10 beste VPN for Tor – utnytt komplett anonymitet online ved bruk av løk VPN

Når det gjelder å utnytte anonymitet på nettet og unngå myndighetsovervåking, har brukere muligheten til å bruke: Tor eller VPN-er. Tor-nettleseren leverer utmerkede sikkerhets- og personvernfunksjoner, som gjør det umulig å spore identiteten din. Det mangler imidlertid i å tilby gode hastigheter for streaming og andre aktiviteter. VPN-er derimot, balanserer ting mellom SPEED og PRIVACY, men det viktigste salgsargumentet for begge deler: de kan jobbe sammen. Les denne guiden for Beste VPN for Tor for å avdekke riktig tjeneste for streaming- og personvernbehovene dine av BestVPN!

Hva er Tor?

Kort for “Løkruteren” (også avbildet i logoen til nettleseren), Tor ble opprinnelig utviklet for den amerikanske marinen 20. september 2002. Den inneholdt et globalt nettverk av servere som tillot folk å surfe på internett sikkert og anonymt. Nå har produktet vendt seg mot den non-profit divisjonen, og spredt viktigheten av utvikling og forskning av online personvernverktøy.

Hva er Tor

Samtidig tilbyr det maksimal beskyttelse til en bruker’privatliv ved å flytte trafikken din over forskjellige Tor-servere rundt om i verden, mens du krypterer den for å sikre at ingenting kan spores tilbake til DEG. Tjenesten hindrer imidlertid ikke nettsteder fra “vite” som du bruker “Tor”. Selv om ingen kan se trafikken fra tilfeldige noder, kan noen nettsteder fremdeles begrense tilgangen til brukere av Tor.

Slik fungerer Tor?

Tor har et desentralisert nettverk, som tilbyr flere lag med beskyttelse for brukerdata. Den dirigerer internettrafikk gjennom et overlegg av servere rundt om i verden som består av mer enn syv tusen stafetter. Dette gjør det mulig å skjule brukerne ordentlig’ plassering, forhindrer noen fra å overvåke aktiviteten din, det være seg besøk i kommunikasjonsformer, sosiale medier, tjeneste nettsteder eller direktemeldinger. All informasjon som går gjennom Tor-nettverket er kryptert, noe som øker din anonymitet på nettet.

Hvordan fungerer Tor

Beste VPN for Tor i 2018

Kriteriene for å finne den beste VPN for Tor er ganske forskjellige fra andre aspekter som personvern / streaming. Du må finne en leverandør som er kjent med forskjellige VPN- og Tor-konfigurasjoner. En som tilbyr avanserte teknologier / funksjoner som er tilgjengelige for å danne en sterk forbindelse mellom de to, samtidig som de gir en sterk service generelt, som ikke går på akkord med hastigheter, support, pålitelighet eller server’s tilgjengelighet. Hvis du er ute etter det samme, er en liste over de beste VPN-ene for Tor nedenfor.

Leverandører Pris ($) Funksjoner Rangering Rabatt Besøkeleverandør

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Per måned

  • 800+ servere i 50+ land
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • Ubegrensede samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig 83% rabatt på nettstedet
  Les anmeldelse

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Per måned

  • 2000+ servere i 140+ land
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • 5 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig besøksside på 73%
  Les anmeldelse

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Per måned

  • 3000+ servere i 94 land
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • 3 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig 35% avslag på besøkssiden
  Les anmeldelse

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Per måned

  • 1000+ servere over 100 steder
  • 256-bit standard kryptering av militær karakter
  • Støtte til live chat er utmerket
  • Null loggleverandør
  • 5 tilgjengelige multilogger
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps og Chrome-utvidelse

  Pålitelig 77% avslag Besøk nettstedet
  Les anmeldelse

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2,75Per måned

  • 3 700 servere i 60 land
  • 256-bit AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Streng ingen loggpolicy
  • 7 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  regularitet 77% avslag Besøk nettstedet
  Les anmeldelse

AirVPN

Basert i Italia, er AirVPN en av de få leverandørene som støtter “VPN gjennom Tor” konfigurasjon. Den kan skilte med de beste antisensursteknologiene, til og med at brukerne kan aktivere SSL- og SSH-tunneler for maksimal sikkerhet mot myndighetsovervåking. Andre funksjoner inkluderer 3 samtidige tilkoblinger, videresending av dynamisk port, 3-dagers gratis prøveversjon, drepebryter og DNS-lekkasjebeskyttelse.

