Bästa VPN för iPad – En komplett säkerhetsguide med gratis iPad VPN

Äpple’s produkter har varit rasande sedan början av andra årtusendet, med populära varumärken som iPod och iPhone har ökat försäljningen i miljoner enheter sålda per år. Men när populariteten hos iOS-drevna varumärken ökade, så ökade även hoten mot det inom online-domänen.

Smarta hackare är alltid på jakt efter att bryta sig in på din iPad och få tag på dina data. En bästa VPN är din säkraste insats för att din iPad ska uppnå den säkerhetsnivå som krävs för att avvärja sådana farliga hot.

Här är en omfattande guide från BestVPN.co för Bästa VPN för iPad, som syftar till att göra dig utrustad med all information för att fatta rätt beslut när det gäller att välja den mest lämpliga och iPad-vänliga VPN.

Bästa VPN för ipad

Vad är VPN på IPad

En iPad erbjuder sina användare mycket mer vad gäller funktioner och funktionalitet än alla andra surfplattor som finns på marknaden. Tillkomsten av iPad inledde en ny era av anslutningar, drivs av en enhet, som gör att du kan göra allt som ditt skrivbord kan göra minus besväret med konventionella datorer.

iPads kan användas var som helst. Från en bänk i parken till ditt eget sovrum har iPads gjort det möjligt för användare att uppleva massiv tillgänglighet. Men eftersom du alltid är ansluten till internet via din iPad för en mängd aktiviteter som strömmande, spela onlinespel, shoppa, läsa och till och med studera, kan dina känsliga data kompromitteras ganska enkelt.

Vad är VPN på IPad?

Detta kräver att du vidtar lämpliga säkerhetsåtgärder. Till exempel kan en VPN på iPad låta dig få en extra buffert av säkerhet online, för att vara säker mot skadlig programvara, virus, scammers och till och med socialt konstruerade skräppostmeddelanden. Men fördelarna bara inte’t slutar där. Moderna bästa VPN-moduler kan du visa och avblockera geo-begränsat innehåll.

De döljer till och med din IP från copyright-troll när du sporrar, krypterar känslig information som kreditkortsnummer och mer. Det är därför VPN: er snabbt blir oundgängliga för alla enheter, men deras betydelse växer många när du är bekymrad över en enhet som iPad, som används mycket mer våldsamt av onlinebarnare.

Varför behöver du ett VPN på IPad?

iPads är mer avancerade och mycket utvecklade versioner av surfplattor och är en av de mest populära accessenheterna för att korsa internet. Dagens internet kommer dock med en rättvis andel av risker, skyldigheter och begränsningar, varav en majoritet kan neutraliseras genom att distribuera ett VPN.

Varför behöver du ett VPN på IPad?

För t.ex. Netflix är en populär strömningstjänst på begäran men erbjuder olika innehållsbibliotek i olika länder. Så vad en användare kan se med Netflix Nya Zeeland skulle vara helt annorlunda än vad Netflix UK har erbjudit sina användare. Användare behöver nu ett VPN för att kringgå dessa kvävande geobegränsningar för innehåll och njuta av sitt prenumeration till fullo.

Bortsett från det kan VPN: n göra det mycket enklare och säkrare för dig att torrenta på iPad, skydda dig mot hot mot skadlig programvara, undvika hackare från att stjäla dina känsliga data och ge dig ökad anonymitet online.

Hur man väljer det bästa VPN för iPad

När du har beslutat att välja en VPN-tjänst för att tillhandahålla säkerhetsskydd för din iPad, finns det några viktiga faktorer som du måste ta hänsyn till innan du sätter dig till en viss leverantör. Nedan finns en lista över vilka funktioner en leverantör bör erbjuda för att göra sin tjänst att betraktas som Bästa VPN för iPad:

Hur man väljer det bästa VPN för iPad

Här är en lista över vilka funktioner en leverantör bör erbjuda för att få sin tjänst att betraktas som en Bästa VPN för iPad

Stark kryptering:

Dataskydd görs genom att kryptera det när det passerar via internet. Om krypteringen är tillräckligt stark, även om någon spårar och tar tag i dina data, allt de skulle se är att gibberish att de vann’t kunna dechiffrera. Den bästa typen av kryptering är klass AES 256, som används av myndigheter, militärer och andra känsliga datainstallationer.

