Bästa VPN för Amazon Prime 2020 – Titta sömlöst på Amazon Prime USA

Amazon Prime är en direkt videoströmningstjänst som erbjuds av Amazon.com, en av världen’s mest populära onlinehandlare. Men precis som andra populära streamingwebbplatser erbjuder Amazon Prime olika bibliotek för användare i olika länder. Besökare i Storbritannien kan bara visa det amerikanska biblioteket om de kan avblockera geo-restriktionerna via ett Bästa VPN. Här är en guide på Bästa VPN för Amazon Prime som innehåller installationsguider, högst betalda och gratis VPN, stödda enheter och mer av BestVPN.co!

bästa vpn för Amazon Prime

Vad är Amazon Prime?

Amazon.com är inte bara en online-e-handel butik, utan det är en internetgigant som erbjuder ett brett utbud av tjänster som support för molninfrastruktur, logistik och mer. På liknande sätt är Amazon Prime Video en dedikerad streamingtjänst av Amazon.com som erbjuder dedikerat innehållsbibliotek som består av tusentals filmer, TV-program och originalserier som kommer att få din uppmärksamhet.

Du kan titta på den här tjänsten var som helst i världen om du köper prenumerationen på Prime Video, men ändå vann du’inte kunna titta på allt tillgängligt på webbplatsen på grund av geobegränsningar av innehåll. Geo-restriktioner är en stor verklighetskontroll när det gäller strömningstjänster online som Amazon Prime och berövar användare att se sitt favoritinnehåll om de inte’t bor i ett område där innehållet är tillgängligt.

Till exempel skulle en Amazon Prime-användare i USA se ett helt annat videobibliotek jämfört med en Amazon Prime-användare i Singapore. Som sagt, det finns definitivt en väg runt det. Den bästa VPN för Amazon Prime kan låta dig spränga genom dessa geo-begränsningar av innehåll och göra din streamingupplevelse värdefull. För mer om detta, fortsätt att läsa den här guiden för vår recension om Bästa VPN för Amazon Prime 2018.

Bästa VPN för Amazon Prime 2018

Stora strömningstjänster som Netflix och Hulu hänger sig i VPN-blockering för att förhindra användare att se innehåll som borde inte’inte vara tillgängliga för dem enligt upphovsrättslagar. Amazon Prime Video är inte annorlunda i detta avseende och det har följt efter att ha genomfört VPN-blockering, vilket gör att de flesta av leverantörerna blir värdelösa på sin plattform.

Det finns emellertid fortfarande vissa Top VPN-tjänster tillgängliga som kan bryta igenom innehållshinder och erbjuda en transcendent och helhetsupplevelse för sina användare om de vill avblockera US Amazon Prime. Här på BestVPN.co tror vi på att testa saker för oss själva och sedan rekommendera dem till våra användare.

Här är vår lista över Bästa VPN för Amazon Prime med bara de selektiva VPN som faktiskt kan hjälpa dig att gå runt geobegränsningar och förbättra ditt prenumerationsvärde:

Leverantörer Pris ($) Funktioner Betyg Rabatt Besökleverantör

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Per månad

  • 800+ servrar i 50+ länder
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • Obegränsade samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 83% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Per månad

  • 2 000+ servrar i 140+ länder
  • AES 256-bitars kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • 5 Samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 73% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Per månad

  • 3 000+ servrar i 94 länder
  • AES 256-bitars kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • 3 samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 35% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Per månad

  • 1000+ servrar över 100 platser
  • 256-bitars standard militärkryptering
  • Live chat support är utmärkt
  • Noll loggarleverantör
  • 5 tillgängliga flera inloggningar
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps och Chrome-tillägg

  Pålitlig 77% rabatt Besök sida
  Läs recension

 5. Cyberghost

  Cyberghost

  12,99 $2,75Per månad

  • 3 700 servrar i 60 länder
  • 256-bitars AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Strikt Ingen loggpolicy
  • 7 samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% rabatt Besök sida
  Läs recension

PureVPN - mest prisvärda Amazon Prime VPN

När du’har redan köpt ett prenumeration på ditt Amazon Prime-konto och vill spendera mindre på att få ett VPN av högsta kvalitet, då är PureVPN det som passar dig bäst.

