Bedste VPN til Chromebook 2020 – Hold dine data sikre på alle tidspunkter!

I denne hurtige verden, nu domineret af det digitale kosmos, er der behov for nye teknologier for at gøre livet enklere for os mennesker. I lyset af dette oprettede Google den berømte Chromebook, som er en billig bærbar computer, ekstremt berømt blandt de budgetbevidste, rejsende og studerende. Uanset hvilken platform / hardware du bruger, afhjælper online-tjenester dog et par bekymringer om privatlivets fred, da alle data er risiko for lækker eller overvågning fra regeringen. Det er her Bedste VPN kommer ind og giver dig en liste over den bedste VPN til Chromebook til at udnytte det største niveau af anonymitet online!

Hvad er en Google Chromebook?

Chromebook er en ny generation af bærbare computere, der kommer vej til markedet den 15. juni 2011. Den er utroligt let, lavt drevet og tilbyder hurtige hastigheder til udførelse af computingopgaver med det samme. Drevet af Chrome OS er det også designet til at bruges primært til internettet, med de fleste af sine dokumenter og applikationer lever og fungerer på skyen. Det er en helt anden race af bærbare computere, som giver dig det BEDSTE fra Google’s kapaciteter ved et tryk på et par knapper.

Hvad er en Google Chromebook?

Sådan adskiller Google Chromebook sig fra andre bærbare computere og bærbare pc'er?

Sammenlignet med Mac- og Windows 10-bærbare computere er Chromebook helt under en anden kategori. Det er CLOUD-maskiner med en egen klasse, som i det væsentlige er berømt for deres mobilitet og hastighed. På den anden side fungerer almindelige laptops og notebooks strengt offline. Efterfølgende rangeres de efter et andet kriterium. Hvad gør Chromebook så speciel?

Hvordan adskiller Google Chromebook sig fra andre bærbare computere og bærbare pc'er?

Alt faktisk! Disse bemærkelsesværdige enheder er næsten på størrelse med ultrabooks og kan prale af et slankt design, fyldt med en lang liste med funktioner. De er et godt valg for første gang bærbare ejere og er ofte placeret højt i uddannelsesverdenen. Mærker, der tilbyder Chromebooks inkluderer Samsung, HP, Asus og Acer, som alle kører Chrome OS. Strømlinet drift, overkommelig pris sammen med en poleret grænseflade, Google-tjenester med en enkelt placering og Cortana-assistance er deres vigtigste salgssteder.

Er dine data sikkert på Chromebook?

Dette er et vanskeligt spørgsmål at besvare, i betragtning af at uanset hvilken platform du bruger, hvis du vil udnytte god sikkerhed - begynder det med, hvordan DU administrerer dine egne data. I tilfælde af Chromebooks kræver dette, at du sikrer din egen Google-konto korrekt, da enhver lille handling og opgave udføres gennem den. Derfor skal du tilføje en stærk adgangskode for maksimal beskyttelse sammen med opsætning af tofaktorautentisering, som kræver en kode fra Google Authenticator-appen for at logge ind.

Er Chromebook sikkert

For at øge din sikkerhed og privatliv yderligere er der et antal justeringer og konfigurationer, du kan bruge. I Chromebook-indstillingerne skal du begrænse dine login til kun én konto for at forhindre, at uautoriserede personer nogensinde får adgang til din bærbare computer eller dataene deri. Du kan også vælge at give Google mindre information ved at skifte din standardbrowser til den nu berømte DuckDuckGo, en privatlivsfokuseret søgemaskine, der ikke sporer dine data eller logger nogen forbindelses- / sessionoplysninger.

Har du virkelig brug for den bedste VPN til Chromebook?

Nu ved du hvordan du øger sikkerheden på dine Chromebooks. Imidlertid garanterer den tilpasning, der er nævnt ovenfor, komplet online sikkerhed også? Ikke nøjagtigt! Derfor skal du investere i en VPN-løsning for at øge din anonymitet online og reducere chancerne for datalækager. For mere information om, hvorfor du har brug for den bedste VPN til Chromebook, skal du fortsætte med at læse nedenfor:

 • Undgå sporing / overvågning - Mange lande har strenge internetlove, som gør det obligatorisk for regeringer at spionere efter din personlige aktivitet. Internetudbydere har ret til at overvåge / logge alle dine data lovligt uden din tilladelse. Brug af den bedste VPN til Chromebook sikrer, at dine data forbliver helt skjult!
 • Sikrer offentlige Wi-Fi-netværk - Chromebooks kræver en internetforbindelse for at få adgang til dets komplette funktioner. Hvis du er en rejsende og bruger offentlig Wi-Fi’det er meget, at bruge den bedste VPN til Chromebook er et godt valg til at forhindre enhver snooping eller hacking-aktivitet, så dine data forbliver sikre fra de offentlige øjne.
 • Fjern blokering af streamingwebsteder med det samme - Hvis du vil streame en bestemt film / tv-show på din Chromebook, kan du ofte støde på websteder, der indfører geobegrænsninger. Den bedste VPN til Chromebook hjælper med at fjerne blokering af disse premium-websteder og giver dig adgang til komplette indholdsbiblioteker.
 • Deltag i P2P / Torrenting - Lov om krænkelse af ophavsret forhindrer brugere i at deltage i enhver P2P / Torrenting-aktivitet på Chromebooks eller andre internetaktiverede enheder. VPN'er maskerer din IP-adresse og lader din identitet skjule, hvilket gør det lettere at downloade torrents sikkert.

Funktioner, der skal ses i den bedste VPN til Chromebook

Når det kommer til at finde den bedste VPN til Chromebook, kan du støde på en enorm liste over muligheder på markedet, både betalte og GRATIS. Du kan dog ikke bare tilmelde dig nogen service og har brug for at udføre din due diligence. Dette kræver at være opmærksom på visse funktioner til brug på Chromebooks, som inkluderer, men ikke er begrænset til:

 • Kompatibilitet - Sammenlignet med VPN til pc tilbyder ikke alle udbydere support til Chromebook. Da operativsystemet er baseret på Linux, men dets design er ekstremt anderledes, kan du ikke bare downloade Linux-versionen. Sørg for at tilmelde dig en leverandør, der tilbyder en dedikeret app til Chrome OS.
 • Logning - Hvis VPN'er deltager i loggeaktiviteter og registrerer dine forbindelses- / sessionoplysninger, udkæmper det hele formålet med at tilmelde dig dem i første omgang. Sørg for, at den bedste VPN til Chromebook, du vælger, kan prale af en stram politik uden logs for maksimal online-beskyttelse.
 • Hastighed - Den sidste ting, du har brug for, er at lide under dårlige hastigheder, når du bruger internettet på din Chromebook. Det er ikke kun irriterende, men det gør også download / streaming-opgaver utroligt stressende. Vælg kun VPN til Chromebook med et bevist ry for stærk ydeevne og hurtige servere.
 • Servere - Da Chromebook-brugere er spredt over hele verden, er det bydende nødvendigt, at den udbyder, du vælger, kan prale af en enorm serverdatabase med masser af placeringer rundt om i verden. Dette gør det lettere at få adgang til geobegrænsede websteder via den bedste VPN til Chromebook.

Bedste VPN til Chromebook

Bedste VPN'er til Chromebook i 2018

Vi forstår, at det nogle gange kan blive utroligt irriterende at finde en udbyder, der bedst passer til dine budgetbehov og Chromebook-krav, især da der er en enorm liste over muligheder på internettet. For at mindske besværet har vi samlet en liste over de bedste VPN'er til Chromebook, baseret på de faktorer, der er nævnt ovenfor, som generelt giver en bemærkelsesværdig ydelse:

Udbydere Pris ($) Funktioner Bedømmelse Rabat Besøgsudbyder

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Om måneden

  • 800+ servere i 50+ lande
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • Ubegrænsede samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig besøgsside på 83%
  Læs anmeldelse

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Om måneden

  • 2.000+ servere i 140+ lande
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • 5 Samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig besøgsside på 73%
  Læs anmeldelse

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Om måneden

  • 3.000+ servere i 94 lande
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • 3 samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig 35% rabat på besøgssted
  Læs anmeldelse

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Om måneden

  • 1000+ servere på tværs af 100 placeringer
  • 256-bit standardkryptering af militær kvalitet
  • Live chat support er fremragende
  • Nul logsudbyder
  • 5 tilgængelige multi-login
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps og Chrome-udvidelse

  Pålidelig 77% rabat besøg hjemmeside
  Læs anmeldelse

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2,75Om måneden

  • 3.700 servere i 60 lande
  • 256-bit AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Streng Ingen log-politik
  • 7 samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% rabat besøg hjemmeside
  Læs anmeldelse

CyberGhost - Pålidelig desktop-app og Chrome-udvidelse

Baseret i Rumænien tilbyder CyberGhost en dedikeret applikation til Chrome OS-brugere, som er utroligt let at bruge og kan prale af et attraktivt design. Den bruger stærk OpenVPN-kryptering for maksimal sikkerhed og giver mulighed for at oprette forbindelse til 5 enheder samtidig, mens den tilbyder en 30-dages problemfri pengene-tilbage-garanti og en 7-dages gratis prøveperiode. For yderligere information, læs vores detaljerede vejledning om CyberGhost-gennemgang.

