8 bästa VPN för skolan för att avblockera webbplatser och spel

I denna mycket progressiva värld kan man inte tänka sig att leva livet och umgås utan internet. Även med de vänner, som du chillar med vid en viss fest eller träffas, kräver kommunikation så småningom användning av sociala nätverk och budbärare. Och det är exakt varför ungdomarna i dag älskar och värnar om teknik, eftersom det utan det finns inget sätt att titta på filmer, lyssna på musik eller spela spel under pauser. Lärosäten sätter uppenbarligen en begränsning av att använda internet för nämnda ändamål, men du kan alltid använda Bästa VPN för skola / högskola av BestVPN.Co för att få fullständig digital frihet! När allt är det …

Contents

8 bästa VPN för skolan för att avblockera webbplatser och spel

 1. Bättre att vara säker än ledsen
 2. Hur man avblockerar League of Legends at Schools
 3. Varför skolor blockerar webbplatser, sociala medier och spel?
 4. Varför behöver du det bästa VPN för skolor?
 5. Bästa VPN för skolor 2023
 6. Gratis bästa VPN för skoldatorer
 7. Vad du ska göra om skolan Wi-Fi blockerar VPN?
 8. Skolan avblockerar verktyg
 9. Hur man avblockerar webbplatser på skolor
 10. Hur du avblockerar webbplatser i skolan på Android & iOS-enheter
 11. School Proxy vs. Bästa VPN för skolan
 12. Bästa VPN för vanliga frågor om skolor

Bättre att vara säker än ledsen

Vi vet att du redan försöker bäst leta efter hacks för att använda sociala medier eller börja spela ditt favorit online-spel. I stället för att fastna, är det inte bättre att vara säker än ledsen? När allt kommer omkring får vi att de skolastiska aktiviteterna kan bli lite monotona ibland, och du kan inte vara på humör att alltid studera. Ibland blir hjärnan bara dum. Så det är ingen skada att ha lite kul på sidelinjen.

Bättre att vara säker än ledsen

Skola brandvägg blockerar åtkomst till webbplatser och sociala medier? BRA! Skaffa dig ett VPN för att säkra din identitet och sedan njuta av att blockera allt du vill. Oavsett om du vill hämta dina favoritvloggar, skicka ett meddelande till din vän, kolla dina sociala medier eller delta i onlinespel är VPN: er den ultimata lösningen för att göra saker du älskar, men med extra försiktighet och anonymitet (blink).

Hur man avblockerar League of Legends at Schools

Släppt den 27 oktober 2009, den “League of Legends” är ett spel som rymmer av ren underhållning och kul. Det finns som ett av de mest populära onlinespel som någonsin presenterats för världen med bokstavligen miljontals spelare runt om i världen, som förälskas i sin magiska värld, utmärkta historia och anmärkningsvärda karaktärer som ger liv till den totala spelupplevelsen.

Hur man avblockerar League of Legends at Schools

Men eftersom dess popularitet fortsätter att växa, är skolor väl medvetna om att barn kan använda den lokala Wi-Fi för att delta i spelet (liknande staden Salem och andra). Samtidigt kan det vara riktigt irriterande att befinna sig mitt i ett uppdrag, bara för att koppla bort på grund av förseningsproblem. Tja, om du vill hindra att detta händer är det dags att få en VPN-tjänst!

Avblockera League of Legend

Varför skolor blockerar webbplatser, sociala medier och spel?

Om vi ​​är helt opartiska är det ett klokt beslut att införa begränsningar på vissa webbplatser, sociala medier och spel. När allt kommer omkring i skoltiden bör eleverna fokusera helt på sina studier. Men vad de flesta skolor / högskolor inte inser är att det finns många legitima resurser online, som hjälper eleverna att lära sig mer och öka sina färdigheter.

Varför skolor blockerar webbplatser, sociala medier och spel

Ja, du kan hitta hundratals / tusentals handledningsvideor om varje ämne på YouTube. Samtidigt tillåter internet studenter att kommunicera med olika gruppmedlemmar under presentationer och projekt. Så även om det kan vara klokt att se till att elever är underkastade deras “Acceptabel användning” begränsningar, tror vi fortfarande att det finns ett behov av att minska hårdheten nu.

skolan vpn apk

Underhållning åt sidan, många blockerade plattformar innehåller en mängd utbildningsinnehåll. Och även med blocken kommer eleverna fortfarande att leta efter andra lösningar som gör att de kan göra vad de vill göra. Så det är bättre att ge en fri hand, men var försiktig med misstänkta webbplatser, eftersom du inte vill att barnen i din skola avviker för mycket från sina studier!

