27 Beste VPN-nettleser – Sikrer sikkerhet gjennom VPN-nettlesere Gratis apper

Internett er for tiden fylt med ondsinnede lenker, tvilsom programvare, copyright-troll og mer slike ting, som alle kan utgjøre en betydelig risiko for din online sikkerhet og datasensitivitet. Populære nettlesere blir imidlertid ikke gitt sin rettferdige del av sikkerhetsbeskyttelsen, noe som gjør dem sårbare. VPN-en som er spesielt installert for nettleserbeskyttelse, bidrar mye til å sikre at dette mulighetsvinduet forblir lukket for hackere.


Det tryggeste alternativet ditt for å nøytralisere denne trusselen mot nettleserne dine er å distribuere en beste VPN-tjeneste som’er privat, rimelig og pålitelig nok til å beskytte forbindelsen din og anonymiteten til enhver tid.

Hvorfor mest sikker og privat nettleser trenger tid?

Nettlesere er de mest brukte tilgangsportene til internett for mennesker og bedrifter rundt om i verden. Den’er egentlig vinduet ditt til gratis nett, men brukes det vinduet til å kikke inn? De fleste ikke’t ta nettleserens sikkerhet på alvor. De kan gå etter antivirus på PC-ene sine, men hvis de i stedet fokuserer på å skaffe sikkerhet for nettleserne, kan virus og skadelig programvare aldri infisere PC-en i det hele tatt.

Moderne nettlesere er sikrere enn tidligere versjoner, men du kan ikke betegne dem “herdet” nok til å kunne avverge all online malware og virustrusler som kommer deres vei.

I mange tilfeller gjennom årene har flertallet av sikkerhetsbrudd skjedd gjennom ubeskyttede nettlesere. Og selv om den sikreste nettleseren i verden ikke kan forhindre at et virus angriper systemet ditt hvis du bare klikket på en ondsinnet lenke (bevisst sabotasje), kan en sikker nettleser definitivt avlede hackere, skadelige proffer og til og med de som fortsetter å utnytte null- dagssårbarheter eller prøv å spore IP-en din.

Beste VPN-nettleser

Beste VPN-nettleser 2018 - Testet og bekreftet

VPN-er er den primære forsvarsvektoren mot enhver form for online trussel. Enten du har en enhet du trenger å sikre eller en surfeøkt du trenger å skjule, er VPN-er de kraftigste og helhetlige sikkerhetsverktøyene som er tilgjengelige.

De sikrer dataene dine gjennom toppkryptering, gir sikker protokollstøtte, tilbyr flere servere, garanterer stabile hastigheter og fremfor alt, for å sikre at brukernes personvern aldri blir kompromittert.

Men til tross for at annenhver VPN hevder å tilby alle disse funksjonene, er det få som skiller seg ut når det gjelder hvor robuste disse funksjonene faktisk er til deres tjeneste. For nettleseren din trenger du bare den beste VPN-en som vil sikre at det aldri er et sikkerhets bortfall som går på bekostning av dine ekstremt følsomme data.

Her er vår spesielt listen over beste VPN for nettlesere 2018, som inneholder eksklusive guider for leverandører, funksjonene de tilbyr, prisplaner og mer.

Leverandører Pris ($) Funksjoner Rangering Rabatt Besøkeleverandør

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Per måned

  • 800+ servere i 50+ land
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • Ubegrensede samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig 83% rabatt på nettstedet
  Les anmeldelse

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Per måned

  • 2000+ servere i 140+ land
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • 5 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig besøksside på 73%
  Les anmeldelse

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Per måned

  • 3000+ servere i 94 land
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • 3 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig 35% avslag på besøkssiden
  Les anmeldelse

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Per måned

  • 1000+ servere over 100 steder
  • 256-bit standard kryptering av militær karakter
  • Støtte til live chat er utmerket
  • Null loggleverandør
  • 5 tilgjengelige multilogger
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps og Chrome-utvidelse

