19 Beste VPN for Opera – Gjennomgå geo-begrensninger via Opera VPN

Nettlesere er standard tilgangsportene til nettet, noe som gjør dem uunnværlige for alle som ønsker å krysse nettet. Opera tilbyr en av de mer populære og brukervennlige nettleserne, med et bredt spekter av tilleggsfunksjoner, for å tilby en mer strømlinjeformet opplevelse. Men til tross for at den er utrolig nyttig, er Opera-nettleseren ikke fullstendig sikker. Å skaffe seg en god VPN fra listen over VPN-er er den eneste bufferen mellom sikker surfing og en datakatastrofe.

19 Beste VPN for Opera 2018

 1. Opera stenger av den innebygde VPN-tjenesten
 2. Opera Browsers personvernproblemer i 2018
 3. Hvorfor Opera Browser VPN er Must for Every Netizen
 4. Beste VPN for Opera 2018
 5. Beste VPN for Opera gratis
 6. Hvordan bruke Opera VPN
 7. Beste VPN for Opera på Android
 8. Opera Browser VPN fungerer ikke
 9. Beste vanlige spørsmål om VPN for Opera
 10. Opera Browser VPN anmeldelser
 11. Topp 6 Opera VPN-tillegg 2018

For å tillate deg å lære mer om hvorfor du trenger Best VPN for Opera, her er en omfattende guide om emnet, som inneholder detaljerte lister for Topp VPN-er for nettleseren, nyheter om Opera’s innebygd VPN, relaterte personvernhensyn og mer.

Beste VPN for Opera

Opera stenger av den innebygde VPN-tjenesten

Innebygde VPN-er i all slags programvare for tilgang til nettet er alltid av enorm bruk. På samme måte tilbød Opera, som er en av de mer populære nettleserne der ute, en innebygd gratis VPN-tjeneste inntil nylig. Nå har den imidlertid tatt beslutningen om å legge ned VPN-tjenesten sin, som en dedikert app på Android- og iOS-plattformer.

Den innebygde VPN for nettlesere vil fremdeles være der, men nå som en egen utvidelse. Til tross for at Opera ikke har gitt noen spesielle grunner til hvorfor den tok dette trinnet, spekulerer mange i bransjen at de gjorde det for å promotere SurfEasy VPN og effektivisere VPN-tilbudene sine.

SurfEasy VPN er en populær tjeneste som tilbyr flere funksjoner enn Opera’s innebygde VPN og ble kjøpt opp av Opera allerede i 2015.

Opera Browser VPN

Opera’VPN-tjenesten var gratis, men den tilbyr en premium betalt versjon for $ 29,99 i året kalt Opera VPN Gold. Denne førsteklasses tjenesten tilbød bedre hastigheter og flere servere. Hvis du nå har et Opera VPN Gold-abonnement, blir du automatisk overført til et årlig abonnement med SurfEasy Ultra-plan. Men fordi SurfEasy fremdeles ikke er et innebygd VPN-alternativ, har nettleseren nå lite på kompatible sikkerhetsalternativer.

Så hvis du ønsker å skaffe en sikrere, brukervennlig nettleser, her er noen anbefalinger i denne forbindelse fra vår slutt.

 1. Google Chrome - Verden’s Mest populære nettleser med flere VPN-utvidelseskompatibilitetsalternativer
 2. Mozilla Firefox - En godt mottatt, en sikker nettleser med tilgjengelige VPN-tillegg

Hvis du fortsatt vil ha mer fokus på sikkerhet, kan du ta en titt på nettlesere som Tor, Comodo Dragon & Yandex som er bygget for ekstra beskyttelse.

Opera Browsers personvernproblemer i 2018

Uten VPN-beskyttelse er nesten alle populære nettlesere i dag sårbare, det være seg Chrome, Firefox eller det vi snakker om her, dvs. Opera. Dette er fordi moderne hackere er blitt dyktige i stand til å spore alle som jobber med slike nettlesere ubeskyttet..