Varför behöver du det bästa VPN för skolor?

Det råder ingen tvekan om att drakoniska begränsningar kan hamna mer dåligt än bra. Så snarare än skolor som arbetar med att blockera information, bör de främja och ge studenter gratis tillgång. Men eftersom det kommer att ta lite tid kan du bara lita på VPN för att ge dig fullständig online-frihet. Så här visar sig VPN vara användbara i skolor:

 • Privat surfning – Skolor / högskolor / universitet loggar och övervakar din aktivitet när du är ansluten till deras lokala nätverk. Detta innebär att administratörer och IT-specialister i utbildningsinstitut vet exakt vad du vill göra online. En VPN håller din surfning anonym och borta från nyfikna ögon, vilket garanterar att ingen kan övervaka din onlineaktivitet. Utforska vår guide för bästa vpn-webbläsare för att förstå vilken webbläsare som fungerar bäst på ditt VPN.
 • Förbättrad säkerhet – Men ditt utbildningsinstitut’s Wi-Fi kommer förmodligen att vara lösenordsskyddat. Det är fortfarande inte helt säkert. I själva verket kan skadliga utomstående lansera en honeypot-attack, vilket resulterar i att all data går vilse, och därmed låter dem snoka på dig eller till och med hacka din telefon eller webbkamera. VPN ökar säkerheten genom att kryptera all inkommande / utgående trafik!
 • Avblockera webbplatser – Tyvärr är sociala medieplattformar, videoströmningswebbplatser och spelappar alla blockerade av många skolor. Även om skälen till förbudet är förståeliga, finns det några studenter som kan behöva tillgång till viss innehåll snarast. Det är här VPN: er kommer in så att användare kan ändra sin plats och därmed kringgå innehållsbegränsningar och avblockera webbplatser.
  NordVPN hacket: En anden bider støvet?

Bästa VPN för skolan

Bästa VPN för skolor 2023

När det gäller att hitta de bästa VPN: n för skolor är det absolut nödvändigt att du utför din due diligence. När allt kommer omkring skulle du inte vilja att skoladministratören skulle komma in i din klass och säga att du har använt internet för obehöriga ändamål. Så, det enda sättet att vara säker är att hitta de bästa VPN: n för skolor som erbjuder fantastisk tillförlitlighet, support, prestanda och servertillgänglighet. Bland de bästa granskade och analyserade av BestVPN.co inkluderar:

Leverantörer Pris ($) Funktioner Betyg Rabatt Besökleverantör

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Per månad

  • 800+ servrar i 50+ länder
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • Obegränsade samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 83% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Per månad

  • 2 000+ servrar i 140+ länder
  • AES 256-bitars kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • 5 Samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 73% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Per månad

  • 3 000+ servrar i 94 länder
  • AES 256-bitars kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • 3 samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 35% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Per månad

  • 1000+ servrar över 100 platser
  • 256-bitars standard militärkryptering
  • Live chat support är utmärkt
  • Noll loggarleverantör
  • 5 tillgängliga flera inloggningar
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps och Chrome-tillägg

  Pålitlig 77% rabatt Besök sida
  Läs recension

 5. Cyberghost

  Cyberghost

  12,99 $2,75Per månad

  • 3 700 servrar i 60 länder
  • 256-bitars AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Strikt Ingen loggpolicy
  • 7 samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% rabatt Besök sida
  Läs recension

NordVPN

NordVPN är en panamansk baserad leverantör, vilket innebär att den är helt säker från de obligatoriska lagarna om datalagring av 14 Eyes Alliance och andra länder med strikta internetlagar. Att använda det innebär att du utnyttjar fullständig anonymitet när du är i skolan. Funktioner som DNS-läckskydd, automatisk Kill-switch och dynamiska IP: er ökar din säkerhet ytterligare. Den bästa delen av allt: VPN håller NULLOGGAR! (Läs NordVPN-recensionen för mer)

Bästa VPN för skolor

Fördelar

 1. DoubleVPN för maximalt skydd.
 2. 4205 Servrar i 62 länder.
 3. P2P / Torrenting aktiverad.
 4. DDoS-skydd.
 5. Noll loggarleverantör.

