Bedste VPN til Windows – Skjul din identitet på din pc / laptop!

Microsoft har været den største bidragyder på markedet for operativsystemer. Det “vinduer” Produktet er unikt, der tilbyder enestående intuitivitet, brugervenlighed og bemærkelsesværdig support.

Med det problemfrit, halvtransparente vinduer, der glider hen over skærmen og det attraktive design, kan brugerne let udføre en række teknologirelaterede opgaver.

Takket være almindelige forretningsapplikationer som Microsoft Word / Excel, udstyret med Bedste VPN'er til Windows, er operativsystemet nu blevet en de facto standard for de fleste enkeltpersoner / virksomheder.

Vil du sikre dit Windows OS og øge din anonymitet online? I så fald er du på det rigtige sted. Jeg har oprettet denne omfattende guide til din hjælp.

Formålet er at hjælpe med at uddybe vigtigheden af ​​en VPN for vores seere, hvordan man konfigurerer en på forskellige versioner på Windows, og hvilke udbydere der er de bedste valg for 2019!

Hvorfor har jeg brug for en VPN til min Windows PC / Laptop?

På trods af at mange lande vedtager love for mere kontrol på internettet og initiativer som Safer Internet Day (SID) og Cyber ​​Security Awareness Month, er mange netizens stadig ikke klar over, hvor værdifulde deres data og online-privatliv er.

Hvis du har en god idé om geobegrænsninger, lov om krænkelse af ophavsret og ophævelse af netneutralitet, kan du springe over dette afsnit. For de mindre informerede har jeg oprettet et resume om behovet for en VPN i nyere tid.

 1. Skjul din identitet - Forhindrer din internetudbyder (ISP) i at lære om dine online browsingaktiviteter og holde dig anonym!
 2. Regeringsovervågning - Lande, der er en del af fjorten / ni / fem alliancer, hengiver sig med masseovervågning. VPN'er beskytter dig mod deres nysgerrige øjne.
 3. Geo-Spoof placeringer - Omgå irriterende indholdsblokke og geografiske begrænsninger ved at flytte din placering og ændre din IP-adresse til en lokal en.
 4. Wi-Fi-beskyttelse i offentligheden - Barer / caféer / restauranter kan give dig internet, men de er ikke sikre. VPN'er beskytter dig mod hackere, der bruger offentlige Wi-Fi-forbindelser.
 5. Omgå censur - Indholdsbegrænsninger, der er indstillet af regeringer, arbejdspladser og skoler, kan let omgås ved hjælp af en sikker og kraftfuld VPN-service.
 6. Stressfri Torrenting - At forkæle sig med P2P / Torrenting kan føre til heftige bøder fra DMCA-meddelelser. Bedste VPN til torrents skjuler din identitet og narrer jagere af krænkelse af ophavsret.

Hvad skal man kigge efter i en VPN til din Windows PC / Laptop

Husk, at det at finde en der bedst passer til dine behov kræver at være opmærksom på forskellige faktorer. Så jeg oprettede denne roundup af funktioner til valg af den bedste VPN til Windows 10, 8 eller 7,

Hvis den manuelle proces virker for skræmmende, kan vores læsere altid gå til en tredjeparts VPN-service. Jeg beder altid mine seere om at tage deres tid, når de vælger en udbyder.

 1. Udbyderens placering - Afhængigt af et bestemt land’s datalovgivning, kan en VPN-udbyder muligvis eller måske ikke være i stand til at tilbyde fuldstændig beskyttelse af dine data. Dette er uanset en nul-logging politik.
 2. Multi-login - VPN'er er nyttige værktøjer, men hvis du kun kan bruge det på en platform, bliver tingene lidt kompliceret. Se efter en udbyder, der giver samtidige forbindelser på tværs af flere enheder / OS.
 3. Serverplaceringer - Gå efter en VPN-tjeneste, der tilbyder et væld af tilgængelige serverplaceringer. Dette gør det lettere for dig at omgå geobegrænsede websteder.
 4. Begrænsninger - Undgå udbydere, der ikke tilbyder P2P / Torrenting-support, pålæg en båndbredde eller mangler de avancerede / generiske funktioner til at udnytte komplet privatliv.
 5. Logning - For privatlivsbevidste brugere skal du være ekstra opmærksom på leverandører af nul-logs. De bedste udbydere vil være tydelige på deres praksis uden at unddrage sig de fine udskrivningsklausuler.
 6. Kryptering - AES-256-CBC-kryptering i militær kvalitet er den nuværende gyldne standard for VPN'er komplet med Perfect Forward Secrecy.
 7. Hastighed - Test forskellige udbydere for ydeevne, inden du træffer en endelig beslutning. VPN'er dropper allerede forbindelseshastigheder på grund af det ekstra lag af kryptering, der er tilføjet til netværket.
 8. Pris - Pålidelige udbydere tilbyder en balance mellem omkostningseffektivitet og værdi. De er også ærlige om tilbagebetalinger, gratis prøveperioder, support og tilgængelige rabatter.

