Bedste VPN til Amazon Prime 2023 – Se Amazon Prime US problemfrit

Amazon Prime er en øjeblikkelig videostreaming-tjeneste, der tilbydes af Amazon.com, en af ​​verdenen’s mest populære online detailhandlere. Ligesom andre populære streaming-websteder tilbyder Amazon Prime imidlertid forskellige biblioteker til brugere i forskellige lande. Seere i Storbritannien kan kun se det amerikanske bibliotek, hvis de kan fjerne blokering af geo-begrænsningerne via en Best VPN. For at hjælpe dig med at fjerne blokering er her en guide til den bedste VPN til Amazon Prime, der indeholder installationsguider, topbetalte og gratis VPN’er, understøttede enheder og mere af BestVPN.co!

bedste vpn til Amazon Prime

Contents

Hvad er Amazon Prime?

Amazon.com er ikke kun en online e-handel butik, men det er en internetgigant, der tilbyder en bred vifte af tjenester som cloud-infrastruktur support, logistik og mere. Tilsvarende er Amazon Prime Video en dedikeret streamingtjeneste fra Amazon.com, der tilbyder dedikeret indholdsbibliotek, der består af tusinder af film, tv-udsendelser og originale serier, der er bundet til at få din opmærksomhed.

Du kan se denne service overalt i verden, hvis du køber abonnementet på Prime Video, men alligevel har du vundet’t være i stand til at se alt tilgængeligt på webstedet på grund af geobegrænsninger i indholdet. Geo-begrænsninger er en stor reality-check, når det kommer til online streamingtjenester som Amazon Prime, og fratager brugere at se deres yndlingsindhold, hvis de ikke’t bo i et område, hvor indholdet er tilgængeligt.

For eksempel vil en Amazon Prime-bruger i USA se et helt andet videobibliotek sammenlignet med en Amazon Prime-bruger i Singapore. Når det er sagt, er der bestemt en vej omkring det. Den bedste VPN til Amazon Prime kan give dig mulighed for at sprænge gennem disse geo-begrænsninger på indhold og gøre din streamingoplevelse umagen værd. For mere om dette, fortsæt med at læse denne vejledning til vores gennemgang af Bedste VPN til Amazon Prime i 2023.

Bedste VPN til Amazon Prime 2023

Store streamingtjenester som Netflix og Hulu forkæler sig ved VPN-blokering for at forhindre brugere i at se indhold, der burde’t være tilgængelig for dem i henhold til ophavsretlige love. Amazon Prime Video er ikke anderledes i denne henseende, og den har fulgt efter med at håndhæve VPN-blokering, hvilket får de fleste udbydere til at blive ubrukelige på deres platform.

Der er dog stadig nogle Top VPN-tjenester tilgængelige, der kan bryde igennem indholdsbarrierer og tilbyde en transcendent og holistisk oplevelse til deres brugere, hvis de vil fjerne blokering af amerikanske Amazon Prime. Her på BestVPN.co tror vi på at teste ting ud for os selv og derefter anbefale dem til vores brugere.

Her er vores liste over den bedste VPN til Amazon Prime, der kun indeholder de selektive VPN’er, der faktisk kan hjælpe dig med at gå omkring geo-begrænsninger og forbedre værdien af ​​dit abonnement:

Udbydere Pris ($) Funktioner Bedømmelse Rabat Besøgsudbyder

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Om måneden

  • 800+ servere i 50+ lande
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • Ubegrænsede samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig besøgsside på 83%
  Læs anmeldelse

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Om måneden

  • 2.000+ servere i 140+ lande
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • 5 Samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig besøgsside på 73%
  Læs anmeldelse

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Om måneden

  • 3.000+ servere i 94 lande
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • 3 samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig 35% rabat på besøgssted
  Læs anmeldelse

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Om måneden

  • 1000+ servere på tværs af 100 placeringer
  • 256-bit standardkryptering af militær kvalitet
  • Live chat support er fremragende
  • Nul logsudbyder
  • 5 tilgængelige multi-login
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps og Chrome-udvidelse

  Pålidelig 77% rabat besøg hjemmeside
  Læs anmeldelse

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2,75Om måneden

  • 3.700 servere i 60 lande
  • 256-bit AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Streng Ingen log-politik
  • 7 samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% rabat besøg hjemmeside
  Læs anmeldelse

PureVPN – mest overkommelige Amazon Prime VPN

Når du’har du allerede købt et abonnement på din Amazon Prime-konto og ser ud til at bruge mindre på at få en VPN i top kvalitet, så er PureVPN det, der passer bedst til dig.

