Ilmainen VPN iPhonelle – Parhaat sovellukset iOS-laitteille, jotka todella toimivat

Vastoin yleistä käsitystä, Apple-laitteet on suojattava yhtä paljon kuin muut laitteet. Suurin osa iPhone-käyttäjistä tekee virheen, kun se ei suojaa verkkoturvallisuuttaan verkossa ja maksaa hinnan, kun heidän laitteisiinsa tunkeutuu. Nykyajan tietoverkko hakkerit käyttävät erittäin ovelaita tapoja tehdä se, kuten MITM-hyökkäykset, keihäsyritys, haitalliset linkit jne..


Paras vaihtoehto suojata iPhone tällaisilta uhilta on hankkia VPN. Mutta suurin osa käyttäjistä, kun he valitsevat parhaan VPN: n, yrittävät käyttää ilmaisia. Tämä on ymmärrettävää, koska ilmaiset palvelut ovat houkuttelevampia verrattuna premium-palveluihin, mutta ovatko ne yhtä turvallisia?

Ei aivan. Ilmainen VPN-palvelu ei useimmiten ole kovin turvallista, koska jos he eivät saa tulojasi liittymämaksuillasi, he etsivät muita keinoja täyttääkseen tulonsa..

Monien ilmaisten VPN-verkkojen on tiedetty myyvän käyttäjätietoja, tunkeutuneita käyttäjälaitteisiin ja käyttämään niitä solmuina botnet-verkossa, kaappaamaan käyttäjän kaistanleveyden muun tällaisen törkeän toiminnan joukossa..

Joten, jos aiot hankkia iPhone VPN, ilmaiset ovat epäluotettavia. Mac VPN -verkot ovat kuitenkin paljon turvallisia ja tarjoavat monia erilaisia ​​toimintoja, joita ei usein ole saatavana ilmaisissa. Antaa’s tutkia niitä tarkemmin.

Puutteet eivät ole’t päättyy tähän. Jos käyt VPN App for iPhone -oppaan kautta, voit tietää enemmän siitä, kuinka palkatut toimivat aivan erilaisessa universumissa kuin heidän ilmaiset kollegansa, aivan kuten ilmainen VPN Androidille

Mikä ilmainen iPhone VPN voi’t Tee?

Ilmaiset VPN: t voittivat’t olla sama kuin palkkioihin kuuluvia, että’se on annettu, mutta onko sinulla mitään käsitystä siitä, kuinka räikeä ero voi olla?

Tässä on piilotettu asioita, jotka ilmainen VPN voitti’t voida tehdä:

 1. Ilmaiset VPN: t eivät’t tarjoavat nopeita nopeuksia.
 2. Ilmaiset VPN: t eivät’t tarjoavat usein rajoittamatonta kaistanleveyttä.
 3. Ilmaiset VPN: t eivät’t on tarpeeksi palvelimia.
 4. Ilmaiset VPN: t eivät’t tukea OpenVPN-protokollaa.
 5. Ilmaiset VPN: t eivät useimmiten don’t ei ole armeijan salausta.
 6. Ilmaiset VPN: t eivät pysty estämään maantieteellisesti rajoitettujen suoratoistosivustojen, kuten Netflix USA, jne.
 7. Ilmaiset VPN: t eivät’t toimivat hyvin Kiinassa.
 8. Ilmaisissa VPN-verkkoissa voi olla DNS- tai WebRTC-vuotoja.
 9. Ilmaiset VPN: t eivät useinkaan voi tukea Torrentia.

VPN-ominaisuudet ja lisäominaisuudet

Huolimatta siitä, että päätarkoituksena on liikenteen salaaminen ja IP-sijainnin peittäminen, VPN auttaa sinua monin tavoin.

Ensinnäkin voit valita minkä tahansa maan palvelimen ja näyttää siltä, ​​että olet siellä. Esimerkiksi sinä’uudelleen Saksassa, mutta sinun on muodostettava yhteys verkkosivustoon, joka’Pääsee vain Omanissa, yhdistää Omaniin’Palvelimen avulla voit käyttää sitä.