Hvad er de bedste VPN-tjenester til min Windows-pc?

Hvis du er lidt teknisk kyndig, ved du sandsynligvis, at Windows 10 kommer med en masse af privatlivets fred. Informationssynkronisering med Microsoft-servere, tilføjelse af Cortana-assistenten og integreret annoncering hjælper med at personalisere din oplevelse.

På samme tid slører de grænsen mellem privatliv og sikkerhed. En klausul fra Microsoft’s privatlivspolitik siger, at virksomheden har mulighed for at få adgang til, afsløre eller endda bevare personlige data, herunder indhold i private mapper og e-mails.

Nu kan du deaktivere de fleste af disse sårbarheder. Der er dog stadig nogle, der kræver yderligere hjælp. Det er her VPN'er er nyttige, hvilket anonymiserer al din online aktivitet.

Så uden yderligere problemstillinger, se på listen over den bedste VPN til Windows, som jeg overholdt, baseret på pålidelighed, ydelse, support, servertilgængelighed, privatliv og funktioner.

NordVPN - Panamansk udbyder, der er rettet mod privatlivets fred

NordVPN - Panamansk udbyder, der er rettet mod privatlivets fredFordele: Afblokerer VoD'er som amerikanske Netflix og BBC iPlayer. Tilbyder en enorm database med 5396 servere i 61 lande over hele verden. Understøtter seks samtidige forbindelser.

Annonce / Malware / Tracker-blokering. Gratis prøveversion tilgængelig. P2P / fildeling tilladt med specialiserede torrenting-servere til rådighed. Tilbyder apps til alle platforme / enheder, inklusive Android TV'er.

Ulemper: Månedlig plan er dyre. Restitutioner kan tage yderligere 30 dage.

Endelig dom: NordVPN tjener en sjælden 5-stjernet vurdering fra BestVPN.co for sine Windows-muligheder. Det tilbyder en intuitiv klient, der kan prale af stærk kryptering og tilbyder et væld af nyttige privatlivsfunktioner.

Læs denne NordVPN-anmeldelse i 2019 for mere information!

ExpressVPN - Allrounder med stor routerkompatibilitet

ExpressVPN - Allrounder med stor routerkompatibilitetFordele: Baseret på De Britiske Jomfruøer. Omkører geo-begrænsninger på amerikanske Netflix og andre VoD'er. Tilbyder et 2.000+ servernetværk i 94 lande og 148 placeringer over hele verden.

Seks samtidige forbindelser. P2P / torrenting support. Brugere har endda en 30-dages refusion tilgængelig. Tilsløret servere til at omgå geo-begrænsninger i lande som Canada.

Ulemper: Ingen mulighed for portvideresendelse. Samlet dyre service.

Endelig dom: Den BVI-baserede udbyder kan prale af en no-logs-politik, der endda rystede de tyrkiske myndigheder. Det tjener en 4,5-stjerneklassificering fra BestVPN.co takket være dens stærke brugerbase og routerkompatibilitet.

Udbyderen tilbyder sin egen router-app. Dette gør det lettere for Windows-brugere med succes at konfigurere et sikkert netværk for hele husstanden. Hastighederne er også fantastiske!

Læs denne ExpressVPN-anmeldelse fra 2019 for mere information!

PureVPN - Et godt valg til streaming

PureVPN - Et godt valg til streamingFordele: Baseret i Hong Kong (Safe Location). Automatisk dræbningsafbryder, annonceblokering, delt tunnel, NAT Firewall og DNS / IPv6 lækebeskyttelse. Samtidige forbindelser på fem enheder.

300.000 + IP'er & 2000 + servere i 140 lande. Optimerede dedikerede streaming-servere tilgængelige. Split Tunneling og SOCKS5-proxy for forbedret ydelse.

