Bästa VPN för Chromebook 2020 – Håll dina data säkra hela tiden!

I denna snabba värld, som nu domineras av det digitala kosmos, finns det behov av ny teknik för att göra livet enklare för oss människor. Mot bakgrund av detta skapade Google den berömda Chromebook, som är en billig dator, extremt berömd bland budgetmedvetna, resenärer och studenter. Men oavsett vilken plattform / hårdvara du använder, beror på onlinetjänster några bekymmer om integritet, eftersom all data är risk för läckage eller myndighetsövervakning. Det är här Bästa VPN kommer in och ger dig en lista över det bästa VPN för Chromebook för att utnyttja den största nivån av anonymitet online!

Vad är en Google Chromebook?

Chromebook är en ny generation bärbara datorer som tar sig in på marknaden den 15 juni 2011. Det är otroligt lätt, lågdrivet och erbjuder snabba hastigheter för att utföra datoruppgifter direkt. Drivs av Chrome OS och är också designad för att främst användas för internet, med de flesta av sina dokument och applikationer som lever och fungerar på molnet. Det är en helt annan ras av bärbara datorer som ger dig det BÄSTA av Google’s funktioner, med bara några knappar.

Vad är en Google Chromebook?

Hur skiljer sig Google Chromebook från andra bärbara datorer och bärbara datorer?

I jämförelse med bärbara datorer Mac och Windows 10 kommer Chromebook helt och hållet under en annan kategori. Det är CLOUD-maskiner med en egen klass, väsentligen känd för sin rörlighet och hastighet. Å andra sidan fungerar vanliga bärbara datorer och bärbara datorer strikt offline. Därefter rankas de efter ett annat kriterium. Vad gör Chromebook så speciellt?

Hur skiljer sig Google Chromebook från andra bärbara datorer och bärbara datorer?

Allt faktiskt! Dessa anmärkningsvärda enheter är nästan storleken på ultrabooks och har en tunn design, laddad med en lång lista med funktioner. De är ett bra val för första gången bärbara datorer och placeras ofta högt i utbildningsvärlden. Varumärken som erbjuder Chromebook-enheter inkluderar Samsung, HP, Asus och Acer, som alla kör Chrome OS. Strömlinjeformad drift, överkomliga priser, tillsammans med ett polerat gränssnitt, Google-tjänster med en enda plats och Cortana-hjälp är deras viktigaste försäljningsställen.

Är din data säker på Chromebook?

Det här är en svår fråga att besvara, med tanke på att oavsett vilken plattform du använder, om du vill utnyttja god säkerhet - börjar det med hur DU hanterar dina egna data. När det gäller Chromebooks kräver detta att du säkert säkrar ditt eget Google-konto, eftersom varje liten åtgärd och uppgift utförs genom det. Därför måste du lägga till ett starkt lösenord för maximalt skydd, tillsammans med att ställa in tvåfaktorautentisering, som kräver en kod från Google Authenticator-appen för att logga in.

Är Chromebook säkert

För att öka din säkerhet och integritet ytterligare finns det ett antal justeringar och konfigurationer att använda. I Chromebook-inställningarna begränsar du dina inloggningar till endast ETT konto för att förhindra att obehöriga någonsin får åtkomst till din bärbara dator eller informationen i den. Du kan också välja att ge Google mindre information genom att byta din standardwebbläsare till den nu berömda, DuckDuckGo, en sekretessinriktad sökmotor, som inte spårar dina data eller loggar någon anslutning / sessioninformation.

Behöver du verkligen det bästa VPN för Chromebook??

Nu vet du hur du kan öka säkerheten för dina Chromebooks. Men garanterar tweaking som nämns ovan fullständig online-säkerhet också? Inte exakt! Det är därför du måste investera i en VPN-lösning för att öka din anonymitet online och minska risken för dataläckage. För mer information om varför du behöver det bästa VPN för Chromebook fortsätter du att läsa nedan:

