27 Bedste VPN-browser – Sikring af sikkerhed gennem VPN-browsers gratis apps

Internettet er i øjeblikket fyldt med ondsindede links, tvivlsom software, copyright-trold og mere sådanne ting, som alle kan udgøre en betydelig risiko for din online sikkerhed og datasensitivitet. Populære browsere får dog ikke deres behørige andel af sikkerhedsbeskyttelse, hvilket gør dem sårbare big time. VPN, der er specielt installeret til browserbeskyttelse, hjælper meget med at sikre, at dette mulighedsvindue forbliver lukket for hackere.

Din sikreste indsats for at neutralisere denne trussel mod dine browsere er at implementere en bedste VPN-service der’s private, overkommelige og pålidelige nok til at beskytte din forbindelse og anonymitet til enhver tid.

Hvorfor mest sikker og privat browser er brug for tid?

Browsere er de mest anvendte adgangsport til internettet for mennesker og virksomheder over hele verden. Det’s dybest set dit vindue til den gratis internet, men bruges det vindue til at kigge inde? De fleste mennesker gør det ikke’t tage deres browsersikkerhed alvorligt. De kan muligvis søge antivirus på deres pc'er, men hvis de i stedet fokuserer på at skaffe sikkerhed for deres browsere, kan vira og malware muligvis aldrig inficere pc'en overhovedet.

Moderne browsere er mere sikre end deres tidligere versioner, men du kan ikke sige dem “Hærdet” nok til at være i stand til at afværge al online malware og virustrusler, der kommer deres vej.

I mange tilfælde i årenes løb har størstedelen af ​​sikkerhedsovertrædelserne sket gennem ubeskyttede browsere. Og selvom den mest sikre browser i verden ikke kan forhindre en virus i at angribe dit system, hvis du bare klikkede på et ondsindet link (bevidst sabotage), kan en sikker browser definitivt aflede hackere, malware-fordele og endda dem, der fortsætter med at udnytte nul- dag sårbarheder eller prøv at spore din IP ned.

Bedste VPN-browser

Bedste VPN-browser 2018 - Testet og bekræftet

VPN'er er den primære forsvarsvektor mod enhver form for online trussel. Uanset om du har en enhed, du har brug for at sikre, eller en browsersession, du har brug for at skjule, VPN'er er de mest kraftfulde og holistiske sikkerhedsværktøjer, der er tilgængelige.

De sikrer dine data gennem kryptering i topklasse, giver sikker protokollesupport, tilbyder flere servere, garanterer stabile hastigheder og frem for alt eksisterer for at sikre, at brugernes privatliv aldrig kompromitteres.

Men på trods af at enhver anden VPN hævder at tilbyde alle disse funktioner, er der få, der skiller sig ud med hensyn til, hvor robuste disse funktioner faktisk er til deres tjeneste. Til din browser har du kun brug for den bedste VPN, der ville sikre, at der aldrig er et sikkerhedsfald, der går på kompromis med dine ekstremt følsomme data.

Her er vores specielt kuratliste til Bedste VPN for browsere 2018, der indeholder eksklusive guider til udbydere, de funktioner, de tilbyder, prisplaner og mere.

Udbydere Pris ($) Funktioner Bedømmelse Rabat Besøgsudbyder

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Om måneden

  • 800+ servere i 50+ lande
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • Ubegrænsede samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig besøgsside på 83%
  Læs anmeldelse

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Om måneden

  • 2.000+ servere i 140+ lande
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • 5 Samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig besøgsside på 73%
  Læs anmeldelse

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Om måneden

  • 3.000+ servere i 94 lande
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • 3 samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig 35% rabat på besøgssted
  Læs anmeldelse

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Om måneden

  • 1000+ servere på tværs af 100 placeringer
  • 256-bit standardkryptering af militær kvalitet
  • Live chat support er fremragende
  • Nul logsudbyder
  • 5 tilgængelige multi-login
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps og Chrome-udvidelse