PureVPN til Amazon Prime

Bortset fra sikkerhedsfunktioner i topklasse som Double VPN, Onion over VPN, Multiple Protocol Support, Split Tunneling med mere, leverer PureVPN dedikerede IP’er til at fjerne blokering af Amazon Prime US. Vi bad deres kundesupportteam med det formål at opnå nøjagtigt dette svar gennem deres live chat-funktion.

PureVPN’s kundesupportteam var ekstremt venligt og samarbejdsvilligt og for en gangs skyld lød et supportteam så meget menneskeligt, som det faktisk skulle være. De gav os navnet på den server, vi skulle bruge til at oprette forbindelse, hvis vi ville fjerne blokering af Amazon Prime i USA. Denne server var kun beregnet til at arbejde i dedikeret IP-tilstand.

De gjorde det bare ikke’t stopper der, men gav os også et link til en guide, der viste os, hvordan vi implementerer Dedikeret IP-tilstand, i tilfælde af at vi ikke’Jeg ved ikke om det i en fantastisk visning af kundefacilitet.

Bedste VPN til Amazon Prime 2023 - Se Amazon Prime US problemfrit

Oven på al denne utrolige support tilbyder de fantastiske, utroligt billige langtidsplaner, så du bare kan sparke tilbage og slappe af med din Amazon Prime, mens du bruger et meget nominelt beløb på at fjerne blokeringen. Den årlige pakke prissættes behageligt til $ 58,92, mens den 2-årige aftale er endnu bedre til kun $ 69,00 faktureret en gang.

Fordele

 1. Overkommelige planer tilgængelige som VPN for Amazon Prime US
 2. DDoS-beskyttelse
 3. Dedikerede P2P- og Torrent-servere
 4. 750 + servere i 141 lande
 5. Nat Firewall
 6. Flere protokollesupport inklusive OpenVPN og L2Tp
 7. Tillader delt tunneling

Ulemper

 1. Holder logfiler
 2. Ingen gratis prøveperiode

Hent PureVPN

NordVPN – Tilbyder separate servere til lettere enhedskompatibilitet som en Amazon Prime VPN

Denne VPN har måske en af ​​de bedste profiler i verden af ​​VPN’er. Nord VPN er ofte placeret med stor respekt som en Bedst VPN og garanterer førsteklasses ydeevne på alle fronter for at gøre det til en stærkt anbefalet service for alle slags brugere.

NordVPN til amazon prime

Hastighederne er hurtige, og serverstyrken er kraftig nok til at sikre, at intet blokeringsforsøg for indhold går fladt. Det tilbyder også dobbelt VPN til ekstra sikkerhedskontrol. Den bedste del af tjenesten er dog, hvor meget arbejde den har gjort for at gøre det lettere for sine brugere at fjerne blokering af Amazon Prime Video, uanset hvilken enhed de bruger.

Da vi bad dens kundesupport om at give den bedste eller dedikerede IP til at fjerne blokering af Amazon Prime US, forsynede de os med en adskilt liste over IP’er, som vi kunne bruge, afhængigt af om vi brugte pc’er eller Smartphone / SmartTVs.

Mens den månedlige plan her på NordVPN prissættes ublu, er den årlige plan til $ 83,38 faktureret en gang og den 3-årige aftale til $ 124,64 faktureret en gang, men er bestemt inden for acceptabelt grænser for brugerne at nemt abonnere på.

Fordele

 1. Tilbyder dedikerede servere til forskellige enhedsunderstøttelser som VPN til Amazon Prime
 2. Dedikeret P2P og torrenting support
 3. Gratis prøveperiode
 4. SmartPlay-funktion til streamingwebsteder
 5. Dobbelt kryptering tilgængelig
 6. 3359 servere i over 60 lande
 7. Bitcoin- og betalingsmuren accepteres
 8. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP og SSTP protokoller

Ulemper

 1. Dyre kortvarige planer

Hent NordVPN

ExpressVPN – hurtigste hastigheder som en Amazon Prime VPN

Hvis en VPN opkræver mere, men leverer funktionerne, der matcher den, forbliver denne aftale ikke længere væk fra kroge. ExpressVPN er dyrt sammenlignet med resten af ​​de bedste VPN-udbydere, men det kan garantere det bedste inden for ydeevne på alle fronter, hvilket gør det til en fantastisk allround hurtigste VPN.

