Bästa VPN för PC – En systemkompatibel recension för alla PC-märken

Datorer finns nu som ersättningsbara komponenter i vår moderna värld. De bor överallt från sjukhus till företag och tillåter användare att utföra ett antal uppgifter. Det är nästan omöjligt att överleva utan en dator till ditt förfogande. Men eftersom deras popularitet fortsätter att öka i en snabbare takt ökar också riskerna för de data de lagrar och överför avsevärt. Detta gör det nödvändigt för dem att arbeta under skyddet av en bästa VPN-tjänst. Så, för att ge dig bästa möjliga guide, här är en guide på Bästa VPN för PC.

Contents

Är PC VPN: er säkra att använda?

VPN är förmodligen det säkraste sättet att anonymt surfa på internet och upprätthålla din integritet på det digitala området. I nuvarande tider blir det snabbt nödvändigt för varje individ att använda en VPN för att skydda mot hacks och intrång i privatlivet.

Är PC VPN: er säkra att använda?

Från länk till skadlig kod till phishing-bedrägerier och från kriminella hackgrupper till de som vill utnyttja nolldagars sårbarheter i datorer, hoten kommer i varierande grad, men var och en har potential att orsaka betydande skador på dina personliga och affärsdata..

I motsats till vad som är vanligt, förfalskas inte VPN bara dina IP-adresser och omdirigera din onlinetrafik endast. Modern Day VPN-tjänster kan ge dig ultrasäkra webbåtkomstfunktioner, som kill switchar, IPV6-läckeförebyggande, flera protokollsupport, högklassig kryptering och mycket mer för att garantera att snoopers har ganska svårt att komma åt dina data.

Är det lagligt att använda PC VPN?

Förutom för vissa mycket repressiva regimer och länder i världen som i Iran och Kina, är VPN: er helt lagliga att använda och distribuera över hela världen. Internetborger i regioner som USA, Europeiska unionen, Storasien och Mellanöstern är de mest framstående användarna i världen.

Är det lagligt att använda PC VPN?

Och eftersom allt utvecklas och vi hittar nya sätt att använda saker är VPN-industrin inte annorlunda, eftersom de tillhandahåller så många exklusiva tjänster nu än de gjorde för några år tillbaka.

För t.ex. de av oss som älskar att strömma vårt favoritvideoinnehåll online, en trovärdig VPN-PC kan hjälpa oss att avblockera och få åtkomst till geobegränsat innehåll. Användare som bor i Storbritannien har nu inga problem med att komma åt en show endast avsedd för den amerikanska publiken, om de använder en bra PC VPN-tjänst.

VPN: er är ett uttryck för individuell frihet och kontroll, vilket gör dem inte bara juridiskt, utan också moraliskt acceptabla och rekommenderade.

Är det säkert att använda PC VPN på alla enheter?

Som för alla produkt- och servicekategorier i världen finns det också bedrägerier och dupes i PC VPN: s värld. Oftast måste du hålla dig borta från gratis VPN-tjänster och de som finns på Android-området & iOS-appens ekosystem.

Är det säkert att använda PC VPN på alla enheter?

VPN är kapitalintensiva produkter på grund av den infrastruktur som krävs för att köra dem som globala serversystem, protokollstödfunktioner och liknande, så de flesta gratis tjänster behåller sina kassaflöden genom att antingen sälja användardata, skräppostannonser eller implantera spårningskoder inom enheter.

Den bästa VPN för dator som vi kommer att nämna senare i den här granskningen, är oerhört pålitliga, existerande med det enda syftet att tillhandahålla maximal online-säkerhet för användare. Dessa VPN-leverantörer kan vara dyra men du kan vara säker på att de är säkra att använda på alla enheter, dvs. surfplattor, smartphones, datorer och mer.

PC-märken stöds VPN

Det finns praktiskt taget inga PC-märken som inte ger VPN-support. Det beror på att PC-märken bara tillhandahåller hårdvaran och konventionellt inte’t begränsa tillgången till installation av särskild programvara på sina system.

