Bästa VPN för Chrome 2020 – VPN för Chrome Extensions ingår

Google Chrome har varit den mest populära webbläsaren i många år nu. Det är snabbt, zippigt och gör att korsa internet till en värdefull upplevelse. Det bästa av allt: webbläsaren kan till och med anpassas för att passa dina lutningar och användningsbehov igenom “Chrome-tillägg”.

Bland dessa värdefulla webbläsarverktyg inkluderar Bästa VPN-produkter, som är avgörande för att utnyttja säkerhet och integritet online, vilket förstärker din surfupplevelse som ingen annan. Från att avblockera online-TV till att säkra din IP medan Torrenting kan Chrome VPN-tillägg ge otaliga fördelar för att få tillgång till ett obegränsat internet.

Det är dock viktigt att du väljer rätt tillägg. För mer om detta, kolla in denna omfattande bästa VPN för Chrome-guide av BestVPN.Co, som innehåller toppbetalda och gratis VPN-tillägg, installationsguider, vanliga frågor och mycket mer!

bästa vpn för krom

Contents

Vad är den bästa VPN för Chrome?

Sedan Google Chrome kom har det blivit den viktigaste webbläsaren i nästan alla OS-plattformar och länder. Webbläsarens lätta karaktär möjliggör en sömlös internetupplevelse som bidrar till Chrome’s kraftökning.

Men som alla andra populära programvaror i datoruniversumet som Windows och Android, är Chrome där majoriteten av skadliga aktivister tömmer sin väska med tricks. Webbläsaren kan smittas av manipulativa skript och skadlig kod.

Detta hindrar hela surfupplevelsen, eftersom du måste ta itu med pinsamma omdirigeringar på webbplatsen, irrelevanta popup-annonser / aviseringar och automatiska initieringar. Det bästa verktyget för att skydda dig från att bli ett offer för sådana problem är att undvika att dubbla med malware-infekterade länkar och nedladdningar, men VPN är inte så långt efter.

VPN tjänar många syften som att skydda din anonymitet online, säkra dina värdefulla data från obehöriga intrång, låsa upp geobegränsat innehåll och maskera din IP-adress. Men det som gör dessa tjänster bra är att nu kan du till och med få en som Chrome-förlängning, vilket garanterar en säkrare surfupplevelse.

För er som inte gör det’Jag vet ännu inte, Chrome har tillägg precis som smartphones i Android och iOS har appar och en dedikerad butik. Dessa tillägg låter dig bygga mer funktionalitet och lägga till lite anpassning i din webbläsare för att tillgodose dina behov. Vill du veta vilka fördelar Chrome VPN kommer att ge dig? Fortsätt läsa!

Bästa Google Chrome VPN-fördelar:

En trovärdig VPN av hög kvalitet kan utöka din Chrome’s arbetsförmåga och ge dig mer mångsidighet när du utforskar internet säkert och anonymt. Här’hur VPN kan förfina din surfupplevelse på Chrome:

 1. Avblockera online-TV
 2. Tillhandahålla säkerhetskopiering via kryptering och stöd för flera protokoll
 3. Spara pengar på e-handelswebbplatser genom att förfalska din IP
 4. Tillåter dig att vara säker mot skadliga programattacker
 5. Annonsblockeringsfunktioner gör upplevelsen mindre frustrerande

Vad ska man tänka på i det bästa VPN för Chrome? Våra betygskriterier

Även om alla VPN-enheter kan kopplas ihop med Chrome, skulle inte alla kunna driva den typ av upplevelse som bäst passar plattformen. När vi granskade hundratals VPN när vi lämnade in denna recension för Bästa VPN för Chrome Browser, här’s hur mycket vikt som varje faktor gavs (Vi har en övre gräns på 5 stjärnor):

En väl utformad förlängning - (2 stjärnor)

De viktigaste betygskriterierna för alla VPN som ska visas i denna lista över Bästa VPN för Chrome Browser var tillgängligheten av fungerande och sömlös förlängning.

Kompatibla appar eller tillägg är alltid svåra att utveckla och ännu svårare att optimera för den perfekta användarupplevelsen. Dåligt utformade tillägg kan bromsa din webbläsare och förvandla din Chrome-upplevelse till en mardröm!

Av de två stjärnorna är en för tillgängligheten av en fungerande Chrome VPN-förlängning och den andra är för kompatibilitetsklass och sömlös integration av tillägget.

Säkerhet - (1 stjärna)

Om en VPN inte är säker, är det inte ett integritetsverktyg, det är en svalning. Det finns många faktorer som gör att en VPN är säker och bland dem är det de som vi anser som nödvändiga:

 1. Krypteringsnivå - AES 256 Kryptering (Denna kan inte delas in såvida inte någon investerar biljoner dollar)
 2. Stöd för flera protokoll - Måste stödja OpenVPN och L2TP (de säkraste protokollen)
 3. Kill Switch - Skyddar din integritet vid en plötslig frånkoppling
 4. DNS- och IPV6-läckageskydd - IP-läckor är en felaktig fel och vi don’t förlåta dem

Andra valfria funktioner som Split Tunneling, Onion-Over-VPN och Double VPN kan förbättra din säkerhet ytterligare och kommer definitivt att förbättra en VPN’s ranking.

Avblockering av geo-begränsat innehåll - (1 stjärna)

Enligt en ny rapport är åtkomst till geobegränsat innehåll den främsta anledningen till att förvärva ett VPN. För Chrome-användare måste den bästa VPN för Chrome Browser kunna åsidosätta dessa innehållsbegränsningar genom att tillhandahålla en solid serverbas, så att du kan titta på allt från var som helst.

