Bedste VPN til pc – En systemkompatibel anmeldelse til alle pc-mærker

PC'er findes nu som uerstattelige komponenter i vores moderne verden. De bor overalt fra hospitaler til firmahuse og giver brugerne mulighed for at udføre en række opgaver. Det er næsten umuligt at overleve uden en computer til din rådighed. Da deres popularitet fortsætter med at stige med en hurtigere hastighed, øges risikoen for de data, de lagrer og transmitterer også betydeligt. Dette gør det nødvendigt for dem at operere under dækningen af ​​en bedste VPN-service. Så der giver dig den bedst mulige guide, her er en guide på den bedste VPN til pc.

Er pc VPN'er sikre at bruge?

VPN'er er sandsynligvis den sikreste måde at surfe på internettet anonymt og bevare dit privatliv på det digitale område. I den aktuelle tid er det hurtigt ved at blive nødvendigt for hver enkelt person at bruge en VPN til beskyttelse mod hacks og invasion af privatlivets fred.

Er pc VPN'er sikre at bruge?

Fra malware-links til phishing-svindel og fra kriminelle hackinggrupper til dem, der ønsker at udnytte sårbarheder i nul dage i pc'er, truslerne kommer i forskellige grader, men hver af dem har potentialet til at forårsage betydelig skade på dine personlige og forretningsdata..

I modsætning til hvad man tror, ​​forkæler VPN ikke kun dine IP'er og omdirigerer kun din online trafik. Moderne VPN-tjenester i moderne tid kan give dig ultrasikre webadgangsfunktioner, såsom dræbte switches, IPV6 lækkeforebyggelse, understøttelse af flere protokoller, høj kvalitet kryptering og meget mere for at garantere, at snoopers har en temmelig hård tid med at få adgang til dine data.

Er det lovligt at bruge PC VPN?

Bortset fra nogle meget undertrykkende regimer og lande i verden som dem i Iran og Kina, er VPN'er fuldt lovlige at bruge og distribuere over hele verden. Internet-borgere i regioner som USA, Den Europæiske Union, Greater Asia og Mellemøsten er de mest fremtrædende brugere i verden.

Er det lovligt at bruge PC VPN?

Og da alt udvikler sig, og vi finder nye måder at bruge ting på, er VPN-branchen ikke anderledes, da de leverer så mange eksklusive tjenester nu, end de gjorde for nogle år tilbage.

For f.eks. dem af os, der elsker at streame vores foretrukne online videoindhold, en troværdig pc-VPN kan hjælpe os med at fjerne blokeringen og adgangen til geobegrænset indhold. Brugere, der bor i England, har nu ingen problemer med at få adgang til et show, der kun er beregnet til det amerikanske publikum, hvis de bruger en god PC VPN-service.

VPN'er er et udtryk for individuel frihed og kontrol, hvilket gør dem ikke kun lovligt, men også moralsk acceptabelt og anbefalet.

Er det sikkert at bruge PC VPN på alle enheder?

Som for alle produkt- og servicekategorier i verden findes der også svindel og dupes i verden af ​​pc-VPN'er. Det meste skal du holde dig fri for gratis VPN-tjenester og dem, der findes inden for Android-området & iOS-app-økosystem.

Er det sikkert at bruge PC VPN på alle enheder?

VPN'er er kapitalintensive produkter på grund af den infrastruktur, der kræves for at køre dem som globale serversystemer, protokollesupportfunktioner og lignende, så de fleste gratis tjenester opretholder deres pengestrømme ved enten at sælge brugerdata, spam-annoncer eller implantere sporingskoder inden for enheder.

Den bedste VPN til pc, som vi senere vil nævne i løbet af denne gennemgang, er utroligt pålidelige, der eksisterer med det eneste formål at yde maksimal online sikkerhed til brugerne. Disse VPN-udbydere er måske dyre, men du kan være sikker på, at de er sikre at bruge på alle enheder, dvs. tablets, smartphones, pc'er og mere.