Bedste VPN til Chromebook

Fordele

 1. Dedikeret app til Chrome OS.
 2. Chrome-udvidelse tilgængelig.
 3. Global dækning: 800 servere.
 4. Flere forbindelser på 5 enheder.
 5. Nul logningspolitik.

Ulemper

 1. Hastigheder kunne være hurtigere.

Hent CyberGhost

ExpressVPN - Fremragende sikkerhed / privatliv for Chromebook-brugere

ExpressVPN klarer sig godt i at imødekomme kravene fra Chromebook-brugere og tilbyder manuelle opsætningsinstruktioner til opsætning af VPN'er til Chrome OS. Der er endda en ExpressVPN Chrome-browser, som er en fuld desktop-app, som brugerne kan bruge. Funktioner, du får, når du tilmelder dig, inkluderer tre samtidige forbindelser, P2P / Torrenting, WebRTC-beskyttelse og automatisk kill-switch. Don’glem ikke at læse vores opdaterede ExpressVPN-gennemgang.

ExpressVPN til Chromebook

Fordele

 1. OpenVPN Chrome Android-app.
 2. Responsiv kundeservice.
 3. Manuel Chromebook VPN-guider.
 4. Servere i 84 lande over hele verden.
 5. Ingen brugslogfiler for maksimal privatliv.

Ulemper

 1. Dyrlige månedlige planer.

Hent ExpressVPN

VyprVPN - Fremragende hastigheder til streaming / Torrenting på Chromebooks

Selvom der ikke er nogen app tilgængelig fra VyprVPN, tilbyder udbyderen en dedikeret L2TP-installationsvejledning til Chrome OS, som fungerer meget med dens service. Du får adgang til servere i 70 lande sammen med en SmartDNS-funktion og en “Chameleon” stealth-teknologi, der øger din sikkerhed, især hvis du vil besøge steder som Iran eller Kina. Du har endda en 30-dages refusionsgaranti tilgængelig.

VyprVPN til Chromebook

Fordele

 1. L2TP installationsvejledning til Chromebook.
 2. Kan prale med egen serverinfrastruktur.
 3. “Chameleon” Teknologi.
 4. Ingen forbindelses- / sessionlogfiler.
 5. 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Ulemper

 1. Understøtter ikke Bitcoin.

Hent VyprVPN

Bufret - Bemærkelsesværdig anonymitet til at udforske et ufiltreret internet

I lighed med andre udbydere er der ingen dedikeret Chrome OS-app, som du kan bruge på Chromebook. Tjenesten tilbyder dog L2TP-support i form af guider. Der er endda en “Havneopdagelse” funktion, som giver dig mulighed for at logge ind på Wi-Fi i lufthavne og hoteller med det samme. Der er også en gratis prøveversion tilgængelig og en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Den bedste del af alt: du udnytter hurtige hastigheder!

Bufret til Chromebook

Fordele

 1. L2TP Support til Chrome OS.
 2. Automatisk Kill-switch.
 3. Servere i 41 lande.
 4. 24/7 Live Chat Support.
 5. Hurtige forbindelseshastigheder.

Ulemper

 1. Nogle forbindelseslogfiler

Hent bufferet VPN

NordVPN - Privatlivsfokuseret VPN-app til Chromebook-brugere

Baseret i Panama er NordVPN sandsynligvis den mest sikre mulighed for Chromebook-brugere, der ikke vil have deres oplysninger logget eller lækket til myndigheder. Alle data er beskyttet under Panama’s forbrugerbeskyttelseslov. Du modtager yderligere stærk sikkerhed af a “Dobbelt hop” service, der dirigerer din VPN til to forskellige servere for at øge privatlivets fred. Læs vores omfattende NordVPN-gennemgang.

NordVPN til Chromebook

Fordele

 1. Chrome-tilføjelse tilgængelig.
 2. 30-dages refusionspolitik.
 3. Seks samtidige forbindelser.
 4. Nul logsudbyder.
 5. 4189 Servere i 62 lande.