Stöd för flera protokoll:

Medan dina data blir krypterade, det’Det är alltid bättre att se till att ingen ens kan få tag i den medan den är på väg över internet. Detta görs genom att passera det genom a “Protokoll”, vilket är en slags krypterad tunnel som ingen kan komma in i. Topp VPN: erna erbjuder flera protokollsupport som inkluderar dedicerat stöd för OpenVPN, PPTP, L2TP och mer.

Serverinfrastrukturens robusthet:

På underhållningsorienterade enheter som iPad behöver du en VPN som kan ge det maximala antalet servrar på flera platser spridda lika. Ju mer antalet servrar, desto bättre är dina chanser att enkelt blockera geo-begränsat innehåll.

Vissa topp-VPN tillhandahåller till och med dedikerade servrar för aktiviteter som Torrenting, P2P, obuskerade servrar och mer, så detta kan vara ett extra plus.

Kompatibilitet med iPad:

Äpple’s enheter är inte så välkomna till appar och resurser som kommer utanför dess betrodda utvecklare’s community. För att en VPN ska vara bra för iPad måste den ge en hög grad av kompatibilitet på enheten. Många VPN erbjuder dedikerade iOS-appar för att servera exakt detta behov.

Exklusiva funktioner:

De bästa VPN: erna’t bara helt enkelt erbjuda grundläggande funktioner som det skulle’t motiverar deras högst rankade abbor på toppen av VPN: s värld. De exklusiva funktionerna kan sträcka sig från kill-switchar till Double VPN och till och med Onion via VPN, som alla kan göra det möjligt för användare att öka säkerhetsskyddet på sina iPads.

bästa vpn för ipad

Bästa VPN för iPad-betrodda och testade appar med ärliga rankningar

iOS är i allmänhet en mycket säker plattform men hackare blir snabbt extremt sofistikerade i sina attacker på sådana enheter. IOS-entusiaster är extremt lojala när det gäller deras enheter och det är detta som gör plattformar, till exempel iPad så lockande för attacker på data.

De bästa VPN: erna är inriktade på att skydda dina mot exakt sådana pinsamma dataläckage som kan rädda dig från en hög mängd ekonomisk och personlig dataskada. Bortsett från detta ger VPN också exceptionell artighet när du låter dig kringgå censur och få åtkomst till geobegränsat innehåll.

På din iPad kan dessa funktioner låta dig öka det som din enhet kan göra och garantera en premiumupplevelse som drivs av en Top VPN. Här är vår kuraterade och partiska fria lista för Bästa VPN för iPad som innehåller prisrecensioner, kompatibilitetsguider, serverräkningar och viktigare faktorer.

Leverantörer Pris ($) Funktioner Betyg Rabatt Besökleverantör

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Per månad

  • 800+ servrar i 50+ länder
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • Obegränsade samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 83% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Per månad

  • 2 000+ servrar i 140+ länder
  • AES 256-bitars kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • 5 Samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 73% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Per månad

  • 3 000+ servrar i 94 länder
  • AES 256-bitars kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • 3 samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 35% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Per månad

  • 1000+ servrar över 100 platser
  • 256-bitars standard militärkryptering
  • Live chat support är utmärkt
  • Noll loggarleverantör
  • 5 tillgängliga flera inloggningar
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps och Chrome-tillägg

  Pålitlig 77% rabatt Besök sida
  Läs recension

 5. Cyberghost

  Cyberghost

  12,99 $2,75Per månad

  • 3 700 servrar i 60 länder
  • 256-bitars AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Strikt Ingen loggpolicy
  • 7 samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% rabatt Besök sida
  Läs recension

ExpressVPN - Allround-prestanda på iPad:

ExpressVPN är ett utmärkt namn bland VPN: er och erbjuder ett av de största funktionerna för att erbjuda premium användarvänlighet.

