10 bästa VPN för Tor – Utnyttja komplett anonymitet online med hjälp av Onion VPN

När det gäller att utnyttja anonymitet online och undvika regeringsövervakning har användare möjlighet att använda: Tor eller VPN. Tor-webbläsaren levererar utmärkta säkerhets- och sekretessfunktioner som gör det omöjligt att spåra din identitet. Det saknar dock att erbjuda bra hastigheter för streaming och andra aktiviteter. VPN: er å andra sidan balanserar ut saker mellan HASTIGHET och PRIVACY, men det viktigaste försäljningsstället för båda: de kan fungera tillsammans. Läs den här guiden för Bästa VPN för Tor för att avslöja rätt tjänst för dina strömnings- och sekretessbehov av BestVPN!

Contents

Vad är Tor?

Förkortning av “Löksroutern” (som också visas i webbläsarens logotyp), Tor utvecklades ursprungligen för den amerikanska marinen den 20 september 2002. Det innehöll ett globalt nätverk av servrar som gjorde det möjligt för människor att surfa på internet säkert och anonymt. Produkten har nu vänt sig mot den ideella divisionen och spridit vikten av utveckling och forskning av integritetsverktyg online.

Vad är Tor

Samtidigt erbjuder det maximalt skydd för en användare’s integritet genom att flytta din trafik över olika Tor-servrar runt om i världen, samtidigt som du krypterar den för att säkerställa att ingenting kan spåras tillbaka till DIG. Tjänsten hindrar dock inte webbplatser från “menande” som du använder “Tor”. Även om ingen kan se trafiken från slumpmässiga noder kan vissa webbplatser fortfarande begränsa åtkomst till användare av Tor.

Hur Tor fungerar?

Tor har ett decentraliserat nätverk, som erbjuder flera lager av skydd för användardata. Den dirigerar internettrafik genom en överläggning av servrar runt om i världen som består av mer än sju tusen reläer. Detta möjliggör korrekt dölja för användare’ plats, förhindrar att någon övervakar din aktivitet, oavsett om det är besök på kommunikationsformulär, sociala medier, servicewebbplatser eller snabbmeddelanden. All information som passerar genom Tor-nätverket är krypterad, vilket ökar din anonymitet online.

Hur fungerar Tor

Bästa VPN för Tor 2023

Kriterierna för att hitta Bästa VPN för Tor är helt annorlunda än andra aspekter som sekretess / streaming. Du måste hitta en leverantör som är bekant med olika VPN- och Tor-konfig. En som erbjuder avancerad teknik / funktioner som är tillgängliga för att bilda en stark anslutning av de två, samtidigt som de ger en stark service övergripande, som inte äventyrar hastigheter, support, tillförlitlighet eller server’s tillgänglighet. Om du letar efter samma, nedan är en lista över de bästa VPN: n för Tor.

Leverantörer Pris ($) Funktioner Betyg Rabatt Besökleverantör

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Per månad

  • 800+ servrar i 50+ länder
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • Obegränsade samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 83% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Per månad

  • 2 000+ servrar i 140+ länder
  • AES 256-bitars kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • 5 Samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 73% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Per månad

  • 3 000+ servrar i 94 länder
  • AES 256-bitars kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • 3 samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 35% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Per månad

  • 1000+ servrar över 100 platser
  • 256-bitars standard militärkryptering
  • Live chat support är utmärkt
  • Noll loggarleverantör
  • 5 tillgängliga flera inloggningar
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps och Chrome-tillägg

  Pålitlig 77% rabatt Besök sida
  Läs recension

 5. Cyberghost

  Cyberghost

  12,99 $2,75Per månad

  • 3 700 servrar i 60 länder
  • 256-bitars AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Strikt Ingen loggpolicy
  • 7 samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% rabatt Besök sida
  Läs recension

AirVPN

Baserat i Italien är AirVPN en av de få leverantörerna som stöder “VPN genom Tor” konfiguration. Den har de bästa anti-censursteknikerna, till och med så att användare kan aktivera SSL- och SSH-tunnling för maximal säkerhet mot myndighetskontroll. Andra funktioner inkluderar 3 samtidiga anslutningar, vidarebefordran av dynamisk port, 3-dagars gratis provperiod, kill switch och DNS Leak-skydd.

