant som tilbyr et bredt utvalg av tjenester som støtte for skyinfrastruktur, logistikk og mer. Tilsvarende er Amazon Prime Video en dedikert strømmetjeneste fra Amazon.com som tilbyr dedikert innholdsbibliotek som består av tusenvis av filmer, TV-serier og originale serier som vil gi deg oppmerksomhet.

Du kan se denne tjenesten hvor som helst i verden hvis du kjøper abonnementet på Prime Video, men likevel, vant du’t kunne se alt som er tilgjengelig på nettstedet på grunn av geobegrensninger i innholdet. Geo-restriksjoner er en stor reality-sjekk når det kommer til strømmetjenester på nettet som Amazon Prime, og fratar brukerne å se favorittinnholdet sitt hvis de ikke’t bor i et område der innholdet er tilgjengelig.

For eksempel vil en Amazon Prime-bruker i USA se et helt annet videobibliotek sammenlignet med en Amazon Prime-bruker i Singapore. Når det er sagt, er det definitivt en vei rundt det. Den beste VPN for Amazon Prime kan tillate deg å sprenge gjennom disse geobegrensningene på innhold og gjøre streamingopplevelsen din verdt. For mer om dette, fortsett å lese denne guiden for vår gjennomgang av Best VPN for Amazon Prime i 2018.

Beste VPN for Amazon Prime 2018

Store strømmetjenester som Netflix og Hulu unner seg VPN-blokkering for å la brukere ikke se innhold som burde’t være tilgjengelig for dem i henhold til lov om opphavsrett. Amazon Prime Video er ikke annerledes i denne forbindelse, og den har fulgt etter å håndheve VPN-blokkering, noe som gjør at de fleste av leverandørene blir ubrukelige på plattformen sin.

Imidlertid er det fremdeles noen Top VPN-tjenester tilgjengelige som kan bryte gjennom innholdsbarrierer og tilby en transcendent og helhetlig opplevelse for brukerne sine hvis de vil fjerne blokkeringen av amerikanske Amazon Prime. Her, på BestVPN.co, tror vi på å teste ut ting for oss selv og deretter anbefale dem til brukerne våre.

Her er listen over den beste VPN for Amazon Prime, som bare inneholder de utvalgte VPN-ene som faktisk kan hjelpe deg med å gå rundt geobegrensninger og forbedre verdien på abonnementet:

Leverandører Pris ($) Funksjoner Rangering Rabatt Besøkeleverandør

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Per måned

  • 800+ servere i 50+ land
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • Ubegrensede samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig 83% rabatt på nettstedet
  Les anmeldelse

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Per måned

  • 2000+ servere i 140+ land
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • 5 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig besøksside på 73%
  Les anmeldelse

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Per måned

  • 3000+ servere i 94 land
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • 3 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig 35% avslag på besøkssiden
  Les anmeldelse

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Per måned

  • 1000+ servere over 100 steder
  • 256-bit standard kryptering av militær karakter
  • Støtte til live chat er utmerket
  • Null loggleverandør
  • 5 tilgjengelige multilogger
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps og Chrome-utvidelse

  Pålitelig 77% avslag Besøk nettstedet
  Les anmeldelse

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2,75Per måned

  • 3 700 servere i 60 land
  • 256-bit AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Streng ingen loggpolicy
  • 7 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  regularitet 77% avslag Besøk nettstedet
  Les anmeldelse

PureVPN - Rimeligste Amazon Prime VPN

Når du’har du allerede kjøpt et abonnement på Amazon Prime-kontoen din, og ønsker å bruke mindre på å få en VPN av topp kvalitet, så er PureVPN det som vil passe deg best.

PureVPN for Amazon Prime

Bortsett fra førsteklasses sikkerhetsfunksjoner som Double VPN, Onion over VPN, Multiple Protocol Support, Split Tunneling og mer, tilbyr PureVPN dedikerte IP-er for å fjerne blokkering av Amazon Prime US. Vi ba kundesupportteamet deres for å oppnå nøyaktig dette svaret via live chat-funksjonen.

