19 Bästa VPN för Opera – Break Through Geo-Restrictions via Opera VPN

Webbläsare är standardåtkomstgrindarna till webben vilket gör dem oumbärliga för alla som vill gå igenom webben. Opera erbjuder en av de mer populära och lättanvända webbläsarna, med ett brett utbud av ytterligare funktioner, för att erbjuda en mer strömlinjeformad upplevelse. Men trots att du är oerhört användbar är din Opera Browser inte helt säker. Att få en bra VPN från listan över VPN är din enda buffert mellan säker surfning och en datakatastrof.

19 Bästa VPN för Opera 2018

 1. Opera stänger av sin inbyggda VPN-tjänst
 2. Opera Browsers sekretessproblem 2018
 3. Varför Opera Browser VPN är Must for Every Netizen
 4. Bästa VPN för Opera 2018
 5. Bästa VPN för Opera gratis
 6. Hur man använder Opera VPN
 7. Bästa VPN för Opera på Android
 8. Opera Browser VPN fungerar inte
 9. Bästa vanliga frågor om VPN för Opera
 10. Opera Browser VPN Reviews
 11. Topp 6 Opera VPN-tillägg 2018

För att du ska kunna lära dig mer om varför du behöver Bästa VPN för Opera, här är en omfattande guide om ämnet, som innehåller detaljerade listor för de bästa VPN: n för webbläsaren, nyheter om Opera’s inbyggda VPN, relaterade integritetsproblem och mer.

Bästa VPN för Opera

Opera stänger av sin inbyggda VPN-tjänst

Inbyggda VPN: er i alla typer av webbåtkomstprogramvara är alltid av enorm användning. På samma sätt erbjöd Opera, som är en av de mer populära webbläsarna där ute, en inbyggd gratis VPN-tjänst tills nyligen. Men nu har det tagit beslutet att stänga av sin VPN-tjänst, som en dedicerad app på Android- och iOS-plattformar.

Den inbyggda VPN för webbläsare kommer fortfarande att finnas där, men nu som en separat tillägg. Trots att Opera inte har gett några speciella skäl till varför den tog detta steg spekulerar många i branschen att de gjorde det för att marknadsföra SurfEasy VPN och effektivisera sina VPN-erbjudanden.

SurfEasy VPN är en populär tjänst som erbjuder fler funktioner än Opera’s inbyggda VPN och förvärvades av Opera redan 2015.

Opera Browser VPN

Opera’s VPN-tjänst var gratis, men den erbjöd en premiumbetalad version för $ 29,99 per år som heter Opera VPN Gold. Denna premiumtjänst erbjuder bättre hastigheter och fler servrar. Om du nu har ett Opera VPN Gold-abonnemang överförs du automatiskt till ett årligt abonnemang med SurfEasy Ultra-plan. Men eftersom SurfEasy fortfarande inte är ett inbyggt VPN-alternativ är webbläsaren nu låg på kompatibla säkerhetsalternativ.

Så om du vill skaffa en säkrare, lättanvänd webbläsare, här är några rekommendationer i detta avseende från vårt slut.

 1. Google Chrome - Världen’s Mest populära webbläsare med flera VPN-tilläggskompatibilitetsalternativ
 2. Mozilla Firefox - En väl mottagen, en säker webbläsare med tillgängliga VPN-tillägg

Om du fortfarande vill ha mer fokus på säkerhet kan du titta på webbläsare som Tor, Comodo Dragon & Yandex som är byggd för ökat skydd.

Opera Browsers sekretessproblem 2018

Utan VPN-skydd är nästan alla populära webbläsare sårbara idag, vare sig det är Chrome, Firefox eller vad vi pratar om här, dvs Opera. Detta beror på att moderna hackare har blivit professionellt kapabla att spåra vem som helst och alla som arbetar med den här typen av webbläsare oskyddade.

Det enda sättet att avvärja dem och hålla dem borta från dina spår är att göra det svårt att följa dig och du kan bara göra detta genom ett Bästa VPN, som inte bara krypterar dina data utan följer det genom att tillhandahålla ett säkert protokoll för transport av det data över webben, vilket tillhandahåller ett lager i skyddssystem.

Opera kanske inte har många chinks i sitt rustning men världen blir alltmer kvävd med alla de nya övervakningskampanjerna och datahorden som hanteras av både myndigheter och företag.

