Bedste VPN til Chrome 2020 – VPN’er til Chrome-udvidelser inkluderet

Den mest populære browser, Google Chrome, har regeret roost i mange år nu. Det er hurtigt, zippy og gør at krydse Internettet til en værdifuld oplevelse. Den bedste del af alt: browseren kan endda tilpasses til at passe til dine tilbøjeligheder og brugsbehov igennem “Chrome-udvidelser”.

Blandt disse værdifulde browserværktøjer inkluderer Bedste VPN-produkter, som er afgørende for at udnytte online sikkerhed og privatliv, hvilket forstærker din browseroplevelse som ingen anden. Fra at fjerne blokering af online-tv til at sikre din IP, mens Torrenting, Chrome VPN-udvidelser kan give utallige fordele ved at få adgang til et ubegrænset internet.

Det er dog vigtigt, at du vælger den rigtige udvidelse. For mere om dette, tjek denne omfattende bedste VPN til Chrome-guide fra BestVPN.Co, der indeholder top-notch betalte og gratis VPN-udvidelser, installationsguider, ofte stillede spørgsmål, meget mere!

bedste vpn til krom

Contents

Hvad er den bedste VPN til Chrome?

Siden fremkomsten af ​​Google Chrome er det blevet den vigtigste browser på næsten alle OS-platforme og lande. Browsernes lette karakter muliggør en problemfri internetoplevelse, der bidrager til Chrome’s stigning i magt.

Som det er tilfældet med al anden populær software i databehandlingsuniverset som Windows og Android, er Chrome, hvor de fleste malware-aktivister tømmer deres taske med tricks. Browseren kan blive inficeret af manipulerende scripts og malware.

Dette forhindrer hele browsingoplevelsen, da du skal beskæftige dig med pinlige omdirigeringer af websteder, irrelevante pop-up-annoncer / underretninger og automatiske initieringer. Selvom det bedste værktøj til at beskytte dig mod at blive et offer for sådanne problemer, er at undgå at duppe med malware-inficerede links og downloads, er VPN ikke for langt bagefter.

VPN'er tjener en række formål som at beskytte din anonymitet online, sikre dine værdifulde data fra uautoriserede indtrængen, låse geo-begrænset indhold og maskere din IP-adresse. Det, der gør disse tjenester fremragende, er, at du nu endda kan få en som en Chrome-udvidelse, hvilket garanterer en sikrere browseroplevelse.

For dem af jer der ikke gør det’Jeg ved ikke, Chrome har udvidelser ligesom smartphones fra Android og iOS har apps og en dedikeret butik. Disse udvidelser giver dig mulighed for at opbygge mere funktionalitet og tilføje en smule tilpasning i din browser til at imødekomme dine behov. Vil du vide, hvilke fordele Chrome VPN'er giver dig? Fortsæt med at læse!

Bedste Google Chrome VPN fordele:

En troværdig VPN af høj kvalitet kan udvide din Chrome’s arbejdsevne og give dig mere alsidighed i at udforske internettet sikkert og anonymt. Her’s hvordan VPN'er kan forbedre din browsingoplevelse på Chrome:

 1. Fjern blokering af online-tv
 2. Giv topsikkerhed via kryptering og understøttelse af flere protokoller
 3. Du sparer penge på e-handelswebsteder ved at forfalske din IP
 4. Tillad dig at være sikker mod malware-angreb
 5. Funktioner, der blokerer for annoncer, gør oplevelsen mindre frustrerende

Hvad skal man overveje i den bedste VPN til Chrome? Vores vurderingskriterier

Selvom enhver VPN kan parres med Chrome, er det ikke alle i stand til at give den slags oplevelse, der bedst passer til platformen. Da vi gennemgik hundreder af VPN, mens vi indleverede denne anmeldelse til Bedste VPN til Chrome Browser, her’s hvor meget vægt der blev givet hver faktor (Vi har en øvre grænse på 5 stjerner):

En veludviklet udvidelse - (2 stjerner)

De vigtigste bedømmelseskriterier for enhver VPN, der blev vist på denne liste over Bedste VPN til Chrome Browser, var tilgængeligheden af ​​fungerende og problemfri udvidelse.

Kompatible apps eller udvidelser er altid svære at udvikle og endnu sværere at optimere til den perfekte brugeroplevelse. Dårligt designet udvidelser kan bremse din browser og gøre din Chrome-browsingoplevelse til et mareridt!

Ud af de 2 stjerner er den ene til rådighed for en fungerende Chrome VPN-udvidelse, og den anden er til kompatibilitetskvaliteten og problemfri integration af udvidelsen.

Sikkerhed - (1 stjerne)

Hvis en VPN ikke er sikker, er det ikke et værktøj til beskyttelse af personlige oplysninger, det er en hoax. Der er mange faktorer, der fortsætter med at sikre en VPN-sikkerhed, og blandt dem er det dem, vi betragter som uundværlige:

 1. Krypteringsniveau - AES 256 Kryptering (Denne kan ikke opdeles, medmindre nogen investerer billioner af dollars)
 2. Multiple Protocol Support - Skal understøtte OpenVPN og L2TP (De mest sikre protokoller)
 3. Kill switch - beskytter dit privatliv i tilfælde af en pludselig afbrydelse
 4. DNS- og IPV6-lækagebeskyttelse - IP-lækager er en fejlnummer, og vi don’t tilgive dem

Andre valgfri funktioner som Split Tunneling, Onion-Over-VPN og Double VPN kan forbedre din sikkerhed yderligere og vil helt sikkert forbedre en VPN’s placering.