  Pålitelig 77% avslag Besøk nettstedet
  Les anmeldelse

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2,75Per måned

  • 3 700 servere i 60 land
  • 256-bit AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Streng ingen loggpolicy
  • 7 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  regularitet 77% avslag Besøk nettstedet
  Les anmeldelse

PureVPN - Gir kompatible utvidelser av topp kvalitet med en beste VPN for nettleser

Hvis du ikke gjør det’Jeg vil ikke bruke penger på dine hardt opptjente penger på å skaffe deg en VPN og leter etter en rimelig leverandør som ikke gjør det’t kompromiss med funksjoner av noe slag, da er Pure VPN definitivt det perfekte valget for deg.

Hvorfor trenger den mest sikre og private nettleseren tid?

PureVPN tilbyr kompatible utvidelser for populære nettlesere som Firefox og Chrome, og har gjort så mye for å gjøre sikkerheten tilgjengelig og enklere å sette opp på nettlesere.

På toppen av å være billigere enn sine jevnaldrende og gi toppkompatibilitet, kompromitterer PureVPN aldri med kvaliteten og utvidelsen av funksjonene. PureVPN kan tillate deg å fjerne blokkering av geobegrensede streaming-nettsteder som Netflix US, få tilgang til mer avanserte sikkerhetsalternativer som en kill switch og delt tunneling, logge på 6 enheter / nettlesere samtidig og mye mer.

Men foreløpig gjør ikke PureVPN det’kan ikke tilby en gratis prøveperiode, så du ikke kan teste ut tjenesten før du abonnerer på den. Men hvis du betaler for noe av planen, vil du aldri angre på det senere.

Pros

 1. Perfekt kompatibilitet som VPN for nettleser
 2. DDoS-beskyttelse
 3. Støtte for dedikert streaming
 4. P2P- og Torrent-servere
 5. 750 + servere i 141 land
 6. VPN Hotspot
 7. Nat-brannmuren
 8. Støtte for flere protokoller inkludert OpenVPN og L2Tp
 9. Tillater delt tunneling

Ulemper

 1. Holder noen logger
 2. Gratis prøveversjon er ikke tilgjengelig

Få PureVPN

NordVPN vil gi nettlesersikkerhet på alle enheter

Som med rotet på så mange enheter som strekker seg fra Mac-maskiner til Androids, har du ikke det’Jeg vet virkelig hvor du kan få tilgang til nettleseren din mest. Hvilken enhet du nå får tilgang til nettleseren din via Nord VPN, gir imidlertid enhetskompatible nettleserutvidelser for å gi stor sikkerhet på alle plattformer.

NordVPN for nettlesere

Tilbyderen tilbyr også større sikkerhetsfunksjoner, inkludert en dobbel VPN-forbindelse og tilgang til Onion over VPN-alternativet i nettleseren din. Men en herdet nettleser er ikke’t der funksjonene vil stoppe. NordVPN har en serverinfrastruktur som inkluderer 3700+ IP-er i over 60 land, og sikrer at det er null flaskehalser i båndbredden og garantert perfekt service til alle brukere.

Månedsplanen er litt dyr på NordVPN, koster 11,95 dollar, men hvis du vil ha den beste verdien, kan du abonnere på deres beste, treårsplan som vil koste deg bare $ 125,64 fakturert en gang.

Pros

 1. Tor med VPN-funksjon for nettleser-VPN
 2. Gratis prøveperiode
 3. Dobbeltkryptering tilgjengelig
 4. 3359 servere i over 60 land
 5. Flere betalingsmetoder
 6. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP og SSTP protokoller
 7. SmartPlay-funksjon for strømming av nettsteder

Ulemper

 1. Dyrt månedsplan (Ikke bra for kortsiktige brukere)

Få NordVPN

Privat Internett-tilgang sikrer raskere hastigheter som VPN for nettlesere

Det største problemet med mange VPN-er er at de har en tendens til å gasshastigheter for mye, men Private Interent Access eller PIA, vant’t gjør det. PIA er en av de raskeste VPN-ene som er tilgjengelig i markedet, og når du kjører gjennom den lette Chrome-utvidelsen, vil den ikke tilby noen problemer om du bruker nettleseren din til å streame kontinuerlig eller bla gjennom nettet anonymt.