Varför Opera Browser VPN är Must for Every Netizen

Opera-webbläsaren ägs nu av ett kinesiskt konsortium som kallas Golden Brick Capital Private Equity. Med tanke på att Opera Browser lagrar data i viss utsträckning och att moderföretaget ligger i Kina, kan dina data exponeras för kinesiska myndigheter när som helst på grund av deras stränga lagar om datalagring.

En Opera-webbläsares VPN är bufferten du behöver för att hålla dina känsliga data säkra mot sådana tvångshot. Denna nya webbvärld är inte längre en säker plats för att användare ska kunna gå vidare oskyddade. Du måste själv ta hand om din integritet genom att skaffa dig en Opera-webbläsare VPN, innan du också blir flummoxerad, som miljoner när data läcker skandaler, liknande Cambridge Analytica US Scandal dyker upp.

Bästa VPN för Opera

Bästa VPN för Opera 2018

Som nämnts tidigare i denna recension också, kan alla bra hacker enkelt bryta sig in i ditt system genom din Opera Browser om det’är oskyddad. Ett VPN är det bästa alternativet för att skydda din integritet och anonymitet, men inte alla VPN är lämpliga för det jobb du vill göra genom det. Den bästa VPN för Opera Browser måste ha en mängd olika funktioner, erbjuda ett stort antal servrar, ha de bästa krypteringsstandarderna och framför allt vara pålitliga för att aldrig äventyra din integritet online.

Här är en sammanfattning av webbläsaren Bästa VPN för Opera 2018:

Leverantörer Pris ($) Funktioner Betyg Rabatt Besökleverantör

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Per månad

  • 800+ servrar i 50+ länder
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • Obegränsade samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 83% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Per månad

  • 2 000+ servrar i 140+ länder
  • AES 256-bitars kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • 5 Samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 73% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Per månad

  • 3 000+ servrar i 94 länder
  • AES 256-bitars kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • 3 samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 35% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Per månad

  • 1000+ servrar över 100 platser
  • 256-bitars standard militärkryptering
  • Live chat support är utmärkt
  • Noll loggarleverantör
  • 5 tillgängliga flera inloggningar
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps och Chrome-tillägg

  Pålitlig 77% rabatt Besök sida
  Läs recension

 5. Cyberghost

  Cyberghost

  12,99 $2,75Per månad

  • 3 700 servrar i 60 länder
  • 256-bitars AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Strikt Ingen loggpolicy
  • 7 samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% rabatt Besök sida
  Läs recension

ExpressVPN - Erbjuder 148 serverplatser som en operatörs-webbläsares VPN

Ibland behöver du mer än bara säkerhet online. Med den ökande populariteten för strömningstjänster måste du nu prenumerera på endast VPN som kan avblockera majoriteten av geobegränsade innehållssidor som Netflix US.

ExpressVPN är en av de bästa VPN för Opera Browser när det gäller att tillhandahålla oöverträffade unblocking-funktioner. Oavsett om du vill titta på Amazon Prime US eller använda Popcorn Time, denna VPN’s 148+ serverplatser kommer aldrig att svika dig.

ExpressVPN för Opera Browser

Tjänsten är strömlinjeformad, har praktiskt taget noll nedbrytningar, erbjuder snabba hastigheter och gör det inte’t överbelasta din webbläsare för mycket för att påverka dess prestanda. Med en prenumerationsplan får du tillgång till flera kompatibla appar och en moderniserad internetsäkerhetsinfrastruktur som innehåller AES 256-krypteringsstandarder, flera protokollstöd och en strikt nollloggarpolicy. Planerna är dock prissatta lite på den högre sidan med sin bästa plan som kostar $ 99,95 för ett årligt abonnemang.

Fördelar

 1. Olika serverinfrastrukturer för bästa support som VPN för Opera Browser
 2. Dedikerade appar och tillägg för webbläsare
 3. Tuff, militär kryptering
 4. Stöd för flera protokoll
 5. Noll loggar policy

Nackdelar

 1. Inga dedikerade P2P-servrar
 2. Planerna är ganska dyra och måste smälta ner

Skaffa ExpressVPN

NordVPN - Erbjuder Easy Mobile app Support som VPN för Opera Browser

Denna leverantör är en av de mest eftertraktade tjänsterna i VPN: s värld. Om du letar efter ett VPN som erbjuder alla rätt funktioner och mer till ett rimligt pris, är det här din sökning måste avslutas. NordVPN lägger högsta tonvikt på säkerhetsfronten och erbjuder dubbel VPN, lök över VPN och till och med dedikerade IP-adresser för att hantera olika användares privatlivsbehov.

