8 Bedste VPN til skole til at fjerne blokering af websteder og spil

I denne meget progressive verden kan man ikke forestille sig at leve livet og socialisere sig uden internettet. Selv med de venner, som du chiller med på en bestemt fest eller sammen, kræver kommunikation i sidste ende brug af sociale netværk og budbringere. Og det er netop derfor nutidens unge elsker og værner om teknologi, da der uden den ikke er nogen måde at se film på, lytte til musik eller spille spil i pauserne. Uddannelsesinstitutioner pålægger åbenlyst en begrænsning af brugen af ​​internettet til nævnte formål, men du kan altid bruge den bedste VPN til skole / college af BestVPN.Co for at få fuld digital frihed! Det er jo…

8 Bedste VPN til skole til at fjerne blokering af websteder og spil

 1. Bedre at være sikker end undskyld
 2. Sådan afblokeres League of Legends på skoler
 3. Hvorfor skoler blokerer for websteder, sociale medier og spil?
 4. Hvorfor har du brug for den bedste VPN til skoler
 5. Bedste VPN for skoler i 2018
 6. Gratis bedste VPN til skolecomputere
 7. Hvad skal man gøre, hvis Wi-Fi i skolen blokerer VPN?
 8. Skole-unblocker-værktøjer
 9. Sådan fjernes blokeringen af ​​websteder på skoler
 10. Sådan fjernes blokeringen af ​​websteder på skolen på Android & iOS-enheder
 11. Skoleproxy vs. Bedste VPN til skole
 12. Bedste VPN til Ofte stillede spørgsmål til skolen

Bedre at være sikker end undskyld

Vi ved, at du allerede prøver dit bedste på udkig efter hacks for at bruge sociale medier eller begynde at spille dit foretrukne online spil. I stedet for at blive fanget, er det ikke bedre at være sikker end undskyld? Vi får trods alt, at de skolastiske aktiviteter kan blive lidt monotone til tider, og du kan ikke være i humør til altid at studere. Nogle gange bliver din hjerne følelsesløs. Så der er faktisk ingen skade ved at have det lidt sjovt på sidelinjen.

Bedre at være sikker end undskyld

Skole firewall blokerer adgang til websteder og sociale medier? GODT! Få dig en VPN for at sikre din identitet og så glæde dig over at blokere alt hvad du ønsker. Uanset om du vil indhente dine foretrukne Vlogs, sende en besked til din ven, tjekke dine sociale medier eller deltage i online gaming, er VPN’er den ultimative løsning til at gøre de ting, du elsker, men med ekstra forsigtighed og anonymitet (blink).

Sådan afblokeres League of Legends på skoler

Udgivet den 27. oktober 2009, the “Liga af legender” er et spil, der rækker af ren underholdning og sjov. Det findes som et af de mest populære online spil nogensinde præsenteret for verden med bogstaveligt talt millioner af spillere overalt i verden, der forelsker sig i dens magiske verden, fremragende historie og bemærkelsesværdige karakterer, der bringer liv i den samlede spiloplevelse.

Sådan afblokeres League of Legends på skoler

Da dens popularitet fortsætter med at vokse, er skoler imidlertid klar over, at børnene muligvis bruger den lokale Wi-Fi til at spille spillet (svarende til Town of Salem og andre). På samme tid kan det være virkelig irriterende at finde sig selv midt i en mission, kun for at afbryde forbindelsen på grund af forsinkelsesproblemer. Hvis du vil forhindre, at dette sker, er det tid til at få en VPN-service!

Fjern blokering af League of Legend

Hvorfor skoler blokerer for websteder, sociale medier og spil?

Hvis vi er helt uvildige, er det en klog beslutning at indføre begrænsninger på visse websteder, sociale medier og spil. Når alt kommer til alt, bør tid brugt i skoletiden betyde, at eleverne fokuserer fuldstændigt på deres studier. Hvad de fleste skoler / colleges imidlertid ikke klar over er, at der er mange legitime ressourcer online, som hjælper studerende med at lære mere og øge deres færdigheder.

Hvorfor skoler blokerer for websteder, sociale medier og spil

Ja, du kan finde hundreder / tusinder af tutorialvideoer om hvert eneste emne på YouTube. På samme tid tillader internettet studerende at kommunikere med forskellige gruppemedlemmer under præsentationer og projekter. Så selvom det kan være klogt at sikre, at studerende er underlagt deres “Acceptabel brug” begrænsninger, mener vi stadig, at der er behov for at mindske hårdheden nu.