Fjernelse af geo-begrænset indhold - (1 stjerne)

Ifølge en nylig rapport er adgang til geobegrænset indhold fortsat den vigtigste grund til at erhverve en VPN. For Chrome-brugere skal den bedste VPN til Chrome Browser være i stand til at tilsidesætte disse indholdsrestriktioner ved at tilvejebringe en solid serverbase, så du kan se alt fra hvor som helst hvor som helst.

Nul logfiler - (1 stjerne)

Google, Facebook og statslige agenturer er allerede ude af at mælke dig til alle slags data, og en VPN-service, der overholder deres anmodninger, får aldrig tommelfingeren fra vores ende. Logfiler af enhver art, uanset om det er forbindelsestempler, IP-adresser, brug af båndbredde eller endda personlige data, kan lande en bruger i problemer, hvis de gemmes på nogen måde.

Chrome-brugersessiondata er endnu mere værdifulde, fordi din browserhistorik og besøgerliste for websteder er en potentiel guldmin for enhver snooper eller hacker. En VPN med en eksplicit angivet nul-logpolitik er det, vi ser frem til i denne Bedste VPN til Chrome Browser Review.

Bedste VPN til Chrome i 2018:

For så vidt angår betalte VPN'er, kan du føle dig sikker på at udnytte god værdi i alle aspekter i sammenligning med deres gratis modparter. En god VPN-service kan muligvis koste dig penge, men den vil give uovertrufne funktioner og troværdighed for f.eks. vi kender ikke nogen gratis VPN-service, der kan fjerne blokering af Netflix USA overalt i verden.

For Chrome-brugere er betalte VPN'er, hvor du finder de bedste VPN-udvidelser og giver dig mulighed for at få en mere sikker og uformindsket privat browsingoplevelse. Tilbyder sikkerhed i topklasse, nul logfiler, gratis forsøg, en lang række nye funktioner og frem for alt kompatible udvidelser med Chrome.

Her er de top 5 betalte bedste VPN til Chrome-udvidelse for 2018:

Udbydere Pris ($) Funktioner Bedømmelse Rabat Besøgsudbyder

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Om måneden

  • 800+ servere i 50+ lande
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • Ubegrænsede samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig besøgsside på 83%
  Læs anmeldelse

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Om måneden

  • 2.000+ servere i 140+ lande
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • 5 Samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig besøgsside på 73%
  Læs anmeldelse

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Om måneden

  • 3.000+ servere i 94 lande
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • 3 samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig 35% rabat på besøgssted
  Læs anmeldelse

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Om måneden

  • 1000+ servere på tværs af 100 placeringer
  • 256-bit standardkryptering af militær kvalitet
  • Live chat support er fremragende
  • Nul logsudbyder
  • 5 tilgængelige multi-login
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps og Chrome-udvidelse

  Pålidelig 77% rabat besøg hjemmeside
  Læs anmeldelse

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2,75Om måneden

  • 3.700 servere i 60 lande
  • 256-bit AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Streng Ingen log-politik
  • 7 samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% rabat besøg hjemmeside
  Læs anmeldelse

1. ExpressVPN - den bedste VPN til din Chrome-browser

Dette er en VPN, der vandt’t være ude af enhver top VPN-liste, uanset platform, og tingene er heller ikke alt for forskellige her. ExpressVPN har mange års markedskredibilitet for at være en service i topklasse, og der har ikke været nogen kendte slip-ups af denne service i modsætning til mange andre lignende VPN-udbydere af lignende peer.

I henhold til vores Bedste VPN-anmeldelse ExpressVPN’s Chrome-tilføjelse er problemfri at bruge på Windows, Mac og endda Linux OS. Dets UI og UX er beregnet til at placere alle funktioner inden for nem tilgængelighed. Dets udvidelse er mobilvenlig, hvilket gør det til det bedste valg for at beskytte din enhed med en troværdig VPN til Chrome Android.

ExpressVPN til Chrome

Alle, fra en amatør til en professionel, kan nemt skifte til en af ​​de 148 servere, der er placeret i 94 lande, mens de er sikret med en driftsafbryder, AES 256-kryptering, beskyttelse mod lækage af DNS, WebRTC-blok og en nul-logs-politik. Det blokerer endda for alle typer geobegrænsede websteder når som helst og hvor som helst, hvilket gør det til en af ​​de samme tjenester, der faktisk kan hævde at levere denne service til brugere.

Det er baseret på De Britiske Jomfruøer, som er et datavænt land og sammen med de ekstraordinære sikkerhedsfunktioner, kan ExpressVPN-brugere også få adgang til 24/7 live chat, hvis de løber ind i problemer. Månedligt abonnement koster dig $ 12,95, mens 6-månedersplanen sætter dig tilbage $ 59,95 faktureret en gang. Den bedste plan hos ExpressVPN er imidlertid den årlige plan, der koster $ 99,95 faktureret en gang. (Læs vores detaljerede expressvpn-anmeldelse)

Alle planer leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti, og Chrome-udvidelsen kan downloades herfra. Den ekstraordinære Chrome-udvidelse af ExpressVPN er vurderet til 5 stjerner.

Fordele

 1. Dedikeret Chrome Addon
 2. Nul logpolitik
 3. Baseret i et datavenligt land
 4. Spørg kundesupport tilgængelig
 5. Automatisk Kill Switch og NAT-firewall
 6. Begrænset gratis prøveversion tilgængelig
 7. 30-dages pengene-tilbage-garanti for betalte startere.
 8. Militær kvalitet 256 AES-kryptering

Ulemper

 1. Priserne er fortsat dyre sammenlignet med lignende tjenester
 2. Kun 3 tilgængelige samtidige enhedsforbindelser

Hent ExpressVPN

2. NordVPN - En let Chrome-udvidelse perfekt til sikker browsing

Gritty sikkerhedsfunktioner og fremragende platformskompatibilitet gør NordVPN’s Chrome-udvidelse, en af ​​de bedste muligheder for brugere derude. Dens Chrome-udvidelse er utroligt let og gør det ikke’t sænk browserens hastighed for meget til at ødelægge hele oplevelsen.