Ovanpå dess oerhört bekväma och ytterst enkla att använda iOS-app-klienten kan den erbjuda mer än 2000 servrar, noll bandbreddgräns, blåsande snabba hastigheter som inte’t fastnar av serverflaskhalsar, AES 256-kryptering och andra exklusiva funktioner som split tunneling för extra säkerhet.

Se till att kontrollera hela expressvpn-recensionen.

EpressVPN för iPad

Denna VPN är kanske lite dyrare än sina kamrater men den erbjuder en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti för dem som inte gör det’t vill stanna kvar med tjänsten efter första användningen. Men det händer sällan.

Det finns tre olika planer att erbjuda med Express VPN på iPad. Månadsplanen kommer in på $ 12,95, vilket är för orimligt att överväga, planen för 6 månader kostar $ 59,95 faktureras en gång, men deras bästa plan förblir den årliga som kostar bara $ 99,95.

Fördelar

 1. Top Gear hastigheter som VPN för iPad
 2. Dedikerade appar och tillägg för webbläsare
 3. Tuff, militär kryptering
 4. Stöd för flera protokoll
 5. Noll loggar policy

Nackdelar

 1. Inga dedikerade P2P-servrar
 2. Dyrt relativt konkurrerande tjänster

Skaffa ExpressVPN

PureVPN - Lågpris VPN med alla funktioner på iPad:

Visst en av de mest prisvärda VPN: erna, PureVPN erbjuder allt som de bästa VPN: n kan, till en bråkdel av kostnaden. Om du funderar på att köpa ett VPN som kan avblockera geobegränsade strömningstjänster kan PureVPN erbjuda dig just det.

Kolla in vår detaljerade granskning av purevpn.

PureVPN för iPad

Du kan titta på Hulu, Netflix och Amazon Prime för alla regioner med PureVPN’s fantastiska 750 servrar som är spridda över hela världen. Bortsett från detta säkerställer ett prenumeration med PureVPN dig rätten att ha funktioner som Split Tunneling, Onion via VPN, flera protokollsupport och mer.

På bara $ 69,12 för en tvåårig prenumerationsplan är prenumerationen för svår att ignorera med PureVPN.

Fördelar

 1. Prisvärda VPN-planer för iPads
 2. DDoS-skydd
 3. Stöd för dedikerad strömning
 4. P2P- och Torrent-servrar
 5. 750 + servrar i 141 länder
 6. VPN Hotspot
 7. Nat Firewall
 8. Stöd för flera protokoll inklusive OpenVPN och L2Tp
 9. Tillåter splittring

Nackdelar

 1. Håller några loggar
 2. Gratis provversion inte tillgänglig

Skaffa PureVPN

Privat internetåtkomst (PIA): Oöverträffat skydd som VPN för iPad:

Med 3030 servrar i 28 länder och kundorienterade funktioner som dedikerat P2P-stöd och geo-restriction unblocking, förblir PIA en av de bästa VPN: n för iPad. Denna VPN är en användarfavorit när det gäller funktionernas robusthet. Det har noll loggar, erbjuder flera VPN-gateways, har en annons och blockerare för skadlig programvara.

Don’glöm inte att läsa vår omfattande granskning av privat internetåtkomst

Privat Internet-åtkomst för iPad

PIA erbjuder också en mycket kompatibel app för användning på iOS-plattformar som iPad. Och det är inte så dyrt heller, eftersom den årliga planen kostar $ 39,95 medan deras toppplan som erbjuder abonnemang under 24 månader kommer att faktureras till $ 69,95.

Fördelar

 1. Förbättrade säkerhetskontroller som VPN för iPad
 2. OpenVPN, L2TP / IPsec stöds
 3. P2P-support tillgängligt
 4. Noll loggarleverantör
 5. 5 Samtidiga anslutningar
 6. Obegränsad bandbredd

Nackdelar

 1. Användargränssnittet på sina ursprungliga appar är lite komplicerat

Få privat internetåtkomst

NordVPN - helt säkra funktioner för garanterad anonymitet på iPad:

NordVPN koncentrerar sig fortfarande på att erbjuda den mest grundläggande funktionen i en VPN, dvs ultraklassig säkerhet, på bästa sätt.