Noll loggar policy - (1 stjärna)

Google, Facebook och myndigheter är redan ute efter att mjölka dig för alla typer av data och en VPN-tjänst, som uppfyller deras förfrågningar får aldrig en tumme upp från vårt slut. Loggar av något slag oavsett om det är anslutningsstämplar, IP-adresser, bandbreddanvändning eller till och med personuppgifter kan landa en användare i problem om de lagras på något sätt.

Chrome användarsessionsdata är ännu mer värdefullt eftersom din surfhistorik och besökslista för webbplatser är en potentiell guldgruva för alla snooper eller hackare. En VPN med en uttryckligen angiven policy för nollloggar är vad vi ser fram emot i den här bästa VPN för Chrome Browser Review.

Bästa VPN för Chrome 2018:

När det gäller betalda VPN: er kan du känna dig säker på att utnyttja ett bra värde i alla aspekter jämfört med deras fria motsvarigheter. En bra VPN-tjänst kan kosta dig pengar, men den kommer att erbjuda enastående funktioner och trovärdighet för t.ex. vi känner inte till någon gratis VPN-tjänst som kan avblockera Netflix USA var som helst i världen.

För Chrome-användare är de betalda VPN: er där du hittar de bästa VPN-förlängningarna och låter dig driva en säkrare och oförminskad privat surfupplevelse. Tillhandahåller högklassig säkerhet, noll loggar-policyer, gratis tester, en mängd nya funktioner och framför allt kompatibla tillägg med Chrome.

Här är de 5 bästa betalda VPN för Chrome Extension för 2018:

Leverantörer Pris ($) Funktioner Betyg Rabatt Besökleverantör

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Per månad

  • 800+ servrar i 50+ länder
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • Obegränsade samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 83% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Per månad

  • 2 000+ servrar i 140+ länder
  • AES 256-bitars kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • 5 Samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 73% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Per månad

  • 3 000+ servrar i 94 länder
  • AES 256-bitars kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • 3 samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 35% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Per månad

  • 1000+ servrar över 100 platser
  • 256-bitars standard militärkryptering
  • Live chat support är utmärkt
  • Noll loggarleverantör
  • 5 tillgängliga flera inloggningar
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps och Chrome-tillägg

  Pålitlig 77% rabatt Besök sida
  Läs recension

 5. Cyberghost

  Cyberghost

  12,99 $2,75Per månad

  • 3 700 servrar i 60 länder
  • 256-bitars AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Strikt Ingen loggpolicy
  • 7 samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% rabatt Besök sida
  Läs recension

1. ExpressVPN - det bästa VPN för din Chrome-webbläsare

Detta är en VPN som vann’t vara utanför topp-VPN-listan, oavsett plattform och saker är inte alltför annorlunda här också. ExpressVPN har många års trovärdighet på marknaden för att vara en högklassig tjänst och det har inte funnits några kända information om denna tjänst, till skillnad från många andra liknande VPN-leverantörer.

Enligt vår bästa VPN-granskning, ExpressVPN’s Chrome-tillägget är sömlöst att använda på Windows, Mac och till och med Linux OS. Dess UI och UX är inriktade på att sätta alla funktioner inom lättillgänglighet. Dess förlängning är mobilvänlig vilket gör det till det bästa valet för att skydda din enhet med en trovärdig VPN för Chrome Android.

ExpressVPN för Chrome

Alla, från en amatör till en proffs, kan enkelt byta till någon av de 148 servrarna i 94 länder samtidigt som de är säkrade med en kill-switch, AES 256-kryptering, DNS-läcksskydd, WebRTC-block och en noll loggar-policy. Det blockerar till och med alla typer av geobegränsade webbplatser när som helst och var som helst, vilket gör det till en av de mycket tjänster som faktiskt kan hävda att ge den här tjänsten för användare.

Det är baserat på Brittiska Jungfruöarna, som är ett datavänligt land, och tillsammans med de exceptionella säkerhetsfunktionerna kan ExpressVPN-användare också komma åt dygnet runt livechatt om de stöter på problem. Månadsabonnemang kommer att kosta dig $ 12,95 medan 6-månadersplanen sätter dig tillbaka $ 59,95 faktureras en gång. Den bästa planen på ExpressVPN är dock den årliga planen som kostar $ 99,95 faktureras en gång. (Läs vår detaljerade expressvpn-recension)

Alla planer har 30-dagars pengarna tillbaka-garanti och Chrome-förlängningen kan laddas ner härifrån. Den extraordinära Chrome-förlängningen av ExpressVPN har fått 5 stjärnor.

Fördelar

 1. Dedikerad Chrome Addon
 2. Noll loggar policy
 3. Baserat i ett datavänligt land
 4. Snabb kundtjänst tillgänglig
 5. Automatisk Kill Switch och NAT-brandvägg
 6. Begränsad kostnadsfri testversion tillgänglig
 7. 30-dagars pengarna tillbaka-garanti för betalda förrätter.
 8. Militär 256 AES-kryptering

Nackdelar

 1. Prissättningen är fortfarande dyr jämfört med liknande tjänster
 2. Bara tre enhetliga anslutningar samtidigt

Skaffa ExpressVPN

2. NordVPN - En lätt Chrome-förlängning perfekt för säker surfning

Gritty säkerhetsfunktioner och utmärkt plattformskompatibilitet gör NordVPN’s Chrome-förlängning, ett av de bästa alternativen för användare där ute. Dess Chrome-förlängning är oerhört lätt och inte’t sakta ner webbläsarens hastighet för mycket för att förstöra hela upplevelsen.

