27 Bästa VPN-webbläsare – Säkerställa säkerhet genom VPN-webbläsare Gratis appar

Internet är för närvarande fyllt med skadliga länkar, tvivelaktig programvara, troll för upphovsrätt och fler sådana saker, som alla kan utgöra en väsentlig risk för din online säkerhet och datasensitivitet. Populära webbläsare får emellertid inte sin behöriga del av säkerhetsskyddet vilket gör dem sårbara i stor tid. VPN-systemet som är speciellt installerat för webbläsares skydd gör en hel del för att se till att detta möjlighetsfönster förblir stängt för hackare.

Din säkraste insats för att neutralisera detta hot mot dina webbläsare är att distribuera en bästa VPN-tjänst som’är privat, prisvärt och tillförlitligt nog för att skydda din anslutning och anonymitet hela tiden.

Varför den mest säkra och privata webbläsaren behöver tid?

Webbläsare är de mest använda åtkomstportarna till internet för människor och företag runt om i världen. den’s är i princip ditt fönster till den fria webben, men används det fönstret för att kika inuti? De flesta inte’t ta deras webbläsarsäkerhet på allvar. De kanske går för antivirus på sina datorer, men om de istället fokuserar på att skaffa säkerhet för sina webbläsare, kan virus och skadlig programvara aldrig smitta datorn alls.

Moderna webbläsare är säkrare än deras tidigare versioner, men du kan inte säga dem “Härdad” tillräckligt för att kunna avvärja alla onlineprogram för skadlig programvara och virus som kommer upp.

I många fall under åren har majoriteten av säkerhetsöverträdelserna skett genom oskyddade webbläsare. Och även om världens säkraste webbläsare inte kan förhindra att ett virus attackerar ditt system om du bara klickade på en skadlig länk (medveten sabotage), kan en säker webbläsare definitivt avböja hackare, skadliga proffs och även de som fortsätter att utnyttja noll- dagars sårbarheter eller försök spåra din IP-kod.

Bästa VPN-webbläsare

Bästa VPN-webbläsare 2018 - Testat och verifierat

VPN är den primära försvarsvektorn mot alla typer av onlinehot. Oavsett om du har en enhet du behöver säkra eller en surfningssession du behöver dölja, är VPN: er de mest kraftfulla och holistiska säkerhetsverktygen som finns tillgängliga.

De säkrar dina data genom toppklasskryptering, ger säkert protokollsupport, erbjuder flera servrar, garanterar stabila hastigheter och framför allt finns för att säkerställa att användarnas integritet aldrig äventyras.

Men trots att alla andra VPN som påstår sig erbjuda alla dessa funktioner, är det få som sticker ut när det gäller hur robust dessa funktioner faktiskt är till sin tjänst. För din webbläsare behöver du bara det bästa VPN-nätverket som säkerställer att det aldrig finns ett säkerhetsfall som äventyrar din extremt känsliga data.

Här är vår speciella kurslista för Bästa VPN för webbläsare 2018, som innehåller exklusiva guider för leverantörer, de funktioner de erbjuder, prissättningsplaner och mer.

Leverantörer Pris ($) Funktioner Betyg Rabatt Besökleverantör

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Per månad

  • 800+ servrar i 50+ länder
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • Obegränsade samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 83% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Per månad

  • 2 000+ servrar i 140+ länder
  • AES 256-bitars kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • 5 Samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 73% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Per månad

  • 3 000+ servrar i 94 länder
  • AES 256-bitars kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • 3 samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 35% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Per månad

  • 1000+ servrar över 100 platser
  • 256-bitars standard militärkryptering
  • Live chat support är utmärkt
  • Noll loggarleverantör
  • 5 tillgängliga flera inloggningar
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps och Chrome-tillägg

  Pålitlig 77% rabatt Besök sida
  Läs recension

 5. Cyberghost

  Cyberghost

  12,99 $2,75Per månad

  • 3 700 servrar i 60 länder
  • 256-bitars AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Strikt Ingen loggpolicy
  • 7 samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% rabatt Besök sida
  Läs recension

PureVPN - Tillhandahåller kompatibla tillägg av toppklass med ett bästa VPN för webbläsare

Om du inte gör det’t vill spendera vader av dina hårt tjänade pengar på att skaffa ett VPN och letar efter en prisvärd leverantör som inte’t kompromiss med funktioner av något slag, då är Pure VPN definitivt det perfekta valet för dig.

