Bedste VPN til iPad – En komplet sikkerhedsguide ved hjælp af gratis iPad VPN

Æble’s produkter har været raseri siden årtusindskiftet, med populære mærker som iPod og iPhone, som har skabt salg i millioner af solgte enheder om året. Men efterhånden som populariteten af ​​iOS-drevne mærker voksede, så gjorde truslerne mod det inden for online-domænet det samme.

Smart hackere er altid på jagt efter at bryde ind i din iPad og få deres hænder på dine data. En bedste VPN er din sikreste indsats for at få din iPad til at nå det sikkerhedsniveau, der er nødvendigt for at afværge sådanne farlige trusler.

Her er en omfattende guide fra BestVPN.co til den bedste VPN til iPad, der sigter mod at gøre dig udstyret med al information til at tage den rigtige beslutning, når det kommer til at vælge den mest passende og iPad-venlige VPN.

Bedste VPN til ipad

Hvad er VPN på IPad

En iPad tilbyder sine brugere måde mere med hensyn til funktioner og funktionalitet end hver anden tabletcomputer, der findes på markedet. Fremkomsten af ​​iPad indledte en ny tidsalder af forbindelse, drevet af en enhed, som giver dig mulighed for at gøre alt, hvad dit skrivebord kan gøre minus ulejligheden ved konventionelle pc'er.

iPads kan bruges overalt. Fra en bænk i parken til dit eget soveværelse har iPads gjort det muligt for brugere at opleve massiv tilgængelighed. Da du imidlertid altid er tilsluttet internettet via din iPad for et utal af aktiviteter som streaming, spille online spil, shopping, læse og endda studere, kan dine følsomme data kompromitteres ganske let.

Hvad er VPN på IPad?

Dette kræver, at du træffer passende sikkerhedsforanstaltninger. For eksempel kan en VPN på iPad give dig mulighed for at få en ekstra buffer af sikkerhed online, for at være sikker mod malware, vira, svindlere og endda socialt konstrueret spammeddelelser. Men fordelene bare ikke’t ender der. Bedste VPN'er i moderne tid kan give dig mulighed for at se og fjerne blokering af geo-begrænset indhold.

De skjuler endda din IP for copyright-trold, når de spændes, krypterer følsomme data som kreditkortnumre og mere. Dette er grunden til, at VPN'er hurtigt bliver uundværlige på enhver enhed, men deres betydning vokser manifold, når du er bekymret for en enhed som iPad, der bruges meget mere uredeligt af online denizens.

Hvorfor har du brug for en VPN på IPad

iPads er mere avancerede og meget udviklede versioner af tabletcomputere og er en af ​​de mest populære adgangsenheder til at krydse internettet. Dagens internet leveres dog med en rimelig andel af risici, forpligtelser og begrænsninger, hvoraf et flertal kan neutraliseres gennem implementering af en VPN.

Hvorfor har du brug for en VPN på IPad?

For f.eks. Netflix er en populær streamingtjeneste on-demand, men den tilbyder forskellige indholdsbiblioteker i forskellige lande. Så hvad en bruger kan se med Netflix New Zealand ville være helt anderledes end hvad Netflix UK har tilbudt sine brugere. Brugere har nu brug for en VPN for at omgå disse kvæle geo-begrænsninger på indhold og nyde deres abonnement til fulde.

Bortset fra det kan VPN'er gøre det meget lettere og mere sikkert for dig at torrent på iPad, holde dig beskyttet mod malware-trusler, udsætte hackere fra at stjæle dine følsomme data og give dig øget anonymitet online.

Sådan vælges den bedste VPN til iPad

Når du har besluttet at vælge en VPN-service til at levere sikkerhedsdækning til din iPad, er der nogle vigtige faktorer, du skal tage i betragtning, før du sætter dig ind i en bestemt udbyder. Nedenfor er en liste over, hvilke funktioner en udbyder skal tilbyde for at gøre dens tjeneste kan betragtes som den bedste VPN til iPad:

Sådan vælges den bedste VPN til iPad

Her er en liste over, hvilke funktioner en udbyder skal tilbyde for at gøre dens tjeneste kan betragtes som en Bedst VPN til iPad

Stærk kryptering:

Databeskyttelse udføres ved at kryptere den, når den passerer via internettet. Hvis krypteringen er stærk nok, selvom nogen sporer og får fat i dine data, er alt, hvad de ser, gibberish, at de vandt’t være i stand til at dechiffrere. Den bedste form for kryptering er klasse AES 256, der bruges af statslige agenturer, militærer og andre følsomme datainstallationer.