Ulemper: Sjældne forbindelsesproblemer på Windows. Ingen gratis prøveversion tilgængelig.

Endelig dom: Opereret af GZ Systems og med base i Hong Kong (et af de sikreste internetknudepunkter i verden), har PureVPN sine gode dage og dårlige dage.

VPN har nogle utilfredse kunder, men leverer store download- og uploadhastigheder konsekvent med meget minimalt hastighedstab. Læs denne PureVPN-anmeldelse 2019 for mere information!

CyberGhost - En udbyder, der blokkerer alt!

CyberGhost - En udbyder, der blokkerer alt!Fordele: Baseret i Rumænien (sikker placering). 7-dages prøveperiode og 45-dages refundsgaranti (USP fra udbyderen). Enorm samling af 2850+ servere til til at fjerne blokering af websteder og VoD'er.

Multi-login på fem enheder. Mozilla og Chrome Browser-tilføjelser. Sikker Wi-Fi-funktion til sikkerhed i offentligheden. Automatisk dræbningsafbryder og DNS / IP lækage beskyttelse.

Ulemper: Ingen portvideresendelse tilgængelig. Lækager fundet i Mac-klient.

Endelig dom: CyberGhost tilbyder stor alsidighed for sine brugere. Det har forskellige tilstande som surf anonymt, fjern blokering af streaming, sikker Wi-Fi-hotspot, torrent anonymt og fjern blokering af websteder.

Udbyderen tilbyder også fremragende ydelse til streaming / torrenting-aktiviteter. Den bedste del af alt: brugere har en 45-dages pengene-tilbage-garanti til rådighed til test af tjenesten.

Læs denne CyberGhost-anmeldelse 2019 for mere information!

Surfshark - Bedste billige VPN-udbyder med stor værdi

Surfshark - Bedste billige VPN-udbyder med stor værdi

Fordele: Baseret på De Britiske Jomfruøer (en VPN-venlig jurisdiktion). Budgetvenlige omkostninger ($ 47,76 for 2 år). Ældre samtidige forbindelser (Ingen grænser - USP fra udbyderen)

Ulemper: MultiHop-funktion til at styrke anonymitet. CleanWebTM (Ad / Tracker / Malware Blocker). Automatisk kill-switch og Wi-Fi-beskyttelse for at holde dig anonym offentligt.

Endelig dom: Surfshark er en nybegynder, der hurtigt har spredt sine vinger på markedspladsen for Billigste VPN. Dens ydeevne, pålidelighed og privatliv giver det en 4.2-vurdering fra BestVPN.co.

Læs denne Surfshark Review i 2019 for mere information!

Bufret - Holland-baseret streaming-fokuseret VPN

Bufret - Holland-baseret streaming-fokuseret VPNFordele: Baseret i Gibraltar (et sikkert VPN-hub). Bypasser indholdsbegrænsninger på Netflix Us VoD-service. Tilbyder performance-servere i mere end 39 lande verden over.

Forbindelser til 5 enheder samtidigt. Live chat support er tilgængelig og ganske lydhør. Funktioner som, Auto Connection, Firewall-baseret Kill Switch og Port Discovery.

Ulemper: Dyr abonnementsplaner. Lækager fundet i MacOS-klienten.

Endelig dom: Bufret er gennemsigtigt med hensyn til registrering af nogle session / forbindelsesspørgsmål til samarbejde med regeringen i juridiske sager med en warrant.

Disse logfiler slettes inden for 30 dage. Jeg værdsætter den ærlighed, VPN bringer til produktet, da det er bedre end at blive chokeret / overrasket senere.

Ivacy VPN - Høj ydeevne til streaming / Torrenting

Ivacy VPN - Høj ydeevne til streaming-TorrentingFordele: Baseret i Singapore (en VPN-venlig jurisdiktion). Ekspansiv liste over 1000+ servere på 100+ placeringer. Bypasser indholdsbegrænsninger på VoD'er. Optimerede P2P-servere er tilgængelige.

Ulemper: Ingen TOR-kompatibilitet. Ingen Netflix-streaming.

Endelig dom: Ivacy, der blev oprettet i Singapore, er en anden sikker og sikker VPN-service. Dens placering er et plus takket være dets praktiske love om opbevaring af data og internetcensur.

