8 Beste VPN for skole for å fjerne blokkering av nettsteder og spill

I denne svært progressive verden kan man ikke forestille seg å leve livet og sosialisere seg uten internett. Selv med vennene dine, som du chiller med på en bestemt fest eller samvær, krever kommunikasjon til slutt bruk av sosiale nettverk og budbringere. Og det er nettopp derfor ungdommene i dag elsker og verner om teknologi, ettersom det uten den ikke er noen måte å se filmer, høre på musikk eller spille spill i pausene. Utdanningsinstitusjoner pålegger åpenbart en begrensning i å bruke internett til nevnte formål, men du kan alltid bruke Best VPN for School / College av BestVPN.Co for å få full digital frihet! Det er jo ...


8 Beste VPN for skole for å fjerne blokkering av nettsteder og spill

 1. Bedre å være trygg enn Beklager
 2. Hvordan fjerne blokkering av legender på skoler
 3. Hvorfor skoler blokkerer nettsteder, sosiale medier og spill?
 4. Hvorfor trenger du den beste VPN for skoler?
 5. Beste VPN for skoler i 2018
 6. Gratis beste VPN for skoledatamaskiner
 7. Hva gjør du hvis Wi-Fi på skolen blokkerer VPN?
 8. School Unblocker Tools
 9. Slik fjerner du blokkering av nettsteder på skolene
 10. Hvordan fjerne blokkering av nettsteder på skolen på Android & iOS-enheter
 11. School Proxy vs. Beste VPN for School
 12. Beste VPN for vanlige spørsmål om skolen

Bedre å være trygg enn Beklager

Vi vet at du allerede prøver det beste etter hacks for å bruke sosiale medier eller begynne å spille ditt favoritt online spill. I stedet for å bli fanget, er det ikke bedre å være trygg enn å beklage? Tross alt, vi får de skolastiske aktivitetene til å bli litt ensformige til tider, og du kan ikke være i humør til å studere alltid. Noen ganger blir hjernen bare nummen. Så det er ingen skade faktisk å ha det litt moro på sidelinjen.

Bedre å være trygg enn Beklager

Skolebrannmur blokkerer tilgang til nettsteder og sosiale medier? GOD! Skaff deg et VPN for å sikre deg identitet, og nyt glede av å fjerne blokkeringen av alt du ønsker. Enten du vil ta igjen dine favorittvlogger, sende en melding til vennen din, sjekke sosiale medier eller delta i online spill, er VPN-er den ultimate løsningen på å gjøre de tingene du elsker, men med ekstra forsiktighet og anonymitet (wink).

Hvordan fjerne blokkering av legender på skoler

Utgitt 27. oktober 2009, den “League of Legends” er et spill som spenner av ren underholdning og moro. Det eksisterer som et av de mest populære online spillene som noensinne er blitt presentert for verden med bokstavelig talt millioner av spillere over hele verden, forelsket i den magiske verdenen, den utmerkede historien og bemerkelsesverdige karakterer som gir liv i den generelle spillopplevelsen..

Hvordan fjerne blokkering av legender på skoler

Siden populariteten fortsetter å vokse, er skolene imidlertid klar over at barna kan bruke den lokale Wi-Fi-en til å delta i spillet (ligner på Town of Salem og andre). Samtidig kan det være veldig irriterende å finne seg selv midt i et oppdrag, bare for å koble av på grunn av etterslepsproblemer. Vel, hvis du vil forhindre at dette skjer, er det på tide å skaffe seg en VPN-tjeneste!

Fjern blokkering av League of Legend

Hvorfor skoler blokkerer nettsteder, sosiale medier og spill?

Hvis vi er helt objektive, er det en klok beslutning å legge begrensninger på visse nettsteder, sosiale medier og spill. Når alt kommer til alt i skoletiden, bør studentene fokusere helt på studiene. Det de fleste skoler / høyskoler ikke klarer å innse er at det er mange legitime ressurser på nettet, som hjelper elevene å lære mer og øke ferdighetene.