Den eneste måten å avverge dem og holde dem unna løypene dine er å gjøre det vanskelig å følge deg, og du kan bare gjøre dette gjennom en Best VPN, som ikke bare krypterer dataene dine, men følger dem ved å tilby en sikker protokoll for transport av det data over nettet, og gir et lagdelt beskyttelsessystem.

Opera har kanskje ikke mange chinks i rustningen, men verden blir stadig mer kvalt med alle de nye overvåkningskampanjene og datahordene som administreres av både myndigheter og selskaper.

Hvorfor Opera Browser VPN er Must for Every Netizen

Opera-nettleser eies nå av et kinesisk konsortium kalt Golden Brick Capital Private Equity. Med tanke på at Opera Browser lagrer data til en viss grad og at morselskapet ligger i Kina, kan dataene dine bli eksponert for kinesiske myndigheter når som helst på grunn av deres strenge lover om lagring av data.

En Opera-nettleser-VPN er bufferen du trenger for å holde dine sensitive data sikre mot slike tvangstrusler. Denne nye nettverdenen er ikke et trygt nok sted lenger for brukere å gå foran ubeskyttet. Du må ta vare på personvernet ditt selv ved å skaffe deg en Opera-nettleser VPN, før du også blir stusset, som millioner når data lekker ut skandaler, som ligner på Cambridge Analytica US Scandal dukker opp.

Beste VPN for Opera

Beste VPN for Opera 2018

Som nevnt tidligere i denne gjennomgangen også, kan enhver god hacker lett bryte seg inn i systemet ditt via Opera Browser hvis det’er ubeskyttet. En VPN er det beste alternativet for å beskytte ditt privatliv og anonymitet, men ikke alle VPN er egnet for jobben du vil gjøre gjennom det. Den beste VPN for Opera Browser trenger å ha et bredt utvalg av funksjoner, tilby et stort antall servere, ha de beste krypteringsstandardene og fremfor alt være pålitelig for aldri å gå på akkord med ditt online personvern.

Her er en oversikt over nettleseren Beste VPN for Opera i 2018:

Leverandører Pris ($) Funksjoner Rangering Rabatt Besøkeleverandør

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Per måned

  • 800+ servere i 50+ land
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • Ubegrensede samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig 83% rabatt på nettstedet
  Les anmeldelse

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Per måned

  • 2000+ servere i 140+ land
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • 5 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig besøksside på 73%
  Les anmeldelse

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Per måned

  • 3000+ servere i 94 land
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • 3 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig 35% avslag på besøkssiden
  Les anmeldelse

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Per måned

  • 1000+ servere over 100 steder
  • 256-bit standard kryptering av militær karakter
  • Støtte til live chat er utmerket
  • Null loggleverandør
  • 5 tilgjengelige multilogger
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps og Chrome-utvidelse

  Pålitelig 77% avslag Besøk nettstedet
  Les anmeldelse

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2,75Per måned

  • 3 700 servere i 60 land
  • 256-bit AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Streng ingen loggpolicy
  • 7 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  regularitet 77% avslag Besøk nettstedet
  Les anmeldelse

ExpressVPN - Tilbyr 148 serverplasser som en VPN-nettleser i Opera Browser

Noen ganger trenger du mer enn bare sikkerhet på nettet. Med økningen i populariteten til strømmetjenester må du nå abonnere på bare VPN-er som kan fjerne blokkeringen av flertallet av geobegrensede innholdssider som Netflix US..

ExpressVPN er en av de beste VPN for Opera Browser når det gjelder å tilby unike blokkeringsfunksjoner uten enestående. Enten du vil se Amazon Prime US eller bruke Popcorn Time, denne VPN’148+ serverplasser vil aldri svikte deg.