Express VPN til Amazon Prime

For Amazon Prime, oven på at fjerne blokering af streamingwebstedet i USA, tilbyder ExpressVPN høje hastigheder, så du kan nyde Amazon Prime’s videobibliotek uden frygt for for meget buffering. Der er ingen sammenbrud eller afbrydelser, og endda serverne giver tilstrækkelig mulighed for at forhindre DNS-lækager. Her’s deres kundesupport svarer på vores forespørgsel om, hvorvidt deres tjeneste fungerede ved at fjerne blokering af Amazon Prime US.

Planerne starter ved $ 12,95 for en måned’Det er værd at være abonnement, men den bedste plan er den årlige abonnementsplan, der koster brugerne $ 99,95 faktureret en gang.

Fordele

 1. Utroligt hurtigt som VPN til Amazon Time
 2. Support til flere betalingsmuligheder
 3. Dedikerede apps til kompatibelt operativsystem
 4. Høje krypteringsstandarder
 5. Ekspansiv support til protokol
 6. Nul logpolitik

Ulemper

 1. Ingen dedikerede P2P-servere
 2. Dyre prisplaner

Hent ExpressVPN

Torguard.net – Øget sikkerhedsbeskyttelse som VPN for Amazon Prime

Tor-browseren er måske en af ​​de sikreste browsere derude, og vi har anbefalet det som et alternativ for brugere, der ønsker at øge deres online sikkerhed på et hak. At følge den samme model og gentage den på en VPN er det, der gør Torguard.Net eksemplarisk og meget sikker.

Torguard VPN for Amazon Prime

Onion routing-modellen er langt overlegen i forhold til andre gennemsnitlige VPN-sikkerhedsmodeller, der inkorporerer bare kryptering og sikre tunneler. Men vi var’forventer ikke, at denne VPN ville fungere på Amazon Prime Unblocking. Da vi spurgte sin støtte til, om deres VPN kunne fjerne blokering af Amazon Prime Video, var deres svar det bedste, som vi sikrede os i løbet af vores gennemgang.

I modsætning til andre VPN’er, der tilbyder afblokeringsfunktioner inden for deres konventionelle VPN-planer, tilbyder Torguard en dedikeret IP-plan til adgang til geobegrænset indhold som Amazon Prime. Den dedikerede IP-plan koster $ 7,99 / måned eller $ 54,99 / år og er bedst for dem, der vil fjerne blokering af geobegrænset indhold.

Antallet af dedikerede IP’er er forbløffende og indeholder en fantastisk mængde placeringer, der er ret i stand til at levere unblocking-tjenester fra ethvert land i mange lande i verden. Vi har tilflugtssted’har set en bedre service end dette med hensyn til at fjerne blokeringen, ikke kun Amazon Prime, men give en holistisk løsning mod større blokeringsbehov.

Fordele

 1. VPN med Stealth Feature til Amazon Prime Unblocking
 2. Stærk krypteringsniveauer
 3. Kører Onion routing model
 4. 3000+ VPN-servere i 50 lande
 5. Dedikeret IP-adresse

Ulemper

 1. Planerne er meget dyre
 2. Funktionspakker kan være forvirrende

Hent TorGuard VPN

Bedste VPN til Amazon Prime Free

Hvis du ønsker at fjerne blokering af Amazon Prime US, er en gratis VPN-service ikke en god mulighed, for ifølge vores anmeldelse er der ikke en enkelt gratis VPN-service, der gør det. Ja, der er nogle meget troværdige tjenester, der er gratis, men afblokerer geo-begrænset indhold, især streamingtjeneste er ude af deres iboende egenskaber.