Bortsett från standard 256-kryptering och stöd för flera protokoll kan du lägga till extra lager av säkerhet med NordVPN’s exklusiva funktioner som Double VPN, Onion over Tor, CyberSec, IPv6 läcksskydd och mer.

Kolla in vår uppdaterade nordvpn-recension

NordVPN för iPad

Det betyder dock inte att det inte kan gå förbi geobegränsat innehåll. NordVPN är Netflix-vänlig och på din iPad skulle du inte ha några svårigheter att komma åt något innehåll som inte ursprungligen skulle nå dig.

Planerna är dock lite på den högre sidan men eftersom den årliga planen kostar $ 83,38. Men du kan få det bästa erbjudandet om du går efter deras 36 månaders prenumerationsplan som kommer att sätta dig tillbaka bara $ 125.64.

Fördelar

 1. Gratis provperiod
 2. Dubbelkryptering tillgänglig
 3. 3359 servrar i över 60 länder
 4. Flera betalningsmetoder
 5. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP och SSTP protokoll
 6. SmartPlay-funktion för strömningssidor

Nackdelar

 1. Dyra månatliga planer

Skaffa NordVPN

TorGuard - Stealth Protection-funktion för ökad integritet på iPad:

TorGuard har gått ett steg före webbläsaren när det gäller att erbjuda användare säkerhet och integritet. Trots att de erbjuder lite extra funktioner förutom de grundläggande, är TorGuard en exklusiv VPN för de som tenderar att inte ta några chanser med sin anonymitet online på sin iPad.

Torguard VPN för iPad

Hastigheterna är lite långsam på grund av dessa säkerhetsåtgärder, men inte för mycket för att förstöra din upplevelse. Du får också obegränsad bandbredd, en stealth-skyddsfunktion, 5 samtidiga anslutningar och mycket mer med ett TorGuard-abonnemang.

Den enda avstängningen med denna tjänst är dess förvirrande planer. Men för att rädda dig från det här besväret föreslår vi att du går för deras anonyma VPN-plan för ett år till bara 59,99 dollar. Den nästa bästa planen kommer att kosta $ 99,99 för en 24-månaders fullständig prenumeration.

Fördelar

 1. StealthVPN-skyddsfunktion som VPN för iPad
 2. Starka krypteringsnivåer
 3. Kör Onion Routing Model
 4. 3000+ VPN-servrar i 50 länder
 5. Dedikerad IP-adress

Nackdelar

 1. Planerna är mycket dyra
 2. Funktionspaket kan vara förvirrande

Skaffa TorGuard VPN

Bästa VPN för iPad gratis

Det finns för närvarande väldigt få gratistjänster i VPN som erbjuder en fantastisk upplevelse, samtidigt som de är mycket pålitliga. Under de senaste åren, som många gratis VPN-tjänster fångades, medan användaruppgifter olagligt eller sålde dem online, konsumenterades förtroendet för dem i hög grad.

Bortsett från detta kan gratis VPN inte tillhandahålla alla exklusiva funktioner som betalda tjänster för t.ex. det finns extremt få gratisleverantörer som erbjuder obegränsad bandbredd eller ett bra serverantal.

Men om du fortfarande vill få en till din iPad, har vi framgångsrikt byggt en lista för Bästa gratis VPN för iPad bestående av leverantörer som inte bara är pålitliga utan kan packa en stans när det gäller funktioner och prestanda. Här är vår lista över de bästa gratis VPN-skivorna du kan använda med din iPad 2018:

WindscribeVPN - Bästa VPN för iPad med P2P-stöd

Gratis VPN: er kväver normalt sina alternativ ner till det absoluta minimum, men Windscribe gör inget av det. Faktum är att denna VPN-leverantör är en av de mest generösa VPN: er’har stött på i kategorin gratis. Med 10 GB bandbreddgräns per månad är Windscribe 5 gånger högre för användare än andra gratis VPN: er.