Multiple Protocol Support:

Mens dine data bliver krypteret, er det’Det er altid bedre at sikre, at ingen engang kan få fat i det, mens det er i transit over internettet. Dette gøres ved at føre det gennem a “protokol”, som er en slags en krypteret tunnel, som ingen kan komme ind i. Top VPN'erne tilbyder flere protokollesupport, der inkluderer dedikeret support til OpenVPN, PPTP, L2TP og mere.

Serverinfrastrukturens robusthed:

På underholdningsorienterede enheder som iPad har du brug for en VPN, der kan give det maksimale antal servere på flere placeringer fordelt lige. Jo mere antallet af servere er, jo større er dine chancer for let at fjerne blokering af geo-begrænset indhold.

Nogle Top VPN'er leverer endda dedikerede servere til aktiviteter som Torrenting, P2P, tilsløret servere og mere, så dette kan være et ekstra plus.

Kompatibilitet med iPad:

Æble’s enheder er ikke så indbydende til apps og ressourcer, der stammer fra uden for dens betroede udvikler’s samfund. For at en VPN skal være god til iPad, skal den give en høj grad af kompatibilitet på enheden. Mange VPN'er tilbyder dedikerede iOS-apps til at tjene nøjagtigt dette behov.

Eksklusive funktioner:

Top VPN'er don’t tilbyder blot grundlæggende funktioner, som det ville være’t retfærdiggør deres top-rangerede aborre på toppen af ​​VPN'ernes verden. De eksklusive funktioner kan variere fra kill switches til Double VPN og endda Onion over VPN, som alle kan give brugerne mulighed for at øge sikkerhedsdækningen på deres iPads.

bedste vpn til ipad

Bedste VPN til iPad- Pålidelige og testede apps med ærlige placeringer

iOS er generelt en meget sikker platform, men hackere bliver hurtigt ekstremt sofistikerede i deres angreb på sådanne enheder. Entusiaster fra iOS er ekstremt loyale når det kommer til deres enheder, og det er det, der gør platforme, såsom iPad, så lokkende for angreb på data.

De bedste VPN'er er beregnet til at beskytte dine mod nøjagtigt sådanne pinlige datalækager, som kan spare dig for en stor mængde økonomiske og personlige dataskader. Bortset fra dette giver VPN også ekstraordinær høflighed ved at give dig mulighed for at omgå censur og få adgang til geobegrænset indhold.

På din iPad kan disse funktioner give dig mulighed for at øge de ting, din enhed kan gøre og garantere en premium-oplevelse, der er drevet af en Top VPN. Her er vores kuraterede og bias fri liste til Bedste VPN til iPad der indeholder prisanmeldelser, kompatibilitetsguider, servertællinger og mere vigtige faktorer.

Udbydere Pris ($) Funktioner Bedømmelse Rabat Besøgsudbyder

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Om måneden

  • 800+ servere i 50+ lande
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • Ubegrænsede samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig besøgsside på 83%
  Læs anmeldelse

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Om måneden

  • 2.000+ servere i 140+ lande
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • 5 Samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig besøgsside på 73%
  Læs anmeldelse

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Om måneden

  • 3.000+ servere i 94 lande
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • 3 samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig 35% rabat på besøgssted
  Læs anmeldelse

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Om måneden

  • 1000+ servere på tværs af 100 placeringer
  • 256-bit standardkryptering af militær kvalitet
  • Live chat support er fremragende
  • Nul logsudbyder
  • 5 tilgængelige multi-login
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps og Chrome-udvidelse

  Pålidelig 77% rabat besøg hjemmeside
  Læs anmeldelse

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2,75Om måneden

  • 3.700 servere i 60 lande
  • 256-bit AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Streng Ingen log-politik
  • 7 samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% rabat besøg hjemmeside
  Læs anmeldelse

ExpressVPN - All Round Performance på iPads:

ExpressVPN er et markant navn blandt VPN'er og tilbyder en af ​​de største funktionspakker til at tilbyde premium brugervenlighed.

