19 Bedste VPN til Opera – Gennemgå geobegrænsninger via Opera VPN

Browsere er standardadgangsportene til internettet, hvilket gør dem uundværlige for alle, der ønsker at krydse internettet. Opera tilbyder en af ​​de mere populære og brugervenlige browsere med en bred vifte af ekstra funktioner til at tilbyde en mere strømlinet oplevelse. Men på trods af at den er yderst nyttig, er din Opera Browser ikke helt sikker. At få en god VPN fra listen over VPN'er er din eneste buffer mellem sikker browsing og en datakatastrofe.

19 Bedste VPN til Opera 2018

 1. Opera lukker sin indbyggede VPN-service ned
 2. Opera Browsers beskyttelse af personlige oplysninger i 2018
 3. Hvorfor Opera Browser VPN er Must for Every Netizen
 4. Bedste VPN til Opera 2018
 5. Bedste VPN til Opera gratis
 6. Sådan bruges Opera VPN
 7. Bedste VPN til Opera på Android
 8. Opera Browser VPN fungerer ikke
 9. Bedste VPN til Opera ofte stillede spørgsmål
 10. Opera Browser VPN anmeldelser
 11. Top 6 Opera VPN-tilføjelser 2018

For at give dig mulighed for at lære mere om, hvorfor du har brug for den bedste VPN til Opera, her er en omfattende guide om emnet, der indeholder detaljerede lister for top VPN'er til browseren, nyheder om Opera’s indbygget VPN, relaterede privatlivets fred og mere.

Bedste VPN til Opera

Opera lukker sin indbyggede VPN-service ned

Indbyggede VPN'er i enhver form for internetadgangssoftware er altid af enorm brug. Tilsvarende tilbyder Opera, som er en af ​​de mere populære webbrowsere derude, en indbygget gratis VPN-tjeneste indtil for nylig. Men nu har det taget beslutningen om at lukke sin VPN-tjeneste som en dedikeret app på Android- og iOS-platforme.

Den indbyggede VPN til webbrowsere vil stadig være der, men nu som en separat udvidelse. På trods af at Opera ikke har givet nogen særlige grunde til, hvorfor den tog dette skridt, spekulerer mange i branchen, at de gjorde det for at fremme SurfEasy VPN og strømline deres VPN-tilbud.

SurfEasy VPN er en populær service, der tilbyder flere funktioner end Opera’s indbygget VPN og blev købt af Opera tilbage i 2015.

Opera Browser VPN

Opera’s VPN-service var gratis, men den tilbyder en premium betalt version for $ 29.99 om året kaldet Opera VPN Gold. Denne premium service tilbyder bedre hastigheder og flere servere. Hvis du nu har et Opera VPN Gold-abonnement, overføres du automatisk til et årligt abonnement med SurfEasy Ultra-plan. Men fordi SurfEasy stadig ikke er en indbygget VPN-mulighed, er browseren nu lav på kompatible sikkerhedsindstillinger.

Så hvis du ønsker at erhverve en mere sikker, let at bruge browser, her er nogle anbefalinger i denne henseende fra vores ende.

 1. Google Chrome - Verden’s Mest populære browser med flere VPN-udvidelseskompatibilitetsmuligheder
 2. Mozilla Firefox - En godt modtaget, en sikker browser med tilgængelige VPN-tilføjelser

Hvis du stadig ønsker mere fokus på sikkerhed, så kig på browsere som Tor, Comodo Dragon & Yandex, der er bygget til øget beskyttelse.

Opera Browsers beskyttelse af personlige oplysninger i 2018

Uden VPN-beskyttelse er næsten alle populære browsere i dag sårbare, det være sig Chrome, Firefox eller hvad vi taler om her, dvs. Opera. Dette skyldes, at moderne hackere er blevet ordentligt i stand til at spore enhver og enhver, der arbejder med denne slags browsere ubeskyttet.