Privat internettilgang VPN for nettlesere

For å få den beste gjentagelsen av vår gjennomgang av denne tjenesten, bare besøk noen av Reddit’s tråder relatert til best vpn reddit. PIA er en topptegning på Reddit-tråder, og hundrevis av brukere anbefaler det aktivt som en topp VPN for nettleser eller annen enhet. PIA er en av de bedre VPN-ene der ute med tanke på et antall servere, og tilbyr for tiden rundt 3081+ servere i over 28 store land. Tilbyderen tilbyr ikke noen nye funksjoner som Onion over VPN, men selv de grunnleggende funksjonene her fungerer utmerket.

På prisfronten er de beste planene de årlige og halvårlige planene. Abonnement i to år koster bare 69,95 dollar, mens den årlige abonnementsplanen faktureres en gang til 39,95 dollar, og gir alltid god valuta for pengene.

Pros

 1. Zero Speed ​​Throttling som VPN for Browser
 2. OpenVPN, L2TP / IPsec støttet
 3. P2P-støtte tilgjengelig
 4. Null logger
 5. 5 Samtidige tilkoblinger
 6. Ubegrenset båndbredde

Ulemper

 1. De dedikerte appene er litt vanskelige å bruke for nybegynnere

Få privat internettilgang

ExpressVPN - den robuste VPN for nettleser

De dyrere tjenestene er vanligvis en slå av i alle produktkategorier, men Express VPN rettferdiggjør sin høye prislapp ved å matche den med ekstremt robuste funksjoner. Denne VPN-en sikrer lynraske hastigheter på nettlesere mens du aldri slipper deg med tanke på sikkerhet. Beskyttet av AES 256-kryptering i militær klasse, har du muligheten til å dirigere dataene dine via 148+ serverplasser i hele 94 land.

Express VPN for nettleser

ExpressVPN garanterer høy brukerfrihet med toppen av linjen enhetskompatible apper og utvidelser som gjør bruk av VPN-funksjonene til en lek for brukere av alle slag. For streamere blokkerer denne VPN spektakulært noe geobegrenset innhold hvor som helst i verden, og kobler det sammen med andre førsteklasses funksjoner som 24/7 live support, omfattende guider og delt tunneling, og du har en vinner.

Men denne tjenesten gjør det ikke’Det kommer billig da åreplanen er priset til $ 99,95 og den’er deres beste verdi plan. Den andre planen på seks måneder kan tegnes for 59,95 dollar.

Pros

 1. Kraftig liste over funksjoner for en sømløs opplevelse som VPN for nettleser
 2. Dedikerte apper og utvidelser for nettlesere
 3. Tøff, kryptering av militær karakter
 4. Støtte for flere protokoller
 5. Null logger policy

Ulemper

 1. Ingen dedikerte P2P-servere
 2. Dyrt relativt til konkurrerende tjenester

Få ExpressVPN

TorGuard gir ensidig anonymitet som Beste VPN for nettleser

TorGuard er oppkalt etter en av de sikrere nettleserne i verden, og har imponert oss og mange andre VPN-entusiaster med sin grusomme sikkerhet og høye bekvemmelighetsfunksjoner.

Torguard VPN for nettleser

TorGuard, som gir tilgang til opptil 3000+ servere over 50+ land, er et utmerket valg som en streaming VPN for nettlesere. Sammen med integrert støtte gjennom dedikerte apper på alle plattformer, har denne VPN-leverandøren også en Stealth VPN-funksjon for de som leter etter litt ekstra sikkerhet på nettet. Det er ingen kjente IPv6-lekkasjer eller DNS-feil med Torguard, og hastighetene forble fenomenale under rettssaken vår.

