Bästa VPN för Windows – Dölj din identitet på din PC / Laptop!

Microsoft har varit en av de främsta bidragsgivarna på marknaden för operativsystem. den “Windows” Produkten är one-of-a-kind och erbjuder exceptionell intuitivitet, användarvänlighet och anmärkningsvärt stöd.

Med sina sömlöst rörliga, halvtransparenta fönster som glider över skärmen och attraktiv design kan användare enkelt utföra ett antal teknikrelaterade uppgifter.

Tack vare vanliga affärsapplikationer som Microsoft Word / Excel, utrustade med Bästa VPN för Windows, har operativsystemet nu blivit en de facto standard för de flesta individer / företag.

Vill du säkra ditt Windows OS och öka din anonymitet online? I så fall är du på rätt plats. Jag har skapat den här omfattande guiden för din hjälp.

Syftet är att hjälpa till att utarbeta vikten av en VPN för våra tittare, hur man konfigurerar en på olika versioner på Windows och vilka leverantörer som är de bästa valen för 2019!

Varför behöver jag ett VPN för min Windows PC / Laptop?

Trots att många länder har antagit lagar för mer kontroll på internet och initiativ som Safer Internet Day (SID) och Cyber ​​Security Awareness Month, är många netizens fortfarande inte medvetna om hur värdefull deras data och online-sekretess är.

Om du har en god uppfattning om geobegränsningar, lagar om intrång i upphovsrätten och upphävandet av netneutralitet kan du hoppa över det här avsnittet. För de mindre informerade har jag skapat en sammanfattning om behovet av VPN på senare tid.

 1. Dölja din identitet - Förhindrar din Internetleverantör (ISP) från att lära sig om dina webbaktiviteter och hålla dig anonym!
 2. Regeringens övervakning - Länder som är del av fjorton / nio / fem allianser hänger sig åt massövervakning. VPN skyddar dig från deras nyfikna ögon.
 3. Geo-Spoof platser - Omkoppla irriterande innehållsblock och geografiska begränsningar genom att ändra din plats och ändra din IP-adress till en lokal.
 4. Wi-Fi-skydd i allmänhet - Barer / kaféer / restauranger kan ge dig internet men de är inte säkra. VPN skyddar dig från hackare som använder offentliga Wi-Fi-anslutningar.
 5. Bypasscensur - Innehållsbegränsningar som ställs in av regeringar, arbetsplatser och skolor kan enkelt kringgås med hjälp av en säker och kraftfull VPN-tjänst.
 6. Stressfri Torrenting - Att hänge sig till P2P / Torrenting kan leda till stora böter från DMCA-meddelanden. Bästa VPN för torrents kommer att dölja din identitet och lura jägare för upphovsrättsintrång.

Vad du ska leta efter i en VPN för din Windows PC / Laptop

Kom ihåg att hitta en som bäst passar dina behov kräver att vara medveten om olika faktorer. Så jag skapade denna sammanfattning av funktioner för att välja Bästa VPN för Windows 10, 8 eller 7,

Om den manuella processen verkar för skrämmande kan våra läsare alltid gå till en VPN-tjänst från tredje part. Jag ber alltid mina tittare att ta sig tid när de väljer en leverantör.

 1. Leverantörens plats - Beroende på ett visst land’s datalag, kan en VPN-leverantör eventuellt inte kunna erbjuda fullständigt skydd av dina data. Detta är oberoende av en noll-loggningspolicy.
 2. Multi-inloggningar - VPN: er är praktiska verktyg, men om du bara kan använda det på en plattform blir saker lite komplicerade. Leta efter en leverantör som ger samtidiga anslutningar över flera enheter / operativsystem.
 3. Serverplatser - Gå till en VPN-tjänst som erbjuder en mängd tillgängliga serverplatser. Detta gör det lättare för dig att kringgå geobegränsade webbplatser.
 4. Begränsningar - Undvik leverantörer som inte erbjuder P2P / Torrenting-stöd, införa en bandbreddskåpa eller saknar avancerade / generiska funktioner för att utnyttja fullständig integritet.
 5. Loggning - För privatlivsmedvetna användare, uppmärksamma leverantörer av nollloggar. De bästa leverantörerna kommer att vara tydliga om sin praxis utan att undvika fina tryckta klausuler.
 6. Kryptering - AES-256-CBC-kryptering i militär kvalitet är den gyllene standarden för VPN: er, komplett med Perfect Forward Secrecy.
 7. Hastighet - Testa olika leverantörer för prestanda innan du fattar ett slutligt beslut. VPN: er släpper redan anslutningshastigheter på grund av det extra krypteringslagret som läggs till nätverket.
 8. Pris - Pålitliga leverantörer erbjuder en balans mellan kostnadseffektivitet och värde. De är också ärliga om återbetalningar, fria försöksperioder, support och rabatter tillgängliga.