Den eneste måde at afværge dem og holde dem væk fra dine stier er at gøre det vanskeligt at følge dig, og du kan kun gøre dette gennem en Bedste VPN, som ikke kun krypterer dine data, men følger dem ved at tilvejebringe en sikker protokol til transport af dette data over nettet, hvilket giver et lagdelt beskyttelsessystem.

Opera har måske ikke mange chinks i sin rustning, men verden bliver stadig mere kvalt med alle de nye overvågningskampagner og datahorder, der administreres af både myndigheder og virksomheder.

Hvorfor Opera Browser VPN er Must for Every Netizen

Opera-browser ejes nu af et kinesisk konsortium kaldet Golden Brick Capital Private Equity. I betragtning af at Opera Browser lagrer data til en vis grad, og at moderselskabet ligger i Kina, kan dine data til enhver tid udsættes for kinesiske myndigheder på grund af deres strenge lov om datalagring.

En Opera-browser-VPN er den buffer, du har brug for for at holde dine følsomme data sikre mod sådanne tvangstrusler. Denne nye webverden er ikke et sikkert nok sted længere for brugere at gå foran ubeskyttet. Du skal selv passe på dit privatliv ved at erhverve en Opera-browser-VPN, før du også overlades flummoxed, ligesom millioner, når data lækker skandaler, svarende til Cambridge Analytica US Scandal dukker op.

Bedste VPN til Opera

Bedste VPN til Opera 2018

Som nævnt tidligere i denne anmeldelse, kan enhver god hacker nemt bryde ind i dit system gennem din Opera Browser, hvis det er tilfældet’er ubeskyttet. En VPN er det bedste valg for at beskytte dit privatliv og anonymitet, men ikke enhver VPN er velegnet til det job, du vil udføre gennem det. Den bedste VPN til Opera Browser skal have en bred vifte af funktioner, tilbyde et stort antal servere, besidde de bedste krypteringsstandarder og frem for alt være pålidelige for aldrig at gå på kompromis med dit online privatliv.

Her er en gennemgang af browseren Bedste VPN til Opera i 2018:

Udbydere Pris ($) Funktioner Bedømmelse Rabat Besøgsudbyder

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Om måneden

  • 800+ servere i 50+ lande
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • Ubegrænsede samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig besøgsside på 83%
  Læs anmeldelse

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Om måneden

  • 2.000+ servere i 140+ lande
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • 5 Samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig besøgsside på 73%
  Læs anmeldelse

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Om måneden

  • 3.000+ servere i 94 lande
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • 3 samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig 35% rabat på besøgssted
  Læs anmeldelse

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Om måneden

  • 1000+ servere på tværs af 100 placeringer
  • 256-bit standardkryptering af militær kvalitet
  • Live chat support er fremragende
  • Nul logsudbyder
  • 5 tilgængelige multi-login
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps og Chrome-udvidelse

  Pålidelig 77% rabat besøg hjemmeside
  Læs anmeldelse

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2,75Om måneden

  • 3.700 servere i 60 lande
  • 256-bit AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Streng Ingen log-politik
  • 7 samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% rabat besøg hjemmeside
  Læs anmeldelse

ExpressVPN - Tilbyder 148 serverplaceringer som en Opera Browser VPN

Til tider har du brug for mere end bare sikkerhed online. Med stigningen i popularitet af streamingtjenester skal du nu kun abonnere på de VPN'er, der kan fjerne blokering af størstedelen af ​​geobegrænsede indholdssider som Netflix US.

ExpressVPN er en af ​​de bedste VPN til operabrowser med hensyn til at give hidtil usete blokeringsfunktioner. Uanset om du vil se Amazon Prime US eller bruge Popcorn Time, denne VPN’s 148+ serverplaceringer svinger dig aldrig.