Prisplanene er imidlertid litt kompliserte, men for hver plan får du noen tjenester over hele linjen med en mengde eksklusive funksjoner. Deres beste plan er fortsatt det årlige abonnementstilbudet som koster $ 59.99. Du kan også følge med deres kvartalsplan, som er overraskende rimelig til bare $ 19.99 fakturert en gang.

Pros

 1. Tor-modellen gir større sikkerhet som VPN for nettleser
 2. Sterke krypteringsnivåer
 3. Stealth VPN-beskyttelsesfunksjon
 4. 3000+ VPN-servere i 50 land
 5. Dedikert IP-adresse

Ulemper

 1. Planene er svært dyre
 2. Funksjonspakker kan være forvirrende

Få TorGuard VPN

Beste VPN-nettleser gratis 2018

De fleste av gratis VPN-tjenester der ute skuffer brukerne deres på stor tid, og det er et spørsmål om tillit når de registrerer seg for noen. Imidlertid er det fortsatt noen navn som har holdt sine egne og som nå tjener som et symbol på personvern og beskytter brukerintegritet til det fulle.

Disse leverandørene har alltid vist på listen vår fordi de er så få. I denne listen over Beste gratis VPN for nettlesere 2018 har vi tatt stor vekt på å gi bare de navnene til våre verdsatte brukere som aldri vil gi oss eller seg selv ned på billige gimmicks som er felles for andre ikke-så-gode gratis VPN-tjenester.

Her er listen:

TunnelBear - Den beste all-round VPN for nettlesere

Hvis det er en gratis nettleser VPN Free-tjeneste som kan matche de betalte leverandørene når det gjelder å tilby førsteklasses online sikkerhet til internettgjennere, så er det Tunnelbear. En VPN med tegneseriebjørner som oversvømmer alle brukergrensesnittene sine. Tunnelbear tilbyr spenstige servere spredt over 20 land. Denne gratis VPN tar kaken for å føre null logger og aldri rote med dataene dine i motsetning til andre gratis VPN-tjenester i markedet..

Beste VPN-nettleser gratis 2018

Den eneste slå av med Tunnelbear er datagrensen. Med 500 MB per måned løper den bare så raskt at du ikke kan glede deg over mer enn noen få surfeøkter. Men vent, vi på BestVPN.co har funnet et hack for å gi deg mer av denne tjenesten.

Tweet om Tunnelbear, så får du ytterligere 1 GB data per måned. Det gjør det for vanskelig å motstå. Tunnelbear tilbyr også gode kompatible apper og utvidelser slik at alle nettleserne dine fungerer anonymt.

Pros

 1. Topp gratis VPN-tjeneste for nettlesere
 2. 5 samtidige enhetstilkoblinger mulig
 3. Kraftig kryptering
 4. Sømløs og godt avrundet brukergrensesnitt

Ulemper

 1. Datagrense er 500 MB / måned
 2. doesn’t støtte peer to peer eller P2P.

Blokkløs - Enkel å bruke for nybegynnere som VPN for nettleser

Mange apper og programvare er så kompliserte at nybegynnere og nybegynnere blir veldig slått av fra dem. Imidlertid er Blockless en nettleser VPN-gratis tjeneste som lar alle typer brukere enkelt koble seg på nettet via en sikker nettforbindelse.

Blokkløs VPN for nettleser

Alt du trenger å gjøre for å få tilgang til denne VPN er å registrere deg med Blockless. Selv om det ikke gjør det’t tilby brukerne sjansen til å velge den valgte serveren da dette skjer automatisk, det var ingen hastighetsforsinkelser da vi testet denne tjenesten. Nedlastings- og opplastningshastighetene gikk litt ned, men de var gode når du tar i betraktning at dette er en gratis tjeneste.

Det brukes av over en halv million mennesker, som snakker om sin evne og service som beste gratis VPN for nettleser.