Varför behöver den mest säkra och privata webbläsaren tid?

Genom att erbjuda kompatibla tillägg för populära webbläsare som Firefox och Chrome har PureVPN gjort så mycket för att göra säkerheten tillgänglig och enklare att installera i webbläsare.

Utöver att vara billigare än sina kamrater och tillhandahålla toppkompatibilitet kompromissar PureVPN aldrig med kvaliteten och omfattningen av dess funktioner. PureVPN kan låta dig blockera geo-begränsade strömningswebbplatser som Netflix US, få tillgång till mer avancerade säkerhetsalternativ som en kill switch och split tunneling, logga in via 6 enheter / webbläsare samtidigt och mycket mer.

Men för närvarande gör PureVPN inte’t erbjuder en gratis provperiod, så att du inte kan testa tjänsten innan du prenumererar på den. Men om du betalar för något av dess plan, kommer du aldrig ångra det senare.

Fördelar

 1. Perfekt kompatibilitet som VPN för webbläsare
 2. DDoS-skydd
 3. Stöd för dedikerad strömning
 4. P2P- och Torrent-servrar
 5. 750 + servrar i 141 länder
 6. VPN Hotspot
 7. Nat Firewall
 8. Stöd för flera protokoll inklusive OpenVPN och L2Tp
 9. Tillåter splittring

Nackdelar

 1. Håller några loggar
 2. Gratis provversion inte tillgänglig

Skaffa PureVPN

NordVPN kommer att tillhandahålla webbläsarsäkerhet på alla enheter

Som med röran på så många enheter som sträcker sig från Mac till Androids, gör du inte det’Jag vet verkligen var du kan få åtkomst till din webbläsare mest. Vilken enhet du än kommer åt din webbläsare via Nord VPN ger emellertid höga, kompatibla webbläsarförlängningar för att ge stor säkerhet på alla plattformar.

NordVPN för webbläsare

Leverantören erbjuder också större säkerhetsfunktioner inklusive en dubbel VPN-anslutning och åtkomst till alternativet Onion over VPN med din webbläsare. Men en härdad webbläsare är inte’t där funktionerna kommer att stanna. NordVPN har en serverinfrastruktur som inkluderar 3700 IP-adresser i över 60 länder, vilket säkerställer att det finns noll flaskhalsar för bandbredd och garanterad orörd tjänst för alla användare.

Månadsplanen är lite dyr på NordVPN, kostar $ 11,95, men om du vill ha det bästa värdet kan du prenumerera på deras bästa, treårsplan som kostar dig bara $ 125,64 fakturerad en gång.

Fördelar

 1. Tor med VPN-funktion för Browser VPN
 2. Gratis provperiod
 3. Dubbelkryptering tillgänglig
 4. 3359 servrar i över 60 länder
 5. Flera betalningsmetoder
 6. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP och SSTP protokoll
 7. SmartPlay-funktion för strömmande webbplatser

Nackdelar

 1. Dyrt månadsplan (Inte bra för kortsiktiga användare)

Skaffa NordVPN

Privat internetåtkomst säkerställer snabbare hastigheter som VPN för webbläsare

Det största problemet med många VPN: er är att de tenderar att strypa hastigheterna för mycket, men Private Interent Access eller PIA, vann’t gör det. PIA är en av de snabbaste VPN: n som finns på marknaden och när du kör genom sin lätta Chrome-förlängning kommer det inte att erbjuda några problem om du använder din webbläsare för att strömma kontinuerligt eller surfa anonymt på nätet.