PureVPN för Amazon Prime

Förutom de högsta säkerhetsfunktionerna som Double VPN, Onion via VPN, Multiple Protocol Support, Split Tunneling och mer, erbjuder PureVPN dedikerade IP-adresser för att blockera Amazon Prime US. Vi uppmanade deras kundtjänstteam i syfte att få exakt detta svar genom deras livechattfunktion.

PureVPN’Kundsupportteamet var oerhört vänligt och samarbetsvilligt och för en gångs gång lät ett supportteam lika mycket mänskligt som det faktiskt borde vara. De gav oss namnet på servern som vi skulle behöva ansluta till om vi ville avmarkera Amazon Prime i USA. Denna server var bara tänkt att fungera i dedikerat IP-läge.

De gjorde det bara inte’t sluta där, men gav oss också en länk till en guide som visade oss hur vi ska distribuera Dedikerad IP-läge, om vi inte’t vet om det i en fantastisk visning av kundanpassning.

Bästa VPN för Amazon Prime 2020 - Titta sömlöst på Amazon Prime USA

Ovanpå allt detta fantastiska stöd erbjuder de fantastiska, otroligt billiga långsiktiga planer så att du bara kan sparka tillbaka och koppla av med din Amazon Prime medan du spenderar ett mycket nominellt belopp på att blockera. Årspaketet prissätts bekvämt till $ 58,92, medan det tvååriga avtalet är ännu bättre till bara $ 69,00 faktureras en gång.

Fördelar

 1. Prisvärda planer tillgängliga som VPN för Amazon Prime US
 2. DDoS-skydd
 3. Dedikerade P2P- och Torrent-servrar
 4. 750 + servrar i 141 länder
 5. Nat Firewall
 6. Stöd för flera protokoll inklusive OpenVPN och L2Tp
 7. Tillåter splittring

Nackdelar

 1. Håller loggar
 2. Ingen kostnadsfri rättegång

Skaffa PureVPN

NordVPN - Erbjuder separata servrar för enklare enhetskompatibilitet som Amazon Prime VPN

Denna VPN har kanske en av de bästa profilerna i VPN: s värld. Nord VPN är ofta placerad med hög uppmärksamhet som Bästa VPN, och garanterar högsta prestanda på alla fronter för att göra det till en mycket rekommenderad tjänst för alla typer av användare.

NordVPN för amazon prime

Hastigheterna är snabba och serverstyrkan är tillräckligt kraftfull för att säkerställa att inga innehållsblockeringsförsök går platt. Det erbjuder också Double VPN för extra säkerhetskontroll. Den bästa delen av tjänsten är dock hur mycket arbete den har gjort för att göra det lättare för sina användare att avblockera Amazon Prime Video, oavsett vilken enhet de använder.

När vi bad sin kundsupport om att tillhandahålla den bästa eller dedikerade IP-adressen för att blockera Amazon Prime US, gav de oss en segregerad lista över IP-adresser som vi kunde använda beroende på om vi använde datorer eller Smartphone / SmartTV: er.

Medan den månatliga planen här på NordVPN prissätts exorbitant, är den årliga planen till $ 83,38 fakturerad en gång och den 3-åriga affären till $ 124,64 fakturerad en gång, definitivt inom acceptabla gränser för användare att enkelt prenumerera på.

Fördelar

 1. Ger dedikerade servrar för olika enhetsstöd som VPN för Amazon Prime
 2. Dedikerad P2P och torrenting support
 3. Gratis provperiod
 4. SmartPlay-funktion för strömmande webbplatser
 5. Dubbelkryptering tillgänglig
 6. 3359 servrar i över 60 länder
 7. Bitcoin och betalningsvägg accepteras
 8. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP och SSTP protokoll

Nackdelar

 1. Dyra kortfristiga planer

Skaffa NordVPN

ExpressVPN - snabbaste hastigheter som en Amazon Prime VPN

Om en VPN debiterar mer men tillhandahåller funktionerna för att matcha det så förblir det avtalet inte längre utanför krokarna. ExpressVPN är dyrt jämfört med resten av de bästa VPN-leverantörerna, men det kan garantera det bästa i prestanda på varje front vilket gör det till en fantastisk snabbast VPN.