Pros

 1. Ekstremt enkelt å distribuere og bruke som et gratis VPN for nettlesere
 2. Dedikerte apper tilgjengelig
 3. Raskere hastigheter sammenlignet med andre gratis VPN-er

Ulemper

 1. Begrenset utvalg av funksjoner

Windscribe - Den beste datagrensen som VPN for nettleser

Denne VPN-en er nede, en av de mest sjenerøse tjenestene i det gratis VPN-markedet. Windscribe tilbyr brukeren en sjanse til å benytte 10 GB data per måned. Datagrensen som er tilgjengelig her er minst 5 ganger mer enn du får på andre VPN-er, men rausheten gjør det ikke’t slutter der.

Windscribe VPN for nettleser

Med Windscribe er det ingen begrensning for antall enheter du kan koble deg til. På toppen av alt dette kommer de kompatible appene med en funksjon som heter Cruise Control som lar deg automatisk kobles til den raskeste serveren som er tilgjengelig for øyeblikket.

Men hvis du ikke gjør det’som serveren du har blitt koblet til, har du muligheten til å velge mellom andre VPN-servere. Windscribe tilbyr en utvidelse for Chrome og et tillegg for Firefox, for å gi et helhetlig sikkerhetsdekning for nettleseropplevelsen din. Windscribe er også populært som en av de beste VPN-ene for torrenter, og det til og med gratis opp til en viss grense.

Pros

 1. Høy datagrense som gir best ytelse som VPN for nettleser
 2. Ubegrensede enhetstilkoblinger
 3. Har annonse-blokkering og brannmur
 4. Støtter P2P / Torrenting

Ulemper

 1. Åpen VPN-protokoll er ikke tilgjengelig
 2. Vanlige sammenbrudd

Zenmate - En pålitelig VPN-leverandør for nettlesere

Med mange års markedserfaring og sannsynligvis det mest anerkjente navnet i Free VPN-domenet, er Zenmate en nettleser VPN gratis tjeneste som sjelden skuffer.

Zenmate VPN for nettleser

Å tilby et ubegrenset datafradrag, å bruke Zenmate har vært det foretrukne valget blant millioner av mennesker over hele verden for å fjerne blokkering av geobegrenset innhold og omgå autoritære brannmurer.

Hastighetene kan til tider være gjennomsnittlige, men den tilbyr 4 servere som gir deg en sjanse til å finne og koble deg til den som passer regningen på den beste måten. Krypteringsstandardene er sterke, og det har hittil ikke vært kjent noen lekkasjer fra denne leverandøren. Absolutt verdt et forsøk! (Sjekk Zenmate-gjennomgangen for mer detaljert informasjon)

ZoogVPN opprettholder høyt personvern som VPN for nettleser

Å føre logger og deretter konvertere disse dataene til en selgerbar vare er en altfor vanlig forekomst i gratis VPN-er. Men ZoogVPN kan stole på for at dette ikke er forretningsmodellen i den gratis VPN-tjenesten.

Zoog VPN for nettleser

Denne leverandøren har begrensede funksjoner som nettleserfri VPN, men den gir ultralydig sikkerhet for nettlesere av alle slag. Ingen logger blir oppbevart på denne tjenesten, noe som gjør det til et pålitelig domene å stole på dine personlige behov online.

I sin gratis tjeneste tilbyr den for tiden 2 GB båndbreddegrense sammen med tilgang til 3 VPN-servere, 128-biters kryptering og begrenset P2P-støtte. Så hvis du bare vil ha en VPN som sikrer din tilstedeværelse på nettet uten å være for overbord med funksjonene, så er ZoogVPN der du vil finne riktig match.