NordVPN för Opera Browser

Det är inte heller en slam på den frisläppande fronten och är en av de få tjänster som är kända för att kringgå VPN-förbud på webbplatser som Netflix US. Om du är en Opera Browser-användare i Kina kommer NordVPN att tillåta dig att kringgå kvävande restriktioner och den ökända Great Firewall för att ge en obehindrad användarupplevelse.

Den enda nackdelen med den här tjänsten är att du inte direkt kan få åtkomst till dess live-kundsupport. Det finns en supportknapp på webbplatsen, men det är en typ av en intern sökmotor som drar tillbaka svar från en guide och felsökningsförvaret. En live supportfunktion är vad de behöver lägga till. NordVPN är kompatibel med alla populära operativsystem genom sin serie dedikerade klientappar för varje plattform. Den använder AES-256 för kryptering och erbjuder flera protokollstöd inklusive OpenVPN och L2TP-protokoll.

Det finns ett spännande erbjudande med begränsad tid att få ett 3-årigt abonnemang för bara $ 99,00 tillgängligt hos leverantören som du kan använda för att njuta av de bästa funktionerna till en bråkdel av kostnaden.

Fördelar

 1. Bästa Opera Browser VPN för Android OS
 2. Nollåtagande 3 dagar gratis provperiod
 3. Dubbelkryptering tillgänglig
 4. 3359 servrar i över 60 länder
 5. Flera betalningsmetoder
 6. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP och SSTP protokoll
 7. SmartPlay-funktion för strömmande webbplatser

Nackdelar

 1. Dyrt månadsplan

Skaffa NordVPN

TorGuard.net - Stealth Proxy Feature som en Opera Browser VPN

Precis som den mycket säkra Tor-webbläsaren som den är uppkallad efter, har denna VPN en av de bästa sekretessorienterade funktionerna för användare bland alla VPN: er. Med TorGuard skulle hackare definitivt ha en svår tid att bryta sig in i din webbläsare.

Detta kommer att hända eftersom denna VPN erbjuder en otrolig Stealth VPN-funktion som inte bara kan få din VPN att se ut som normal trafik och därmed inte tillåta din ISP att utelämna dig, det kommer också att öka krypteringslagren runt dina datapaket.

Torguard VPN för Opera

Utöver detta har de den mest lyhörda kundsupporten som alltid finns med ett snabbt svar på dina frågor angående problem, felsökning, klientproblem och mer. Torguard erbjuder obegränsad hastighet och bandbreddförbrukning, tillsammans med fem samtidiga anslutningar, 3000+ servrar och OpenVPN-protokollsupport. Det enda de behöver arbeta med nu är deras förvirrande prissättningsplaner där varje paket erbjuder olika funktioner med olika priser. Om de effektiviserar den här delen kan Torguard förbättra poängen ännu mer.

De erbjuder för närvarande fyra typer av planer men deras bästa plan är fortfarande den “Anonym VPN” plan som kostar $ 9,99 / månad och innehåller alla rätt funktioner. Torguard tillhandahåller också ett dedikerat säkerhetspaket för e-postskydd till $ 6,95 per månad.

Fördelar

 1. Nytt bostads-IP-erbjudande som en Opera Browser VPN
 2. Starka krypteringsnivåer
 3. Stealth VPN-skyddsfunktion
 4. 3000+ VPN-servrar i 50 länder
 5. Dedikerad IP-adress

Nackdelar

 1. Att navigera i appar / webbplats / prisplaner kan vara förvirrande för nybörjare

Skaffa TorGuard VPN

PrivateInternetAccess - Inbyggd förmåga att blockera annonser och skadlig programvara asana Opera Browser VPN

Privat Internet Access eller PIA är en förenklad men ändå kraftfull VPN-tjänst som nu har blivit en användarfavorit. Tjänsten verkar aldrig dö oavsett hur mycket bandbredd du använder genom den eller hur mycket hastighet du kör på för närvarande vilket gör det till en skitig VPN som du måste ha om du strömmar älskare. Läs uppdaterad privat granskning av internetåtkomst.