  Tinder VPN spelar Cupidens roll och avblockerar kärlek här 2020

skole vpn apk

Underholdning til side, mange blokerede platforme indeholder et væld af uddannelsesmæssigt indhold. Og selv med blokke, vil studerende stadig se efter andre løsninger, der giver dem mulighed for at gøre, hvad de vil gøre. Så det er bedre at give en frihånd, men vær forsigtig med mistænkelige websteder, da du ikke ønsker, at børnene i din skole afviger for meget fra deres studier!

Hvorfor har du brug for den bedste VPN til skoler

Der er ingen tvivl om, at drakoniske begrænsninger kan ende med at gøre mere dårligt end godt. Så snarere end skoler, der arbejder med at blokere information, bør de fremme og give studerende fri adgang. Da det dog vil tage nogen tid, kan du kun stole på VPN’er, der giver dig fuld online-frihed. Sådan viser VPN sig nyttige i skoler:

 • Privat browsing – Skoler / gymnasier / universiteter logger og overvåger din aktivitet, når de er tilsluttet deres lokale netværk. Dette betyder, at administratorer og it-specialister i uddannelsesinstitutioner ved nøjagtigt, hvad du laver online. En VPN holder din browsing anonym og væk fra nysgerrige øjne, hvilket garanterer, at ingen kan overvåge din online aktivitet. Udforsk vores guide til bedste vpn-browser for at forstå, hvilken browser der fungerer bedst på din VPN.
 • Forbedret sikkerhed – Skønt dit uddannelsesinstitut’s Wi-Fi vil sandsynligvis være adgangskodebeskyttet. Det er stadig ikke helt sikkert. Faktisk kan ondsindede udenforstående starte et honeypot-angreb, som resulterer i, at alle data går tabt, og dermed tillader dem at snuppe på dig eller endda hacke din telefon eller webcam. VPN’er øger sikkerheden ved at kryptere al indgående / udgående trafik!
 • Fjern blokering af websteder – Desværre er sociale medieplatforme, videostreamingswebsteder og spilapps alle blokeret af mange skoler. Mens årsagerne til forbuddet er forståelige, er der nogle studerende, der kan have brug for adgang til bestemt indhold hurtigst muligt. Det er her VPN’er kommer ind, så brugerne kan ændre deres placering og dermed omgå indholdsrestriktioner og fjerne blokering af websteder.

Bedste VPN til skole

Bedste VPN for skoler i 2018

Når det kommer til at finde de bedste VPN’er til skoler, er det bydende nødvendigt, at du udfører din due diligence. Når alt kommer til alt, vil du ikke have, at skoleadministratoren skulle komme bankende ind i din klasse og fortælle dig, at du har brugt internettet til uautoriserede formål. Så den eneste måde at være sikker på er at finde de bedste VPN’er til skoler, der tilbyder fantastisk pålidelighed, support, ydeevne og servertilgængelighed. Blandt de top, der er gennemgået og analyseret af BestVPN.co, inkluderer:

Udbydere Pris ($) Funktioner Bedømmelse Rabat Besøgsudbyder

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Om måneden

  • 800+ servere i 50+ lande
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • Ubegrænsede samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig besøgsside på 83%
  Læs anmeldelse

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Om måneden

  • 2.000+ servere i 140+ lande
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • 5 Samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig besøgsside på 73%
  Læs anmeldelse

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Om måneden

  • 3.000+ servere i 94 lande
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • 3 samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig 35% rabat på besøgssted
  Læs anmeldelse

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Om måneden

  • 1000+ servere på tværs af 100 placeringer
  • 256-bit standardkryptering af militær kvalitet
  • Live chat support er fremragende
  • Nul logsudbyder
  • 5 tilgængelige multi-login
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps og Chrome-udvidelse

  Pålidelig 77% rabat besøg hjemmeside
  Læs anmeldelse

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2,75Om måneden

  • 3.700 servere i 60 lande
  • 256-bit AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Streng Ingen log-politik
  • 7 samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% rabat besøg hjemmeside
  Læs anmeldelse

NordVPN

NordVPN er en panamansk-baseret udbyder, hvilket betyder, at det er helt sikkert fra de obligatoriske love om datalagring af 14 Eyes Alliance og andre lande med strenge internetlove. Brug af det betyder, at du udnytter fuldstændig anonymitet, når du er i skole. Funktioner som DNS Lækage-beskyttelse, Automatisk Kill-switch og dynamiske IP’er øger din sikkerhed yderligere. Den bedste del af alt: VPN holder NULLOGGER! (Læs NordVPN-anmeldelse for mere)

Bedste VPN for skoler

Fordele

 1. DoubleVPN for maksimal beskyttelse.
 2. 4205 servere i 62 lande.
 3. P2P / Torrenting aktiveret.
 4. DDoS-beskyttelse.
 5. Nul logsudbyder.