Express VPN för Amazon Prime

För Amazon Prime erbjuder ExpressVPN höga hastigheter så att du inte kan spärra strömningswebbplatsen i USA så att du kan njuta av Amazon Prime’s videobibliotek utan rädsla för för mycket buffring. Det finns inga nedbrytningar eller frånkopplingar och till och med servrarna ger tillräckligt med bestämmelser för att förhindra DNS-läckage. Här’s deras kundsupport svarar på vår fråga om deras tjänst fungerade vid avblockering av Amazon Prime US.

Planerna börjar på $ 12,95 för en månad’är värt att prenumerera men den bästa planen är den årliga prenumerationsplanen som kostar användare 99,95 $ faktureras en gång.

Fördelar

 1. Otroligt snabbt som VPN för Amazon Time
 2. Stöd för flera betalningsalternativ
 3. Dedikerade appar för kompatibla operativsystem
 4. Höga krypteringsstandarder
 5. Expansivt protokollstöd
 6. Noll loggar policy

Nackdelar

 1. Inga dedikerade P2P-servrar
 2. Dyra prissättningsplaner

Skaffa ExpressVPN

Torguard.net - Ökat säkerhetsskydd som VPN för Amazon Prime

Tor Browser är kanske en av de säkraste webbläsarna där ute och vi har rekommenderat det som ett alternativ för användare som vill öka sin online-säkerhet uppåt. Att följa samma modell och replikera den på ett VPN är det som gör Torguard.Net exemplifierande och mycket säker.

Torguard VPN för Amazon Prime

Löksrutningsmodellen är mycket överlägsen jämfört med andra genomsnittliga VPN-säkerhetsmodeller som bara innehåller kryptering och säkra tunnlar. Men vi var’t förväntar mig att denna VPN skulle fungera på Amazon Prime Unblocking. När vi frågade sitt stöd om huruvida deras VPN kunde avblockera Amazon Prime Video var deras svar det bästa bland vilka vi säkrade under vår översyn.

Till skillnad från andra VPN som erbjuder avblockeringskapacitet inom sina konventionella VPN-planer erbjuder Torguard en dedikerad IP-plan för åtkomst till geobegränsat innehåll som Amazon Prime. Den dedikerade IP-planen kostar $ 7,99 / månad eller $ 54,99 / år och är bäst för dig som vill avblockera geo-begränsat innehåll.

Antalet dedikerade IP-adresser är fantastiskt och innehåller en fantastisk mängd platser som är ganska kapabla att tillhandahålla avblockeringstjänster från alla länder i många länder i världen. Vi har tillflyktsort’har sett en bättre service än detta när det gäller att avblockera inte bara Amazon Prime utan tillhandahålla en helhetslösning mot större avblockering av behov.

Fördelar

 1. VPN med Stealth Feature för Amazon Prime Unblocking
 2. Starka krypteringsnivåer
 3. Kör Onion routing model
 4. 3000+ VPN-servrar i 50 länder
 5. Dedikerad IP-adress

Nackdelar

 1. Planerna är mycket dyra
 2. Funktionspaket kan vara förvirrande

Skaffa TorGuard VPN

Bästa VPN för Amazon Prime Free

Om du vill avmarkera Amazon Prime US är en gratis VPN-tjänst inte ett bra alternativ eftersom det enligt vår översyn inte finns en enda gratis VPN-tjänst som gör det. Ja, det finns några mycket trovärdiga tjänster som är gratis men avblockerar geo-begränsat innehåll, särskilt strömningstjänster är inte deras inneboende kapacitet.