Den bedste del ved NordVPN er dens evne til at fjerne blokering af geobegrænsede websteder som netflix gennem sin forbløffende serverinfrastruktur spredt over 60 lande og tilbyder i alt 3359 servere. Det har endda en SmartPlay-funktion til onlinetv-entusiaster til at give en uforfalsket seeroplevelse.

NordVPN til krom

Oven på AES 256-kryptering i militær kvalitet og understøttelse af flere protokoller, vil brugerne også få adgang til DoubleVPN, CyberSec, Kill Switch-funktioner. Dette viser videre, hvor meget alsidighed denne service bringer til bordet for VPN-brugere til at øge, udvide eller diversificere deres sikkerhed online. (Se denne detaljerede anmeldelse af norvpn)

NordVPN har en streng nul-logs-politik, og der har ikke været nogen tillidsbrud, hvad angår dette krav, så vær sikker på, dette er en sikker nok VPN til at kunne anbefales. Den halvårlige plan er den bedste værdi for pengene, der kommer ind på kun $ 79 faktureret en gang for en 24 måneders abonnementsperiode.

Den månedlige plan er lidt dyr på $ 11,95, mens den årlige plan også kan overvejes, og koster dig $ 69 faktureret en gang for en 12 måneders abonnementsperiode. NordVPN fortjener fulde 5 stjerner fra vores ende, da der ikke er nogen svagheder med hensyn til denne VPN til Chrome.

Fordele

 1. Dedikeret Chrome-udvidelse
 2. Gratis prøveperiode
 3. Dobbelt kryptering
 4. 3359 servere i over 60 lande
 5. Bitcoin accepteret
 6. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP og SSTP protokoller
 7. SmartPlay-funktion til streamingwebsteder

Ulemper

 1. Meget pris til $ 11,95 / måned med pusterum kun tilgængelig i langtidsplaner

Hent NordVPN

3. PureVPN - En overkommelig, men alligevel kraftig VPN til dine Chrome-browsingbehov

En utroligt billigste VPN, der leverer alle førsteklasses funktioner, PureVPN er bedst for Chrome-brugere med et budget. PureVPN tilføjede for nylig en Chrome-udvidelse for at give en mere integreret oplevelse til sine brugere med alt for halvdelen af ​​prisen som andre VPN'er med lignende funktioner..

Hvis du var på udkig efter en VPN, der kunne låse geobegrænset indhold overalt på den mest optimerede måde, slutter din søgning her. PureVPN kan give dig mulighed for at streame indhold fra over 30 lande med 40+ understøttede kanaler.

PureVPN til Chrome

PureVPN er heller ikke nogen ulemper i andre funktioner, hvilket giver brugerne adgang til 750+ servere i 140 lande, DDoS-beskyttelse, NAT Firewall, Split Tunneling, AES 256-kryptering, flere protokollesupport på hver server og endnu mere.

Der er imidlertid kun en ulempe ved denne service. PureVPN fører logfiler af en slags art som IP-adresser, men hvis du leder efter en service, der bare blokerer geobegrænset indhold på et budget og don’t forkæle dig med noget ulovligt, så er du sikker med denne service.

På kun $ 68,88 faktureret en gang for en fuld måned 24 abonnementsplan, er PureVPN fortsat den bedste service derude med hensyn til at være overkommelig sammen med alle de fantastiske funktioner. (Glem ikke at kontrollere denne purevpn anmeldelse)

Fordele

 1. 750+ servere spredt over 140 lande for alle krombrugere
 2. Split tunneling
 3. 7 dage pengene tilbage garanti
 4. Internet Kill Switch, NAT Firewall
 5. Ubegrænset båndbredde
 6. Understøtter alle større krypteringsprotokoller

Ulemper

 1. Restitutionspolitikken er lidt vanskelig at gennemføre

Hent PureVPN

4. Privat internetadgang (PIA) - en favorit blandt premium VPN-brugere

hans er en VPN, der anbefales langt mere af brugere i Reddit-indlæg og -kommentarer, end det vises på troværdige gennemgangslister. Privat internetadgang eller PIA er en VPN, der først er vant til at vænne sig til, men som fungerer utroligt godt, når du først er vant til dens funktionaliteter.

For Chrome-brugere tilbyder det et dedikeret Chrome-udvidelsesformål, der er bygget til at betjene brugere, der leder efter en tilpassbar VPN, der ikke’t bremser hele oplevelsen. Det er udstyret med en automatisk tilslutningsfunktion, Multiple Protocol support, fem samtidige forbindelser, DNS-lækagebeskyttelse og endda en på stedet båndbredde hastighedstest.

Privat internetadgang til Chrome

PIA er sikker nok til at blive anbefalet at sammenstille med dine Chrome-browsere, og selvom de er beliggende i USA, som ikke er et datavænt land, beholder den ingen kendte brugerlogfiler. Den leverede kryptering er i toppen af ​​klassen med en AES 256-standard, der altid beskytter dine datapakker.

Den eneste ulempe, vi oplevede, var ved at fjerne blokeringen af ​​online-tv, og ligesom Netflix og Hulu blev ofte blokeret og for langsomt, når de var åbne til at blive givet tommelfingre fra vores ende.