Vilka är de bästa VPN-tjänsterna för min Windows PC?

Om du är lite teknisk kunnig vet du förmodligen att Windows 10 kommer med en mängd sekretessproblem. Informationssynkroniseringen med Microsoft-servrar, tillägg av Cortana-assistenten och integrerad reklamhjälp för att anpassa din upplevelse.

Samtidigt suddar de gränsen mellan integritet och säkerhet. En klausul från Microsoft’s integritetspolicy anger att företaget har förmågan att komma åt, avslöja eller till och med bevara personuppgifter, inklusive innehåll i privata mappar och e-postmeddelanden.

Nu kan du inaktivera de flesta av dessa sårbarheter. Det finns dock fortfarande några som kräver ytterligare hjälp. Det är här VPN är praktiska och anonymiserar all din online-aktivitet.

Så, utan vidare, titta på listan över det bästa VPN för Windows som jag följde, baserat på tillförlitlighet, prestanda, support, servertillgänglighet, sekretess och funktioner.

NordVPN - Sekretessinriktad panamansk leverantör

NordVPN - Sekretessinriktad panamansk leverantörFördelar: Avblockerar VoD: er som amerikanska Netflix och BBC iPlayer. Erbjuder en enorm databas med 5396 servrar i 61 länder världen över. Stöder sex samtidiga anslutningar.

Annons / Malware / Tracker-blockerare. Gratis testversion finns. P2P / File Sharing tillåtet med specialiserade torrenting-servrar tillgängliga. Erbjuder appar för alla plattformar / enheter, inklusive Android TV-apparater.

Nackdelar: Månadsplanen är dyr. Återbetalningen kan ta ytterligare 30 dagar.

Slutlig dom: NordVPN tjänar ett sällsynt 5-stjärnigt betyg från BestVPN.co för sina Windows-funktioner. Det erbjuder en intuitiv klient som kan skryta med stark kryptering och erbjuder massor av användbara sekretessfunktioner.

Läs den här NordVPN-översynen 2019 för mer information!

ExpressVPN - Allroundare med bra routerkompatibilitet

ExpressVPN - Allroundare med bra routerkompatibilitetFördelar: Baserat på Brittiska Jungfruöarna. Omkopplar geo-restriktioner för amerikanska Netflix och andra VoD: er. Erbjuder ett 2 000+ servernätverk i 94 länder och 148 platser över hela världen.

Sex samtidiga anslutningar. P2P / torrenting support. Användare har till och med en 30-dagars återbetalning tillgänglig. Fördunklade servrar för att kringgå geo-restriktioner i länder som Kanada.

Nackdelar: Inget port-vidarebefordringsalternativ. Övergripande dyr service.

Slutlig dom: Den BVI-baserade leverantören skryter med en loggpolicy som till och med skakade de turkiska myndigheterna. Den tjänar ett 4,5-stjärnigt betyg från BestVPN.co tack vare sin starka användarbas och routerkompatibilitet.

Leverantören erbjuder sin egen router-app. Detta gör det lättare för Windows-användare att framgångsrikt konfigurera ett säkert nätverk för hela hushållet. Hastigheterna är också fantastiska!

Läs denna ExpressVPN-översikt 2019 för mer information!

PureVPN - Ett utmärkt val för streaming

PureVPN - Ett utmärkt val för streamingFördelar: Baserat i Hong Kong (Safe Location). Automatisk dödsbrytare, annonsblockering, split-tunnel, NAT-brandvägg och DNS / IPv6 läckeskydd. Samtidiga anslutningar på fem enheter.

