Bästa gratis VPN-tjänster 2019

Om du vill ha en VPN kostnadsfritt eftersom de betalade leverantörerna inte gör det’passar inte din budget, kan sedan gå vidare men vara försiktig.

Gratis VPN: er är svåra tjänster, med en hel del saker dolda under ytan som kan skada dig.

För att säkerställa att du bara fortsätter med det säkraste VPN för gratis nedladdning, måste du gå igenom vår guide.

Jag kommer att ge dig en kortfattad information om de faktorer du behöver ta hänsyn till innan du prenumererar på viss tjänst och ger dig en översikt över det bästa gratis VPN för 2019.

Här är en kort sammanfattning av våra 5 bästa gratis VPN-tjänster under 2019

# 1: Surfshark: Rekommenderad VPN med en 30 riskfri provperiod.
Bästa plan: $ 1,99 / månad (2-årsavtal)
# 2: ProtonVPN: Ingen bandbreddbegränsning i dess gratis tjänst
# 3: Hide.Me: Gratis VPN som inte’t Håll loggar
# 4: Windscribe: Använd upp till 15 GB / månad gratis
# 5: OperaVPN: Avblockerar Netflix US gratis

Många gratis VPN: er saknar att till och med erbjuda grundläggande integritet vilket gör att poolen som vi kunde välja från var mycket begränsad.

Men ändå, vi ansträngde oss för att få tjänster i den här listan som var helt säkra för dig att använda när som helst.

Här vi’Vi har sammanställt listan med 5 mycket säkra VPN-tjänster som du kan som gratis VPN.

Surfshark - Rekommenderad leverantör med 30 dagars gratis VPN-test

Surfshark är en topp VPN-tjänst som erbjuder den starkaste säkerheten tillsammans med premiumfunktioner, men det’är inte en helt gratis tjänst.

Så varför har vi valt det för att toppa denna lista med gratis VPN: er?

Det där’beror på det Surfshark erbjuder en användarvänlig 30-dagars gratisversion där du kan använda tjänsten med alla tillgängliga funktioner utan bekymmer.

Om du inte gör det’vill inte stanna kvar med tjänsten, skicka in en enkel begäran om återbetalning med supporten för livechatt så får du tillbaka pengarna. Ja, det är så enkelt.

Surfshark kommer närmast en gratis VPN-tjänst med sina mycket prisvärda priser. En 2-årig prenumeration kostar dig bara $ 1.99 / month.

Bästa gratis VPN-tjänster 2019

Och leverantören ger dig några ganska goda skäl att betala det beloppet och stanna med tjänsten utöver den kostnadsfria provperioden.

Netflix USA arbetar varje gång med Surfshark oavsett var du är i världen.

Torrenting stöds av sitt 800+ starka servernätverk och säkras med DNS-läckageskydd.

Du kan använda dess tjänst på alla större plattformar med de lättanvända appar som erbjuds av leverantören.

Livechatt är alltid där för att hjälpa dig om du fastnar eller behöver klara med denna VPN-installation utan problem.

Hastigheterna är konstanta och snabba hela tiden och det finns ingen begränsning för bandbredden heller.

Kryptering av militär kvalitet och OpenVPN-protokoll är tillgängliga för att ge dig en ogenomtränglig internet-säkerhetsupplevelse.

Surfshark är det bästa gratis VPN-valet du’Vi har fått om du vill använda tjänsten för kortvariga behov som i en månad.

ProtonVPN: Ingen bandbreddbegränsning för dess kostnadsfria tjänst

Denna leverantör erbjuder den sällsynta funktionen med obegränsad bandbreddanvändning som en gratis VPN-tjänst.

Don’t ta lätt på den här funktionen eftersom du kommer att möta bandbreddgränser så stränga som 500 MB / månad i Free VPN-domänen.

ProtonVPN gratis

Genom detta kan du använda detta gratis VPN utan registrering eller uppgraderingsproblem så länge du vill.

Denna VPN-leverantör’s gratisversion erbjuder förstklassig säkerhet som inte’t kompromissa med användardata alls. Krypteringsnivån är stark och inga IP-läckor hittades i våra tester.

Det enda problemet med det är att hastigheterna ibland är snigelliknande, dvs absolut långsamma.

Men detta förväntas eftersom alla gratis VPN: er begränsar vissa premiumfunktioner och i ProtonVPN’fallet, det stryker sina hastigheter och låter dig inte strömma eller Torrent heller.

Appar erbjuds för alla större plattformar som Windows, Mac, iOS och Android. Och om du någonsin vill uppgradera är dess betalda version alltid tillgänglig för att erbjuda en mycket bättre upplevelse.

Hide.Me: Gratis VPN som följer en sträng nollloggpolicy:

En annan mycket säker VPN-tjänst, Hide.Me är baserad i Malaysia, en säker jurisdiktion.