Priserne er dog usædvanligt kundevenlige og til kun $ 69,95 for en to-årig plan, og det vil bestemt fortsætte med at rive mere og mere salg. Selv den årlige plan er meget budgetvenlig sammenlignet med resten af ​​tjenesten, der kommer ind på en meget rimelig $ 39,95 faktureret en gang for et fuldt 12-måneders abonnement.

PIA får 3 ½ stjerneklassificering på vores side som en dedikeret Google Chrome VPN.

Fordele

 1. Flere betalingsmuligheder inklusive Bitcoin til Chrome-browser.
 2. Ekspansiv server spredt i større lande
 3. Opbevarer ikke nogen logfiler
 4. Dedikerede apps til en lang række OS
 5. Tilbyder førende protokoller og kryptering af militær kvalitet
 6. 24/7 kundesupport
 7. 7 dage refusion tilgængelig
 8. 3284+ servere i 24 lande

Ulemper

 1. Ingen gratis prøveversion tilgængelig
 2. Hastigheden hænger på nogle servere
 3. gør ikke’t klarer sig godt ved at fjerne blokering af online-tv

Få privat internetadgang

5. PrivateVPN - Topklasse-sikkerhed med din Chrome VPN-browser

Selvom denne VPN-udbyder stadig ikke leverer en dedikeret Chrome-udvidelse, kan den tilbyde en værdifuld beskyttende browsingoplevelse, hvis den køres gennem sit repertoire af dedikerede OS-apps. På fronten, der blokerer, fungerer det bedst med adgang til indhold fra USA, og hvis du er en Netflix US-entusiast, så er denne bare den perfekte pasform til dig.

PrivatVPN til Chrome

Med en bred serverbase spredt over 56 lande og tilbyder flere protokollesupport, kan du være sikker på, at PrivateVPN vandt’t ødelægge din Chrome-browser’s fingerfærdighed, når det kommer til online surfing.

PrivateVPN følger en eksplicit angivet nul-logpolitik, og indtil nu er den ikke blevet impliceret i nogen skandaler til overholdelse af dataanmodning, hvilket gør det til en troværdig udbyder at stole på dine data med.

Og med alle disse funktioner vil det heller ikke være for hårdt på lommen. En 12-måneders plan hos PrivateVPN koster $ 50,40 plus du får en måneds abonnement gratis med det.

Fordele

 1. 30 dages gratis prøveperiode
 2. 98% oppetidspost
 3. Nul hastighed throttling
 4. Aldrig oplevet et dataovertrædelse
 5. 56 serverplaceringer
 6. 2048 bit-kryptering med AES 256
 7. Protokoller inkluderer Åben VPN, PPTP, L2TP, Ikev2 & IPsec
 8. Ipv6 lækage beskyttelse

Ulemper

 1. Der er ingen tilgængelig langsigtet prisplan
 2. Appens UX er lidt vanskeligt at vænne sig til i starten

Få PrivateVPN

Top gratis VPN til Chrome

* (Gratis VPN'er vandt’t vurderes som betalte VPN'er) - Gratis VPN'er er for det meste ulemper, der er ude på at tilbyde en gratis service til at rive dig af dine værdifulde data eller fungere som et middel til at plante malware. Troværdighed er svært at finde i verdenen af ​​gratis VPN'er, men alligevel er der nogle navne, som nu er velrenommerede mærker, der tilbyder prisværdige servicestandarder.

Uanset hvor god en gratis VPN er, vandt den imidlertid’t være i stand til at matche funktionen Betalte udbydere til funktion til f.eks. praktisk talt ingen Chrome Free VPN tilbyder ubegrænset båndbredde. Så hvis du leder efter funktioner i topklasse, skal du vælge en betalt VPN-service.

For andre, der stadig ønsker at vide, hvilke Chrome Free VPN'er, der giver dem den bedste oplevelse, når de er forbundet med Chrome, her er listen over 5 Top Gratis VPN-udbydere til Chrome i 2018:

1. TunnelBear - En fantastisk gratis VPN til Chrome, der giver maksimal sikkerhed

Gratis VPN'er kan være skyggefulde, men TunnelBear er ikke’t en af ​​dem. Et mærke, der har stået tidens test med hensyn til troværdighed, udbyderen er et godt valg til at forbinde en gratis VPN med din Chrome-browser.

Bedste gratis VPN til Chrome

Denne VPN har en specialbygget Chrome-udvidelse, som er hurtig nok til at give dig en problemfri oplevelse på ethvert operativsystem, du ejer.

Den eneste ulempe her er dens dataforbrugshap afrundet med kun 500 MBs pr. Måned, hvilket er nok, hvis du bare leder efter en browser eller går på Internettet og ikke forkæler dig med nogen dataintensiv aktivitet.

Fordele

 1. Gratis Chrome-udvidelse
 2. 5 enhed kan tilsluttes samtidigt
 3. Robust kryptering
 4. Nul logpolitik
 5. Enkel og let at implementere

Ulemper

 1. Brugshætten er for lav
 2. gør ikke’t understøtter peer to peer eller P2P

2. Hide.Me - Tilbyder en bred vifte af funktioner som gratis VPN til Chrome

Få gratis VPN'er kan matche hastighederne leveret af Hide.Me. En af de bedste Chrome VPN'er, der er gratis derude, Hide.Me vil give dig en imponerende datahætte på 2 GB / måned, hvilket er nok til at bruge browsebehov til let-medium intensitet.

Der var ingen DNS-lækager, da vi kontrollerede med Hide.Me, og der var ingen signaturer om malware eller virusinfektion i dens software, hvilket gjorde det til en sikker gratis VPN at anbefale til vores Chrome-brugere.