Hvorfor skoler blokkerer nettsteder, sosiale medier og spill

Ja, du kan finne hundrevis / tusenvis av opplæringsvideoer om hvert eneste emne på YouTube. Samtidig lar internett studentene kommunisere med forskjellige gruppemedlemmer under presentasjoner og prosjekter. Så selv om det kan være lurt å sikre at studentene er underlagt deres “Akseptabel bruk” restriksjoner, tror vi fortsatt at det er behov for å minske hardheten nå.

skole vpn apk

Underholdning til side, mange blokkerte plattformer inneholder et vell av pedagogisk innhold. Og selv med blokkene vil studentene fortsatt se etter andre løsninger som lar dem gjøre det de vil gjøre. Så det er bedre å gi en frihånd, men vær forsiktig med mistenkelige nettsteder, siden du ikke vil at barna på skolen avviker for mye fra studiene!

Hvorfor trenger du den beste VPN for skoler?

Det er ingen tvil om at drakoniske restriksjoner kan ende opp med å gjøre mer dårlig enn godt. Så i stedet for skoler som jobber med å blokkere informasjon, bør de fremme og gi gratis tilgang til studentene. Men siden det vil ta litt tid, kan du bare stole på VPN-er for å gi deg full online-frihet. Slik viser VPN seg nyttig på skolene:

 • Privat nettlesing - Skoler / høyskoler / universiteter logger og overvåker aktiviteten din når du er koblet til det lokale nettverket. Dette betyr at administratorer og IT-spesialister i utdanningsinstitusjoner vet nøyaktig hva du gjør opp online. En VPN holder surfet ditt anonymt og borte fra nysgjerrige øyne, og garanterer derfor at ingen kan overvåke aktiviteten din på nettet. Utforsk guiden vår for beste vpn-nettleser for å forstå hvilken nettleser som fungerer best på VPN-en.
 • Forbedret sikkerhet - Skjønt utdanningsinstituttet ditt’s Wi-Fi vil sannsynligvis være passordbeskyttet. Det er fremdeles ikke helt sikkert. Faktisk kan ondsinnede utenforstående starte et honeypot-angrep, noe som resulterer i at all data går tapt, og dermed lar dem snuse seg på deg eller til og med hacke telefonen eller webkameraet. VPN-er øker sikkerheten ved å kryptere all innkommende / utgående trafikk!
 • Fjern blokkering av nettsteder - Dessverre blokkeres sosiale medier-plattformer, videostreaming-nettsteder og spillapper av mange skoler. Selv om årsakene til forbudet er forståelige, er det noen studenter som kan trenge tilgang til visst innhold raskt. Det er her VPN-er kommer inn slik at brukere kan skifte plassering, og dermed omgå innholdsrestriksjoner og fjerne blokkering av nettsteder.

Beste VPN for skolen

Beste VPN for skoler i 2018

Når det gjelder å finne de beste VPN-ene for skoler, er det viktig at du utfører din due diligence. Tross alt, vil du ikke at skoleadministratoren skal komme bankende inn i klassen din og fortelle deg at du har brukt internett til uautoriserte formål. Så den eneste måten å være sikker på er å finne de beste VPN-ene for skoler som tilbyr fantastisk pålitelighet, støtte, ytelse og servertilgjengelighet. Blant toppene som er vurdert og analysert av BestVPN.co, inkluderer:

Leverandører Pris ($) Funksjoner Rangering Rabatt Besøkeleverandør

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Per måned

  • 800+ servere i 50+ land
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • Ubegrensede samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig 83% rabatt på nettstedet
  Les anmeldelse

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Per måned

  • 2000+ servere i 140+ land
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • 5 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig besøksside på 73%
  Les anmeldelse

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Per måned

  • 3000+ servere i 94 land
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • 3 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig 35% avslag på besøkssiden
  Les anmeldelse

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Per måned

  • 1000+ servere over 100 steder
  • 256-bit standard kryptering av militær karakter
  • Støtte til live chat er utmerket
  • Null loggleverandør
  • 5 tilgjengelige multilogger
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps og Chrome-utvidelse

  Pålitelig 77% avslag Besøk nettstedet
  Les anmeldelse

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2,75Per måned

  • 3 700 servere i 60 land
  • 256-bit AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Streng ingen loggpolicy
  • 7 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  regularitet 77% avslag Besøk nettstedet
  Les anmeldelse

NordVPN

NordVPN er en panamansk-basert leverandør, noe som betyr at det er helt trygt fra de obligatoriske lovene om lagring av data fra 14 Eyes Alliance og andre land med strenge internettlover. Å bruke det betyr at du utnytter fullstendig anonymitet når du er på skolen. Funksjoner som DNS-lekkasjebeskyttelse, Automatic Kill-bryter og dynamiske IP-er, øker sikkerheten din ytterligere. Den beste delen av alt: VPN holder NULLOGGER! (Les NordVPN-anmeldelse for mer)

Beste VPN for skoler

Pros

 1. DoubleVPN for maksimal beskyttelse.
 2. 4205 servere i 62 land.
 3. P2P / Torrenting aktivert.
 4. DDoS-beskyttelse.
 5. Null loggleverandør.