Det bästa med NordVPN är dess förmåga att avblockera geobegränsade webbplatser som netflix genom sin fantastiska serverinfrastruktur som är spridd över 60 länder och erbjuder totalt 3359 servrar. Den har till och med en SmartPlay-funktion för online-TV-entusiaster för att driva en oskadad tittarupplevelse.

NordVPN för krom

Ovanpå AES 256-kryptering av militär kvalitet och stöd för flera protokoll, kommer användare också att få tillgång till DoubleVPN, CyberSec, Kill Switch-funktioner. Detta visar vidare hur mycket mångsidighet den här tjänsten ger till tabellen för VPN-användare att öka, utöka eller diversifiera sin säkerhet online. (Se denna detaljerade granskning av norvpn)

NordVPN har en strikt nollloggarpolicy och det har inte gjorts några förtroendebrott när det gäller detta påstående, så var säker på att detta är en säker nog VPN som kan rekommenderas. Den tvååriga planen är det bästa värdet för pengarna som kommer in på bara $ 79 faktureras en gång för en 24-månaders prenumerationsperiod.

Månadsplanen är lite dyr på $ 11,95, medan den årliga planen också kan övervägas, kostar dig $ 69 faktureras en gång för en 12 månaders prenumerationsperiod. NordVPN förtjänar hela 5 stjärnor från vårt slut, eftersom det inte finns några svagheter när det gäller detta VPN för Chrome.

Fördelar

 1. Dedikerad Chrome-förlängning
 2. Gratis provperiod
 3. Dubbelkryptering
 4. 3359 servrar i över 60 länder
 5. Bitcoin accepterat
 6. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP och SSTP protokoll
 7. SmartPlay-funktion för strömmande webbplatser

Nackdelar

 1. Högt prissatta till $ 11,95 / månad med paus tillgängligt i endast långsiktiga planer

Skaffa NordVPN

3. PureVPN - En prisvärd men ändå kraftfull VPN för dina Chrome-surfbehov

En otroligt billigare VPN som tillhandahåller alla toppklassiga funktioner, PureVPN är bäst för Chrome-användare på en budget. Genom att erbjuda allt för halva priset som andra VPN med liknande funktioner, har PureVPN nyligen lagt till en Chrome-förlängning för att ge en mer integrerad upplevelse för sina användare.

Om du letade efter ett VPN som kan låsa upp geobegränsat innehåll från överallt på det mest optimerade sättet, slutar din sökning här. Med PureVPN kan du strömma innehåll från över 30 länder med 40+ kanaler som stöds.

PureVPN för Chrome

PureVPN är inte någon laggard i andra funktioner också, vilket ger användare tillgång till 750+ servrar i 140 länder, DDoS-skydd, NAT Firewall, Split Tunneling, AES 256-kryptering, flera protokollstöd på varje server och ännu mer.

Det finns dock bara en nackdel med denna tjänst. PureVPN behåller loggar av något slag som IP-adresser, men om du letar efter en tjänst som bara blockerar geo-begränsat innehåll på en budget och don’t njuta av något olagligt, då är du säker med den här tjänsten.

På bara $ 68,88 faktureras en gång för en hel månad 24 prenumerationsplan, förblir PureVPN den bästa servicen där ute när det gäller att vara överkomligt tillsammans med alla de fantastiska funktionerna. (Glöm inte att kolla den här översynen)

Fördelar

 1. 750+ servrar fördelade över 140 länder för alla kromanvändare
 2. Split Tunneling
 3. 7 dagars pengarna tillbaka-garanti
 4. Internet Kill Switch, NAT Firewall
 5. Obegränsad bandbredd
 6. Stöder alla större krypteringsprotokoll

Nackdelar

 1. Återbetalningspolicyn är lite svår att genomföra

Skaffa PureVPN

4. Privat internetåtkomst (PIA) - en favorit bland premium-VPN-användare

hans är en VPN som rekommenderas mycket mer av användare i Reddit-inlägg och kommentarer än det visas på trovärdiga granskningslistor. Privat internetåtkomst eller PIA är ett VPN som är svårt att vänja sig från början men fungerar otroligt bra när du har vant sig vid dess funktionalitet.

För Chrome-användare erbjuder det ett speciellt Chrome-förlängningsändamål byggt för att tjäna användare som letar efter ett anpassningsbart VPN som inte’t bromsar hela upplevelsen. Den är utrustad med en automatisk anslutningsfunktion, Multiple Protocol support, fem samtidiga anslutningar, DNS-läckageskydd och till och med ett bandbreddhastighetstest på plats.

Privat internetåtkomst för Chrome

PIA är tillräckligt säkert för att kunna rekommenderas att anpassa dig med dina Chrome-webbläsare och även när den ligger i USA, vilket inte är ett datavänligt land, behåller det inga kända användarloggar. Kryptering som tillhandahålls är i toppklass med en AES 256-standard som alltid skyddar dina datapaket.

Den enda nackdelen vi upplevde var att avblockera online-TV och liknande som Netflix och Hulu var ofta blockerade och för långsamma när de var öppna för att få tummen upp från vårt slut.