Vindskrivning för ipad

Men fördelarna inte’stanna där, eftersom du också får 11 serverplatser, dedikerat P2P-stöd, Ad-blockerare och en brandväggsfunktion. Det är en av bästa VPN för iPad gratis om du är en användare som inte gör det’t nöja sig med mindre.

Fördelar

 1. 11 servrar tillgängliga för gratis VPN på iPad
 2. Obegränsade enhetsanslutningar
 3. Har ad-blockerare och brandvägg
 4. Stöder P2P / Torrenting

Nackdelar

 1. Öppet VPN-protokoll är inte tillgängligt
 2. Vanliga fördelningar

TunnelBear VPN: Konsekvent stabila hastigheter som VPN för iPad

TunnelBear är en mycket tillförlitlig gratistjänst med söta björnkartotyper isär i alla sina användargränssnitt. Det bästa med det är den okomplicerade iOS-appen för iPad det’är lika enkelt som plug and play.

Läs vår uppdaterade tunnelbear review

Tunnelbear för iPad

Den enda nackdelen med detta är att den låga bandbreddgränsen kommer in på bara 500 MB per månad. Men om du tweetar om tjänsten får du ytterligare 1 GB data.

Tunnelbear VPN: s hastigheter och säkerhetsprestanda kan till och med ge betalda VPN: er en körning för sina pengar. Tunnelbear är perfekt för lätta surfningssessioner på iPad.

Fördelar

 1. Kräver bara e-postadress för att registrera dig som ett gratis VPN för iPad
 2. 2 GB datakapsel
 3. Ger relativt stark kryptering
 4. Snabba servrar

Nackdelar

 1. Långsam kundsvar
 2. Du kan bara ansluta till en enhet

ZoogVPN - Anonymitet garanterat online som VPN för iPad:

Det kan ha ett märkligt namn, men dess servicestandarder förblir höga och integrerade för att göra det till Bästa VPN för iPad gratis. ZoogVPN har inte funnits på länge, men det har fortfarande fått ett rykte för att vara mycket säkert för användare att lita på deras data med.

ZoogVPN för iPad

Funktionerna inkluderar 3 servrar, 2 GB databandbreddgräns, 128 bitars kryptering och lågintensitet P2P-delning.

Fördelar

 1. Snabba servrar
 2. 2 GB datakapacitet
 3. P2P / torrenta
 4. Ger relativt stark kryptering
 5. Avancerade funktioner tillgängliga för iPad

Nackdelar

 1. Oansvarlig kundsupport mestadels
 2. Enkelanslutning tillgänglig

Hide.Me - Nolltolerans för dataloggar som ett bästa gratis VPN för iPad

Denna VPN ligger i ett extremt datavänligt land, dvs. Malaysia, och erbjuder en mångsidig säkerhets- och funktionsfront för användare att interagera med. Den har en utmärkt krypteringsstandard i plan och säger uttryckligen att den inte gör det’t föra loggar av något slag.

Hide.me för iPad

Hastigheterna är konsekventa och det fanns inga nedbrytningar, DNS-läckor eller något annat sådant som berättigade att vi skulle släppa Hide.me från vår lista. Datagränsen är ganska kompatibel för iPad med 2 GB / månad.

Fördelar

 1. Oroa dig aldrig för lagar om datalagring när du använder den som VPN för iPad
 2. Otroliga krypteringsstandarder
 3. En uttryckligen angiven policy för noll loggar.
 4. Höga hastigheter

Nackdelar

 1. Lågt antal servrar
 2. Spelar’t låsa upp geobegränsat innehåll

Bästa obegränsad gratis VPN för iPad

Det är generellt svårt för gratis VPN att erbjuda obegränsad databandbredd för sina användare. Detta beror på att VPN: er är mycket kapitalintensiva och att tillhandahålla obegränsad information till användare kan skjuta räkningen för hög för att Gratis VPN ska kunna bära.