Ulemper

 1. Dyrt månedlig prissetting.

Få NordVPN

VyprVPN

Basert i Sveits, er VyprVPN en annen hit-tjeneste som tilbyr et personvernfokusert produkt for fullstendig anonymitet når du bruker ditt lokale skolerettverk. Den tilbyr en flåte på 700 ultraraske servere, distribuert over hele verden, som du kan bruke til å fjerne blokkering av nettsteder. Du har til og med frynsegoder som Chameleon-protokollen og NAT-brannmuren, som hjelper deg med å omgå gass fra Internett-leverandører, skolebrannmurer, og mest av alt er det rangert som den beste VPN-en for streaming.

VyprVPN for School

Pros

 1. Chameleon-protokoll for personvern.
 2. DPI-beskyttelse og NAT-brannmur.
 3. 3-dagers gratis prøveversjon tilgjengelig.
 4. Fem samtidige tilkoblinger.
 5. Suveren hastigheter for spenning / spill / streaming.

Ulemper

 1. Godtar ikke Cryptocurrency.

Få VyprVPN

Express VPN

ExpressVPN er en britisk jomfruøyer-leverandør, som har utviklet et enormt rykte på markedet for å være utrolig anonymitetsfokusert. Det er en streng leverandør av ingen logger, og dette har blitt bevist under tyrkiske myndigheters sak. I tillegg til dette tilbyr leverandøren 24/7 live chat support, 1500+ servere på 148 steder, og suveren kryptering med perfekt taushetsplikt! (Les vår omfattende ExpressVPN-gjennomgang)

ExpressVPN for skolen

Pros

 • 1500+ servere i 148 steder.
 • 256-bit AES-kryptering.
 • Intuitive innfødte apper.
 • 30-dagers refusjonspolicy.
 • Certified Logless Provider.

Ulemper

 1. Dyre priser.

Få ExpressVPN

CyberGhost

CyberGhost er en rumensk-basert leverandør av VPN-tjenester, som er kjent for sine brukervennlige plattformsapper, attraktive nettstedsdesign, sterk OpenVPN-kryptering og enorm serverdatabase. Det gir stor sikkerhet for å holde identiteten din trygg på skolen, samtidig som du enkelt kan omgå geo-begrensninger og innholdsbegrensninger. Det beste av alt: du har en 7-dagers gratis prøveperiode og 30-dagers refusjon tilgjengelig. Don’glem å lese vår objektive CyberGhost-anmeldelse.

CyberGhost for college

Pros

 1. Cross-Platform Support.
 2. 800+ servere over hele verden.
 3. Retningslinjer for nulllogging.
 4. Chrome-utvidelse tilgjengelig.
 5. 5 Samtidige tilkoblinger.

Ulemper

 1. Forbedring i hastigheter.

Få CyberGhost

PureVPN

Basert i Hong Kong, er PureVPN en utmerket leverandør for å omgå innholdsrestriksjoner mens du sitter på skolen din. Merket som den beste VPN for USA, det kommer med viktige funksjoner som en VPN må ha. Premium-planen tilbyr en enorm liste over avanserte funksjoner for maksimal sikkerhet, som inkluderer Automatisk Kill Switch, NAT Firewall, WebRTC / IPv6 / IPv4 Lekkasjeforebygging, Split Tunneling og SOCKS5 proxy. Du får til og med tilgang til 790+ servere i over 140 land. Don’t glem å sjekke vår detaljerte PureVPN-gjennomgang før du registrerer deg for den.

PureVPN for videregående skoler

Pros

 1. 790+ servere i over 140 land.
 2. Beste budsjettvennlige leverandør.
 3. 5 Samtidige tilkoblinger.
 4. Støtte for flere plattformer.
 5. Avansert portvideresending.