  Pålidelig 77% rabat besøg hjemmeside
  Læs anmeldelse

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2,75Om måneden

  • 3.700 servere i 60 lande
  • 256-bit AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Streng Ingen log-politik
  • 7 samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% rabat besøg hjemmeside
  Læs anmeldelse

PureVPN - Giver kompatible udvidelser i topklasse med en bedste VPN til browser

Hvis du ikke gør det’t vil bruge vader af dine hårdt tjente kontanter på at købe en VPN og leder efter en overkommelig udbyder, der ikke gør’t kompromis med funktioner af enhver art, så er Pure VPN bestemt det perfekte valg for dig.

Hvorfor den mest sikre og private browser er brug for tid?

Tilbyder kompatible udvidelser til populære browsere som Firefox og Chrome, PureVPN har gjort så meget for at gøre sikkerheden tilgængelig og lettere at konfigurere på browsere.

Foruden at være billigere end sine kammerater og give topkompatibilitet, går PureVPN aldrig på kompromis med kvaliteten og udvidelsen af ​​dens funktioner. PureVPN kan give dig mulighed for at fjerne blokering af geobegrænsede streamingwebsteder som Netflix US, få adgang til mere avancerede sikkerhedsindstillinger som en kill switch og split tunneling, logge ind via 6 enheder / browsere samtidigt og meget mere.

Men i øjeblikket gør PureVPN ikke’t tilbyder en gratis prøveperiode, så du ikke kan teste tjenesten ud, før du abonnerer på den. Hvis du dog betaler for nogen af ​​dens planer, vil du aldrig nogensinde fortryde det senere.

Fordele

 1. Perfekt kompatibilitet som VPN til browser
 2. DDoS-beskyttelse
 3. Dedikeret streaming-support
 4. P2P- og Torrent-servere
 5. 750 + servere i 141 lande
 6. VPN Hotspot
 7. Nat Firewall
 8. Flere protokollesupport inklusive OpenVPN og L2Tp
 9. Tillader delt tunneling

Ulemper

 1. Holder nogle logfiler
 2. Gratis prøveversion ikke tilgængelig

Hent PureVPN

NordVPN leverer browsersikkerhed på alle enheder

Som med rodet på så mange enheder, der spænder fra Mac til Androids, gør du ikke det’Jeg ved virkelig, hvor du muligvis har mest adgang til din browser. Uanset hvilken enhed, du får adgang til din browser via Nord VPN, leverer dog yderst enhedskompatible browserudvidelser til at give stor sikkerhed på tværs af alle platforme.

NordVPN for browsere

Udbyderen tilbyder også større sikkerhedsfunktioner, herunder en dobbelt VPN-forbindelse og adgang til Onion over VPN-option med din browser. Men en hærdet browser er ikke’t hvor funktionerne stopper. NordVPN har en serverinfrastruktur, der inkluderer 3700+ IP'er i over 60 lande, der sikrer, at der er nul båndbredde flaskehalse og garanteret uberørt service til enhver bruger.

Månedsplanen er lidt dyr på NordVPN og koster $ 11,95, men hvis du vil have den bedste værdi, kan du abonnere på deres bedste, tre-årige plan, der koster dig kun $ 125,64 faktureret en gang.

Fordele

 1. Tor med VPN-funktion til Browser VPN
 2. Gratis prøveperiode
 3. Dobbelt kryptering tilgængelig
 4. 3359 servere i over 60 lande
 5. Flere betalingsmetoder
 6. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP og SSTP protokoller
 7. SmartPlay-funktion til streamingwebsteder

Ulemper

 1. Dyrt månedlig plan (Ikke godt for kortvarige brugere)

Hent NordVPN

Privat internetadgang sikrer hurtigere hastigheder som en VPN for browsere

Det største problem med mange VPN'er er, at de har en tendens til at smøre hastigheder for meget, men Private Interent Access eller PIA, vandt’t gør det. PIA er en af ​​de hurtigste VPN'er, der er tilgængelige på markedet, og når de kører gennem sin lette Chrome-udvidelse, giver det ingen problemer, uanset om du bruger din browser til at streame kontinuerligt eller surfe anonymt på nettet.