Bästa obegränsad gratis VPN för iPad

Men ändå har några gratis VPN: er gått avståndet och erbjuder faktiskt obegränsad databandbredd för sina användare. Här är listan som innehåller dessa fantastiska gratis VPN-leverantörer med obegränsade dataplaner för iPad:

 1. HotSpot Shield
 2. Zenmate VPN

Hur man ställer in VPN på iPad manuellt

Den bästa VPN för iPad erbjuder mycket bekväma, inbyggda appar för enkel kompatibilitet på alla iOS-plattformar. De kan enkelt laddas ner från ett VPN’s webbplats eller från iOS-butiken om du redan har ett konto hos leverantören, men om du fortfarande vill installera ett VPN på din iPad manuellt, här’hur du kan få det gjort i en bris:

 1. Prenumerera på en VPN-tjänst genom att köpa en plan som passar dina behov och budgetkrav.
 2. Ladda ner konfigurationsfiler från din önskade VPN-leverantör. (Det är bäst att alltid be kundtjänstgruppen att lämna en länk till denna resurs eftersom varje VPN har en annan plats där de lagrar den.’ingen enhetlighet involverad)
 3. När VPN-profilen har laddats ner på din iPad kommer din enhet att uppmana dig att installera dem. “Installera” är där du behöver knacka.
 4. För systemgodkännande måste du nu ange ditt lösenord eller ange ditt Touch ID.
 5. Om du får en varning nu, klicka på “Installera”.
 6. Nu måste du bekräfta godkännandet för installationsprocessen igen genom att trycka på igen “Installera”.
 7. När enheten är klar med installationen kommer den att meddela dig med en prompt. Kran “Gjort”
 8. Nu måste du välja en server för att gå vidare med VPN.
 9. För detta måste du gå till Inställningar på din iPad. När du väl är här väljer du “allmän” och välj sedan VPN.
 10. Nu kommer du att uppmanas med servermenyn som kommer att innehålla VPN-servrar som är tillgängliga av din tjänsteleverantör.
 11. Växla anslutningsstatusomkopplaren till höger för att initiera en anslutning och välj sedan en server.
 12. VPN fungerar nu.

Om du vill stänga av VPN ska du stänga av samma anslutningsstatus till vänster, vilket resulterar i en koppling av VPN.

Hur man får åtkomst till Netflix på iPad med VPN

Netflix’s innehållsbibliotek kan väldigt vild från region till region, vilket gör det nödvändigt för dig att använda ett Top VPN för iPad så att du kan göra ditt Nollix-abonnemang fullt ut.

Här’s hur du kan komma åt Netflix från alla regioner (till exempel Netflix US) på din iPad med Bästa VPN för netflix:

 1. Gå till iOS-butiken på din enhet och sök efter “Netflix”.
 2. Välj i resultaten “Netflix Inc” och fortsätt mot att installera den på din enhet.
 3. När du har installerat (om du redan har köpt prenumerationsplanen) loggar du in på ditt Netflix-konto.
 4. Öppna nu din VPN-klient på din iPad (iOS-klientappar är vanligtvis tillgängliga för alla populära VPN-leverantörer med lättanvända gränssnitt) och välj en server för det land du vill använda Netflix från för t.ex. för att komma åt Netflix US, välj amerikanska servrar.
 5. Om du fortfarande kan låsa upp Netflix från en viss region, meddelar du kundtjänsten dygnet runt för de bästa VPN-servrarna för Netflix och du kommer att ledas framåt.
 6. Välj servern och uppdatera nu Netflix. Om detta inte gör det’t fungera, logga ut och sedan logga in igen så kommer du säkert att vara ansluten.

Bästa VPN för iPad Reddit

Kommentarerna till Reddit som vi kom över för den mest lämpliga VPN för iPad var lite annorlunda än vad vi möter på plattformen i allmänhet. Här gjorde VPN-rekommendationer inte’välj inte leverantörer av lägre tjänster eftersom iOS-plattformen kräver robusthet hos en del av VPN: erna och i allmänhet är det bara den bästa vpn reddit som kan ge den krävda styrkan av funktioner.