Oven på den utroligt praktiske og yderst nemme at bruge iOS-app-klient, kan den tilbyde mere end 2000 servere, nul båndbreddegrænse, blisterende hurtige hastigheder, som ikke’t blive klædet af serverflaskehalser, AES 256-kryptering og andre eksklusive funktioner som delt tunneling for ekstra sikkerhed.

Sørg for at kontrollere den fulde expressvpn-gennemgang.

EpressVPN til iPad

Denne VPN er måske lidt dyrt end sine kammerater, men den tilbyder 30 dages pengene-tilbage-garanti for dem, der ikke gør’t vil forblive med tjenesten efter første brug. Men det sker sjældent.

Der er tre forskellige planer med Express VPN på iPad. Den månedlige plan kommer på $ 12,95, hvilket er for ublu til at overveje, planen for 6 måneder koster $ 59,95 faktureret en gang, men deres bedste plan forbliver den årlige, der koster kun $ 99,95.

Fordele

 1. Top gearhastigheder som VPN til iPad
 2. Dedikerede apps og udvidelser til browsere
 3. Hård, kryptering af militær kvalitet
 4. Multiple Protocol Support
 5. Nul logpolitik

Ulemper

 1. Ingen dedikerede P2P-servere
 2. Dyrt i forhold til konkurrerende tjenester

Hent ExpressVPN

PureVPN - Lavpris-VPN med alle funktioner på iPad:

Sikkert en af ​​de mest overkommelige VPN'er derude, PureVPN tilbyder alt, hvad de bedste VPN'er kan, til en brøkdel af prisen. Hvis du overvejer at købe en VPN, der kan fjerne blokering af geobegrænsede streamingtjenester, kan PureVPN tilbyde dig netop det.

Se vores detaljerede gennemgang af purevpn.

PureVPN til iPad

Du kan se Hulu, Netflix og Amazon Prime for enhver region med PureVPN’s fantastiske 750 servere, der er spredt over hele verden. Bortset fra det sikrer et abonnement hos PureVPN dig retten til at have funktioner som Split Tunneling, Onion over VPN, multiple protocol support og mere.

Til kun $ 69,12 for en toårig abonnementsplan er abonnementet for svært at ignorere med PureVPN.

Fordele

 1. Overkommelige VPN-planer for iPads
 2. DDoS-beskyttelse
 3. Dedikeret streaming-support
 4. P2P- og Torrent-servere
 5. 750 + servere i 141 lande
 6. VPN Hotspot
 7. Nat Firewall
 8. Flere protokollesupport inklusive OpenVPN og L2Tp
 9. Tillader delt tunneling

Ulemper

 1. Holder nogle logfiler
 2. Gratis prøveversion ikke tilgængelig

Hent PureVPN

Privat internetadgang (PIA): Uovertruffen beskyttelse som VPN til iPad:

Med 3030 servere i 28 lande og kundeorienterede funktioner som dedikeret P2P-support og fjernelse af geo-restriktion, er PIA stadig en af ​​de bedste VPN'er til iPads. Denne VPN er en brugerfavorit, når det kommer til robusthed af funktioner. Det holder nul logfiler, tilbyder flere VPN-gateways, har en annonce og malware-blokering.

Don’glem ikke at læse vores omfattende private internetadgang

Privat internetadgang til iPad

PIA tilbyder også en meget kompatibel app til brug på iOS-platforme som iPad. Og det er heller ikke så dyrt, da den årlige plan koster $ 39,95, mens deres topplan, der tilbyder abonnement i 24 måneder, vil blive faktureret til $ 69,95.

