Bedste gratis VPN-tjenester i 2019

Hvis du vil have en VPN gratis, fordi de betalte udbydere ikke gør det’t passer til dit budget, kan derefter gå videre, men udvis forsigtighed.

Gratis VPN'er er vanskelige tjenester, med en masse ting skjult under overfladen, der potentielt kan skade dig.

For at sikre, at du kun går videre med den sikreste VPN til gratis download, skal du gennemgå vores guide.

Jeg vil give dig en kort beskrivelse af de faktorer, du har brug for at tage højde for, før du abonnerer på en bestemt service og give dig en gennemgang af den bedste gratis VPN for 2019.

Her er en kort oversigt over vores 5 Top Gratis VPN-tjenester i 2019

# 1: Surfshark: # 1 Anbefalet VPN med en 30 risikofri prøveperiode.
Bedste plan: $ 1,99 / måned (2-års deal)
# 2: ProtonVPN: Ingen båndbreddebegrænsning i dets gratis service
# 3: Hide.Me: Gratis VPN, der ikke’t Opbevar logfiler
# 4: WindScribe: Brug op til 15 GB / måned gratis
# 5: OperaVPN: Fjern blokering af Netflix US gratis

En masse gratis VPN'er undgår selv at tilbyde grundlæggende privatliv, hvilket gør puljen, hvorfra vi kunne vælge, var meget begrænset.

Men alligevel bestræbte vi os på at indrømme tjenester på denne liste, der var helt sikre for dig at bruge når som helst.

Her vi’Vi har samlet listen over 5 meget sikre VPN-tjenester, som du kan som en gratis VPN.

Surfshark - stærkt anbefalet udbyder med 30 dages gratis VPN-prøve

Surfshark er en top VPN-service, der tilbyder den stærkeste sikkerhed sammen med premium-funktioner, men det’er ikke en helt gratis service.

Så hvorfor har vi valgt det til toppen af ​​denne liste over gratis VPN'er?

At’s fordi Surfshark tilbyder en brugervenlig 30-dages gratis prøveversion hvor du kan bruge tjenesten med alle tilgængelige funktioner uden bekymringer.

Hvis du ikke gør det’t vil gerne bo hos tjenesten, arkivere en simpel refusionsanmodning med support til live chat, og du får dine penge tilbage. Ja, det er så enkelt.

Surfshark kommer tættest på en gratis VPN-service med sine meget overkommelige priser. Et 2-årigt abonnement koster dig bare $ 1,99 / måned.

Bedste gratis VPN-tjenester i 2019

Og udbyderen giver dig nogle ret gode grunde til at betale dette beløb og blive hos tjenesten ud over den gratis prøveperiode.

Netflix US arbejder hver gang med Surfshark, uanset hvor du er i verden.

Torrenting understøttes af dets 800+ stærke servernetværk og er sikret med DNS-lækager.

Du kan bruge dens service på alle større platforme med de brugervenlige apps, der tilbydes af udbyderen.

Live chat er altid der for at hjælpe dig, hvis du sidder fast eller har brug for at være færdig med denne VPN-opsætning uden problemer.

Hastighederne er konstante og hurtige hele tiden, og der er heller ingen begrænsning på båndbredde.

Kryptering af militær kvalitet og OpenVPN-protokol er tilgængelige for at give dig en uigennemtrængelig internet-sikkerhedsoplevelse.

Surfshark er det bedste gratis VPN-valg du’Vi har fået det, hvis du vil bruge tjenesten til kortvarige behov som for en måned.

ProtonVPN: Ingen båndbreddebegrænsning for dets gratis service

Denne provider tilbyder den sjældne funktion ved brug af ubegrænset båndbredde som en gratis VPN-service.

Don’t tager denne funktion let, da du vil støde på båndbreddegrænser så strenge som 500 MBs / måned i det gratis VPN-domæne.

ProtonVPN gratis

Gennem dette kan du bruge denne gratis VPN uden registrering eller opgradere problemer så længe du ønsker.