Priserna är emellertid exceptionellt kundvänliga och till bara $ 69,95 för en tvåårsplan, det kommer definitivt att fortsätta kratta mer och mer försäljning. Även den årliga planen är ganska budgetvänlig jämfört med resten av tjänsten som kommer in på en mycket rimlig $ 39,95 faktureras en gång, för en full 12-månaders prenumeration.

PIA får 3 ½ stjärnor på vår sida som en dedikerad Google Chrome VPN.

Fördelar

 1. Flera betalningsalternativ inklusive Bitcoin för krom-webbläsare.
 2. Expansiv serverspridning i stora länder
 3. Innehåller inga loggar
 4. Dedikerade appar för en mängd olika OS
 5. Tillhandahåller ledande protokoll och kryptering av militär kvalitet
 6. 24/7 kundsupport
 7. 7 dagars återbetalning tillgänglig
 8. 3284+ servrar i 24 länder

Nackdelar

 1. Ingen kostnadsfri testperiod tillgänglig
 2. Hastigheter fördröjer på vissa servrar
 3. Spelar’t fungerar bra vid avblockering av online-TV

Få privat internetåtkomst

5. PrivateVPN - Toppklassig säkerhet med din Chrome VPN-webbläsare

Även om denna VPN-leverantör inte tillhandahåller en dedikerad Chrome-förlängning fortfarande, kan den erbjuda en värdefull skyddande surfupplevelse om den körs genom sin repertoar av dedikerade OS-appar. På den frisläppande fronten fungerar det bäst för att få tillgång till innehåll från USA och om du är en Netflix-USA-entusiast, så är den här den perfekta passformen för dig.

PrivatVPN för Chrome

Med en bred serverbas som är spridd över 56 länder och erbjuder flera protokollstöd, kan du vara säker på att PrivateVPN vann’t förstöra din Chrome-webbläsare’s skicklighet när det gäller surfing online.

PrivateVPN följer en uttryckligen angiven policy för nollloggar och från och med nu har den inte varit inblandad i några skandaler för efterlevnad av datakrav, vilket gör det till en trovärdig leverantör att lita på dina data med.

Och med alla dessa funktioner kommer det inte heller att vara för hårt på fickan. En 12-månadersplan på PrivateVPN kostar $ 50,40 plus att du får en månad prenumerationsfri med den.

Fördelar

 1. 30 dagars gratis prövotid
 2. 98% drifttid
 3. Zero Speed ​​Throttling
 4. Har aldrig upplevt ett dataöverträdelse
 5. 56 serverplatser
 6. 2048-bitars kryptering med AES 256
 7. Protokoll inkluderar Open VPN, PPTP, L2TP, Ikev2 & IPSec
 8. Ipv6 Läckskydd

Nackdelar

 1. Ingen långsiktig prissättning finns tillgänglig
 2. Appens UX är lite svårt att vänja sig vid början

Skaffa PrivateVPN

Topp gratis VPN för Chrome

* (Gratis VPN: er vann’t rankas som betalda VPN: er) Gratis VPN: er är mestadels nackdelar, som är ute och erbjuder en gratis tjänst för att rippa bort dina värdefulla data eller fungera som ett sätt att plantera skadlig programvara. Det är svårt att hitta trovärdighet i gratis VPN: s värld, men ändå finns det några namn som nu är välrenommerade varumärken som erbjuder prisvärda servicestandarder.

Men oavsett hur bra en gratis VPN är, vann den’t kunna matcha betalda leverantörsfunktioner för funktion för t.ex. praktiskt taget inget Chrome Free VPN erbjuder obegränsad bandbredd. Så om du letar efter högklassiga funktioner väljer du en betald VPN-tjänst.

För andra som fortfarande vill veta vilka Chrome Free VPN-skivor som ger dem den bästa upplevelsen när de är kopplade till Chrome. Här är listan över 5 bästa gratis VPN-leverantörer för Chrome 2018:

1. TunnelBear - En fantastisk gratis VPN för Chrome som ger maximal säkerhet

Gratis VPN kan vara skuggiga men TunnelBear är inte’t en av dem. Ett varumärke som har stått tidens test när det gäller trovärdighet. Leverantören är ett utmärkt val för att koppla ett gratis VPN till din Chrome-webbläsare.

Bästa gratis VPN för Chrome

Denna VPN har en specialbyggd Chrome Extension, som är tillräckligt snabb för att ge dig en sömlös upplevelse på alla operativsystem du äger.

Den enda nackdelen med detta är dess dataanvändningstak avrundat till bara 500 MB per månad, vilket är tillräckligt om du bara letar efter en webbläsare eller går igenom webben och inte hänger med någon datakrävande aktivitet.

Fördelar

 1. Gratis Chrome-förlängning
 2. 5-enheter kan anslutas samtidigt
 3. Robust kryptering
 4. Noll loggar policy
 5. Enkelt och enkelt att distribuera

Nackdelar

 1. Användningslocket är för lågt
 2. Spelar’t stödja peer to peer eller P2P

2. Hide.Me - Erbjuder ett brett utbud av funktioner som gratis VPN för Chrome

Få gratis VPN: er kan matcha hastigheterna som tillhandahålls av Hide.Me. En av de bästa Chrome VPN: erna där ute, Hide.Me kommer att ge dig en imponerande datakapacitet på 2 GB / månad, vilket är tillräckligt för att leta efter medellång intensitet.