 • Förhindra spårning / övervakning - Många länder har strikta internetlagar som gör det obligatoriskt för regeringar att spionera efter din personliga aktivitet. Internetleverantörer har rätt att övervaka / logga all din information lagligt, utan din tillåtelse. Att använda det bästa VPN för Chromebook säkerställer att dina data förblir dolda helt!
 • Säkrar offentliga Wi-Fi-nätverk - Chromebooks kräver en internetanslutning för att få tillgång till dess kompletta funktioner. Om du är en resenär och använder allmän Wi-Fi’Det är mycket, att använda det bästa VPN för Chromebook är ett bra val för att förhindra snooping eller hackingaktivitet, så att dina data förblir säkra från allmänheten.
 • Avblockera strömningssidor direkt - Om du vill strömma en viss film / TV-show på din Chromebook kan du ofta stöta på webbplatser som sätter geobegränsningar. Den bästa VPN för Chromebook hjälper till att låsa upp dessa premiumsidor och ger dig tillgång till kompletta innehållsbibliotek.
 • Engagera sig i P2P / Torrenting - Lagstiftning om intrång i upphovsrätten hindrar användare från att delta i någon P2P / Torrenting-aktivitet på Chromebooks eller någon annan internetaktiverad enhet. VPN: er maskerar din IP-adress och lockar din identitet, vilket gör det lättare att ladda ner torrenter på ett säkert sätt.

Funktioner för att titta i det bästa VPN för Chromebook

När det gäller att hitta det bästa VPN för Chromebook kan du komma över en enorm lista med alternativ på marknaden, både betalda och GRATIS. Du kan dock inte bara registrera dig med någon tjänst och behöva utföra din due diligence. Detta kräver att du är medveten om vissa funktioner för användning på Chromebooks, som inkluderar men inte är begränsade till:

 • Kompatibilitet - Jämfört med VPN för PC kommer inte alla leverantörer att erbjuda support för Chromebook. Eftersom operativsystemet är baserat på Linux, men dess design är extremt annorlunda, kan du inte bara ladda ner Linux-versionen. Se till att registrera dig hos en leverantör som erbjuder en dedicerad app för Chrome OS.
 • Loggning - Om VPN: er deltar i loggningsaktiviteter och registrerar information om din anslutning / session, trotsar det hela syftet med att registrera sig med dem i första hand. Se till att det bästa VPN för Chromebook du väljer har en strikt policy för loggar utan maximal skydd online.
 • Hastighet - Det sista du behöver är att drabbas av dåliga hastigheter när du använder internet på din Chromebook. Det är inte bara irriterande, utan gör också nedladdnings- / strömningsuppgifter otroligt stressande. Välj bara VPN för Chromebook med ett bevisat rykte av stark prestanda och snabba servrar.
 • Servrar - Eftersom Chromebook-användare är spridda över hela världen är det viktigt att leverantören du väljer har en enorm serverdatabas med många platser runt om i världen. Detta gör det lättare att få åtkomst till geobegränsade webbplatser via Bästa VPN för Chromebook.

Bästa VPN för Chromebook

Bästa VPN för Chromebook 2018

Vi förstår att det ibland kan bli oerhört irriterande att hitta en leverantör som bäst passar dina budgetbehov och Chromebook-krav, särskilt eftersom det finns en enorm lista med alternativ på internet. För att minska besväret har vi sammanställt en lista över de bästa VPN: erna för Chromebook, baserat på de faktorer som nämns ovan, som totalt sett erbjuder anmärkningsvärda prestanda:

Leverantörer Pris ($) Funktioner Betyg Rabatt Besökleverantör

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Per månad

  • 800+ servrar i 50+ länder
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • Obegränsade samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 83% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Per månad

  • 2 000+ servrar i 140+ länder
  • AES 256-bitars kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • 5 Samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 73% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Per månad

  • 3 000+ servrar i 94 länder
  • AES 256-bitars kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • 3 samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 35% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Per månad

  • 1000+ servrar över 100 platser
  • 256-bitars standard militärkryptering
  • Live chat support är utmärkt
  • Noll loggarleverantör
  • 5 tillgängliga flera inloggningar
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps och Chrome-tillägg

  Pålitlig 77% rabatt Besök sida
  Läs recension

 5. Cyberghost

  Cyberghost

  12,99 $2,75Per månad

  • 3 700 servrar i 60 länder
  • 256-bitars AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Strikt Ingen loggpolicy
  • 7 samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% rabatt Besök sida
  Läs recension

CyberGhost - Pålitlig skrivbordsapp och Chrome-förlängning

Baserat i Rumänien erbjuder CyberGhost en dedikerad applikation för Chrome OS-användare, som är oerhört lättanvänd och har en attraktiv design. Den använder stark OpenVPN-kryptering för maximal säkerhet och erbjuder möjligheten att ansluta till 5 enheter samtidigt och samtidigt erbjuda en 30-dagars problemfri återbetalningsgaranti och en 7-dagars gratis provperiod. För mer information, läs vår detaljerade guide för CyberGhost-granskning.