Denne VPN-udbyder’s gratis version tilbyder førsteklasses sikkerhed, der ikke’t kompromitterer brugerdata overhovedet. Krypteringsniveauet er stærkt, og der blev ikke fundet nogen IP-lækager i vores test.

Det eneste problem med det er, at hastighederne undertiden er snegllignende, dvs. absolutt langsomt.

Men dette forventes, da alle gratis VPN'er sætter begrænsninger for nogle premium-funktioner og i ProtonVPN’I så fald trækker det hastighederne sammen med, at du heller ikke kan streame eller Torrent.

Apps tilbydes til alle større platforme som Windows, Mac, iOS og Android. Og hvis du nogensinde vil opgradere, er den betalte version altid tilgængelig for at tilbyde en meget bedre oplevelse.

Hide.Me: Gratis VPN, der følger en streng nul logs-politik:

En anden yderst sikker VPN-service, Hide.Me, er baseret i Malaysia, en sikker jurisdiktion.

Skjul.Me gratis

Udbyderen tilbyder gode hastigheder på alle de 5 servere, den tildeler i sin gratis service.

Det gør det ikke’t føre logfiler over dine aktiviteter på nogen som helst måde, og hvis vi parrer det med god kryptering, og dig’Vi har gratis VPN-beskyttelse på højt niveau.

Hide.Me har sine ulemper så godt som i form af begrænsningen af ​​at tildele kun 2 GB data hver måned til sine brugere.

Den lave grænse for datanvendelse gør også udbyderen uegnet til streaming og Torrenting eller anden datakrævende aktivitet.

Du kan bruge denne service på alle populære enheder og nogle niche såvel som FireTV. Det tilbyder også en Firefox-udvidelse.

Windscribe: Brug op til 15 GB / måned / Torrenting venligt

Hvis du ikke gør det’t tager hensyn til båndbreddebegrænsningen og serverbegrænsningen, der er ingen større forskel mellem Windscribe’s gratis og betalte tjenester.

Ved at abonnere på denne service kan du bruge deres annonceblokerer, som er en premium-funktion og fungerer utroligt godt til at udrydde unødvendige gener på nettet.

Dette gør båndbreddebegrænsningen på 10 GB / måned meget mere nyttig, da du ikke spilder dyrebar båndbredde på annoncer, du ikke giver’t vil se.

Windscribe gratis

Du kan tilføj yderligere 5 GB på toppen af ​​dette ved at tweete om tjenesten.

Dette er bestemt ikke et dårligt tilbud, da det sikrer, at du kan bruge denne VPN gratis på en ubegrænset måde, hvis du bare foretager regelmæssig browsing.

Udbyderen har dog et problem med hastigheder, men det’s ikke på grund af gashåndtering på grund af dets gratis service.

Problemet er der også i den betalte version af denne service.

Live-chat tilbydes overraskende af Windscribe, og selvom det’s ikke top-notch, det’er stadig god nok til at løse dine store tekniske problemer.

Du kan bruge denne VPN gratis til Windows, Mac og browsere, så du kan købe en stabil VPN-forbindelse gratis via nem installation og registreringsproces.

Mobil understøttes ikke af Windscribe.

OperaVPN - Fjern blokering af Netflix:

Den eneste gratis VPN, der kan fjerne blokering af Netflix, OperaVPN fungerer bare som en udvidelse i Opera-browseren.

OperaVPN gratis

Vi generelt don’t anbefaler dig at vælge denne VPN, da den har flere problemer med IP-lækager og logning, hvilket gør det uegnet til Torrenting, browsing og andre lignende aktiviteter.

Men hvis du vil se den amerikanske version af Netflix gratis, kan du vælge denne service.

6 Vigtige faktorer for at vælge den bedste gratis VPN-service

Vi don’t bare vælg udbydere til vores bedste gratis VPN-liste udefra.