Oavsett om du har en HP-bärbar dator eller använder ett nytt Lenovo-tillverkat system skulle en VPN definitivt fungera på den. Apple, Acer, Razer, Samsung, Dell, Asus, Microsoft och mer, är alla de mest populära PC-märkena i världen och alla ger support till en VPN.

Vissa operativsystem gör det dock svårt att installera och VPN som för t.ex. icke-kodare och programmerare kan ha svårt att installera ett VPN direkt på sina system.

Samtidigt erbjuder VPN-leverantörer dedikerade appar för användning på andra populära operativsystem som Windows och Mac, vilket gör det ännu enklare för dig att ladda ner och konfigurera nästan alla VPN-leverantörer som du prenumererar på..

PC-operativsystem som stöds VPN

Eftersom VPN: s popularitet fortsätter att öka på grund av att människor hittar många fler nya fördelar med att använda dem, har nästan alla operativsystem börjat ge medfött stöd för programvaran. De mer populära operativsystem som Windows, Android, iOS och Mac täcks av de flesta VPN via dedikerade appar för plattformarna.

Mer komplexa operativsystem som UNIX och Linux får emellertid inte sina dedikerade appar av VPN-leverantörer, eftersom dessa operativsystem har många distributioner och konfigurationer, vilket gör det till en herculean uppgift att utveckla en singular app för plattformarna.

Men det finns inget behov av att bli modiga, eftersom de som använder plattformar som Linux tillhör mestadels till den tekniska arenan och befinner sig inom yrken som kodning, programmering, datasäkerhet och liknande, så de vet sin väg runt sådana knepiga installationer.

  8 bästa VPN för skolan för att avblockera webbplatser och spel

Å andra sidan finns det många detaljerade guider tillgängliga med Top VPN som guider igenom många komplexa inställningar på ett oerhört enkelt sätt.

Topp VPN för PC-lista

Här är en omfattande lista med Topp 10 bästa VPN för PC:

 1. ExpressVPN
 2. PureVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. PrivateVPN
 6. Ivacy VPN
 7. TunnelBear
 8. Cyberghost
 9. TorGuard VPN
 10. Privat internetåtkomst (PIA)

Bästa VPN för PC 2023

Det räcker inte med att vara tillräckligt i VPN: s värld, eftersom den moderna konsumenten kräver extra funktioner och nya användbarhet, om den kommer att betala för en tjänst.

VPN som knappt uppfyller kriterierna för att vara ett snabbast VPN som att erbjuda begränsade servrar, genomsnittlig datasäkerhet och kapabel kundsupport kan överleva på marknaden, men det har ingen plats i vår lista över bästa VPN för PC 2023.

Garantera en serverinfrastruktur spridd över tiotals länder och som innehåller tusentals IP-adresser, tillhandahåller ultra-säker kryptering och protokollsupport, kan spärra allt från Netflix USA till HotStar Indien och kan driva ännu mer än så, här är vår lista för Top VPN för PC 2023:

Leverantörer Pris ($) Funktioner Betyg Rabatt Besökleverantör

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Per månad

  • 800+ servrar i 50+ länder
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • Obegränsade samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 83% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Per månad

  • 2 000+ servrar i 140+ länder
  • AES 256-bitars kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • 5 Samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 73% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Per månad

  • 3 000+ servrar i 94 länder
  • AES 256-bitars kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • 3 samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 35% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Per månad

  • 1000+ servrar över 100 platser
  • 256-bitars standard militärkryptering
  • Live chat support är utmärkt
  • Noll loggarleverantör
  • 5 tillgängliga flera inloggningar
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps och Chrome-tillägg

  Pålitlig 77% rabatt Besök sida
  Läs recension

 5. Cyberghost

  Cyberghost

  12,99 $2,75Per månad

  • 3 700 servrar i 60 länder
  • 256-bitars AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Strikt Ingen loggpolicy
  • 7 samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% rabatt Besök sida
  Läs recension

ExpressVPN – Top of the Line VPN Speciellt för datorer

Baserat i den datavänliga regionen på Brittiska Jungfruöarna och med mer än 2000 servrar på 148 platser spridda över hela världen, motiverar ExpressVPN sin tagline att vara “Världens mest pålitliga VPN” ganska passande.