Ulemper

 1. Dyrt prisfastsættelse.

Hent NordVPN

Bedste VPN'er til gratis Chromebook

Hvis du leder efter de bedste VPN'er til Chromebook, men ikke har råd til omkostningerne ved de ovenfor nævnte premium-tjenester, kan du altid stole på gratis udbydere. Selvfølgelig modtager du ikke det samme niveau af sikkerhed og privatliv, men der er nogle GRATIS VPN'er, som går den ekstra mile ved at levere dig et kvalitetsprodukt. Disse inkluderer, men er ikke begrænset til:

 1. WindScribe.
 2. TunnelBear.
 3. Gem mig.

Bedste VPN-udvidelser til Chromebook

Selvom det er meget klogere at stole på en dedikeret VPN-app til Chrome OS, er mange brugere mere komfortable ved at bruge en browserudvidelse. Dette er for de brugere, der ønsker at fjerne blokering af websteder med det samme og skifte servere direkte fra deres browser. Hvis du leder efter de bedste VPN-udvidelser til Chrome-browser, er følgende et par forslag:

 1. ExpressVPN.
 2. NordVPN.
 3. PureVPN.
 4. PrivateVPN.
 5. IPVanish.
 6. ZenMate.
 7. WindScribe.
 8. CyberGhost.
 9. Browsec
 10. Privat internetadgang (PIA).

Sådan installeres VPN på Chromebook

Hvis du finder en dedikeret Chrome-app som den fra CyberGhost, er opsætning af en VPN så simpelt som at downloade den native software og derefter trykke på installationsknappen. Hvis du imidlertid ønsker at installere en VPN manuelt på Chromebook, skal du forkæle dig med en kompliceret proces. Nedenfor fremhæver vi alle trin til installation af en VPN på Chromebook:

Bedste VPN til gratis Chromebook

 • Hent CA-certifikatet fra din VPN-udbyder og gem det på dit lokale lager.
 • Åbn en ny fane i Chrome-browseren, indtast chrome: // indstillinger / certifikater i adresselinjen.
 • Klik på knappen øverst på siden “Myndigheder” fanen, og tryk derefter på “Importere” knap.
 • En pop-up-boks vises for at bekræfte, at du “Sandheden dette certifikat”. Tryk på OK-knappen.
 • Vent på, at certifikatet importeres og installeres. Nyd at bruge VPN.

Google VPN Service vs. Bedste VPN til Chromebook

Alle Chromebooks er udstyret med Google “Wi-Fi-assistent”, som giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse til netværk øjeblikkeligt og sikkert. Google VPN er en del af denne service, der krypterer din internetforbindelse og forhindrer snoopere og hackere i at narre Wi-Fi-øjeblikket ved at pakke sniffe eller linke til et da “ond tvilling” hotspot. Selvom tjenesten er tilgængelig GRATIS, mangler den på de mange fordele, der tilbydes af tredjepartsudbydere, som inkluderer:

Bedste VPN-udvidelser til Chromebook

 • Geo-Spoofing din placering.
 • Deltager i P2P / Torrenting-aktiviteter.
 • Skjul din internetaktivitet fra internetudbydere og myndigheder.

Bedste VPN til Chromebook

Bedste VPN til Ofte stillede spørgsmål om Chromebook

Når det gælder at bruge de bedste VPN'er til Chromebook, kan der opstå mange tanker om, hvordan det kan beskytte din identitet eller øge din sikkerhed. Blandt de mest almindelige forespørgsler, vi bliver spurgt, inkluderer:

Understøtter Chromebook Android VPN-apps?

Da Chromebooks kører på Chrome OS, er de meget begrænsede muligheder for understøttede Android VPN-apps. Mens den bærbare computer understøtter to vigtige typer protokoller: OpenVPN og L2TP / IPSec, er der stadig en lang vej for platformen til at begynde at acceptere Android-apps.

Er det sikkert at bruge gratis VPN på Chromebook?

Generelt har gratis tjenester et plettet ry, da de dækker omkostningerne ved servere og support via andre metoder som annoncer og trackere. Der er dog stadig et par sikre indstillinger, der faktisk går den ekstra mile for at holde din aktivitet privat og sikker.

Sådan castes en fane fra Chromebook til Chromecast?

Åbn Chrome-browseren, og klik i øverste højre hjørne “Mere rollebesætning”. En pop-up-boks vises, hvor du bliver bedt om at vælge den enhed, der skal sendes “Cast” til. Når du er valgt, skal du vælge, om du vil dele hele skærmen eller bare den aktuelle fane i Chrome. Det kaldes Chromecast.

Indpakning af ting

Hvis du vil holde din identitet sikker, mens du bruger Chromebook, er det vigtigt at bruge en VPN-service. Vi håber, at vores bedste VPN til Chromebook-guide hjælper dig med at finde en passende mulighed, der bedst passer til dine behov og krav. Uanset om du støder på problemer eller har bedre forslag, tøv ikke med at droppe en kommentar nedenfor. Del gjerne artiklen med dine venner og familiemedlemmer!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me