ExpressVPN for Opera Browser

Tjenesten er strømlinjeformet, har nesten null sammenbrudd, tilbyr raske hastigheter og ikke’t overbelaste nettleseren din for mye til å påvirke ytelsen. Med en abonnementsplan vil du få tilgang til flere kompatible apper og en modernisert sikkerhetsinfrastruktur for Internett som inkluderer AES 256 krypteringsstandarder, støtte for flere protokoller og en streng nullloggpolicy. Planene er imidlertid priset litt på høyresiden, og deres beste plan koster $ 99,95 for et årlig abonnement.

Pros

 1. Diverse serverinfrastrukturer for best støtte som VPN for Opera Browser
 2. Dedikerte apper og utvidelser for nettlesere
 3. Tøff, kryptering av militær karakter
 4. Støtte for flere protokoller
 5. Null logger policy

Ulemper

 1. Ingen dedikerte P2P-servere
 2. Planene er ganske dyre og må smeltes ned

Få ExpressVPN

NordVPN - Tilbyr Easy Mobile app Support som VPN for Opera Browser

Denne leverandøren er en av de mest etterspurte tjenestene i verden av VPN-er. Hvis du ønsker å nøye deg med et VPN som tilbyr alle de riktige funksjonene og mer til en fornuftig pris, er det her søket ditt må avsluttes. NordVPN legger størst vekt på sikkerhetsfronten og tilbyr dobbel VPN, løk over VPN og til og med dedikerte IP-er for å håndtere varierende personvernbehov hos brukerne..

NordVPN for Opera Browser

Det er ingen slouch på frikoblingsfronten heller, og er en av få tjenester som er kjent for å omgå VPN-forbud på nettsteder som Netflix US. Hvis du er en Opera Browser-bruker i Kina, vil NordVPN tillate deg å omgå kvelende restriksjoner og den beryktede Great Firewall for å gi en uhindret brukeropplevelse.

Den eneste ulempen med denne tjenesten er fortsatt at du ikke får direkte tilgang til live kundesupport. Det er en støtteknapp på nettstedet, men det er en slags intern søkemotor som henter tilbake svar fra en guide og feilsøkingslager. En live supportfunksjon er det de trenger å legge til. NordVPN er kompatibel med alle populære OS gjennom sin serie dedikerte klientapper for hver plattform. Den bruker AES-256 for kryptering og tilbyr flere protokollstøtte inkludert OpenVPN og L2TP-protokoller.

Det er et spennende tidsbegrenset tilbud å få et 3-årig abonnement for bare $ 99,00 tilgjengelig hos leverandøren som du kan benytte deg av å få glede av de beste funksjonene til en brøkdel av prisen.

Pros

 1. Beste Opera Browser VPN for Android OS
 2. Null forpliktelse 3 dager gratis prøveperiode
 3. Dobbeltkryptering tilgjengelig
 4. 3359 servere i over 60 land
 5. Flere betalingsmetoder
 6. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP og SSTP protokoller
 7. SmartPlay-funksjon for strømming av nettsteder

Ulemper

 1. Dyrt månedsplan

Få NordVPN

TorGuard.net - Stealth Proxy-funksjon som en Opera Browser VPN

Akkurat som den svært sikre Tor-nettleseren som den er oppkalt etter, har denne VPN en av de beste personvernorienterte funksjonene for brukere blant alle VPN-er. Med TorGuard vil hackere definitivt ha en vanskelig tid med å bryte seg inn i nettleseren din.

Dette vil skje fordi denne VPN-en tilbyr en utrolig Stealth VPN-funksjon som ikke bare kan gjøre at VPN-en din ser ut som normal trafikk og dermed ikke lar ISP-en din utelukke deg, den vil også øke krypteringslagene rundt datapakkene dine.