Bästa VPN för PC 2023

Det har aldrig behållit eller förvandlat användarloggar. Som framgår av ett fall som nyligen gjorts i Turkiet. Express VPN visar exemplifierande integritet mot att skydda konsumentens integritet.

Läs fullständigt i denna uppdaterade expressvpn-granskning.

Utöver allt detta krypterar det datapaket från sina servrar i AES 256-kryptering, ger stöd till alla mycket säkra protokoll som Open VPN, spärrar nästan alla geo-begränsade strömnings- och innehållssidor och erbjuder till och med dedikerat stöd genom inbyggda appar på en bred repertoar av plattformar.

De enda nackdelarna med den här tjänsten är att för det första erbjuder den bara tre samtidiga anslutningar medan det för det andra inte gör det’t kommer billigt. Årsplanen kostar $ 99,95 faktureras en gång, medan den tvåårsplanen kräver att du köper ut $ 69,95 faktureras en gång.

Fördelar

 1. Dedikerade appar på kompatibla PC OS
 2. Stöd för flera betalningsalternativ
 3. Höga krypteringsstandarder
 4. Expansivt protokollsupport
 5. Noll loggar policy

Nackdelar

 1. Inga dedikerade P2P-servrar
 2. Dyra prissättningsplaner

besök-expressvpn

PureVPN – Erbjuder mycket kompatibel, lättanvänd app för datorer

Baserat i Hong Kong är PureVPN en tjänst som alltid har gått den extra milen mot att betjäna sina kunder och ge dem enorma lättheter vad gäller alla aspekter som är involverade i att använda tjänsten. Oavsett om det’s de mycket prisvärda prissättningsplanerna eller utökat native support / apps för flera plattformar, PureVPN är fortfarande en banbrytande tjänst.

PureVPN för PC

Det erbjuder allt till sina abonnenter när det gäller exklusiva funktioner som kill switch, NAT-brandvägg, DNS-läckageskydd, DDoS-skydd, avblockering av möjligheter för strömmande webbplatser, split tunneling, Onion via VPN och ännu mer.

Läs fullständig information i denna Pure VPN-recension.

Där det saknas är området för att underhålla och uppfylla myndigheternas begäran om utlämning av uppgifter. Men du kan vara säker på att fallet där det konstaterades att tjänsten förvarar användarloggar var ett där kriminella avsikter var inblandade.

För andra internetfrihetsaktiviteter som torrentering eller strömning av begränsat innehåll kommer PureVPN inte att spela snitch och vända dina data.

Denna tjänst är budgetvänlig. Ett tvåårigt prenumeration med PureVPN kostar dig bara $ 69,12 faktureras en gång, medan den årliga prenumerationen inte är’Det är så dyrt antingen och kräver att du betalar $ 59,04 fakturerad en gång.

Fördelar

 1. DDoS-skydd fungerar på alla PC OS.
 2. Dedikerade P2P- och Torrent-servrar
 3. 750 + servrar i 141 länder
 4. VPN Hotspot
 5. Nat Firewall
 6. Stöd för flera protokoll inklusive OpenVPN och L2Tp
 7. Tillåter splittring

Nackdelar

 1. Håller några loggar
 2. Gratis testversion inte tillgänglig

Besök PureVPN

NordVPN – Ger högsta säkerhet för datorer

Med en av de snabbaste hastigheterna under vår granskning på alla plattformar är NordVPN extremt tillförlitlig och erbjuder omfattande lösningar för alla typer av VPN-användare. Denna leverantör är inte sprudlande från början, men få kan matcha dess säkerhetsfunktioner och otroligt serverantal på totalt 3359 servrar i över 60 länder.