At’s fordi streamingudbydere som Amazon Prime bruger VPN-blokering til at forhindre brugere i at se indhold, der muligvis ikke er tilgængeligt i deres område. Kun premium bedste Amazon Prime VPN, som vi’vi har vist på vores liste kan gøre det. Gratis tjenester don’Jeg har dedikerede IP’er som Torguard leverer eller har stærke servere, der kan omgå Amazon Prime’s VPN-blokerende væg.

Det’er dyre at køre disse funktioner og gratis tjenester don’t har penge til at være involveret i leveringen af ​​sådanne funktioner. På den anden side tilbyder mange gratis VPN’er langsomme hastigheder (på grund af at prioritere deres betalte serviceplaner for det meste), lave databåndbredde (fra 500 MB til 2 GB / måned i gennemsnit) og lavt antal servere, alt sammen hvilket ikke kan give dig mulighed for at få en god oplevelse med Amazon Prime.

Værste VPN’er, der ikke gør’t Fjern blokering af Amazon Prime Video

Mens et flertal af VPN’er ikke er i stand til at fjerne blokering af Amazon Prime Video, undtagen nogle få, er der nogle, der ikke bare er ude af stand til at levere det rigtige sæt funktioner, men som også er farlige at installere på grund af konsekvente trusler som malware, indlejring af sporingskoder osv..

Her’er en hurtig gennemgang af de værste VPN’er, der ikke gør’t fjerne blokering af Amazon Prime:

 1. Hotspot Shield
 2. SurfEasy VPN
 3. Opera Browser VPN (udløbet)

Sådan ser du Amazon Prime uden for USA

Grundlæggende for at fjerne blokering af ethvert websted fra et bestemt område for f.eks. du vil fjerne blokering af Amazon Prime US, mens du er bosiddende i England, har du to muligheder tilgængelige. Den første bruger en VPN og den anden implementerer en Proxy. Begge af dem følger generelt den samme rute for at fjerne blokering af geobegrænset indhold. De forfalsker din IP for at få den til at se ud som dens oprindelse i USA.

Dog vandt vi’t anbefaler brug af en proxy, fordi det for det første bare forfalsker din IP, mens du forlader dine DNS-pakker udsat for snoopere, og for det andet fungerer de muligvis ikke altid.

VPN’er er hurtigere, mere sikre og yderst pålidelige til at levere unblocking-tjenester. Ingen copyright-trold kan målrette dig, hvis du bruger bedst Amazon Prime VPN for at fjerne blokering af den amerikanske version.

VPN For Amazon Prime

Amazon Prime Video Devices Oversigt:

Amazon Prime Video tilbyder muligheder for høj kompatibilitet og understøttes af en lang række enheder. Her’er en oversigt over de enheder, du kan bruge til at se Amazon Prime Video:

 1. Alle pc’er og browsere kan lide Windows og Mac
 2. Smarte tv’er
 3. Blu-ray-afspillere
 4. Set-top-kasser (Roku, Google TV, TiVo, Nvidia Shield)
 5. Amazon Fire TV
 6. Fire TV Stick / Phone / Tablets
 7. Spilkonsoller (PlayStation, Xbox, Wii)
 8. Enheder, der kører på Android og iOS

Du kan også se Amazon Prime på Chromecast, hvis du har Chrome-browserudvidelsen installeret. Det fungerer også på Kodi gennem Krypton-arkivet.

Sådan opsættes Amazon Prime på tv

Se film og shows på dit tv er en oplevelse, som aldrig kan matches af nogen anden enhed. Moderne smarte tv’er tilbyder HD-kvalitet for brugere at se deres yndlingsindhold på en widescreen og derved tilbyde en fantastisk oplevelse.

Og det’det er ikke så svært at konfigurere tjenesten på dit tv. Her’Sådan kan du køre Amazon Prime på dit Smart TV:

hvis du’har allerede købt en konto til Amazon Prime Video, gå derefter til Google Play Store på dit Android TV eller til Samsung Apps på dit Samsung Smart TV

 1. Søge efter “Prime Video” og download appen
 2. Kør installationen og indtast dine brugeroplysninger (brugernavn og adgangskode, som du brugte til at tilmelde dig Amazon Prime), når du bliver bedt om det
 3. Når appen først er startet, skal du vælge en hvilken som helst film, tv-program eller et program og lad det sjove begynde!