Bästa VPN för Tor

Fördelar

 1. Stöder VPN via Tor Config.
 2. SSL- och SSH-tunnel tillgängliga.
 3. Dynamisk port vidarebefordran.
 4. Multi-inloggningar på 3 enheter.
 5. Accepterar Bitcoin-betalningar.

Nackdelar

 1. Begränsade serverplatser över hela världen.

Skaffa AirVPN

PrivateVPN

Precis som AirVPN erbjuder PrivateVPN-tjänsten VPN över Tor, vilket ger dig den bästa anonymiteten online, särskilt i länder med tuffa internetlagar. Den svenska leverantören har en enorm lista över servrar runt 52 länder i världen. Det finns till och med ett inbyggt brandväggssystem, som ytterligare ger säkerhet med alla kill-switchar, IPv6 / IPv4 Leak Protection och SOCKS5-proxyer (rankade som den bästa vpn-enheten för torrenting). Utforska vår detaljerade PrivateVPN-granskning för mer information.

PrivatVPN för Tor

Fördelar

 1. Erbjuder VPN via Tor-konfiguration.
 2. Port vidarebefordringsfunktion tillgänglig.
 3. HTTPS och SOCKS5 Proxies.
 4. Fullständigt DNS-läckskydd.
 5. Cross Platform Compatibility.

Nackdelar

 1. Dålig serverfördelning.

Skaffa PrivateVPN

Torguard:

En av de mest pålitliga VPN-leverantörerna, Torguard är ett extremt livskraftigt alternativ om du vill använda Tor med VPN. Det erbjuder AES-256-kryptering och ökar därmed den redan säkra Tor-upplevelsen ytterligare. Tjänsten tillhandahåller dedikerade OS-appar, vilket möjliggör ökad kompatibilitet på alla plattformar. Den lökrutning som Tor använder är den bästa matchningen hos sin namngivare, dvs Torguard. Ett måste ha VPN om du letar efter ett flytande, smidigt, snabbt VPN-lock på Tor.

10 bästa VPN för Tor - Utnyttja komplett anonymitet online med hjälp av Onion VPN

Fördelar

 1. Ursprungsstöd för Tor
 2. 3000+ servrar över hela världen.
 3. Stealth VPN-funktion.
 4. Bostads-IP: er tillgängliga.
 5. Noll loggarleverantör.

Nackdelar

 1. Prissättningsplanerna är mycket ambitiösa och förvirrande.
 2. Spelar’Jag kan inte erbjuda en kostnadsfri prövning ännu

Skaffa TorGuard VPN

TorVPN

TorVPN är en brittisk baserad leverantör som verkar utanför Ungern. Därför kanske det inte är det säkraste valet för många, eftersom de krävs för att hålla omfattande anslutningsloggar. Icke desto mindre har VPN aldrig fångats och avslöjat personlig information för någon. Det erbjuder utmärkt kryptering och “Tor genom VPN” med en hybridnod som tillåter åtkomst till .onion-webbplatser med sin egen DNS-server.

TorVPN

Fördelar

 1. Tor genom VPN-konfiguration.
 2. EN “Hybrid” Tor-läge.
 3. Stark kryptering.
 4. Dynamisk port vidarebefordran.
 5. Billigaste vpn-prenumerationsplaner.