Alle data er sikre under beskyttelse af personoplysninger, der garanterer din anonymitet fra lokale internetudbydere og regeringer. Pris pr. Måned starter på $ 11,95.

VyprVPN - VPN, der leverer hurtige hastigheder

VyprVPN - VPN, der leverer hurtige hastighederFordele: Hovedkvarter i Schweiz. Mere end 700 servere i 70 lande over hele verden. Multiplatform, multiprotocol support tilgængelig. Opretter forbindelse til op til 5 enheder samtidigt.

Tillader brugere at forkæle sig med P2P / Torrenting. Begrænset gratis konto tilgængelig med ubegrænset båndbredde til streaming / torrenting. Nul logsudbyder.

Ulemper: Ingen StealthVPN-protokol på grundlæggende plan. Problemer med performancekonsistens.

Endelig dom: VyprVPN har fået hurtig berømmelse på markedet, takket være sine hurtige hastigheder for streaming og P2P / Torrenting. Det kan også prale af en stærk privatlivspolitik.

IPVanish - Perfekt til at komme rundt i censur

IPVanish - Perfekt til at komme rundt i censurFordele: Tjenesten har en omfattende spredning på 1200+ VPN-servere over 60+ lande. Det tilbyder også 40.000+ delte IP'er til komplet cloaking af identitet.

Du kan endda oprette forbindelser på 10 forskellige enheder. Adgang til funktioner som Kill Switch, IPv6, DNS Lækbeskyttelse, SOCKS5 webproxy. 7-dages pengene-tilbage-garanti.

Ulemper: Ingen gratis prøveversion tilgængelig.

Endelig dom: IPVanish er en Florida-baseret VPN-tjeneste, der tilbyder et højt sikkerhedsniveau, der lover at gøre din rigtige IP ikke sporbar til lokale internetudbydere og offentlige agenturer.

Du udnytter ubegrænset båndbredde med nogle af de bedste webstedsblokeringsfunktioner for at få adgang til Netflix, Amazon Prime og BBC iPlayer. Udbyderen fører heller ingen logfiler for at respektere bruger anonymitet.

TorGuard - Leverer stærk anonymitet online

TorGuard - Leverer stærk anonymitet onlineFordele: Udbyderen er P2P-venlig. Det tilbyder et ekspansivt netværk på 3.000+ servere i 50+ lande over hele verden. Brugere kan oprette forbindelser på fem enheder samtidigt.

Stealth-proxy til at fjerne blokering af tilfældige websteder. To-faktor tilladelse tilgængelig. MITM angreb beskyttelse. SOCKS5 / SSH / HTTP / SSL og forskellige andre protokoller.

Ulemper: Windows Client-appen halter undertiden. Ingen gratis prøveperiode.

Endelig dom: Baseret i USA finder brugere muligvis ikke TorGuard en pålidelig service. Ikke desto mindre er det aldrig blevet fanget, der afslører private data.

VPN tilbyder også stærk OpenVPN-kryptering, som gør det muligt at fjerne blokering af VoD'er. Den eneste fangst er, at brugerne bliver nødt til at investere i en dedikeret IP til at udnytte det meste af VPN-tjenesten.

Andre mindre omtalte muligheder at overveje

Udbydere, der er anført ovenfor, har allerede et ret etableret omdømme på markedet. For brugere, der higer efter noget unikt, har jeg oprettet en separat fortegnelse over nogle mindre ansete muligheder.

Formålet med dette er at give mit publikum et klart billede af de forskellige “egnet” indstillinger til deres Windows Laptops / PC'er. Jeg håber, at de hjælper med at gøre beslutningsprocessen lettere:

Privat internetadgang (PIA) - Den Michigan-baserede udbyder er et kendt navn. Det tilbyder en enorm liste over 3236 servere i 29 lande. Det understøtter endda alle protokoller, herunder PPTP, SSTP, L2TP / IPSec og OpenVPN. Privatlivspolitikken er utroligt gennemsigtig, hvilket bekræfter VPN er helt sikkert at bruge.

Avast SecureLine VPN - Den populære antivirusprogram skaber har gået den ekstra mil ved at tilbyde et VPN-produkt, der krypterer og sikrer din internettrafik. Udbyderen understøtter en række placeringer, der inkluderer USA, UK, Tyrkiet, Polen, Rusland, Mexico, Tjekkiet og Tyskland.