300 000 + IP: er & 2000 + servrar i 140 länder. Optimerade dedikerade strömningsservrar tillgängliga. Split Tunneling och SOCKS5-proxy för förbättrad prestanda.

Nackdelar: Sällsynta anslutningsfrågor på Windows. Ingen kostnadsfri testperiod tillgänglig.

Slutlig dom: Drivs av GZ Systems och är baserat i Hong Kong (ett av världens säkraste hubbar), har PureVPN sina goda dagar och dåliga dagar.

VPN har några missnöjda kunder, men levererar stora nedladdnings- och uppladdningshastigheter konsekvent, med mycket minimal hastighetsförlust. Läs denna PureVPN Review 2019 för mer information!

CyberGhost - En leverantör som blockerar allt!

CyberGhost - En leverantör som blockerar allt!Fördelar: Baserat i Rumänien (säker plats). 7-dagars rättegång och 45-dagars återbetalningsgaranti (leverantörens USP). Stor samling av 2850+ servrar till för att avblockera webbplatser och VoD: er.

Flera inloggningar på fem enheter. Mozilla- och Chrome-webbläsartillägg. Säker Wi-Fi-funktion för säkerhet i allmänheten. Automatisk dödbrytare och DNS / IP-läckageskydd.

Nackdelar: Ingen port vidarebefordran tillgänglig. Läckor finns i Mac-klienten.

Slutlig dom: CyberGhost erbjuder stor mångsidighet för sina användare. Det har olika lägen som surfa anonymt, avblockera strömning, säker Wi-Fi-hotspot, torrent anonymt och avblockera webbplatser.

Leverantören erbjuder också bra prestanda för streaming / torrentaktiviteter. Det bästa av allt: användare har en 45-dagars pengarna tillbaka garanti för att testa tjänsten.

Läs denna CyberGhost Review 2019 för mer information!

Surfshark - Bästa billiga VPN-leverantör med stort värde

Surfshark - Bästa billiga VPN-leverantör med stort värde

Fördelar: Baserat på Brittiska Jungfruöarna (en VPN-vänlig jurisdiktion). Budgetvänliga kostnader (47,76 $ för 2 år). Samtida anslutningar från äldre (inga gränser - leverantörens USP)

Nackdelar: MultiHop-funktion för att öka anonymiteten. CleanWebTM (Ad / Tracker / Malware Blocker). Automatisk dödsbrytare och Wi-Fi-skydd för att hålla dig anonym offentligt.

Slutlig dom: Surfshark är en nykomling som snabbt har spridit sina vingar på marknaden för billigaste VPN. Dess prestanda, tillförlitlighet och integritet ger det en 4.2-betyg från BestVPN.co.

Läs denna Surfshark Review 2019 för mer information!

Buffered - Holland-baserad Streaming-fokuserad VPN

Buffered - Holland-baserad Streaming-fokuserad VPNFördelar: Baserat i Gibraltar (ett säkert VPN-nav). Omkopplar innehållsbegränsningar på Netflix Us VoD-tjänst. Erbjuder prestationsservrar i mer än 39 länder världen över.

Anslutningar till 5 enheter samtidigt. Live chat support är tillgängligt och ganska lyhört. Funktioner som, Auto Connection, Firewall-baserad Kill Switch och Port Discovery.

Nackdelar: Dyr prenumerationsplaner. Läckor som finns i MacOS-klienten.

Slutlig dom: Buffrat är öppet när det gäller att logga in vissa session / anslutningsfrågor för samarbete med regeringen i rättsliga fall med en order.

Dessa loggar tas bort inom 30 dagar. Jag uppskattar den ärlighet som VPN ger till produkten, eftersom det är bättre än att bli chockad / förvånad senare.

Ivacy VPN - High Performance for Streaming / Torrenting

Ivacy VPN - High Performance for Streaming-TorrentingFördelar: Baserat i Singapore (en VPN-vänlig jurisdiktion). Expansiv lista över 1000 servrar på 100+ platser. Omkopplar innehållsbegränsningar för VoD: er. Optimerade P2P-servrar är tillgängliga.

Nackdelar: Ingen TOR-kompatibilitet. Ingen Netflix-strömning.

Slutlig dom: Ivacy, som är etablerat i Singapore, är en annan säker och säker VPN-tjänst. Platsen är ett plus tack vare dess bekväma lagar om datalagring och censur på internet.