Ulemper

 1. Dyrt månedlig prisfastsættelse.

Hent NordVPN

VyprVPN

Baseret i Schweiz er VyprVPN en anden hit-tjeneste, der tilbyder et privatlivsorienteret produkt til fuld anonymitet, når du bruger dit lokale skolenetværk. Det tilbyder en flåde på 700 ultrahurtige servere, der er distribueret over hele verden, som du kan bruge til at fjerne blokeringen af ​​websteder. Du har endda frynsegoder som Chameleon-protokollen og NAT-firewall, som hjælper med at omgå throttling fra internetudbydere, skolegenewalls og mest af alt er det rangeret som den bedste vpn til streaming.

VyprVPN for School

Fordele

 1. Chameleon-protokol til privatlivets fred.
 2. DPI-beskyttelse og NAT-firewall.
 3. 3-dages gratis prøveversion tilgængelig.
 4. Fem samtidige forbindelser.
 5. Fremragende hastigheder til spændende / spil / streaming.

Ulemper

 1. Accepterer ikke Cryptocurrency.

Hent VyprVPN

Express VPN

ExpressVPN er en britisk Jomfruøer-udbyder, der har udviklet et kæmpe omdømme på markedet for at være utrolig anonymitetsfokuseret. Det er en streng leverandør af ingen logfiler, og dette er blevet bevist under sagen om tyrkiske myndigheder. Ud over dette tilbyder udbyderen 24/7 live chat support, 1.500 servere på 148 placeringer og fremragende kryptering med perfekt fortrolighed! (Læs vores omfattende ExpressVPN-gennemgang)

ExpressVPN til skole

Fordele

 • 1.500+ servere i 148 lokationer.
 • 256-bit AES-kryptering.
 • Intuitive indfødte apps.
 • 30-dages refusionspolitik.
 • Certificeret logfri udbyder.

Ulemper

 1. Dyrt prisfastsættelse.

Hent ExpressVPN

CyberGhost

CyberGhost er en rumænsk-baseret udbyder af VPN-tjenester, der er berømt for sine brugervenlige tværplatform-apps, attraktive webstedsdesign, stærk OpenVPN-kryptering og enorm serverdatabase. Det giver stor sikkerhed for at holde din identitet sikker i skolen, samtidig med at man hurtigt omgå geo-begrænsninger og indholdsbegrænsninger. Den bedste del af alt: du har en 7-dages gratis prøveperiode og 30-dages refusion tilgængelig. Don’glem ikke at læse vores objektive CyberGhost-anmeldelse.

CyberGhost til college

Fordele

 1. Cross-Platform Support.
 2. 800+ servere over hele verden.
 3. Nul logningspolitik.
 4. Chrome-udvidelse tilgængelig.
 5. 5 Samtidige forbindelser.

Ulemper

 1. Forbedring af hastigheden.

Hent CyberGhost

PureVPN

Baseret i Hong Kong er PureVPN en fremragende udbyder til at omgå indholdsrestriktioner, mens du sidder på din skole. Markeret som den bedste VPN for USA, det kommer med vigtige funktioner, som en VPN skal have. Præmieplanen tilbyder en kæmpe liste over avancerede funktioner til maksimal sikkerhed, som inkluderer Automatisk Kill Switch, NAT Firewall, WebRTC / IPv6 / IPv4 Lækkeforebyggelse, Split Tunneling og SOCKS5 proxy. Du får endda adgang til 790+ servere i 140+ lande. Don’glem ikke at kontrollere vores detaljerede PureVPN-gennemgang, før du tilmelder dig den.

PureVPN for gymnasier

Fordele

 1. 790+ servere i 140+ lande.
 2. Bedste budgetvenlige udbyder.
 3. 5 Samtidige forbindelser.
 4. Multi-platform support.
 5. Avanceret portvideresendelse.