Norton Wi-Fi Privacy VPN - Norton by Symantec er en anden berømt Anti-Virus-tjeneste, der tilbyder et VPN-produkt. Wi-Fi-privatlivets fred er en-af-en-type, der garanterer det yderste niveau for privatlivets fred og sikrer dit internet med bankniveaukryptering.

Cryptostorm VPN - Baseret i Island og Canada er Cryptostorm en VPN-service, der vinder fart. Det er det foretrukne valg for mange, der deler filer, har tendens til at være privatlivsfreaks eller ønsker at surfe på DARK WEB. Derfor kan du føle dig sikker på, at udbyderen ikke har nogen forbindelses- / sessionlogfiler.

HideMyAss! (HMA) - Selvom HideMyAss er en meget populær VPN-udbyder, holder mange brugere sig væk fra det. Årsagen er deres samarbejde med juridiske myndigheder og leverer logfiler. Ikke desto mindre, hvis du bare leder efter en VPN-udbyder for at fjerne blokering af websteder, er udbyderen ikke et dårligt valg.

UnoTelly VPN - Baseret i Grækenland er UnoTelly VPN vokset til en stor multinational organisation. Udbyderen bruger ikke Google DNS-servere. Den bruger fysisk hardware til at give dig det yderste beskyttelsesniveau. Klienten tilbyder enestående funktioner som kill-switch og en indbygget forældrekontrol.

OverPlay VPN - Baseret i England er OverPlay en relativt ny udbyder på markedet, der fokuserer stærkt på privatliv. Det har en stor pulje af servere omkring 50 lande i verden, mens den tilbyder bemærkelsesværdig anonymitet, understøtter ubegrænset P2P / Torrenting og tilbyder endda hastigheder så høje som 6 Mbps.

WiTopia VPN - WiTopia er et andet berømt navn blandt VPN-udbydere. Det tilbyder en enorm serverbase, der giver adgang til over 40 lande over hele verden. Brugere udnytter endda højhastigheder fra 30 Mbps til 35 Mbps på en 50 Mbps-forbindelse - afhængigt af serverens nærhed og de websteder, du har adgang til.

VikingVPN - Baseret i USA er VikingVPN en relativt ny VPN på markedet. Det kan prale af en af ​​de dyreste prisplaner, der starter ved $ 14,95 pr. Måned. Til den høje pris tilbyder udbyderen ikke noget særpræg, men leverer en god og sikker samlet service.

Boxpn - Med base i Seychellerne er Boxpn en mellemklasse VPN-service, der tilbyder en kompetent service, meget hurtige hastigheder og god servertilgængelighed. Du modtager over 7 Mbps til download og streaming, hvilket er godt nok til at udnytte underholdning i form af film / tv-shows.

Konfiguration af en VPN manuelt i forskellige versioner af Windows!

Mens denne vejledning handler om “Bedste VPN til Windows”, Jeg vælger altid at forbedre den tekniske ekspertise hos mine seere. Tilmelding og installation af et program er let. At komme ind på detaljerne hjælper dig med at forstå flere facetter om, hvad en VPN gør.

Så jeg besluttede, hvorfor ikke hjælpe jer med at lede efter manuelle instruktioner. Nedenfor kan du finde trinvis vejledning til opsætning af en VPN på forskellige versioner af Windows. Disse inkluderer de berygtede Windows 10, 8 og 7. Jeg ville også gøre XP, men det ville være for forældet haha.

Hvordan kan jeg opsætte en VPN på Windows 10

 1. Klik det “Netværk” ikon, der findes i Windows-proceslinjen.
 2. (Ved siden af ​​uret i nederste højre hjørne af linjen).
 3. Vælg “Netværks indstillinger”, over “Flytilstand”.Bedste VPN til Windows
 4. Vælg VPN under netværket & Internet-titel.
 5. Klik på “Tilføj en VPN-forbindelse”.
 6. Tick eventuelt de avancerede indstillinger.Hvordan kan jeg opsætte en VPN på Windows 10
 7. Du skal nu gøre det gå ind nogle oplysninger.
 8. Vi etableret en PPTP-konfiguration fra freevpnaccess.com.
 9. Det er en god ressource til manuelt opsætning af VPN'er.Hvorfor har jeg brug for en VPN til min Windows PC og laptop
 10. Klik på den “Gemme” efter udfyldning af alle detaljer.
 11. Vend tilbage til den forrige menu, klik på forbindelsesknappen.
 12. god fornøjelse ved hjælp af en VPN via PPTP-protokolmetoden!