Skjul.Me for Chrome

Hide.Me gør ikke’t understøtter P2P eller fjerner blokering af geo-begrænset indhold, men det’er ikke sådan en dårlig ting, fordi dette er eksklusive tjenester, som en gratis VPN ikke kan støtte at levere. Det gør det ikke’Jeg har dog ikke en Chrome-udvidelse, men den tilbyder en Proxy-udvidelse med dens service til Chrome-brugere.

Fordele

 1. Gratis Chrome-udvidelse til alle Chrome-versioner
 2. Utrolige krypteringsstandarder
 3. En eksplicit angivet politik med nul logfiler.
 4. Kundesupport er fremragende
 5. Giver stor hastighed
 6. Stor datapakke

Ulemper

 1. Servere i kun 3 lande
 2. Ikke egnet til oplåsning af geobegrænset indhold.

3. ZenMate VPN - En betroet gratis VPN til Chrome

Dette er en VPN, som mange mennesker måske har brugt før, også dem, der ikke gør det’Jeg ved meget om VPN-branchen generelt. ZenMate VPN-tjenesten føles som om den har eksisteret i generationer, men dens service har aldrig vaklet inden for denne periode.

Fra at fjerne blokering af sociale mediesider i restriktive regimer til problemfri IP-kanalisering i din Chrome Browser, gør denne VPN alt. For en højkvalitets Chrome VPN Free skal du vende dig til denne service, og du vandt’t blive skuffet.

Zenmate til Chrome

Hvad’Endnu mere er det, at det tilbyder en dedikeret VPN Chrome-udvidelse til at skabe en hurtig og problemfri forbindelse i webbrowseren. Det tilbyder endda en opgraderet Premium-konto med alle de rigtige funktioner, hvis du vil tage forholdet til tjenesten et skridt videre.

En top VPN-tjenesteudbyder er ZenMate måske det bedste valg på denne liste for de Chrome-freebies derude.

Fordele

 1. Ubegrænset båndbredde på gratis kromudvidelse
 2. Chrome-udvidelse tilgængelig
 3. Serverantal er høj

Ulemper

 1. Viser annoncer
 2. Vag logningspolitik

4. Windscribe VPN - En nykommer, der rangerer med de bedste gratis VPN'er til Chrome

Med en datakap på 10 GB / måned er Windscribe VPN vores go-to-gratis service til at fjerne blokering af geobegrænset indhold, hver gang vores udbyder af betaling betaler sig lidt.

Windscribe VPN er et relativt nyt navn sammenlignet med resten af ​​tjenesterne på denne liste, men i så lille tid har det fået et navn for sig selv til at levere matchløse hastigheder med meget lidt nedetid.

WindscribeVPN til Chrome

Serverne hos denne udbyder er aldrig for overfyldte til at choke ud dine forbindelser til internettet, og den har også en dedikeret Chrome-udvidelse til, at dens brugere kan være på én med tjenesten i browseren.

Tilføj en Adblocker, firewall, P2P-support, 11 serverplaceringer og ubegrænsede forbindelser, og Windscribe vises som et af vores valg til den bedste VPN til Chrome gratis liste 2018.

Fordele

 1. Windscribe gratis krom app
 2. Ubegrænsede enhedsforbindelser
 3. 10 GB datakap
 4. Funktioner ad blokerer og firewall
 5. Understøtter P2P

Ulemper

 1. gør ikke’t understøtter Open VPN
 2. Kundesupport er langsom

Værste VPN for Chrome

Ikke hver VPN er den samme, og det er vigtigt at kende og forstå de involverede risici, hvis du vælger den forkerte VPN. Et forkert valg i VPN-verdenen kan øge risikoen for at miste dine værdifulde data betydeligt og sætte dit online privatliv i fare.

De værste VPN'er til Chrome vælges ikke i denne gennemgang kun på grund af manglen på nogle kvalitetsfunktioner, men vi betragter en VPN kun som dårlig, hvis det er involveret i at rippe sine kunder gennem en lumsk aktivitet som at prøve at plante sporingskoder gennem deres software i en bruger’s system.

Undgå disse tjenester, ellers har de potentialet til at beskadige hele dit system gennem din Chrome-browser, hvis de får mulighed for at gøre det.

Her er listen over den værste VPN til Chrome 2018 af BestVPN.co

1. HolaVPN - Ingen serverinfrastruktur og malware inficeret

Selv en VPN, der har investeret i at opbygge et bredt repertoire af kompatible apps, inklusive en Chrome-udvidelse, kan undertiden vise sig at være en lyssky service. HolaVPN, med et meget Hawaiisk klingende navn, er ikke en udbyder, du skal vælge når som helst.

værste VPN for krom

HolaVPN er beliggende i Israel’t har endda sin egen serverinfrastruktur, snarere alt hvad det gør er at bruge systemets brugere og forvandle deres IP'er til noder, så det hele ser ud som en kraftig serverinfrastruktur, selv når der ikke findes nogen i virkeligheden.

På den anden side har den også malware og sporingskoder, hvis du ville have andre grunde til at holde sig væk fra Chrome-udvidelsen af ​​denne tjeneste. Dette er i bedste fald en rip off og en, der skal undgås for enhver pris for Chrome-brugere.

Fordele

 1. Flere OS-kompatibilitet.

Ulemper

 1. gør ikke’t egne servere, fungerer snarere gennem et nodebaseret netværk selv på chromme browsere.
 2. Viser annoncer
 3. Sælger brugerdata
 4. Vag logningspolitik
 5. Kan være meget mere skadelig for Torrent-brugere

2. Betternet VPN - Beskæftiger sig med malkning og salg af Chrome-brugerdata

Oftest er dårlige VPN'er fristående tjenester, men hvis en udbyder, der har en temmelig god betalt service, dobbeltværker med en lige så dårlig service på sin gratis version, skal de undgås helt.