Privat internetadgang VPN til browsere

For at få den bedste gentagelse af vores gennemgang af denne service skal du bare besøge nogen af ​​Reddit’s tråde relateret til bedste vpn reddit. PIA er et toptræk på Reddit-tråde, og hundreder af brugere anbefaler det aktivt som en Top VPN til browser eller enhver anden enhed. PIA er en af ​​de bedre VPN'er derude med hensyn til et antal servere, der i øjeblikket tilbyder omkring 3081+ servere i over 28 større lande. Udbyderen giver muligvis ikke nogen nye funktioner som Onion via VPN, men selv de grundlæggende funktioner her fungerer udmærket.

På prisfronten er de bedste planer de årlige og halvårlige planer. Abonnement i to år koster kun $ 69,95, mens den årlige abonnementsplan faktureres en gang til $ 39,95, hvilket altid giver stor værdi for pengene.

Fordele

 1. Nul hastighed throttling som VPN for browser
 2. OpenVPN, L2TP / IPsec understøttet
 3. P2P-support tilgængelig
 4. Nul logfiler
 5. 5 Samtidige forbindelser
 6. Ubegrænset båndbredde

Ulemper

 1. De dedikerede apps er lidt vanskelige at bruge til nybegynder

Få privat internetadgang

ExpressVPN - den robuste VPN til browser

De dyrere tjenester er generelt en slukke for enhver produktkategori, men Express VPN retfærdiggør sin høje prismærke ved at matche den med ekstremt robuste funktioner. Denne VPN sikrer lynhurtige hastigheder på browsere, mens han aldrig svigter dig med hensyn til sikkerhed. Beskyttet af AES 256-kryptering i militær kvalitet, har du muligheden for at dirigere dine data gennem 148+ serverplaceringer i hele 94 lande.

Express VPN til browser

ExpressVPN garanterer høj brugerfrihed med toppen af ​​enhedens kompatible apps og udvidelser, der gør brug af VPN-funktioner til en leg for brugere af alle slags. For streamere blokerer denne VPN spektakulært for geobegrænset indhold overalt i verden, og parret det med andre premium-funktioner som 24/7 live support, omfattende guider og split tunneling, og du har en vinder.

Men denne tjeneste gør det ikke’t kommer billig, da den årlige plan er prissat til $ 99,95 og den’s deres bedste værdi plan. Den anden plan for seks måneder kan tegnes for $ 59,95.

Fordele

 1. Kraftig liste over funktioner til en problemfri oplevelse som VPN til browser
 2. Dedikerede apps og udvidelser til browsere
 3. Hård, kryptering af militær kvalitet
 4. Flere protokollesupport
 5. Nul logpolitik

Ulemper

 1. Ingen dedikerede P2P-servere
 2. Dyrt i forhold til konkurrerende tjenester

Hent ExpressVPN

TorGuard giver ensidig anonymitet som den bedste VPN til browser

TorGuard er opkaldt efter en af ​​de mere sikre browsere i verden og har imponeret os og en masse andre VPN-entusiaster med sin gryde sikkerhed og høje komfortfunktioner.

Torguard VPN til browser

Ved at give adgang til op til 3000+ servere i mere end 50 lande er TorGuard et fremragende valg som en streaming VPN for browsere. Sammen med integreret support gennem dedikerede apps på alle platforme har denne VPN-udbyder også en Stealth VPN-funktion til dem, der leder efter noget ekstra sikkerhed online. Der er ingen kendte IPv6-lækager eller DNS-fejl med Torguard, og hastighederne forblev fænomenale under vores retssag.