Bedste VPN til Amazon Prime Reddit

Mens et stort antal bedste vpn reddit-udbydere’navnene dukker op på Reddit i Bedste VPN-diskussionstråde, ikke mange udbydere blev anbefalet af brugerne til at fjerne blokering af Amazon Prime US.

Bortset fra et par omtaler af NordVPN som den vi’jeg har nævnt her, vandt du’t finder mange anbefalinger, og det er bedst at holde sig til dem, vi’Vi har prøvet og testet for dig i vores Bedste VPN for at fjerne blokering af amerikanske Amazon Prime.

Kommentar fra diskussionen ContiGhostwood’s kommentar fra diskussion "VPN og Amazon Prime Video".

Amazon Instant Video vs. Amazon Prime Video

Mens Amazon for nylig har forenklet sin service og omdøbt Amazon Instant Video til bare Amazon Video og Amazon Prime Video til Amazon Prime, er tjenesterne stadig ret forvirrende for førstegangsholdere og nybegyndere.

Amazon Prime var faktisk kun en hel handel tilgængelig for $ 79 for amerikanske kunder og tilbød en årlig pakke, der giver brugerne gratis 2-dages forsendelse for hele året sammen med et abonnement på Amazon Prime Video.

Men i april 2016 begyndte Amazon Prime Video at blive tilbudt separat for $ 2,99 / måned i de første seks måneder, og derefter opkræves dens pris på $ 5,99 / måned. der’er også en måneds gratis prøveversion tilgængelig. Det’er et fast gebyr, hvor du kan se ubegrænset indhold.

Amazon Instant ligner dog betalings-per-visningsmodellen, hvor du skal betale for hver video, show eller film hver for sig, og det’s tilgængelig som en separat service for folk i USA såvel som uden for USA.

Amazon Prime er kun tilgængelig for amerikanske kunder, og det’Vi anbefaler, at du implementerer Bedste VPN til at fjerne blokering af amerikanske Amazon Prime for at kunne bruge tjenesten og nyde det nyeste tilgængelige indhold.

VPN For Amazon Prime

Bedste VPN til Amazon Prime FAQs

Amazon Prime Video fungerer ikke?

Oftest genstarter du din internetforbindelse eller lukker anden datakrævende aktivitet, gør din Prime Video igen tændt. Ellers hvis det stadig ikke gør det’t arbejde, kontroller, om enten din enhed er opdateret med opgraderinger, eller din Prime Video-app er opgraderet.

Har jeg virkelig brug for et Amazon Prime-medlemskab for at streame Amazon Video?

Nej, du gør det ikke’t har brug for det. Amazon Video kræver, at du separat køber tv-shows, film eller andet videoindhold pr. Stykke. Amazon Prime-medlemskab tilbydes i øjeblikket til $ 2,99 / måned i de første seks måneder efter tilmelding, og derefter debiteres du $ 5,99 / måned.

Kan vi bruge Amazon Prime på mere end en enhed ad gangen?

Ja, du kan, men for det skal du oprette et Amazon-husholdning. Følg nedenstående trin for at komme i gang:

 • Log på din konto på Amazon-webstedet og gå derefter til “Min konto” Mulighed
 • Gå til “Administrer dit indhold og enheder” > Indstillinger > Husholdninger og familiebibliotek > Inviter en voksen
 • Nu skal du enten oprette en ny konto eller bruge en eksisterende konto til at logge ind igen og starte en delt forbindelse til Amazon Prime fra en anden enhed

Hvordan finder jeg Amazon Prime video-app?

Du kan enten gå direkte til Prime Video’s officielle websted eller gå til Google Play-butik for download af Android Amazon Prime video-appen og iTunes-butikken for at downloade iOS-appen.

Konklusion

Amazon Prime er en af ​​de bedste streamingtjenester online lige nu, og da populariteten af ​​internet-tv stiger, er tjenesten sikker på at have nogle spektakulære shows i de kommende tider.

Hos BestVPN.co går vi ind for en gratis internetoplevelse for alle uden nogen begrænsninger eller grænser, men da truslerne og forbuddene fortsætter med at stige, er den bedste mulighed for at gøre din internetoplevelse virkelig gratis ved at bruge den bedste VPN og nyde det bedste Internettet har dit hjerte at tilbyde’s indhold.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Beste gratis VPN-tjenester i 2023