Beste VPN for Tor

Pros

 1. Støtter VPN gjennom Tor Config.
 2. SSL og SSH-tunnel tilgjengelig.
 3. Videresending av dynamisk port.
 4. Multilogging på 3 enheter.
 5. Godtar Bitcoin-betalinger.

Ulemper

 1. Begrensede serverplasser over hele verden.

Få AirVPN

PrivateVPN

Akkurat som AirVPN tilbyr PrivateVPN-tjenesten VPN over Tor, som gir deg den beste anonymiteten på nettet, spesielt i land med tøffe internettlover. Den svenske leverandøren har en enorm liste over servere rundt 52 ​​land i verden. Det er til og med et innebygd brannmursystem, som ytterligere gir sikkerhet med kill-switch, IPv6 / IPv4-lekkasjebeskyttelse og SOCKS5-proxy (rangert som den beste VPN-en for å torrenting). Utforsk vår detaljerte PrivateVPN-anmeldelse for mer informasjon.

PrivatVPN for Tor

Pros

 1. Tilbyr VPN over Tor Configuration.
 2. Port Videresending-funksjon tilgjengelig.
 3. HTTPS og SOCKS5 fullmakter.
 4. Full DNS-lekkasjebeskyttelse.
 5. Cross Platform Compatibility.

Ulemper

 1. Dårlig serverdistribusjon.

Få PrivateVPN

Torguard:

En av de mest pålitelige VPN-leverandørene, Torguard er et ekstremt levedyktig alternativ hvis du ønsker å bruke Tor sammen med VPN. Den tilbyr AES-256-kryptering, og øker dermed den allerede sikre Tor-opplevelsen ytterligere. Tjenesten gir dedikerte OS-apper, noe som gir økt kompatibilitet på alle plattformer. Løkrutingen som Tor benytter, finner sin beste match i sin navneforhandler, dvs. Torguard. Et must ha VPN hvis du ser etter et flytende, sømløst, raskt VPN-deksel på Tor.

10 beste VPN for Tor - utnytt komplett anonymitet online ved bruk av løk VPN

Pros

 1. Urfolksstøtte til Tor
 2. 3000+ servere over hele verden.
 3. Stealth VPN-funksjon.
 4. Residensielle IP-er tilgjengelige.
 5. Null loggleverandør.

Ulemper

 1. Prisplanene er svært ambisiøse og forvirrende.
 2. doesn’t tilby en gratis prøveversjon ennå

Få TorGuard VPN

TorVPN

TorVPN er en UK-basert leverandør som opererer utenfor Ungarn. Derfor er det kanskje ikke det tryggeste valget for mange, siden de er pålagt å føre omfattende tilkoblingslogger. Likevel har VPN aldri blitt fanget og avslører personlig informasjon til noen. Det tilbyr utmerket kryptering og “Tor gjennom VPN” med en hybridnode som gir tilgang til .onion-nettsteder som bruker sin egen DNS-server.

TorVPN

Pros

 1. Tor gjennom VPN-konfigurasjon.
 2. EN “Hybrid” Tor-modus.
 3. Sterk kryptering.
 4. Videresending av dynamisk port.
 5. Billigste vpn-abonnementsplaner.

Ulemper

 1. Basert i Storbritannia (lovlig).

Få TorVPN

Privat internettilgang (PIA)

Basert i USA er PIA en annen pålitelig VPN for Tor. Ja, den ligger i et land som er en del av Five Eyes Alliance, men leverandøren ofrer ikke brukerens personvern. Det er faktisk en sertifisert leverandør uten logger, som til og med er bevist i retten. Funksjoner du får når du registrerer deg inkluderer portvideresending, DNS-lekkasjebeskyttelse, VPN-drepebryter og 5 samtidige tilkoblinger. Don’glem å lese vår omfattende gjennomgang av privat tilgang.