Hide.Me Free

Leverantören erbjuder bra hastigheter på alla 5 servrar som den tilldelar i sin gratistjänst.

Det gör det inte’t föra loggar över dina aktiviteter på något sätt och om vi kopplar ihop det med bra kryptering, och du’Vi har hög nivå VPN-skydd gratis.

Hide.Me har dess nackdelar också främst i form av begränsningen av att tilldela bara 2 GB data varje månad till sina användare.

Den låga gränsen för dataanvändning gör också leverantören olämplig för strömning och Torrenting eller annan datakrävande aktivitet.

Du kan använda den här tjänsten på alla populära enheter och vissa nischappar liksom FireTV. Det erbjuder en Firefox-förlängning också.

Windscribe: Använd upp till 15 GB / månad / spännande vänlig

Om du inte gör det’t ta hänsyn till bandbreddbegränsningen och serverbegränsningen, det finns ingen större skillnad mellan Windscribe’s gratis och betalda tjänster.

Genom att prenumerera på den här tjänsten kan du använda deras annonsblockerare, som är en premiumfunktion och fungerar otroligt bra för att utrota onödiga olägenheter på webben.

Detta gör 10 GB / månad bandbreddbegränsning mycket mer användbar eftersom du inte slösar bort dyrbar bandbredd på annonser som du inte’t vill se.

Windscribe gratis

Du kan lägg till ytterligare 5 GB ovanpå detta genom att tweeta om tjänsten.

Detta är definitivt inte ett dåligt fynd eftersom det säkerställer att du kan använda denna VPN gratis på ett obegränsat sätt om du bara gör regelbunden surfning.

Leverantören har dock problem med hastigheter, men det’Det är inte på grund av strypning på grund av dess gratis tjänst.

Problemet finns också i den betalade versionen av denna tjänst.

Livechatt erbjuds förvånansvärt av Windscribe och även om det’det är inte förstklassigt, det’är fortfarande tillräckligt bra för att lösa dina stora tekniska problem.

Du kan använda denna VPN gratis för Windows, Mac och webbläsare, så att du kan skaffa en stabil VPN-anslutning gratis via enkel installation och registreringsprocess.

Mobil stöds inte av Windscribe.

OperaVPN - Avblockerar Netflix:

Det enda gratis VPN som kan avblockera Netflix, OperaVPN fungerar bara som en förlängning i Opera-webbläsaren.

OperaVPN gratis

Vi generellt sett inte’t rekommenderar att du väljer detta VPN eftersom det har flera problem med IP-läckor och loggning, vilket gör det olämpligt för Torrent, surfning och andra liknande aktiviteter.

Men om du vill titta på den amerikanska versionen av Netflix gratis kan du välja den här tjänsten.

6 viktiga faktorer för att välja den bästa gratis VPN-tjänsten

Vi don’t bara välj leverantörer för vår bästa gratis VPN-lista ut ur luften.

Det finns några mycket viktiga faktorer som vi utvärderar alla gratisleverantörer på och kontrollerar vilka som sticker ut och testar testet enligt dessa faktorer:

Bandbredd Cap

Mängden data du kan använda varje månad är kanske den mest kritiska faktorn för att välja en gratis VPN-tjänst.

Detta beror på att bandbreddbegränsningar är förståelige med gratis VPN eftersom de inte kan erbjuda allt som betalade leverantörer gör. Men när denna gräns går under acceptabla nivåer, gör det VPN, oavsett hur bra den är, oanvändbar.

Ett stort exempel på detta är Tunnelbear, kanske den säkraste gratis VPN-en av dem alla.

Men det erbjuder bara 500 Mb bandbredd varje månad, vilket helt enkelt är patetiskt och inte ens bra nog att hålla dig över ett par dagar även med grundläggande surfning.

Hastighet

den’är dumt att förvänta sig att gratis VPN: er ska erbjuda lika snabba hastigheter som deras betalda motsvarigheter.

Att erbjuda snabba hastigheter tar resurser och är ett dyrt företag, vilket gör denna funktion helt utom räckhåll för gratis VPN: er.

Ändå är hastigheternas stabilitet oerhört viktigt för oss här så även om en VPN erbjuder långsamma hastigheter på sin gratistjänst bör dessa hastigheter vara konstant eller så förstör användarupplevelsen ytterligare.

Serverplats

Gratis VPN: er’t erbjuder alla servrar som finns i deras serverpark.

Ofta är antalet servrar som erbjuds i gratis VPN-planer ganska lågt och inom intervallet 2-10 servrar.

Och även då är servrarna för det mesta inte optimerade för att erbjuda snabba hastigheter, stödja Torrenting eller kringgå Netflix’s geo-block.