Fordele

 1. Forbedrede sikkerhedskontrol som VPN til iPad
 2. OpenVPN, L2TP / IPsec understøttet
 3. P2P-support tilgængelig
 4. Nul logsudbyder
 5. 5 Samtidige forbindelser
 6. Ubegrænset båndbredde

Ulemper

 1. Brugergrænsefladen på dets indbyggede apps er en smule kompliceret

Få privat internetadgang

NordVPN - Fuldt sikre funktioner til garanteret anonymitet på iPad:

NordVPN koncentrerer sig stadig om at tilbyde det mest basale træk ved en VPN, dvs. ultra-sikkerhed, på den bedst mulige måde.

Bortset fra standard 256-kvalitetskryptering og understøttelse af flere protokoller, kan du tilføje ekstra lag af sikkerhed med NordVPN’s eksklusive funktioner som Double VPN, Onion over Tor, CyberSec, IPv6 lækebeskyttelse og mere.

Kontroller vores opdaterede nordvpn-gennemgang

NordVPN til iPad

Det betyder dog ikke, at det ikke kan omgå geo-begrænset indhold. NordVPN er Netflix venlig, og på din iPad ville du ikke have problemer med at få adgang til noget indhold, der oprindeligt ikke skulle nå dig.

Planerne er dog lidt på den højere side, da den årlige plan koster $ 83,38. Du kan dog få den bedste aftale, hvis du går efter deres 36 måneders abonnementsplan, som vil sætte dig tilbage kun $ 125.64.

Fordele

 1. Gratis prøveperiode
 2. Dobbelt kryptering tilgængelig
 3. 3359 servere i over 60 lande
 4. Flere betalingsmetoder
 5. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP og SSTP protokoller
 6. SmartPlay-funktion til streaming-websteder

Ulemper

 1. Dyre månedlige planer

Hent NordVPN

TorGuard - Stealth Protection-funktion for øget privatliv på iPad:

TorGuard er gået et skridt foran browseren med hensyn til at tilbyde sikkerhed og privatliv til brugere. På trods af at han tilbyder lidt ekstra funktioner bortset fra de basale, er TorGuard en eksklusiv VPN for dem, der har tendens til ikke at tage nogen chancer med deres anonymitet online på deres iPad.

Torguard VPN til iPad

Hastighederne er lidt langsomme på grund af disse meget sikkerhedsforanstaltninger, men ikke for meget til at forkæle din oplevelse. Du får også ubegrænset båndbredde, en stealth-beskyttelsesfunktion, 5 samtidige forbindelser og meget mere med et TorGuard-abonnement.

Den eneste slå fra med denne service er dens forvirrende planer. Men for at redde dig fra dette besvær, foreslår vi, at du går efter deres anonyme VPN-plan for et år på kun $ 59,99. Den næste bedste plan koster $ 99,99 for et 24 måneders abonnement på fuld ende.

Fordele

 1. StealthVPN-beskyttelsesfunktion som VPN til iPad
 2. Stærk krypteringsniveauer
 3. Kører Onion Routing Model
 4. 3000+ VPN-servere i 50 lande
 5. Dedikeret IP-adresse

Ulemper

 1. Planerne er meget dyre
 2. Funktionspakker kan være forvirrende

Hent TorGuard VPN

Bedste VPN til iPad gratis

Der er i øjeblikket meget få gratis tjenester i VPN'er, der tilbyder en god oplevelse, mens de også er meget pålidelige. I de senere år blev der fanget så mange gratis VPN-tjenester, mens brug af brugerdata ulovligt eller salg af dem online, er forbrugertilliden til dem eroderet i høj grad.

Bortset fra dette kan gratis VPN'er ikke levere alle de eksklusive funktioner som betalte tjenester til f.eks. der er ekstremt få gratis udbydere, der tilbyder ubegrænset båndbredde eller et godt serverantal.

Hvis du dog stadig ønsker at få en til din iPad, har vi med succes bygget en liste til den bedste gratis VPN til iPad, der består af udbydere, der ikke kun er troværdige, men kan pakke en punch, når det kommer til funktioner og ydeevne. Her er vores liste over de gratis gratis VPN'er, du kan bruge med din iPad i 2018:

WindscribeVPN - Bedste VPN til iPad med P2P support

Gratis VPN'er kvæver normalt deres muligheder ned til det blotte minimum, men Windscribe gør ikke noget af det. Faktisk er denne VPN-udbyder en af ​​de mest generøse VPN'er, vi’vi er stødt på i den gratis kategori. Ved 10 GB båndbreddegrænse pr. Måned er Windscribe 5 gange større for brugere end andre gratis VPN'er.