ExpressVPN til Opera Browser

Tjenesten er strømlinet, lider praktisk talt med nul nedbrud, tilbyder hurtige hastigheder og gør ikke’t overbelaste din browser for meget til at påvirke dens ydeevne. Med en abonnementsplan får du adgang til flere kompatible apps og en moderniseret internetsikkerhedsinfrastruktur, der indeholder AES 256-krypteringsstandarder, understøttelse af flere protokoller og en streng nul-logs-politik. Planerne er dog prissat lidt på den højere side med deres bedste plan, der koster $ 99,95 for et årligt abonnement.

Fordele

 1. Diverse serverinfrastrukturer for bedst support som VPN til Opera Browser
 2. Dedikerede apps og udvidelser til browsere
 3. Hård, kryptering af militær kvalitet
 4. Flere protokollesupport
 5. Nul logpolitik

Ulemper

 1. Ingen dedikerede P2P-servere
 2. Planerne er temmelig dyre og skal nedsmeltes

Hent ExpressVPN

NordVPN - Tilbyder Easy Mobile app Support som VPN til Opera Browser

Denne udbyder er en af ​​de mest efterspurgte tjenester i verden af ​​VPN'er. Hvis du ønsker at nøjes med en VPN, der tilbyder alle de rigtige funktioner og mere til en rimelig pris, så er det her din søgning skal slutte. NordVPN lægger den største vægt på sikkerhedsfronten og tilbyder dobbelt VPN, løg over VPN og endda dedikerede IP'er til at håndtere forskellige brugers privatlivsbehov.

NordVPN til Opera Browser

Det er heller ikke noget at hænge ned på fronteringen og er en af ​​de få tjenester, der er kendt for at omgå VPN-forbud på websteder som Netflix US. Hvis du er en Opera Browser-bruger i Kina, giver NordVPN dig mulighed for at omgå kvælende begrænsninger og den berygtede Great Firewall for at give en uhindret brugeroplevelse.

Den eneste ulempe ved denne service er, at du ikke direkte kan få adgang til dens live kundesupport. Der er en supportknap på webstedet, men det er en slags en intern søgemaskine, der trækker svar tilbage fra en guide og fejlfindingslager. En live supportfunktion er, hvad de har brug for at tilføje. NordVPN er kompatibel med alle populære operativsystemer gennem sin serie dedikerede klient-apps til hver platform. Det bruger AES-256 til kryptering og tilbyder flere protokollesupport inklusive OpenVPN og L2TP-protokoller.

Der er et spændende tidsbegrænset tilbud på at få et 3-årigt abonnement på kun $ 99,00 til rådighed hos udbyderen, som du kan benytte dig af at nyde de bedste funktioner til en brøkdel af prisen.

Fordele

 1. Bedste Opera Browser VPN til Android OS
 2. Nul forpligtelse 3 dage gratis prøveperiode
 3. Dobbelt kryptering tilgængelig
 4. 3359 servere i over 60 lande
 5. Flere betalingsmetoder
 6. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP og SSTP protokoller
 7. SmartPlay-funktion til streamingwebsteder

Ulemper

 1. Dyrt månedlig plan

Hent NordVPN

TorGuard.net - Stealth Proxy-funktion som en Opera Browser VPN

Ligesom den meget sikre Tor Browser, der er opkaldt efter, har denne VPN en af ​​de bedste privatlivsorienterede funktioner til brugere blandt alle VPN'er. Med TorGuard ville hackere helt sikkert have en vanskelig tid med at bryde ind i din browser.

Dette vil ske, fordi denne VPN tilbyder en utrolig Stealth VPN-funktion, der ikke bare kan få din VPN til at virke som normal trafik og dermed ikke tillade din ISP at single dig ud, det vil også øge lagene med kryptering omkring dine datapakker.