Oftast är dessa problem ihållande i gratis VPN: er så de ges mestadels ett pass, men efter det kontrolleras om de erbjudna servrarna är IP-läckfria eller inte.

De bästa gratis VPN: erna som erbjuds i denna lista don’t läcka din IP via deras servrar alls och deras hastigheter är stabila om inte snabba.

Loggningspolicy

Loggar över användaraktivitet innebär känslig information och bör aldrig förvaras eftersom de bryter mot användarnas integritet.

Ovanpå detta, om en VPN håller loggar, där’det är en stor möjlighet att den kommer att sälja de uppgifter den har i sin besittning.

Många gratis VPN: er går igenom den här rutten’varför leverantörer som följer en strikt nollloggpolicy inkluderades i den rekommenderade gratis VPN-listan.

läckor

VPN är tänkt att dölja din verkliga IP för att behålla din anonymitet online.

Emellertid kan denna anonymitet äventyras om VPN är benägna att DNS, WebRTC eller liknande IP-läckor.

IP-läckor är farliga, särskilt under känsliga aktiviteter som Torrenting och förbikoppling av regeringscensur. Toppfria VPN: er ska aldrig läcka din riktiga IP alls.

För att kontrollera detta körde vi flera läcktest och innehöll bara VPN som passerade dem alla utan större problem.

Användarvänlighet

Även de bästa funktionerna som erbjuds av en VPN kan bli värdelösa om plattformen de ska användas på inte är användarvänlig.

De appar som erbjuds av en leverantör omfattas oftast av användarvänlighet och om appen’s UI och UX är klumpigt gjort, appen är svår att använda, den kraschar ofta eller svarar inte länge, vi skulle inte’t rekommenderar leverantören åt dig alls.

Är alla gratis VPN-tjänster säkra att använda?

Oftast NEJ!

Gratis VPN: er är ofta antingen honeytrap-tjänster eller tonade versioner av betalda VPN-tjänster som finns där för att tvinga användaren att köpa det faktiska VPN’s prenumeration.

De senare, dvs. de som erbjuds av de betalade leverantörerna är fortfarande okej eftersom de har begränsningar men inte ofta är tillförlitliga för att registrera sig med.

Men de fristående gratis tjänsterna är de som inte är särskilt tillförlitliga alls.

Oftast är de honungskador, som tidigare sagt, lockar kunder genom att erbjuda en gratis tjänst och sedan utföra onda aktiviteter i bakgrunden.

Gratis VPN: n har fångats med apper som är infekterade med skadlig programvara, datahandel, bandbreddomsökning och mycket mer problematiska resor på bogsering.

Det där’varför vi alltid upprepar att gratis VPN inte rekommenderas av oss eftersom det finns en stor chans att de inte är privata varken säkra nog för att allmänna användare kan prenumerera på.

Varför gratis VPN kommer aldrig att vara Bästa VPN: er?

Gratis VPN erbjuds inte i alla fall utan begränsningar.

I vissa kan du vara inlåst från det fulla antalet servrar som erbjuds av leverantören och i vissa är datagränsen till mindre för att till och med anser vara bra nog att surfa.

Hastigheter bromsas kraftigt på gratistjänster av VPN-leverantörer själva och alla sådana problem och hinder finns för att säkerställa att du väljer deras betalda versioner.

Det finns en gammal ordspråk om att det inte finns några gratis luncher i världen,

Med gratis VPN-nätverk verkar det som om du får produkten precis så.

Verkligheten är annorlunda eftersom du kan vara produkten. Många användare har berättat för oss att gratis VPN: er har stulit sin personliga information och sålt den till tredje part.

Detta resulterar i ett annat problem.

Även om en gratis VPN bör hjälpa dig att förbli anonym, är det bara riktigt bra tjänster. Tyvärr är det med många gratis VPN: er en säkerhetsrisk.

Dina data kan endast säljas om de är sparade.

Många gratistjänster har ingen så kallad no-log policy. Detta innebär att informationen kan spåras och det är en risk för din integritet. Gratis tjänster är också ökända för skräppost, reklam och skadlig kod.

Gratis VPN mot betald VPN

Som ni måste ha förstått nu, lockar gratis VPN: n men de kan inte erbjuda den typ av prestanda som betalda leverantörer kan.

Gratis VPN, även när de är mycket säkra och inte’logga inte in dina data (Det händer mycket sällan), don’Jag har mycket att erbjuda dig med undantag för en viss blockering av grundläggande nivåer och lite anonymitet online.

Det finns nästan alltid bandbreddbegränsningar, de kan inte komma förbi de stränga VPN-förbuden på webbplatser som Netflix USA, de gör ofta inte’t support Torrenting, support finns inte, hastigheter stegras och appar erbjuds inte för vissa stora plattformar och OS.