Privat Internet Access VPN för webbläsare

För den bästa upprepningen av vår recension av denna tjänst, besök bara någon av Reddit’s trådar relaterade till bästa vpn reddit. PIA är ett toppdrag på Reddit-trådar och hundratals användare rekommenderar det aktivt som en topp-VPN för webbläsare eller någon annan enhet. PIA är en av de bättre VPN: n där ute i termer av ett antal servrar, som för närvarande erbjuder cirka 3081+ servrar i över 28 stora länder. Leverantören kanske inte tillhandahåller några nya funktioner som Onion via VPN, men även de grundläggande funktionerna här fungerar utmärkt.

På prissidan är de bästa planerna de årliga och tvåårsvisa planerna. Prenumeration på två år kostar endast 69,95 $ medan den årliga prenumerationsplanen faktureras en gång till 39,95 $, vilket alltid erbjuder stort värde för pengarna.

Fördelar

 1. Zero Speed ​​Throttling som VPN för webbläsare
 2. OpenVPN, L2TP / IPsec stöds
 3. P2P-support tillgängligt
 4. Noll loggar
 5. 5 Samtidiga anslutningar
 6. Obegränsad bandbredd

Nackdelar

 1. De dedikerade apparna är lite svåra att använda för nybörjare

Få privat internetåtkomst

ExpressVPN - den robusta VPN för webbläsare

De dyrare tjänsterna är vanligtvis avstängning i alla produktkategorier, men Express VPN motiverar sin höga prislapp genom att matcha den med extremt robusta funktioner. Denna VPN säkerställer snabba snabba hastigheter på webbläsare och släpper dig aldrig när det gäller säkerhet. Skyddad av AES 256-kryptering av militär kvalitet, har du möjlighet att dirigera dina data genom 148+ serverplatser i totalt 94 länder.

Express VPN för webbläsare

ExpressVPN garanterar hög användarfrihet med toppen av den enhet som är kompatibel med appar och tillägg som gör att VPN-funktionerna blir en bris för användare av alla slag. För streamare blockerar denna VPN spektakulärt allt geo-begränsat innehåll var som helst i världen, och kopplar ihop det med andra premiumfunktioner som 24/7 live support, omfattande guider och split tunneling, och du har en vinnare.

Men den här tjänsten gör det inte’Det är billigt eftersom den årliga planen är prissatt till $ 99,95 och den’är deras bästa värde plan. Den andra planen för sex månader kan prenumereras på $ 59,95.

Fördelar

 1. Kraftfull lista med funktioner för en sömlös upplevelse som VPN för webbläsare
 2. Dedikerade appar och tillägg för webbläsare
 3. Tuff, militär kryptering
 4. Stöd för flera protokoll
 5. Noll loggar policy

Nackdelar

 1. Inga dedikerade P2P-servrar
 2. Dyrt relativt konkurrerande tjänster

Skaffa ExpressVPN

TorGuard ger ensidig anonymitet som Bästa VPN för webbläsare

TorGuard har fått sitt namn efter en av de säkrare webbläsarna i världen och har imponerat oss och många andra VPN-entusiaster med sin skitna säkerhet och höga bekvämligheter.

Torguard VPN för webbläsare

TorGuard, som ger åtkomst till upp till 3000+ servrar i över 50 länder, är ett utmärkt val som en strömmande VPN för webbläsare. Tillsammans med integrerat stöd genom dedikerade appar på alla plattformar har denna VPN-leverantör också en Stealth VPN-funktion för de som söker lite extra säkerhet online. Det finns inga kända IPv6-läckor eller DNS-fel med Torguard och hastigheterna förblev fenomenala under vår rättegång.