PC-mærker understøttet VPN

Der er næsten ingen pc-mærker, der ikke giver support til VPN'er. Det skyldes, at pc-mærker bare leverer hardware og konventionelt de ikke har’t begrænser adgangen til installation af en bestemt software på deres systemer.

Uanset om du har en HP bærbar computer eller bruger et nyt Lenovo-produceret system, vil en VPN helt sikkert arbejde på den. Apple, Acer, Razer, Samsung, Dell, Asus, Microsoft og mere, er alle de mest populære pc-mærker i verden, og alle giver support til en VPN.

Nogle OS gør det imidlertid vanskeligt at installere og VPN ligesom f.eks. ikke-kodere og programmerere kan have svært ved at installere en VPN direkte på deres systemer.

På den anden side tilbyder VPN-udbydere dedikerede apps til brug på andre populære operativsystemer som Windows og Mac, hvilket gør det endnu lettere for dig at downloade og konfigurere næsten enhver VPN-udbyder, du abonnerer på.

PC-operativsystem understøttet VPN

Da populariteten af ​​VPN'er fortsætter med at stige på grund af, at folk finder mange flere nye fordele ved at bruge dem, er næsten alle OS begyndt at give medfødt support til softwaren. Det mere populære operativsystem som Windows, Android, iOS og Mac er dækket af de fleste VPN'er gennem dedikerede apps til platformene.

Mere komplekse operativsystemer som UNIX og Linux får dog ikke deres dedikerede apps af VPN-udbydere, fordi disse operativsystemer har mange distributioner og konfigurationer, hvilket gør det til en herculean opgave at udvikle en entydig app til platformene.

Men det er ikke nødvendigt at blive modløs, fordi de, der bruger platforme som Linux, for det meste hører til den tekniske arena og er i kald som kodning, programmering, datasikkerhed og lignende, så de kender deres vej rundt i så vanskelige installationer.

På den anden side er der mange detaljerede guider tilgængelige med Top VPN'er, der guider gennem mange komplekse opsætninger på en uhyre nem måde.

Top VPN til pc-liste

Her er en omfattende liste med de 10 bedste VPN til pc:

 1. ExpressVPN
 2. PureVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. PrivateVPN
 6. Ivacy VPN
 7. TunnelBear
 8. CyberGhost
 9. TorGuard VPN
 10. Privat internetadgang (PIA)

Bedste VPN til pc 2018

Det er ikke nok at være bare tilstrækkelig i VPN-verdenen, da den moderne forbruger kræver ekstra funktioner og ny brugbarhed, hvis den skal betale for en service.

VPN'er, der knap nok opfylder kriterierne for at være en hurtigste VPN som at tilbyde begrænsede servere, gennemsnitlig datasikkerhed og dygtig kundesupport kan overleve på markedet, men det har ingen plads på vores bedste VPN til pc 2018-liste.

At garantere en serverinfrastruktur spredt over flere titalls lande og indeholde tusinder af IP'er, yde ultra-sikker kryptering og protokollesupport, i stand til at fjerne blokering af alt fra Netflix US til HotStar India og er i stand til at drive endda meget mere end det, her er vores liste til Top VPN til PC 2018:

Udbydere Pris ($) Funktioner Bedømmelse Rabat Besøgsudbyder

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Om måneden

  • 800+ servere i 50+ lande
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • Ubegrænsede samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig besøgsside på 83%
  Læs anmeldelse

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Om måneden

  • 2.000+ servere i 140+ lande
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • 5 Samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig besøgsside på 73%
  Læs anmeldelse

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Om måneden

  • 3.000+ servere i 94 lande
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • 3 samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig 35% rabat på besøgssted
  Læs anmeldelse

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Om måneden

  • 1000+ servere på tværs af 100 placeringer
  • 256-bit standardkryptering af militær kvalitet
  • Live chat support er fremragende
  • Nul logsudbyder
  • 5 tilgængelige multi-login
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps og Chrome-udvidelse

  Pålidelig 77% rabat besøg hjemmeside
  Læs anmeldelse

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2,75Om måneden

  • 3.700 servere i 60 lande
  • 256-bit AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Streng Ingen log-politik
  • 7 samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% rabat besøg hjemmeside
  Læs anmeldelse

ExpressVPN - Top of the Line VPN Specielt til pc'er

Baseret i den datavenlige region Britiske Jomfruø og kan prale af 2000+ servere på 148 steder spredt over hele verden, retfærdiggør ExpressVPN sin tagline at være den “Verdens mest pålidelige VPN” ganske passende.