Det fanns inga DNS-läckor när vi kontrollerade med Hide.Me och det fanns inga signaturer med skadlig kod eller virusinfektion i programvaran, vilket gör det till en säker gratis VPN att rekommendera till våra Chrome-användare.

Hide.Me för Chrome

Hide.Me gör inte’t stöder P2P eller avblockerar geo-begränsat innehåll, men det’Det är inte så dåligt eftersom det är exklusiva tjänster som en gratis VPN inte kan stödja. Det gör det inte’Jag har dock inte ett Chrome-tillägg men det erbjuder en Proxy-tillägg med sin tjänst för Chrome-användare.

Fördelar

 1. Gratis Chrome-förlängning för alla kromversioner
 2. Otroliga krypteringsstandarder
 3. En uttryckligen angiven policy för noll loggar.
 4. Kundtjänst är utmärkt
 5. Ger stor hastighet
 6. Stort datapaket

Nackdelar

 1. Servrar i bara tre länder
 2. Inte lämplig för att låsa upp geobegränsat innehåll.

3. ZenMate VPN - En betrodd gratis VPN för Chrome

Detta är en VPN som många människor kan ha använt tidigare, även de som inte gör det’Jag vet inte mycket om VPN-branschen i allmänhet. ZenMate VPN-tjänsten känns som den har funnits i generationer, men dess tjänst har aldrig vacklat inom den perioden.

Från att blockera sociala mediesidor i restriktiva system till sömlös IP-kanalisering i din Chrome Browser, gör denna VPN allt. För en högklassig Chrome VPN Free, vänd dig till den här tjänsten så vann du’t bli besviken.

Zenmate för Chrome

Vad’s mer är att det erbjuder en dedikerad VPN Chrome Extension för att driva en snabb och sömlös anslutning i webbläsaren. Det erbjuder till och med ett uppgraderat Premium-konto med alla rätt funktioner om du vill ta relationen till tjänsten ett steg längre.

ZenMate, som är en toppleverantör av VPN-tjänster, är kanske det bästa valet på den här listan för Chrome-freebies där ute.

Fördelar

 1. Obegränsad bandbredd på gratis kromförlängning
 2. Chrome-tillägg tillgängligt
 3. Serverantalet är högt

Nackdelar

 1. Visar annonser
 2. Vag loggningspolicy

4. Windscribe VPN - En nykomling som rankas med de bästa gratis VPN: n för Chrome

Med ett datakapacitet på 10 GB / månad är Windscribe VPN vår go-to-gratis tjänst för att avblockera geo-begränsat innehåll varje gång vår betalda leverantör avtar lite.

Windscribe VPN är ett relativt nytt namn jämfört med resten av tjänsterna i den här listan, men under så liten tid har det fått ett namn för sig själv för att tillhandahålla matchlösa hastigheter med mycket liten driftstopp.

WindscribeVPN för Chrome

Servrarna hos denna leverantör är aldrig för trånga för att kväva ut dina anslutningar till webben och den har också en dedikerad Chrome-förlängning för sina användare att vara på ett med tjänsten i webbläsaren enkelt.

Lägg till en Adblocker, brandvägg, P2P-support, 11 serverplatser och obegränsade anslutningar och Windscribe framträder som ett av våra val för Bästa VPN för Chrome gratis lista 2018.

Fördelar

 1. Windscribe gratis krom-app
 2. Obegränsade enhetsanslutningar
 3. 10 GB datakapacitet
 4. Har ad-blockerare och brandvägg
 5. Stöder P2P

Nackdelar

 1. Spelar’t stöder Open VPN
 2. Kundtjänst går långsamt

Värsta VPN för Chrome

Inte varje VPN är samma och det är viktigt att känna till och förstå de risker som är inblandade om du väljer fel VPN. Ett felaktigt val i VPN: s värld kan öka risken för att förlora dina värdefulla data väsentligt och riskera din integritet online.

De värsta VPN: erna för Chrome väljs inte i denna recension bara på avsaknaden av vissa kvalitetsfunktioner, men vi anser att en VPN är dålig endast om den är involverad i att rippa bort sina kunder genom en lumsk aktivitet som att försöka plantera spårningskoder genom deras programvara i en användare’s system.

Håll dig borta från dessa tjänster eller på annat sätt kan de skada hela ditt system genom din Chrome-webbläsare om de har möjlighet att göra det.

Här är listan över värsta VPN för Chrome 2018 av BestVPN.co

1. HolaVPN - Ingen serverinfrastruktur och infekterad skadlig programvara

Till och med en VPN som har investerat i att bygga en bred repertoar av kompatibla appar inklusive en Chrome-förlängning kan ibland visa sig vara skuggig tjänst. HolaVPN, med ett väldigt Hawaii-klingande namn, är inte en leverantör som du bör välja när som helst snart.

värsta VPN för krom

HolaVPN är beläget i Israel’t har till och med sin egen serverinfrastruktur, snarare allt det gör är att använda sina användares system och förvandlar sina IP: er till noder, vilket gör att det hela ser ut som en kraftfull serverinfrastruktur även om ingen existerar.

Å andra sidan har den också skadlig kod och spårningskoder om du ville ha andra skäl att hålla sig borta från Chrome-tillägget av denna tjänst. Detta är i bästa fall en rip off och en som bör undvikas till varje pris för Chrome-användare.