Privat internettilgang for Tor

Pros

 1. Tor gjennom VPN-konfigurasjon.
 2. Godtar Bitcoin-betalinger.
 3. Utmerket OpenVPN-kryptering.
 4. DNS-lekkasjebeskyttelse og drepebryter.
 5. Lommevennlige prisplaner.

Ulemper

 1. Ingen gratis prøve eller refusjon.

Få privat internettilgang

NordVPN

NordVPN ble grunnlagt i 2012 og har hovedkontor i Panama, og er etableringen av Tefinkom & Co, S.A. Det er en av de tryggeste leverandørene på markedet. Brukere har tilgang til 5080 servere i 62 land og en rekke andre funksjoner. Disse inkluderer DoubleVPN, SOCKS5 Proxy, DNS-lekkasjebeskyttelse, Automatic Kill Switch og mer. For ekstra sikkerhet støtter NordVPN til og med Onion over VPN, noe som gir deg et ekstra lag med beskyttelse ved å skjule IP-adressen din fra utgangsnoden til Tor!

NordVPN for Tor

Pros

 1. Tilbyr Tor over VPN-konfigurasjon
 2. CyberSec-protokoll og DoubleVPN
 3. SmartPlay for å fjerne blokkering av VoD-er
 4. 5080 servere i 62 land
 5. Dedikerte IP-adresser tilgjengelig

Ulemper

 1. 30-dagers refusjonsprosess

NordVPN Onion over VPN

Når du bruker NordVPN’s Løk over VPN-funksjonen, ruter internetttrafikken din gjennom deres dedikerte VPN-server først og sendes deretter til Tor-nettverket. Når du når den endelige destinasjonen på internett via Tor exit-stafettene, forblir du helt anonym online.

Dette er fordi bruken av Tor over VPN også anonymiserer utgangsnodene. Bruk av funksjonen krever ingen rakettvitenskap. Bare start NordVPN-applikasjonen og klikk på “servere” fane. Her velger du “Løk over VPN” for å aktivere protokollen.

NordVPN Onion over VPN

Du har til og med spesifikke servere for beskyttelse mot DDoS-angrep (avgjørende for spillere). DoubleVPN som dirigerer trafikken din gjennom to forskjellige servere for maksimal anonymitet. Dedikerte IP-servere for å fjerne blokkering av VoD-er som Netflix og P2P-servere som brukes til gratis torrenting-aktiviteter.

NordVPN Tor

Når du har valgt “Løk over VPN” i serverkategorien, får du tilgang til en ny meny. Dette inkluderer spesialtjenere som er anbefalt for deg, basert på “minst lastet” og “Nærmest deg” for maksimal beskyttelse på nettet.

Klikk på hvilken som helst server du anser som perfekt for dine anonyme aktiviteter, og bruk deretter Tor med stor letthet. Siden NordVPNs Tor over VPN anonymiserer IP-adressen fra utgangsnoden, kan du føle deg lettet over at ISPene dine ikke har noen anelse om at du kobler deg til Tor-nettverket.

NordVPN Tor

Er Tor Legal?

Ved å sette bort den diskreditable og skandaløse nyheten om Tor, er det ikke noe galt med nettleseren. Hvem som helst kan bruke Tor for å utforske internett. Det er helt lovlig, men mange forbinder anonymiteten som er mottatt via Tor for å gjøre noe ulovlig. Mange knytter for eksempel nettleseren til ubehagelige aktiviteter som tilgang til Dark Net, et sentralt sted for kriminell og ulovlig aktivitet. Selv om det til en viss grad kan være sant, er Tor fremdeles en trygg måte å beskytte den vanlige mannens online personvern på. Du kan være trygg på at du laster ned den og får ikke lovlige problemer!

Er Tor Legal

Hvorfor Tor er den siste, men ikke den minste i nettleserangeringene?