Dens prisplaner er dog en smule komplicerede, da du med hver plan får nogle tjenester overalt med et væld af eksklusive funktioner. Deres bedste plan forbliver det årlige abonnementstilbud, der koster $ 59,99. Du kan også gå med deres kvartalsplan, som er overraskende overkommelig til kun $ 19,99 faktureret en gang.

Fordele

 1. Tor-model giver større sikkerhed som VPN til browser
 2. Stærk krypteringsniveauer
 3. Stealth VPN-beskyttelsesfunktion
 4. 3000+ VPN-servere i 50 lande
 5. Dedikeret IP-adresse

Ulemper

 1. Planerne er meget dyre
 2. Funktionspakker kan være forvirrende

Hent TorGuard VPN

Bedste VPN-browserfri 2018

De fleste af de gratis VPN-tjenester derude skuffer deres brugere big time, og der er et spørgsmål om tillid, når de tilmelder sig nogen. Der er dog stadig nogle navne, der har holdt deres egne og nu fungerer som et symbol på privatliv og beskytter brugerintegritet til fulde.

Disse udbydere har altid vist på vores liste, fordi de er så få. På denne liste over den bedste gratis VPN til browsere 2018 har vi sørget for at give kun disse navne til vores værdsatte brugere, som aldrig vil lade os eller dem selv ned til billige gimmicks, der er fælles for andre ikke-så-gode gratis VPN-tjenester.

Her er listen:

TunnelBear - Den bedste allround VPN til browsere

Hvis der er en gratis Browser VPN Free-tjeneste, der kan matche de betalte udbydere med hensyn til at give top-notch online sikkerhed til internet-denizens, så er Tunnelbear det. En VPN med tegneseriebjørne, der oversvømmer alle sine brugergrænseflader, Tunnelbear tilbyder spændende servere spredt over 20 lande. Denne gratis VPN tager kagen til at holde nul logfiler og aldrig rod med dine data i modsætning til andre gratis VPN-tjenester på markedet.

Bedste VPN-browserfri 2018

Den eneste slå fra med Tunnelbear er dens datagrænse. Med 500 MB pr. Måned løber det bare så hurtigt ud, at du ikke kan nyde mere end et par browsing-sessioner. Men vent, vi hos BestVPN.co har fundet et hak til at give dig mere af denne service.

Tweet om Tunnelbear, så får du yderligere 1 GB data pr. Måned. Det gør det for svært at modstå. Tunnelbear tilbyder også fantastiske kompatible apps og udvidelser, så alle dine browsere fungerer anonymt.

Fordele

 1. Top gratis VPN-service til browsere
 2. 5 mulige samtidige enhedsforbindelser mulige
 3. Kraftig kryptering
 4. Sømløs og godt afrundet brugergrænseflade

Ulemper

 1. Datagrænse er 500 MB / måned
 2. gør ikke’t understøtter peer to peer eller P2P.

Blokfri - Let at bruge for begyndere som VPN til browser

Mange apps og software er så komplicerede, at begyndere og begyndere meget let slukkes fra dem. Imidlertid er Blockless en browser-VPN-gratis tjeneste, der tillader alle slags brugere nemt at oprette forbindelse online via en sikker webforbindelse.

Blokfri VPN til browser

Alt hvad du skal gøre for at få adgang til denne VPN er at tilmelde dig med Blockless. Selvom det ikke gør det’t giver brugerne mulighed for at vælge den valgte server, da dette sker automatisk, der var ingen hastighedsforsinkelser, da vi testede denne service. Download- og uploadhastighederne faldt lidt, men de var gode, når du tager højde for, at dette er en gratis service.

Det bruges af over en halv million mennesker, der taler mængder af dens kapacitet og service som bedste gratis VPN til browser.