Torguard VPN for Opera

På toppen av dette har de den mest responsive kundesupporten som alltid er tilgjengelig med et raskt svar på noen av spørsmålene dine angående problemer, feilsøking, klientproblemer og mer. Torguard tilbyr ubegrenset hastighet og båndbreddeforbruk, sammen med fem samtidige tilkoblinger, 3000+ servere og OpenVPN-protokollstøtte. Det eneste de trenger å jobbe med nå er deres forvirrende prisplaner der hver bunt tilbyr et annet sett med funksjoner med forskjellige priser. Hvis de strømlinjeformer denne delen, kan Torguard forbedre poengsummen enda mer.

De tilbyr for øyeblikket fire typer planer, men deres beste plan er fortsatt “Anonym VPN” plan som koster $ 9,99 / måned og inkluderer alle de riktige funksjonene. Torguard tilbyr også en dedikert sikkerhetspakke for e-postbeskyttelse til $ 6,95 / måned.

Pros

 1. Nytt Residential IP-tilbud som Opera Browser VPN
 2. Sterke krypteringsnivåer
 3. Stealth VPN-beskyttelsesfunksjon
 4. 3000+ VPN-servere i 50 land
 5. Dedikert IP-adresse

Ulemper

 1. Å navigere i appene / nettstedet / prisplanene kan være forvirrende for nybegynnere

Få TorGuard VPN

PrivateInternetAccess - Innebygd evne til å blokkere annonser og malware asana Opera Browser VPN

Privat Internett-tilgang eller PIA er en forenklet, men kraftfull VPN-tjeneste som nå har blitt en brukerfavoritt. Tjenesten ser aldri ut til å dø ned, uavhengig av hvor mye båndbredde du bruker gjennom den eller hvor mye hastighet du kjører på for øyeblikket, noe som gjør det til en skitten VPN som du må ha hvis du streamer elsker. Les oppdatert privat tilgang til internett.

Denne VPN-en er en av få tjenester der du kan være trygg på at alle funksjonene som har lovet deg vil fungere strålende. Til tross for å være lokalisert i USA, som ikke er et favorittland for personvern på data på noen måte, har PIA aldri lidd en pinlig dataregistreringsskandale. Dette taler bind om tjenesten’s integritet mot å beskytte alle brukerne i deres rute til nettet.

Det tilbyr fem samtidige tilkoblinger, flere klientapper for hver plattform, dedikert P2P-støtte, AES 256-kryptering og flere protokollstøtte inkludert L2TP og OpenVPN. Men fremdeles mangler PIA mer modne sikkerhetsfunksjoner som Double VPN og delt tunneling, noe som definitivt er en bummer. Deres beste plan, med tanke på priser, er 2-årsavtalen som koster bare $ 69,95. PIA tilbyr også årlig abonnement til $ 39,95 fakturert en gang.

Pros

 1. Fjern blokkering av Netflix USA og andre streaming-nettsteder som Opera VPN
 2. OpenVPN, L2TP / IPsec støttet
 3. P2P-støtte tilgjengelig
 4. Null logger
 5. 5 Samtidige tilkoblinger
 6. Ubegrenset båndbredde

Ulemper

 1. De dedikerte appene er litt vanskelige å bruke for nybegynnere

Få privat internettilgang

PureVPN - Tilbyr eksklusiv funksjon for delt tunnel for optimalisert VPN-støtte for Opera

Mens Opera Browser ikke gjør det’PureVPN ser ikke ut til å ha mye støtte når det gjelder å tilby kompatible VPN-tillegg som andre nettlesere, og ser ut til å omgå problemet ved å tilby en utmerket Split Tunneling-funksjon som lar deg kjøre kun selektive apper med VPN-en mens du lar andre være ute. Dette kan optimalisere Opera Browsing som ingen andre VPN kan.

PureVPN for Opera Browser

Bortsett fra dette tilbyr PureVPN ulastelig sikkerhetsfunksjon som Double VPN og Onion over VPN. Den har også AES 256-kryptering og støtte for flere protokoller for sponsing av maksimal brukervennlighet. Denne VPN fungerer best med å fjerne blokkeringstjenester og kan tillate deg å logge deg på Netflix US eller andre lignende tjenester uavhengig av hvor du befinner deg i verden i dag. Og på toppen av alt dette, er denne tjenesten ikke’t dyrt i det hele tatt. Snarere, dets skitt billigste vpn og til bare $ 69 for et fullstendig 2-års abonnement, ingen kan engang komme i nærheten av det når det gjelder å gi den beste verdien for pengene.

