Beste gratis VPN-tjenester i 2023

Hvis du vil ha en VPN gratis fordi de betalte leverandørene ikke gjør det’kan ikke passe til budsjettet, da kan du gå videre, men vær forsiktig.

Gratis VPN-er er vanskelige tjenester, med mange ting gjemt under overflaten som potensielt kan skade deg.

For å sikre at du bare fortsetter med den sikreste VPN for gratis nedlasting, må du gå gjennom guiden vår.

Jeg vil gi deg en kort beskrivelse av faktorene du trenger å ta hensyn til før du abonnerer på en viss tjeneste og gi deg en oversikt over den beste gratis VPN for 2023.

Her er en kort oppsummering av våre 5 Topp gratis VPN-tjenester i 2023

# 1: Surfshark: # 1 Anbefalt VPN med 30 risikofri prøveperiode.
Beste plan: $ 1,99 / måned (2 års avtale)
# 2: ProtonVPN: Ingen båndbreddebegrensning i gratis tjenesten
# 3: Hide.Me: Gratis VPN som ikke gjør det’t Hold logger
# 4: Windscribe: Bruk opptil 15 GB / måned gratis
# 5: OperaVPN: Avblokkerer Netflix US gratis

Mange gratis VPN-er mangler selv om de tilbyr grunnleggende personvern, og bassenget vi kunne velge mellom var sterkt begrenset.

Men likevel legger vi vårt beste for å verve tjenester på denne listen som var helt sikre for deg å bruke når som helst.

Her vi’har samlet listen over 5 svært sikre VPN-tjenester som du kan som gratis VPN.

Contents

Surfshark – sterkt anbefalt leverandør med 30 dager gratis VPN-prøve

Surfshark er en topp VPN-tjeneste som tilbyr den sterkeste sikkerheten sammen med premiumfunksjoner, men det’er ikke en helt gratis tjeneste.

Så hvorfor har vi valgt det å toppe denne listen over gratis VPN-er?

At’s fordi Surfshark tilbyr en brukervennlig 30-dagers gratis prøveperiode der du kan bruke tjenesten med alle tilgjengelige funksjoner uten bekymringer.

Hvis du ikke gjør det’Jeg vil gjerne være med tjenesten, sende inn en enkel tilbakebetaling om tilbakebetaling med support for live chat og du får pengene tilbake. Ja, det er så enkelt.

Surfshark kommer nærmest en gratis VPN-tjeneste med sine rimelige priser. Et 2-årig abonnement vil koste deg bare $ 1.99 / måned.

Beste gratis VPN-tjenester i 2023

Og leverandøren gir deg noen ganske gode grunner til å betale det beløpet og bo hos tjenesten utover den gratis prøveperioden.

Netflix US jobber hver gang med Surfshark uansett hvor du er i verden.

Torrenting støttes av sitt 800+ sterke servernettverk og sikret med DNS-lekkasjebeskyttelse.

Du kan bruke tjenesten på alle større plattformer med de brukervennlige appene som tilbys av leverandøren.

Live chat er alltid der for å hjelpe deg hvis du blir sittende fast eller trenger å gjøre dette VPN-oppsettet uten problemer.

Hastighetene er konstante og raske hele tiden, og det er ingen begrensning på båndbredden heller.

Kryptering av militær kvalitet og OpenVPN-protokoll er tilgjengelige for å gi deg en ugjennomtrengelig sikkerhetsopplevelse på internett.

Surfshark er det beste gratis VPN-valget du’Det har du fått hvis du vil bruke tjenesten til kortsiktige behov, for en måned.

ProtonVPN: Ingen båndbreddebegrensning for gratis service

Denne leverandøren tilbyr den sjeldne funksjonen ved bruk av ubegrenset båndbredde som en gratis VPN-tjeneste.

Don’t ta lett på denne funksjonen da du vil møte båndbreddegrenser så strenge som 500 MB / mnd i gratis VPN-domenet.

ProtonVPN gratis

Gjennom dette kan du bruke denne gratis VPN-en uten registrering eller oppgradere problemer så lenge du vil.