Torguard VPN til Opera

På toppen af ​​dette har de den mest lydhør kundesupport, som altid er tilgængelig med et hurtigt svar på nogen af ​​dine spørgsmål vedrørende problemer, fejlfinding, klientproblemer og mere. Torguard tilbyder ubegrænset hastighed og båndbreddeforbrug sammen med fem samtidige forbindelser, 3000+ servere og OpenVPN-protokollesupport. Det eneste, de har brug for at arbejde på nu, er deres forvirrende prisplaner, hvor hvert bundt tilbyder et andet sæt funktioner med forskellige priser. Hvis de strømline denne del, kunne Torguard forbedre sin score endnu mere.

De tilbyder i øjeblikket fire slags planer, men deres bedste plan forbliver den “Anonym VPN” plan, der koster $ 9,99 / måned og inkluderer alle de rigtige funktioner. Torguard leverer også et dedikeret sikkerhedspakke til e-mail-beskyttelse til $ 6,95 / måned.

Fordele

 1. Nyt bolig IP-tilbud som Opera Browser VPN
 2. Stærk krypteringsniveauer
 3. Stealth VPN-beskyttelsesfunktion
 4. 3000+ VPN-servere i 50 lande
 5. Dedikeret IP-adresse

Ulemper

 1. Det er forvirrende for nybegynder at navigere i apps / websted / prisplaner

Hent TorGuard VPN

PrivateInternetAccess - Indbygget kapacitet til at blokere annoncer og malware asana Opera Browser VPN

Privat internetadgang eller PIA er en forenklet, men alligevel kraftig VPN-service, der nu er blevet en favorit af brugerne. Dens service ser aldrig ud til at dø ned uanset hvor meget databåndbredde, du bruger gennem det, eller hvor meget hastighed du kører på i øjeblikket, hvilket gør det til en grim VPN, du skal have, hvis du streamer elsker. Læs opdateret anmeldelse af privat internetadgang.

Denne VPN er en af ​​de få tjenester, hvor du kan være sikker på, at alle de funktioner, der har lovet dig, vil fungere strålende. På trods af at han er beliggende i USA, som ikke er et favoritland for databeskyttelse på nogen måde, har PIA aldrig lidt en pinlig dataregistreringsskandale. Dette taler bind for tjenesten’s integritet mod at beskytte alle dets brugere i deres rute til internettet.

Dets tilbyder 5 samtidige forbindelser, flere klient-apps til hver platform, dedikeret P2P-support, AES 256-kryptering og flere protokollesupport, herunder L2TP og OpenVPN. Men stadig mangler PIA mere modne sikkerhedsfunktioner som Double VPN og split tunneling, som bestemt er en bummer. Deres bedste plan, hvad angår prisfastsættelse, er den 2-årige aftale, der koster kun $ 69,95. PIA tilbyder også et årligt abonnement til $ 39,95 faktureret en gang.

Fordele

 1. Fjernelse af Netflix USA og andre streamingwebsteder som en Opera VPN
 2. OpenVPN, L2TP / IPsec understøttet
 3. P2P-support tilgængelig
 4. Nul logfiler
 5. 5 Samtidige forbindelser
 6. Ubegrænset båndbredde

Ulemper

 1. De dedikerede apps er lidt vanskelige at bruge til nybegynder

Få privat internetadgang

PureVPN - Tilbyder eksklusiv split split-funktion til optimeret Opera VPN-support

Mens Opera Browser ikke gør det’t tilbyder meget støtte med hensyn til at tilbyde kompatible VPN-tilføjelser som andre browsere, PureVPN ser ud til at omgå dette problem ved at tilvejebringe en fremragende Split Tunneling-funktion, der giver dig mulighed for kun at køre selektive apps med din VPN, mens du forlader andre ude. Dette kan optimere din Opera-browsing, som ingen anden VPN kan.