Denna VPN är en av få tjänster där du kan vara säker på att alla funktioner som lovat dig kommer att fungera briljant. Trots att han är belägen i USA, som inte är ett favoritland för integritetsskydd på något sätt, har PIA aldrig lidit en pinsamt dataloggningsskandal. Detta talar volymer om tjänsten’s integritet mot att skydda alla dess användare på deras väg till webben.

Det erbjuder fem samtidiga anslutningar, flera klientappar för varje plattform, dedikerat P2P-stöd, AES 256-kryptering och flera protokollstöd inklusive L2TP och OpenVPN. Men ändå saknar PIA mer mogna säkerhetsfunktioner som Double VPN och split tunneling, vilket definitivt är en bummer. Deras bästa plan, vad gäller prissättning, är den tvååriga affären som kostar bara $ 69,95. PIA erbjuder också en årlig prenumeration till 39,95 $ som faktureras en gång.

Fördelar

 1. Avblockerar Netflix USA och andra streamingwebbplatser som Opera VPN
 2. OpenVPN, L2TP / IPsec stöds
 3. P2P-support tillgängligt
 4. Noll loggar
 5. 5 Samtidiga anslutningar
 6. Obegränsad bandbredd

Nackdelar

 1. De dedikerade apparna är lite svåra att använda för nybörjare

Få privat internetåtkomst

PureVPN - Erbjuder exklusiv Split Tunneling-funktion för optimerat Opera VPN-stöd

Medan Opera Browser inte gör det’t erbjuder mycket stöd när det gäller att erbjuda kompatibla VPN-tillägg som andra webbläsare, PureVPN verkar lösa problemet genom att tillhandahålla en utmärkt Split Tunneling-funktion som låter dig köra bara selektiva appar med din VPN medan du lämnar andra ute. Detta kan optimera din Opera Browsing som ingen annan VPN kan.

PureVPN för Opera Browser

Bortsett från detta erbjuder PureVPN immaculate säkerhetsfunktioner som Double VPN och Onion over VPN. Den har också AES 256-kryptering och stöd för flera protokoll för att sponsra maximal användarvänlighet. Denna VPN fungerar bäst med avblockeringstjänster och kan låta dig logga in på Netflix USA eller någon annan liknande tjänst oavsett var du befinner dig för närvarande i världen. Och utöver allt detta är denna tjänst inte’t dyra alls. Snarare, dess smuts billigaste vpn och till bara $ 69 för en fullständig 2-årig prenumeration, ingen kan ens komma nära det när det gäller att ge bästa valuta för pengarna.

Den enda nedgången med PureVPN är att den håller begränsade loggar av användare, men du kan lita på att tjänsten inte kommer att äventyra din information såvida du inte hänger dig till någon kriminell aktivitet.

Fördelar

 1. Använd ett brett utbud av funktioner som Opera Browser VPN till bästa priser
 2. DDoS-skydd
 3. Stöd för dedikerad strömning
 4. P2P- och Torrent-servrar
 5. 750 + servrar i 141 länder
 6. VPN Hotspot
 7. Nat Firewall
 8. Stöd för flera protokoll inklusive OpenVPN och L2Tp
 9. Tillåter splittring

Nackdelar

 1. Håller några loggar
 2. Gratis provversion inte tillgänglig

Skaffa PureVPN

Bästa VPN för Opera gratis

Gratis tjänster har alltid varit heta tårtaegenskaper, oavsett bransch, och detsamma gäller för gratis VPN: er. Betalda tjänster kan vara mycket bättre när det gäller prestanda, tillförlitlighet och stora funktionspaket, men lockelsen av gratis VPN är bara för svår att motstå ibland.

Men om du inte är nog nog, kan en gratis VPN definitivt visa sig vara ett riskabelt förvärv. Det där’Det är därför att gratistjänster på något sätt måste tjäna pengar och många av dem börjar hänga sig i skuggiga praxis som att logga in och sälja användardata och använda sina klientappar för att plantera skadliga agenter för att få kontantklockorna att ringa.