Nackdelar

 1. Dyrt månatlig prissättning.

Skaffa NordVPN

VyprVPN

Baserat i Schweiz är VyprVPN en annan hittjänst som erbjuder en sekretessfokuserad produkt för fullständig anonymitet när du använder ditt lokala skolnätverk. Det erbjuder en flotta av 700 ultrasnabba servrar, distribuerade över hela världen, som du kan använda för att avblockera webbplatser. Du har till och med förmåner som Chameleon-protokollet och NAT-brandväggen, vilket hjälper till att kringgå gasspjäll från ISP: er, skolväggväggar och mest av allt rankas det som den bästa vpn för streaming.

VyprVPN för skolan

Fördelar

 1. Chameleon-protokoll för integritet.
 2. DPI-skydd och NAT-brandvägg.
 3. 3-dagars gratis testversion finns.
 4. Fem samtidiga anslutningar.
 5. Fantastiska hastigheter för spännande / spelande / strömmande.

Nackdelar

 1. Accepterar inte Cryptocurrency.

Skaffa VyprVPN

Express VPN

ExpressVPN är en leverantör av Brittiska Jungfruöarna som har utvecklat ett enormt rykte på marknaden för att ha varit oerhört anonymitetsfokuserad. Det är en strikt leverantör av inga loggar och detta har bevisats under de turkiska myndigheternas fall. Utöver detta erbjuder leverantören 24-timmars livechatsupport, 1500+ servrar på 148 platser och utmärkt kryptering med perfekt sekretess framåt! (Läs vår omfattande ExpressVPN-recension)

ExpressVPN för skolan

Fördelar

 • 1 500+ servrar i 148 platser.
 • 256-bitars AES-kryptering.
 • Intuitiva Native Apps.
 • 30-dagars återbetalningspolicy.
 • Certifierad logfri leverantör.

Nackdelar

 1. Dyrt prissättning.

Skaffa ExpressVPN

Cyberghost

CyberGhost är en rumänsk baserad leverantör av VPN-tjänster, som är känd för sina lättanvända plattformsappar, attraktiva webbplatsdesign, stark OpenVPN-kryptering och enorm serverdatabas. Det ger stor säkerhet för att hålla din identitet säker i skolan, samtidigt som du enkelt kan förbi geo-begränsningar och innehållsbegränsningar. Det bästa av allt: du har en 7-dagars gratis provperiod och 30-dagars återbetalning tillgänglig. Don’glöm inte att läsa vår opartiska CyberGhost-recension.

CyberGhost för college

Fördelar

 1. Cross-Platform Support.
 2. 800+ servrar över hela världen.
 3. Noll loggningspolicy.
 4. Chrome-tillägg tillgängligt.
 5. 5 Samtidiga anslutningar.

Nackdelar

 1. Förbättring av hastigheter.

Skaffa CyberGhost

PureVPN

Baserat i Hong Kong är PureVPN en utmärkt leverantör för att kringgå innehållsrestriktioner medan du sitter på din skola. Den är den bästa VPN för USA och har stora funktioner som en VPN måste ha. Premiumplanen erbjuder en enorm lista med avancerade funktioner för maximal säkerhet, som inkluderar automatisk Kill Switch, NAT Firewall, WebRTC / IPv6 / IPv4 Leak Prevention, Split Tunneling och SOCKS5 proxy. Du får till och med tillgång till 790+ servrar i 140+ länder. Don’glöm inte att kolla vår detaljerade PureVPN-granskning innan du registrerar dig för den.

PureVPN för gymnasier

Fördelar

 1. 790+ servrar i 140+ länder.
 2. Bästa budgetvänliga leverantör.
 3. 5 Samtidiga anslutningar.
 4. Stöd för flera plattformar.
 5. Avancerad port vidarebefordran.