Det där’s eftersom strömningsleverantörer som Amazon Prime använder VPN-blockering för att förhindra användare att se innehåll som kanske inte är tillgängligt i deras område. Endast premium bästa Amazon Prime VPN som vi’Vi har visat på vår lista kan göra det. Gratis tjänster don’Jag har dedikerade IP: er som Torguard tillhandahåller eller har kraftfulla servrar som kan kringgå Amazon Prime’s VPN-blockeringsvägg.

den’s dyra att köra dessa funktioner och gratis tjänster don’t har pengar att vara involverade i tillhandahållandet av sådana funktioner. Å andra sidan erbjuder många gratis VPN: er långsamma hastigheter (på grund av att prioritera sina betalda tjänsteplaner för det mesta), låga bandbreddgränser (från 500 MB till 2 GB / månad i genomsnitt) och lågt antal servrar, alla vilket inte kan tillåta dig att ha en bra upplevelse med Amazon Prime.

Värsta VPN som inte’t Avblockera Amazon Prime Video

Medan en majoritet av VPN inte kan blockera Amazon Prime Video, utom några få, finns det några som inte bara är oförmögna att tillhandahålla rätt uppsättning funktioner utan också är farliga att installera på grund av konsekventa hot som skadlig programvara, inbäddning av spårningskoder etc..

Här’är en snabb sammanfattning av de värsta VPN som inte gör det’t avblockera Amazon Prime:

 1. Hot Spot Shield
 2. SurfEasy VPN
 3. Opera Browser VPN (gått ut)

Hur man tittar på Amazon Prime utanför USA

I grund och botten för att avblockera en webbplats från en viss region för t.ex. om du vill avmarkera Amazon Prime US medan du är bosatt i Storbritannien har du två alternativ tillgängliga. Den första använder ett VPN och det andra använder en Proxy. Båda följer i allmänhet samma väg för att avblockera geo-begränsat innehåll. De förfalskar din IP så att den ser ut som om den härstammar från USA.

Men vi vann’t rekommenderar att du använder en proxy, för det första förstorar det bara din IP medan du lämnar dina DNS-paket utsatta för snoopers och för det andra kanske de inte fungerar alltid.

VPN: er är snabbare, säkrare och mycket tillförlitliga när de tillhandahåller blockeringstjänster. Inga copyright-troll kan rikta in dig om du använder det bästa Amazon Prime VPN för att avmarkera den amerikanska versionen.

VPN för Amazon Prime

Amazon Prime Video Devices Översikt:

Amazon Prime Video erbjuder hög kompatibilitetsalternativ och stöds av en mängd olika enheter. Här’är en sammanfattning av enheterna som du kan använda för att se Amazon Prime Video:

 1. Alla datorer och webbläsare som Windows och Mac
 2. Smarta TV-apparater
 3. Blu-ray-spelare
 4. Set-top boxar (Roku, Google TV, TiVo, Nvidia Shield)
 5. Amazon Fire TV
 6. Fire TV Stick / Telefon / surfplattor
 7. Spelkonsoler (PlayStation, Xbox, Wii)
 8. Enheter som körs på Android och iOS

Du kan också titta på Amazon Prime på Chromecast om du har tillägget Chrome Browsers installerat. Det fungerar också på Kodi genom Krypton-förvaret.

Så här ställer du in Amazon Prime på TV

Att titta på filmer och program på din TV är en upplevelse som aldrig kan matchas av någon annan enhet. Moderna smarta TV-apparater erbjuder HD-kvalitet för användare att se sitt favoritinnehåll på en widescreen och därmed erbjuda en fantastisk upplevelse.

Och det’är inte så svårt att ställa in tjänsten på din TV. Här’hur du kan köra Amazon Prime på din Smart TV:

Om du’har redan köpt ett konto för Amazon Prime Video, gå sedan till Google Play Store på din Android TV eller till Samsung Apps på din Samsung Smart TV

 1. Söka efter “Prime Video” och ladda ner appen
 2. Kör installationen och ange dina användaruppgifter (användarnamn och lösenord som du använde för att registrera dig för Amazon Prime) när du uppmanas
 3. När appen är igång väljer du vilken film, TV-program eller program som helst och låt roligt börja!