Som nevnt tidligere har Tor-nettleseren utviklet et rykte om å være jevnlig assosiert med den mørke nettet og dens snuskede underverden. Deretter er det for mange ganske enkelt et gå-alternativ, da ingen ønsker å knytte seg til noe som virker skyggefullt. I virkeligheten, selv om Tor er en veldig brukervennlig, intuitiv og personvernfokusert nettleser, som kan vise seg utrolig nyttig når du skal skjule identiteten din, spesielt i land med tøffe interne lover og de som oppmuntrer myndigheters overvåking av innbyggerne.

Tor vs VPN

Tor er den ultimate nettleseren for deg som vil utnytte det ytterste nivået av anonymitet på nettet. Den er designet for å kryptere og beskytte alle sendte / mottatte data, og all trafikk blir dirigert gjennom tusenvis av notater rundt om i verden. Den har sin egen liste over fordeler / ulemper, som inkluderer:

Tor Pros

 • Gratis nettleser - Cross-Platform Compatibility. Tilgjengelig på Windows, Mac og GNU / Linux.
 • Globalt nettverk - Det er umulig å spore en’identitet eller utfør et hackingforsøk.
 • Fullstendig anonymitet - Ingen kan se din interne IP eller spore deg til eksterne IP-er som er besøkt.

Tor Cons

 • Langsom hastighet - Data går gjennom tusenvis av noder over hele verden, noe som hindrer ytelsen.
 • P2P / fildeling ikke egnet - Sakte hastigheter gjør nedlasting av torrents utrolig smertefullt.
 • Avslører bruken av “Tor” - Nettleseren skjuler ikke bruken av tor i øynene til nettsteder.

VPN-er er ganske like Tor-nettverket, men den vedtar en annen protokoll for kryptering av internettrafikk. Informasjonen din passerer gjennom en sikker server som kan skilte med sterke chefer for anonymitet, og dermed lar deg skjule identiteten din og aktiviteten din fra Internett-leverandører og offentlige etater.

VPN Pros

 • Raskere hastigheter - Sammenlignet med Tor, tilbyr VPN-er raske hastigheter og generell ytelse.
 • Plassering av speiling - Tilgjengeligheten til forskjellige servere over hele verden gjør det mulig å skjule identiteten.
 • Ideell P2P / fildeling - VPN-er tilbyr P2P-støttede servere med Split Tunneling og SOCKS5 Proxy.
 • Fjern blokkering av nettsteder - Kryptering og skifting av lokasjoner muliggjør avblokkering av geobegrensede nettsteder.

VPN Cons

 • Premium Services er dyre - De fleste VPN-er er ikke gratis og kan skilte med dyre månedlige priser.
 • Logging av data - Loven i mange land oppfordrer leverandører til å føre journal over brukeraktivitet.

beste tor vpn

Hvorfor bruke Tor og VPN sammen?

Som du ser har både Tor og VPN-er hver sin liste over fordeler og ulemper. Hva om vi kunne kombinere de to for å skape noe kraftigere? Ja, det er veldig mulig. Til tross for at de er forskjellige på mange måter, bruker både Tor og VPN krypterte proxy-tilkoblinger for å skjule brukeridentiteter. Vanligvis er det to konfigurasjoner for å bruke den:

Tor gjennom VPN

Denne konfigurasjonen innebærer at du først kobler deg til VPN-serveren og deretter Tor-nettverket, før du utforsker internett, noe som betyr at IP-en din er den for Tor exit-noden. Dette forhindrer ISP-er fra å vite at du bruker Tor med oppføringsnoden og ikke kan se den sanne IP-en din, noe som kan gå langt hvis du bruker en VPN uten policyer uten logger. Du kan også enkelt få tilgang til Tor skjulte tjenester / .onion nettsteder.

Når det er fordeler, må du imidlertid også møte noen risikoer. Hvis du bruker Tor via VPN-konfigurasjonen, kan du avsløre IP-adressen til leverandøren din. Du vil ha null beskyttelse mot ondsinnede trusler, da ikke https-trafikk kan passere avkjøringsnodene. Noen ganger kan Tor-utgangsknuter blokkeres, noe som kan forårsake hindringer i å skjule identiteten din fullstendig.