Bedste VPN til pc 2018

Det har aldrig opbevaret eller slået brugerlogfiler til. Som det fremgår af en nylig sag i Tyrkiet. Express VPN viser eksemplarisk integritet mod beskyttelse af forbrugernes privatliv.

Læs fuldt detaljeret i denne opdaterede expressvpn-gennemgang.

Oven på alt dette krypterer det datapakker fra sine servere i AES 256-kryptering, giver support til alle meget sikre protokoller som Open VPN, blokerer næsten alle geobegrænsede streaming- og indholdssider og tilbyder endda dedikeret support gennem native apps på et bredt repertoire af platforme.

De eneste ulemper ved denne service er, at det for det første kun tilbyder tre samtidige forbindelser, mens det for det andet ikke gør det’t kommer billig. Den årlige plan koster $ 99,95 faktureret en gang, mens den halvårlige plan kræver, at du opvasker $ 69,95 faktureret en gang.

Fordele

 1. Dedikerede apps på kompatibelt pc-operativsystem
 2. Support til flere betalingsmuligheder
 3. Høje krypteringsstandarder
 4. Support til ekspansiv protokol
 5. Nul logpolitik

Ulemper

 1. Ingen dedikerede P2P-servere
 2. Dyre prisplaner

besøg-expressvpn

PureVPN - Tilbyder meget kompatibel, brugervenlig app til pc'er

Baseret i Hong Kong er PureVPN en service, der altid har gået den ekstra mile mod at betjene sine kunder og give dem enorm brugervenlighed med hensyn til alle facetter, der er involveret i brugen af ​​tjenesten. Uanset om det er’s de meget overkommelige prisplaner eller udvidet native support / apps til flere platforme, PureVPN er fortsat en banebrydende tjeneste.

PureVPN til pc

Det tilbyder alt til sine abonnenter i form af eksklusive funktioner som kill switch, NAT-firewall, DNS-lækagebeskyttelse, DDoS-beskyttelse, fjernelse af blokeringsfunktioner for streaming-websteder, delt tunneling, løg over VPN og endnu mere.

Læs alle detaljer i denne Pure VPN-gennemgang.

Hvor det mangler er området for underholdning og efterlevelse af anmodninger om dataudlevering fra myndighederne. Dog være sikker på, at sagen, hvor det blev konstateret, at tjenesten fører brugerlogfiler, var en, hvor kriminel hensigt var involveret.

For andre internetfrihedsaktiviteter som torrent eller streaming af begrænset indhold, vil PureVPN ikke spille snitch og vende dine data om.

Denne service er budgetvenlig. Et to-årigt abonnement med PureVPN koster dig kun $ 69,12 faktureret en gang, mens det årlige abonnement ikke er’t så dyrt enten og kræver, at du betaler $ 59,04 faktureret en gang.

Fordele

 1. DDoS-beskyttelse fungerer på alle pc-operativsystemer.
 2. Dedikerede P2P- og Torrent-servere
 3. 750 + servere i 141 lande
 4. VPN Hotspot
 5. Nat Firewall
 6. Flere protokollesupport inklusive OpenVPN og L2Tp
 7. Tillader delt tunneling

Ulemper

 1. Holder nogle logfiler
 2. Gratis prøveversion er ikke tilgængelig

Besøg PureVPN

NordVPN - Giver sikkerhed i topklasse til pc'er

Med en af ​​de hurtigste hastigheder under vores gennemgang på tværs af alle platforme er NordVPN ekstremt pålidelig og tilbyder omfattende løsninger til alle typer VPN-brugere. Denne provider er ikke sprudlende fra starten, men få kan matche dens sikkerhedsfunktioner og utrolige serverantal i alt 3359+ servere i over 60 lande.