Bästa VPN för Amazon Prime Reddit

Medan ett stort antal bästa vpn reddit leverantör’s namn dyker upp på Reddit i Bästa VPN-diskussionstrådar, inte många leverantörer rekommenderades av användare för att blockera Amazon Prime US.

Förutom några omnämnanden av NordVPN som den vi’har nämnt här, vann du’t hitta många rekommendationer och det är bäst att hålla sig till de vi’Vi har testat och testat för dig i vår bästa VPN för att avblockera amerikanska Amazon Prime.

Kommentar från diskussionen ContiGhostwood’s kommentar från diskussionen "VPN och Amazon Prime Video".

Amazon Instant Video vs. Amazon Prime Video

Även om Amazon nyligen förenklade sin tjänst och döpte om Amazon Instant Video till bara Amazon Video och Amazon Prime Video till Amazon Prime, är tjänsterna fortfarande ganska förvirrande för nybörjare och nybörjare.

Amazon Prime var faktiskt en hel del tillgänglig endast för $ 79 för amerikanska kunder och erbjöd ett årligt paket som ger användare gratis 2-dagars frakt för hela året tillsammans med ett abonnemang på Amazon Prime Video.

Men i april 2016 började Amazon Prime Video erbjudas separat för $ 2,99 / månad under de första sex månaderna och därefter debiterades det $ 5,99 / månad. där’Det finns också en månads gratis testversion tillgänglig. den’är ett fast avgiftserbjudande där du kan titta på obegränsat innehåll.

Men Amazon Instant är mer som betal-per-view-modellen där du måste betala för varje video, show eller film separat och det’s tillgängliga som en separat tjänst för människor i USA och utanför USA.

Amazon Prime är bara tillgängligt för amerikanska kunder och det’s Vi rekommenderar att du distribuerar Bästa VPN för att avblockera amerikanska Amazon Prime för att kunna använda tjänsten och njuta av det senaste tillgängliga innehållet.

VPN för Amazon Prime

Bästa VPN för Amazon Prime FAQs

Amazon Prime Video fungerar inte?

Om du startar om din internetuppkoppling eller stänger av någon annan datakrävande aktivitet kommer din Prime Video igen att bli igång igen. Annars, om det fortfarande inte gör det’t fungerar, kontrollera om din enhet är uppdaterad med uppgraderingar eller att din Prime Video-app är uppgraderad.

Behöver jag verkligen ett Amazon Prime-medlemskap för att strömma Amazon Video?

Nej, du gör det inte’t behöver det. Amazon Video kräver att du separat köper TV-program, filmer eller annat videoinnehåll per stycke. Amazon Prime-medlemskapet erbjuds för närvarande till $ 2,99 / månad under de första sex månaderna efter registreringen och sedan debiteras du $ 5,99 / månad.

Kan vi använda Amazon Prime på mer än en enhet i taget?

Ja, du kan men för det skulle du behöva skapa en Amazon-hushåll. Följ stegen nedan för att komma igång:

 • Logga in på ditt konto på Amazon-webbplatsen och gå sedan till “Mitt konto” Alternativ
 • Gå till “Hantera ditt innehåll och enheter” > inställningar > Hushåll och familjebibliotek > Bjud in en vuxen
 • Nu kan du antingen skapa ett nytt konto eller använda ett befintligt konto för att logga in igen och initiera en delad anslutning till Amazon Prime från en annan enhet

Hur hittar jag Amazon Prime videoapp?

Du kan antingen direkt gå till Prime Video’s officiella webbplats eller gå till Google Play-butiken för Android Amazon Prime video-appnedladdning och iTunes-butiken för att ladda ner iOS-appen.

Slutsats

Amazon Prime är en av de bästa strömningstjänsterna online just nu och eftersom populariteten för internet-TV ökar kommer tjänsten säkert att innehålla några spektakulära show i tider som kommer.

På BestVPN.co förespråkar vi en gratis internetupplevelse för alla utan några begränsningar eller gränser, men eftersom hoten och förbuden fortsätter att öka är det bästa alternativet för att göra din internetupplevelse verkligen gratis genom att använda Bästa VPN och njuta av det bästa internet har att erbjuda ditt hjärta’s innehåll.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me