PureVPN til Opera Browser

Bortset fra dette tilbyder PureVPN pletfri sikkerhedsfunktion som Double VPN og Onion over VPN. Det har også AES 256-kryptering og understøttelse af flere protokoller til sponsorering af maksimal brugervenlighed. Denne VPN fungerer også bedst med at fjerne blokering af tjenester og kan give dig mulighed for at logge på Netflix US eller enhver anden lignende service, uanset hvor du befinder dig i øjeblikket i verden. Og oven på alt dette er denne service ikke’t dyre overhovedet. Tværtimod er dets billigste snavsede VPN og kun $ 69 for et komplet 2-årigt abonnement, ingen kan endda komme tæt på det med hensyn til at give den bedste værdi for pengene.

Den eneste nedtur med PureVPN er, at den holder begrænsede logfiler over brugere, men du kan stole på, at tjenesten ikke går på kompromis med dine oplysninger, medmindre du forkæler dig med nogen kriminel aktivitet.

Fordele

 1. Brug en bred vifte af funktioner som Opera Browser VPN til de bedste priser
 2. DDoS-beskyttelse
 3. Dedikeret streaming-support
 4. P2P- og Torrent-servere
 5. 750 + servere i 141 lande
 6. VPN Hotspot
 7. Nat Firewall
 8. Flere protokollesupport inklusive OpenVPN og L2Tp
 9. Tillader delt tunneling

Ulemper

 1. Holder nogle logfiler
 2. Gratis prøveversion ikke tilgængelig

Hent PureVPN

Bedste VPN til Opera gratis

Gratis tjenester har altid været varme kageegenskaber, uanset branchen, og det samme gælder for gratis VPN'er. Betalte tjenester er måske meget bedre med hensyn til ydelse, pålidelighed og store funktionspakker, men lokket af gratis VPN'er er bare for svært at modstå nogle gange.

Hvis du ikke er forsigtig nok, kan en gratis VPN dog bestemt vise sig at være en risikabel erhvervelse. At’fordi gratis tjenester er nødt til at tjene penge på en eller anden måde, og mange af dem begynder at forkæle sig med skyggefuld praksis, som at logge og sælge brugerdata og bruge deres klient-apps til at plante malware-agenter for at få kontantklokker til at ringe.

Dette efterlader et meget restriktivt vindue med hensyn til troværdige gratis VPN-tjenester for brugere at vælge imellem. Men don’t bekymre dig, vi har sorteret det hele ud for dig. Her er listen over den bedste VPN til Opera Free inklusive kun de mest troværdige udbydere med de mest utrolige funktioner:

Windscribe - Tilbyder 10 GB data som en Opera Browser VPN

Gratis VPN'er er sjældent generøse i deres tilbud, og ofte når du søger efter en god gratis VPN, vil du støde på tjenester, der er ret snodige. Windscribe gør derimod intet af det og er så generøs som en gratis VPN kan få.

Windscribe VPN til Opera Browser

Du får 10 GB båndbreddegrænse om måneden, og du kan endda tilføje yderligere 5 GB til den, hvis du twitrer om tjenesten. Denne VPN tilbyder også en hidtil uset 8 serverplaceringer og ubegrænsede enhedsforbindelser.

Hvis du planlægger at bruge denne VPN til letvægtssessioner i din Opera Browser, så Windscribe’s tilbud vil bestemt være nok til at vare hele måneden. Den eneste dumme med tjenesten er, at den kan være tilbøjelig til hyppige nedbrud, hvilket får den til at gå offline til store varigheder til tider.

Fordele

 1. Generøs gratis VPN-planer for Opera Browser
 2. Ubegrænsede enhedsforbindelser
 3. Indeholder ad-blocker og firewall
 4. Understøtter P2P / Torrenting

Ulemper

 1. Åben VPN-protokol er ikke tilgængelig
 2. Almindelige sammenbrud

HotSpotShield - En af de mest betroede VPN'er til operabrowser

Brugt af en række 550 millioner brugere over hele verden, behøver HotspotShield VPN ingen introduktion. Selv dem, der haven’t interagerede meget med verdenen af ​​VPN'er, har hørt navnet på denne VPN på grund af dens enorme rækkevidde. Det har været et af de bedste valg til brugere for at omgå forbigående begrænsninger fra myndighederne.