Pros

 1. Streng datapolitikk som VPN for nettleser
 2. 2 GB datakap
 3. Gir relativt sterk kryptering
 4. Raske servere

Ulemper

 1. Langsom kundefasilitering
 2. Enkel tilkobling tilgjengelig

Beste VPN-nettleser for Android

Android-smarttelefon er svært mottagelig for malware-angrep og forsøk på datafeil fordi de er et lokkende mål for hackere på grunn av et stort antall mennesker som bruker OS. For å sikre de ekstremt sensitive dataene på smarttelefonen din, trenger du en sikker VPN for Chrome-nettleseren din på Android. Nedenfor har vi gitt to bunnsolid VPN-tjeneste som vil garantere deg den beste beskyttelsen og sikre Android-surfing økter hele veien:

IvacyVPN - Gir delt tunnelfunksjon som VPN-leser for Android

På Android-nettlesere trenger du VPN-er som prioriterer hastighet og ytelse fremfor alt annet. Og det’er akkurat der Ivacy VPN’den eksklusive Split Tunneling-funksjonen er nyttig. Det kan være titalls apper koblet til internett på Android-en din, og Split Tunneling-funksjonen lar deg bare rute noen utvalgte apper som nettleseren din gjennom den sikre tilkoblingen.

Ivacy VPN for nettleser

Ivacy VPN tilbyr mer enn 100 serverplasser over hele verden, støtte for flere protokoller inkludert OpenVPN, kryptering av militær karakter, fem samtidige pålogginger og en flott Chrome-utvidelse.

Du kan nå ha det i hele 5 år ved å betale bare $ 60 regning en gang. Tilbud don’t kommer bedre enn de som tilbys av denne VPN-en. Må ha for Android-nettlesere.

Pros

 1. Lar splittunneling sikre raskere hastigheter som nettleser-VPN for Android
 2. 450+ servere i 100 forskjellige steder
 3. 5 Samtidige pålogginger
 4. Null båndbredde Throttling
 5. Støtte for Mutliple Protocol
 6. Fjern blokkering av geobegrenset innhold som Netflix

Ulemper

 1. Ingen gratis prøveversjoner
 2. Ingen Bitcoin eller Crypto refusjon tilgjengelig

Få Ivacy

IBVPN - Blokkerer skadelig innhold som VPN-leser for Android

Med flere tillegg og utvidelser for alle større nettlesere, er IB eller Invisible Browsing VPN et topp valg av Beste VPN for en VPN-nettleser for Android. Den’er enkle, brukervennlige klientapper og utvidelser, og har gjort det til en utrolig populær tjeneste for nybegynnere og nybegynnere.

IBVPN for nettlesere

Men det gjør det ikke’Det betyr at denne leverandøren er en nybegynner i form av funksjoner eller sikkerhet. Det tilbyr kryptering av militær klasse AES-256, støtte for flere protokoller inkludert OpenVPN & L2TP, 200 servere på 63 lokasjoner, Tor over VPN, Double VPN og en kill switch for å gi et helhetlig sikkerhetsnett for Android-brukere. Den beste pakken med alle funksjonene er deres årlige Ultimate VPN-plan som faktureres til bare $ 58.06.

Pros

 1. Tilbyr 200 servere for maksimal avblokkering av geobegrensede nettsteder som en VPN-nettleser for Android
 2. Tor Over VPN
 3. Dobbelt VPN-funksjon
 4. Automatisk tilkoblingsfunksjon for å beskytte brukere i tilfelle tjenestefeil
 5. Ulemper:

Ulemper

 1. Kan være ganske treg til tider
 2. Ikke egnet for Torrenting

Skaff deg IBVPN

Beste oversikt over VPN-nettleserenheter

Nettlesere brukes til å få tilgang til internett, men måten de jobber, fungerer og reagerer på forskjellige operativsystemer varierer veldig. Her er en oversikt over den beste VPN for nettleser på forskjellige enheter:

Beste VPN-nettleser for PC

PC-er regjerer fortsatt roost som en av de mest populære enhetene som brukes til å få tilgang til internett. Dette beror på den fantastiske kompatibiliteten som PC-er gir nettlesere som Chrome og Firefox, slik at brukeren kan oppnå optimal tilfredshet og tilgjengelighet av funksjoner.