Vindskrivning til ipad

Men fordelene don’stopper der, da du også får 11 serverplaceringer, dedikeret P2P-support, Annonceblokerer og en firewall-funktion. Det er en af bedste VPN til iPad gratis hvis du er en bruger, der ikke gør det’t nøjes med mindre.

Fordele

 1. 11 servere til rådighed for gratis VPN på iPad
 2. Ubegrænsede enhedsforbindelser
 3. Indeholder ad-blocker og firewall
 4. Understøtter P2P / Torrenting

Ulemper

 1. Åben VPN-protokol er ikke tilgængelig
 2. Almindelige sammenbrud

TunnelBear VPN: Konsekvent stabile hastigheder som VPN til iPad

TunnelBear er en yderst pålidelig gratis service, der indeholder søde bjørnekartikler, fordelt på alle sine brugergrænseflader. Det bedste ved det er dets ukomplicerede iOS-app til iPad’er så let som plug and play.

Læs vores opdaterede tunnelbear review

Tunnelbear til iPad

Den eneste ulempe her er den lave båndbredde, der kommer ind på kun 500 MB pr. Måned. Hvis du tweeter om tjenesten, får du dog yderligere 1 GB data.

Hastighederne og sikkerhedsydelsen af ​​Tunnelbear VPN kan endda give betalte VPN'er et løb for deres penge. Tunnelbear er perfekt til letvægtssessioner på iPad.

Fordele

 1. Kræver blot e-mail-adresse til tilmelding som en gratis VPN til iPad
 2. 2 GB datakap
 3. Giver relativt stærk kryptering
 4. Hurtige servere

Ulemper

 1. Langsomt kundesvar Team
 2. Du kan kun oprette forbindelse til en enhed

ZoogVPN - Anonymitet garanteret online som VPN til iPad:

Det har muligvis et specielt navn, men dets servicestandarder forbliver høje og integrerede i at gøre det til Bedste VPN til iPad gratis. ZoogVPN har ikke været i meget lang tid, men alligevel har det stadig vundet et ry for at være meget sikker for brugere at stole på deres data med.

ZoogVPN til iPad

Funktionerne inkluderer 3 servere, 2 GB databåndbredde, 128 bit kryptering og lav intensitet P2P deling.

Fordele

 1. Hurtige servere
 2. 2 GB datakap
 3. P2P / torrenting
 4. Giver relativt stærk kryptering
 5. Avancerede funktioner fås til iPad

Ulemper

 1. Uansvarlig kundesupport det meste af tiden
 2. Tilslutning af enkelt enhed tilgængelig

Hide.Me - Nul tolerance for datalogger som den bedste gratis VPN til iPad

Denne VPN er beliggende i et ekstremt datavenligt land, dvs. Malaysia, og tilbyder en alsidig sikkerhed og funktionsfront for brugerne at interagere med. Det har en fremragende krypteringsstandard i plan og angiver eksplicit, at den ikke gør det’t føre logfiler af enhver art.

Hide.me til iPad

Hastighederne er konsistente, og der var ingen sammenbrud, DNS-lækager eller noget andet, der berettigede os til at droppe Hide.me ned fra vores liste. Datagrænsen er temmelig kompatibel til iPad med 2 GB / måned.

Fordele

 1. Vær aldrig bekymret for datalagringslove, mens du bruger det som en VPN til iPad
 2. Utrolige krypteringsstandarder
 3. En eksplicit angivet politik med nul logfiler.
 4. Høj hastighed

Ulemper

 1. Lavt antal servere
 2. gør ikke’t låser op geo-begrænset indhold

Bedste Ubegrænset Gratis VPN til iPad

Det er generelt svært for gratis VPN'er at tilbyde ubegrænset databåndbredde til sine brugere. Dette skyldes, at VPN'er er meget kapitalintensive, og at levering af ubegrænsede data til brugerne kunne skyde regningen for højt til, at den gratis VPN kan bære.