VPN gjennom Tor

Denne konfigurasjonen innebærer at du først kobler deg til Tor-nettverket og deretter en VPN-server, før du utforsker internett, noe som betyr at IP-adressen din er den til VPN-serveren. Ikke mange leverandører støtter denne konfigurasjonen, men den gir den beste sikkerheten sammenlignet med andre protokoller eller tjenester. Siden du kobler deg til en VPN-server via Tor, er det umulig for noen å se den virkelige IP-adressen din.

Hvis du registrerer deg med et anonymt betalingsalternativ som Bitcoin, vil det være umulig å spore noen aktivitet tilbake til deg, slik at du kan glede deg over fullstendig sikker streaming og P2P / fildeling. Denne konfigurasjonen omgår også alle blokker på Tor-avkjøringsnoder, og lar deg velge forskjellige skillelinjer for å omgå geo-restriksjoner pålagt av nettsteder rundt om i verden..

Beste gratis VPN for Tor

Når det gjelder å finne en VPN for Tor, er det ikke mange brukere som ønsker å bruke penger på en premiumtjeneste. Det er her GRATIS tjenester vanligvis får fart på markedet. Dessverre var det ingen gratis VPN-er som støtter VPN for Tor, og dens to konfigurasjoner. Imidlertid fant vi noen få leverandører som tilbyr en GRATIS prøveversjon for deg å glede deg over, sammen med å tilby VPN for Tor-støtte. Disse inkluderer:

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. TorGuard
 4. BolehVPN

Beste gratis VPN for Deep Web

The Dark Web, tilgjengelig via Tor Browser, kan være et ganske farlig sted. Dette skyldes at mens det kan brukes til legitime formål. Det er fremdeles mange som kan hengi seg til det for kriminell virksomhet. For eksempel gir det mørke nettet politiske dissidenter, advokatfullmektiger, journalister og andre personvernsøkere husly.

Samtidig er det et flott sted for svindlere, hackere og andre cyberkriminelle. Ingen vet hvem de kan være, noe som betyr at det er nødvendig å være 100% sikre. Hvis du bruker Tor alene, kan den teknisk erfarne fremdeles kunne spore tilbake IP-adressen din. Derfor er ikke akkurat et godt alternativ å bruke en gratis VPN for Deep Web.

Faktisk de fleste tilbydere som markedsfører seg som “Gratis” støtter ikke de to konfigurasjonene: Tor gjennom VPN og VPN gjennom Tor. Dette er grunnen til at vi ofte foreslår at brukere prøver “duckduckgo” nettleser for tilgang til det mørke nettet. I motsetning til Google Chrome, har DuckDuckGo ikke mange filtre i søkemotor-algoritmen.

Dette betyr at selv om Google ikke indekserer nettsteder på Dark Web, gjør DuckDuckGo det! Som sådan, hvis du leter etter et alternativ for Tor-nettleseren, er det den beste veien å gå. De har til og med sitt eget mørke nettsted https://3g2upl4pq6kufc4m.onion/ som du kan få tilgang til ved hjelp av en sikker VPN-forbindelse. Andre nettsteder for å sjekke ut om du er ny på det mørke nettet inkluderer:

The Hidden Wiki

Et flott sted å besøke for nybegynnere på Dark Web. Den ligner på den virkelige Wiki, men har mange informasjoner du ikke finner på den originale nettsiden!

.Løklenke: The Hidden Wiki

Drømmemarked

Denne nettsiden åpner mulighetene for å registrere deg for ting via anonym e-post og betale via den private bitcoin. Det er en av de mindre .onion-markedene på det mørke nettet.

.Løklenke: Drømmemarked

Facebook

Verden’den største sosiale medieplattformen tilbyr også et .onion-nettsted. Det er ganske likt det originale Facebook bare at det ikke er registrert noen logger om brukeraktivitet.