Detta lämnar ett mycket restriktivt fönster när det gäller trovärdiga gratis VPN-tjänster för användare att välja mellan. Men don’t oroa dig, vi har sorterat allt åt dig. Här är listan över Bästa VPN för Opera Free inklusive endast de mest trovärdiga leverantörerna med de mest otroliga funktioner:

Windscribe - Erbjuder 10 GB-data som en Opera Browser VPN

Gratis VPN är sällan generösa i sina erbjudanden och ofta när du söker efter ett bra gratis VPN kommer du att stöta på tjänster som är ganska snål. Windscribe, å andra sidan, gör inget av det och är så generös som en gratis VPN kan få.

Windscribe VPN för Opera Browser

Du får 10 GB bandbreddgräns per månad och du kan till och med lägga till ytterligare 5 GB om du tweetar om tjänsten. Denna VPN erbjuder också oöverträffade 8 serverplatser och obegränsade enhetsanslutningar.

Om du planerar att använda detta VPN för lätta surfningssessioner i din Opera Browser, sedan Windscribe’s erbjudande kommer definitivt att räcka för att pågå hela månaden. Den enda dud med tjänsten är att den kan vara benägen att ofta haverier, vilket gör att den går offline för stora varaktigheter ibland.

Fördelar

 1. Generösa gratis VPN-planer för Opera Browser
 2. Obegränsade enhetsanslutningar
 3. Har ad-blockerare och brandvägg
 4. Stöder P2P / Torrenting

Nackdelar

 1. Öppet VPN-protokoll är inte tillgängligt
 2. Vanliga fördelningar

HotSpotShield - En av de mest betrodda VPN: erna för Opera Browser

Används av totalt 550 miljoner användare över hela världen, behöver HotspotShield VPN ingen introduktion. Även de som tillflyktsort’t interagerade mycket med VPN: s värld, har hört namnet på denna VPN på grund av dess enorma räckvidd. Det har varit ett av de bästa valen för användare för att kringgå kvävande restriktioner av myndigheter.

Hotspot VPN för Opera Browser

Men på senare tid har HotspotShield genomgått många kontroverser som allvarligt underminerar dess trovärdighet. Men sedan dessa händelser har leverantören arbetat hårt för att bygga upp sin image igen och cementera sin plats igen som en av de bästa gratis VPN-världens världen. Den erbjuder två olika versioner, dvs Free VPN-tjänsten och dess betalda motsvarighet Hotspot Shield Elite-läge. Den förstnämnda levereras med 500 MB gratis data per dag och erbjuder endast en serverplats i USA.

Fördelar

 1. 500 MB datakapacitet per dag för Opera-webbläsaren
 2. US Server Location Tillhandahålls
 3. Kompatibla appar tillgängliga

Nackdelar

 1. Spelar’t erbjuder mer än en anslutning
 2. Misstänker ofta slip-ups i tjänsten

Tunnelbear - Håller noll loggar som en Opera Browser VPN

Med en mycket säker, pålitlig gratis VPN-plan är Tunnelbear en av våra vanliga funktioner på listan för Bästa VPN: er. Dess kompatibla appar fungerar fantastiskt bra på alla typer av plattformar och operativsystem och de gör inte’t långsam eller smala din bandbredd för mycket. För Opera Browser förbättrar denna VPN din surfupplevelse och gör att du kan hålla dig allt säkrare genom en uttryckligen angiven nollloggpolicy.

TunnelbearVPN för Opera Browser

Det ger 500 MB datakapacitet per månad med den kostnadsfria planen, men du kan alltid uppgradera den för att uppnå obegränsad bandbreddanvändning genom att prenumerera på en betald plan. Med deras bästa plan som kommer in på $ 59,88 för ett år’Det är värt att prenumerera, du kan avblockera geo-begränsade streamingwebbplatser, komma åt 20 serverplatser och hålla dig skyddad med deras höga krypteringsstandarder.

Fördelar

 1. Bästa gratis VPN-tjänst för Opera-webbläsare
 2. 5 samtidiga enhetsanslutningar möjligt
 3. Kraftfull kryptering
 4. Sömlös och väl avrundad användargränssnitt

Nackdelar

 1. Datagränsen är 500 MB / månad
 2. Spelar’t stödja peer to peer eller P2P

Topp 6 Opera VPN-tillägg 2018

I ovanstående rubriker lärde du dig VPN som är bäst lämpade för att aktivera utanför / inuti Opera-webbläsaren. Men de alternativ som nämns kan vara något dyra för många i det betalda avsnittet, därför trodde vi att vi’d lägga till en annan lista för våra andra Opera-älskare. Nedan finns en lista över de 10 bästa VPN-tilläggena för Opera, baserat på deras betyg här. Se till att kolla in dem!