PureVPN’Kundesupportteamet var ekstremt vennlig og samarbeidsvillig, og for en gangs skyld hørtes et støtteapparat så mye menneskelig ut som det faktisk skulle være. De ga oss navnet på serveren vi måtte koble til hvis vi ville fjerne blokkeringen av Amazon Prime i USA. Denne serveren var bare ment å fungere i Dedikert IP-modus.

De gjorde det bare’t stopp der, men ga oss også en kobling til en guide som viste oss hvordan vi distribuerer Dedikert IP-modus, i tilfelle vi ikke’Jeg vet om det i en fantastisk visning av kundefasilitering.

Beste VPN for Amazon Prime 2020 - Se sømløst på Amazon Prime US

På toppen av all denne utrolige støtten tilbyr de fantastiske, utrolig billige langsiktige planer, slik at du bare kan slappe av og slappe av med Amazon Prime mens du bruker et veldig nominelt beløp på å fjerne blokkering. Årspakken er priset komfortabelt til $ 58.92, mens den 2-årige avtalen er enda bedre til bare $ 69,00 fakturert en gang.

Pros

 1. Rimelige planer tilgjengelig som VPN for Amazon Prime US
 2. DDoS-beskyttelse
 3. Dedikerte P2P- og Torrent-servere
 4. 750 + servere i 141 land
 5. Nat-brannmuren
 6. Støtte for flere protokoller inkludert OpenVPN og L2Tp
 7. Tillater delt tunneling

Ulemper

 1. Holder logger
 2. Ingen gratis prøveversjoner

Få PureVPN

NordVPN - Tilbyr separate servere for enklere enhetskompatibilitet som Amazon Prime VPN

Denne VPN-en har kanskje en av de beste profilene i verden av VPN-er. Nord VPN, ofte sett med høy respekt som beste VPN, garanterer topp ytelse på alle fronter for å gjøre det til en sterkt anbefalt tjeneste for alle slags brukere.

NordVPN for amazon prime

Hastighetene er raske og serverstyrken er kraftig nok til å sikre at ingen forsøk på blokkering av innhold blir flat. Den tilbyr også Double VPN for ekstra sikkerhetskontroll. Den beste delen av tjenesten er imidlertid hvor mye arbeid den har gjort for å gjøre det lettere for brukerne å fjerne blokkeringen av Amazon Prime Video, uavhengig av hvilken enhet de bruker.

Da vi ba kundestøtten sin om å tilby den beste eller dedikerte IP-en for å fjerne blokkering av Amazon Prime US, ga de oss en adskilt liste over IP-er som vi kunne bruke, avhengig av om vi brukte PC-er eller Smartphone / SmartTV-er.

Mens den månedlige planen her på NordVPN blir priset ublu, er årsplanen til $ 83,38 fakturert en gang og den 3-årige avtalen til $ 124,64 fakturert en gang, men er definitivt innenfor akseptable rammer for brukere å enkelt abonnere på.

Pros

 1. Tilbyr dedikerte servere for mangfoldig enhetsstøtte som VPN for Amazon Prime
 2. Dedikert P2P og torrenting støtte
 3. Gratis prøveperiode
 4. SmartPlay-funksjon for strømming av nettsteder
 5. Dobbeltkryptering tilgjengelig
 6. 3359 servere i over 60 land
 7. Bitcoin og betalingsmur akseptert
 8. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP og SSTP protokoller

Ulemper

 1. Dyre kortsiktige planer

Få NordVPN

ExpressVPN - Raskeste hastigheter som en Amazon Prime VPN

Hvis en VPN belaster mer, men har funksjonene som samsvarer med den, forblir den avtalen ikke lenger utenfor kroken. ExpressVPN er dyrt sammenlignet med resten av de beste VPN-leverandørene, men det kan garantere det beste i ytelse på alle fronter, noe som gjør det til en flott raskeste VPN rundt.