Nackdelar

 1. En del sessionloggning.

Skaffa PureVPN

Gratis bästa VPN för skoldatorer

Många skol- / högskolestudenter har kanske inte tillräckligt med ekonomi för att spendera på en VPN-leverantör, särskilt med tanke på att de flesta har en dyr månadsplan med värde som endast finns tillgängligt om du väljer sina paket som är ovanstående. Det är här GRATIS VPN kommer in. Även om du kanske inte får samma värde får du ganska mycket utan att betala ett enda öre. Bland de bästa alternativen inkluderar:

Windscribe

Baserat i Kanada är Windscribe en pålitlig GRATIS VPN-tjänst, som erbjuder dig bra funktioner för att avblockera webbplatser och utnyttja säkerheten när du ansluter till den lokala skolan Wi-Fi. Det erbjuder en bandbreddgräns på 10 GB per månad som standard och ger dig möjlighet att växla mellan åtta olika serverplatser. För att börja använda VPN måste du skapa ett konto. När du gör det ger dig Tweeting om VPN en extra 5 GB och 1 GB varje gång du bjuder in en vän att registrera dig.

Gratis bästa VPN för skoldatorer

Fördelar

 1. 10 GB bandbreddgräns.
 2. Chrome Browser Extension.
 3. Responsiv kundsupport.
 4. Snabba hastigheter via IKEv2-kryptering.
 5. Enkla att använda inhemska appar.

Nackdelar

 1. Ingen livechatt.

Hotspot Shield Free

Baserat i USA är Hotspot Shield ett annat bra alternativ för freebies. Det erbjuder plattformskompatibilitet, tillsammans med en Google Chrome-förlängning för snabb avblockering. Du har en 750 MB databegränsning per dag, vilket inte är mycket, men tillräckligt bra för att helt enkelt kolla in blockerade webbplatser. Det finns även en inbyggd brandvägg och ad-blockerare som ger dig extra säkerhet och integritet online.

Hotspot Shield for Schools Computers

Fördelar

 1. 750MB dagligt bidrag.
 2. Automatisk dödsbrytare.
 3. Inga DNS-läckor har upptäckts.
 4. Chrome-förlängning.
 5. Delad tunneling tillgänglig.

Nackdelar

 1. Långsam kundsupport.

Göm mig

Hide.me erbjuder både betalda och gratis tjänster, precis som namnen ovan. Den enda skillnaden är att det ger dig 2 GB data per månad att spela med. Andra funktioner du får med den GRATIS planen inkluderar tre serverplatser (Nederländerna, Kanada och Singapore), ansluta till en enhet, appar för Windows, Mac, Android, iOS och till och med Google Chrome.

Hide.me för skolor Datorer

Fördelar

 1. Chrome Browser Extension.
 2. 35 servrar i 28 länder.
 3. Automatisk Wi-Fi-skydd.
 4. Plattformsappar.
 5. Noll loggarleverantör.

Nackdelar

 1. Dåliga hastigheter.

Vad du ska göra om skolan Wi-Fi blockerar VPN?

De flesta skolor / högskolor / universitet använder starka brandväggar som använder Deep Packet Inspection (DPI) för att analysera destinationen och typen av varje paket. Detta hjälper IT-administratörer att avgöra vem som ska komma åt obegränsade webbplatser via ett VPN och sedan spjäll, begränsa eller blockera dem helt. För att förhindra att detta händer bör användare välja leverantörer som använder “Stealth VPN” teknologi.

Denna teknik kan krypa / dölja all inkommande och utgående VPN-trafik i regelbunden webbtrafik och därmed täcka din identitet när du omfattas av en Deep Packet Inspection (DPI). För att aktivera Stealth-läget, överväg att köra OpenVPN-protokollet på port 443. Detta gör det möjligt för användare att enkelt glida genom DPI-brandväggar. Kontakta supportteamet hos leverantören som du har registrerat dig för för mer information om OpenVPN-port 443-anslutningen. Om detta inte fungerar, överväg att använda avancerad obfuskning.

Den här processen innebär att du lägger till ett dubbelt krypteringslager till ditt VPN-nätverk, vilket gör det praktiskt taget oblockerbart och så anonymt som saker kan få. Att konfigurera OpenVPN för att få åtkomst till Tor är en av de mest framträdande dämpningsteknikerna, men lyckligtvis har du tjänster som erbjuder inbyggt VPN-Over-Tor-stöd. Bland de mest framstående är NordVPN, AirVPN, PrivateVPN, PIA och TorVPN.