Ulemper

 1. Noget session logging.

Hent PureVPN

Gratis bedste VPN til skolecomputere

Mange skole- / universitetsstuderende har muligvis ikke nok økonomi til at bruge på en VPN-udbyder, især i betragtning af at de fleste har en dyre månedlig plan med værdi, der kun er tilgængelig, hvis du vælger deres årlige pakker ovenfor. Det er her GRATIS VPN’er kommer ind. Selvom du muligvis ikke får den samme værdi, får du ganske meget uden at betale en eneste krone. Blandt de bedste muligheder inkluderer:

WindScribe

Med base i Canada er Windscribe en pålidelig GRATIS VPN-tjeneste, der tilbyder dig gode funktioner til at fjerne blokeringen af ​​websteder og udnytte sikkerhed, når du opretter forbindelse til den lokale skolens Wi-Fi. Det tilbyder en grænse på 10 GB båndbredde pr. Måned som standard, mens den giver dig muligheden for at skifte mellem otte forskellige serverplaceringer. For at begynde at bruge VPN skal du oprette en konto. Når du først har gjort det, giver Tweeting om VPN dig en ekstra 5 GB og 1 GB hver gang du inviterer en ven til at tilmelde dig.

Gratis bedste VPN til skolecomputere

Fordele

 1. 10 GB båndbreddegrænse.
 2. Chrome-browserudvidelse.
 3. Responsiv kundesupport.
 4. Hurtige hastigheder via IKEv2-kryptering.
 5. Brugervenlige indfødte apps.

Ulemper

 1. Ingen live chat.

Hotspot Shield Free

Baseret i USA er Hotspot Shield en anden god mulighed for freebies. Det tilbyder kompatibilitet på tværs af platforme sammen med en Google Chrome-udvidelse til hurtig afblokering også. Du har en 750 MB databegrænsning om dagen, hvilket ikke er meget, men godt nok til blot at tjekke blokerede websteder. Der er endda en indbygget firewall og ad-blocker, der giver dig ekstra sikkerhed og privatliv online.

Hotspot-skjold til skoles computere

Fordele

 1. 750 MB dagligt tillæg.
 2. Automatisk Kill-switch.
 3. Ingen DNS-lækager blev fundet.
 4. Chrome-udvidelse.
 5. Split tunneling tilgængelig.

Ulemper

 1. Langsom kundesupport.

Gem mig

Hide.me tilbyder både betalte og gratis tjenester, ligesom de ovennævnte navne. Den eneste forskel er, at det giver dig 2 GB data pr. Måned at lege med. Andre funktioner, du modtager med den GRATIS plan, inkluderer tre serverplaceringer (Holland, Canada og Singapore), oprette forbindelse til en enhed, apps til Windows, Mac, Android, iOS og endda Google Chrome.

Hide.me for skoler Computere

Fordele

 1. Chrome-browserudvidelse.
 2. 35 servere i 28 lande.
 3. Automatisk Wi-Fi-beskyttelse.
 4. Apps på tværs af platforme.
 5. Nul logsudbyder.

Ulemper

 1. Dårlige hastigheder.

Hvad skal man gøre, hvis Wi-Fi i skolen blokerer VPN?

De fleste skoler / colleges / universiteter bruger stærke firewalls, der vedtager Deep Packet Inspection (DPI) til analyse af destinationen og typen af ​​hver pakke. Dette hjælper IT-administratorer med at bestemme, hvem der får adgang til ubegrænsede websteder via en VPN og derefter gashåndtere, begrænse eller blokere dem helt. For at forhindre, at dette sker, skal brugerne vælge udbydere, der bruger “Stealth VPN” teknologi.

Denne teknologi kan skrumpe / skjule al indgående og udgående VPN-trafik i regelmæssig webtrafik, og dermed skjule din identitet, når du er underlagt en Deep Packet Inspection (DPI). For at aktivere Stealth-tilstand skal du overveje at køre OpenVPN-protokollen på port 443. Dette giver brugerne mulighed for let at glide gennem DPI-firewalls. Kontakt supportteamet for den udbyder, du har tilmeldt dig for at få mere information om OpenVPN-port 443-forbindelsen. Hvis dette ikke fungerer, skal du overveje at bruge avanceret tilsløring.

Denne proces involverer at tilføje et dobbelt lag kryptering til dit VPN-netværk, hvilket gør det praktisk taget ikke blokerbart og så anonymt som tingene kan få. Konfiguration af OpenVPN til at få adgang til Tor er en af ​​de mest fremtrædende tilsløringsteknikker, men heldigvis har du tjenester, der tilbyder indbygget VPN-Over-Tor support. Blandt de mest fremtrædende er NordVPN, AirVPN, PrivateVPN, PIA og TorVPN.