Express VPN for Amazon Prime

For Amazon Prime, på toppen av å fjerne blokkeringen av streamingnettstedet i USA, tilbyr ExpressVPN høye hastigheter slik at du kan glede deg over Amazon Prime’s videobibliotek uten frykt for for mye buffring. Det er ingen sammenbrudd eller frakoblinger, og selv serverne gir tilstrekkelig forutsetninger for å forhindre DNS-lekkasjer. Her’deres kundesupport svarer på spørsmålet vårt om tjenesten deres fungerte ved å fjerne blokkeringen av Amazon Prime US.

Planene starter på $ 12,95 for en måned’er verdt å være abonnement, men den beste planen er den årlige abonnementsplanen som koster $ 99,95 faktureres en gang.

Pros

 1. Utrolig raskt som VPN for Amazon Time
 2. Støtte for flere betalingsalternativer
 3. Dedikerte apper for kompatibelt OS
 4. Høye krypteringsstandarder
 5. Ekspansiv støtte for protokoller
 6. Null logger policy

Ulemper

 1. Ingen dedikerte P2P-servere
 2. Dyre prisplaner

Få ExpressVPN

Torguard.net - Økt sikkerhetsbeskyttelse som VPN for Amazon Prime

Tor-nettleseren er kanskje en av de sikreste nettleserne der ute, og vi har anbefalt det som et alternativ for brukere som ønsker å øke sikkerheten på nettet. Å følge den samme modellen og kopiere den på en VPN er det som gjør Torguard.Net eksemplarisk og svært sikker.

Torguard VPN for Amazon Prime

Løkrutingsmodellen er langt overlegen i forhold til andre gjennomsnittlige VPN-sikkerhetsmodeller som inneholder bare kryptering og sikre tunneler. Imidlertid var vi det’forventer ikke at denne VPN vil fungere på Amazon Prime Unblocking. Da vi spurte støtten om hvorvidt VPN-en deres kunne fjerne blokkeringen av Amazon Prime Video, var svaret det beste vi sikret oss i løpet av vår gjennomgang.

I motsetning til andre VPN-er som tilbyr blokkering av muligheter innenfor sine konvensjonelle VPN-planer, tilbyr Torguard en dedikert IP-plan for tilgang til geobegrenset innhold som Amazon Prime. Den dedikerte IP-planen koster $ 7,99 / måned eller $ 54,99 / år og er best for de som ønsker å fjerne blokkering av geobegrenset innhold.

Antall dedikerte IP-er er fantastisk og inneholder en fantastisk mengde lokasjoner som er ganske i stand til å tilby avblokkerende tjenester fra et hvilket som helst land til mange land i verden. Vi har tilflukt’har sett en bedre tjeneste enn dette når det gjelder å fjerne blokkering, ikke bare Amazon Prime, men gi en helhetlig løsning mot større blokkeringsbehov.

Pros

 1. VPN med Stealth Feature for Amazon Prime Unblocking
 2. Sterke krypteringsnivåer
 3. Kjører Onion routing model
 4. 3000+ VPN-servere i 50 land
 5. Dedikert IP-adresse

Ulemper

 1. Planene er svært dyre
 2. Funksjonspakker kan være forvirrende

Få TorGuard VPN

Beste VPN for Amazon Prime Free

Hvis du ønsker å fjerne blokkeringen av Amazon Prime US, er en gratis VPN-tjeneste ikke et flott alternativ fordi det ifølge vår anmeldelse ikke er en eneste gratis VPN-tjeneste som gjør det. Ja, det er noen veldig troverdige tjenester som er gratis, men avblokkerer geo-begrenset innhold, spesielt strømmetjeneste er ikke iboende.

At’fordi streamingleverandører som Amazon Prime bruker VPN-blokkering for å la brukere ikke se innhold som kanskje ikke er tilgjengelig i deres område. Bare premium Best Amazon Prime VPN som vi’Vi har vist på listen vår kan gjøre det. Gratis tjenester don’Jeg har dedikerte IP-er som Torguard gir eller har kraftige servere som kan omgå Amazon Prime’s VPN-blokkeringsvegg.