VPN-er kan enkelt installeres på PC-er, slik vi har vist i detalj i vårt stykke for Beste VPN for PC. Nesten hver VPN tilbyr kompatible apper og nettleserutvidelser for bruk med PC. Her er Topp 3 beste VPN for nettleser til PC:

 1. ExpressVPN - Enkel installasjon og konfigurering som VPN-leser på alle PCer.
 2. PureVPN - Ekstremt rimelige prisplaner for nettleser VPN på PCer.
 3. Privat Internett-tilgang - Mest populær tjeneste som nettleser-VPN på PCer.

Beste VPN-nettleser for iPhone

Introduksjonen som ansporet den fremtidige spredningen av smarttelefoner over hele verden, iPhone er fortsatt et av de mest ikoniske merkene i vår tid. I motsetning til hva mange tror, ​​kan iPhones bli smittet med skadelig programvare og virus like enkelt som det skjer på andre enheter.

Det er viktig at du kobler en VPN med nettleseren din på iPhone for å sikre en trygg, sikker og optimalisert nettopplevelse. Her er de tre beste valgene for utmerkede VPN-er kompatible på iPhone-nettlesere:

 1. NordVPN - iOS-kompatibel app tilgjengelig for VPN Browser på iPhone.
 2. TorGuard - Gjør iPhone-sikkerhet mer robust som en VPN-nettleser for iOS.
 3. PureVPN - Støtt streaming med raske hastigheter som en VPN-nettleser på iPhone.

Beste VPN for Tor Browser

Tor Browser ble introdusert for å øke sikkerheten som en nettleser hadde råd til en bruker. Ved å bruke løkrutingekonseptet for å beskytte brukerdata og skjule IP-ene deres, er Tor Browser et høyt foretrukket valg for mange teknisk-erfarne brukere med sensitive databeskyttelsesbehov.

Ikke hver VPN kan tilby ultrakompatibilitet for bruk med en Tor-nettleser. Den beste VPN for Tor Browser tilbyr dedikerte funksjoner som Onion over Tor og Split Tunneling for å sikre høy ytelse og null etterslep. Her er våre Topp 3 VPN-valg for Tor Browser.

 1. NordVPN - Toppen av linjen Onion over VPN-funksjonen som VPN for Tor Browser.
 2. ExpressVPN - Utrolig utvalg av servere tilgjengelig som VPN for Tor Browser.
 3. TorGuard - Inneboende kompatibel VPN med Tor Browser.

Beste VPN for Chrome-nettleser

Chrome er kanskje den mest populære nettleseren i verden, noe som gjør det til et svært attraktivt mål for sabotasje- og hackingforsøk. Brukere som har distribuert Chrome-nettleseren, må være ekstra forsiktige og sikre at sikkerheten til enhver tid er i deres hender.

Den beste VPN for Chrome-nettleseren er de som er lette, gir kompatible utvidelser, optimaliserer opplevelsen din, don’t gasshastigheter og kompromitter aldri sikkerheten din. Her’er en oversikt over våre topp 3 VPN-valg som kan gi alt og mer for brukere av Chrome-nettlesere:

 1. ExpressVPN - dedikerte utvidelser tilgjengelig som VPN for Chrome-nettleser.
 2. PrivateInternetAccess - Sikrer raskere hastigheter som VPN for Chrome Browser.
 3. NordVPN - Dobbelt VPN for ekstra sikkerhetsfunksjon tilgjengelig for Chrome Browser VPN.

Beste VPN for UC Browser

UC Browser er et flott tillegg til nettleserrepertoaret. Det er raskt, nippy og stort sett enkelt å bruke. Selv UC-nettleser, som sporer opprinnelsen tilbake til kinesiske utviklere, kan imidlertid være et stort sikkerhetsmessighet hvis den ikke brukes med en VPN.

Nedenfor presenterer vi listen over vår beste VPN for UC-nettleser:

 1. PrivateVPN - All Round-sikkerhet og protokollstøtte som VPN for UC Browser.
 2. ExpressVPN - Problemfri og kompatibel VPN for UC Browser.
 3. TorGuardVPN - Beskytter din anonymitet på nettet i UC-nettleseren.