Om du är okej med dessa begränsningar och vill använda den strippade versionen av ett VPN, så är det’Det är bra, men om du inte gör det’t som dessa begränsningar, måste du välja en betalad leverantör.

Betalda leverantörer erbjuder de starkaste krypterings- och tunnelnivåerna’t logga in dina data, erbjuda appar för stora plattformar, ha bra hastigheter, avblockera Netflix och stödja säker Torrenting.

Vissa toppleverantörer erbjuder även premium säkerhetsfunktioner som Double VPN och Onion via VPN som du aldrig kommer att se gratis VPN-erbjudanden.

Men om du är lite orolig för de höga kostnader som du kanske måste bära när du går till en betald leverantör, don’t oroa dig mycket.

Det finns många prisvärda VPN där ute med otrolig prestanda och stabilitet som passar dina behov.

Den bästa, billiga VPN-tjänsten just nu är Surfshark.

Du kan få dess tvååriga prenumeration för bara $ 1,99 / månad.

Det erbjuder 800+ servrar, appar för Android, Mac, Windows, iOS och FireTV, kryptering av militär kvalitet, spännande optimerade servrar, spärrfunktion för Netflix, livechatsupport och standardstöd för OpenVPN-tunnelprotokoll.

vidare, Surfshark erbjuder en 30-dagars riskfri prövning, så om du gillar tjänsten kan du stanna med den, men om du inte gör det’t, du kan be om dina pengar tillbaka enkelt.

Toppbetalda leverantörer som Surfshark tar din integritet mycket på allvar och ser till att det inte finns några kryphål genom vilka din anonymitet kan äventyras.

Användarupplevelsen värderas också högt av sådana betalade leverantörer.

I första hand här är att det finns några bra gratis VPN: n men de är bara inte tillräckligt bra för att ge dig allt du letar efter.

Farorna för din integritet och data som de utgör är också en extra avstängning här.

Många gratis VPN-tjänster har varit inblandade i datahandel

Om man skulle kunna identifiera det största problemet med de flesta gratis VPN-leverantörer i dag, måste det vara den problematiska aspekten av datahandel som gratis VPN-användare hänger sig åt.

Som tumregel följer betalade VPN: er vanligtvis en noll-loggningspolicy, men gratis VPN: er loggar inte bara dina data utan säljer dem också till tredje parters källor, vilket vi anser vara en allvarlig invasion av din rätt till integritet som en individ.

Och det’s inte de oklara eller mindre kända leverantörerna som hänger sig åt detta.

Några av de mest populära gratistjänsterna har funnits skyldiga till att hänge sig åt datahandel.

Tänk bara på Hotspot Shield, en mycket populär leverantör och en som folk anser vara den bästa VPN för Android i kategorin gratis.

Det faktum att det hittills har samlats ned en aldrig tidigare skådad nedladdning av en halv miljard app-app ger ytterligare uppfattning om denna uppfattning.

En studie av Center for Democracy and Technology avslöjade att denna populära VPN säljer känslig användardata till sina tredje partier.

Uppgifterna som såldes inkluderade saker som användarnas namn, deras enhetsnummer och till och med mängden bandbredd de använde.

Men detta gör det inte’t slutar här som den besvärliga “HolaVPN” fångades som säljer bandbredd från användare till tredje part.

Saker som dessa bryter användarnas förtroende i mycket hög grad och är anledningen till att vi ber dig ompröva ditt val att välja gratis VPN-tjänst på allvar.

I vår studie om den mörka sidan av VPN-industrin fann vi att stora skyldiga var fria leverantörer med sina problem, allt från enkel datahandel till att lägga till skadlig programvara i användarenheter som Betternet.

Slutsats

När du vill få ett VPN kostnadsfritt utan mycket hänsyn sätter du din integritet i större risk.

Det där’varför vi rekommenderar att du väljer det näst bästa alternativet till gratis VPN, dvs en betald tjänst som är enastående i prestanda och inte’t kostar för mycket.

Vår bästa rekommenderade VPN för detta är Surfshark eftersom det’är relativt billigt till $ 1,99 / månad enligt sin bästa plan och har de bästa säkerhets- och prestandanormerna i branschen.

Men den största fördelen här är att du kan använda Surfshark gratis under en period på 30 dagar innan du förbinder dig till det.

Men om du fortfarande vill testa freebies, don’t välja någon annan leverantör än de som vi rekommenderade i vår lista ovan som ProtonVPN, Windscribe, Hide.Me och OperaVPN.

Varje leverantör bland dessa är bra för en specifik uppgift som OperaVPN fungerar med Netflix US.

Så välj klokt, för om du gör ett dåligt val kan du drabbas av några stora konsekvenser som integritetsintrång, skadlig programvara, datastöld och datahandel.

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me