 1. ZenMate VPN
 2. Virtuellt sköld
 3. Privatix för Opera
 4. Hola Better Internet
 5. TunnelBear VPN
 6. WebRTC-kontroll

Hur man använder Opera VPN

Opera Browser gör det inte’t ger mycket stöd när det gäller ett kompatibelt tillägg för VPN: er, i jämförelse med andra webbläsare som Chrome och Mozilla som har massor av webbläsartillägg och tillägg utvecklade av VPN-leverantörer själva.

Så om du vill skaffa VPN-säkerhet för din Opera Browser, måste du få den via systemkompatibla appar som tillhandahålls av VPN: er själva. Här’hur du kan komma igenom det:

 1. Gå till valfri bästa VPN’s webbplats och ladda ner den mest kompatibla systemklientappen efter att ha köpt en prenumerationsplan.
 2. Installera det på ditt system.
 3. Ange dina användaruppgifter när du uppmanas (dvs. ange ditt VPN-användarnamn och lösenord).
 4. Välj nu en server du vill ansluta till och starta VPN-tjänsten.
 5. Du bedriver nu all webbaktivitet på din Opera Browser med tillåtelse av ditt VPN.

Bästa VPN för Opera på Android

Android-användare växer varje dag och eftersom det är ett av de mest riktade mobila operativsystemen av hackare ökar behovet av skydd mångfalden. Om du är en av dem som har åtkomst till webben via Opera Browser på Android, här är de bästa VPN: n för Android som definitivt kan ge den exklusiva säkerhetsskydd du behöver: Detaljguide “Bästa VPN för Android” för mer värdefull information.

 1. IPVanish VPN
 2. PrivateVPN
 3. CyberGhost VPN
 4. IvacyVPN
 5. AirVPN
 6. VPNUnlimited
 7. OpenVPN för Android
 8. VyprVPN
 9. MullvadVPN
 10. Betternet VPN

Bästa Android VPN för Opera

Opera Browser VPN fungerar inte

Opera, som alla program, har sin rättvisa del av problem, fel, fryser och kraschar, men det finns det inte’t ett problem som det inte finns några lösningar på.

Här är de tre fel som du kan gå igenom på Opera med verifierade, fungerande lösningar:

Opera-webbläsaren startar inte / fungerar på Windows 10

Om din Opera-webbläsare inte fungerar i Windows 10 eller högre versioner måste du kontrollera om du har installerat den senaste versionen som finns tillgänglig eller inte.

För att fixa detta, gå till Opera Menu och klicka på About Opera. Här ser du om det finns några uppdateringar tillgängliga. Låt uppdateringen installeras och problemet skulle definitivt åtgärdas. Denna lösning kan också fungera för andra problem som fryser och kraschar också.

Opera öppnar men det’s går inte längre, dvs inte laddar sidor

För att lösa problemet, uppdatera antingen din webbläsare eller helt enkelt stoppa alla tunga plug-ins som Flash från att köras. Det verkliga problemet är att dessa plug-ins enkelt kan infektera skadlig programvara och hindra webbläsaren från att fungera.

För kraschar

Använd båda ovannämnda lösningar för att lösa problemet, men om detta fortfarande kvarstår måste du avskaffa ditt antivirusprogram så snart som möjligt eftersom dessa ofta kan störa funktionerna i många program och skapa en konflikt.

Opera Browser VPN Reviews

På BestVPN.co tror vi alltid att åsikterna från faktiska användare av en viss tjänst är viktigast och att de definitivt bör läggas vikt vid varje recension. I denna recension har vi nu lagt till ett avsnitt om användarrecensioner från Quora utöver våra vanliga Reddit-granskningsindikatorer för att ge våra användare en mer holistisk tjänst:

Bästa VPN för Opera Reddit Review

Reddit finns som en av de största onlinemiljöerna för att få information om allt från teknik, hälsovård, livsstil och olika andra branscher. Bland dessa inkluderas bästa vpn reddit-tjänster, som är avgörande för överlevnad i denna värld där internetbegränsningar ökar dag för dag. Nedan följer några recensioner från kunder på de bästa VPN: n för Opera:

Här kan vi se en användare som talar om tillförlitligheten i OpenVPN-protokollet och hur du kan ställa in det manuellt. Han avråder att använda gratis VPN-tjänster. Även om vi håller med om denna punkt, finns det fortfarande några GRATIS namn som går den extra milen (nämns ovan). Slutligen tillhandahåller han en länk till en sammanställning av VPN som innehåller toppnamnen NordVPN, PureVPN, PIA, ExpressVPN och TorGuard.