Nackdelar

 1. Baserat i Storbritannien (lagligt).

Skaffa TorVPN

Privat internetåtkomst (PIA)

Baserat i USA är PIA en annan pålitlig VPN för Tor. Ja, det är beläget i ett landsdel av Five Eyes Alliance, men leverantören offrar inte användarnas integritet. I själva verket är det en certifierad leverantör av inga loggar, vilket till och med har bevisats i domstol. Funktioner som du får när du registrerar dig inkluderar port vidarebefordran, DNS-läcksskydd, VPN-dödsbrytare och 5 samtidiga anslutningar. Don’glöm inte att läsa vår omfattande granskning av privat internetåtkomst.

Privat internetuppkoppling för Tor

Fördelar

 1. Tor genom VPN-konfiguration.
 2. Accepterar Bitcoin-betalningar.
 3. Utmärkt OpenVPN-kryptering.
 4. DNS Leak Protection and Kill Switch.
 5. Fickvänliga prisplaner.

Nackdelar

 1. Ingen kostnadsfri prövning eller återbetalning.

Få privat internetåtkomst

NordVPN

NordVPN grundades 2012 och har sitt huvudkontor i Panama och är skapandet av Tefinkom & Co, S.A. Det är en av de säkraste leverantörerna på marknaden. Användare har tillgång till 5080 servrar i 62 länder och många andra funktioner. Dessa inkluderar DoubleVPN, SOCKS5 Proxy, DNS Leak Protection, Automatic Kill Switch och mer. För extra säkerhet stöder NordVPN till och med Onion via VPN, vilket ger dig ett extra lager av skydd genom att dölja din IP-adress från utgångsnoden till Tor!

NordVPN för Tor

Fördelar

 1. Erbjuder Tor via VPN-konfiguration
 2. CyberSec-protokoll och DoubleVPN
 3. SmartPlay för avblockering av VoD: er
 4. 5080 servrar i 62 länder
 5. Dedikerade IP-adresser tillgängliga

Nackdelar

 1. 30-dagars återbetalningsprocess

NordVPN Onion via VPN

När du använder NordVPN’s Lök över VPN-funktion, din internettrafik rutter igenom deras dedikerade VPN-server först och skickas sedan till Tor-nätverket. När du når slutdestinationen på internet via Tor-utgångsreläer, förblir du helt anonym online.

Detta beror på att användningen av Tor över VPN också anonymiserar utgångsnoderna. Att använda funktionen kräver ingen raketvetenskap. Starta bara NordVPN-applikationen och klicka på “servrar” flik. Välj här “Lök över VPN” för att aktivera protokollet.

NordVPN Onion via VPN

Du har till och med specifika servrar för skydd mot DDoS-attacker (avgörande för spelare). DoubleVPN som dirigerar din trafik genom två olika servrar för maximal anonymitet. Dedikerade IP-servrar för att avblockera VoD: er som Netflix och P2P-servrar som används för gratis torrentaktiviteter.

NordVPN Tor

När du väljer “Lök över VPN” i serverkategorin får du tillgång till en ny meny. Detta inkluderar specialservrar som rekommenderas för dig baserat på “minst laddad” och “Närmast dig” för maximalt skydd online.

Klicka på vilken server du anser som perfekt för dina anonyma aktiviteter, och använd sedan Tor med stor enkelhet. Eftersom NordVPNs Tor över VPN anonymiserar IP-adressen från utgångsnoden kan du känna dig lättad över att dina Internetleverantörer inte har någon aning om att du ansluter till Tor-nätverket.

NordVPN Tor

Är Tor Legal?

Om man lägger undan de oskäliga och skandalösa nyheterna om Tor är det ingenting som faktiskt är fel med webbläsaren. Vem som helst kan använda Tor för att utforska internet. Det är helt lagligt, men många förknippar anonymiteten som erhållits via Tor för att göra något olagligt. Många länkar till exempel webbläsaren till avskräckande aktiviteter som åtkomst till Dark Net, en central plats för kriminell och olaglig aktivitet. Även om det kan vara sant till viss del, är Tor fortfarande ett säkert sätt att skydda den vanliga människans online-integritet. Du kan vara säker på att du laddar ner den inte får dig till lagliga krångel!