Prissättningsplanerna är dock lite komplicerade, men för varje plan får du några tjänster över hela linjen med en mängd exklusiva funktioner. Deras bästa plan förblir det årliga prenumerationserbjudandet som kostar $ 59.99. Du kan också gå med deras kvartalsplan, som är förvånansvärt prisvärd på bara $ 19,99 faktureras en gång.

Fördelar

 1. Tor-modellen ger större säkerhet som VPN för webbläsare
 2. Starka krypteringsnivåer
 3. Stealth VPN-skyddsfunktion
 4. 3000+ VPN-servrar i 50 länder
 5. Dedikerad IP-adress

Nackdelar

 1. Planerna är mycket dyra
 2. Funktionspaket kan vara förvirrande

Skaffa TorGuard VPN

Bästa VPN-webbläsarfria 2018

De flesta gratis VPN-tjänster där ute besviker sina användare på stora tider och det finns ett problem med förtroende när de registrerar sig för någon. Men det finns fortfarande några namn som har haft sina egna och nu fungerar som en symbol för integritet och skyddar användarnas integritet till fullo.

Dessa leverantörer har alltid visas på vår lista eftersom de är så få. I den här listan över Bästa gratis VPN för webbläsare 2018 har vi tagit stor noggrannhet med att endast tillhandahålla de namn till våra värdefulla användare som aldrig kommer att låta oss eller sig själva nämna till billiga gimmicks som är gemensamma för andra icke-så-bra gratis VPN-tjänster.

Här är listan:

TunnelBear - Den bästa allround-VPN för webbläsare

Om det finns en gratis webbläsare VPN Free-tjänst som kan matcha de betalda leverantörerna när det gäller att tillhandahålla toppsäkerhet på nätet till internetnätare, så är det Tunnelbear. En VPN med tecknade björnar som översvämmar alla sina användargränssnitt, Tunnelbear erbjuder elastiska servrar spridda över 20 länder. Detta gratis VPN tar kakan för att hålla noll loggar och aldrig röra med dina data till skillnad från andra gratis VPN-tjänster på marknaden.

Bästa VPN-webbläsarfria 2018

Den enda avstängningen med Tunnelbear är datagränsen. Med 500 MB per månad löper det bara så snabbt att du inte kan njuta av mer än några surfaövningar. Men vänta, vi på BestVPN.co har hittat ett hack för att ge dig mer av den här tjänsten.

Tweet om Tunnelbear så får du ytterligare 1 GB data per månad. Det gör det för svårt att motstå. Tunnelbear erbjuder också bra kompatibla appar och tillägg för att alla dina webbläsare ska fungera anonymt.

Fördelar

 1. Topp gratis VPN-tjänst för webbläsare
 2. 5 samtidiga enhetsanslutningar möjliga
 3. Kraftfull kryptering
 4. Sömlös och väl avrundad användargränssnitt

Nackdelar

 1. Datagränsen är 500 MB / månad
 2. Spelar’t stödja peer to peer eller P2P.

Blockless - Lätt att använda för nybörjare som VPN för webbläsare

Många appar och programvara är så komplicerade att nybörjare och nybörjare mycket enkelt stängs av från dem. Men Blockless är en gratis webbläsartjänst för webbläsare som gör att alla typer av användare enkelt kan ansluta online via en säker webbanslutning.

Blockless VPN för webbläsare

Allt du behöver göra för att komma åt detta VPN är att registrera dig med Blockless. Även om det inte gör det’t erbjuder användare möjlighet att välja den server som de väljer eftersom det händer automatiskt, det fanns inga hastighetsförseningar när vi testade den här tjänsten. Nedladdningshastigheterna sjönk lite men de var bra när du tar hänsyn till att det här är en gratis tjänst.

Det används av över en halv miljon människor, som talar volymer om dess förmåga och service som Bästa gratis VPN för webbläsare.