Bästa VPN för Chromebook

Fördelar

 1. Dedikerad app för Chrome OS.
 2. Chrome-tillägg tillgängligt.
 3. Global täckning: 800 servrar.
 4. Flera anslutningar på 5 enheter.
 5. Noll loggningspolicy.

Nackdelar

 1. Hastigheter kan vara snabbare.

Skaffa CyberGhost

ExpressVPN - Utmärkt säkerhet / integritet för Chromebook-användare

ExpressVPN klarar sig bra med att uppfylla kraven från Chromebook-användare och erbjuder manuella installationsinstruktioner för att ställa in VPN: er för Chrome OS. Det finns till och med en ExpressVPN Chrome Browser, som är en fullständig stationär app som användare kan använda. Funktioner som du får vid registreringen inkluderar tre samtidiga anslutningar, P2P / Torrenting, WebRTC-skydd och automatisk Kill Switch. Don’glöm inte att läsa vår uppdaterade ExpressVPN-recension.

ExpressVPN för Chromebook

Fördelar

 1. OpenVPN Chrome Android-app.
 2. Lyhörd kundtjänst.
 3. Manuella Chromebook VPN-guider.
 4. Servrar i 84 länder världen över.
 5. Inga användarloggar för maximal integritet.

Nackdelar

 1. Dyrliga månatliga planer.

Skaffa ExpressVPN

VyprVPN - utmärkta hastigheter för strömning / spännande på Chromebooks

Även om det inte finns någon app tillgänglig från VyprVPN, erbjuder leverantören en dedikerad L2TP-installationsguide för Chrome OS, som fungerar mycket med sin tjänst. Du får tillgång till servrar i 70 länder, tillsammans med en SmartDNS-funktion, och en “Kameleont” stealth-teknik som ökar din säkerhet, särskilt om du vill besöka platser som Iran eller Kina. Du har till och med en 30-dagars återbetalningsgaranti tillgänglig.

VyprVPN för Chromebook

Fördelar

 1. L2TP Chromebook Setup Guide.
 2. Har egen serverinfrastruktur.
 3. “Kameleont” Teknologi.
 4. Inga anslutnings- / sessionloggar.
 5. 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Nackdelar

 1. Stödjer inte Bitcoin.

Skaffa VyprVPN

Buffered - Anmärkningsvärd anonymitet för att utforska ett ofiltrerat internet

I likhet med andra leverantörer finns det ingen särskild Chrome OS-app som du kan använda på Chromebook. Tjänsten erbjuder dock L2TP-stöd i form av guider. Det finns till och med en “Hamnupptäckt” -funktion, som låter dig logga in på Wi-Fi på flygplatser och hotell direkt. Det finns också en gratis provperiod och en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. Bästa delen av allt: du utnyttjar snabba hastigheter!

Buffert för Chromebook

Fördelar

 1. L2TP-stöd för Chrome OS.
 2. Automatisk dödsbrytare.
 3. Servrar i 41 länder.
 4. 24/7 Live Chat Support.
 5. Snabba anslutningshastigheter.

Nackdelar

 1. Vissa anslutningsloggar

Skaffa buffert VPN

NordVPN - Sekretessfokuserad VPN-app för Chromebook-användare

Baserat i Panama är NordVPN förmodligen det säkraste alternativet för Chromebook-användare som inte vill att deras information ska loggas eller läckas till myndigheter. All data är skyddad under Panama’s konsumentskyddslag. Du får vidare stark säkerhet av a “Dubbelhopp” service, som leder din VPN till två olika servrar för att öka sekretessen. Läs vår omfattande granskning av NordVPN.

NordVPN för Chromebook

Fördelar

 1. Chrome-tillägg tillgängligt.
 2. 30-dagars återbetalningspolicy.
 3. Sex samtidiga anslutningar.
 4. Noll loggarleverantör.
 5. 4189 Servrar i 62 länder.