Fordele

 1. Ekstremt let at implementere og bruge som en gratis VPN til browsere
 2. Dedikerede apps tilgængelige
 3. Hurtigere hastigheder sammenlignet med andre gratis VPN'er

Ulemper

 1. Begrænset række funktioner

Windscribe - Den bedste databegrænsning som VPN til browser

Denne VPN er hænderne ned, en af ​​de mest generøse tjenester på det gratis VPN-marked. Windscribe giver brugeren en chance for at benytte 10 GB data pr. Måned. Den tilgængelige datagrænse er mindst 5 gange mere, end du får på andre VPN'er, men generøsiteten gør det ikke’t ender der.

Windscribe VPN til browser

Med Windscribe er der ingen grænser for antallet af enheder, du kan få forbindelse til. Oven på alt dette kommer de kompatible apps med en funktion kaldet Cruise Control, der giver dig mulighed for automatisk at blive tilsluttet den hurtigste server, der er tilgængelig i øjeblikket.

Men hvis du ikke gør det’t ligesom den server, du er tilsluttet, har du muligheden for at vælge mellem andre VPN-servere. Windscribe tilbyder en udvidelse til Chrome og en tilføjelse til Firefox for at give et holistisk sikkerhedsdækning til din browseroplevelse. Windscribe er også populært som en af ​​de bedste VPN til torrenter, og det endda gratis op til en bestemt grænse.

Fordele

 1. Høj datagrænse, der giver den bedste ydelse som VPN til browser
 2. Ubegrænsede enhedsforbindelser
 3. Indeholder ad-blocker og firewall
 4. Understøtter P2P / Torrenting

Ulemper

 1. Åben VPN-protokol er ikke tilgængelig
 2. Almindelige sammenbrud

Zenmate - En pålidelig VPN-udbyder til browsere

Med mange års markedserfaring og sandsynligvis det mest anerkendte navn inden for det gratis VPN-domæne, er Zenmate en browser-VPN-gratis tjeneste, der sjældent afviser.

Zenmate VPN til browser

At tilbyde en ubegrænset datatillæg ved at bruge Zenmate har været det foretrukne valg blandt millioner af mennesker over hele verden til at fjerne blokeringen af ​​geo-begrænset indhold og omgå autoritære firewalls.

Hastighederne kan til tider være gennemsnitlige, men det tilbyder 4 servere, der giver dig en chance for at finde og oprette forbindelse til den, der passer til regningen på den bedste måde. Krypteringsstandarderne er stærke, og der har indtil nu ikke været kendte datalækager fra denne udbyder. Absolut værd at prøve! (Kontroller Zenmate-gennemgangen for mere detaljerede oplysninger)

ZoogVPN opretholder højt privatliv som VPN til browser

At holde logfiler og derefter konvertere disse data til en sellable vare er en alt for almindelig forekomst i gratis VPN'er. Men ZoogVPN kan man stole på, at dette ikke er dens forretningsmodel i sin gratis VPN-tjeneste.

Zoog VPN til browser

Denne udbyder har begrænsede funktioner som en Browser-gratis VPN, men den giver ultraklassig sikkerhed for browsere af alle slags. Der holdes ingen logfiler på denne tjeneste, hvilket gør det til et pålideligt domæne at stole på dine online privatlivsbehov med.

I sin gratis service tilbyder det i øjeblikket grænse på 2 GB båndbredde sammen med adgang til 3 VPN-servere, 128 bit-kryptering og begrænset P2P-support. Så hvis du bare vil have en VPN, der sikrer din tilstedeværelse online uden at være for overbord med dens funktioner, så er ZoogVPN, hvor du finder det rigtige match.