NordVPN til pc

Baseret i Panama tilbyder NordVPN seks samtidige forbindelser, understøttelse af flere protokoller, eksklusiv SmartPlay-funktion til streamingwebsteder som netflix og dobbelt kryptering for ekstra sikkerhed. Fordelene stopper dog ikke der, da du kan stole på, at udbyderen har den højeste oppetid, mens den står over for minimale, eventuelle forstyrrelser i fortsættelse af tjenesten.

Glem ikke at kontrollere vores opdaterede nordvpn-gennemgang.

Tidligere var det en af ​​de dyrere tjenester, men nu er det inden for det overkommelige vindue, der koster kun $ 125,64 for en treårs abonnementsplan.

Fordele

 1. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP og SSTP protokoller til Alle pc-modeller.
 2. Dedikeret P2P og Torrenting.
 3. Tor med VPN tilgængelig
 4. Gratis prøveperiode
 5. Dobbelt kryptering tilgængelig
 6. 3359 servere i over 60 lande
 7. Bitcoin og betalingsmur accepteret
 8. SmartPlay-funktion til streaming-websteder

Ulemper

 1. Månedsplanen er dyr ved $ 11,95 / måned

Bedste VPN til pc - En systemkompatibel anmeldelse til alle pc-mærker

IPVanish - Tilbyder problemfri support til streaming-websteder til pc'er

Hvis du er på udkig efter en VPN-udbyder, der ikke ødelægger HD-kvaliteten af ​​dit streaming-indhold, og det heller ikke tillader, at pufferikonet sværmer skærmen for det meste, kan du imødekomme din kamp med IPVanish.

IPVanish til pc

Med et besynderligt navn har tjenesten haft sin plads mod mere etablerede konkurrenter. IPVanish tilbyder kryptering af AES 256-klasse, understøttelse af flere protokoller, zippy-hastigheder, lave pingback-tider, 1000+ servere og mere,

Men det, vi hos BestVPN.co elsker mest ved denne service, er, at dens UX på dedikerede apps er ekstremt flydende og let at navigere, hvilket gør det bedst at prøve for første tidtagere.

Fordele

 1. Ubegrænset båndbredde tilgængelig understøttes til alle pc-netværk LAN.
 2. OpenVPN og L2TP / IPsec VPN-protokoller
 3. Fjernelse af geo-begrænset indhold
 4. Nul logpolitik
 5. 40.000+ delte IP-adresser

Ulemper

 1. Kundesupport er langsom
 2. Ingen gratis prøveperiode

Besøg IPVanish

PrivateVPN - Enkel og nem at bruge VPN til pc

Det bedste ved enhver service eller produkt skal være dets enkelthed og dets aversion mod kompleksitet. PrivateVPN topper vores liste for at være en yderst sikker, men stadig mere strømlinet tjeneste, der tilbyder alt fra Netflix-blokering til topklasse sikkerhedsadgang på en utroligt nem måde.

PrivatVPN til pc

Selvom tjenesten virkelig har brug for at øge sit serverantal fra kun 80 servere, blokeres eller spærres de nuværende aldrig for meget for at afgive hastigheder til uanvendelige niveauer.

Bortset fra dette gemmer PrivateVPN ikke dine logfiler, krypterer dine data med AES 256-krypteringsprofil, tilbyder forskellig protokolstøtte og garanterer let tilgængelighed og support på tværs af alle platforme gennem native apps.

Prisplanerne er en smule ukonventionelle i henhold til industristandarder, da der ikke er et langtidsabonnement. For en 13-måneders abonnementsplan skal du betale 50,40.