Fördelar

 1. Mycket lätt att distribuera och använda som ett gratis VPN för webbläsare
 2. Dedikerade appar tillgängliga
 3. Snabbare hastigheter jämfört med andra gratis VPN: er

Nackdelar

 1. Begränsat utbud av funktioner

Windscribe - Den bästa datagränsen som VPN för webbläsare

Denna VPN är hands ned, en av de mest generösa tjänsterna på den fria VPN-marknaden. Windscribe erbjuder sina användare en chans att utnyttja 10 GB data per månad. Den tillgängliga datagränsen är minst fem gånger mer än du får på andra VPN, men generositeten gör det inte’t slutar där.

Windscribe VPN för webbläsare

Med Windscribe finns det ingen gräns för antalet enheter du kan ansluta till. Utöver allt detta kommer de kompatibla apparna med en funktion som heter Cruise Control som gör att du automatiskt kan anslutas till den snabbaste servern som finns tillgänglig just nu.

Men om du inte gör det’som den server du har anslutit till kan du välja mellan andra VPN-servrar. Windscribe erbjuder en förlängning för Chrome och ett tillägg för Firefox för att ge en helhetsskydd för din surfupplevelse. Windscribe är också populärt som ett av de bästa VPN-skivorna för torrenter och det till och med gratis upp till en viss gräns.

Fördelar

 1. Hög datagräns som ger bästa prestanda som VPN för webbläsare
 2. Obegränsade enhetsanslutningar
 3. Har ad-blockerare och brandvägg
 4. Stöder P2P / Torrenting

Nackdelar

 1. Öppna VPN-protokollet är inte tillgängligt
 2. Vanliga fördelningar

Zenmate - En pålitlig VPN-leverantör för webbläsare

Med många års marknadserfarenhet och förmodligen det mest erkända namnet i Free VPN-domänen, är Zenmate en webbläsares VPN-gratis tjänst som sällan besviker.

Zenmate VPN för webbläsare

Att erbjuda ett obegränsat datatillskott, att använda Zenmate har varit det föredragna valet bland miljoner människor runt om i världen för att avblockera geo-begränsat innehåll och kringgå auktoritära brandväggar.

Hastigheterna kan vara i genomsnitt ibland, men det erbjuder fyra servrar som ger dig en chans att hitta och ansluta till den som passar fakturan på bästa sätt. Krypteringsstandarderna är starka och det har hittills inte varit kända dataläckage från denna leverantör. Definitivt värt ett försök! (Kontrollera Zenmate-recensionen för mer detaljerad information)

ZoogVPN upprätthåller hög sekretess som VPN för webbläsare

Att hålla loggar och sedan konvertera den informationen till en sellable vara är en alltför vanlig händelse i gratis VPN. Men ZoogVPN kan man lita på för att detta inte är dess affärsmodell i sin gratis VPN-tjänst.

Zoog VPN för webbläsare

Denna leverantör har begränsade funktioner som en Browser Free VPN, men den ger ultraklassig säkerhet för webbläsare av alla slag. Inga loggar hålls på den här tjänsten vilket gör det till en pålitlig domän att lita på dina integritetsbehov online.

I sin gratistjänst erbjuder det för närvarande 2 GB bandbreddgräns tillsammans med åtkomst till 3 VPN-servrar, 128-bitars kryptering och begränsat P2P-stöd. Så om du bara vill ha en VPN som säkerställer din närvaro online utan att vara för överbord med dess funktioner, så är ZoogVPN där du hittar rätt match.