Denne VPN-leverandøren’den gratis versjonen tilbyr førsteklasses sikkerhet som ikke’t kompromitter brukerdata i det hele tatt. Krypteringsnivået er sterkt, og ingen IP-lekkasjer ble funnet i testingen vår.

Det eneste problemet med det er at hastighetene noen ganger er snegellignende, dvs. absolutt treg.

Men dette er forventet siden alle gratis VPN-er setter begrensninger på noen premiumfunksjoner og i ProtonVPN’Hvis det er tilfelle, gass det hastighetene sammen med at du ikke lar deg streame eller Torrent heller.

Apper tilbys for alle større plattformer som Windows, Mac, iOS og Android. Og hvis du noen gang vil oppgradere, er den betalte versjonen alltid tilgjengelig for å tilby en mye bedre opplevelse.

Hide.Me: Gratis VPN som følger en streng nullstandsregler:

En annen svært sikker VPN-tjeneste, Hide.Me, er basert i Malaysia, en sikker jurisdiksjon.

Hide.Me Free

Tilbyderen tilbyr gode hastigheter på alle de 5 serverne den tildeler i sin gratis tjeneste.

Det gjør det ikke’ikke føre logger over aktivitetene dine på noen som helst måte, og hvis vi parer det med god kryptering, og deg’Vi har høyt nivå VPN-beskyttelse gratis.

Hide.Me har også ulempene i form av begrensningen av å tildele bare 2 GB data hver måned til brukerne.

  Bästa VPN för PC - En systemkompatibel recension för alla PC-märken

Den lave grensen for databruk gjør også leverandøren uegnet for streaming og Torrenting eller annen datakrevende aktivitet.

Du kan bruke denne tjenesten på alle populære enheter og noen nisje-enheter, i tillegg til FireTV. Det tilbyr en Firefox-utvidelse også.

Vindavskrift: Bruk opptil 15 GB / måned / Torrentsvennlig

Hvis du ikke gjør det’Hvis du tar hensyn til båndbreddebegrensningen og serverbegrensningen, er det ingen stor forskjell mellom Windscribe’er gratis og betalte tjenester.

Ved å abonnere på denne tjenesten kan du bruke annonseblokkeringen deres, som er en førsteklasses funksjon og fungerer utrolig bra for å rote ut unødvendige plager på nettet.

Dette gjør båndbreddebegrensningen på 10 GB / måned mye mer nyttig siden du ikke kaster bort dyrebar båndbredde på annonser du ikke’t vil se.

Windscribe Free

Du kan legg til ytterligere 5 GB på toppen av dette ved å tweete om tjenesten.

Dette er ikke en dårlig pris, fordi det sikrer at du kan bruke denne VPN-en gratis på en ubegrenset måte hvis du bare bruker vanlig surfing.

Tilbyderen har riktignok et problem med hastigheter, men det’Det er ikke på grunn av gasspådrag på grunn av gratis service.

Problemet er der også i den betalte versjonen av denne tjenesten.

Live chat blir overraskende tilbudt av Windscribe, og selv om det’er ikke helt topp, det’er fortsatt god nok til å løse de viktigste tekniske problemene.

Du kan bruke denne VPN gratis for Windows, Mac og nettlesere, slik at du kan skaffe deg en stabil VPN-forbindelse gratis via enkel installasjons- og registreringsprosess.

Mobil støttes ikke av Windscribe.

OperaVPN – Avblokkerer Netflix:

Den eneste gratis VPN-en som kan fjerne blokkering av Netflix, OperaVPN fungerer bare som en utvidelse i Opera-nettleseren.

OperaVPN gratis

Vi generelt ikke’t anbefaler deg å velge denne VPN siden den har flere problemer med IP-lekkasjer og logging, noe som gjør det uegnet for Torrenting, surfing og andre lignende aktiviteter.

Men hvis du vil se den amerikanske versjonen av Netflix gratis, kan du velge denne tjenesten.