Den’er dyrt å kjøre disse funksjonene og gratis tjenester’t har penger til å være involvert i tilbudet av slike funksjoner. På den annen side tilbyr mange gratis VPN-er treg hastighet (på grunn av prioritering av deres betalte tjenesteplaner for det meste), lave båndbreddebegrensninger (varierende fra 500 MB til 2 GB / måned i gjennomsnitt) og lavt antall servere, alt sammen som ikke kan tillate deg å ha en god opplevelse med Amazon Prime.

Verste VPN-er som ikke gjør det’t Fjern blokkeringen av Amazon Prime Video

Mens et flertall av VPN ikke klarer å fjerne blokkeringen av Amazon Prime Video, bortsett fra noen få utvalgte, er det noen som ikke bare ikke er i stand til å tilby det rette settet med funksjoner, men som også er farlige å installere på grunn av konsekvente trusler som malware, innebygd sporingskoder osv..

Her’er en rask gjennomgang av de verste VPN-ene som ikke gjør det’t oppheve blokkeringen av Amazon Prime:

 1. Hot Spot Shield
 2. SurfEasy VPN
 3. Opera Browser VPN (utløpt)

Slik ser du Amazon Prime utenfor USA

I utgangspunktet å fjerne blokkering av noe nettsted fra et bestemt område for f.eks. Hvis du vil oppheve blokkeringen av Amazon Prime US mens du er bosatt i Storbritannia, har du to alternativer tilgjengelig. Den første bruker en VPN og den andre distribuerer en proxy. Begge to følger vanligvis den samme ruten for å fjerne blokkering av geobegrenset innhold. De forfalsker IP-en din for å få den til å se ut som dens opprinnelse i USA.

Vi vant imidlertid’t anbefaler bruk av en proxy, fordi det for det første bare forfalsker IP-en din mens du lar DNS-pakkene være utsatt for snoopere, og for det andre fungerer de kanskje ikke alltid.

VPN-er er raskere, sikrere og svært pålitelige når de leverer blokkeringstjenester. Ingen copyright-troll kan målrette deg hvis du bruker det beste Amazon Prime VPN for å oppheve blokkeringen av den amerikanske versjonen.

VPN For Amazon Prime

Amazon Prime Video Devices Oversikt:

Amazon Prime Video tilbyr høye kompatibilitetsalternativer og støttes av et bredt utvalg av enheter. Her’er en oversikt over enhetene du kan bruke til å se Amazon Prime Video:

 1. Alle PCer og nettlesere som Windows og Mac
 2. Smarte TV-er
 3. Blu-ray-spillere
 4. Set-top-bokser (Roku, Google TV, TiVo, Nvidia Shield)
 5. Amazon Fire TV
 6. Fire TV Stick / Telefon / nettbrett
 7. Spillkonsoller (PlayStation, Xbox, Wii)
 8. Enheter som kjører på Android og iOS

Du kan også se Amazon Prime på Chromecast hvis du har installert Chrome Browsers-utvidelsen. Den fungerer også på Kodi gjennom Krypton-depotet.

Hvordan sette opp Amazon Prime på TV

Å se filmer og show på TVen din er en opplevelse som aldri kan matches av noen annen enhet. Moderne smarte TV-apparater tilbyr HD-kvalitet for brukere å se favorittinnholdet deres på en widescreen og gir dermed en fantastisk opplevelse.

Og det’er ikke så vanskelig å sette opp tjenesten på TV-en din. Her’Slik kan du kjøre Amazon Prime på Smart TV:

Hvis du’har allerede kjøpt en konto for Amazon Prime Video, og gå deretter til Google Play Store på Android TV eller Samsung Apps på Samsung Smart TV

 1. Søk etter “Prime Video” og last ned appen
 2. Kjør installasjonen og skriv inn brukeropplysningene (brukernavn og passord som du brukte for å registrere deg på Amazon Prime) når du blir bedt om det
 3. Når appen er startet, velger du hvilken som helst film, TV-program eller et program og lar moroa begynne!

Beste VPN for Amazon Prime Reddit

Mens et høyt antall beste vpn reddit leverandører’navnene dukker opp på Reddit i Beste VPN-diskusjonstråder, ikke mange tilbydere ble anbefalt av brukere for å fjerne blokkeringen av Amazon Prime US.