Bedste Ubegrænset Gratis VPN til iPad

Men stadig har nogle gratis VPN'er gået afstand og tilbyder faktisk ubegrænset båndbredde til deres brugere. Her er listen, der indeholder disse fantastiske gratis VPN-udbydere med ubegrænsede dataplaner for iPad:

 1. Hotspot Shield
 2. Zenmate VPN

Sådan konfigureres VPN på iPad manuelt

Den bedste VPN til iPad tilbyder yderst praktiske, native apps til let kompatibilitet på alle iOS-platforme. De kan let downloades fra en VPN’s hjemmeside eller fra iOS-butikken, hvis du allerede har en konto hos udbyderen, men hvis du stadig ønsker at installere en VPN på din iPad manuelt, her’Sådan kan du få det gjort i en leg:

 1. Abonner på en VPN-service ved at købe en plan, der passer til dine behov og budgetkrav.
 2. Download konfigurationsfiler fra din foretrukne VPN-udbyder. (Det er bedst at altid bede kundesupportteamet om at give et link til denne ressource, da hver VPN har et andet sted, hvor de gemmer den.’ingen ensartethed involveret)
 3. Når VPN-profilen er blevet downloadet på din iPad, vil din enhed bede dig om at installere dem. “Installere” er hvor du skal trykke på.
 4. For systemgodkendelse skal du nu indtaste din adgangskode eller give dit Touch ID.
 5. Hvis du får vist en advarsel nu, skal du trykke på “Installere”.
 6. Nu skal du bekræfte godkendelsen af ​​installationsprocessen igen ved at trykke på “Installere”.
 7. Når enheden er færdig med installationen, vil den underrette dig med en meddelelse. Tap “Færdig”
 8. Nu skal du vælge en server, du vil gå videre med ved hjælp af VPN.
 9. Til dette skal du gå til Indstillinger på din iPad. Når du er her, skal du vælge “generel” og vælg derefter VPN.
 10. Nu bliver du spurgt om servermenuen, som indeholder de VPN-servere, der er tilgængelige af din tjenesteudbyder.
 11. Skift forbindelsesstatusknappen til højre for at starte en forbindelse og vælg derefter en server.
 12. VPN fungerer nu.

Hvis du vil slå VPN fra, skal du derefter skifte den samme forbindelsesstatuskontakt tilbage til venstre side, hvilket resulterer i en afbrydelse af VPN.

Sådan får du adgang til Netflix på iPad ved hjælp af VPN

Netflix’s indholdsbiblioteker kan meget vildt fra region til region, hvilket gør det nødvendigt for dig at bruge en Top VPN til iPad for at give dig mulighed for at glæde dig over dit Netflix-abonnement.

Her’s hvordan du kan få adgang til Netflix fra ethvert område (For eksempel Netflix US) på din iPad ved hjælp af Bedste VPN til netflix:

 1. Gå til iOS-butikken på din enhed, og søg efter “Netflix”.
 2. Vælg i resultaterne “Netflix Inc” og fortsæt med at installere det på din enhed.
 3. Når det er installeret (Hvis du allerede har købt abonnementsplanen), log ind på din Netflix-konto.
 4. Åbn nu din VPN-klient på din iPad (iOS-klient-apps er generelt tilgængelige for alle populære VPN-udbydere med brugervenlige grænseflader), og vælg en server for det land, du vil bruge Netflix fra til f.eks. for at få adgang til Netflix US skal du vælge amerikanske servere.
 5. Hvis du stadig kan låse Netflix fra et bestemt område, skal du sende 24/7 kundesupport til de bedste VPN-servere til Netflix, og du vil blive ført frem.
 6. Vælg serveren, og opdater nu Netflix. Hvis dette ikke gør’t arbejde, log af og log derefter ind igen, så vil du helt sikkert få forbindelse.

Bedste VPN til iPad Reddit

Kommentarerne til Reddit, hvor vi kom på tværs af den mest passende VPN til iPad, var lidt anderledes end hvad vi støder på platformen generelt. Her gjorde VPN-anbefalinger ikke’vælg ikke udbydere af lavere tjenester, fordi iOS-platformen kræver robusthed på en del af VPN'erne, og generelt er det kun den bedste vpn reddit, der kan give denne krævede styrke af funktioner.