Der er nogle meget vigtige faktorer, som vi vurderer alle gratis udbydere på og kontrollerer, hvilke der skiller sig ud og prøver testen i henhold til disse faktorer:

Båndbredde Cap

Mængden af ​​data, du kan bruge hver måned, er måske den mest kritiske faktor for at vælge en gratis VPN-service.

Dette skyldes, at båndbreddebegrænsninger er forståelige med gratis VPN'er, da de ikke kan tilbyde alt, hvad betalte udbydere gør. Men når denne grænse er under acceptabelt niveau, gør den VPN, uanset hvor god den er, ubrugelig.

Et stort eksempel på dette er Tunnelbear, måske den mest sikre gratis VPN af dem alle.

Dog tilbyder det bare 500 Mb båndbredde hver måned, hvilket ganske enkelt er patetisk og ikke engang godt nok til at vare dig over et par dage, selv med grundlæggende browsing.

Hastighed

Det’er dumt at forvente, at gratis VPN'er tilbyder lige så hurtige hastigheder som deres betalte kolleger.

At tilbyde hurtige hastigheder tager ressourcer og er et dyrt tilsagn, hvilket gør denne funktion fuldstændig uden for rækkevidde af gratis VPN'er.

Stadig er hastighedenes stabilitet utroligt vigtigt for os her, så selvom en VPN tilbyder langsomme hastigheder på sin gratis service, skal disse hastigheder være konstante, eller det ødelægger brugeroplevelsen yderligere.

Server placering

Gratis VPN'er don’t tilbyder alle de servere, der findes i deres serverpark.

Ofte er antallet af servere, der tilbydes i gratis VPN-planer, ganske lavt og i området fra 2-10 servere.

Og selv da er serverne for det meste ikke optimerede til at tilbyde hurtige hastigheder, understøtter Torrenting eller omgå Netflix’s geo-blokke.

Oftest er disse problemer vedvarende i gratis VPN'er, så de får for det meste et pas, men efter det kontrolleres det, om de tilbudte servere er IP-lækkefri eller ikke.

De bedste gratis VPN'er, der tilbydes på denne liste, don’t lækker din IP via deres servere overhovedet, og deres hastigheder er stabile, hvis ikke hurtig.

Logningspolitik

Logfiler over brugeraktivitet indebærer følsomme oplysninger og bør aldrig opbevares, da de er en krænkelse af brugerens privatliv.

Hvis en VPN holder logfiler derpå, der’s en stor mulighed for, at den vil sælge de data, den har i besiddelse.

Mange gratis VPN'er gennemgår denne rute’s hvorfor udbydere, der følger en streng nullogpolitik, var inkluderet i den anbefalede gratis VPN-liste.

Utætheder

VPN'er skal skjule din rigtige IP for at bevare din anonymitet online.

Imidlertid kan denne anonymitet kompromitteres, hvis VPN er tilbøjelige til DNS, WebRTC eller lignende IP-lækager.

IP-lækager er farlige, især under følsomme aktiviteter som Torrenting og omgåelse af regeringscensur. Top gratis VPN'er bør aldrig lække din rigtige IP overhovedet.

For at kontrollere dette, kørte vi flere lækketest og indeholdt kun de VPN'er, der bestod dem alle uden større problemer.

Brugervenligheden

Selv de bedste funktioner, der tilbydes af en VPN, kan blive ubrugelig, hvis den platform, de skal bruges på, ikke er brugervenlig.

Det meste kommer de apps, der tilbydes af en udbyder, under anvendelsesområdet for brugervenlighed og hvis appen’s UI og UX er klodsete gjort, appen er vanskelig at bruge, den går ofte ned eller reagerer ikke i lang tid, vi ville ikke’t anbefaler udbyderen overhovedet til dig.

Er alle gratis VPN-tjenester sikre at bruge?

Oftest NEJ!

Gratis VPN'er er ofte enten honningskraptjenester eller tonede versioner af betalte VPN-tjenester, der er der for at tvinge brugeren til at købe den faktiske VPN’s abonnement.