Hotspot VPN til Opera Browser

Men i nyere tid har HotspotShield gennemgået mange kontroverser, der undergraver dets troværdighed alvorligt. Men siden disse hændelser har udbyderen arbejdet hårdt for at genopbygge sit image og cementere sin plads igen som en af ​​de bedste gratis VPN'er i hele verden. Det tilbyder to forskellige versioner, dvs. Free VPN-tjenesten og dens betalte modpart Hotspot Shield Elite-tilstand. Førstnævnte leveres med 500 MB gratis data om dagen og tilbyder kun en serverplacering i USA.

Fordele

 1. 500 MB datakap pr. Dag for Opera-browser
 2. Leveret amerikansk serverplacering
 3. Kompatible apps tilgængelige

Ulemper

 1. gør ikke’t tilbyder mere end en forbindelse
 2. Mistænker at hyppige slip-ups i service

Tunnelbear - Holder nul logfiler som en Opera Browser VPN

Tilvejebringelse af en meget sikker, pålidelig gratis VPN-plan, Tunnelbear er en af ​​vores regelmæssige funktioner på listen for Bedste VPN'er. Dens kompatible apps fungerer vidunderligt godt på alle slags platforme og operativsystemer, og de gør det ikke’t langsom eller træk din båndbredde ned for meget. For Opera Browser forbedrer denne VPN din browseroplevelse og giver dig mulighed for at forblive stadig mere sikker gennem en eksplicit angivet nul-logpolitik.

TunnelbearVPN til Opera Browser

Den giver 500 MB datakapgrænse pr. Måned med den gratis plan, men du kan altid opgradere den for at opnå ubegrænset båndbreddebrug ved at abonnere på en betalt plan. Med deres bedste plan, der kommer ind på $ 59,88 for et år’Som abonnementsværd kan du fjerne blokering af geobegrænsede streamingwebsteder, få adgang til 20 serverplaceringer og holde dig beskyttet med deres høje krypteringsstandarder.

Fordele

 1. Bedste gratis VPN-service til Opera-browser
 2. 5 mulige samtidige enhedsforbindelser mulige
 3. Kraftig kryptering
 4. Sømløs og godt afrundet brugergrænseflade

Ulemper

 1. Datagrænse er 500 MB / måned
 2. gør ikke’t understøtter peer to peer eller P2P

Top 6 Opera VPN-tilføjelser 2018

I ovenstående overskrifter lærte du om VPN'er, der er bedst egnede til at aktivere uden for / inde i Opera-browseren. Imidlertid kan de nævnte indstillinger være noget dyre for mange i det betalte afsnit, og derfor troede vi, at vi’d tilføje en anden liste til vores andre Opera-elskere. Nedenfor er en liste over de Top 10 Opera VPN-tilføjelser, baseret på deres vurdering her. Sørg for at tjekke dem ud!

 1. ZenMate VPN
 2. Virtuel skjold
 3. Privatix til Opera
 4. Hola Better Internet
 5. TunnelBear VPN
 6. WebRTC-kontrol

Sådan bruges Opera VPN

Opera Browser gør ikke’t giver meget støtte med hensyn til en kompatibel udvidelse til VPN'er i skarp sammenligning med andre browsere som Chrome og Mozilla, der har masser af browserudvidelser og udvidelser udviklet af VPN-udbydere selv.

Så hvis du ønsker at erhverve VPN-sikkerhed til din Opera Browser, skal du få den gennem systemkompatible apps leveret af VPNs selv. Her’hvordan du kan komme igennem med det:

 1. Gå til enhver Bedst VPN’s webside og download den mest kompatible systemklient-app, når du har købt en abonnementsplan.
 2. Installer det på dit system.
 3. Indtast dine brugeroplysninger, når du bliver bedt om det (dvs. indtast dit VPN brugernavn og adgangskode).
 4. Vælg nu en server, du vil oprette forbindelse til, og start VPN-tjenesten.
 5. Du udfører nu al webaktivitet på din Opera Browser med tilladelse fra din VPN.