Bortsett fra noen få omtaler av NordVPN som den vi’Har nevnt her, vant du’t finner mange anbefalinger og det er best å holde seg til de vi’har prøvd og testet for deg i vår beste VPN for å fjerne blokkeringen av amerikanske Amazon Prime.

Kommentar fra diskusjonen ContiGhostwood’s kommentar fra diskusjon "VPN og Amazon Prime Video".

Amazon Instant Video vs. Amazon Prime Video

Mens Amazon nylig forenklet tjenesten og omdøpte Amazon Instant Video til bare Amazon Video og Amazon Prime Video til Amazon Prime, er tjenestene fremdeles ganske forvirrende for førstegangere og nybegynnere.

Amazon Prime var faktisk en hel avtale tilgjengelig for $ 79 for amerikanske kunder og tilbød en årlig pakke som gir brukere gratis 2-dagers frakt for hele året sammen med et abonnement på Amazon Prime Video.

Men i april 2016 begynte Amazon Prime Video å bli tilbudt separat for $ 2,99 / måned for de første seks månedene, og deretter ble det belastet med $ 5,99 / måned. Der’er også en prøveperiode på en måned tilgjengelig. Den’er et tilbud med et gebyr der du kan se ubegrenset innhold.

Imidlertid ligner Amazon Instant mer på betal-per-visningsmodell der du må betale for hver video, show eller film hver for seg, og det’er tilgjengelig som en egen tjeneste for folk i USA så vel som utenfor USA.

Amazon Prime er bare tilgjengelig for amerikanske kunder og det’Vi anbefaler at du distribuerer Beste VPN for å oppheve blokkeringen av amerikanske Amazon Prime for å kunne bruke tjenesten og nyte det nyeste innholdet som er tilgjengelig.

VPN For Amazon Prime

Beste VPN for vanlige spørsmål om Amazon Prime

Amazon Prime Video fungerer ikke?

Når du starter Internett-tilkoblingen på nytt eller lukker all annen datakrevende aktivitet, vil Prime Video-enheten din slå seg på igjen. Ellers, hvis det fortsatt ikke gjør det’t fungerer, sjekk om enheten din er oppdatert med oppgraderinger eller Prime Video-appen din er oppgradert.

Trenger jeg virkelig et Amazon Prime-medlemskap for å streame Amazon Video??

Nei, det gjør du ikke’Jeg trenger det. Amazon Video krever at du separat kjøper TV-serier, filmer eller annet videoinnhold per stykke. Amazon Prime-medlemskapet tilbys for øyeblikket $ 2,99 / måned for de første seks månedene etter at du har registrert deg, og deretter vil du bli belastet for $ 5,99 / måned.

Kan vi bruke Amazon Prime på mer enn én enhet om gangen?

Ja, det kan du, men for det må du opprette en Amazon-husholdning. Følg trinnene nedenfor for å komme i gang:

 • Logg på kontoen din på Amazon-nettstedet og gå til “Min konto” Alternativ
 • Gå til “Administrer innholdet og enhetene dine” > innstillinger > Husholdninger og familiebibliotek > Inviter en voksen
 • Nå kan du enten opprette en ny konto eller bruke en eksisterende konto for å logge på igjen og starte en delt forbindelse til Amazon Prime fra en annen enhet

Hvordan finner jeg Amazon Prime videoapp?

Du kan enten gå direkte til Prime Video’det offisielle nettstedet, eller gå til Google Play-butikken for nedlasting av Android Amazon Prime video-appen og iTunes-butikken for å laste ned iOS-appen.

Konklusjon

Amazon Prime er en av de beste streamingtjenestene på nettet akkurat nå, og ettersom populariteten til internett-TV stiger, vil tjenesten garantert ha noen spektakulære show i tiden som kommer.

På BestVPN.co tar vi til orde for en gratis internettopplevelse for alle uten begrensninger eller grenser, men siden truslene og forbudene fortsetter å øke, er det beste alternativet for å gjøre din internettopplevelse virkelig gratis, ved å bruke den beste VPN og nyte det beste Internett har ditt hjerte å tilby’innhold.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me