BetternetVPN er dårligt for krom

Betternet VPN blev fundet i en CSIRO-undersøgelse lækker og solgt brugerdata, hvilket måske er den største grund til at undgå denne service fra første hånd. Selv dens krypterings- og sikkerhedsstandarder er intet at skrive hjem om med almindelige DNS-lækager og lave hastigheder.

Den har en Chrome-udvidelse, men vi fraråder dig at have noget på din Chrome, der sidder der og udfører nøjagtigt det modsatte af, hvad det faktisk skal udføre.

Fordele

 1. Prisen er ret lav
 2. Ingen båndbreddegrænse

Ulemper

 1. Holder chrome brugerlogfiler
 2. DNS-lækager rapporteret
 3. Tredjeparts tracking software tilladt
 4. Langsom tilslutningshastighed

3. Hotspot-skjold - sætter brugerens online sikkerhed med høj risiko

Dette navn burde ikke’Jeg har været her i betragtning af, at dette måske er et af de mest anerkendte mærker i verden af ​​VPN'er, gratis eller på anden måde. Men i nyere tid er sikkerhedssårbarheder i dens infrastruktur blevet mere og mere almindelige.

HotSpot Shield er under gennemsnittet for krom

For f.eks. en informationsdisplayfejl i tjenesten kan give hackere let mulighed for at skelne din rigtige IP-adresse med lethed. For Chrome-brugere kan en sådan fejl være ødelæggende for årsagen til din sikkerhed, og det kan også føre til flere fejl i at fjerne blokering af geobegrænset indhold og websteder på grund af de svage servermekanismer på arbejdet.

Vi anbefaler, at du holder dig væk fra det, indtil HotSpot Shield formår at afhjælpe sin service og genvinder sine års troværdighed igen.

Fordele

 1. Integreres problemfrit på tværs af enheder

Ulemper

 1. Infrastruktur er svag og kan føre til lette IP-udsendelser i Chrome-browser
 2. Langsom hastighed
 3. Viser generende annoncer

Bedste VPN til Chrome-download

Det er bedst, hvis du vælger en VPN, der tilbyder en kompatibel Google Chrome VPN-udvidelse, fordi dette sparer dig rigelig tid og kræfter med at downloade og installere softwaren.

Her’hvordan du kan downloade en VPN til Chrome Browser, hvis der er en udvidelse tilgængelig:

 1. Vælg en troværdig VPN-service, og tilmeld dig en ny konto ved at angive din e-mail-adresse
 2. Vælg en prisplan, der bedst passer til dine behov
 3. Sikker brugeroplysninger
 4. Nu flyttes enten direkte til linket til download af Chrome-udvidelse på VPN-udbyderen’s websted, eller gå til Chrome Web Store og søg platformudvidelsen af ​​din VPN-tjeneste.
 5. Download og start installation
 6. Hit på internettet med et beskyttende skjold, der åbner alle hjørner på nettet!

Sådan installeres den bedste Google Chrome VPN

Mange, hvis ikke alle, Chrome-brugere mener, at der ikke er nogen måde at installere en udvidelse i Chrome undtagen fra Chrome Web Store. Men på trods af at udviklerne forsøgte at stramme skruerne i de senere år, pluggede de stadig op ved at forlade en lille åbning for at give nogen mulighed for at installere en udvidelse uden at den blev vist på Chrome Webshop.

For Chrome VPN-brugere, hvis du ved, at en VPN tilbyder en udvidelse, men du ikke kan finde den i Chrome Webshop, her’hvordan du let kan få det installeret:

 1. Download den CRX-fil, som din VPN tilbyder
 2. Åbn nu din Chrome-browser og gå til Chrome: // udvidelser / ved at skrive denne adresse i øverste bjælke
 3. Kontroller muligheden for udviklertilstand placeret til højre for browseren
 4. Nu skal du have CRX Extractor installeret for at gå videre. Dette er for at udpakke den CRX-fil, du har downloadet, og giver dig mulighed for at omdanne den til en zip-fil
 5. Pak denne fil ud, og gå tilbage til siden med Chrome-udvidelser, du har åbnet tidligere. Vælg her knappen Load Unpacked Extension for at starte installationsprocessen

En vigtig bemærkning for brugere her er, at de fleste af disse uautoriserede CRZ-filer kan indeholde malware eller sporingskoder, så det er bedst at enten holde sig til Chrome Web Store til VPN-udvidelser eller kun bruge sådanne filer meget restriktivt.

Sådan konfigureres en VPN på en Chromebook

Du har brug for beskyttelse og privatliv, selv på en Chromebook, og da er der ikke mange VPN'er’t tilbyder dedikerede apps til platformen stadig, skal du installere en VPN på dette OS gennem den manuelle installationsproces.