VPN auttaa myös pääsemään eroon Internet-palveluntarjoajan nopeuden korotuksesta ja monista turvaominaisuuksista, kuten tappauskytkimestä, kaksoishyppystä ja korkeasta salausasteesta..

Mikä ilmainen VPN iPhonelle, joka todella toimii vuonna 2019?

Kuten aiemmin mainitsimme, ilmaiset palvelut eivät useimmiten ole luotettavia, joten suosittelemme käyttämään vain maksettuja palveluita, jos haluat korkeaa suorituskykyä ja turvallisuutta.

Jos kuitenkin haluat mennä ilmaiseksi, tässä on muutama tietoturvatoimittaja, jonka voit hankkia iPhonellesi.

TunnelBear

TunnelBear-arvostelu 2019Todennäköisesti turvallisin ilmainen palvelu siellä. Tunnelbear on ensin käytettävä, jos etsit maksamattomia VPN-puhelimia iPhonellesi..

Se päivitti äskettäin tietosuojakäytäntönsä ja vähensi aiemmin käyttäjiin tekemän lokin määrää, mikä teki siitä paljon anonyymisti. Nyt se ei’t kerää etunimesi rekisteröinnin yhteydessä, eikä se kirjaa eliniän yhteyksiäsi palveluun.

Rajoituksia on kuitenkin runsaasti ilmaisessa palvelussa, ja käyttäjälle sallitaan vain 500 Mt kaistanleveyttä kuukausittain ilmaisella palvelulla.

Mutta voit poistaa ne milloin haluat päivittämällä maksettuihin suunnitelmiin. Heidän paras suunnitelmansa on vuosittainen kauppa, joka maksaa sinulle vain 4,99 dollaria / kuukausi.

ladata: TunnelBear ilmainen iOS-sovellus

Hotspot-kilpi iPhonelle, iPadille ja kaikille iOS-laitteille

Hotspot-Shield-katsausTämä on helvempi ilmaisena palveluna verrattuna Tunnelbear-palveluun, joten voit valita palvelimien välillä 15 maassa, suojata armeijan luokan salauksella ja muulla.

Hotspot-kilpi on vanha nimi VPN-teollisuudessa, ja se on saanut käyttäjien luottamuksen ja uskottavuuden vuosien varrella.

Se tarjoaa myös 500 Mt kaistanleveyttä joka päivä, mikä tarkoittaa noin 15 Gt ilmaispalvelun rajaa kuukaudessa. Voitit kuitenkin’tillä ei ole pääsyä moniin muihin ominaisuuksiin, kuten moniin sisäänkirjautumiseen tai chat-tukeen, ellet aio mennä premium-hintaan.

Mainokset tukevat tämän palvelun ilmaista versiota.

Ladata: HotSpot Shield Free iOS -sovellus

Windscribe iPhonelle ja iPadille

Ilmainen VPN iPhonelle - Parhaat sovellukset iOS-laitteille, jotka todella toimivat

Toinen turvallinen ilmainen VPN, Windscribe, on vähän uusi, mutta se on ollut huippuluokan suorituskyvyn edessä ja luontainen vakaus.

Sen avulla käyttäjät voivat kokea 10 Gt ilmaista kaistanleveyttä kuukaudessa, mutta voit nostaa tämän rajan 15 Gt: iin, jos satut twiittiä siitä.

8 palvelinpaikkaa sisältyvät ilmaiseen suunnitelmaan, mutta nopeudet voitettiin’t olla optimoitu tai niin nopeasti kuin mahdollista palvelun premium-version avulla.

Ladata: Windsribe Free iOS -sovellus

Maksetut, joita voit käyttää ilmaiseksi

Täysin ilmaisten palvelujen lisäksi, siellä on myös palkkio-tarjoajia, joiden avulla voit käyttää heidän palveluaan ilmaiseksi rajoitetun ajan, jotta voit tietää heidän suorituksestaan ​​ennen kuin maksat heidän suunnitelmistaan.