NordVPN för PC

Baserat i Panama erbjuder NordVPN sex samtidiga anslutningar, flera protokollsupport, exklusiv SmartPlay-funktion för strömningssidor som netflix och dubbelkryptering för extra säkerhet. Fördelarna stannar emellertid inte där, eftersom du kan lita på att leverantören har den högsta drifttiden och samtidigt står inför minimala, om några, störningar i fortsättning av tjänsten.

Glöm inte att kolla vår uppdaterade nordvpn-recension.

Tidigare var det en av de dyrare tjänsterna, men nu ligger det inom det prisvärda fönstret, kostar bara $ 125,64 för en treårs prenumerationsplan.

Fördelar

 1. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP och SSTP protokoll för alla PC-modeller.
 2. Dedikerad P2P och Torrenting.
 3. Tor med VPN tillgängligt
 4. Gratis provperiod
 5. Dubbelkryptering tillgänglig
 6. 3359 servrar i 60+ länder
 7. Bitcoin och betalningsvägg accepteras
 8. SmartPlay-funktion för strömningssidor

Nackdelar

 1. Månadsplanen är dyr på $ 11,95 per månad

Bästa VPN för PC - En systemkompatibel recension för alla PC-märken

IPVanish – erbjuder sömlöst stöd för strömmande webbplatser för datorer

Om du letar efter en VPN-leverantör som inte förstör HD-kvaliteten på ditt strömmande innehåll och inte heller tillåter buffringsikonen att skära upp skärmen för det mesta, kan du möta din match med IPVanish.

IPVanish för pc

Med ett konstigt namn har tjänsten hållit sin mark mot mer etablerade konkurrenter. IPVanish erbjuder AES 256-kryptering, flera protokollstöd, zippy-hastigheter, låga pingbacktider, 1000+ servrar och mer,

Men det vi på BestVPN.co älskar mest med den här tjänsten är att dess UX på dedikerade appar är extremt flytande och lätt att navigera, vilket gör det bäst att försöka för första gången.

Fördelar

 1. Obegränsad bandbredd tillgänglig för alla nätverk för PC-nätverk.
 2. OpenVPN och L2TP / IPsec VPN-protokoll
 3. Tar bort blockering av geobegränsat innehåll
 4. Noll loggar policy
 5. 40 000+ delade IP-adresser

Nackdelar

 1. Kundtjänst går långsamt
 2. Ingen kostnadsfri rättegång

Besök IPVanish

PrivateVPN – Enkel och enkel att använda VPN för PC

Det bästa med någon tjänst eller produkt måste vara dess enkelhet och aversion mot komplexitet. PrivateVPN toppar vår lista för att vara en mycket säker men allt mer strömlinjeformad tjänst som erbjuder allt från Netflix-avblockering till toppklass säkerhetsåtkomst på ett oerhört enkelt sätt.

PrivatVPN för PC

Även om tjänsten verkligen behöver öka sitt serverantal från bara 80 servrar, blockeras eller stängs de nuvarande aldrig för mycket för att avge hastigheter till obrukbara nivåer.

Bortsett från detta kommer PrivateVPN inte att lagra dina loggar, kommer att kryptera dina data med AES 256-krypteringsprofil, erbjuda olika protokollstöd och garantera enkel åtkomlighet och support på alla plattformar via inbyggda appar.

Prissättningsplanerna är lite okonventionella enligt branschstandarder eftersom det inte finns någon långsiktig prenumeration. För en 13-månaders prenumerationsplan måste du betala upp 50,40.