Fördelar

 1. Flera OS-kompatibilitet.

Nackdelar

 1. Spelar’t egna servrar, fungerar snarare genom ett nodbaserat nätverk även på chromme-webbläsare.
 2. Visar annonser
 3. Säljer användardata
 4. Vaga loggningspolitik
 5. Kan vara mycket mer skadligt för Torrent-användare

2. Betternet VPN - Engagerar sig i mjölkning och försäljning av Chrome-användardata

Vanligtvis är dåliga VPN: er fristående tjänster, men om en leverantör som har en ganska bra betald tjänst dubblar med en lika dålig tjänst i sin gratisversion, måste de undvikas helt.

BetternetVPN är dåligt för krom

Betternet VPN befanns i en CSIRO-studie läcka och sälja användardata, vilket kanske är den största anledningen till att undvika denna tjänst från första hand. Till och med dess krypterings- och säkerhetsstandarder är inget att skriva hem om, med vanliga DNS-läckor och låga hastigheter.

Den har en Chrome-förlängning, men vi rekommenderar att du inte har något på din Chrome som sitter där och utför exakt motsatsen till vad det faktiskt är tänkt att åstadkomma.

Fördelar

 1. Priset är ganska lågt
 2. Ingen bandbreddgräns

Nackdelar

 1. Håller krom-användarloggar
 2. DNS-läckor rapporterade
 3. Tredjeparts spårningsprogramvara tillåtet
 4. Långsamma anslutningshastigheter

3. Hotspot Shield - sätter användars online-säkerhet med hög risk

Det här namnet borde inte’Jag har varit här med tanke på att detta kanske är ett av de mest erkända märkena i världen av VPN: er, gratis eller på annat sätt. Men på senare tid har säkerhetsproblem i sin infrastruktur blivit allt vanligare.

HotSpot Shield ligger under genomsnittet för krom

För t.ex. ett informationsfel i tjänsten kan göra det möjligt för hackare att enkelt urskilja din riktiga IP-adress. För Chrome-användare kan ett sådant fel vara förödande för orsaken till din säkerhet och det kan också leda till flera fel vid avblockering av geobegränsat innehåll och webbplatser på grund av de svaga servermekanismerna på jobbet.

Vi rekommenderar att du håller dig borta från det tills HotSpot Shield lyckas fixa sin service och återfå sina år med tillförlitlighet tillbaka igen.

Fördelar

 1. Integreras sömlöst över enheter

Nackdelar

 1. Infrastruktur är svag och kan leda till enkla IP-uppgifter i krom-webbläsaren
 2. Långsam hastighet
 3. Visar olägenheter

Bästa VPN för Chrome-nedladdning

Det är bäst om du väljer ett VPN som erbjuder ett kompatibelt Google Chrome VPN-förlängning, eftersom detta kommer att spara en god tid och ansträngning för att ladda ner och installera programvaran.

Här’hur du kan ladda ner ett VPN för Chrome Browser om det finns ett tillägg tillgängligt:

 1. Välj en trovärdig VPN-tjänst och registrera dig för ett nytt konto genom att ange din e-postadress
 2. Välj en prisplan som bäst passar dina behov
 3. Säkra användaruppgifter
 4. Nu går antingen direkt till nedladdningslänken för Chrome-tillägg på VPN-leverantören’webbplats eller gå till Chrome Web Store och sök på plattformstillägget för din VPN-tjänst.
 5. Ladda ner och påbörja installationen
 6. Slå på Internet med ett skyddande sköld som öppnar upp alla hörn på webben!

Hur du installerar det bästa Google Chrome VPN

Många, om inte alla, Chrome-användare tror att det inte finns något sätt att installera ett tillägg i Chrome förutom från Chrome Web Store. Men trots att utvecklarna försökte dra åt skruvarna under de senaste åren, buntade de fortfarande upp genom att lämna en liten öppning för att tillåta någon att installera en tillägg utan att den visas i Chrome Web Store.

För Chrome VPN-användare, om du vet att ett VPN erbjuder ett tillägg men du inte kan hitta det i Chrome Web Store, här’hur du enkelt kan få det installerat:

 1. Ladda ner CRX-filen som din VPN erbjöd
 2. Öppna nu din Chrome-webbläsare och gå till Chrome: // tillägg / genom att skriva den här adressen i den övre fältet
 3. Kontrollera utvecklarläget som finns till höger om webbläsaren
 4. Nu måste du ha CRX Extractor installerad för att gå vidare. Detta är för att extrahera CRX-filen som du laddat ner och låta dig förvandla den till en zip-fil
 5. Packa upp denna fil och gå tillbaka till Chrome-tilläggssidan som du öppnade tidigare. Välj här knappen Load Unpacked Extension för att starta installationsprocessen

En viktig anmärkning för användare här är att de flesta av dessa obehöriga CRZ-filer kan innehålla skadlig kod eller spårningskoder, så det är bäst att antingen hålla sig till Chrome Web Store för VPN-tillägg eller bara använda sådana filer mycket restriktivt.

Så här ställer du in ett VPN på en Chromebook

Du behöver skydd och integritet även på en Chromebook och eftersom det inte är många VPN’t erbjuder dedikerade appar för plattformen fortfarande, du måste installera en VPN på detta operativsystem genom den manuella installationsprocessen.