Fordele

 1. 2048-bit kryptering med AES 256 til enhver pc-sikkerhed.
 2. 30 dages gratis prøveperiode
 3. Nul hastighed throttling
 4. 56 Serverplaceringer
 5. Protokoller inkluderer Åben VPN, PPTP, L2TP, Ikev2 & IPSec
 6. IPv6 lækage beskyttelse

Ulemper

 1. Ingen langvarig prisplan tilgængelig
 2. Svær UX-grænseflade på indfødte apps

Besøg Privat VPN

Bedste VPN til pc fri

Gratis tjenester lokker altid brugere fra hele spektret, dog i dag’s ultra-moderne højteknologiske verden, skal du være forsigtig med, hvad du tilmelder dig, især gratis udbydere.

Oftest er det ikke tillid til gratis VPN'er, fordi hvis de ikke opkræver et gebyr for en service, så sanker de sandsynligvis indtægter gennem andre streams. Dette scenarie kan være ret risikabelt for VPN-brugere, da når du har tillid til at nogen beskytter dig og dine data, og i stedet prøver at tænke på at tjene penge på det, kan resultaterne ofte være fuldstændigt skadelige.

Der er dog stadig nogle gratis VPN-udbydere, der giver dig mulighed for at fortsætte dine internetaktiviteter under deres vågne og sikre dækning uden nogensinde at forsøge at dupe dig på nogen som helst måde.

Her er vores Top Gratis VPN til pc-liste for 2018:

TunnelBear VPN - Tilbyder en fantastisk appgrænseflade til pc

Sandsynligvis den mest pålidelige gratis VPN, vi nogensinde har fundet på BestVPN.co, TunnelBear tilbyder eksemplarisk sikkerhed og serveradgang (som beskrevet i denne tunnelbear-gennemgang). Med varemærket Bear stemplet på tværs af deres brugergrænseflade på de dedikerede apps, er denne VPN så let at bruge, at enhver, også dem uden erfaring med VPN'er før, kan bruge den som en pro.

Bedste VPN til pc fri

Ved hastighedstestene overvejede det betydeligt godt, at det tilbyder tjenesten gratis. Det bedste ved dem er dog at være deres åbenhed. Gratis VPN'er er kendt for at være ganske restriktive, men TunnelBear tilbyder fem samtidige forbindelser, der giver dig mulighed for at lynlåse hele din enhed under dens beskyttelsesdæksel, når du stråler din aktivitet online.

Hvor vi imidlertid slukker for denne service, er det dens 500 MB databåndbredde, der føles som om noget er så godt, men du kan ikke have mere af det på grund af begrænsningerne i brugen.

Fordele

 1. 5 enheder kan tilsluttes samtidigt på ethvert pc-operativsystem.
 2. Kraftig kryptering
 3. Brugergrænseflade er utroligt nem at bruge

Ulemper

 1. Lav datakap
 2. Understøtter ikke P2P / Torrenting

Hide.Me - Meget sikker kryptering til dine data

En gratis VPN, der viser nul-annoncer, er allerede en vinder. Hide.me har eksisteret som en Top Free VPN til PC i nogen tid nu og i den periode; det har opnået ry for at være en hurtig, nul-generende, sikker udbyder.

Hide.me til pcHundrede tusinder af brugere af tjenesten kan garantere sig for, at denne VPN er yderst sikker med hensyn til at beskytte brugerens privatliv, og at den forkæver ingen sjove forretninger som at integrere sporingskoder eller sælge brugerdata.

Den leveres med en 2 GB-båndbreddebegrænsning for freebies, hvilket er nok, hvis du overvejer konsistenser med lav letvægt. På flipside kan du vedhæfte en enhed til tjenesten, som bestemt er en bummer, men vi kan tage det, så længe servicen forbliver så god, som den er nu.

Fordele

 1. Utrolige krypterings-pc-standarder
 2. En eksplicit angivet politik med nul logfiler.
 3. Høj hastighed

Ulemper

 1. Servere i kun 3 lande
 2. Ikke egnet til oplåsning af geobegrænset indhold
 3. Kun enhedstilslutning tilgængelig

ZoogVPN - Tillader P2P-support til pc'er

Selvom navnet lyder særligt nok, er tjenesten alt andet end det. ZoogVPN er meget betragtet som en gratis VPN til pc af BestVPN.co på grund af deres nul falske løfter og maksimal levering af alle gratis funktioner.