Konfiguration af en VPN manuelt i forskellige versioner af Windows

Hvordan kan jeg konfigurere en VPN på mit Windows 8 OS?

 1. Hoved til søgefeltet og skriv “VPN”.
 2. Vælg “Administrer virtuelle private netværk (VPN)”.Hvordan kan jeg konfigurere en VPN på mit Windows 8 OS
 3. Klik på den “+” -knappen for at tilføje en VPN-forbindelse.Hvad skal man kigge efter i en VPN til din Windows PC
 4. Fylde angiv de nødvendige oplysninger.
 5. Find en udbyder, der understøtter L2TP / IPSec-protokoller.Hvad er de bedste VPN-tjenester til min Windows-pc
 6. Højreklik på “Netværk” i Windows-proceslinjen.
 7. Vælg “Netværks- og internetindstillinger”.Er Windows VPN'er ulovlige i USA
 8. Klik på “Skift adapterindstillinger” fra “status” menu.Er det okay at bruge brudt Windows-version til VPN
 9. Du finder den VPN-forbindelse, du oprettede.
 10. Højreklik det og Vælg “Ejendomme”.Er der nogen gratis VPN til pc
 11. Klik på den “Sikkerhed” fanen.
 12. Vælg L2TP / IPSec fra “Type VPN”.Sådan opsættes en VPN på Windows 8 OS

Sådan opsættes en VPN på Min Windows 7 PC / Laptop

 1. Hoved til “Netværks-og delingscenter” menu.
 2. Klik på den “Opret en ny forbindelse eller netværk” mulighed.Sådan opsættes en VPN på min Windows 7 pc-bærbar computer (1)
 3. Vælg “Opret forbindelse til en arbejdsplads” for at starte forbindelsesguiden.Sådan opsættes en VPN på min Windows 7 pc-bærbar computer (2)
 4. Klik på “Brug min internetforbindelse (VPN)” for at begynde processen.Sådan opsættes en VPN på min Windows 7 pc-bærbar computer (3)
 5. Type IP-adressen fra din VPN-tjeneste.
 6. Gå ind et navn på forbindelsen.
 7. Klik på den “Næste” mulighed.Sådan konfigureres en VPN på min Windows 7 pc-bærbar computer (4)
 8. Gå ind det relevante brugernavn og adgangskode.
 9. Tick “Husk denne adgangskode, hvis nødvendigt.
 10. Klik på “Forbinde” knap!Sådan opsættes en VPN på min Windows 7 pc-bærbar computer (5)

Ofte stillede spørgsmål (Ofte stillede spørgsmål)

Er Windows VPN'er ulovlige i USA?

Selvom USA er en del af de fem øjne-alliancer og indfører streng datalagring og internetcensurpolitik, har regeringen endnu ikke forbudt VPN-tjenester. Du kan nemt downloade og installere enhver udvidelse uden at bekymre dig om juridiske besvær.

Er det okay at bruge brudt Windows-version til VPN?

Selvom der ikke er nogen skade ved at bruge revnede versioner af forskellige VPN'er, tilrådes det normalt at man faktisk betaler præmien. De fleste brudte filer leveres ofte pakket med masser af antivirus og malware, hvilket kan ødelægge alle data. Det er bestemt ikke værd at risikoen.

Er der nogen gratis VPN til pc?

Hvis du ikke ønsker at spilde dine kontanter på et betalt abonnement, har du gratis VPN-løsninger til rådighed. Nogle af de bedste muligheder som for nylig inkluderer Windscribe, Hide.Me og TunnelBear. Du kan tjekke denne gratis VPN til Windows-guide for flere muligheder.

Indpakning af ting

Jeg håber, at denne guide hjælper dig med at finde den bedste VPN til Windows, baseret på dine behov og krav. Hvert navn er blevet tilføjet efter omfattende forskning og analyse.

Jeg prøver at være så nøjagtig som muligt i mine guider, men hvis du synes, der er bedre løsninger eller støder på problemer / problemer, tøv ikke med at droppe en kommentar nedenfor!

Jeg vil svare personligt og prøve at yde så meget hjælp som muligt. Hjælp også en bror ved at dele denne vejledning, hvis du synes det er nyttigt. Tak på forhånd

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me