Fordele

 1. Streng datapolitik som VPN til browser
 2. 2 GB datakap
 3. Giver relativt stærk kryptering
 4. Hurtige servere

Ulemper

 1. Langsom kundefacilitet
 2. Tilslutning af enkelt enhed tilgængelig

Bedste VPN-browser til Android

Android-smartphone er meget modtagelig for malware-angreb og forsøg på dataforsyning, fordi de er et lokkende mål for hackere på grund af et stort antal mennesker, der bruger OS. For at sikre de ekstremt følsomme data på din smartphone har du brug for en sikker VPN til din Chrome Browser på Android. Nedenfor har vi givet to bundsolid VPN-service, der garanterer dig den bedste beskyttelse og sikre dine Android-browsing-sessioner hele vejen:

IvacyVPN - Giver split-tunnelfunktion som VPN-browser til Android

På Android-browsere har du brug for VPN'er, der prioriterer hastighed og ydeevne frem for alt andet. Og det’er præcis, hvor Ivacy VPN’s eksklusive Split Tunneling-funktion er praktisk. Der kan være snesevis af apps, der er forbundet til internettet på din Android, og funktionen Split Tunneling giver dig mulighed for kun at rute nogle valgte apps som din browser gennem den sikre forbindelse.

Ivacy VPN til browser

Ivacy VPN tilbyder mere end 100 serverplaceringer over hele verden, understøttelse af flere protokoller inklusive OpenVPN, kryptering af militær kvalitet, fem samtidige logins og en fantastisk Chrome-udvidelse.

Du kan nu have det i hele 5 år ved at betale kun $ 60 regning en gang. Tilbud don’t kommer bedre end dem, der tilbydes af denne VPN. Skal have til Android-browsere.

Fordele

 1. Tillader split-tunnel at sikre hurtigere hastigheder som en browser-VPN til Android
 2. 450+ servere i 100 forskellige placeringer
 3. 5 Samtidige login
 4. Nul båndbredde Throttling
 5. Mutliple Protocol Support
 6. Fjernelse af geo-begrænset indhold som Netflix

Ulemper

 1. Ingen gratis prøveperiode
 2. Der findes ingen tilbagebetaling af Bitcoin eller krypto

Få Ivacy

IBVPN - Blokerer ondsindet indhold som VPN-browser til Android

Med flere tilføjelser og udvidelser til alle større browsere er IB eller Invisible Browsing VPN et øverste valg af Bedste VPN for en VPN-browser til Android. Det’s enkle, brugervenlige klient-apps og udvidelser har gjort det til en utrolig populær service for begyndere og begyndere.

IBVPN til browsere

Men det gør det ikke’t betyder, at denne udbyder selv er en novice med hensyn til funktioner eller sikkerhed. Det tilbyder AES-256 kryptering i militær kvalitet, understøttelse af flere protokoller inklusive OpenVPN & L2TP, 200 servere på 63 placeringer, Tor over VPN, dobbelt VPN og en kill switch til at give et holistisk sikkerhedsnet for Android-brugere. Den bedste pakke med alle funktioner er deres årlige Ultimate VPN-plan, der faktureres til kun $ 58,06.

Fordele

 1. Tilbyder 200 servere til maksimal fjernelse af blokeringen af ​​geobegrænsede websteder som en VPN-browser til Android
 2. Tor Over VPN
 3. Dobbelt VPN-funktion
 4. Funktion til automatisk tilslutning igen for at beskytte brugere i tilfælde af serviceafbrydelser
 5. Ulemper:

Ulemper

 1. Kan være ganske langsom til tider
 2. Ikke egnet til Torrenting

Hent IBVPN

Oversigt over bedste VPN-browserenheder

Browsere bruges til at få adgang til internettet, men måden de fungerer, fungerer og reagerer på forskellige operativsystemer varierer meget. Her er en oversigt over den bedste VPN til browser på forskellige enheder:

Bedste VPN-browser til pc

PC'er hersker stadig roost som en af ​​de mest populære enheder, der bruges til at få adgang til internettet. Dette er ned til den fantastiske kompatibilitet, som pc'er giver browsere som Chrome og Firefox, hvilket gør det muligt for brugeren at opnå optimal tilfredshed og tilgængelighed af funktioner.