Fördelar

 1. 2048-bitars kryptering med AES 256 för varje PC-säkerhet.
 2. 30 dagars gratis prövotid
 3. Zero Speed ​​Throttling
 4. 56 Serverplatser
 5. Protokoll inkluderar Open VPN, PPTP, L2TP, Ikev2 & IPSec
 6. IPv6 Läckskydd

Nackdelar

 1. Ingen långsiktig prissättning finns tillgänglig
 2. Svårt UX-gränssnitt på Native Apps

Besök privat VPN

Bästa VPN för PC Free

Gratis tjänster lockar alltid användare från hela spektrumet, dock i dag’s ultramoderna högteknologiska värld, du måste vara försiktig med vad du registrerar dig för, särskilt gratis leverantörer.

Oftast kan man inte lita på gratis VPN: er om de inte debiterar dig för en tjänst så troligen kommer de att skaffa intäkter genom andra strömmar. Det här scenariot kan vara ganska riskabelt för VPN-användare eftersom när du litar på att någon skyddar dig och dina data och istället försöker de tänka på att tjäna pengar på det kan resultaten ofta vara helt skadliga.

Men det finns fortfarande några gratis VPN-leverantörer som låter dig fortsätta dina internetaktiviteter under deras vakande och säkra skydd, utan att någonsin försöka dupa på något sätt som helst.

Här är vår bästa gratis VPN för PC-lista för 2023:

TunnelBear VPN – Erbjuder ett bra appgränssnitt för PC

Förmodligen den mest pålitliga gratis VPN som vi någonsin har stött på på BestVPN.co, TunnelBear erbjuder exemplifierande säkerhet och serveråtkomst (som diskuteras i denna tunnelbear review). Med varumärket Bear stämplat över hela sitt användargränssnitt på de dedikerade apparna är denna VPN så lätt att använda att vem som helst, även de som inte har erfarenhet av VPN: n tidigare kan använda den som en proffs.

Bästa VPN för PC Free

Vid hastighetstesterna övervägde det avsevärt väl det faktum att det erbjöd tjänsten gratis. Men det bästa med dem måste vara deras öppenhet. Gratis VPN är kända för att vara ganska restriktiva men TunnelBear erbjuder fem samtidiga anslutningar så att du kan zipa upp hela enheten under dess skyddande skydd när du strålar din aktivitet online.

Men där vi stängs av av denna tjänst är dess 500 MB databandbreddgräns som känns som att något är så bra men du kan inte ha mer av det på grund av användningsbegränsningarna.

Fördelar

 1. 5 enheter kan anslutas samtidigt på varje PC-operativsystem.
 2. Kraftfull kryptering
 3. Användargränssnittet är otroligt enkelt att använda

Nackdelar

 1. Lågdatakap
 2. Stödjer inte P2P / Torrenting

Hide.Me – Mycket säker kryptering för dina data

En gratis VPN som visar nollannonser är redan en vinnare. Hide.me har funnits som en Top Free VPN för PC under en tid nu och under den perioden; det har fått rykte om att vara en snabb, noll-olägen, säker leverantör.

Hide.me för pcHundratusentals användare av tjänsten kan säkerställa att VPN är mycket säkert när det gäller att skydda användarnas integritet och att den inte har något roligt företag som att bädda in spårningskoder eller sälja användardata.

Det kommer med en 2 GB bandbreddgräns för freebies, vilket är tillräckligt om du tänker på konsistenser med låg surfvikt. På baksidan kan du ansluta bara en enhet till tjänsten, som definitivt är en bummer, men vi kan ta det så länge tjänsten förblir så bra som den är nu.

Fördelar

 1. Otroliga krypterings-pc-standarder
 2. En uttryckligen angiven policy för noll loggar.
 3. Höga hastigheter

Nackdelar

 1. Servrar i bara tre länder
 2. Inte lämplig för att låsa upp geobegränsat innehåll
 3. Endast enhetsanslutning tillgänglig

ZoogVPN – Tillåter P2P-stöd för datorer

Även om namnet låter märkligt nog är tjänsten allt annat än det. ZoogVPN är mycket betraktad som en gratis VPN för PC av BestVPN.co, på grund av deras noll falska löften och maximal leverans av alla gratisfunktioner.