En bruger anbefalede Express VPN, da h / hun oplevede, at det var ekstremt hurtigt, og at det fungerede godt i Kina. Intet for anderledes end vores egen anmeldelse af VPN-udbyderen.

Kommentar fra diskussion chowchowthedog’s kommentar fra diskussion "Hvad’er den bedste VPN til brug med iOS?".

Hvad’er den bedste VPN til brug med iOS? fra æble

Kommentar fra diskussionen OpalHawk’s kommentar fra diskussion "Hvad’er den bedste VPN til brug med iOS?".

Andre brugere var mere tilbøjelige til en anden af ​​vores fremhævede Top VPN-udbydere til iOS, dvs. NordVPN. Anbefalingerne brusede laurbær på VPN for at være en leg at implementere og bruge på iOS. (Glem ikke at tjekke vores bedste vpn for mac-guide.)

Kommentar fra diskussionen Sebetter’s kommentar fra diskussion "Hvad’er den bedste VPN til brug med iOS?".

Kommentar fra diskussion marcinsz89’s kommentar fra diskussion "Hvad’er den bedste VPN til brug med iOS?".

Apple-brugere er generelt ret teknisk kyndige og deler loyalitetstræk, når det kommer til mærker, men deres loyalitet gør det ikke’t kommer billig. Du skal være rigtig god for at have en Apple-bruger opmærksomhed, og at de kan lide ExpressVPN og NordVPN, taler bind om, hvor gode disse tjenester faktisk er.

Bedste VPN til iPad FAQ

Hvordan fjerner jeg VPN fra min iPad?

Mens vi oprigtigt går ind for privatlivets fred, gør vi det ikke’t anbefaler dig at surfe på internettet uden at være indhyllet af en god nok VPN, men stadig, hvis du vil slippe af med din VPN fra din iPad, her’hvordan du kan gennemgå det:

 1. Gå til din iPad, gå til indstillinger, og gå derefter videre til “Generel” mulighed
 2. Rul nu ned gennem menuen, indtil du ser muligheden for “VPN”
 3. Tryk på denne mulighed, der åbner en liste ned-menu
 4. Her ser du dit VPN-kontonavn. Klik nu på “jeg” ikon lige ved siden af ​​denne mulighed
 5. Nu, vælg mellem mulighederne “Slet VPN” og bekræft handlingen

Hvordan bruger du en VPN på en iPad?

Moderne VPN-tjenester er ikke så svære at implementere og navigere, især med de native apps, de tilbyder til hvert OS.

Lader gennemgå trinene til brug af en VPN til at give online anonymitet på iPad:

 1. Køb en abonnementsplan med en Bedste VPN, og download derefter deres oprindelige iOS-app til din iPad
 2. Installer appen og log ind med dine brugeroplysninger
 3. Vælg en server på appgrænsefladen, og klik på Opret forbindelse
 4. Du kører nu sikkert din iPad med en VPN, der giver sikkerhedsdækning online

Konklusion

iPads er den bedste manifestation af begrebet “At have en computer i håndfladen”. Disse maskiner er hurtige, ultra-praktiske, supersmarte og frem for alt utroligt smukke. Vores liv drejer sig nu om sådanne fantastiske maskiner, der har gjort vores liv lettere ved at give os mulighed for at strømline vores opgaver og nyde meget mere af vores frie tider.

Men vores enheder er vores ansvar, og kontrollen af ​​deres sikkerhed bør ligge inden for vores hænder. Vi er nødt til ikke kun at implementere VPN'er på vores iPads, men ty til mere sikrere privatlivspraksis som ikke at videregive vores oplysninger på sociale mediehåndtag eller klikke på ondsindede links for at sikre en sikrere og mere robust online interaktion for alle.

Vi hos BestVPN.co stræber mod at gøre internettet sikkert for alle, og vi mener, at dette skal være en kollektiv indsats for en del af alle brugere af det gratis internet. Hvis du har forslag til forbedringer eller kritik, der kan give os mulighed for at forbedre vores tjenester, er du velkommen til at interagere med os i kommentarerne herunder.

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me