Är Tor Legal

Varför Tor är den sista men inte den minst i webbläsarrankingen?

Som nämnts tidigare har Tor-webbläsaren utvecklat ett rykte om att regelbundet associeras med den mörka webben och dess snuskiga underjorden. Följaktligen är det för många helt enkelt ett gängalternativ, eftersom ingen vill koppla sig till något som verkar skuggigt. I verkligheten, även om Tor är en mycket användarvänlig, intuitiv och integritetsfokuserad webbläsare, som kan visa sig otroligt användbar för att få fram din identitet, särskilt i länder med tuffa interna lagar och de som uppmuntrar statlig övervakning av medborgarna.

Tor vs VPN

Tor är den ultimata webbläsaren för dig som vill utnyttja den största nivån av anonymitet online. Den är utformad för att kryptera och skydda all skickad / mottagen data, där all trafik dirigeras genom tusentals anteckningar runt om i världen. Det har sin egen lista med fördelar / nackdelar, som inkluderar:

Tor Pros

 • Gratis webbläsare – Cross-Platform Compatibility. Finns på Windows, Mac och GNU / Linux.
 • Globalt nätverk – Det är omöjligt att spåra en’s identitet eller utföra ett hackförsök.
 • Fullständig anonymitet – Ingen kan se din interna IP eller spåra dig till externa IP: er som besöktes.

Tor Cons

 • Långsam hastighet – Data passerar tusentals noder över hela världen, vilket hindrar prestanda.
 • P2P / fildelning passar inte – Långsamma hastigheter gör nedladdning av torrents otroligt smärtsamma.
 • Visar användningen av “Tor” – Webbläsaren döljer inte användningen av tor i webbplatsernas ögon.

VPN: er liknar Tor-nätverket, men det antar ett annat protokoll för kryptering av internettrafik. Din information går igenom en säker server som har starka cifrar för anonymitet, vilket gör att du kan dölja din identitet och aktivitet från Internetleverantörer och myndigheter.

VPN Pros

 • Snabbare hastigheter – I jämförelse med Tor, erbjuder VPN snabba hastigheter och total prestanda.
 • Läge Spoofing – Tillgänglighet för olika servrar runt om i världen möjliggör cloaking identitet.
 • Ideal P2P / fildelning – VPN: er erbjuder P2P-stödda servrar med Split Tunneling och SOCKS5 Proxy.
 • Avblockera webbplatser – Kryptering och platsförskjutning möjliggör avblockering av geobegränsade platser.

VPN Cons

 • Premiumtjänster är dyra – De flesta VPN: er är inte gratis och har dyra månatliga priser.
 • Loggning av data – Lagen i många länder uppmanar leverantörerna att hålla register över användaraktivitet.

bästa tor vpn

Varför använda Tor och VPN tillsammans?

Som ni ser har både Tor och VPN: er en egen lista med fördelar och nackdelar. Tänk om vi kunde kombinera de två för att skapa något mer kraftfullt? Ja, det är mycket möjligt. Trots att de är olika på många sätt använder både Tor och VPN krypterade proxy-anslutningar för att dölja användaridentiteter. Vanligtvis finns det två konfigurationer för att använda den:

Tor genom VPN

Den här konfigurationen innebär att du ansluter till VPN-servern först och sedan Tor-nätverket innan du utforskar internet, vilket innebär att din IP är den för Tor-utgångsnoden. Detta förhindrar ISP: er från att veta att du använder Tor med postnoden och inte kan se din riktiga IP, vilket kan gå långt om du använder ett VPN med ingen loggpolicy. Du kan också enkelt komma åt Tor dolda tjänster / .onion webbplatser.

Men där det finns fördelar, måste du också möta vissa risker. Att använda Tor via VPN-konfiguration kan avslöja IP-adressen till din leverantör. Du har nollskydd mot skadliga hot, eftersom trafik som inte är https kan passera utgångsnoderna. Ibland kan Tor-utgångsnoder blockeras, vilket kan orsaka hinder för att täcka din identitet helt.