6 viktige faktorer for å velge den beste gratis VPN-tjenesten

Vi don’t bare velg leverandører for vår beste gratis VPN-liste ut i luften.

Det er noen veldig viktige faktorer som vi vurderer alle gratis tilbydere på og sjekker hvilke som skiller seg ut og prøver testen i henhold til disse faktorene:

Båndbredde Cap

Mengden data du kan bruke hver måned er kanskje den mest kritiske faktoren for å velge en gratis VPN-tjeneste.

Dette er fordi begrensningene i båndbredden er forståelige med gratis VPN-er, siden de ikke kan tilby alt betalte tilbydere gjør. Men når denne grensen går under akseptable nivåer, gjør den VPN, uansett hvor god den er, ubrukelig.

Et stort eksempel på dette er Tunnelbear, kanskje den sikreste gratis VPN-en av dem alle.

Imidlertid tilbyr den bare 500 Mb båndbredde hver måned, som ganske enkelt er patetisk og ikke en gang er bra nok til å vare deg over et par dager, selv med grunnleggende surfing.

Hastighet

Den’er dumt å forvente at gratis VPN-er vil tilby like raske hastigheter som de betalte kollegene.

Å tilby raske hastigheter tar ressurser og er et dyrt selskap, noe som gjør denne funksjonen fullstendig utenfor rekkevidde av gratis VPN-er.

Fortsatt er hastighetenes stabilitet utrolig viktig for oss her, så selv om en VPN tilbyr treg hastighet på sin gratis tjeneste, bør disse hastighetene være konstante eller det ødelegger brukeropplevelsen ytterligere.

Serverplassering

Gratis VPN-er’t tilby alle serverne som er til stede i deres serverpark.

Ofte er antall servere som tilbys i gratis VPN-planer ganske lavt og i området 2-10 servere.

Og selv da er serverne stort sett ikke optimalisert for å tilby raske hastigheter, støtte Torrenting eller omgå Netflix’geo-blokker.

Stort sett er disse problemene vedvarende i gratis VPN-er, så de får stort sett et pass, men etter det blir det sjekket om serverne som tilbys er IP-lekkasjefri eller ikke.

De beste gratis VPN-ene som tilbys på denne listen, ikke’t lekker IP-en din via serverne deres i det hele tatt, og hastighetene deres er stabile om ikke raske.

Innloggingspolicy

Logger over brukeraktivitet innebærer sensitiv informasjon og skal aldri oppbevares, da de er et brudd på brukernes personvern.

På toppen av dette, hvis en VPN holder logger, der’det er en stor mulighet for at den vil selge dataene den har i sin besittelse.

  Roku VPN - Hur man installerar och installerar Bästa VPN för Roku

Mange gratis VPN-er går gjennom denne ruten’hvorfor tilbydere som følger en streng nulllogg-policy ble inkludert i den anbefalte gratis VPN-listen.

lekkasjer

VPN-er er ment å skjule din virkelige IP for å opprettholde din anonymitet på nettet.

Imidlertid kan denne anonymiteten bli kompromittert hvis VPN er utsatt for DNS, WebRTC eller lignende IP-lekkasjer.

IP-lekkasjer er farlige, spesielt under sensitive aktiviteter som Torrenting og omgåelse av sensur fra myndighetene. Topp gratis VPN-er skal aldri lekke din virkelige IP.

For å sjekke dette kjørte vi flere lekkasjetester og inneholdt bare VPN-er som passerte dem alle uten store problemer.

Brukervennlighet

Selv de beste funksjonene som tilbys av en VPN kan bli ubrukelige hvis plattformen de skal brukes på ikke er brukervennlig.

Det meste kommer appene som tilbys av en leverandør under brukervennligheten og om appen’s UI og UX er klønete gjort, appen er vanskelig å bruke, den krasjer ofte eller svarer ikke over lengre tid, vi ville ikke’t anbefaler leverandøren til deg i det hele tatt.

Er alle gratis VPN-tjenester trygge å bruke?

Stort sett NEI!