Bedste VPN til Opera på Android

Android-brugere vokser hver dag, og fordi det er et af de mest målrettede mobile operativsystemer fra hackere, øger behovet for beskyttelse manifold. Hvis du er en af ​​dem, der får adgang til nettet via Opera Browser på Android, her er de bedste VPN'er til Android, der helt sikkert kan give den eksklusive sikkerhedsdækning, du har brug for: Detaljguide “Bedste VPN til Android” for mere værdifuld info.

 1. IPVanish VPN
 2. PrivateVPN
 3. CyberGhost VPN
 4. IvacyVPN
 5. AirVPN
 6. VPNUnlimited
 7. OpenVPN til Android
 8. VyprVPN
 9. MullvadVPN
 10. Betternet VPN

Bedste Android VPN til Opera

Opera Browser VPN fungerer ikke

Opera, som enhver software, leveres med en rimelig andel af problemer, fejl, fryser og nedbrud, men der er dog ikke noget’t et problem, som der ikke findes nogen løsninger på.

Her er de Top 3 fejl, du muligvis gennemgår på Opera med deres verificerede, fungerende løsninger:

Opera-browser starter / arbejder ikke med Windows 10

Hvis din Opera-browser ikke fungerer i Windows 10 eller nyere versioner, skal du kontrollere, om du har installeret den nyeste tilgængelige version eller ikke.

For at løse dette skal du gå til Opera-menuen og klikke på Om Opera. Her vil du se, om der er tilgængelige opdateringer. Lad opdateringen installere, og problemet ville helt sikkert blive løst. Denne løsning kan også fungere til andre problemer såsom frysning og nedbrud.

Opera åbner, men det’s går ikke videre, dvs. ikke indlæser sider

For at løse dette problem skal du enten opdatere din browser eller blot stoppe alle tunge plug-ins som Flash i at køre. Det virkelige problem er, at disse plug-ins let kan inficeres malware og forhindre browseren i at fungere.

Ved nedbrud

Brug begge ovennævnte løsninger til at omgå dette problem, men hvis dette stadig vedvarer, skal du fjerne din antivirus-software så hurtigt som muligt, fordi disse ofte kan forstyrre driften af ​​mange programmer og skabe en konflikt.

Opera Browser VPN anmeldelser

Hos BestVPN.co mener vi altid, at opfattelsen af ​​faktiske brugere af en bestemt service betyder mest, og at de bestemt bør tillegges vægt i hver anmeldelse. I denne anmeldelse har vi nu tilføjet et Quora-brugeranmeldelser afsnit ud over vores regelmæssige Reddit-gennemgangsindikatorer for at give vores brugere en mere helhedsorienteret service:

Bedste VPN til Opera Reddit-gennemgang

Reddit findes som et af de største onlinesamfund for at få information om alt fra teknologi, sundhedsydelser, livsstil og forskellige andre brancher. Blandt disse inkluderer bedste vpn reddit-tjenester, som er afgørende for overlevelse i denne verden, hvor internetbegrænsninger stiger dag for dag. Nedenfor er et par anmeldelser fra kunder på de bedste VPN'er til Opera:

Her kan vi se en bruger, der taler om pålideligheden af ​​OpenVPN-protokollen, og hvordan du kan indstille den manuelt. Han fraråder brug af gratis VPN-tjenester. Selvom vi er enige i dette punkt, er der stadig et par GRATIS navn, der går den ekstra mil (nævnt ovenfor). Til sidst giver han et link til en roundup af VPN'er, der inkluderer de øverste navne NordVPN, PureVPN, PIA, ExpressVPN og TorGuard.

Kommentar fra diskussion redditspider64’s kommentar fra diskussion "Opera VPN-alternativ".