Den eneste nedgangen med PureVPN er at den holder begrensede logger over brukere, men du kan stole på at tjenesten ikke kommer på bekostning av informasjonen, med mindre du unner deg noen kriminell aktivitet.

Pros

 1. Bruk et bredt spekter av funksjoner som Opera Browser VPN til de beste prisene
 2. DDoS-beskyttelse
 3. Støtte for dedikert streaming
 4. P2P- og Torrent-servere
 5. 750 + servere i 141 land
 6. VPN Hotspot
 7. Nat-brannmuren
 8. Støtte for flere protokoller inkludert OpenVPN og L2Tp
 9. Tillater delt tunneling

Ulemper

 1. Holder noen logger
 2. Gratis prøveversjon er ikke tilgjengelig

Få PureVPN

Beste VPN for Opera gratis

Gratis tjenester har alltid vært varme kakeegenskaper, uavhengig av bransje, og det samme gjelder for gratis VPN-er. Betalte tjenester kan være mye bedre med tanke på ytelse, pålitelighet og store funksjonspakker, men lokket av gratis VPN-er er bare for vanskelig å motstå noen ganger.

Imidlertid, hvis du ikke er forsiktig nok, kan en gratis VPN definitivt vise seg å være et risikabelt anskaffelse. At’fordi gratis tjenester må tjene penger på en eller annen måte, og mange av dem begynner å hengi seg til lyssky praksis som å logge og selge brukerdata og bruke klientappene sine til å plante skadelige agenter for å få kontantklokkene til å ringe.

Dette etterlater et veldig restriktivt vindu når det gjelder pålitelige gratis VPN-tjenester for brukere å velge mellom. Men ikke’t bekymre deg, vi har sortert alt ut for deg. Her er listen over Beste VPN for Opera Free, inkludert bare de mest troverdige leverandørene med de mest utrolige funksjonene:

Windscribe - Tilbyr 10 GB data som en Opera Browser VPN

Gratis VPN-er er sjeldne generøse i tilbudene sine, og ofte når du søker etter en god gratis VPN, vil du komme over tjenester som er ganske gjerrige. Windscribe derimot, gjør ingenting av det og er så sjenerøs som en gratis VPN kan få.

Windscribe VPN for Opera Browser

Du får 10 GB båndbreddegrense per måned, og du kan til og med legge til ytterligere 5 GB til den hvis du twitrer om tjenesten. Denne VPN-en tilbyr også enestående 8 serverplasseringer og ubegrensede enhetsforbindelser.

Hvis du planlegger å bruke denne VPN-en til lette nettlesingsøkter i Opera-nettleseren din, så vindsav’tilbudet vil definitivt være nok til å vare hele måneden. Den eneste dudden med tjenesten er at den kan være utsatt for hyppige sammenbrudd, noe som får den til å gå offline for store varigheter noen ganger.

Pros

 1. Generøs Gratis VPN planer for Opera Browser
 2. Ubegrensede enhetstilkoblinger
 3. Har annonse-blokkering og brannmur
 4. Støtter P2P / Torrenting

Ulemper

 1. Åpen VPN-protokoll er ikke tilgjengelig
 2. Vanlige sammenbrudd

HotSpotShield - En av de mest pålitelige VPN-ene for Opera Browser

Brukt av hele 550 millioner brukere over hele verden, trenger HotspotShield VPN ingen introduksjon. Selv de som ikke har noe’Jeg har hørt navnet på denne VPN-en på grunn av den enorme rekkevidden. Det har vært et av de beste valgene til brukere for å omgå forbrytende begrensninger fra myndigheter.