VPN'er kan let installeres på pc'er, som vi har vist detaljeret i vores stykke til Bedste VPN til pc. Næsten hver VPN tilbyder kompatible apps og browserudvidelser til brug med pc. Her er de Top 3 bedste VPN til browser til pc:

 1. ExpressVPN - Nem installation og opsætning som VPN-browser på alle pc'er.
 2. PureVPN - Ekstremt overkommelige prisplaner for browser-VPN på pc'er.
 3. Privat internetadgang - Mest populær service som browser-VPN på pc'er.

Bedste VPN-browser til iPhone

Introduktionen, der ansporede til den fremtidige spredning af smartphones overalt i verden, er iPhone stadig et af de mest ikoniske mærker i vores tid. I modsætning til den almindelige opfattelse kan iPhones imidlertid inficeres med malware og vira lige så let som det sker på andre enheder.

Det er bydende nødvendigt, at du parrer en VPN med din browser på din iPhone for at sikre en sikker, sikker og optimeret browseroplevelse. Her er vores top 3 valg til Fremragende VPN'er, der er kompatible på iPhone-browsere:

 1. NordVPN - iOS-kompatibel app tilgængelig til VPN-browser på iPhone.
 2. TorGuard - Gør iPhone-sikkerhed mere robust som en VPN-browser til iOS.
 3. PureVPN - Supportstreaming med hurtige hastigheder som en VPN-browser på iPhone.

Bedste VPN til Tor Browser

Tor Browser blev introduceret for at øge sikkerheden, som en browser havde råd til en bruger. Brug af løg routing-konceptet til at beskytte brugerdata og skjule deres IP'er, Tor Browser er et meget foretrukket valg for mange teknisk-erfarne brugere med følsomme behov for databeskyttelse.

Ikke hver VPN kan tilbyde ultrakompatibilitet til brug med en Tor-browser. Den bedste VPN til Tor Browser tilbyder dedikerede funktioner som Onion over Tor og Split Tunneling for at sikre høj ydelse og nul forsinkelser. Her er vores Top 3 VPN-valg til Tor-browseren.

 1. NordVPN - Toppen af ​​linjen Onion over VPN-funktion som VPN til Tor Browser.
 2. ExpressVPN - Utroligt udvalg af servere, der er tilgængelige som VPN til Tor Browser.
 3. TorGuard - Inherent kompatibel VPN med Tor Browser.

Bedste VPN til Chrome Browser

Chrome er måske den mest populære browser i verden, hvilket gør det til et meget attraktivt mål for sabotage og hackingforsøg. Brugere, der har brugt Chrome-browseren, skal være ekstra omhyggelige og sikre, at dens sikkerhed til enhver tid er i deres hænder.

Den bedste VPN til Chrome-browser er dem, der er lette, giver kompatible udvidelser, optimerer din oplevelse, don’t gashastighed og kompromitter aldrig med din sikkerhed. Her’er en gennemgang af vores top 3 VPN-valg, der kan give det hele og mere for brugere af Chrome-browsere:

 1. ExpressVPN - Dedikerede udvidelser tilgængelig som VPN til Chrome Browser.
 2. PrivateInternetAccess - Sikrer hurtigere hastigheder som VPN til Chrome Browser.
 3. NordVPN - Dobbelt VPN for tilføjet sikkerhedsfunktion tilgængelig for Chrome Browser VPN.

Bedste VPN til UC Browser

UC Browser er en fantastisk tilføjelse til dit browserrepertoire. Det er hurtigt, smurt og stort set let at bruge. Selv UC-browser, der sporer sin oprindelse til kinesiske udviklere, kan imidlertid være et stort besvær, hvis det ikke bruges sammen med en VPN.

Nedenfor præsenterer vi listen over vores bedste VPN til UC-browser:

 1. PrivateVPN - All Round-sikkerhed og protokolstøtte som VPN til UC-browser.
 2. ExpressVPN - Problemfri og kompatibel VPN til UC-browser.
 3. TorGuardVPN - Beskytter din anonymitet online i UC-browser.