En anden Redditor på den samme tråd beder om alternativer til Opera VPN, efter at browseren lukkede sin in-app-tjeneste. VPN er oprettelsen af ​​MIT- og CERN-forskere. Som sådan kan du føle dig lettet over at modtage stor anonymitet online for at udforske internettet frit og uafbrudt. Sørg for at gå med præmieplanen dog snarere end den gratis.

Kommentar fra diskussionen TomNotMike’s kommentar fra diskussion "Opera VPN-alternativ".

Bedste VPN til Opera Twitter Review

På grund af den manglende kompatibilitet, som browseren har aktiveret for VPN'er, var der ikke mange direkte henstillinger til den bedste Opera VPN på Twitter. Snarere priste mange brugere den indbyggede VPN-service, som i øjeblikket er afbrudt. Efterfølgende er vores guide ovenfor den mest optagelige samling af systemkompatible VPN-tjenester til forbedring af browseren’s sikkerhed.

Bedste VPN til Opera Quora-anmeldelse

På Quora var de fleste brugere og brancheeksperter, hvis svar vi gennemgik i detaljer, af den opfattelse, at den indbyggede VPN fra Opera Browser ikke er en VPN i virkeligheden. De mærkede denne VPN som mere af en proxytjeneste end en VPN. I et af de bedste svar, vi fjernede fra platformen, blev det nævnt, at Opera VPN ikke var en sikker mulighed for brugere, og at alt det gjorde var at omdirigere internettrafik fra brugere gennem deres firma’s servere. Overhovedet ikke egnet, hvis du er en alvorlig aficionado af privatlivets fred.

Er Opera-browser (med indbygget VPN) en ægte VPN?

Bedste VPN til Opera ofte stillede spørgsmål

Hvordan tænder jeg VPN på opera?

Opera Browser’s største ulempe er, at det ikke gør det’t giver meget med hensyn til medfødt kompatibilitet med VPN'er i modsætning til andre lignende populære browsere derude. For bedst at aktivere en VPN i browseren skal du downloade systemkompatible OS-apps fra VPN-udbydere.

Er Opera-browser sikkert at bruge?

Selvom det ikke gør det’t har tilsyneladende nogen større sikkerhedskinker lige nu, men i den nuværende æra kan enhver sofistikeret hacker nemt mægle i browseren og skelne din IP, spore dine aktiviteter, sifon med følsomme data og endda bruge den som en rute til at plante malware.

Hvor meget koster SurfEasy?

SurfEasy er en meget billig service. Det tilbyder i øjeblikket 3 planer. Den første er helt gratis med en 500 MB databåndbreddebegrænsning per måned. De betalte planer starter ved $ 3,99 / pr. Måned for en ubegrænset datapakke, mens den anden plan kommer på $ 6,49 pr. Måned med de samme funktioner som den tidligere pakke plus yderligere 12 lande og torrentbeskyttelse. Men hvis du var abonnent på Opera Gold VPN, kan du få rabatter på SurfEasy.

 

Konklusion

Hos BestVPN.co stræber vi efter at sikre den strengeste overholdelse af brugernes privatliv i alle former. Vores mål er at opbygge et lager af de bedste guider til alle populære platforme om, hvordan man bedst kan sikre dem mod alle mulige trusler, der udspringer udefra.

At fremme brugen af ​​VPN'er er ikke vores mål, men et middel til at stoppe i stræben efter at få brugerne til at føle sig beskyttet og sikre online hele tiden. Vi inkluderer den bedst mulige forskning, tilgængelige fakta, ærlige leverandøranmeldelser og blander den med vores retningslinjer for indhold for altid at sikre den bedste kvalitet, men hvis der er nogen slip ups eller hvis du ikke’t Som enhver af vores rapporteringsstandarder, kan du altid kontakte os med din værdifulde kritik og hjælpe os med at blive bedre.

Vi værdsætter vores brugere mest og er altid åbne for deres meninger. Venter på at interagere med dig i kommentarerne herunder.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me