All information är säker under Personskyddskommissionen, vilket garanterar din anonymitet från lokala Internetleverantörer och regeringar. Priser per månad börjar på $ 11,95.

VyprVPN - VPN som ger snabba hastigheter

VyprVPN - VPN som ger snabba hastigheterFördelar: Huvudkontor i Schweiz. Mer än 700 servrar i 70 länder världen över. Multiplatform, multiprotocol support tillgängligt. Ansluter till upp till 5 enheter samtidigt.

Tillåter användare att hänge sig åt P2P / Torrenting. Begränsat gratis konto tillgängligt med obegränsad bandbredd för strömning / torrenting. Noll loggarleverantör.

Nackdelar: Inget StealthVPN-protokoll på grundläggande plan. Frågor om prestandakonsistens.

Slutlig dom: VyprVPN har fått snabb berömmelse på marknaden tack vare sina snabba hastigheter för streaming och P2P / Torrenting. Det har också en stark integritetspolicy.

IPVanish - Perfekt för att komma runt censur

IPVanish - Perfekt för att komma runt censurFördelar: Tjänsten har en omfattande spridning på över 1200 VPN-servrar i över 60 länder. Det erbjuder också 40 000+ delade IP: er för att slutföra cloaking av identitet.

Du kan till och med upprätta anslutningar på 10 olika enheter. Tillgång till funktioner som Kill Switch, IPv6, DNS Leak Protection, SOCKS5 webbproxy. 7-dagars återbetalningsgaranti.

Nackdelar: Det finns ingen gratis testversion tillgänglig.

Slutlig dom: IPVanish är en Florida-baserad VPN-tjänst som erbjuder hög säkerhetsnivå, vilket lovar att göra din verkliga IP ospårbar för lokala Internetleverantörer och myndigheter.

Du utnyttjar obegränsad bandbredd med några av de bästa funktionerna för att blockera webbplatsen för åtkomst till Netflix, Amazon Prime och BBC iPlayer. Leverantören har inte heller några loggar för att respektera användarnas anonymitet.

TorGuard - levererar stark anonymitet online

TorGuard - levererar stark anonymitet onlineFördelar: Leverantören är P2P-vänlig. Det erbjuder ett expansivt nätverk med mer än 3 000 servrar i över 50 länder världen över. Användare kan upprätta anslutningar på fem enheter samtidigt.

Stealth-proxy för avblockering av slumpmässiga webbplatser. Tvåfaktorstillstånd tillgängligt. MITM-attackskydd. SOCKS5 / SSH / HTTP / SSL och olika andra protokoll.

Nackdelar: Windows Client-appen försvinner ibland. Ingen kostnadsfri prövning.

Slutlig dom: Baserat i USA kanske användare inte hittar TorGuard som en pålitlig tjänst. Ändå har det aldrig fångats och avslöjar privata uppgifter.

VPN erbjuder också stark OpenVPN-kryptering, vilket möjliggör upplösning av VoD: er. Den enda fången är att användare måste investera i en dedikerad IP för att utnyttja större delen av VPN-tjänsten.

Andra mindre omprövade alternativ att överväga

De leverantörer som listas ovan har redan ett ganska etablerat rykte på marknaden. För användare som önskar något unikt har jag skapat en separat lista för några mindre välrenommerade alternativ.

Syftet med detta är att ge min publik en tydlig bild av de olika “lämplig” alternativ för sina Windows-bärbara datorer. Jag hoppas att de hjälper till att underlätta beslutsprocessen:

Privat internetåtkomst (PIA) - Den Michigan-baserade leverantören är ett känt namn. Det erbjuder en enorm lista med 3236 servrar i 29 länder. Det stöder till och med alla protokoll, inklusive PPTP, SSTP, L2TP / IPSec och OpenVPN. Sekretesspolicyn är oerhört transparent, vilket bekräftar att VPN är helt säkert att använda.

Avast SecureLine VPN - Den populära skaparen av antivirusprogram har gått en extra mil genom att erbjuda en VPN-produkt som krypterar och säkrar din internettrafik. Leverantören stöder ett antal platser, som inkluderar USA, Storbritannien, Turkiet, Polen, Ryssland, Mexiko, Tjeckien och Tyskland.