Låta’s gå igenom hur det’är gjort här:

 1. När du har loggat in på din Chromebook går du till ditt kontofoto.
 2. Öppna nu inställningar
 3. Välja “Nätverk”
 4. Välj “Lägg till anslutning”
 5. Nu kommer det att finnas ett alternativ “Lägg till OpenVPN / L2TP”. Klicka på det.
 6. Ett formulär kommer att uppmanas. Att fylla i alla fält i detta formulär är nödvändigt för att gå vidare.
 7. Servervärdnamn: Fyll i med din nuvarande IP-adress
 8. Servicenamn: Detta sker efter eget gottfinnande. Namnge vad du vill för t.ex.. “ABC VPN”
 9. Leverantörstyp: För användare som har en lösenfras eller en personlig nyckel, välj sedan L2TP / IPsec + Fördelad nyckel. Om dina certifikat kom från din nätverksadministratör väljer du nästa alternativ, dvs. L2TP / IPsec + User Certificate
 10. Fördelningsnyckel: Don’t misstag detta för ditt personliga lösenord. Detta är en nyckel som används för att validera din VPN-anslutning.
 11. Server CA-certifikat: Din installerade server VPN-certifierad måste väljas från listan som visas här
 12. Användarnamn: Ange dina VPN-kontouppgifter
 13. Lösenord: Ange dina VPN-kontouppgifter
 14. OTP: Generera ett lösenord via ditt OTP-kort eller VPN-token och skriv det här
 15. Gruppnamn: Om du arbetar med ditt personliga system hoppar du över detta
 16. Allt som finns kvar är att klicka på “Ansluta”
 17. Om din information var giltig har du definitivt anslutit den till VPN-servernätverket på din Chromebook

Chrome VPN Proxy Review

En proxy kan aldrig ersätta ett VPN, för vad det gör kan bäst beskrivas som “ÏP Hoppning”. VPN: er är mycket mer holistiska säkerhetstjänster eftersom de förbättrar skyddet genom funktioner som Kryptering av datapaket och protokollutflykter.

Proxies, även för Chrome rekommenderas aldrig eftersom de flesta av dem är tillräckligt dåliga för att läcka din riktiga IP till även den mest amatör av hackare. Spännande användare vet alltför väl hur farliga proxyer kan vara och hur lätt de kan komma att fångas av myndigheterna för att ladda ner torrentfiler om de använder en proxy.

Koppla aldrig Chrome med en proxy, det’är en farce i bästa fall.

Bästa Google Chrome VPN Reddit 2018

Reddit-recensioner är en bra indikator på användarens känsla i alla produktkategorier. När det gäller Bästa VPN för Chrome-tillägg, verkade användarnas åsikter svika kraftigt till förmån för två tjänster, dvs NordVPN och privat internetåtkomst.

En användare kommenterade att NordVPN’s Chrome’s tillägg rekommenderas starkt och erbjuder prisvärda prestanda. Användaren hade slutat använda någon annan tjänst från tredje part sedan han prenumererade med NordVPN, som talar volymer om tjänsten’s tillförlitlighet.

bästa krom vpn reddit recensioner

En annan användare rekommenderade både NordVPN och Private Internet Access och påpekade att båda dessa tjänster är mindre kostsamma om du väljer att ansluta dig till på lång sikt.

chrome vpn reddit röster

Privat tillgång till Internet, som påpekades i vår recension ovan, är förmodligen en av de 3 mest populära VPN: n där ute enligt användare och reddit-kommentarer är ett bevis på det faktum.

En användare växte vältalig på denna tjänst, precis som otaliga andra, och noterade den höga tillförlitligheten för alla dess funktioner som konsekventa hastigheter och nollreglering. Dedikerade appar noterades också medan användaren reserverade de bästa orden för Chrome-tillägget och kallade det “Super Awesome”.(Se bästa reddit VPN för fler recensioner)

chrome VPN reddit comments

Bästa gratis VPN för Chromebook

 1. Proton VPN

Du känner igen lätt namnet “Proton” om du’har någonsin varit intresserad av saker som kryptering eller säker post. Det där’därför att företaget bakom denna VPN är känt för det’s världens ägare’s största säkra e-postnätverk, dvs. ProtonMail.

bästa gratis VPN för Chromebook

Dess ganska nytillkomna till VPN-världen, erbjuder både gratis och betalda planer, beroende på vilka funktioner användaren vill ha åtkomst från leverantören.

När det gäller gratisversionen är säkerheten ganska tillförlitlig med kryptering av militär kvalitet, OpenVPN-protokollsupport, inga kända läckor eller infekterade klienter.

Dess bandbreddserbjudande är ganska generöst eftersom det inte finns något lock på det, så du kan använda det som en bra sidekick på din Chromebook för tider när din betalda tjänst går ner.

Det enda problemet med den här tjänsten är att dess hastigheter är förödande långsamma, så långsamma att den bara kan stödja surfaktiviteter på ett effektivt sätt. Ingen strömning rekommenderas alls.

Men där’är en fångst här. Eftersom Chromebook är ett sådant nisch-operativsystem erbjuder inte många leverantörer dedikerade klienter för det, inte ens många bland de betalade, än mindre de gratisleverantörerna.

Så måste du antingen jailbreak Android-appen av ProtonVPN för att få den att fungera på din Chromebook eller så måste du installera den manuellt med hjälp av dess OpenVPN-konfigurationsfiler.

Ja, det finns begränsningar för gratis VPN: n och det’s för att köra VPN i sin bästa form kräver en stor mängd kapital som de gratis tjänsterna inte’t besitter.

Jag rekommenderar verkligen att du bara väljer de betalade om du vill ha överlägsen upplevelse på din Chromebook eller om du kommer att lämna din besvikelse och underutrustad gratis VPN-anslutning.