Nackdelar

 1. Dyrt prissättning.

Skaffa NordVPN

Bästa VPN för Chromebook gratis

Om du letar efter de bästa VPN: n för Chromebook, men inte har råd med kostnaderna för de premiumtjänster som nämns ovan, kan du alltid lita på gratisleverantörer. Naturligtvis kommer du inte att få samma nivå av säkerhet och integritet, men det finns några GRATIS VPN-skivor som går den extra milen för att ge dig en kvalitetsprodukt. Dessa inkluderar men är inte begränsade till:

 1. Windscribe.
 2. TunnelBear.
 3. Göm mig.

Bästa VPN-tillägg för Chromebook

Även om det är mycket klokare att förlita sig på en dedicerad VPN-app för Chrome OS, är många användare bekvämare att använda en webbläsarförlängning. Detta är för de användare som vill avmarkera webbplatser direkt och flytta servrar direkt från sin webbläsare. Om du letar efter de bästa VPN-förlängningarna för Chrome-webbläsaren är några förslag nedan:

 1. ExpressVPN.
 2. NordVPN.
 3. PureVPN.
 4. PrivateVPN.
 5. IPVanish.
 6. ZenMate.
 7. Windscribe.
 8. Cyberghost.
 9. Browsec
 10. Privat internetåtkomst (PIA).

Hur du installerar VPN på Chromebook

Om du hittar en dedikerad Chrome-app som den från CyberGhost, är det enkelt att installera en VPN som att ladda ner den ursprungliga programvaran och sedan slå installationsknappen. Men om du vill installera ett VPN manuellt på Chromebook måste du hänge dig åt en komplicerad process. Nedan markerar vi alla steg för installation av ett VPN på Chromebook:

Bästa VPN för Chromebook gratis

 • Skaffa CA-certifikatet från din VPN-leverantör och lagra det i din lokala lagring.
 • Öppna en ny flik i Chrome-webbläsaren ange chrome: // inställningar / certifikat i adressfältet.
 • Klicka på knappen längst upp på sidan “Myndigheterna” och tryck sedan på “Importera” knapp.
 • En popup-ruta visas för att verifiera att du “Sanningen detta certifikat”. Tryck på OK-knappen.
 • Vänta tills certifikatet ska importeras och installeras. Njut av att använda VPN.

Google VPN Service vs. Bästa VPN för Chromebook

Alla Chromebook-enheter är utrustade med Google “Wi-Fi-assistent”, vilket gör att användare kan ansluta till nätverk direkt och säkert. Google VPN är en del av den här tjänsten, som krypterar din internetanslutning, och förhindrar att snoopers och hackare lurar Wi-Fi-ögonblicket genom att snäcka paket eller länka till en en “ond tvilling” hotspot. Även om tjänsten är GRATIS tillgänglig, saknas den på många fördelar som erbjuds av tredjepartsleverantörer, som inkluderar:

Bästa VPN-tillägg för Chromebook

 • Geo-Spoofing din plats.
 • Engagerar sig i P2P / Torrenting-aktiviteter.
 • Dölja din internetaktivitet från Internetleverantörer och myndigheter.

Bästa VPN för Chromebook

Bästa vanliga frågor om VPN för Chromebook

När det gäller att använda de bästa VPN: n för Chromebook kan det uppstå många tankar om hur det kan skydda din identitet eller öka din säkerhet. Bland de vanligaste frågorna vi blir ställda inkluderar:

Stöder Chromebook Android VPN-appar för Android?

Eftersom Chromebook-enheter körs på Chrome OS är de mycket begränsade alternativ för Android VPN-appar som stöds. Medan den bärbara datorn stöder två viktiga typer av protokoll: OpenVPN och L2TP / IPSec finns det fortfarande en lång väg för plattformen att börja acceptera Android-appar.

Är det säkert att använda gratis VPN på Chromebook?

Generellt sett har gratistjänster ett besläktat rykte, eftersom de täcker kostnaderna för servrar och support via andra metoder som annonser och spårare. Men det finns fortfarande några säkra alternativ som faktiskt går den extra milen för att hålla din aktivitet privat och säker.

Hur man skickar en flik från Chromebook till Chromecast?

Öppna Chrome-webbläsaren och klicka i det övre högra hörnet “More Cast”. En popup-ruta visas där du ber dig välja den enhet som ska skickas till “Kasta” till. När du väl markerat väljer du om du vill dela hela skärmen eller bara den nuvarande fliken i Chrome. Dess enkel kallas Chromecast.

Inpackning av saker

Om du vill hålla din identitet säker när du använder Chromebook är det viktigt att använda en VPN-tjänst. Vi hoppas att vår bästa guide för VPN för Chromebook hjälper dig att hitta ett lämpligt alternativ som bäst passar dina behov och krav. Oavsett, om du stöter på några problem eller har några bättre förslag, tveka inte att släppa en kommentar nedan. Dela gärna artikeln med dina vänner och familjemedlemmar!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me