Norton Wi-Fi Privacy VPN - Norton by Symantec är en annan berömd Anti-Virus-tjänst som erbjuder en VPN-produkt. Wi-Fi-integriteten är one-of-a-kind och garanterar den yttersta sekretessnivån, säkrar ditt internet med banknivåskryptering.

Cryptostorm VPN - Baserat på Island och Kanada är Cryptostorm en VPN-tjänst som får fart. Det är det föredragna valet för många som delar filer, tenderar att vara sekretessfreak eller vill surfa på DARK WEB. Därför kan du känna dig säker på att leverantören inte har några anslutnings- / sessionloggar.

HideMyAss! (HMA) - Även om HideMyAss är en mycket populär VPN-leverantör, förblir många användare borta från det. Anledningen är deras samarbete med juridiska myndigheter och tillhandahållande av loggar. Ändå, om du bara letar efter en VPN-leverantör för att avblockera webbplatser, är leverantören inte ett dåligt val.

UnoTelly VPN - Baserat i Grekland har UnoTelly VPN vuxit till en stor multinationell organisation. Leverantören använder inte Google DNS-servrar. Den använder fysisk hårdvara för att ge dig största skyddsnivå. Klienten erbjuder exceptionella funktioner som kill-switch och en inbyggd föräldrakontroll.

OverPlay VPN - Baserat i Storbritannien är OverPlay en relativt ny leverantör på marknaden som fokuserar starkt på integritet. Den har en stor pool av servrar runt 50 länder i världen, medan den erbjuder anmärkningsvärd anonymitet, stöder obegränsad P2P / Torrenting och erbjuder även hastigheter så höga som 6 Mbps.

WiTopia VPN - WiTopia är ett annat känt namn bland VPN-leverantörer. Det erbjuder en enorm serverbas som ger tillgång till över 40 länder runt om i världen. Användare utnyttjar till och med hög hastigheter från 30 Mbps till 35 Mbps på en 50 Mbps-anslutning - beroende på närhet av servrar och webbplatser du får.

VikingVPN - Baserat i USA är VikingVPN en relativt ny VPN på marknaden. Det har en av de dyraste prissättningsplanerna, med en början på $ 14,95 per månad. För det höga priset erbjuder leverantören inget utmärkande men ger en bra och säker övergripande service.

Boxpn - Baserat i Seychellerna är Boxpn en mellanklass VPN-tjänst som erbjuder en kompetent tjänst, mycket snabba hastigheter och god servertillgänglighet. Du får över 7 Mbps för nedladdning och streaming, vilket är tillräckligt bra för att utnyttja underhållning i form av filmer / TV-program.

Konfigurera en VPN manuellt i olika versioner av Windows!

Medan den här guiden handlar om “Bästa VPN för Windows”, Jag väljer alltid att förbättra mina tittares tekniska expertis. Det är enkelt att registrera sig och installera ett program. Att lära dig mer information hjälper dig att förstå fler aspekter av vad en VPN gör.

Så jag bestämde varför inte hjälpa er att leta efter manuella instruktioner. Nedan hittar du steg-för-steg-anvisningar för att ställa in ett VPN i olika versioner av Windows. Dessa inkluderar de ökända Windows 10, 8 och 7. Jag skulle också göra XP, men det skulle vara för föråldrat haha.

Hur kan jag ställa in ett VPN på Windows 10

 1. Klick de “Nätverk” -ikonen, som finns i Windows Aktivitetsfält.
 2. (Bredvid klockan längst ner till höger i fältet).
 3. Välj “Nätverksinställningar”, ovan “Flygplansläge”.Bästa VPN för Windows
 4. Välj VPN under nätverket & Internet-titel.
 5. Klick på “Lägg till en VPN-anslutning”.
 6. Bock de avancerade alternativen, om det behövs.Hur kan jag ställa in ett VPN på Windows 10
 7. Du måste nu göra det stiga på lite information.
 8. Vi Etablerade en PPTP-konfiguration från freevpnaccess.com.
 9. Det är en bra resurs för manuellt ställer in VPN: er.Varför behöver jag en VPN för min Windows PC och laptop
 10. Klick på “Spara” efter att ha fyllt i alla detaljer.
 11. Lämna tillbaka till föregående meny, klick på anslutningsknappen.
 12. Njut av med ett VPN via PPTP-protokollmetoden!