De sidstnævnte, dvs. dem, der tilbydes af de betalte udbydere, er stadig i orden, da de har begrænsninger, men ikke ofte er pålidelige nok til at tilmelde dig.

Imidlertid er de uafhængige gratis tjenester dem, der overhovedet ikke er særlig pålidelige.

Oftest er det honningbølger, som tidligere sagt, lokker kunder ind ved at tilbyde en gratis service og derefter udføre ubehagelige aktiviteter i baggrunden.

Gratis VPN'er har fanget med malware-inficerede apps, datahandel, båndbreddefiltring og meget mere problematisk kørsel på slæb.

At’hvorfor vi altid gentager, at gratis VPN'er ikke anbefales af os, da der er en stor chance for, at de ikke er private, hverken sikre nok til, at generelle brugere kan abonnere på.

Hvorfor gratis VPN'er aldrig bliver Bedste VPN'er?

Gratis VPN'er tilbydes overhovedet ikke uden begrænsninger.

I nogle er du muligvis låst ud af det fulde antal servere, der tilbydes af udbyderen, og i nogle er datagrænsen til mindre for endda at betragte som god nok browsing.

Hastigheden nedsættes kraftigt på gratis tjenester af VPN-udbydere selv, og alle sådanne problemer og barrierer findes for at sikre, at du vælger deres betalte versioner.

Der er et gammelt ordsprog om, at der ikke er gratis madpakker i verden,

Med gratis VPN'er ser det ud til, at du får produktet lige sådan.

Virkeligheden er anderledes, fordi du kunne være produktet. Mange brugere har fortalt os, at gratis VPN'er har stjålet deres personlige oplysninger og solgt dem til tredjepart.

Dette resulterer i et andet problem.

Selvom en gratis VPN skulle hjælpe dig med at forblive anonym, er det kun rigtig gode tjenester. Desværre er de med mange gratis VPN'er en sikkerhedsrisiko.

Dine data kan kun sælges, hvis de gemmes.

Mange gratis tjenester har ingen såkaldt no-log-politik. Dette betyder, at dataene kan spores, og det er en risiko for dit privatliv. Gratis tjenester er også berygtede for spam, reklame og malware.

Gratis VPN mod betalt VPN

Som du må have forstået nu, frister VPN'er, men de kan ikke tilbyde den slags ydelse, som betalte udbydere kan.

Gratis VPN'er, selv når de er meget sikre og ikke’t logge dine data (Det sker meget sjældent), don’Jeg har meget at tilbyde dig undtagen for nogle grundlæggende afblokeringsniveauer og lidt online anonymitet.

Der er næsten altid båndbreddebegrænsninger, de kan ikke komme forbi de strenge VPN-forbud på websteder som Netflix US, de giver ofte ikke’t support Torrenting, support er ikke-eksisterende, hastigheder er throttled og apps tilbydes ikke til nogle større platforme og OS.

Hvis du har det godt med disse begrænsninger og vil bruge denne strippede version af en VPN, så er det’Det er fint, men hvis du ikke gør det’t som disse begrænsninger, skal du vælge en betalt udbyder.

Betalte udbydere tilbyder de stærkeste krypterings- og tunneleringsniveauer’t logge dine data, tilbyde apps til større platforme, have gode hastigheder, fjerne blokering af Netflix og understøtte sikker Torrenting.

Nogle topudbydere tilbyder endda premium sikkerhedsfunktioner som Double VPN og Onion over VPN, som du aldrig vil se gratis VPNs tilbyde.

Men hvis du er lidt betænkelig over de høje omkostninger, du muligvis skal bære, når du går til en betalt udbyder, don’t bekymre dig meget.

Der er mange overkommelige VPN'er derude med utrolig ydelse og stabilitet, der passer til dine behov.

Den bedste, billige VPN-tjeneste lige nu er Surfshark.

Du kan få sit toårige abonnement på kun $ 1,99 / måned.