Lade’s gennemgå hvordan det’er gjort her:

 1. Når du er logget ind på din Chromebook, skal du gå til dit kontobillede.
 2. Åbn nu indstillinger
 3. Vælge “Netværk”
 4. Vælg “Tilføj forbindelse”
 5. Nu vil der være en mulighed “Tilføj OpenVPN / L2TP”. Klik på det.
 6. En formular bliver bedt om. Udfyldning af alle felterne i denne form er nødvendig for at gå videre.
 7. Serverhostnavn: Udfyld din nuværende IP-adresse
 8. Servicenavn: Dette er efter dit skøn. Navngiv det hvad du ønsker for f.eks. “ABC VPN”
 9. Udbydertype: For brugere, der har en adgangssætning eller en personlig nøgle, skal du vælge L2TP / IPsec + Foruddelet nøgle. Hvis dine certifikater kom fra din netværksadministrator, skal du vælge den næste mulighed, dvs. L2TP / IPsec + brugercertifikat
 10. Foruddelingsnøgle: Don’t forkert dette med din personlige adgangskode. Dette er en nøgle, der bruges til at validere din VPN-forbindelse.
 11. Server CA-certifikat: Dit installerede server VPN-certifikat skal vælges fra listen, der vises her
 12. Brugernavn: Indtast dine VPN-kontooplysninger
 13. Adgangskode: Indtast dine VPN-kontooplysninger
 14. OTP: Generer en adgangskode via dit OTP-kort eller VPN-token, og skriv det her
 15. Gruppenavn: Hvis du arbejder på dit personlige system, skal du springe dette over
 16. Alt, hvad der er tilbage nu, er at klikke på “Forbinde”
 17. Hvis dine oplysninger var gyldige, vil du bestemt have tilsluttet dem til VPN-servernetværket på din Chromebook

Chrome VPN-proxyanmeldelse

En proxy kan aldrig erstatte en VPN, fordi hvad den gør, bedst kan beskrives som “ÏP Hopping”. VPN'er er meget mere holistiske sikkerhedstjenester, fordi de forbedrer beskyttelsen gennem funktioner som kryptering af datapakker og protokolleture.

Proxy, selv for Chrome anbefales aldrig, fordi de fleste af dem er dårlige nok til at lække din rigtige IP til selv den mest amatør af hackere. Forbløffende brugere ved alt for godt, hvor farlige proxier kan være, og hvor let de kan blive fanget af myndighederne for at downloade torrentfiler, hvis de bruger en proxy.

Par aldrig Chrome med en proxy, det’er en farse i bedste fald.

Bedste Google Chrome VPN Reddit 2018

Reddit-anmeldelser er en god indikator på brugernes stemning i enhver produktkategori. For så vidt angår Bedste VPN til Chrome-udvidelser, syntes brugernes udtalelser at skeve kraftigt til fordel for to tjenester, dvs. NordVPN og Privat internetadgang.

En bruger kommenterede, at NordVPN’s Chrome’s udvidelse anbefales stærkt og tilbyder prisværdig ydelse. Brugeren var stoppet med at bruge nogen anden tredjepartstjeneste siden abonnement på NordVPN, der taler bind om tjenesten’s pålidelighed.

bedste krom vpn reddit anmeldelser

En anden bruger anbefalede både NordVPN og Privat internetadgang og påpegede det faktum, at begge disse tjenester er mindre dyre, hvis du vælger at tilknytte dig på lang sigt.

chrome vpn reddit stemmer

Privat internetadgang, som påpeget i vores anmeldelse ovenfor, er sandsynligvis en af ​​de 3 mest populære VPN'er derude ifølge brugerne og reddit kommentarer er et vidnesbyrd om dette faktum.

En bruger voksede veltalende på denne service, ligesom utallige andre, og bemærkede den høje pålidelighed af alle dens funktioner som ensartede hastigheder og nul throttling. Der blev også bemærket dedikerede apps, mens brugeren reserverede de bedste ord til Chrome-udvidelsen ved at kalde den “Super Awesome”.(Se bedste reddit VPN for flere anmeldelser)

chrome VPN reddit kommentarer

Bedste gratis VPN til Chromebook

 1. Proton VPN

Du vil ganske let genkende navnet “Proton” hvis du’har nogensinde været interesseret i ting som kryptering eller sikker mail. At’fordi firmaet bag denne VPN er berømt, fordi det’er verdens ejer’s største sikre e-mail-netværk, dvs. ProtonMail.

bedste gratis VPN til Chromebook

Dens ganske nyindtrængende til VPN-verdenen, der tilbyder både gratis og betalte planer, afhængigt af hvilke funktioner brugeren ønsker at få adgang fra udbyderen.

For så vidt angår den gratis version går, er dens sikkerhed temmelig pålidelig med kryptering af militær kvalitet, OpenVPN-protokol support, Ingen kendte lækager eller inficerede klienter.

Dets båndbredde-tilbud er ganske generøst, da der ikke er nogen hætte på det, så du kan bruge det som en god sidekick på din Chromebook til tider, hvor din betalte service går ned.

Det eneste problem med denne tjeneste er, at dens hastigheder er forfærdeligt langsomme, så langsomme, at den kun kan understøtte browsingaktiviteter. Ingen streaming overhovedet anbefales.

Men der’er en fangst her. Da Chromebook er sådan en niche OS, er det ikke mange udbydere, der tilbyder dedikerede klienter til det, ikke engang mange blandt de betalte, og ikke mindre de gratis udbydere.

Så skal du enten jailbreak Android-appen af ​​ProtonVPN for at få den til at fungere på din Chromebook, eller du skal installere den manuelt ved hjælp af dens OpenVPN-konfigurationsfiler.

Ja, der er begrænsninger på gratis VPN'er og det’s fordi kørsel af VPN'er i deres bedste form kræver en stor mængde kapital, som de gratis tjenester don’t besidder.

Jeg anbefaler oprigtigt, at du kun vælger de betalte, hvis du vil have en bedre oplevelse på din Chromebook, eller hvis du vil forlade din skuffende underudstyrede og underudstyrede gratis VPN-forbindelse.