Fördelar

 1. Strikt datapolicy som VPN för webbläsare
 2. 2 GB datakapsel
 3. Ger relativt stark kryptering
 4. Snabba servrar

Nackdelar

 1. Långsam kundanpassning
 2. Enkelanslutning tillgänglig

Bästa VPN-webbläsare för Android

Android-smarttelefonen är mycket mottaglig för attacker mot skadlig programvara och dataförsökningsförsök eftersom de är ett lockande mål för hackare på grund av ett stort antal människor som använder operativsystemet. För att säkra den extremt känsliga informationen på din smartphone behöver du en säker VPN för din Chrome Browser på Android. Nedan har vi gett två bunnsolid VPN-tjänster som garanterar dig det bästa skyddet och säkrar dina Android-surfningssessioner hela vägen:

IvacyVPN - Tillhandahåller Split Tunneling-funktion som VPN-webbläsare för Android

På Android-webbläsare behöver du VPN som prioriterar hastighet och prestanda framför allt annat. Och det’är exakt där Ivacy VPN’den exklusiva Split Tunneling-funktionen är praktiskt. Det kan finnas tiotals appar anslutna till internet på din Android och funktionen Split Tunneling gör att du bara kan dirigera vissa utvalda appar som din webbläsare genom den säkra anslutningen.

Ivacy VPN för webbläsare

Ivacy VPN erbjuder mer än 100 serverplatser över hela världen, flera protokollsupport inklusive OpenVPN, kryptering av militär kvalitet, fem samtidiga inloggningar och en fantastisk Chrome-förlängning.

Du kan nu ha det i hela 5 år genom att betala bara $ 60 fakturan en gång. Erbjudanden don’det kommer bättre än de som erbjuds av denna VPN. Måste ha för Android-webbläsare.

Fördelar

 1. Gör det möjligt att dela tunneln för att säkerställa snabbare hastigheter som en webbläsares VPN för Android
 2. 450+ servrar i 100 olika platser
 3. 5 samtidiga inloggningar
 4. Noll bandbredd Throttling
 5. Mutliple Protocol Support
 6. Tar bort blockering av geobegränsat innehåll som Netflix

Nackdelar

 1. Ingen kostnadsfri rättegång
 2. Ingen Bitcoin eller kryptoåterbetalning finns tillgänglig

Skaffa Ivacy

IBVPN - Blockerar skadligt innehåll som VPN-webbläsare för Android

Med flera tillägg och tillägg för alla större webbläsare är IB eller Invisible Browsing VPN ett av de bästa valen av Bästa VPN för en VPN-webbläsare för Android. den’s enkla, enkla att använda klientappar och tillägg, har gjort det till en oerhört populär tjänst för nybörjare och nybörjare.

IBVPN för webbläsare

Men det gör det inte’t betyder att denna leverantör är en nybörjare i fråga om funktioner eller säkerhet. Det erbjuder AES-256 kryptering av militär kvalitet, stöd för flera protokoll inklusive OpenVPN & L2TP, 200 servrar på 63 platser, Tor över VPN, dubbel VPN och en kill switch för att ge ett helhetligt säkerhetsnät för Android-användare. Det bästa paketet med alla funktioner är deras årliga Ultimate VPN-plan som faktureras till bara $ 58,06.

Fördelar

 1. Tillhandahåller 200 servrar för maximal avblockering av geobegränsade webbplatser som en VPN-webbläsare för Android
 2. Tor över VPN
 3. Dubbel VPN-funktion
 4. Automatisk återanslutningsfunktion för att skydda användare i händelse av serviceuppdelningar
 5. Nackdelar:

Nackdelar

 1. Kan vara ganska långsam ibland
 2. Inte lämplig för Torrenting

Skaffa IBVPN

Bästa översikt över VPN-webbläsarenheter

Webbläsare används för att få tillgång till internet men hur de fungerar, fungerar och svarar på olika operativsystem varierar mycket. Här är en sammanfattning av det bästa VPN för webbläsare på olika enheter:

Bästa VPN-webbläsare för PC

Datorer styr fortfarande taket som en av de mest populära enheterna som används för att få tillgång till internet. Detta beror på den fantastiska kompatibiliteten som datorer ger till webbläsare som Chrome och Firefox, vilket gör att användaren kan uppnå optimal tillfredsställelse och tillgänglighet för funktioner.