Skolan avblockerar verktyg

Om du letar efter VPN-alternativ till att blockera webbplatser, sociala medier och spel i din skola / universitet / högskola, måste du lära dig om Tor och SchoolTunnel. Tor är en mycket säker metod för att utnyttja anonymitet online, som krypterar din internetanslutning och gör att den passerar genom tusentals noder runt om i världen.

Det spelar också en viktig roll i nätverksdämpning, vilket gör det möjligt att fördubbla säkerheten för din anslutning till VPN: er. Som ett annat alternativ kanske du vill prova SchoolTunnel, en dedikerad tjänst för att avblockera åtkomst till valfri webbplats på ditt utbildningsinstitut. Det är en proxytjänst som till och med erbjuder hjälp för att få obegränsad tillgång till sociala medier och YouTube-videor.

Hur man avblockerar webbplatser på skolor

 1. Välj en VPN-leverantör från listan ovan.
 2. Ladda ner relevant applikation för din enhet från deras webbplats.
 3. När du har installerat öppnar du VPN-appen.
 4. Hitta en server du vill ansluta till.
 5. Välj VPN-protokollet för anslutning.
 6. Gör det möjligt “Automatisk dödsbrytare”.
 7. Slå “Ansluta” -knappen och njut av att blockera webbplatser!

Avblockera webbplatser

Hur du avblockerar webbplatser i skolan på Android & iOS-enheter

 1. Välj en VPN-leverantör från namnen som nämns ovan
 2. Registrera dig för VPN-tjänsten genom att prenumerera på alla premium- / gratisplaner
 3. Ladda ner nu appen på Android-enheten från Google Play Store & på iOS-enhet från iTunes
 4. Logga in på VPN-appen med dina inloggningsuppgifter
 5. Anslut till alla VPN-server över hela världen & avblockera webbplatser i skolan

School Proxy vs. Bästa VPN för skolan

Även om både VPN och proxyservrar erbjuder användarna möjligheten att spärra webbplatser sömlöst, finns det några mycket allvarliga skillnader mellan de två. Till exempel ger proxyer inte säkerhet och integritet för att skydda din online-identitet, vilket innebär att vem som helst kan spåra din IP-adress tillbaka till din enhet, varför det inte är en ansvarig lösning att använda för att kringgå innehållsbegränsningarna i din skola / högskola / universitet.

Å andra sidan är VPN utrustade med massor av kryptering / chiffer, vilket förbättrar den totala säkerheten i ditt nätverk. Samtidigt lägger de till en enorm lista med avancerade funktioner, som NAT Firewall, Automatic Kill Switch, Split Tunneling, DDoS Attack Prevention, DPI Protection, SOCKS5 proxy, och mycket mer som är avgörande för att utnyttja komplett anonymitet online!

Bästa VPN för vanliga frågor om skolor

När det gäller att hitta de bästa VPN: erna för skolan, kan du stöta på många alternativ på marknaden, tillsammans med en enorm lista med obesvarade frågor. Nedan svarar vi på några av de vanligaste för dig.

Vad VPN ska användas i skolan?

Baserat på tillförlitligheten, prestanda, support, servertillgänglighet och prissättning har vi analyserat en enorm lista över VPN-leverantörer och nämnt de mest framstående i listan ovan. Välj något från NordVPN, ExpressVPN, VyprVPN, CyberGhost och PureVPN.

Hur blockerar du webbplatser i skolan?

Processen är otroligt enkel och kräver ingen raketvetenskap. För att börja avblockera webbplatser, allt du behöver göra är att registrera dig med en VPN-tjänst, ladda ner dess ursprungliga app för din enhet, byta servrar till dina önskemål och tryck på anslutningsknappen!

Inpackning av saker

Vi hoppas att den här guiden hjälper dig att hitta de bästa VPN: n för skolan som gör att du enkelt kan spärra webbplatser, sociala medier och spel. Oavsett om du stöter på några problem eller har några rekommendationer kan du gärna lämna en kommentar nedan. Tveka inte också att dela guiden med dina skolkompisar, som är trötta på att hantera dessa irriterande restriktioner!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  10 bästa VPN för Tor - Utnyttja komplett anonymitet online med hjälp av Onion VPN