VPN genom Tor

Den här konfigurationen innebär att du först ansluter till Tor-nätverket och sedan en VPN-server innan du utforskar internet, vilket innebär att din IP-adress är VPN-servern. Inte många leverantörer stöder denna konfigurering, men den erbjuder den bästa säkerheten jämfört med andra protokoll eller tjänster. Eftersom du ansluter till en VPN-server via Tor är det omöjligt för någon att se din riktiga IP-adress.

Om du registrerar dig med ett anonymt betalningsalternativ som Bitcoin, kommer det att vara omöjligt att spåra någon aktivitet tillbaka till dig, så att du kan njuta av helt säker strömning och delning av P2P / File. Denna konfigurering kringgår också alla block på Tor-utgångsnoder, samtidigt som du kan välja olika separatorer för att kringgå geo-restriktioner som införts av webbplatser runt om i världen.

Bästa gratis VPN för Tor

När det gäller att hitta ett VPN för Tor, vill inte många användare spendera pengar på en premiumtjänst. Det är här som GRATIS tjänster vanligtvis får fart på marknaden. Tyvärr fanns det inga gratis VPN: er som stöder VPN för Tor och dess två konfigurationer. Men vi hittade ett fåtal leverantörer som erbjuder en GRATIS testversion som du kan njuta av, tillsammans med att tillhandahålla VPN för Tor-support. Dessa inkluderar:

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. TorGuard
 4. BolehVPN

Bästa gratis VPN för Deep Web

Den mörka webben, som nås med Tor Browser, kan vara en ganska farlig plats. Det beror på att det kan användas för legitima ändamål. Det finns fortfarande många som kan hänge sig åt det för kriminella aktiviteter. Till exempel ger den mörka webben politiska dissidenter, brottsbekämpande myndigheter, journalister och andra privatlivssökande skydd.

Samtidigt är det ett bra ställe för bedragare, hackare och andra cyberbrottslingar. Ingen vet VEM de skulle kunna vara, vilket innebär att det är nödvändigt att vara 100% säkra. Om du använder Tor ensam kan det tekniska kunnandet fortfarande kunna spåra din IP-adress. Därför är det inte exakt ett bra alternativ att använda en gratis VPN för Deep Web.

Faktum är att de flesta leverantörer som marknadsför sig själva som “Fri” stöder inte de två konfigurationerna: Tor via VPN och VPN via Tor. Det är därför vi ofta föreslår att användare försöker “DuckDuckGo” webbläsare för åtkomst till den mörka webben. Till skillnad från Google Chrome har DuckDuckGo inte många filter i sökmotorns algoritm.

Detta betyder att Google inte indexerar webbplatser på Dark Web, men DuckDuckGo gör det! Som sådan, om du letar efter ett alternativ för Tor-webbläsaren, är det det bästa sättet att gå. De har till och med sin egen mörka webbplats https://3g2upl4pq6kufc4m.onion/ som du kan komma åt med en säker VPN-anslutning. Andra webbplatser för att kolla om du är ny på den mörka webben inkluderar:

The Hidden Wiki

En fantastisk webbplats att besöka för nybörjare på Dark Web. Det liknar den verkliga Wiki, men har massor av information som du inte hittar på den ursprungliga webbplatsen!

.Löklänk: The Hidden Wiki

Drömmarknad

Denna webbplats öppnar möjligheterna att registrera sig för saker via anonym e-post och betala via den privata bitcoin. Det är en av de mindre .onion-marknadsplatserna på den mörka webben.

.Löklänk: Drömmarknad

Facebook

Världen’s största sociala medieplattform erbjuder också en .onion-webbplats. Det är ganska lik det ursprungliga Facebook bara att inga loggar registreras för användaraktivitet.