Hotspot VPN for Opera Browser

Men i nyere tid har HotspotShield gjennomgått mange kontroverser som undergraver troverdigheten på alvor. Men siden disse hendelsene, har leverandøren jobbet hardt for å gjenoppbygge sitt image og sementere sin plass igjen som en av de beste gratis VPN-ene i hele verden. Den tilbyr to forskjellige versjoner, dvs. Free VPN-tjenesten og den betalte motparten Hotspot Shield Elite-modus. Førstnevnte leveres med 500 MB gratis data per dag og tilbyr bare en serverplassering i USA.

Pros

 1. 500 MB datakap per dag for Opera-nettleser
 2. US Server Location Provided
 3. Kompatible apper tilgjengelig

Ulemper

 1. doesn’t tilbyr mer enn én forbindelse
 2. Mistenker hyppige utslipp i tjenesten

Tunnelbear - Holder null logger som en Opera Browser VPN

Å tilby en svært sikker, pålitelig gratis VPN-plan, er Tunnelbear en av våre vanlige funksjoner på listen for beste VPN-er. De kompatible appene fungerer fantastisk godt på alle slags plattformer og operativsystemer, og de gjør det ikke’t sakte eller gass båndbredden for mye. For Opera Browser forbedrer denne VPN nettleseropplevelsen din og lar deg være stadig tryggere gjennom en eksplisitt angitt nullloggpolicy.

TunnelbearVPN for Opera Browser

Det gir 500 MB datakapgrense per måned med gratisplanen, men du kan alltid oppgradere den for å oppnå ubegrenset båndbreddebruk ved å abonnere på en betalt plan. Med deres beste plan som kommer inn på $ 59,88 for et år’Når du er verdt å abonnere, kan du fjerne blokkering av geobegrensede streaming-nettsteder, få tilgang til 20 serverplasser og holde deg beskyttet med deres høye krypteringsstandarder.

Pros

 1. Beste gratis VPN-tjeneste for Opera-nettleser
 2. 5 samtidige enhetstilkoblinger mulig
 3. Kraftig kryptering
 4. Sømløs og godt avrundet brukergrensesnitt

Ulemper

 1. Datagrense er 500 MB / måned
 2. doesn’t støtte peer to peer eller P2P

Topp 6 Opera VPN-tillegg 2018

I overskriftene ovenfor lærte du om VPN-er som er best egnet for å aktivere utenfor / inne i Opera-nettleseren. Imidlertid kan alternativene som er nevnt være noe dyre for mange i den betalte delen, og derfor trodde vi at vi’d legge til en annen liste for våre andre Opera-elskere. Nedenfor er en liste over de Topp 10 Opera VPN-tilleggene, basert på deres rangering her. Sørg for å sjekke dem ut!

 1. ZenMate VPN
 2. Virtuelt skjold
 3. Privatix for Opera
 4. Hola Better Internet
 5. TunnelBear VPN
 6. WebRTC-kontroll

Hvordan bruke Opera VPN

Opera Browser gjør det ikke’t gir mye støtte når det gjelder en kompatibel utvidelse for VPN-er, i skarp sammenligning med andre nettlesere som Chrome og Mozilla som har mange nettlesertillegg og utvidelser utviklet av VPN-leverandører selv.

Så hvis du vil skaffe deg VPN-sikkerhet for din Opera Browser, må du få den gjennom systemkompatible apper levert av VPNer selv. Her’s hvordan du kan komme deg gjennom det:

 1. Gå til hvilken som helst beste VPN’nettstedet og last ned den mest kompatible systemklientappen etter å ha kjøpt en abonnementsplan.
 2. Installer det på systemet ditt.
 3. Angi brukeropplysningene dine når du blir bedt om det (dvs. skriv inn VPN-brukernavn og passord).
 4. Velg nå en server du vil koble til, og start VPN-tjenesten.
 5. Du utfører nå all nettaktivitet på Opera-nettleseren din VPN.