Fordele

 1. Ubegrænset båndbredde tilladt
 2. God nok privatlivsinfrastruktur

Ulemper

 1. Langsom hastighed
 2. Kun en forbindelse tilladt

2. Speedify

Ligesom navnet antyder, er denne VPN bedst for dem, der ønsker at tilslutte sig en gratis udbyder, men ikke er villige til at gå på kompromis med hastigheder. Og dette er ingen lille ting, især i det gratis VPN-domæne. At’fordi de fleste gratis udbydere normalt nedjusterer dine hastigheder til et rent minimum, lavere end hvad de leverer på deres betalte planer.

hastighed vpn for krom

Bortset fra dette gør de ikke’t har enten nogen begrænsninger på din adgang til serverlisten. Du kan benytte alle de 30+ servere sammen med 5 samtidige forbindelser.

Det eneste problem, som jeg identificerede med denne gratis VPN til Chromebook, er dens ekstremt snedige datagrænse. Du kan få 4 GB data i den første måned, men det falder til kun 1 GB for hver måned efter det. Ikke meget bestemt. Du kan bare gøre så grundlæggende browsing med det, det’alt sammen.

Fordele

 1. Hurtige gratis VPN-hastigheder
 2. 30+ servere
 3. 5 Multi-logins

Ulemper

 1. Lav datagrænse
 2. App-klienter er ikke brugervenlige

3. Pron VPN

Ikke en velkendt VPN men meget effektiv, hvis du leder efter en god nok gratis VPN-udvidelse til Chrome, PronVPN er en fantastisk tjeneste, hvis alt hvad du vil gøre er at fjerne blokering af videostreamingswebsteder.
Det gør det ikke’t sænk din hastighed meget og giver dig mulighed for at glide igennem til steder med minimal ståhej.
Chrome-udvidelsen er let og kræver ingen reel information fra din ende for at komme i gang. En enkelt-klik-tjeneste, som brugerne virkelig kan holde på deres browsere, hvis deres betalte service ikke er’t arbejder, og de er nødt til at fjerne blokering af noget hurtigt.

Fordele

 1. Ubegrænset båndbredde
 2. Nem adgang til censurerede websteder
 3. Placering swtiching tilgængelig

Ulemper

 1. Logningspolitik er vag
 2. Ingen information om kryptering eller protokoller understøttes

Bedste VPN til Chrome Ofte stillede spørgsmål

Er Google Chrome en VPN?

Nej, Google Chrome er ikke en VPN, og den skal heller ikke forveksles med en. Chrome er en freeware webbrowser, som du kan bruge til at få adgang til internettet til at hente og sende oplysninger.

Kan du bruge en VPN på en Chromebook?

Chromebook er også et specielt designet operativsystem af udviklerne bag Chrome-browseren. Dette system kører på Google Chrome OS og er en god erstatning for mere populært operativsystem som Windows og Mac.

VPN'er kan bruges på ethvert OS, og Chromebook er ingen undtagelse, men fordi ikke mange udbydere har dedikerede apps til netop dette OS, skal du installere det gennem den manuelle proces, som vi har nævnt i detaljer ovenfor.

Hvordan bruger jeg en proxyserver med Chrome?

Det bedste ved Chrome-browseren er omfanget af lethed, det giver brugeren med hensyn til at lette adgangen til forskellige funktionaliteter. Opsætning af en proxyserver er ikke’t alt for vanskeligt på Chrome. Følg nedenstående trin for at starte proxy-serveropsætningsprocessen:

 1. Klik på ikonet med tre parallelle bjælker øverst til højre i din browser. Dette er stedet, hvor du kan gå til, hvis du vil tilpasse eller kontrollere din oplevelse med Chrome
 2. Vælg “Indstillinger” og så Rul ned indtil du når muligheden for “Avancerede indstillinger”
 3. Nu her, skal du gå dybt ned til Vælg en valgfri indstilling “Netværks indstillinger”
 4. Vi’er næsten der. Se en mulighed, der siger “Skift proxyindstillinger”. Klik på det
 5. Nu åbnes vinduet Internetegenskaber foran dig
 6. I midten til højre for dette vindue er der en indstilling med titlen “LAN-indstillinger”. Vælg det
 7. Som standard er muligheden for “Registrer automatisk indstillinger” tændes. Drej det slukket ved at fjerne det fra
 8. Nu kontrollere kassen der siger “Brug en proxyserver med dit LAN”
 9. Gå ind IP-adressen på den proxyserver, du vil oprette forbindelse til i det tomme felt for “Adresse” og proxyserverportnummer i det andet felttitel “Havn”
 10. Klik OK for at starte forbindelsen via proxyserveren og igen klikke på OK for at gemme ændringerne
 11. Hvis du vil fjerne proxyforbindelsen, skal du blot fjerne markeringen det “Brug en proxyserver med dit LAN” mulighed og Vælg det “Registrer automatisk indstillinger” mulighed

Indpakning af ting

For Chrome-entusiaster er online sikkerhed ved at blive en bekymring i topklasse i betragtning af, hvor mange store firmaer der er derude og prøver at stjæle dine data. Den nylige skandale fra Cambridge Analytica er et vidnesbyrd om, at hvor meget dine data er værd, og vigtigheden af ​​at beskytte dem mod unødig brug.

Vores vigtigste prioritet er fortsat at informere vores brugere om de bedste VPN-tjenester i alle kategorier for at oplyse dem om de bedste valg for hver enhed og operativsystem. Disse anmeldelser vil fortsat være uvildige og åbne for forslag, hvis vores brugere mener, at de har noget værd at dele eller tilføje til vores anmeldelser.

Du er velkommen til at lide, kritisere, debattere og værdsætte vores Bedste VPN til Chrome-udvidelsesanmeldelse 2018 i kommentarerne herunder!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me