Kommentar från diskussionen redditspider64’s kommentar från diskussionen "Opera VPN-alternativ".

En annan Redditor i samma tråd som frågar efter alternativ för Opera VPN, efter att webbläsaren stängde av sin tjänst i appen. VPN är skapandet av forskare från MIT och CERN. Som sådan kan du känna dig lättad över att få stor anonymitet online för att utforska internet fritt och oavbrutet. Se till att gå med premiumplanen men snarare än gratis.

Kommentar från diskussionen TomNotMike’s kommentar från diskussionen "Opera VPN-alternativ".

Bästa VPN för Opera Twitter Review

På grund av bristen på kompatibilitet som aktiverats av webbläsaren för VPN: er fanns det inte många direkta rekommendationer för Bästa Opera VPN på Twitter. Snarare berömde många användare sin inbyggda VPN-tjänst, som för närvarande är avstängd. Därefter är vår guide ovan den mest optiska samlingen av systemkompatibel VPN-tjänst för att förbättra webbläsaren’s säkerhet.

Bästa VPN för Opera Quora Review

På Quora var de flesta användare och branschexperter, vars svar vi gick igenom i detalj, av den uppfattningen att den inbyggda VPN från Opera Browser inte är en VPN i verkligheten. De märkte denna VPN som mer av en proxytjänst än en VPN. I ett av de bästa svar som vi fick från plattformen nämndes det att Opera VPN inte var ett säkert alternativ för användare och att allt det gjorde var att omdirigera internettrafik från användare genom deras företag’s servrar. Inte alls lämplig om du är en allvarlig privatlivskänsla.

Är Opera-webbläsare (med inbyggd VPN) en äkta VPN?

Bästa vanliga frågor om VPN för Opera

Hur sätter jag på VPN på opera?

Opera Browser’den största nackdelen är att det inte gör det’t ger mycket vad gäller medfödd kompatibilitet med VPN till skillnad från andra liknande populära webbläsare där ute. För att bäst kunna aktivera ett VPN i webbläsaren måste du ladda ner systemkompatibla OS-appar av VPN-leverantörer.

Är Opera-webbläsaren säker att använda?

Även om det inte gör det’t har uppenbarligen några större säkerhetschinkar nu, men i den aktuella eran kan varje sofistikerad hackare enkelt mäklare i webbläsaren och urskilja din IP, spåra dina aktiviteter, sippra av med känslig information och till och med använda den som en väg att plantera skadlig programvara.

Hur mycket kostar SurfEasy?

SurfEasy är en mycket billig tjänst. Det erbjuder för närvarande tre planer. Den första är helt gratis med en 500 MB databandbreddgräns per månad. De betalade planerna börjar på $ 3,99 per månad för ett obegränsat datapaket, medan den andra planen kommer in på $ 6,49 per månad med samma funktioner som det tidigare paketet plus ytterligare 12 länder och torrentskydd. Men om du var en abonnent på Opera Gold VPN, kan du få rabatter på SurfEasy.

 

Slutsats

På BestVPN.co strävar vi efter att säkerställa att användarnas integritet följs i alla former. Vårt mål är att bygga ett arkiv av de bästa guiderna för alla populära plattformar för hur man bäst kan säkra dem från alla möjliga hot som kommer utifrån.

Att främja användningen av VPN är inte vårt mål utan ett medel för ett slut i strävan att få användarna att känna sig skyddade och säkra online hela tiden. Vi inkluderar bästa möjliga forskning, tillgängliga fakta, ärliga leverantörsrecensioner och blandar det med våra riktlinjer för innehåll för att säkerställa bästa kvalitet alltid, men om det finns några slip-ups eller om du inte’som alla våra rapporteringsstandarder kan du alltid kontakta oss med din värdefulla kritik och hjälpa oss att bli bättre.

Vi värdesätter våra användare mest och är alltid öppna för deras åsikter. Väntar på att interagera med dig i kommentarerna nedan.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me