.Löklänk: Facebook

Privat värd

Om du är trött på strikta användaravtal från lokala webbhotellföretag är Private Hosting ett bra ställe att besöka. Du kan ha en Linux-baserad PHP på upp till 100 MB för $ 170 per år!

.Löklänk: Privat värd

Tor Shops

Som namnet antyder är webbplatsen ett byggverktyg för den mörka webben. Det gör att användare kan skapa sina egna .onion-butiker och till och med utrustade med bitcoin-integration.

.Löklänk: Tor Shops

Tor VPN Router

Ett av de enklaste sätten att använda “VPN över Tor” konfiguration är att köpa en VPN-router. Leverantörer som NordVPN erbjuder sina egna routrar, som erbjuder möjligheten att växla omedelbart omedelbart, samtidigt som du skyddar alla dina enheter via Wi-Fi. När routern har konfigurerats, anslut dig helt enkelt till Tor-webbläsaren för ytterligare skydd. På detta sätt kan du öka din online anonymitet utan problem!

Tor VPN Gratis nedladdning

Tor-webbläsaren själv kan laddas ner utan att betala ett enda öre. Besök bara webbplatsen här och installera lämplig version för din plattform. Det finns dedikerade applikationer för Windows, Mac och Linux. När du är klar kan du registrera dig hos någon av de ovannämnda leverantörerna och sedan ladda ner deras ursprungliga appar från webbplatsen, Google Play Store eller iTunes.

Darknet Browser

När det gäller åtkomst till den djupa webben blir användare ofta förvirrade när det gäller vilken webbläsare de ska använda. Kom ihåg att du inte kan komma åt den mörka webben med Google Chrome och Mozilla Firefox, eftersom de inte har ett decentraliserat nätverk med en överläggning av servrar runt om i världen.

Dessa webbläsare är ganska grundläggande i sin funktion och integrerar inte heller någon kryptering för att dölja din identitet. Om du vill komma åt den djupa webben har du bara två alternativ: använd Tor Browser (föredraget val) eller DuckDuckGo (ger endast tillgång till specifika röda rum).

Bästa VPN för Tor FAQ

När det gäller att använda de bästa VPN: n för Tor kan många tankar uppstå om hur det kan skydda din identitet eller öka din säkerhet. Bland de vanligaste frågorna vi blir ställda inkluderar:

Kan din internetleverantör se vad du gör på Tor?

Eftersom Tor klöver identiteten på en användaranslutning till webbservern och krypterar all inkommande / utgående trafik, är det omöjligt för någon ISP att övervaka eller spåra dina HTTP-förfrågningar. Som ett resultat kan de inte se vilka webbplatser du försöker komma åt. Kombinerat med ett VPN kan du öka din anonymitet online ännu mer och utnyttja komplett digital integritet.

Är Tor Browser en VPN?

No Tor är inte exakt ett VPN, men det liknar, eftersom det använder krypterade proxy-anslutningar för att dölja användaridentiteter. Den överför alla dina uppgifter genom tusentals noder runt om i världen, som alla är medvetna om IP-adressen framför och inte bakom den. Därför kan ingen spåra din identitet med Tor, men webbplatser kanske fortfarande vet att du använder en Tor-anslutning. Du kan kolla andra bästa vpn-webbläsare för att lära dig mer.

TOR VPN Android?

Tor erbjuder verkligen en Android-version för användare att njuta av på sina smartphones. Det går under namnet “Orbot”, vilket ger stark kryptering av internettrafik för maximal säkerhet. Anslut bara till ditt VPN och öppna sedan Tor-webbläsaren för maximal anonymitet online.

Inpackning av saker

Vi hoppas att den här guiden hjälper dig att hitta Bästa VPN för Tor, baserat på dina integritetsbehov och budgetkrav. Oavsett, om du står inför några problem, tveka inte att kommentera nedan. Känn dig också gärna upp alla förslag du anser vara tillförlitliga för användning på Tor. Ha en bra dag!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Tinder VPN spelar Cupidens roll och avblockerar kärlek här 2023