.Løklenke: Facebook

Privat hosting

Hvis du er lei av strenge brukeravtaler fra lokale webhotellfirmaer, er Private Hosting et flott sted å besøke. Du kan ha en Linux-basert PHP på opptil 100 MB for $ 170 årlig!

.Løklenke: Privat hosting

Tor Butikker

Som navnet tilsier er nettstedet et byggverktøy for det mørke nettet. Det gjør det mulig for brukere å lage sine egne .onion-butikker og til og med utstyrt med bitcoin-integrasjon.

.Løklenke: Tor Butikker

Tor VPN Router

En av de enkleste måtene å bruke “VPN over Tor” konfigurasjon er å kjøpe en VPN-ruter. Leverandører som NordVPN tilbyr sine egne rutere, som tilbyr muligheten til å bytte skillevegg umiddelbart, samtidig som de beskytter alle enhetene dine via Wi-Fi. Når ruteren er satt opp, kobler du bare til Tor-nettleseren for ytterligere beskyttelse. På denne måten kan du øke din online anonymitet uten problemer!

Tor VPN Gratis nedlasting

Tor-nettleseren er tilgjengelig for nedlasting uten å betale en eneste krone. Bare besøk nettstedet her og installer passende versjon for plattformen din. Det er dedikerte applikasjoner for Windows, Mac og Linux. Når du er ferdig, kan du registrere deg hos en av de ovennevnte leverandørene, og deretter laste ned deres opprinnelige apper fra nettstedet, Google Play Store eller iTunes.

Darknet Browser

Når det gjelder tilgang til det dype nettet, blir brukerne ofte forvirret når det gjelder hvilken nettleser de skal bruke. Husk at du ikke kan få tilgang til det mørke nettet ved hjelp av Google Chrome og Mozilla Firefox, ettersom de ikke har et desentralisert nettverk med et overlegg av servere over hele verden.

Disse nettleserne er ganske grunnleggende i sin drift, og integrerer heller ikke noen kryptering for å skjule identiteten din. Hvis du vil ha tilgang til den dype nettet, har du bare to alternativer: bruk Tor Browser (foretrukket valg) eller DuckDuckGo (gir tilgang til bare spesifikke røde rom).

Beste VPN for Tor FAQ

Når det gjelder bruk av de beste VPN-ene for Tor, kan det oppstå mange tanker om hvordan det kan beskytte identiteten din eller øke sikkerheten. Blant de vanligste spørsmålene vi blir spurt, inkluderer:

Kan Internett-leverandøren din se hva du gjør på Tor?

Siden Tor kaster identiteten til en brukerforbindelse til webserveren og krypterer all innkommende / utgående trafikk, er det umulig for noen ISP å overvåke eller spore HTTP-forespørslene dine. Som et resultat kan de ikke se hvilke nettsteder du prøver å få tilgang til. Kombinert med en VPN kan du øke din anonymitet på nettet enda mer og utnytte komplett digitalt personvern.

Er Tor Browser VPN?

No Tor er ikke akkurat en VPN, men det ligner, da den bruker krypterte proxy-tilkoblinger for å skjule brukeridentiteter. Den fører alle dataene dine gjennom tusenvis av noder rundt om i verden, som hver er klar over IP-adressen foran og ikke bak. Derfor kan ingen spore identiteten din ved å bruke Tor, men nettsteder kan fremdeles vite at du bruker en Tor-forbindelse. Du kan sjekke andre beste vpn-nettlesere for å lære mer.

TOR VPN Android?

Tor tilbyr faktisk en Android-versjon som brukere kan glede seg over på smarttelefonene sine. Det går under navnet “Orbot”, som gir sterk kryptering av internettrafikk for maksimal sikkerhet. Bare koble til VPN og åpne Tor-nettleseren for maksimal anonymitet på nettet.

Pakk inn ting

Vi håper denne guiden hjelper deg med å finne den beste VPN for Tor, basert på personvernbehov og budsjettkrav. Uansett, hvis du har problemer, ikke nøl med å kommentere nedenfor. Ta også gjerne opp alle forslag du anser som pålitelige for bruk på Tor. Ha en fin dag!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me