ZoogVPN för pc

Det är en av de få VPN för gratis som gör det möjligt för användare att hänge sig åt P2P-anslutning utan att strypa dem ur sina bandbreddssaga. Krypteringen är 128 bitar, och det kan definitivt förbättras men det är relativt säkert att skydda dina aktiviteter online.

Den har en noll loggpolicy och gör det möjligt för användare att ansluta en enda enhet för att konsumera upp till 2 GB data bandbredd varje månad.

Fördelar

 1. 2 GB Data Cap för alla datoranvändare.
 2. Ger relativt stark kryptering
 3. Snabba servrar

Nackdelar

 1. Kundtjänst tar för mycket tid
 2. Enkelanslutning tillgänglig

Windscribe VPN – Generous Data Bandwidth Limit for PCs

En relativt ny tjänst, jämfört med de andra leverantörerna på listan, är Windscribe en av de bättre gratis VPN-tjänsterna, bland vad den nuvarande marknaden erbjuder.

WindscribeVPN för pc

Det bästa med den här tjänsten är dess generositet, vilket har möjliggjort ett aldrig tidigare skådat datakapacitet på 10 GB, obegränsade enhetsanslutningar, dedikerat P2P-stöd och till och med en presenterad annonsblockerare.

Vi stängdes bara av med VPN på grund av dess ofta uppdelade servicekontinuitet. Även kundsupportgrupperna var långsamma med att svara, men med tanke på att det är nytt kan vi ge det fördelen med tid att förbättra dessa problem och matcha dem enligt användarens förväntningar.

Fördelar

 1. 10 GB datakapacitet på varje PC-märke.
 2. Obegränsade enhetsanslutningar
 3. Har Ad-Blocker och brandvägg
 4. Stöder P2P / Torrenting

Nackdelar

 1. Stödjer inte OpenVPN
 2. Vanliga uppdelningar

Bästa VPN för PC gratis nedladdning

För att ladda ner alla ursprungliga OS-appar för dina datorer, behöver du bara ladda ner dessa leverantörslänkar (listan är segregerad mellan Top Paid och Top Free VPN för PC):

Toppbetalda VPN för datorer:

 • https://www.expressvpn.com/vpn-software
 • https://www.purevpn.com/download
 • https://nordvpn.com/download/
 • https://www.ipvanish.com/vpn-setup/
 • https://privatevpn.com/why-privatevpn/our-vpn-features/apps/

Topp gratis VPN för datorer:

 • https://www.tunnelbear.com/apps/windows
 • https://hide.me/en/software
 • https://zoogvpn.com/vpn-apps
 • https://windscribe.com/download

Slutsats

Från imponerande 40 miljarder dollar i marknadsstorleken planeras VPN-industrin att växa exponentiellt och nå en marknad till ett enormt värde av 70 miljarder dollar, vilket undergräver den växande kunskapen bland människor om det inneboende värdet av att distribuera en VPN.

VPN är inte bara snygga säkerhetsanordningar som måste behandlas som nyheter, men i vår tid med konsekventa datakonspirationer som Cambridge Analytica-skandalen, måste onlineanvändare ompröva sina uppfattningar om vilka fördelar en bra VPN-tjänst kan tillfalla.

För datorer, som lagrar och överför huvuddelen av dina personliga, finansiella och affärsdata, är VPN: er oundgängliga varor. Om du är en användare som läser den här recensionen 2023, måste du också få en sådan eller riskera att vara en del av större och mer skadliga dataskandaler, av vilka vissa bara kan leda till mer skada på ditt liv än du någonsin kunde ha gjort inbillade.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Bästa VPN för Firefox - Öka webbläsarens integritet med gratis VPN för Mozilla