Gratis VPN-er er enten honningskraptjenester eller avstemte versjoner av betalte VPN-tjenester som er der for å tvinge brukeren til å kjøpe selve VPN’abonnement.

De sistnevnte, det vil si de som tilbys av de betalte leverandørene, er fortsatt i orden siden de har begrensninger, men ikke ofte er pålitelige nok til å registrere seg hos.

Imidlertid er frittstående gratis tjenester de som ikke er veldig pålitelige i det hele tatt.

Som oftest er de kaprifuger, som sagt tidligere, og lokker kundene inn ved å tilby en gratis tjeneste og deretter utføre ubehagelige aktiviteter i bakgrunnen.

Gratis VPN-er har fanget med malware-infiserte apper, datahandel, båndbreddeføring og mye mer problematisk på tur på slep.

At’Derfor gjentar vi alltid at gratis VPN-er ikke blir anbefalt av oss siden det er stor sjanse for at de ikke er private og verken sikre nok til at generelle brukere kan abonnere på.

Hvorfor gratis VPN-er aldri vil være beste VPN-er?

Gratis VPN-er blir ikke tilbudt uten begrensninger i det hele tatt.

I noen kan det hende du er sperret ute av hele antallet servere som tilbys av leverandøren, og i noen er datagrensen til mindre for selv å vurdere å være god nok.

Hastigheter reduseres kraftig på gratis tjenester av VPN-leverandører selv, og alle slike problemer og barrierer eksisterer for å sikre at du velger deres betalte versjoner.

Det er et gammelt ordtak at det ikke er gratis lunsjer i verden,

Med gratis VPN-er ser det ut til at du får produktet akkurat slik.

Virkeligheten er annerledes fordi du kan være produktet. Mange brukere har fortalt oss at gratis VPN-er har stjålet deres personlige informasjon og solgt den til tredjepart.

Dette resulterer i et annet problem.

Selv om en gratis VPN skal hjelpe deg å være anonym, er det bare gode tjenester. Dessverre, med mange gratis VPN-er, er de en sikkerhetsrisiko.

Dataene dine kan bare selges hvis de er lagret.

Mange gratis tjenester har ingen såkalt policy for ikke-logg. Dette betyr at dataene kan spores, og det er en risiko for personvernet ditt. Gratis tjenester er også beryktet for spam, reklame og skadelig programvare.

Gratis VPN mot betalt VPN

Som du må ha forstått nå, er gratis VPN lokkende, men de kan ikke tilby den ytelsen som betalte leverandører kan.

Gratis VPN-er, selv når de er veldig sikre og ikke’t loggfør dataene dine (Det skjer veldig sjelden), ikke’Jeg har mye å tilby deg, bortsett fra noe blokkering av grunnleggende nivå og litt anonymitet på nettet.

Det er begrensninger i båndbredden nesten alltid, de kan ikke komme forbi de strenge VPN-forbudene på nettsteder som Netflix US, de har ofte ikke’t support Torrenting, support er ikke-eksisterende, hastigheter blir strukket og apper tilbys ikke for noen store plattformer og OS.

Hvis du har det bra med disse begrensningene og vil bruke denne strippede versjonen av en VPN, så er det’Det er bra, men hvis du ikke gjør det’t som disse begrensningene, må du velge en betalt leverandør.

Betalte tilbydere tilbyr de sterkeste krypterings- og tunnelenivåene, ikke’t loggføre dataene dine, tilby apper for store plattformer, ha gode hastigheter, fjerne blokkering av Netflix og støtte sikker Torrenting.

  8 bästa VPN för skolan för att avblockera webbplatser och spel

Noen toppleverandører tilbyr til og med premium sikkerhetsfunksjoner som Double VPN og Onion over VPN som du aldri vil se gratis VPNs tilby.

Imidlertid, hvis du er litt bekymret for de høye kostnadene du måtte måtte bære når du går til en betalt leverandør, don’t bekymre deg mye.

Det er mange rimelige VPN-er der med utrolig ytelse og stabilitet som passer dine behov.