En användare rekommenderade Express VPN eftersom h / hon upplevde att det var extremt snabbt och att det fungerade bra i Kina. Ingenting som skiljer sig från vår egen recension av VPN-leverantören.

Kommentar från diskussionen chowchowthedog’s kommentar från diskussionen "Vad’är den bästa VPN att använda med iOS?".

Vad’är den bästa VPN-enheten att använda med iOS? från äpple

Kommentar från diskussionen OpalHawk’s kommentar från diskussionen "Vad’är den bästa VPN att använda med iOS?".

Andra användare var mer benägna till en annan av våra utvalda Top VPN-leverantörer för iOS, dvs NordVPN. Rekommendationerna duschade lagrar på VPN för att vara en bris att distribuera och använda på iOS. (Glöm inte att kolla vår bästa vpn för mac-guide.)

Kommentar från diskussionen Sebetter’s kommentar från diskussionen "Vad’är den bästa VPN att använda med iOS?".

Kommentar från diskussionen marcinsz89’s kommentar från diskussionen "Vad’är den bästa VPN att använda med iOS?".

Apple-användare är i allmänhet ganska tekniska kunniga och delar lojalitetsdrag när det gäller varumärken, men deras lojalitet gör det inte’t kommer billigt. Du måste vara riktigt bra för att uppmärksamma en Apple-användare och att de gillar ExpressVPN och NordVPN, talar volymer om hur bra dessa tjänster faktiskt är.

Bästa FAQ för VPN för iPad

Hur tar jag bort VPN från min iPad?

Även om vi är uppriktiga integritetsskydd, gör vi det’Jag rekommenderar att du surfar på internet utan att hylla av en tillräckligt bra VPN, men ändå om du vill bli av med ditt VPN från din iPad, här’hur du kan gå igenom det:

 1. Gå till inställningarna på din iPad och gå sedan till “Allmän” alternativ
 2. Bläddra nu ner genom menyn tills du ser alternativet för “VPN”
 3. Klicka på det här alternativet som öppnar en lista ned-menyn
 4. Här ser du ditt VPN-kontonamn. Klicka nu på “jag” höger förutom detta alternativ
 5. Nu, bland alternativen, tryck på “Radera VPN” och bekräfta åtgärden

Hur använder du ett VPN på en iPad?

Moderna VPN-tjänster är inte så svåra att distribuera och navigera, särskilt med de ursprungliga apparna de erbjuder för varje operativsystem.

Låter genomgå stegen för att använda ett VPN för att tillhandahålla online anonymitet på iPad:

 1. Köp en prenumerationsplan med ett Bästa VPN och ladda ner sedan deras ursprungliga iOS-app till din iPad
 2. Installera appen och logga in med dina användaruppgifter
 3. Välj en server i appgränssnittet och klicka på Anslut
 4. Du kör nu din iPad säkert med en VPN som tillhandahåller säkerhetsskydd online

Slutsats

iPads är den bästa manifestationen av begreppet “Att ha en dator i handflatan”. Dessa maskiner är snabba, ultraljudiga, supersmarta och framför allt otroligt vackra. Våra liv kretsar nu om sådana fantastiska maskiner som har gjort våra liv lättare genom att låta oss effektivisera våra uppgifter och njuta av mycket mer av våra fritider.

Men våra enheter är vårt ansvar och kontrollen av deras säkerhet bör ligga inom våra händer. Vi behöver inte bara distribuera VPN på våra iPads utan ta till mer säkrare integritetsrutiner som att inte sprida vår information på sociala mediehandtag eller klicka på skadliga länkar för att säkerställa en säkrare och mer robust online-interaktion för alla.

Vi på BestVPN.co strävar efter att göra Internet säkert för alla och vi tror att detta måste vara en kollektiv insats för en del av alla användare av gratis internet. Om du har några förslag till förbättringar eller kritik som kan göra det möjligt för oss att förbättra våra tjänster, känn dig fri att interagera med oss ​​i kommentarerna nedan.

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me