Konfigurera en VPN manuellt i olika versioner av Windows

Hur kan jag konfigurera en VPN på mitt Windows 8 OS?

 1. Huvud till sökfältet och skriv in “VPN”.
 2. Välj “Hantera virtuella privata nätverk (VPN)”.Hur kan jag konfigurera en VPN på mitt Windows 8 OS
 3. Klick på “+” för att lägga till en VPN-anslutning.Vad du ska leta efter i en VPN för din Windows-dator
 4. Fylla redogöra för den information som krävs.
 5. Hitta en leverantör som stöder L2TP / IPSec-protokoll.Vilka är de bästa VPN-tjänsterna för min Windows PC
 6. Högerklicka på “Nätverk” i Windows Aktivitetsfält.
 7. Välj “Nätverks- och internetinställningar”.Är Windows VPN olagliga i USA
 8. Klick på “Ändra adapterinställningar” från “Status” meny.Är det bra att använda en knäckt Windows-version för VPN
 9. Du hittar VPN-anslutningen du skapade.
 10. Högerklicka det och Välj “Egenskaper”.Finns det någon gratis VPN för PC
 11. Klick på “säkerhet” flik.
 12. Välj L2TP / IPSec från “Typ av VPN”.Så här installerar du ett VPN på Windows 8 OS

Så här installerar du ett VPN på min Windows 7 PC / Laptop

 1. Huvud till “Nätverks-och delningscenter” meny.
 2. Klick på “Upprätta en ny anslutning eller ett nytt nätverk” alternativ.Så här installerar du ett VPN på min Windows 7 PC-bärbar dator (1)
 3. Välj “Anslut till en arbetsplats” för att starta anslutningsguiden.Hur man installerar en VPN på min Windows 7 PC-bärbar dator (2)
 4. Klick på “Använd min Internet-anslutning (VPN)” att börja processen.Hur man installerar en VPN på min Windows 7 PC-bärbar dator (3)
 5. Typ IP-adressen från din VPN-tjänst.
 6. Stiga på ett namn för anslutningen.
 7. Klick på “Nästa” alternativ.Hur man installerar en VPN på min Windows 7 PC-bärbar dator (4)
 8. Stiga på relevant användarnamn och lösenord.
 9. Bock “Kom ihåg det här lösenordet, om det behövs.
 10. Slå “Ansluta” knapp!Hur man installerar en VPN på min Windows 7 PC-bärbar dator (5)

Vanliga frågor (vanliga frågor)

Är Windows VPN olagliga i USA?

Även om USA är en del av fem ögonalliansen och inför strikt datalagring och policy för internetcensur, har regeringen ännu inte förbjudit VPN-tjänster. Du kan enkelt ladda ner och installera alla tillägg utan att oroa dig för lagliga krångel.

Är det bra att använda en knäckt Windows-version för VPN?

Även om det inte finns någon skada i att använda spruckna versioner av olika VPN, rekommenderas det vanligtvis att faktiskt betala premien. De flesta knäckta filer är ofta packade med massor av antivirus och skadlig programvara, vilket kan skada all data. Det är verkligen inte värt risken.

Finns det någon gratis VPN för PC?

Om du inte vill slösa dina kontanter på ett betalt abonnemang har du gratis VPN-lösningar tillgängliga. Några av de bästa alternativen för nyligen inkluderar Windscribe, Hide.Me och TunnelBear. Du kan kolla denna gratis VPN för Windows-guide för fler alternativ.

Inpackning av saker

Jag hoppas att den här guiden hjälper dig hitta Bästa VPN för Windows, baserat på dina behov och krav. Varje namn som har nämnts har lagts till efter omfattande forskning och analys.

Jag försöker vara så exakt som möjligt i mina guider, men om du tror att det finns bättre lösningar eller stöter på problem / problem, tveka inte att släppa en kommentar nedan!

Jag kommer att svara personligen och försöka ge så mycket hjälp som möjligt. Hjälp också en bror genom att dela den här guiden om du tycker att den är användbar. Tack på förhand

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me