Nettleseralternativer

Bortsett fra de mer populære nettleserne som ofte brukes som Chrome og Firefox, er det flere alternative nettlesere tilgjengelig for de som leter etter litt ekstra sikkerhet.

Hovedsakelig gir disse nettleserne intern robust sikkerhet fra plattformene, og eliminerer risikoen som er forbundet med å krysse online domenet..

Blant dem anbefaler vi at du bruker Tor Browser, som krypterer dataene dine og lar deg skjule IP-en. Det er basert på konseptet Onion routing, der forskjellige krypterte datastrømmer sprer dataene dine, noe som gjør det vanskelig for snoopere å legge hendene på dem.

Noen andre foretrukne nettleseralternativer kan være de som er basert på den Chromium-teknologiske modellen som Comodo Dragon og SRWare Iron. Dette grunnlaget gjør at de kan være ekstra sikre mens de forblir enkle å bruke.

Episk nettleser er et annet mulig alternativ for de som ønsker en nettleser med VPN som ikke’t føre aktivitetslogger som om det skjer i den konvensjonelle Chrome-nettleseren. Men for å få tilgang til denne funksjonen, må du aktivere den private nettlesingsmodusen, og det er også muligheten til å dirigere internettforbindelsen din via en proxy.

Beste VPN for vanlige spørsmål om nettleser

Hva er en VPN-nettleser?

Nettlesere kan være usikre når det gjelder å beskytte din online sikkerhet i denne alderen med stadig mer konsistente og hardere malware-angrep og hackingforsøk, og dermed sette dine sensitive data på alvor. En topp VPN kan tillate deg å bruke nettleseren din sikrere og være trygg på at internettaktiviteten din er skjult, beskyttet og trygg mot nysgjerrige øyne.

En nettleser med VPN, ganske enkelt sagt, er nettleser som brukes med en god VPN for å minimere risikoen for data og utvide maksimal sikkerhet for å dekke opp for systemets sårbarheter i nettleseren selv.

Hvordan fungerer nettleser VPN?

Det fungerer ved å kryptere dataene dine og deretter sende dem gjennom en sikker tunnel i henhold til den valgte protokollen. Du kan få en nettleser-VPN ved å legge til en utvidelse til nettleseren selv eller installere VPN-app-klienten på enheten din.

Hvordan endrer jeg VPN på Chrome?

Hvis du noen gang vil bytte nettleser med VPN på Chrome, må du først avinstallere VPN-utvidelsen av nettleseren. Her’s hvordan det er gjort:

 1. Gå til Innstillinger > Flere verktøy > utvidelser > Fjerne

Installer nå et hvilket som helst annet beste VPN-valg du velger som en enhetsklient-app eller nettleserutvidelse for maksimal online anonymitet og sikkerhet.

Konklusjon

I nyere tid har det vært en økning i tilfeller som kommer frem som indikerer hvor stor betydning som ligger i å beskytte dataene dine. Cambridge Analytica-skandalen i USA var ment å tjene som en vekker for internett-borgere over hele verden.

Enten nettlesere, PC-er eller smarttelefoner, prøver hackere alltid å bryte seg inn i systemet ditt gjennom alle tilgjengelige vinduer. Og mens vi kan’t alltid kontrollere de iboende sikkerhetsfunksjonene til disse plattformene, vi kan fortsatt beskytte oss selv ved å bruke en VPN og følge sikker surfepraksis som å gjenkjenne og holde oss borte fra ondsinnede lenker.

Hos BestVPN.co streber vi alltid mot å bygge et sikkert internett for alle. Vi er ikke interessert i bare Internett-sikkerhet, men har en visjon om å beskytte brukeren’s personlige data. Hvis du har noen anbefalinger, forslag til forbedringer eller til og med verdifull kritikk å dele med oss, må du gjerne gjøre det i kommentarfeltet nedenfor.

Похожие статьи

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me