NordVPN iPhonelle ja kaikille iOS-laitteille

NordVPN - yksityisyyteen keskittyvä Panaman palveluntarjoajaTämä palveluntarjoaja tarjoaa yli 5300 palvelinta, mikä on paljon enemmän kuin mitä ilmaiset VPN: t voivat koskaan tarjota käyttäjille. Siinä on myös uskomattomia turvallisuusominaisuuksia, kuten Double VPN, kill switch, VPN-sipuli jne., Chat-tuki, nopea nopeus ja paljon muuta.

Voit käyttää NordVPN: tä 7 päivän ajan ilmaisen kokeilutarjouksensa kautta. Kirjoita vain sähköpostiosoitteesi ja voit käyttää palvelua kaikilla käytettävissä olevilla ominaisuuksilla.

ladata: Virallinen NordVPN iOS -sovellus

ExpressVPN iPhonelle ja kaikille iOS-laitteille

ExpressVPN - monitoimiohjelma, jolla on erinomainen reitittimen yhteensopivuusVaikka ExpressVPN ei’t ei tarjoa ilmaista kokeiluversiota, kuten NordVPN, se tarjoaa kyselyihin vastaamattomia hyvityskäytäntöjä, jotka ovat voimassa 30 päivää, antaen sinulle runsaasti aikaa palvelun testaamiseen..

Tämä on luultavasti tällä hetkellä maailman paras VPN, jolla on vertaansa vailla olevat nopeudet, uskomattomat estoominaisuudet, erinomainen chat-tuki, erittäin turvallinen yksityisyyden suoja ja paljon muuta.

Sen maksettu suunnitelma on 8,32 dollaria kuukaudessa (vuosittainen merkintäsopimus).

ladata: Virallinen ExpressVPN iOS -sovellus

Kuinka määrittää VPN: n iPhonessa - Vaihe vaiheelta

VPN: n asettaminen iPhonessa on todella helppoa, jos käytät asiakasohjelmistoa, ts. VPN-palveluntarjoajan tarjoamista IOS-sovelluksille tarkoitettua sovellusta. Lataa vain iTunes-kaupasta ja maksa siitä:

 1. Sovellus edellyttää käyttäjän käyttöoikeustietojen jatkamista (ne tarjoavat kaikki palveluntarjoajat, kun kirjaudut sisään tai rekisteröidyt, ja yleensä ne sisältävät käyttäjänimesi ja salasanasi)
 2. Kun olet antanut käyttäjätiedot, kirjaudu sisään.
 3. Sisäänkirjautumisen jälkeen valitse haluamasi palvelin.
 4. Nauti rajattomasta suoratoistosta ja turvallisuudesta riippumatta siitä, kumpi olet’etsitkö uudelleen.

Kuinka voin määrittää VPN: n manuaalisesti iPhonelle?

Jos et’et halua saada virallista sovellusta iPhonellesi, voit aina ladata sen sivulle. Mutta huomaa, että sivulataus on paljon monimutkaisempaa kuin sovelluksen hankkiminen, koska se edellyttää, että kaikki asetukset tehdään itse. Jos haluat silti jatkaa eteenpäin, me’Olemme maininneet useita sivulatausmenetelmiä VPN: n asettamiseksi iPhonelle yksityiskohtaisessa oppaassamme iPhone VPN: istä.

Onko tämä mahdollista?? Ilmainen Internet iPhonelle VPN: n avulla

Ehdottomasti ei! VPN: ää voidaan käyttää vain tietojen salaamiseen ja suojaamiseen hakkeroinnilta ja muilta tällaisilta haavoittuvuuksilta.

Käärimistä

Jos käytät yllä mainittuja ilmaisia ​​VPN-palvelimia, joita suosittelemme, voit olla varma, että sinulla on pääsy parhaisiin ominaisuuksiin ja tietoturvaan, joita ilmainen verkkotunnus voi tarjota iPhonen käyttäjille..

Jos sinulla on kommentteja tai ehdotuksia meille, lisää ne vapaasti alla olevaan kommenttiosaan.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me