Den beste, billige VPN-tjenesten akkurat nå er Surfshark.

Du kan få det to årige abonnementet for bare $ 1,99 / måned.

Det tilbyr 800+ servere, apper for Android, Mac, Windows, iOS og FireTV, kryptering av militær klasse, Torrentoptimaliserte servere, Netflix-blokkeringsfunksjon, live chat-støtte og standardstøtte for OpenVPN-tunnelprotokoll.

Dessuten, Surfshark tilbyr en 30-dagers risikofri prøve, så hvis du liker tjenesten, kan du holde deg med den, men hvis du ikke gjør det’t, kan du be om pengene dine raskt.

Topp betalte leverandører som Surfshark tar personvernet ditt veldig seriøst og sikrer at det ikke er smutthull som din anonymitet kan kompromitteres gjennom..

Brukeropplevelsen verdsettes også høyt av slike betalte leverandører.

Poenget her er at det finnes noen gode gratis VPN-er, men de er bare ikke gode nok til å gi deg alt du leter etter.

Farene for personvernet og dataene de utgjør, er også en ekstra avkjøring også her.

Mange gratis VPN-tjenester har vært involvert i datahandel

Hvis man skulle identifisere det største problemet med de fleste gratis VPN-leverandører i disse dager, må det være det problematiske aspektet av datahandel som gratis VPN-er unner seg.

Som en tommelfingerregel følger betalte VPN-er vanligvis en nullregistreringspolicy, men gratis VPN-er logger ikke bare dataene dine, men selger dem også til tredjepartskilder, som vi anser som en alvorlig invasjon av din rett til personvern som individ.

Og det’er ikke de obskure eller mindre kjente tilbydere som unner seg dette.

Noen av de mest populære gratis-tjenestene er funnet skyldige i å hengi seg til datahandel.

Bare vurder Hotspot Shield, en veldig populær leverandør og en som folk anser som den beste VPN for Android i gratis kategorien.

At det har samlet en hittil nedlastet app for en halv milliard app til nå, gir ytterligere tro til denne oppfatningen.

En studie av Center for Democracy and Technology gjorde avsløringen om at denne populære VPN-en solgte sensitive brukerdata til sine tredjeparts tilknyttede selskaper.

Dataene som ble solgt inkluderer ting som navn på brukere, enhetsnummeret og til og med mengden båndbredde de brukte.

Men dette gjør det ikke’t slutter her som det upretensiøse “HolaVPN” ble fanget og solgt båndbredde fra brukere til tredjepart.

Ting som disse bryter brukertilliten i veldig høy grad og er grunnen til at vi ber deg om å vurdere valget ditt om å velge gratis VPN-tjeneste på alvor.

I vår studie om den mørke siden av VPN-bransjen, fant vi ut at store skyldige var gratis leverandører med sine problemer, alt fra vanlig datahandel til å sette malware i brukerenheter som Betternet.

Konklusjon

Når du ønsker å få en VPN kostnadsfritt uten særlig vurdering, setter du personvernet ditt i stor fare.

At’Derfor anbefaler vi deg å velge det neste beste alternativet til gratis VPN-er, dvs. en betalt tjeneste som er enestående i ytelse og gjør ikke’t koster for mye.

Vår topp anbefalte VPN for dette er Surfshark fordi det’er relativt billig til $ 1,99 / måned etter sin beste plan og har de beste sikkerhets- og ytelsesstandardene i bransjen.

Men den største fordelen her er at du kan bruke Surfshark gratis i en periode på 30 dager før du forplikter deg til det.

Men hvis du fortsatt vil prøve ut freebies, don’ikke velg noen annen leverandør enn de vi anbefalte i listen ovenfor som ProtonVPN, Windscribe, Hide.Me og OperaVPN.

Hver leverandør blant disse er bra for en spesifikk oppgave som OperaVPN jobber med Netflix US.

Så vel med omhu fordi hvis du tar et dårlig valg, kan du lide noen store konsekvenser som invasjoner av personvern, malware, datatyveri og datahandel.

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me