VPN: er kan enkelt installeras på datorer som vi i detalj har visat i vårt stycke för Bästa VPN för PC. Nästan varje VPN erbjuder kompatibla appar och webbläsarutvidgningar för användning med PC. Här är de 3 bästa VPN för webbläsare för PC:

 1. ExpressVPN - Enkel installation och installation som VPN-webbläsare på alla datorer.
 2. PureVPN - Extremt prisvärda prisplaner för webbläsar-VPN på datorer.
 3. Privat Internet-åtkomst - Mest populär tjänst som webbläsar-VPN på datorer.

Bästa VPN-webbläsare för iPhone

Introduktionen som stimulerade den framtida spridningen av smartphones över hela världen är iPhone fortfarande ett av de mest ikoniska märkena i vår tid. I motsats till vad många tror kan iPhoner infekteras med skadlig programvara och virus lika lätt som det händer på andra enheter.

Det är nödvändigt att du kopplar ihop ett VPN med din webbläsare på din iPhone för att säkerställa en säker, säker och optimerad surfupplevelse. Här är våra 3 bästa val för utmärkta VPN-kompatibla i iPhone-webbläsare:

 1. NordVPN - iOS-kompatibel app tillgänglig för VPN-webbläsare på iPhone.
 2. TorGuard - Gör iPhone-säkerheten mer robust som en VPN-webbläsare för iOS.
 3. PureVPN - Stödströmning med snabba hastigheter som en VPN-webbläsare på iPhone.

Bästa VPN för Tor Browser

Tor Browser introducerades för att öka säkerheten som en webbläsare hade råd med för en användare. Tor Browser är ett mycket föredraget val för många teknikkyndiga användare med känsliga dataskyddsbehov genom att använda konceptet för lökrutning för att skydda användardata och dölja deras IP-adresser..

Inte varje VPN kan erbjuda ultrakompatibilitet för användning med en Tor-webbläsare. Den bästa VPN för Tor Browser erbjuder dedikerade funktioner som lök över Tor och Split Tunneling för att säkerställa hög prestanda och noll fördröjning. Här är våra 3 bästa VPN-val för Tor Browser.

 1. NordVPN - Top of the line Lök över VPN-funktion som VPN för Tor Browser.
 2. ExpressVPN - Otroligt utbud av servrar tillgängliga som VPN för Tor Browser.
 3. TorGuard - Inherent kompatibel VPN med Tor Browser.

Bästa VPN för Chrome Browser

Chrome är kanske den mest populära webbläsaren i världen, vilket gör det till ett mycket attraktivt mål för sabotage och hackingförsök. Användare som har distribuerat Chrome-webbläsaren måste vara extra försiktiga och se till att dess säkerhet alltid finns i deras händer.

Den bästa VPN för Chrome-webbläsare är de som är lätta, ger kompatibla tillägg, optimerar din upplevelse, don’t spjällhastigheter och kompromissa aldrig med din säkerhet. Här’är en sammanfattning av våra tre bästa VPN-val som kan ge allt och mer för användare av Chrome Browser:

 1. ExpressVPN - Dedikerade tillägg tillgängliga som VPN för Chrome Browser.
 2. PrivateInternetAccess - Säkrar snabbare hastigheter som VPN för Chrome Browser.
 3. NordVPN - Dubbel VPN för extra säkerhetsfunktion tillgänglig för Chrome Browser VPN.

Bästa VPN för UC-webbläsare

UC Browser är ett bra komplement till din webbläsarrepertoar. Det är snabbt, smutsigt och väldigt lätt att använda. Men även UC-webbläsare, som spårar sitt ursprung tillbaka till kinesiska utvecklare, kan vara en stor säkerhetsproblem om den inte används med ett VPN.

Nedan presenterar vi listan över vår bästa VPN för UC-webbläsare:

 1. PrivateVPN - All Round-säkerhet och protokollsupport som VPN för UC Browser.
 2. ExpressVPN - Problemfri och kompatibel VPN för UC-webbläsare.
 3. TorGuardVPN - Bevakar din anonymitet online i UC-webbläsare.