ZoogVPN til pc

Det er en af ​​de få VPN'er gratis, der giver brugerne mulighed for at forkæle sig med P2P-forbindelse uden at smide dem ud af deres båndbredde-sagaer. Krypteringen er 128 bit, og det kan bestemt være forbedret, men det er relativt sikkert at beskytte dine aktiviteter online.

Det har en nul logfiler politik og giver brugerne mulighed for at tilslutte en enkelt enhed til at forbruge op til 2 GB databåndbredde hver måned.

Fordele

 1. 2 GB Data Cap til alle pc-brugere.
 2. Giver relativt stærk kryptering
 3. Hurtige servere

Ulemper

 1. Kundesupport tager for meget tid
 2. Tilslutning af enkelt enhed tilgængelig

Windscribe VPN - Generøs databåndbreddebegrænsning til pc'er

En relativt ny service sammenlignet med de andre udbydere på listen er Windscribe en af ​​de bedre gratis VPN-tjenester, blandt hvad det nuværende marked tilbyder.

WindscribeVPN til pc

Den bedste del ved denne service er dens generøsitet, der har gjort det muligt at høre et hidtil uset 10 GB datahætte, ubegrænsede enhedsforbindelser, dedikeret P2P-support og endda en fremhævet annonceblokerer.

Vi blev kun slukket med VPN på grund af dets hyppige sammenbrud i servicekontinuiteten. Selv kundesupportholdene var langsom med at svare, men i betragtning af det faktum, at det er nyt, kan vi give det fordelen med tid til at forbedre disse problemer og matche dem i henhold til brugerens forventninger.

Fordele

 1. 10 GB datakap på hvert pc-brand.
 2. Ubegrænset enhedsforbindelse
 3. Funktioner Ad-Blocker og Firewall
 4. Understøtter P2P / Torrenting

Ulemper

 1. Understøtter ikke OpenVPN
 2. Almindelige sammenbrud

Bedste VPN til pc gratis download

For at downloade en hvilken som helst indbygget OS-app til dine pc'er, er alt hvad du skal gøre, at downloade disse udbydere-links (listen er adskilt mellem Top Paid og Top Free VPN'er til pc):

Topbetalt VPN til pc'er:

 • https://www.expressvpn.com/vpn-software
 • https://www.purevpn.com/download
 • https://nordvpn.com/download/
 • https://www.ipvanish.com/vpn-setup/
 • https://privatevpn.com/why-privatevpn/our-vpn-features/apps/

Top gratis VPN til pc'er:

 • https://www.tunnelbear.com/apps/windows
 • https://hide.me/en/software
 • https://zoogvpn.com/vpn-apps
 • https://windscribe.com/download

Konklusion

Fra imponerende 40 milliarder dollars i markedsstørrelse forventes VPN-branchen eksponentielt at vokse og nå et marked til en værdi af hele 70 milliarder dollars, hvilket undergraver den voksende viden blandt folk om den iboende værdi af at implementere en VPN.

VPN'er er ikke kun smarte sikkerhedsanordninger, der skal behandles som nyheder, men i vores tidsalder med konsistente datasammensværgelser som Cambridge Analytica-skandalen skal online-brugere overveje deres opfattelse af, hvilke fordele en god VPN-tjeneste kan tilfalde.

For pc'er, der lagrer og transmitterer hovedparten af ​​dine personlige, økonomiske og forretningsmæssige data, er VPN'er uundværlige råvarer. Hvis du er en bruger, der læser denne anmeldelse i 2018, skal du også få en sådan eller risikere at være en del af større og mere ødelæggende dataskandaler, hvoraf nogle muligvis bare ender med at skade dit liv mere, end du nogensinde kunne have nogensinde forestillet.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me