Det tilbyder 800+ servere, apps til Android, Mac, Windows, iOS og FireTV, kryptering af militær kvalitet, spændende optimerede servere, Netflix-blokeringsfunktion, live chat support og standard support til OpenVPN tunneling protokol.

desuden, Surfshark tilbyder en 30-dages risikofri prøve, så hvis du kan lide tjenesten, kan du blive hos den, men hvis du ikke gør det’t, kan du bede om dine penge let tilbage.

Topbetalte udbydere som Surfshark tager dit privatliv meget alvorligt og sikrer, at der ikke er nogen smuthuller, gennem hvilke din anonymitet kan kompromitteres..

Brugeroplevelsen værdsættes også meget af sådanne betalte udbydere.

Hoveddelen her er, at der findes nogle gode gratis VPN'er, men de er bare ikke gode nok til at give dig alt hvad du leder efter.

Farerne for dit privatliv og data, som de udgør, er også en ekstra slå herfra.

Mange gratis VPN-tjenester er involveret i datahandel

Hvis man skulle identificere det største problem med de fleste gratis VPN-udbydere i disse dage, skal det være det problematiske aspekt af datahandel, som gratis VPN'er forkæler sig med.

Som tommelfingerregel følger betalte VPN'er normalt en nul-logging-politik, men gratis VPN'er logger ikke kun dine data, men sælger dem også til tredjepartskilder, som vi betragter som en alvorlig invasion af din ret til privatlivets fred som individ.

Og det’s ikke de obskure eller mindre kendte udbydere, der forkæler sig med dette.

Nogle af de mest populære gratis tjenester er blevet fundet skyldige i at forkæle sig med datahandel.

Bare overvej Hotspot Shield, en meget populær udbyder og en, som folk betragter som den bedste VPN til Android i den gratis kategori.

Den kendsgerning, at den hidtil har samlet en hidtil uset halv million app-downloads, giver yderligere tro til denne opfattelse.

En undersøgelse foretaget af Center for Democracy and Technology afslørede, at denne populære VPN solgte følsomme brugerdata til sine tredjepartsselskaber.

De solgte data omfattede ting som navn på brugere, deres enhedsnumre og endda mængden af ​​båndbredde, de brugte.

Men det gør det ikke’t ender her som det upretidelige “HolaVPN” blev fanget ved at sælge båndbredde fra brugere til tredjepart.

Ting som disse bryder brugertilliden i meget høj grad og er grunden til, at vi beder dig om at overveje dit valg om at vælge gratis VPN-service alvorligt.

I vores undersøgelse af den mørke side af VPN-branchen fandt vi, at store skyldige var gratis udbydere med deres problemer lige fra almindelig datahandel til at lægge malware i brugerenheder som Betternet.

Konklusion

Når du ønsker at få en VPN uden omkostninger uden særlig hensyntagen, udsætter du dit privatliv til stor risiko.

At’hvorfor vi anbefaler dig at vælge det næste bedste alternativ til gratis VPN'er, dvs. en betalt service, der er enestående i ydelse og gør ikke’t koster for meget.

Vores top anbefalede VPN til dette er Surfshark, fordi det’er relativt billigt til $ 1,99 / måned efter sin bedste plan og har de bedste sikkerheds- og ydelsesstandarder i branchen.

Men den største fordel her er, at du kan bruge Surfshark gratis i en periode på 30 dage, før du forpligter dig til det.

Men hvis du stadig vil prøve freebies, don’t vælg enhver anden udbyder end dem, vi har anbefalet på vores liste ovenfor som ProtonVPN, Windscribe, Hide.Me og OperaVPN.

Hver udbyder blandt disse er god til en bestemt opgave som OperaVPN fungerer med Netflix US.

Så vælg klogt, fordi hvis du træffer et dårligt valg, kan du lide nogle større konsekvenser som invasioner af privatlivets fred, malware, datatyveri og datahandel.

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me