Webbläsaralternativ

Bortsett från de mer populära webbläsarna som vanligtvis används som Chrome och Firefox, finns det flera alternativa webbläsare tillgängliga för dem som söker lite extra säkerhet.

I huvudsak ger dessa webbläsare inre robust säkerhet från deras plattformar och eliminerar i hög grad riskerna som uppstår när de korsar onlinedomänen.

Bland dem rekommenderar vi att du använder Tor Browser, som krypterar dina data och gör att du kan dölja din IP. Det är baserat på begreppet Onion routing, där olika krypterade dataströmmar sprider dina data vilket gör det svårt för snoopers att lägga sina händer på det.

Några andra föredragna webbläsaralternativ kan vara de som är baserade på den tekniska Chromium-modellen som Comodo Dragon och SRWare Iron. Denna grund tillåter dem att vara extra säkra medan de är enkla att använda.

Episk webbläsare är ett annat hållbart alternativ för dem som vill ha en webbläsare med VPN som inte’t hålla aktivitetsloggar som det händer i den konventionella Chrome-webbläsaren. Men för att få tillgång till den här funktionen måste du aktivera det privata surfarläget och det finns också möjlighet att dirigera din internetanslutning via en proxy.

Bästa VPN för vanliga frågor om webbläsare

Vad är en VPN-webbläsare?

Webbläsare kan vara osäkra när det gäller att skydda din online-säkerhet i denna tid med allt mer konsekventa och hårdare attacker mot skadlig programvara och hackingförsök, vilket sätter din känsliga information allvarligt. Ett Top VPN kan låta dig använda din webbläsare säkrare och vara säker på att din internetaktivitet är dold, skyddad och säker från nyfikna ögon.

En webbläsare med VPN, helt enkelt uttryckt, är en webbläsare som används med ett bra VPN för att minimera riskerna för data och utöka maximal säkerhet för att täcka systemets sårbarheter i själva webbläsaren.

Hur fungerar webbläsar VPN?

Det fungerar genom att kryptera dina data och sedan skicka dem genom en säker tunnel enligt ditt valda protokoll. Du kan få en webbläsares VPN genom att lägga till antingen en tillägg till själva webbläsaren eller installera VPN-appklienten på din enhet.

Hur ändrar jag mitt VPN på Chrome?

Om du någonsin vill ändra din webbläsare med VPN på Chrome måste du först avinstallera webbläsarens VPN-förlängning. Här’hur det är gjort:

 1. Gå till Inställningar > Fler verktyg > Extensions > Ta bort

Installera nu alla andra bästa VPN-enheter som du väljer som en enhetsklientapp eller webbläsarförlängning för maximal anonymitet och säkerhet online.

Slutsats

På senare tid har det förekommit en ökning av fall som framträder som innebär hur mycket vikt som ligger i att skydda dina uppgifter. Cambridge Analytica-skandalen i USA var tänkt att tjäna som ett väckningssamtal för internetborger runt om i världen.

Oavsett om dess webbläsare, datorer eller smartphones, hackare försöker alltid bryta sig in i ditt system genom alla tillgängliga fönster. Och medan vi kan’t kontrollerar alltid de inbyggda säkerhetsfunktionerna för dessa plattformar, vi kan fortfarande skydda oss själva genom att använda ett VPN och följa säkra surfmetoder som att känna igen och hålla oss borta från skadliga länkar.

På BestVPN.co strävar vi alltid efter att bygga ett säkert internet för alla. Vi är inte intresserade av bara internetsäkerhet, men har en vision att skydda användaren’s personuppgifter. Om du har några rekommendationer, förslag på förbättringar eller till och med värdefull kritik att dela med oss, känn dig fri att göra det i kommentarerna nedan.

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me