Browseralternativer

Bortset fra de mere populære browsere, der ofte bruges som Chrome og Firefox, er der flere alternative browsere tilgængelige for dem, der leder efter en vis ekstra sikkerhed.

Hovedsageligt giver disse browsere intern robust sikkerhed inden for deres platforme og eliminerer i høj grad de risici, der er forbundet med at krydse online domænet.

Blandt dem anbefaler vi, at du bruger Tor Browser, som krypterer dine data og giver dig mulighed for at skjule din IP. Det er baseret på begrebet Onion routing, hvor forskellige krypterede datastrømme spreder dine data, hvilket gør det vanskeligt for snoopere at lægge hænderne på det.

Nogle andre foretrukne browseralternativer kan være dem, der er baseret på den teknologiske Chromium-model som Comodo Dragon og SRWare Iron. Dette grundlag giver dem mulighed for at være ekstra sikre, mens de forbliver lette at bruge.

Episk browser er en anden bæredygtig mulighed for dem, der ønsker en browser med VPN, der ikke’t opbevar aktivitetslogfiler, som det sker i den konventionelle Chrome-browser. Men for at få adgang til denne funktion skal du aktivere tilstanden Privat browsing, og der er også muligheden for at dirigere din internetforbindelse gennem en proxy.

Bedste VPN til FAQs om browser

Hvad er en VPN-browser?

Browsere kan være usikre med hensyn til at beskytte din online sikkerhed i denne tidsalder med stadig mere konsistente og hårdere malware-angreb og hackingforsøg, hvilket sætter dine følsomme data i alvorlig fare. En Top VPN kan give dig mulighed for at bruge din browser mere sikkert og være sikker på, at din internetaktivitet er skjult, beskyttet og sikker mod nysgerrige øjne.

En browser med VPN, simpelt sagt, er en browser, der bruges med en god VPN for at minimere risikoen for data og udvide maksimal sikkerhed for at dække systemets sårbarheder i selve browseren.

Hvordan fungerer Browser VPN?

Det fungerer ved at kryptere dine data og derefter sende dem gennem en sikker tunnel i henhold til din valgte protokol. Du kan få en browser-VPN ved at tilføje enten en udvidelse til selve browseren eller installere VPN-app-klienten på din enhed.

Hvordan ændrer jeg min VPN på Chrome?

Hvis du nogensinde vil ændre din browser med VPN på Chrome, skal du først afinstallere din browser-VPN-udvidelse. Her’hvordan det er gjort:

 1. Gå til Indstillinger > Flere værktøjer > Udvidelser > Fjerne

Installer nu enhver anden bedste VPN efter eget valg som en enhedsklient-app eller browserudvidelse for maksimal online anonymitet og sikkerhed.

Konklusion

I den seneste tid har der været en stigning i sager, der kommer frem, der betyder, hvor stor betydning der ligger i at beskytte dine data. Cambridge Analytica-skandalen i USA var beregnet til at tjene som et wakeup call for internet denizens over hele verden.

Uanset om det er browsere, pc'er eller smartphones, prøver hackere altid at bryde ind i dit system gennem ethvert tilgængeligt vindue. Og mens vi kan’t kontrollerer altid de iboende sikkerhedsfunktioner på disse platforme, vi kan stadig beskytte os selv ved at bruge en VPN og følge sikker browsing praksis som at genkende og holde sig væk fra ondsindede links.

Hos BestVPN.co stræber vi altid efter at opbygge et sikkert internet for alle. Vi er ikke interesseret i bare internetsikkerhed, men har en vision om at beskytte brugeren’s personlige data. Hvis du har nogle anbefalinger, forslag til forbedringer eller endda værdifuld kritik at dele med os, er du velkommen til at gøre det i kommentarerne herunder.

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me