Fördelar

 1. Obegränsad bandbredd tillåten
 2. Bra nog integritetsinfrastruktur

Nackdelar

 1. Långsamma hastigheter
 2. Endast en anslutning tillåten

2. Snabba på

Precis som namnet antyder är denna VPN bäst för de som vill ansluta sig till en gratis leverantör men inte är villiga att kompromissa med hastigheter. Och detta är ingen liten sak, speciellt inte i den kostnadsfria VPN-domänen. Det där’För de flesta gratisleverantörer nedgraderar vanligtvis dina hastigheter till ett minimum, lägre än vad de tillhandahåller på deras betalda planer.

snabbare vpn för krom

Bortsett från detta gör de inte’t har heller några begränsningar för din åtkomst till serverlistan. Du kan använda alla 30+ servrar tillsammans med fem samtidiga anslutningar.

Det enda problemet som jag identifierade med denna gratis VPN för Chromebook är dess extremt snåla datagräns. Du kan få 4 GB data under den första månaden men det sjunker till bara 1 GB för varje månad efter det. Inte mycket definitivt. Du kan bara göra så grundläggande bläddring med det, det’alla.

Fördelar

 1. Snabba gratis VPN-hastigheter
 2. 30+ servrar
 3. 5 Multi-inloggningar

Nackdelar

 1. Låg datagräns
 2. Appsklienter är inte användarvänliga

3. Pron VPN

Inte en välkänd VPN men mycket effektiv om du letar efter en tillräckligt bra VPN-förlängning för Chrome, PronVPN är en bra tjänst om allt du vill göra är att avblockera videoströmningswebbplatser.
Det gör det inte’t sakta ner din hastighet mycket och låter dig glida igenom till platser med minimal krångel.
Chrome-tillägget är lätt och kräver ingen verklig information från slutet för att komma igång. En enda klicktjänst som användare verkligen kan behålla i sina webbläsare om deras betalda tjänst inte är det’t fungerar och de måste avmarkera något snabbt.

Fördelar

 1. Obegränsad bandbredd
 2. Enkel åtkomst till censurerade webbplatser
 3. Lokalisering tillgänglig

Nackdelar

 1. Loggarpolicyn är vag
 2. Ingen information om kryptering eller protokoll stöds

Bästa vanliga frågor om VPN för Chrome

Är Google Chrome VPN?

Nej, Google Chrome är inte ett VPN och det bör inte tas fel. Chrome är en gratis webbläsare som du kan använda för att komma åt internet för att hämta och skicka information.

Kan du använda ett VPN på en Chromebook?

Chromebook är också ett speciellt designat operativsystem av utvecklarna bakom Chrome Browser. Detta system körs på Google Chrome OS och är ett bra ersättare för mer populära operativsystem som Windows och Mac.

VPN kan användas på alla operativsystem och Chromebook är inget undantag, men eftersom inte många leverantörer har dedikerade appar för just detta operativsystem, skulle du behöva installera det genom den manuella processen som vi nämnde i detalj ovan.

Hur använder jag en proxyserver med Chrome?

Det bästa med Chrome-webbläsaren är graden av lätthet den ger användaren när det gäller att underlätta åtkomst till olika funktioner. Ställa in en proxyserver är inte’t allt för svårt för Chrome. Följ stegen nedan för att påbörja installationsprocessen för proxyservern:

 1. Klick på ikonen med tre parallella staplar längst upp till höger i din webbläsare. Det är här du kan gå till om du vill anpassa eller kontrollera din upplevelse med Chrome
 2. Välj “inställningar” och då scrolla ner tills du når alternativet “Avancerade inställningar”
 3. Nu här, måste du gå djupt ner till Välj ett alternativ som heter “Nätverksinställningar”
 4. Vi’är nästan där. Ser ett alternativ att säga “Ändra Proxy-inställningar”. Klick på det
 5. Nu öppnas fönstret för Internetegenskaper före dig
 6. I mitten av höger i det här fönstret finns det ett alternativ som heter “LAN-inställningar”. Välj den
 7. Som standard är alternativet för “Upptäck automatiskt inställningar” kommer att vara på. Vänd den av genom att avmarkera det
 8. Nu kolla upp rutan som säger “Använd en proxyserver med ditt LAN”
 9. Stiga på IP-adressen till proxyservern du vill ansluta till i det tomma fältet för “Adress” och proxyserverportnummer i det andra fältets titel “Hamn”
 10. Klick OK för att starta anslutningen via proxyservern och klicka igen på OK för att spara ändringarna
 11. Om du vill ta bort proxy-anslutningen, helt enkelt avmarkera de “Använd en proxyserver med ditt LAN” alternativ och Välj de “Registrera automatiskt inställningar” alternativ

Inpackning av saker

För Chrome-entusiaster blir online-säkerhet ett toppklassproblem, med tanke på hur många stora företag som är ute och försöker stjäla dina data. Den senaste skandalen av Cambridge Analytica är ett bevis på det faktum att hur mycket dina data är värda och vikten av att skydda dem från onödig användning.

Vår huvudprioritet återstår att informera våra användare om de bästa VPN-tjänsterna i alla kategorier för att upplysa dem om de bästa valen för varje enhet och operativsystem. Dessa recensioner kommer att förbli opartiska och öppna för förslag om våra användare tror att de har något värt att dela eller lägga till våra recensioner.

Känn dig fri att gilla, kritisera, debattera och uppskatta vår Bästa VPN för Chrome Extension 2018 i kommentarerna nedan!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me