Skole-unblocker-værktøjer

Hvis du leder efter VPN-alternativer til at fjerne blokeringen af ​​websteder, sociale medier og spil på din skole / universitet / universitet, skal du lære om Tor og SchoolTunnel. Tor er en meget sikker metode til at udnytte anonymitet online, som krypterer din internetforbindelse og får den til at passere gennem tusinder af noder rundt om i verden.

Det spiller også en vigtig rolle i netværksforvirring, hvilket gør det muligt at fordoble sikkerheden i din forbindelse med VPN’er. Som en anden mulighed kan du prøve SchoolTunnel, en dedikeret service til at fjerne blokering af adgang til ethvert websted på dit uddannelsesinstitut. Det er en proxy-tjeneste, der endda tilbyder hjælp til at få ubegrænset adgang til sociale medier og YouTube-videoer.

Sådan fjernes blokeringen af ​​websteder på skoler

 1. Vælg en VPN-udbyder på listen ovenfor.
 2. Download den relevante applikation til din enhed fra deres websted.
 3. Når det er installeret, skal du åbne VPN-appen.
 4. Find en server, du vil oprette forbindelse til.
 5. Vælg VPN-protokollen til forbindelse.
 6. Aktiver “Automatisk Kill-switch”.
 7. Klik på “Forbinde” knappen og nyd afblokeringen af ​​websteder!

Fjern blokering af websteder

Sådan fjernes blokeringen af ​​websteder på skolen på Android & iOS-enheder

 1. Vælg en VPN-udbyder blandt de ovennævnte navne
 2. Tilmeld dig VPN-tjenesten ved at abonnere på enhver præmie / gratis plan
 3. Download nu appen på Android-enhed fra Google Play Store & på iOS-enhed fra iTunes
 4. Log ind på VPN-appen ved hjælp af dine loginoplysninger
 5. Opret forbindelse til enhver VPN-server over hele verden & fjern blokering af websteder i skolen

Skoleproxy vs. Bedste VPN til skole

Mens både VPN’er og proxies giver brugerne muligheden for at fjerne blokeringen af ​​websteder problemfrit, er der nogle meget alvorlige forskelle mellem de to. F.eks. Giver proxyer ikke sikkerhed og privatliv til beskyttelse af din online identitet, hvilket betyder, at enhver kan spore din IP-adresse tilbage til din enhed, hvorfor det ikke er en ansvarlig løsning at bruge til at omgå indholdsbegrænsningerne i din skole / college / universitet.

På den anden side er VPN’er udstyret med et væld af kryptering / ciffer, der øger det samlede sikkerhed i dit netværk. På samme tid tilføjer de en enorm liste over avancerede funktioner, såsom NAT Firewall, Automatisk Kill Switch, Split Tunneling, DDoS Attack Prevention, DPI Protection, SOCKS5 proxy, og meget mere, der er afgørende for at udnytte fuld anonymitet online!

Bedste VPN til Ofte stillede spørgsmål til skolen

Når det kommer til at finde de bedste VPN’er til skolen, kan du støde på masser af muligheder på markedet sammen med en enorm liste med ubesvarede spørgsmål. Nedenfor besvarer vi nogle af de mest almindelige dem for dig.

Hvad VPN skal bruges i skolen?

Baseret på pålidelighed, ydelse, support, servertilgængelighed og priser har vi analyseret en enorm liste over VPN-udbydere og nævnt de mest fremtrædende på listen ovenfor. Vælg noget fra NordVPN, ExpressVPN, VyprVPN, CyberGhost og PureVPN.

Hvordan fjerner du blokeringen af ​​websteder på skolen?

Processen er utroligt enkel og kræver ingen raketvidenskab. For at begynde at fjerne blokering af websteder, er alt hvad du skal gøre, at tilmelde dig en VPN-tjeneste, downloade dens oprindelige app til din enhed, skifte servere til dine præferencer og trykke på forbindelse-knappen!

Indpakning af ting

Vi håber, at denne guide hjælper dig med at finde de bedste VPN’er til skolen, der giver dig mulighed for let at fjerne blokeringen af ​​websteder, sociale medier og spil. Uanset om du støder på problemer, eller har nogle anbefalinger at tilbyde, er du velkommen til at give en kommentar nedenfor. Tøv ikke med at dele guiden med dine skolekammerater, der er trætte af at tackle disse irriterende begrænsninger!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me