Beste VPN for Opera på Android

Android-brukere vokser hver dag, og fordi det er et av de mest målrettede mobile operativsystemene av hackere, øker behovet for beskyttelse mangfoldet. Hvis du er en av dem som får tilgang til nettet via Opera Browser på Android, er her de beste VPN-ene for Android som definitivt kan gi det eksklusive sikkerhetsdekningen du trenger: Detaljguide “Beste VPN for Android” for mer verdifull info.

 1. IPVanish VPN
 2. PrivateVPN
 3. CyberGhost VPN
 4. IvacyVPN
 5. AirVPN
 6. VPNUnlimited
 7. OpenVPN for Android
 8. VyprVPN
 9. MullvadVPN
 10. Betternet VPN

Beste Android VPN for Opera

Opera Browser VPN fungerer ikke

Opera, som all programvare, kommer med sin rettferdige del av problemer, feil, fryser og krasjer, men det er imidlertid ikke noe’t et problem som det ikke finnes noen løsninger på.

Her er de tre beste feilene du kan gå gjennom på Opera med bekreftede, fungerende løsninger:

Opera-nettleseren starter ikke / arbeider på Windows 10

Hvis Opera-nettleseren din ikke fungerer på Windows 10 eller nyere versjoner, må du sjekke om du har installert den nyeste tilgjengelige versjonen eller ikke.

For å fikse dette, gå til Opera Menu og klikk på About Opera. Her vil du se om det er noen oppdateringer tilgjengelig. La oppdateringen installeres, og problemet vil definitivt være løst. Denne løsningen kan også fungere for andre problemer som fryser og krasjer også.

Opera åpner, men det’går ikke lenger, dvs. ikke laster sider

For å løse dette problemet, må du enten oppdatere nettleseren eller bare stoppe alle tunge plugin-moduler som Flash. Det virkelige problemet er at disse plugin-modulene lett kan infisere malware og forhindre nettleseren i å fungere.

For krasj

Bruk begge de nevnte løsningene for å løse dette problemet, men hvis dette fortsatt vedvarer, må du fjerne unna antivirusprogramvaren så snart som mulig fordi disse ofte kan forstyrre driften av mange programmer, og skape konflikt.

Opera Browser VPN anmeldelser

Hos BestVPN.co mener vi alltid at oppfatningen til faktiske brukere av en viss tjeneste betyr mest, og at de absolutt bør tillegges vekt i hver anmeldelse. I denne gjennomgangen har vi nå lagt til en Quora-brukeranmeldelsesdel i tillegg til våre vanlige Reddit-vurderingsindikatorer for å gi våre brukere en mer helhetlig tjeneste:

Beste VPN for Opera Reddit gjennomgang

Reddit eksisterer som et av de største nettsamfunnene for å få informasjon om alt fra teknologi, helsevesen, livsstil og forskjellige andre bransjer. Blant disse inkluderer de beste vpn reddit-tjenestene, som er avgjørende for å overleve i denne verden der internettbegrensningene øker dag for dag. Nedenfor er noen anmeldelser fra kunder på de beste VPN-ene for Opera:

Her kan vi se en bruker som snakker om påliteligheten til OpenVPN-protokollen og hvordan du kan konfigurere den manuelt. Han fraråder bruk av gratis VPN-tjenester. Selv om vi er enige i dette punktet, er det fortsatt noen få GRATIS navn som går den ekstra milen (nevnt over). Til slutt gir han en kobling til en roundup av VPN-er som inkluderer toppnavnene NordVPN, PureVPN, PIA, ExpressVPN og TorGuard.

Kommentar fra diskusjon redditspider64’s kommentar fra diskusjon "Opera VPN-alternativ".