Ulemper

 1. Noe øktlogging.

Få PureVPN

Gratis beste VPN for skoledatamaskiner

Mange skole- / høyskole- / universitetsstudenter har kanskje ikke nok økonomi til å bruke på en VPN-leverandør, spesielt med tanke på at de fleste har en dyr månedlig plan med verdi som bare er tilgjengelig hvis du velger deres årlige pakker ovenfor. Det er her GRATIS VPN-er kommer inn. Selv om du kanskje ikke får samme verdi, får du ganske mye uten å betale en eneste krone. Blant de beste alternativene, inkluderer:

Windscribe

Med base i Canada er Windscribe en pålitelig GRATIS VPN-tjeneste, som tilbyr deg gode funksjoner for å fjerne blokkering av nettsteder og utnytte sikkerhet når du kobler til den lokale Wi-Fi-skolen. Den tilbyr en 10 GB båndbredde per måned som standard, og gir deg muligheten til å veksle mellom åtte forskjellige serverplasser. For å begynne å bruke VPN, må du opprette en konto. Når du har gjort det, gir Tweeting om VPN deg ekstra 5 GB, og 1 GB hver gang du inviterer en venn til å registrere seg.

Gratis beste VPN for skoledatamaskiner

Pros

 1. 10 GB båndbreddegrense.
 2. Chrome-nettleserutvidelse.
 3. Responsiv kundesupport.
 4. Rask hastighet via IKEv2-kryptering.
 5. Brukervennlige innfødte apper.

Ulemper

 1. Ingen Live Chat.

Hotspot Shield Free

Basert i USA, er Hotspot Shield et annet flott alternativ for freebies. Det tilbyr kompatibilitet på tvers av plattformer, sammen med en Google Chrome-utvidelse for rask avblokkering også. Du har en 750 MB databegrense per dag, noe som ikke er mye, men bra nok til å bare sjekke ut blokkerte nettsteder. Det er til og med en innebygd brannmur og ad-blocker som gir deg ekstra sikkerhet og personvern på nettet.

Hotspot Shield for Schools Computers

Pros

 1. 750MB daglig godtgjørelse.
 2. Automatisk Kill Switch.
 3. Ingen DNS-lekkasjer oppdaget.
 4. Chrome-utvidelse.
 5. Delt tunneling tilgjengelig.

Ulemper

 1. Treg kundesupport.

Gjem meg

Hide.me tilbyr både betalte og gratis tjenester, akkurat som navnene nevnt over. Den eneste forskjellen er at det gir deg 2 GB data per måned å spille med. Andre funksjoner du mottar med den GRATIS planen inkluderer tre serverplasser (Nederland, Canada og Singapore), koble til en enhet, apper for Windows, Mac, Android, iOS og til og med Google Chrome.

Hide.me for Schools Computers

Pros

 1. Chrome-nettleserutvidelse.
 2. 35 servere i 28 land.
 3. Automatisk Wi-Fi-beskyttelse.
 4. Programmer på tvers av plattformer.
 5. Null loggleverandør.

Ulemper

 1. Dårlig hastighet.

Hva gjør du hvis Wi-Fi på skolen blokkerer VPN?

De fleste skoler / høyskoler / universiteter bruker sterke brannmurer som tar i bruk Deep Packet Inspection (DPI) for å analysere destinasjonen og typen av hver pakke. Dette hjelper IT-administratorer til å bestemme hvem som får tilgang til ubegrensede nettsteder via en VPN og deretter gass, begrense eller blokkere dem helt. For å forhindre at dette skjer, bør brukerne velge leverandører som bruker “Stealth VPN” teknologi.

Denne teknologien kan kryptere / skjule all innkommende og utgående VPN-trafikk til vanlig webtrafikk, og dermed skjule identiteten din når du er underlagt en Deep Packet Inspection (DPI). Hvis du vil aktivere Stealth-modus, kan du vurdere å kjøre OpenVPN-protokollen på port 443. Dette vil tillate brukere å skli gjennom DPI-brannmurer enkelt. Kontakt supportteamet til leverandøren du har registrert deg for for mer info om OpenVPN port 443-tilkoblingen. Hvis dette ikke fungerer, kan du vurdere å bruke avansert obfuskasjon.

Denne prosessen innebærer å legge til et dobbelt lag med kryptering til VPN-nettverket, noe som gjør det tilnærmet unblokkerbart og så anonymt som ting kan få. Å konfigurere OpenVPN for å få tilgang til Tor er en av de mest fremtredende obfuskasjonsteknikkene, men heldigvis har du tjenester som tilbyr innebygd VPN-Over-Tor-støtte. Blant de mest fremtredende inkluderer NordVPN, AirVPN, PrivateVPN, PIA og TorVPN.