En annen Redditor på den samme tråden som ba om alternativer for Opera VPN, etter at nettleseren avsluttet in-app-tjenesten. VPN er etableringen av forskere fra MIT og CERN. Som sådan kan du føle deg lettet over å få stor anonymitet på nettet for å utforske internett fritt og uavbrutt. Sørg for å følge med premiumplanen, men heller ikke den gratis.

Kommentar fra diskusjonen TomNotMike’s kommentar fra diskusjon "Opera VPN-alternativ".

Beste VPN for Opera Twitter gjennomgang

På grunn av den manglende kompatibiliteten som er aktivert av nettleseren for VPN-er, var det ikke mange direkte anbefalinger for Beste Opera VPN på Twitter. Snarere var det mange brukere som ga ros for den innebygde VPN-tjenesten, som for øyeblikket er fjernet. Deretter er vår guide ovenfor den mest valgte samlingen av systemkompatibel VPN-tjeneste for å forbedre nettleseren’s sikkerhet.

Beste VPN for Opera Quora gjennomgang

På Quora var de fleste brukere og bransjeeksperter, hvis svar vi gikk gjennom i detalj, av den oppfatning at den innebygde VPN fra Opera Browser ikke er en VPN i virkeligheten. De merket denne VPN-en som mer av en proxy-tjeneste enn en VPN. I et av de beste svarene vi hentet fra plattformen, ble det nevnt at Opera VPN ikke var et sikkert alternativ for brukere, og at alt det gjorde var å omdirigere internettrafikk fra brukere gjennom deres selskap’s servere. Ikke egnet i det hele tatt hvis du er en alvorlig personvernerklæring.

Er Opera-nettleser (med innebygd VPN) en ekte VPN?

Beste vanlige spørsmål om VPN for Opera

Hvordan slår jeg på VPN på opera?

Opera Browser’den største ulempen er at det ikke gjør det’t gir mye når det gjelder medfødt kompatibilitet med VPN i motsetning til andre lignende populære nettlesere der ute. For å best mulig aktivere en VPN i nettleseren, må du laste ned systemkompatible OS-apper av VPN-leverandører.

Er Opera-nettleseren trygg å bruke?

Selv om det ikke gjør det’Det har tilsynelatende ikke noen viktige sikkerhetssjekker som nå, men i den nåværende tidsalder kan enhver sofistikert hacker enkelt megle seg inn i nettleseren og se IP-en din, spore aktivitetene dine, sifre bort med sensitive data og til og med bruke den som en rute for å plante skadelig programvare.

Hvor mye koster SurfEasy?

SurfEasy er en veldig billig tjeneste. Den tilbyr for øyeblikket 3 planer. Den første er helt gratis med en 500 MB databåndbredde per måned. De betalte planene starter på $ 3,99 per måned for en ubegrenset datapakke, mens den andre planen kommer på $ 6,49 per måned med de samme funksjonene som den tidligere pakken pluss ytterligere 12 land og torrentbeskyttelse. Imidlertid, hvis du var abonnent på Opera Gold VPN, kan du få rabatter på SurfEasy.

 

Konklusjon

Hos BestVPN.co bestreber vi oss på å sikre den strengeste overholdelse av brukernes personvern i alle former. Målet vårt er å bygge et depot av de beste guider for alle populære plattformer for hvordan du best kan sikre dem mot alle mulige trusler som kommer utenfra.

Å fremme bruk av VPN-er er ikke vårt mål, men et middel til å avslutte søken etter å få brukere til å føle seg beskyttet og sikre på nettet hele tiden. Vi inkluderer best mulig forskning, tilgjengelige fakta, ærlige leverandøranmeldelser og blander den med våre retningslinjer for innhold for å sikre best mulig kvalitet, men hvis det er noen slip-ups eller hvis du ikke’t som noen av rapporteringsstandardene våre, kan du alltid kontakte oss med din verdifulle kritikk og hjelpe oss med å bli bedre.

Vi verdsetter brukerne våre mest og er alltid åpne for deres meninger. Venter på å samhandle med deg i kommentarene nedenfor.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me