School Unblocker Tools

Hvis du leter etter VPN-alternativer til å fjerne blokkering av nettsteder, sosiale medier og spill på skolen / universitetet / høyskolen, må du lære om Tor og SchoolTunnel. Tor er en svært sikker metode for å utnytte anonymitet på nettet, som krypterer internettforbindelsen din og får den til å passere gjennom tusenvis av noder rundt om i verden.

Det spiller en viktig rolle i netthindring, noe som gjør det mulig å doble sikkerheten til forbindelsen din med VPN-er. Som et annet alternativ, kan det være lurt å prøve ut SchoolTunnel, en dedikert tjeneste for å fjerne blokkering av tilgang til ethvert nettsted på utdanningsinstituttet. Det er en proxy-tjeneste, som til og med tilbyr hjelp for å få ubegrenset tilgang til sosiale medier og YouTube-videoer.

Slik fjerner du blokkering av nettsteder på skolene

 1. Velg en VPN-leverandør fra listen over.
 2. Last ned den aktuelle applikasjonen for enheten din fra nettstedet deres.
 3. Når du er installert, åpner du VPN-appen.
 4. Finn en server du vil koble til.
 5. Velg VPN-protokoll for tilkobling.
 6. Muliggjøre “Automatisk Kill Switch”.
 7. Slå den “Koble” -knappen og nyt avblokkering av nettsteder!

Fjern blokkering av nettsteder

Hvordan fjerne blokkering av nettsteder på skolen på Android & iOS-enheter

 1. Velg en VPN-leverandør fra navnene som er nevnt over
 2. Registrer deg for VPN-tjenesten ved å abonnere på en hvilken som helst premium / gratis plan
 3. Last ned appen på Android-enhet fra Google Play Store & på iOS-enhet fra iTunes
 4. Logg deg på VPN-appen ved å bruke påloggingsinformasjon
 5. Koble til en hvilken som helst VPN-server over hele verden & fjerne blokkering av nettsteder på skolen

School Proxy vs. Beste VPN for School

Selv om både VPN-er og fullmektiger tilbyr brukerne muligheten til å fjerne blokkering av nettsteder sømløst, er det noen veldig alvorlige forskjeller mellom de to. Fullmakter gir for eksempel ikke sikkerhet og personvern for å beskytte din online identitet, noe som betyr at hvem som helst kan spore IP-adressen din tilbake til enheten din, og det er derfor ikke en ansvarlig løsning å bruke for å omgå innholdsrestriksjonene i skolen / høgskolen / universitet.

På den annen side er VPN-er utstyrt med massevis av kryptering / chiffer, som øker den generelle sikkerheten til nettverket ditt. Samtidig legger de til en enorm liste over avanserte funksjoner, som NAT Firewall, Automatic Kill Switch, Split Tunneling, DDoS Attack Preventing, DPI Protection, SOCKS5 proxy, og mye mer som er avgjørende for å utnytte fullstendig anonymitet på nettet!

Beste VPN for vanlige spørsmål om skolen

Når det gjelder å finne de beste VPN-ene for skolen, kan du komme over mange alternativer på markedet, sammen med en enorm liste med ubesvarte spørsmål. Nedenfor svarer vi på noen av de vanligste for deg.

Hvilken VPN du skal bruke på skolen?

Basert på påliteligheten, ytelsen, support, servertilgjengeligheten og priser, har vi analysert en enorm liste over VPN-leverandører og nevnt de mest fremtredende i listen over. Velg hvilket som helst fra NordVPN, ExpressVPN, VyprVPN, CyberGhost og PureVPN.

Hvordan opphever du blokkering av nettsteder på skolen?

Prosessen er utrolig enkel og krever ingen rakettvitenskap. For å begynne å fjerne blokkeringen av nettsteder, er alt du trenger å gjøre å registrere deg med en VPN-tjeneste, laste ned den opprinnelige appen for enheten din, bytte servere etter dine preferanser og trykke på tilkoblings-knappen!

Pakk inn ting

Vi håper denne guiden hjelper deg med å finne de beste VPN-ene for skolen som lar deg fjerne blokkering av nettsteder, sosiale medier og spill enkelt. Uansett, hvis du støter på problemer, eller har noen anbefalinger å tilby, kan du gjerne legge inn en kommentar nedenfor. Ikke nøl med å dele guiden med skolekompisene dine, som er lei av å takle disse irriterende restriksjonene!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me